Sziasztok Lányok!
Na, megvolt a nagy bécsi munkakiruccanás. Jól ment minden, csak nem németül, hanem angolul kellett karattyolni, mert azt mindenki értette, így nem kellett szinkrontolmácsot játszanom.
Reggel 1/2 6kor ébresztettem a páromat mielõtt elmentem és lassan osontam le a galériáról, erre Dani szeme egyszer csak kipattant, hatalmas vigyorex, felállt és kikéredzkedett. Próbáltam a fejõcuccal lefejni tejet, de mivel már nem fejek vele jó ideje, nem is indult be vele a tej. Viszont nagyon örültem, hogy Dani felébredt, mert így nem maradt ki a reggeli összebújás. Már ki voltam sminkelve és felöltözve és láttam rajta, hogy csodálkozik, hogy vhogy ez nem olyan, mint lenni szokott.
Nagyon nagyon hiányzott egész nap, ,de fürdetésre hazaértem, persze Pamela Andersonhoz hasonló dekoltázzsal
Éppen kint voltak apával a ligetben sétálni, eléjük mentem, ,és annyira nevetett, hogy megjöttem, aztán meg elkezdett sírni, mert toltam a kocsit és nem látott, így kikéretzkedett és kézben vittem tovább, és csak nézett nézett. aztán utána már le sem tojt, vissza akart menni a kocsiba.
Jól elvoltak apával egész nap, csinált neki hamit, játszottak, sétáltak, még aludt is apának délután, pedig nem volt szopi, reggel lefejt tejcsit kapott és este csak cici volt a megutaztatott tejcsivel. Azóta édesen alszik.
Persze reggel nézett, hogy miért apa pelusozza és öltözteti. De nem sírt vagy nyûgösködött, mert nem látott egész nap. Aztán mikor vetkõztem le a díszmagyarból, folyamatosan csimpaszkodott fel a lábamra, felállt és nyújtotta a kezét, hogy vegyem fel. annyira édes volt!
Hétvégén vettünk egy kisebb babakocsit, bár a másikat is használjuk, csak nagyon nehéz a maga 13 kgjával, ez a másik pedig csak 5, 5 kg Chicco Ponee sportkocsi. Így nem vagyok senkihez sem kötve, ha le kell vinni a kocsit. Egy kézzel összecsukható és kinyitható, könnyû, egyik kezemben leviszem a Danit, másikban a kocsi. Nagyon élvezem. Ezt a nagyot pedig levisszük a szüleimhez vidékre, így nem kell mindig cipelni a kocsit, ,ha megyünk. Ráadául a nagyhoz tartozó lábzsák is jó bele, bár remélem már nem kell használni, mert marad a jó idõ. Majd télen ismét elõvesszük a terepjárónkat, vagy ha majd olyan helyre megyünk, ahol kell a strapabíróbb kerék.
Ági
Én sütõtököt nyresen fagyasztottam le kis kockákban és úgy fõzök belõle, amennyi éppen kell, és jó íze van. Céklát is tettem el, de Daninak se frissen se fagyasztva nem tartozott a favoritok közé, így nem is erõltetem. Helyette cukkinizün, azt imádja. Már kezdi eszegetni a kisebb darabkákat is, ügyesen morzsolgatja a fogatlan ínyével.
Mammográfia
Én meg azt tudom róla, hogy ilyen fiatalon még azért nem ajánljáék, mert nagyon kötöttek a szövetek, késõbbmár sokkal átjárhatóbbak lazábbak. Tesómnak is kellett menni vmi csomó miatt (20évesen), ,akkor uh-zták.szerencsére csak egy zsírmirigy van neki, semmi komoly.
Most megyek végre aludni, mert kifáradtam ma a bécsi hajtásban.
Tettem fel pénteken készült karúszós képet Daniról!
pusszantás
gumicukor és dani