Új privát üzeneted érkezett!

Winnie
Hat igen apukak azert megiscsak szeretnenek egy fiut aki tovabb viszi a nevet.Irto buszkek tudnak lenni 8)

Niki
Nekunk is van ilyen medencenk,anno ALex nagyon jol eluldogelt benne,iden is bevetjuk majd Leonnal.

Szilvi
Nem kap meg Leon vizet,egyseruen nem keri :shock: itt nincs meleg nagyon,(kb 23 fok ) ugyhogy szerintem a tejcsi eleg neki.Majd anyueknal amelegben megprobalkozm vele ujra,de cak azert hogy igyon nem fogok neki cukros gyumilet adni,max centrifugalok sajat barack levet es azt.
Ejel nem kel mar jo reg ota (ez egyedi alkalom volt ),szerintem O mar 3 hosan ataludta az ejszakat.Itt a kajcsi bevezetesnel kelt 5 ejjel,de amint adtam neki pepet este,aludt.Igen egy szobaban vannak,jo nagy igy elfernek,es Alex kulon kerte hogy hagy legyen vele :D
Igen a belvarosban is vezetek,nekem az nem olyan gond mint az autopalya 6 sav minimum.... Azt utalom,nyomni kell neki rendesen,es en ket gyerekkel mar be....ri vagyok ehhez.Pedig ebbe is bele kell majd jonni :shock:

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Nálunk következőnek apa lányt szeretne, amolyan lány párti...
Valamelyik nap azt mondta - mivel nem tudtuk biztosra, hogy Lizi lány lesz (mert faros volt és nem látszott, csak a 21. héten úgy tűnt a dokinak)-, hogy ő azért lányt várt...Én egy kisfiúnak örülnék a jobban következőnek, de elsőnek én is lányt szerettem volna.
Nagyon nagy az összhang apa és lánya közt. Lizi igazi lány, sok mozdulatában látszik... Le is veszi apát gyorsan a lábáról. Emiatt is nagyon kiegyensúlyozott baba. A család szerves részének érzi magát és imádja a családi eseményeket, ahol együtt vagyunk mindhárman. Mostmár látom rajta, hogy tisztában van a lakás részeivel, amint bejövünk a nappaliba rögtön felméri, ki is van itthon és van-e vendégünk(nálunk ez utóbbi elég gyakori). Ma elkezdett sírni, mikor apa kiment az ajtón és még jobban amikor meghallotta, hogy megállt a lift... Fürcsi és szopcsi után nem akart aludni és úgy döntöttem be rakom a kiságyba és felsírt, amint felálltam, mert tudta, hogy lefekvés jön és az ágy előtt egy utsó nyelet után jelezte, hogy lerakhatom. :lol:

Mostanság azon gondolkodom, hogy lassan elkezdem a hozzátápin, mert rengetegszer eszik - igényszerint szoptatom -, nem az adagok nem túl nagyok, csak a gyakoriság az sok és ő nem akar nagyobb adagot egyszerre megenni. Szerinetetek ez javítana valamelyest a helyzeten?

deszilvi
Én vizet adok Lizinek, víz pári vagyok - én azt szeretem a legjobban. Én kanalazom Lizinek(de ravasz, mert ő akarja a szájába tenni a vizet :wink: ), meg pohárból is itatom, meg cumiból is szoktam adni. Nem iszik meg túl sokat nekem sem. Amikor elég neki bugyborékolni szokott vele :lol:
Nálunk nem volt gond a cumival, szokott abból anyatejet is inni(mikor más vigyáz rá és mikor kórházban voltam), bár nem rajong a tejivás cumisüvegből témáért, de a vízért cumiból igen 8) . Mostmár ő nyúl a vízért, ha akar inni.

Ibcsi

KépKép
fibcsi
 
 


Sziasztok!

Kataa, nekem már vagy három hónapja vagyis már több mint három hónapja nem kell melltartóbetét és kajcsi közben is nagyon ritkán folyik a tejem, szóval szerintem nem függ össze a kevesebb tejcivel.

Szilvi, szokott cumizni Ákos? Mert ha nem, akkor lehet semmit nem fog tudni semmit kezdeni a cumisüveggel mivel csak kitologatná a szájjából, mert cicihez van szokva. Lidinek anno mikor hasfájós volt akkor próbáltam kb 20ml édesköményteát adni, de nem tudott belőle inni és maradt a kanalazásos módszer. De akár el is lustulhat Ákos mivel a cumisüvegből a tejért nem kell annyira megdolgozni.

Lehet azért tüsszög Ákos, mert így tisztítja az orrát. Nálunk is volt, hogy amikor tüsszentett Lidi mindig tudtam, hogy na most hármat fog tüsszenteni, és mikor elmaradt mondjuk valamelyik akkor már megvoltam lepődve, hogy na és hol a harmadik?

Képzeljétek tegnap elvoltunk új építésű sorházat nézni, és hát a párom felment megnézni a padlásteret. Mivel azt mondták, hogy oda lehet pakolni stb, és lehúzhatós létra volt hozzá amin fel lehetett menni. Erre lépett egyet a párom és beszakadt a mennyezet és lógott ki a párom lába a plafonon, hát a frász jött rám. Az ingatlanértékesítő is csak nézett, úgyhogy most nem tudjuk mi lesz ennek a folytatása. Mondjuk ránkverni nem verhetik ránk ha már az ember meg akarja venni akkor nehogy már ne léphessen fel a padlásra. Főleg,hogy a felső szintről lehet feljutni oda.
Végül is, akár perelhetnénk is ezért, azt mondta egy ingatlanértékesítő ismerősünk.
Szóval most olcsóbba kerül a sorház :-).

Kép

Kép
antekirt
 
 

 
 

hát most hoztam el a cd tartót a nagyszobából, mert levette az alsó 3 cd-t, ami nem lenne baj, de elég ingatag az állvány, és nem szeretném ha magára borítaná:))))

Hát lányok ne kívánjátok ezt:)))), Dani amíg írtam fenn azt a 3 sort, kihúzta a kábelt a cstlakozóból, elment a kábeltévé.:)))De nem a dugót, hanem csak a vezetéjket a dugóból,aminek olyan tüskés a vége:)))

Szilvi, ide írom a leírást.:

A www.freevlog.hu-ra töltöm én a videókat. A bejelntkezési menüsorban rögtön az első menüpont a regisztráció, arra kattintva, haladsz lefelé az oldalon és szépen kitöltöd az adatokat.:)Arra már nem emlékszem, de biztosan emailben kapsz valami érvényesítést. Mindegy, ha ez meg van, akkor bejelentkezel a felhasz. névvel, meg a jelszóval.

1. Ugyanabbana menüsorban ahol regisztráltál és bejelentkeztél, van a video feltöltés menüpont, arra kattintva tallózzd ki a videot amit fel szeretnél tölteni, majd a mezőket tölts ki értelemszerűen. (én a cimkéhez minig Danit írok, így ha rákaeresnek ismerősök, akkor nekik fel fogja hozni a Danis videókat)

Végül a mentés (elküld???) gombbal elkezded feltölteni a videot. Ha jelszavasra szeretnéd, akkor csak az láthatja, aki tudja a jelszót. én nem jelszavasra szoktam tenni.

Nekem kb 50 megás videók vannak, nekem lassan tölti fel, több perc, de kivárom türelemmel.:)Ja és ha angy a video, akkor a rendszer lerontja a minőséget, mert nekem is az uszisak pl tökéletes minőségűek itthon. Ez elég felületes volt, de ha ott vagy, akkor telefonon, vagy skípon is lekommunkikálhatjuk.:)))

csernusn
 
 


Szilvi, ha a regisztrációkor, az urlben megadott linket beírják az ismerőseid, akkor is a saját vidóid jönnek fel nekik.:)))

nekem ez a www.freevlog.hu/csernusn

csernusn
 
 


Sziasztok csajok,

Egyszerűen nincs időm leülni a gép elé, hogy írjak pár sort :? Ráadásul Jázminról egy pillanatra sem vehetem le a szemem. Tegnap például míg kivettem egy poharat a konyhába, letépte az egyetlen számára nem könnyen, de elérhető virág levelét és tömte a szájába. Kb. 1perc volt... Folyton figyelni kell, mert úgy közlekedik, mint a villám. Félelmetes!
Már megint az asztal alatt van :shock:
Megyek, megcsinálom a tízóraiját, aztán jön vmikor a védőnő is és utána megpróbálok még írni.

Kép
Kép
szana80
 
 


Szana Jázmin, neked is boldog 6. hófordulót kívánok!!!

csernusn
 
 


Sziasztok!
Végre loptam magamnak pár percet és lezuttyantam a gép elé.... mielőtt a nagyfiam rábukik a cartoon network honlapjára.

Szóval olvasom, beindultak a 6 hó felettiek! Danika videóit meg is néztem, tündéri, ahogy lapátol a papucsok felé :lol: !

Dorinca most kutyázni kezdett, de egyelőre csak hátrafelé halad. De vészesen küzdünk a nyafogással, sírással, most a sehogy-nem-jó korszakot éljük, sem a kiságyában, ahol eddig órákon át szívesen elvolt, sem a járókában, sem kézben, sem ülve, sem babusgatva, sem a szőnyegen, egyszóval sehol nincs meg huzamosabb ideig, mert jön a nyafogás, utána az éktelen visítás. :cry:
Szerintem a fogacskája is jöhet, mert MINDENt a szájába tömköd - akár a nagytesó lábujját, ha megkaparintja :shock:
Nyugtassatok meg, hogy hamar túlleszünk ezen.... a fiamnál nem rémlik, hogy lett volna ilyen. Foga? Tehetetlenség, hogy még nem igazán mászik, de már szeretne? Nyafi? Meleg? :roll:

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Megkértek, hogy továbbítsam.


Segítséget kér egy nagymama: Kedves Barátaim!
A 7 éves Gergő unokám hétfőn reggel szívműtéten fog átesni.
Vérre lehet szüksége. A műtét várható időtartama 4 és fél óra.
B Rh negatív vércsoportba tartozik.
Kérlek Benneteket, aki tud segítsen!
Ha teheted, továbbítsd ezt a levelet.
Köszönöm

Halászné Vukovich Éva
06/30-99 25 973
466-7990

június 18., 22:02

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Hófordulós babáknak!!!

Simonnak,Leonnak,Jázminnak,Tündének!
Kép

És Laurának is utólag boldog névnapot kívánok!
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!
De sok hófordulós babánk van!! Nagyra nőjjetek!! :D

Érdekes ez a második gyerek téma.. Én mindig is kisfiút tudtam elképzelni magamnak, azt gondoltam, én fiús Anyuka vagyok. Aztán ahogy megtudtam, hogy lányunk lesz, már el sem tudnék mést képzelni. Mostmár második porontynak is simán bevállalnék egy kislányt, de a párom mostmár krapekot szeretne. Pedig Annak idején ő mondta, hogy legyen 3 lányunk :)

Ante:
hát érdekes lehetett a párod kilógó lábakkal.. Még jó, hogy nem esett semmi baja!

Na mennem is kell, Anyuéknál vagyunk, Panna uantkozik.... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ante,

Nem semmi, hogy ilyen házakat építenek... Gondolom az ingatlanos sem jutott szóhoz.

csernusn
 
 


Ante, totál kiakadtam a padlástereteken!!!
Hogy merészeli magát építésvezetőnek nevezni valaki aki ilyet megenged! Komolyan mondom, szétdurran az agyam!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tavaly kezdtük mi is a nagyfelújításunkat és meglepve tapasztaltam, mennyire kókány "munkát" végeznek emberek!!! Nap mint nap durrogok azóta is az elbaltázott dolgok felett, ami csak a zsetont vitte és balfékek csinálták a nagy semmit!! :twisted: :twisted:
Ezek után a helyetekben mégegyszer jó alaposan körülnéznék abban a sorházban!!! Még érhet más meglepetés is, csak óvatosan!!

Kép
Kép
marslakocska
 
 


sziasztok
gratu a hofordulosoknak!
Kép
hogy birjatok ezt a jo idot?es a babak?
itt kicsit enyhebb mint otthon,de en mar ettol is megsultem
ma voltunk merni Marcel urat, 7kg 96 dkg, 69 cm.
en nem adok most egy darabig kajakat marcelnak,majd ha tenyleg betolti a 6 hot,olyan sokat es budiket kakil,szerintem nem jo a kis beleinek,meg nem kesz szerintem erre az egeszre.
vizet szoktam ritkan,de nem nagyon fogadja el,csak oltasok utan iszik sokat belole.
azt mondta ma a vedono h a tea nem jo babaknak mert gatolja a vasfelszivodast.
otthon mit mondanak a tehentejrol?1 ev utan szabad ugye?itt igen.viszont azt mondjak h joghurtot meg sajtot mar lehet 6 hotol.nem korai ez?ahany orszag annyi szabaly...
a ti hosaitok h fogadtak az uj kajakat?tudnak mar rendesen ulni?

na most ennyi,ebredezik a fiacskam,puszaaaaa
ibigirl
 
 


a ti 6 hosaitok pontosabban......
ibigirl
 
 


Sziasztok!

Mi ma voltunk dokinéninél méreckedne! Háááááááát jól meglepődtem! Jól osztom itt az eszet, hogy ne izguljatok (Pl. Ante), hogy ha nem hízik a gyerkőc, erre a mai mérlegen 7980 gr volt, ami nem kevés, de egy hónappal ezelőtt meg 7940. Jól meglepődtem. Az egy hónapban 40 gr. :shock: :shock: :shock: De azt mondta a dokinéni is, hogy ne izguljak, mert hosszban meg 3 cm-t nőt, és makk egészséges. De azért én is kicsit bepánikoltam, hogy csak ennyi egy hónap alatt. Olyanokhoz szoktunk hozzá, hogy 3 hónaposan 1200gr-t nőt egyszerre. :roll: :roll:
Meg persze ebben a melegben alig eszik szegénykém.

Szilvi: Teát mi sem adunk Kiarának. Max csináltam még eleinte rendes köménymagból, meg ánizsmagból, de ilyen kész cuccot nem. Vizet iszik. Azt viszont annyira megszerette, hogy ha meglátja a cumisüveget, akkor inni kell. Persze, ha vízben vagyunk, pancsolunk, akkor meg abból kell inni a vizet. :lol: :lol: :lol:
Nekünk nem okozott gondot, hogy cumisüvegből iszik, de szerintem ez minden babánál más. Azért lassan mi is elkezdjük csőröspohárból az ivást.

Ante: Kiarának is folyton kint a lába ebből a hálózsákból. :lol: Pedig azért használunk hálózsákot, hogy abból nem tud kitakarózni, és a lába is benne van rendesen. :roll: Van egy másik, ami rendesen zárt, azt szoktuk, ha nincs olyan meleg, és ezt meg ha iszonyat meleg várható estére is. Pl. ma. De én is állandóan húzgálom vissza rá.
Hát jó kis ház. Még jó, hogy apának nem esett baja (lásd Jáksó :lol: ) Merre felé néztetek házat, lehet tudni? Azért jó nektek, én is úgy mennék már innen. :(

Fibcsi: Kiara is most kezdi ezt a "sehol sem jó, semmi sem jó" időszakot. Eddig egyedül eljátszott sokáig a habtapi szőnyegén is, most ha leteszem, sírás van. :( Nem tetszik neki most semmi, csak ha kézben van, és szórakoztatjuk is hozzá. De van, amikor az sem jó!

Hát igen, mi is fiút szeretnénk másodiknak. Én úgy szerettem volna, hogy egy fiú, és utánna a hugi. De ezt osztották. :lol: Persze így is szuper.

Üdv. Kiara és Niki

Kép
kernico
 
 


Hát, Soroksáron volt ez, de csak megnéztük nem akartuk megvenni mert már a környék sem tetszett annyira. De az a nagy reccsenés és, hogy apa lába kilóg hát azt hittem kiszakad a szívem. Nagyon beindult, ráadásul alul márványlépcső volt korláttal ami a földszintre vezet.

Kernico, úgyan ez van nálunk is. Bezzeg ha alszik Lidi megsem merek moccanni nehogy felébredjen én meg szusszanni tudjak. De majd meg bolondulok úgy elfáradok estére, de apa is mondja, hogy hát vele meg nem is foglalkozom. Ezekből vannak is viták, hogy miért nem bújok hozzá, nem kezelem férfiként már.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Szana, boldog felediket így 1 nap késéssel :)

Hát, Niki, Szana, úgy tűnik, zajlik az élet körülöttetek ezerrel :) nem unatkozhattok :)

Kernico, eredetileg én is úgy képzeltem le, hogy először egy fiú, majd jöhet a hugi, de amikor megtudtam, hogy kislány, nagyon örültem, valahoy úgy voltam vele, hogy az eszemmel fiút szeretnék, a szívemmel kislányt :) úgyhogy tök jó :)
és azért szerintme is izgulj a közel 8 kg-tokkal, jó kis húsban van a lányod... :) de persze bagoly mondja, nekem is ez az örök parám... :? :shock:

Hálózsák: én direkt nem vettem patenteset, ilyen okokból, de fene sem érti, miért gyártanak mégis ennyi patenteset. Minimanóban ujjatlanban vékonyban csak patentes volt. Ahogy néztem, Brendonban is. Végül a Cora-ban kaptunk vékony ujjatlan zippzárosat. (hogy kell írni ezt a szót? :shock: )

Ante, padlás :shock: kül tök jó ez a nézelődős, költözködős időszak, úgy szeretem! Most költöztünk, és a postán már elvettem egy ingatlanhirdetéses újságot, csak nézelődni, mert tök jó :)
És bevált a lehűtős ötlet, ma én is mosogattam vizes pelussal a kicsilányt, és szemmel láthatóan jól esett neki :)

Marslakocska, mi még szerencsére nem tartunk itt, nálunk most a nagyon kellemes, "akár 1 órát is elvagyok a járókában a játékaimmal, elég, ha néha rámnéztek és mosolyogtok, de van amikor az sem kell" korszakot éljük.

Voltam ma Minimanóban, kaptam végre habtapis falidíszt, bevásároltam Micimackósat, meg barikásat, már fel is tettem, megmutattam a kicsilánynak, egyelőre nem indult be nagyon, de azért megnézegette :) meg normális habtapit is vettem, meg napszecsót, de még a baby is nagy egyelőre.
Úszónaci, ezt is vettem.
Szilvi, TI hogy csináltátok? én most moshatót vettem, mert a Liberoból, 7 kg-tól van a legkisebb. Nektek is mosható van? és az alá kell rendes pelus? mert elvielg nem, de ne mtudom....

na, majd folyt köv este, lassan kajaidő, de mivel fél órája aludt el a kisasszony, még hagyom egy kicist...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Fibcsi
Az hogy soxor eszik .lehet hogy tenyelg ehes.Nekem mar csak 2 orat birt ki a vegen,de nme volt sok tejem ,azert nme tudott tobbet enni.Leon is ehes volt mar a 6.honap vegere es nem is hizott semmit.Bar azota nem mertuk,de szemmel lathatoan kerekedik az arca :D

Ante
Hat ez tenyleg durva,nektek kene beperelni ot hogy ilyen epitkezesre beenged embereket.Ezek utan gondolom ezta hazat mar nem veszitek meg,milyen lehet a tobbi resze :?

Niki
Na kezdodik a jovilag nalatok is :lol: Dani kreativ baba :lol:

Ilgya
Koszi :wink:

Magnes
En elsore lanyt akartam ,de kisfiu utanh mar csak azt tudtam elkepzelni masodjara is,es bejott :lol:

Kép
Kép
kataa
 
 


Kata, pedig azért nem olyan rossz egy kislány :lol: :lol: :lol: tök furi, én pillanatnyilag fiút nem tudnék elképzelni :D :D :D

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


HURRÁ, ÁKOS MA ÁTFORDULT A HÁTÁRÓL HASRA!!!
Azt hittem, nem látok jól. Ma többször is hasra tettem, és boldog voltam, mert több percig elvolt, és végre rájött, hogyan kell könyökölni. Erre este takarítom el a konyhában a vacsi-romokat, nézek a nappaliba és látom hogy hason van a drágám! Hú, egyből rohantam apához, hogy gyere! Szegény, ő meg úgy megijedt, azt hitte baj van.
Na de amit ma művelt a krapek! :shock: :shock: Egész nap képes volt kemény 1 órát aludni, persze hulla-nulla volt, de aludni nem volt hajlandó, vergődött jobbra-balra. Mondjuk szinte egész napo az ő szobájában voltunk, így a nappaliban ment a klíma, meg le volt sötétítve nála is, de nem tudott elalduni. Na mondom, semmi gáz, majd pancsi után beájul...én kis naív! Több mint egy órán kersztül hancúrozott az ágyában, totál letúrta magát a másik felébe, forgolódott, de átfordulni nem tudott, mert kevés volt a hely.
Hát ez van!!!

Ante: hát ez nagyon durva. Feljárós padlás, és beszakad....atya ég, milyen lehet a többi része a lakásnak. Ez durva. Annak idején, mikor mis is lakásnézőben voltunk, annyi elcseszett dologgal találkoztunk, annyi hanyagsággal. Az ember évekre adósságba veri magát, aztán kap egy kalap sz...rt a milliókért, beázik, reped, feljön, lemálik, hideg, meleg......durva. Nekünk szerncsénk van, találtunk egy normális vállalkozót, na és a férjem nap mint npa a nyakukra járt, és nézte, mit csinálnak, és beleszólt a dolgokba, de legalább jó a lakás!

Winni: hát mivel Áki übereli a 7 kilót, mi Libero úszópelust vettünk. Jó volt, és ahogy néztem, a többi baba is ilyen pelenkában volt. A mosható verzóval még nem találkoztan.

Niki, köszi a leírást, most megint kell várni, míg apa lelép itthonról, hogy tudjak próbálkozni!

Na mára ennyi, kidőltem a naptól!
Vendég
 


Szilvi, gratula!!! mármint a forgihoz :)
Na ja, 7 kg felett könnyű :) :) :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie:

Ha sokat viszitek majd pancsizni, akkor szerintem érdemes meggondolni az úszónacit. Van ilyen 3 rétegű, és elméletileg bent tartja az is a kakit. És akkor nem kell állandóan úszópelust vásárolni, van minden méretben. Asszem úgy van nekünk, hogy 68-80 méretig, szóval nem fogjuk hamar kinőni! :D
A pisi az kijön belőle, de az az úszópelusból is.

Na majd holnap jövök, most csak ezért ugrottam be.

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Még egy kérdés: nektek sosem csippan a légzésfigyelő? nekem néha szokott... mindig olyankor, ha az ágy szélén van, hasin, és lábak általában felhúzva, tehát gondolom nem éri... meg olyat is szokott csinálni, mármint a figyelő, hogy olyankor csippan, ha éppen az ágyban ringatom a babát, pedig olyankor aztán tuti van mozgás, mert én mozgatom. És ilyenkor majdnem mindig becsippan. Meg ha amúgy egyet csippan, akkor egy percen belül megint..., ezek miatt valahogy nem aggódom túlságosan, de azért mégis. Állítsam érzékenyebbre a kütyüt? kikapcsolni nem akarom, mert azért jó, hogy van, de valahogy nem parázom túl.. vagy kéne?
ja, Angelcare.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kernico, köszi, asszem mi is ilyet vettünk, még S-est :) és akkor ez alá nem kell normál pelus, csak úgy magában?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Köszöntöm én is utólag a kis hófordulós babákat. Sok boldogságot és jó egészséget!
Kép

Ákoska, no lám nincs is lemaradásban, fog még meglepetést okozni. Gratulálok a forgáshoz!

Ildikó: nagyon köszönöm Neked is a különleges üdvözletet és továbbítottam.

Szóval, azért néha-néha tényleg csak bekukkantottam.
Nagyon sok meggyfánk van és az idén kivételesen sok termett. Gondolhatjátok, hogy már kb.50 üveggel tettem el és kifejtve természetesen és még mindig nincs vége.
Szorgoskodom,a férjem a leszedés mellett még a magozásban is rengeteget segít, így haladok. Eladni nem akarjuk, mert nagy a család, így el is fogy.
Otthon is ezt csináltuk, így ez nem furcsa, most inkább már elég szerényen csinálom. Dehát a meggy a kedvencem a barackok mellett. Ezért vagyok ritkán. Elnézéseteket kérem, hogy írtam a kedvenc időtöltésemről.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Roni nagyi,

Miért kérsz elnézést, az ilyen apróságok segítségével ismerjük meg egymást jobban, és szerintem már vagyunk olyan jóban, hogy ne a babaán élményeit osszuk meg egymással. Nálunk almfa meg körte van, de mivel a szüleim nem mindig tudják leszedni, megenni pláne nem, így nálunk pálinka készül belőle:)))

Nekünk is van uszó nadrág, de azt hiszem nagyobb kellett volna, mert már most kicsi rá:)))

csernusn
 
 


Meggy, alma, körte, hm :) erről eszembe jutott egyik kedven Halász Judit dalom, a mi kertünkben olyan dió van.... :lol: :lol: :lol:
nekünk nincs kertünk. :(
pálinka :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Niki!

Nem is rossz, ha van jó kis házipálinka. Én igaz nem szeretem, de volt év, amikor annyi hulló barackunk volt, hogy 30 l-nyi cefre lett, és ki is főzettük. Sajnos az öreg kajszibarackfáink már kipusztúltak és azóta ez sincs már. Manapság már a főzetés is nagyon drága az adó miatt. Örülünk, hogy maradt gyümölcs a fákon, a májusi fagy és a sok jégverés nem vitte eddig el.

Jó éjt mindenkinek!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Mit csináltok ebben a melegben???? A víz az egyik megoldás, a másik a szoba, akkor miért nem ír senki????:)))

Na voltam reggel a bölcsiben megnézni, hogy milyen, mikor kijöttem, egy nővel el kezdtem beszélgetni és ő mondta, hogy jó bölcsit választottam, mert nagyon jó híre van. Szembern van velünk, az út másik oldalán, és a vezető gondozónő, annyira rendes volt. Ma voltak utoljára délig, de azt mondta szaladjak le Danival és megmutat mindent.

A másik oviba ami ugyancsak közel van, azt mondták, hogy még a jövőhéten vannak, de én inkébb a szünet után augusztusba menjek szétnézni. :shock: Mondta mindezt azután, hogy mondtam, juliusban van a beiratkozás, és még előtte el szeretném dönteni, hogy hova vigyem a babát. Hát vagy nem érdekelte hogy én mit akarok, vagy hülye volt a nő.

csernusn
 
 


Mági visszatornáztad a tejcsit???

csernusn
 
 


Kata, látod milyen vagyok?? :oops:
A barátnőmék 3 évre mennek ki azt hiszem. Az első két hétben kell albérletet meg kocsit keresniük, addig szállodába lakhatnak. Lehet, hogy érdemesebb lenne emailen felvennie a kapcsolatot veletek mielőtt még hazajöttök.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!

Winnie: ez alá nem kell úszópelus elméletileg. (Ha ilyen 3 rétegű csodagatyó). Azt mondták nekem a babauszin, hogy a pisi abból is kijön, mert alapból beszívja a vizet a pelus, és aztán szivárogtatja ki, és csak a kakit tartja bent. Ezen meg ugyanúgy fennakad a kaki állítólag. Csak arra figyelj, hogy ne húzd túl szorosra a szárát. Én úgy éreztem, hogy oké, mégis meglátszott a lábán. :cry: :roll:
Ja és nekünk is Angelcare van, és így egyszer csipogni nekünk is szokott. Ezeken már én sem parázok. Mondtam a dokinéninek, de ő is mondta, hogy szerinte is csak az érzékenységén kell állítani. Nekünk most 3-ason van. Meglátjuk. Lehet 4-re is felcsavarom majd. Meg múlt héten csinálta, hogy hajnalban be is riasztott, aztán mikor odaértem a szobájához, az ajtó nyillására összerezzent, és abba is maradt a csipogás. Erre meg azt mondták, hogy figyelni kell, és ha a héten lesz megint ilyen, akkor már azért vigyük vizsgálatra. Na az ilyentől már meg vagyok ijedve, mert különben meg nem szokott csipogni. :?: :?: :?: :?: :?:

Niki: Nekünk is azt mondták, hogy jó lesz a 62-68-as méret. Mondom a nőnek erre, hogy de már most 68-asat hordunk ruhákból, és azok között is van már, ami éppencsak jó. Mire próbált erősködni, hogy de attól még jó lesz ez. Hát kinőttük volna 4 alkalom után, ha hagyom magam. Gondolom, neki is jó lett volna, ha már most vennék mégegyet. :roll:
Bölcsiről én azt hallottam, hogy kb. 1 évvel korábban jelezni kell, ha be akarod adni, mert tele vannak. Nállatok nincs ilyen? Az tök jó.
Különben meg ebben a melegben meg nagyon nyügi a kiscsaj. Ha bent vagyunk a pár fokkal hűvösebb szobában (Nállunk tetőtér :( ), akkor is szenved a melegtől, és nem sok időm van géphez ülni tőle, csak ha alszik. Mint most!!!!! :D :D De ha felébred, akkor meg megyünk pancsolni a napernyő alá. :D

Roni nagyi: Fél karomat egy kis kimagozott meggybefőttért!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imádom. Nállunk mamáék tettek el régebben (Kiskőrösön laknak) mindenfélét, ami termett: birsalma, meggy, cserkó, alma, barack, szilva meg persze pálinka, és a szőlőből meg bor készült. De már nem sok föld maradt meg sajnos. Veszteséges fenntartaniuk :arrow: adók, többe kerül kitermelni, leszedni a szőlőt, mint amennyiért megveszik, miegymás. :cry: :cry: :cry: :cry:
Azért a maradékból még raknak el, de az csak pár üveg. :cry: :cry: Nekem nagyon hiányzik. Olyan finomak.

Ante: Majd akkor a hullaházban találkozunk, ha végkimerülünk! :lol: :lol: :roll:
Apáknak meg türelem!!!!!!! Most már osztozniuk kell a szereteten. Nem csak az övéké vagyunk! :D

Szilvi: Ákos nagyon ügyes. Kiara csak kicsit rágta a lábát sanja, gyorsan abbahagyta. Pedig olyan édesek.

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Kernico, hát a mai nap is ilyen. Két órát nyűglődött mire elaludt. Sehogy nem volt jó, csak ha a nyakláncomat rángathatta. De én sehova, maradhattam mert ha felálltam már volt irgumburgum.

Tescoban lehet kapni magozott meggybefőttet én szoktam venni és abból szoktam meggyszószt, meg muffint sütni. Mármint nem meggyből muffint mert ahhoz varázslónak kéne lennem hanem azt is rakok a muffinba. :-)

Ma reggel 8-kor telefonált Apa, hogy nem sokkal előtte amint ment be dolgozni, a Király utcában felrobbantotak egy autót. Király utcán szokott begyalogolni a Hősök terére minden reggel. Mentők, rendőrség mnden volt ott.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Hát tényleg nincs nagy nyüzsi!
Mi is szenvedünk tovább a melegtől, ma megint két órán keresztül altattam a drágát. De most szundizik, ki tudja meddig. Ma még nem fordult át, lehet hogy tegnap csak véletlen volt, de nem baj, fel is írtam nagy betűkkel a naptárjába!

Ante: hát nem semmi, férjednek kalandos napjai vannak.Adrenalin szint gondolom rendben!! Na majd este bekukkantok a híradóba, bár szerintem ma sem fogunk tv-t nézni.

Roni nagyi: de jó hogy teszel el meggyet. Hát nálunk az fogyóeszköz rendesen. Férjen nem egy édesszájú, de jöhet minden, ami nem krémes és meggy van benne. Főleg a meggyes pitémet szereti! Anyósom nekünk is rak el meggyet, már ha jó a termés. Ők falun laknak, így van néha igazi falusi csirke, Karácsonykor pulyka, zöldborsó.....
Anyuéknál van egy gyönyörű kajszifa. Két éve elutaztak Erdénybe kirándulni, mikor elmentek, még félérett volt a fa, aztán 4 nap alatt úgy beérett, hogy mindent le kellett szedni, meg lefújta a szél, és mire megjöttek, 30 üveg lekvárt és dzsemet főztünk be nagymamival. Volt ám meglepi!!!
Meggymagozót nem próbáltad még??? Mi vettünk anyósomnak, de nem mondta, hogy milyen! Tényleg, mivel foglalkoztál, míg dolgoztál? Régóta nyugdíjban vagy?
Tényleg, Laurának nem fakadt még ki a korházban kapott oltás a vállán? Ákosnak még csak most kezd megérni, addora dudor van rajta. Remélem nem fáj neki!

Niki: mikor szeretnéd Danit bölcsibe adni? Bakker, tényleg évekkel korábban kell ovit választani????

Múlt héten elfogyott a dokinéni által felírt popsikenőcs, és ezért vettem Sudocremet, hogy majd ha megyünk orvoshoz, iratok fel újra. annyira kipirosodott tőle a popsi, vörös volt az egész. Énmeg még azt hittem, hogy a melegtől van. Most hogy újra orvosit használok, 24 óra alatt rendbejött a popsi! Nem semmi!
Vendég
 


Szilvi, állítólag egy lakás is robbant a Király utcában ma. A hír tv mondta be reggel. Nem láttam a tv-ben ezt nekem az unokatesóm mondta délelőtt.

Hm érdekes pedig a Sudocream nagyon jó. Én mikor megégettem a kezemet nem kis helyen másnapra nagyon helyrehozta, hogy még hólyag sem volt rajta és nem is fájt. Előtte mindig Aloet használtam de most valahogy akkor nem használt az aloe krém.
Használtál már máskor is Sudot?
Lehet vastagon volt rajta és nem szellőzőtt a popsija így a pelusban?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Úgy vártam már a hsz-ket, szerintem babanet függő lettem.:)

A bölcsibe nálunk most kell 2008 szeptemberére iratkozni. Én emiatt néztem meg az a bölcsit.

Hát én sem hallottam ezt a robbantásos dolgot.Majd este a híradóban biztos benne lesz.

Dani nekem is nyügi volt ma, de én nem altatom, csak szopiztatom, most is már nagyon fáradt lehetett, de csak a 3. mellretételben aludt el.:))) Egyébként nekem napközben mindig a szopizásnál alszik be, remélem ha már nem fog szopizni akkor is alszik majd.

A sudocream nekem sem tetszik, pontosan Daninak sem mulasztotta el a hámlásos pirosságot az arcán, pedig mindenki azt mondta az jó rá.

csernusn
 
 


Niki, én is függő vagyok :) teljesen csalódott vagyok, ha alig ír vki, és még mindig én vagyok az utolsó. Mondjuk ha jól emlékszem, Tinuék nyaralnak, meg még mondta vki.....

Ante: robbantás, hát tényleg jó kalandos napjaitok vannak... mindjért checkolom az indexet, nekme az a fő hírforrásom :)

Tök jó, hogy ilyen sokatoknak vannak kertjei, gyümölcsök, én tök pesti vagyok, ez látszik is rajtam, 2-3 éve láttam pl pulykát először :shock: , meg hogy felfuvalkodott :) no meg biológiai ismereteim is ebből kifolyólag némileg hiányosak :)

Nálunk is volt ma kis nyügi, délelőtt csak fél órát aludt, most már kis szünettel közel 1 órája alszik, hát meglátjuk...

Kernico, köszi a pelusos infókat...
hát igen, én is az ilyen riasztásoktól félek, lyan tényleges riasztás nekünk is egyszer volt, de lehet, hogy épp ringatás közben... tehát falls.... Te kül tudod, hogy hova kéne menni, ha menni kéne?
és ok, nem parázok, de azért ugrok ezerrel még mindig ilyen 1 csippanásra :)

Niki, ja, ezt már mondtad korábban is, durvi ez a korai beiratkozás! Nálunk Zuglóban elég lesz jövő májusban.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Niki, Lidi is cicin alszik el napközben. Dehát bukott is rendesen ma és még a kis barack is kijött, mert bari után egy órával már álmos volt és hát úgye addig nem alszik míg nincs cici. Viszont ha meg elalszik cicin és hát kivenném a szájjából és észreveszi akkor kéri vissza nem úgy van ám, hogy csak kiakarok osonni, majd ha ő úgy gondolja akkor mehetek.
De este amint jól lakik elfordul és hasrafordul, nekem meg csak bekell rakni a kiságyba. :-)

De ma mikor aludt volna, akkor fúrtak.

Winnie, hát ezek után, hogy engedjem ki a lakásból a férjemet? :-)
Megvan a hír?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ja és kinéztünk egy új sorházat :-).

Ma meg Lidi megfejelte a széket mert alámászott. :-( Olyan édes volt, ahogy sírt de megvígasztaltam ám. :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Banánt, hányszor adtok egy héten a lurkóknak?

Mert hallottam olyat, hogy egysezr kell egy héten. Dehát úgy nem szokja meg az ízét. Vagy igen?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: banánt én is csak heti egyszer adok neki, de tuti megszokja, sőt, most ez a kedvenc!!!!!
Áááááá, én is olyan hulla vagyok. Kiara is "szórakozott" ma. Vigyorog a kiságyba (ha épp nem olyan nyügi), aztán, ha lépek kettőt az ágyától, már megy a nyüszi. :cry:

Robbantás: a www.mfor.hu oldalán vannak képek róla! Az öcsém ott hírszerkesztő, és pont az irodájuk fölött van az a lakás, ami felrobbant.

Winnie: Én is ugrok azért egyből, ha csippan. Mi biztos a Heim Pálba mennénk, meg ha valami nagyon nagy gáz lenne, akkor biztos mentőt hívnék, addig meg amit tanultam. De nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen soha! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Niki: Én is függő vagyok. Ahogy van pár percem, már jövök nézni, hogy valaki írt-e! :oops: :oops:

Sudocrem nállunk is nagyon bevállt. Én mondjuk gyógyszertárit használok itthon, de napi egyszer Sudocremet. Én is pont tegnap égettem agyon magam, és én is azzal kentem, szóval nekem is. Bár azért felhólyagosodott, de nem olyan vészes.

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Winnie
Persze ami van az vilag legjobb dolga ugye es ez igy van rendjen :wink:

Szilvi
Gratula a forgashoz!!!

Roni nagyi
Hat igennagyiknak a befott elteves nyari program :lol:
Nekem torokfajasra nagyon bejott a hazipalinka,persze meg nem iszom hanem oblogetek vele de tuti minden bakteriumot elpusztit olyan eros :lol:

Niki
persze irjon es kerdezzen a baratnod,segitek szivesen 8) De otthon is lesz netem :)
Te mar ovit nezel?A bolcsi jo ha teteszik az nagyon fontos :D

Szilvi
Pediga Sudocrem pont pirosodasra jo ,erdekes hogy nektek pont az ellenkezoje jott be...:(

Ante
En kb ketszer adok banant ,de mindig keverve barackkal.Igy nme fogja meg a hasat sem :wink:

Leonnak kijott az elso foga.Semmi nyugosseg vagy nyalzas nem volt ,egyszer csak ott volt:)

Igy aludt el egyik delelott a gyumocs utan amig kimostam a talkat :lol:

Kép

Kép
Kép
kataa
 
 


Szegény kis drágák, hogyan is bírják ezt a rekkenő hőséget? Tusolással, hűsitő áttőrléssel ideig-óráig elviselhető, de a pihenést már nagyon zavarja a meleg.Nem semmi, tényleg nem fehér embernek való.
Holnapra még melegebbet mondanak, nekünk, akik nem vízparton nyaralunk nehéz napunk lesz biztos. :(
Biztosan többen is nyaralnak, mert ritkán jelentkeznek, élvezik a nyarat, de nem jó ez a nagy meleg. Fel a fejjel, ez is elmúlik reméljük, hamarosan enyhülni fog, csak addig bírjuk ki. :roll:

Bunny: Máté hogyan viseli ezt a hőséget, a száraz, meleg idő is szokott különösen hajnalban rohamot okozni? Mit mondanak az orvosok? Jobbulást Nektek!

Ma nem tettem el meggyet, mert nem értem rá, most este meg olyan meleg van, hogy nincs is kedvem hozzá. Napokig csináltam, a férjem elutazott 3 napra, inkább pihizek egy kicsit.

Vigyázzatok magatokra és a kicsikre ebben a nagy melegben!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Úgy látszik magam maradtam, persze fürdetési idő és vacsora.....
Most már enyhült az idő és lehet még a levegőn lenni, amíg a fránya szunyogok nem támadnak. :oops:

Kataa:
Tündéri Leon a szunyival. Puszilni való, de igazán! Gratula az első fogacskához! :D

Zsuzsi: Fanninak jól megy már a forgás, a kezét ki bírja szabadítani? Nem egyszerű művelet, de gyorsan megtanulja biztosan.

Niki: Dani videóit időnként megnézem, nagyon aranyos mindegyik. Az utánzós nagyon jó, kiváló megfigyelő már is és még kitartóan tudja csinálni.! Dédi papucsa áldozatul esett? Nem semmi, ahogy mozog. Szaladhattok sokat, ha elindul. Fiú, legyen is mozgékony.

Tinu: az alma után ettetek már mást is? Hogyan ízlett? Tündikéd
biztosan szívesen eszik majd gyümölcsöket, látszik rajta.

Niki: Kiara nem kiütéses a melegtől? Nem nyűgös?

Mit tudtok Snoopyékról? Hannáról is régen láttunk képeket.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


no, Roni nagyi én már vagyok most egy kicsit, amíg nem megyek fejni, túl a fürcsin, kajcin, apa altat :)
meghiszem azt, kell egy kis pihi ennyi befőzés után.... lekvár is lesz, vagy minden befőttnek megy?
Snoopyék elvileg költöztek, azóta nem jelentkezett....
Cic, szdorka, Ti is rég jártatok erre.... mi újság?

Kata, haláli a kép, zabálni való!!!! :)

Kernico, hát én is remélem, nem lesz rá szükség... Ti már túl vagytok a legveszélyesebb időszakon, mi is kifelé lábalunk...

Két kép:

Kép falidísz , ezelet újítottam tegnap....

Kép békapóz , ez meg mai tudomány, eddig csak egy lábát húzta így fel, de most este tanulta meg mind a kettőt :) nay tornabemutató is volt... :)

meleg: ma felfújta apa a medencét, hát de kicsit nagyot vettünk, 147 cm átmérő, hát ne mtudom, hogy fog kiférni az erkélyre. még úgy os nagy, ha én is belemegyek :) hát így sikerült.... :? :shock:
Mi ma ki sem mozdultunk, délután azért elég jó, jó másfél órát aludt a kicsilány az erkélyen...
de holnap sajna ki kell mozdulni, pont dél körül, megyünk a Heim Pálba bőrgyogyira...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk már szombaton, csak elúsztam.... Holnap jön amerikai nagyi és egy csomó munkám, dolgom van. Gyönyörűek a babák :-)

Máté holnapután 10 hónapos :-) hogy halad az idő .....

puszi mindenkinek

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Hello Bunny!
és jól vagytok????? minden ok?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kata: gratula a foghoz. Éééééééédes, ahogy bealudt! :D

Roni nagyi: Naná, hogy kiütéses lett. Eddig nem volt, csak most a napokban kezdett a nyaka alatt, meg most már a karján a redőknél is. Hiába, van husi. :D
Mivel lehet kenni ezeket a kiütéseket különben? Mert én csak napközben átmosom a bőrét, meg pancsizunk, hogy ne izzadjon annyit, meg este ezeket mostmár behintőporozom, de csak éppenhogycsak. :?: :?:

Winnie: Jók a díszek nagyon. És Réka milyen ügyi. Kiarának még eszébe sincs ilyeneket csinálni.


Kép


Kép


Kép

Kép
kernico
 
 


Ja, hozzá akartam tenni, hogy akkor én is rakok fel képeket.

1: Babauszin próbálja inni a vizet, akár a kezéről szürcsőlve. :lol:

2: Mamával hűsöltek a kertben. Sapit elfelejtettük levinni, de szerintem ő jobban örült a kicsit nedves pelenkának! :lol: Kis kalózlány.

3: És már csak így viseljük el a hőséget. (Lejt az udvar, a medence másik felén azért volt víz is. :lol: :lol: )

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
kernico
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?