Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, mert csak délig volt ovi és du. pedig vendégeink voltak( no nem olyan rákészülést igénylő vendégség volt ám
) a gyerekek játszottak, mi szülők csevegtünk.
Akartam már írni, hogy szerintem Zita kisebbik nagylánya nem kétlábon közlekedik még, hanem négykézláb, mert tudtommal októberben lesz 1 éves.
Gabi!
Gratulálok a bizonyítványhoz!
Főként Adrinak jár a dicséret, de azért te is büszke lehetsz a lánykádra.
Az én véleményem szerint- bár ugye még nincs iskolás gyermekem- jobb a szöveges értékelés. Sokkal árnyáltabban kifejezi a tudást, mint az 5 db számba skatulyázás.
Persze, egy kicsit megmosolyogtató a tesiről írt értékelés például, de akkor is legalább tudod, hogy mit tornáztak a tanévben.
Nekem ez jobban tetszene, mint az, hogy a gyerekemnek kegyetlenül ott áll a bizijében tesiből a 4-es, netalántán 3-as, azért, mert nem tud minden gyakorlatot teljesíteni.
Talán ez a többi tantárgyra is igaz...
Olyan ridegek a számok. Legalább ne csak 5 lenne, hanem legalább 10 ...
Emlékszem, a saját iskolás éveimből, hogy létezett olyan például, - a tanárok próbálták tágítani az osztályozás lehetőségeit-, gyenge ill. erős 4-es.
Mi jól bírjuk a meleget. A fiúk meg pláne.
Azért én emlékszem, volt már máskor is ilyen meleg nyáron.
Nekem még mindig jobban tetszik, mint ha most junius végén olyan hideg lenne, mint tavaly júniusban volt.
Inkább rekord meleg, mint rekord hideg. Legalábbis szerintem.
Azért a fejem mintha állandóan kótyagos lenne.
Tegnap, ha az egyik anyuka nem mondja, észre sem vettem volna, hogy ki van írva az ajtóra, hogy ebéd után el kell vinni a gyerekeket. Pedig mindennap azon az ajtón megyek ám be
és mégsem láttam a kiírást.
Szuzy!
Almás pite receptje, nekem is dettó ugyanez, mint amit Ildi írt.
A képeket megkukkoltam (elsőre sikerült
). Örülök, hogy jól sikerült a strandolás, a képekről is ez látszik.
Tényleg jár már Szilárd?
Ildi!
A káják nagyon jól néztek ki, biztos gyorsan elfogyott.
Hűűű, azt a salit bevállalnám most.
ügyes vagy ám nagyon! (eddig is tudtuk...) A torta is szép és csuda finom krém volt benne.
Vasalás: anyagon is múlik a dolog.
Én nem vasalok mindent, de van olyan anyagú ruha, ahol elkerülthetetlen.
Viszont nagyon gondosan hajtogatva teszem a lavórba mosás után és kirázva-kihúzogatva teregetem. Így sok mindent nem kell vasalnom, illetve amit kell is, azt is gyorsan letudom ...
Jövő héttől nyári szünet. A srácok pólói biztos, hogy egy darabig nem látnak vasalót.
Legalábbis azok, amikben itthon lesznek.
Zita!
Na, mit mondjak, nem irigyellek!
Főleg az anyós lehet kellemetlen... A ház, az majd alakulgat... Nagyon szerencsés vagy, hogy anyukádékra számíthatsz!
Nagyon kellemes nyarat kívánok nektek és a ház gyors befejezését!
Meglátod, a végén minden ok lesz!
Azért ne felejtkezz el a topikunkról, bármikor -ha vissza tudsz olvasni, ha nem- gyere, ha tudsz!
A bizi milyen lett a fiacskádnak?
Móni!
Helló!
Pihenjetek, hüsöljetek, legyen jókedvetek!
Timi
A múltkor egy tök jó videot láttam, az iwiw üzenőfalon, ha ott van még, elhozom nektek is
!