Új privát üzeneted érkezett!

Barbikám:egész nap akartam kérdezni, hogy hol vagy?????????????????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Most már én is remélem,hogy minden rendeben lesz Flórával és nem sokára otthon lesznek együtt.
timiban
 
 


Csak beugrottam, hoyg elmondjam, a doki mindent rendeben talált minden téren. A ciszta megvan még, de már kisebb, mint múltkor. MAjd mutatok képet is a drágámról, de most rohanok, mert megyünk édesanyámékhoz, és el kell érnünk a vonatot. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Edith:dejódejódejódejó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Az a ciszta meg pikk-pakk elmúlik meglátod!!!!Majd jól rákoncentrálunk, hogy tünjön el!!!!
Na megyek a manók fáradtak, Zsombi 1.5 órát bírt aludni, Szoni semmit :shock: , lehet hogy melléjük ájulok a kádban!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Csak jelzek, hogy vagyok, de mostanában nem voltam net közelben. Péntek-vasárnap (ahogy írtam) elutaztunk a barátainkkal Baja közelébe.

Rossz hír: Samun kijött a hétvégén (az oltás után 9-10 nappal) az MMR egyik lehetséges hatása: oltási kanyarója lett. Az egyik barátunk orvos, és elég egyértelmű tüneteket produkált a gyerek szerinte. Sajnos valószínűleg ez magyarázza a korábbi köhögést is. Először belázasodott (38 fölé), majd a nyaka-füle kezdtett pöttyösödni, egyre csúnyábban köhögött, végül a háta, majd vasárnap már a hasa és az arca is jellegzetesen kanyarós pöttyös lett. Utánanéztem azóta: a láz az oltottak 5-10%-ánál jöhet elő, a kanyarós pöttyök kb 3-5 %-ot érintenek.
Szerencsére nem verte le a lábáról a dolog: nagyon jó kedve volt végig és jól is evett, meg jól aludt - kivéve azt a néhány órát, amíg láza volt. Akkor érthetően nem volt kicsattanóan jókedvű. Most már halványodnak a foltok, a nyakán -hátán már nincs, még a hasa és az arca pöttyös. A keze-lába megúszta a dolgot, csak egy-két kósza pötty van rajtuk.

No, megyek is, bocs hogy nem reagálok, de a fiúk mindjárt végeznek a fürcsivel. Aztán kezdődik a munka.
Még ez a hét zúzós lesz ebből a szempontból, aztán - ha minden igaz - csütörtökön vége.

Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:szegény Samu!!!!! :( És ez az MMR kivezető eellenére jött így ki rajta?????? :shock: :roll:

Zsombi nem aludt valami jól, ő is köhög!!!!! :shock: Más egyenlőre nincs, Szoni is köhögött pár napja, meg most reggel is, így kaptal lándzsásutifüvet, ami sajna fogyóban.Majd veszünk azt az A betűs Stodalt!!!!!!!!!!!!!!!!Tényleg azt mennyiért vesztegetik??????????????

Edith:kérjük a képet Mütyürkéről!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Évi,
nagyon sajnálom Samut.Még jó,hogy nem viseli meg.Hannánál is azért vártunk ennyit,hogy megkapja az MMR-t,mert a füle miatt nem lett volna jó,ha neki meg a mumpsz jönne ki. Nálunk még van idő a szövődmények megjelenésének,mert csütörtökön lesz egy hete,hogy megkapta.

Zsuzsi,
Szandi hogy van?Lesz műtét?

Márti,
a gyerkőcöknek jobbulást.Remélem semmi komoly.

Julcsi,
merre vagy?Milyen volt a Balcsi?

Pusz
timiban
 
 


Sziasztok!

Edith: nagyon örülök neki, hogy minden rendben van. Drukkolok, hogy a ciszta minél előbb felszívódjon. Mekkora most Mütyürke?

Márti: a stodal ha jól rémlik olyan 800 Ft körül van. Nekünk nem igazán jött be, én inkább a lándzsásutifűvet és a mucoprontot használom.
Remélem semmi komoly nem lesz a manóknál.
Te mikor mész dokihoz?
Tényleg voltál a fogorvosnál, lehet mesélted de nem rémlik.

Évi: szegény Samu, sok gyógypuszit küldök neki.
Nem is tudtam, hogy ilyen mellékhatások is lehetnek!

Timi: holnap megyünk a dokihoz és még egyszer megnézik, most egy kicsit parázok, lehet hogy allergiás a macskákra (ez a legnagyobb félelmem, mindig ettől rettegek)?! Bár a szörcsögésen kívül más nincsen és nem csak itthon csinálja remélem nem ez lesz a gond.

Rájöttem a Szandi foltjainak az okára. Szúnyogcsípés!! Csak az a furcsa, hogy először apró pötty, utána már egy nagyobb piros folt, és csak kb. 24 óra múlva lettek igazi dudorok.
Szegénykémet össze vissza csipkedte egy dög (de megtaláltam és jól kinyírtam). Van vagy 30 csípés a lábán és a karján.
A gyógyszertárban az mondták, nem lehet Fenistillel kenni csak 2 éves kor után. Most kaptunk valami fehér trutyit, de nem sokat használ.

Már alig várom, hogy meglegyen az új ablak. Azon lesz szúnyogháló akkor legalább nem tudnak bejönni ezek a dögök.

Megint csak napozóban altattam. Este 27,5 fok volt és reggelre is csak 26-ig ment le. Reggel is úgy éreztem, hogy inkább melege van.

Tegnap este elmentünk hármasban sétálni. A pláza mellett épült egy lakópark és ott van egy kis gyalogos híd. Kitaláltuk, hogy megnézzük hova vezet, és tök jó a szúnyog szigetre jutottunk. Körbesétáltuk és nagyon élveztük, olyan volt, mintha nem is pesten lennénk.

Ma megint megyünk a sógornőmékhez fürdeni, a két kiskacsa tuti fogja élvezni.

Barbi, Julcsi, Zsu hol vagytok?
Legalább füstjelet küldjetek!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Írt a Zsandi, hogy pénteken mehetnek haza :? , nem tudom miért, kikapcsolta a mobilt, gondolom elkeseredett, mert már nagyon szeretett volna hazamenni!!!!!Ami érthető!!!!! :(

Zsuzsi:pénteken megyek, ha a drágám időben hazaér, reggel megyek és eddig az utolsó 2 szolgálatából később ért haza, nem szeretnék a 2 manóval beállítani a dokihoz!!!! :?
Nem lyuksa volt hanem letört a fogamból egy darab, nem csinált vele semmit, azt mondta, hogy jó lenne 1 röntgen mert van jópár tömött fogam, hogy esetleg nincs e gond a tömés alatt, de mondtam neki, hogy nem biztos, hogy nem vagyok terhes :lol: :lol: :lol: , így az halasztva lett!!!!!
De jó, hogy mentek pancsizni, jó szórakozást!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nekem a letört fogat is meg szokta csinálni a doki. Ugyan úgy mintha tömné.

Szegény Andiék, elhiszem, hogy elkeseredett, nagyon rossz lehet a kórházban. :?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jó reggelt! (mikor volt már?)

Edith, úgy örülök, hogy a ciszta már kisebb! Szépen lassan eltűnik majd, meglátod!
Várjuk ám a képet.

Különben haláli a kiterülve tátott szájjal alvós Kriszta. Most kifigyeltem, az Ádám is szokott tátott szájjal aludni. Nem hiszem, hogy ez baj lenne.
(A polip tényleg más mint az orrmandula.)

Zsuzsi, szépek a csajok de a Szandi tényleg szebb. Azok a szemek!

Mártikám, én már meg sem mertem újra kérdezni, hogy mikor mész a dokihoz. Arra emlékeztem, hogy a héten, de hogy mikor! (tudod, tök gáz vagyok agyilag) De most jól a fejembe vésem, hogy PÉNTEK!

Évi, sajnálom, hogy ilyen durván jött ki Samun az oltás mellékhatása. Ő kapott olyan homeós bogyókat a megelőzésre?

Na, mindjárt folytatom csak írtó büdös jön az Ádám felől.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám, mi van azzal a büdössel? Ilyen sokáig tart? :D :D :D

Évi! Pontosan hány napra jöttek elő a mellékhatások az oltás után Samunál?

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Neeeem, azon már rég túlvagyunk, csak közben mosógépet indítottam, telefon csörgött és most megpróbálom lenyomni a kiscsávót.

Azt akartam még írni, hogy az Ádám elkezdett durvulni. Olyanokat sóz ránk, vagy mar bele az arcunkba, hogy a könnyünk potyog. Egyenlőre a lerakom a karomból és rászólok semmit sem ér, mert ilyenkor meg vérig sértődve sikít, de ooooolyan magas hangon...
De nem tudatosan akar fájdalmat okozni, szerintem fel sem fogja, hogy ez fáj, hiszen közben angyalian mosolyog. Na jó kusza lett, remélem értitek.

Az Andiékat nagyon sajnálom, hogy majd csak pénteken jöhetnek haza. Nem csodálom, hogy kiütötte a hír!

Ja, Edit, nektek tudni, hogy mitől jöttek elő az ekcéma foltok? Most azon agyaltam, hogy ez tényleg ennyire korunk népbetegsége? Mert az egy dolog, hogy nem adsz neki tejet, és figyelsz a kaják bevezetésére, de egyre több helyről hallom, hogy bizony a gyereken ennek ellenére kijönnek a foltok. És olyanoktól hallom (pl. te is), akiknél tudom, hogy tényleg vigyáztak.

Zsuzsi, nálam ugyan így jelentkeznek a szúnyogcsípések, mint ahogy leírtad a Szandit. Nekem is akkorára dagad egy-egy csípés, mintha legalábbis egy lódarázs harapott volna meg.

Julcsikám, várjuk az élménybeszámolót! Hagyd abba a mosást és pakolászást egy picit és mesélj!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:nem is zaklatlak többet időpontokkal, mert azon stresszeled magad, hogy elfogod felejteni és tényleg elfelejted!!!! 8) Nem vagy TE határidőnapló!!!!!Az bőven elég, ha én emlékszem!!!! :wink:
De majd utólag beszámolok a fejleményekről!!!! :lol:
Zsombi is durvul néha, de már egyre ritkábban, múltkor is lefejelt, majd bepisiltem úgy fájt, leraktam , elmentem onnan aztán jött sírva és én vígasztalhattam :shock: , de akkor értette, mert még puszit is adott magától, ami nála nagy szó!!!!! :shock: :D

Beszéltem a Zsandival, nem igazán mondták meg miért kell péntekig maradniuk, nagy örömhírként jelentették be, mikor a Zsandi úgy tudta, hogy ma már elvileg mehetnek!!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon meglepte és persze szeretne otthon lenni már, de ez van.A röntgen leletről sem nyilatkoztak konkrétan!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


SZiasztok!

Jó ideje nem jöttem megint :(

De ugye apa szabin volt, és minden percet igyekeztünk ki8hazsnálni, amikor nem kellett dolgoznom :) Nálunk is borult a bili a hétvégén, úgy látszik most ilyen időszakot élünk :)

Én nem mondhatom hogy nem segít, mert nagyon sokat segít, de cserébe nálunk más problémák vannak. Egyszerűen nem figyel rám, nem hallja meg ha szólok neki, ha kérek valamit, soha nem jut eszébe örömet okozni, a gyerekekkel türelmetlen, kapásból kiabál velük, állandóan durrog, szóval elég elviselhetetlen volt mostanában. Ha elmentem dolgozni, akkor mikor jövök már haza, de ha hazajövök, akkor mért nem keresek több pénzt. Ha 5-ig nem érek haza, akkor tuti rám szól, hogy hol a fenében vagyok, bár nem tudom mit szólna ha én is rászólnék, 6-kor hogy húzzon haza, mert elegem van a gyerekekből???

Szal egy kicsit sok volt.

De úgy néz ki, hogy egy kicsit magába nézett, mert egész szombaton, és vasárnap is extra figyelmes és türelmes volt hozzánk. Vasárnap odavoltunk az állatkertben, mert Plus gyereknap volt, és így olcsón megúszhattuk. Minden gyerek odavolt az állatokért, Kata minden alkalommal elkezdett sírni, ahogy elfordult a babakocsi :) Nemigen értette meg, hogy ez azt jelenti, hogy egy másikat nézünk meg :) A Bence etette is az állatokat, bár a zsiráf óriási nyelvétől eléggé be volt tojva :) Kata nem igazán etetett, mert adtam a kezébe hogy adjon a kecskének, szegény kecske meg alig bírta megszerezni, mert a Kata nem akarta odaadni :)
Jah és az állatkertben kaptunk ingyenjegyet a cirkuszba, így ott is voltunk :) Azt hittem Kata félni fog, még aggódtam is hogy mit fogok csinálni 2 órát, amíg tart az előadás. De az ellenkezője történt, végig sikongatott, mutogatott az előadókra, főleg a cicákra, fókákra, és hangosan kacagott a bohócokon :) És nagyon szép, színvonalas volt az előadás, mindenkinek ajánlom :)

Szóva vasárnap hosszú napunk volt, este 8-kor kidőltek mindketten, és csak másnap 10-kor ébredtek :)

Hétfőn befejeztük a konyha festését, meg visszapakoltunk, meg beugrottam a melóhelyre is a légterápáért, úgyhogy ma is jó fáradtan keltem. De legalább már csak az előszoba van hátra, az már júliusra marad.

Tegnap óta van itthon a légterápia, és egyszerűen imádom. Tele vagyo kenergiával, nincs köhögés, se tüsszögés, és nem száll a por (legalábbis nem látszik a fényben.
A hosszútávú hatásairól egyenlőre nemigen tudok beszámolni :)

Edith, nagyon örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek, és annak még jobban, hgoy minden rendben volt a dokinál, és hogy a ciszta is kisebb lett :) A pocid, nagyon aranyos, Kriszta meg egyenesen csúcs :)

Zsuzsi, ne haragudj, hogyn em hívtun kpénteken, de már csak fél 12-kor értünk ki a játszóra és a zsámodat is itthon felejtettem :(
Szandi és Nini nagyo nédesek egütt, nem is hitte mvolna hogy 5 hónap különbség van kettőjük között. Nekem is gyanús Kata orrmandulája, mert állandóan a száján veszi a levegőt, az orrán soha. Mióta olyan sokáig taknyos volt, ez így van. Pedig nincs neki eldugulva, de még a cumisüvegből is úgy iszik, hogy időnként elengedi, és vesz levegőt.

MMr: Én holnap akarom beadatni, bár elfelejtettem időpontot kérni, remélem azért fogadnak minket. Így talán még nyaralás előtt túlesünk a mellékhatásain.

Zsandi!

Sajnálom hogy csak pénteken jöhettek haza, de így legalább kicsit még erősödik Flóra, mielőtt hazamegy.

Mennem kell, ma még dolgoznom kell, meg takarítani, mert holnap jönnek családlátogatni.

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsombinak torokgyuszija van, mára már hurutosan köhögött, délután csak kb. 20 percet aludt aztán hisztizett össze-vissza a szőnyegen gurult ide-oda :shock: :roll: , ospen-t írt a doki AB, de még konzultálok az Ildikóval, hogy tuira kell e!!!!Vettünk sterimart, mert a Szoni kifújkálta a régit :evil: , jó játék!!!!!!! :x
Most adom neki a Belladonnát.
Ja meg mondja a dolki, hogy hűvös kéne a gyereknek, mondtam a Rolandnak jó majd berakjuk a hűtőbe!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja nem lázas, csak köhög és kicsit folyik a nózija!!!!
Mióta a dokinál volt extra jó kedve van!!!! :shock: :shock: :shock: Lehet hogy a Roland nem figyelt és valamit beadott neki a doki :shock: 8) , vagy csak azért volt a nyűgi hisztije, mert nem tudott aludni és dög meleg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jajj, mennek a gyógymanók a Zsombinak. De milyen anya vagy te, hogy a hűvös kell a gyereknek, akkor nem csinálsz rögtön! Minimum vesztek egy klímát!!!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Tudom Barbikám tudom én DÖG!!!!!!
Most erre nem fussa, örülök, hogy a gyógyszertárban nem kellett ottmaradnom felmosni!!!!! :shock: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Csak bejelentkeztem (ismét :roll: ), hoyg megjöttünk édesanyáméktól, de mostanra már olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm a beszámolóra.
Nem si tudtam még visszaolvasni. Holnap, ahogy alkalmam adódik, megteszem. MOst azt hiszem, lefekszem, mert Kriszta egész délután nyűgös volt, mert bújik a bal felső szemfoga. Remélem, nem lesz nagyon húzós az éjszakánk. :roll:

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na, ismét itt, csak az előbb mire leírtam azt a pár sort rögtön felébredt az Ádám, evett és mentünk az udvarra.

Márti, azt akartam kérdezni, hogy az Ildikót mióta ismered? Már a Zsombi születésénél is ismerted?
A másik, szerintem várj még az antibiotikummal, csak ha esetleg lázas vagy rosszabb állapotban lenne, akkor kezd el adni. Egyenlőre (remélem most is) nincs rossz formában a kispasi. Legalábbis ahogy leírtad.
Este hogy volt?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Tök jó fejek vagytok a gyógyulós jókívánságokkal, de ezeket inkább gyorsan továbbküldöm Zsombinak és Flórának - Samu szerencsére túl van a dolgon...
Edit, az egyértelmű tünetek (láz, erősődő köhögés és kiütések) az oltás utáni 9. napon jelentkeztek, de a legrosszabb a 10. nap (szombat) volt. Azt olvastam, hogy ha van is valami oltási utóhatás, az általában max egy kis hőemelkedés, láz. Az tényleg ritka, hogy kiütéses is lesz a gyerek, meg köhög is. Sőt Samu vasárnap annyira köhögött, hogy visszajött az ebéd... Úgy sajnáltam. Szerintem azért volt most erre ilyen érzékeny, mert nem sokkal előtte volt beteg (hányós-fosós kütyü), bár bő két hét eltelt a két dolodg között.
A mumpsz tünetek - ha jelentkeznek - akkor az oltást követő 3-4 hét múlva, de ez még ritkábban fordul elő. És végül 6 hét múlva fordulhat elő rózsahimlős kiütés tényleg csak nagyon alkalomszerűen.
Ezek nem hangzanak túl jól, de a kanyaró-mumpsz-rózsahimlő még durvább betegségek. Szóval inkább egy kis mellékhatás, mint ezek bármelyike.

Márti - fogalmam sincs mennyi a stodal, soha nem vettem csak azt, így nem is néztem meg soha, h mennyibe kerül pontosan. Egyébként - amikor Samu elkezdett köhögni - a mi dokink is azt mondta, hogy egy picit piros a torka.
Ja, és végül itt Csepelen nem kaptam homeobogyót mmr kivezetőnek. Itt nem ismerte a patikus nőci. Ennyit a homeós gyógyszertárról.

Edith, nagyon édes Kriszta a képeken. És tuti kis pocid van :)
No lépek, ma reggel 4 óta fent vagyok, szóval megyek aludni.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Köszi a gyógymanókat.
Tűrhető volt az éjszaka, azért fent volt 3-4x és 1x szívtuk a nóziját.
Nagyon köhög a drága.

Adni kell az AB-t Ildikó azt írta + még egy cseppet, benne megbízom maradéktalanul, bár sajnálom(mármint az AB-t).De este alig bírt elaludni adtam neki Nurofent is , mert látszott a drágán, hogy fáj neki valami, gondolom a torka!!!!! :(

Barbikám:a Szonó születése után mentem hozzá, hogy a depit elkerüljem, a vetélésemnél is rengeteget segített, és állítom neked, hogy nagyon sokmindenben!!!!!
Roland is olyan gyomor beteg volt, állandóan kapkodta a gyógyszereket bármit evett, most 1 kezemen megtudnám számolni , hogy mostanában hány pirulát vett be!!!!!

Évi:sajnálom, hogy nem volt homeósbogyó. :( Legközelebb ide Gazdagrétre kell jönni, vagy majd mi megvesszük!!!!
Tarts ki még a héten, aztán már könnyebb lesz és lazulhatsz!!!!! :wink:

Edit:és Mütyürke fotójával is adós vagy!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,
szegény Zsombi,biztos fájhat neki a torka.Meg ez a hőség is.Mennek a gyógymanók.

Zsandi,
márcsak 2 nap!!!Tudom,hogy ez is hosszú idő,már biztosan nehezen bírjátok bent!Gondolom Flóra már jól van és szívesen játszana már otthon a tesójával!

Pusz
timiban
 
 


Na mi van csajszik, jegelitek magatokat? Mondjuk azt nem csodálnám, nekem is folyik a popsimról is a víz, kisül a zsírom.

Edith, várjuk az élménybeszámolót, milyen volt anyukádéknál.
Azt elfelejtettem a múltkor, hogy nagyon csini a pocakod!

Julcsikám, legalább egy füstjelet küldj, hogy jól vagytok!

Andi drága, nagyon sajnálom, hogy nem mehettek haza csak pénteken. Szökj meg!
Nem is értem, hogy mire várnak, mert a kórházi kajától aztán nem fog felerősödni.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsiék jól vannak, csak még nem bírt gép elé kerülni!!!!! :lol:

Nem tudjátok hol lehet kapni babakocsira való napernyőt??????Még nem néztem szét, hátha valaki kapásból tudja!!!!Jó nem mászkálunk olyan sűrűn, de megsül a drágám!!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok. Szoktalak titeket olvasni. Nagyon jó kis csapat vagytok!!!!
Nagyon jó egészséget és kellemes pocakosodást kívánok a kismamáknak!

Márti!
Napernyő: http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... c6607323d5
Én innen rendeltem, de egyébként a 13. kerben vannak. Nekünk nagyon bevált a napernyő!

Reni
Kép
prenata
 
 


Na, végre, hogy ide is eljutottam! :roll:
Igaz, hoyg a zöldbab fő, és a hús is feldolgozást vár, a kimosott ruhák meg teregetést, de azt mondtam, egye fene, most "pihenek" egy kicsit! :)

Szóval, az orvosnál:
A doki már régi ismerősként köszöntött, emlékezett a cisztámra, meg hogy van egy egyéves múlt tündérkém, és ezúttal is - a szituációhoz képest - mindent rendben talált. Mütyürke él és fejlődik, ügyesen mozog is már. Állandóan hajtogatta hátrafelé a kis buksiját, amíg nézegettük. :) Most 67 mm-es a feje búbjától a popsijáig, a combcsontja 11 mm, ami 13 hetes 2 napos magzatnak felelt meg hétfőn, de tudtommal, én csak holnap leszek annyi. A fej átmérője szerint pedig 13 hét 6 naposnak felelt meg, úgyhogy n incs kizárva, hoyg sietősebb lesz neki erre a világra jönni. :) Na nem hónapokra gondolok, hanem csak napokra. Az az igazság, hoyg nem igazán szeretném, ha pont akkor születne, amikorra kiírtak, azaz Szilveszter napján. A két ünnep között szeretném, de ez úgysem tőlem függ. :P :oops: Ja, a szívecskéje 158-at dobogott percenként. :)
A ciszta 39 mm-ből már csk 36 mm-es lett, ami nem nagy haladás, de legalább visszafejlődőben van. Természetesen, továbbra is érvényesek a tilalmak, de a kismanóért mindenre képes vagyok. :) Mármint vagyunk. :) Legközelebb július 30-án kell mennem.

Barbi, meg ne próbáld észben tartani!!! :D :D :D Úgyis elfelejted! :lol: :lol: :lol: :P :P :P MAjd szólok én előtte, hogy na, akkor most! :) :wink: :wink: :wink:

Anyuéknál: NAgyon jó volt, közben Mamáékat is meglátogattuk hétfőn este, majdnem sötétben elmentünk cseresznyét és epret szedni a lurkókkal, nagyon izgi volt, csak tapogatóztunk. Tegnap lezser nap volt, képzeljétek, képes voltam délben 2 és fél órát aludni! :oops: :oops: :oops: Aztán leszedtem Mamánál (másik mama) a(maradék és nagyon kevés)z epret és a málnát, amit átpréseltem egy nagyon sűrű szűrőn, és a levéből adtam Krisztának. Mondanom kell, hoyg el sem vette a szájától, míg egy csepp is volt benne? Aztán pipit etettünk, cicát simogattunk, virágot szedtünk, persze ettünk, majd este hazautaztunk. Eléggé érdekes volt egy babával és két nagy csomaggal egyedül a vonaton meg buszon, de megérkeztünk. :roll: :) István nemsokára érkezik, sajnps, csak ma tudtak hazaindulni.

Szóval ennyi.

Reagálni most nem igazán tudok, azért a betegeskedő manóknak nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök.
Azért még nálam is elkélne egy -két gyógymanó. :roll: :roll: :roll:
Igen, azt elfelejtettem, hoyg voltam a házidokinál, megvizsgált, és ő is azt mondta, hoyg mivel semmi más tünetem nincs, az orrfolyással egyszerre majd a fülemben lévő kellemetlen érzés is elmúlik, de gyógyszerek nélkül eléggé hosszadalmas folyamat lehet. NA, úgyhogy, várok.

Kriszta is alá lett vetve a vizsgálatnak, nála is minden renben, és amúgy 84 cm (én mértem 86-ot is) és kereken 11 kiló ruhástól, cipőstől, úgyhogy olyan 10 és 10,5 közöttinek saccolom én. Sokat ezek szerint nem hízott az utóbbi hónapokban, de nem is csodálkozom, és elégedett is vagyok vele. :)

NA, most mentem, mert a krumpli meg is főtt eddig. Ja, és a zöldbab is! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs, valami mégis kimaradt. A kép. :D :D :D
Kép . Ő Mütyürke, teljes 13 hetes valójában! :) :) :)

Prenata, köszi a jókívánságokat! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Prenata:nagyon köszi aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol:

Edith:édes a kistesó!!!!! :lol:
Sötétben gyümit szedni nem semmi :shock: én szétröhögtem volna magam, főleg ha valami más akad a kezembe, valami kisállat :shock: 8) .

Beszéltem ma a Barbival megkérdezte, hogy vagyok, akkor még nem volt gond, azóta émelygek meg minden!!!!! :shock: :? Ez a dög meleg is az oka az tutifix!!!!!!!!!!!!!!!! :x

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edith, tök izgi - és hogy rohan az idő. Már nem is olyan mütyürke Mütyürke.
Kriszta szép magas lett! Samu is valahol ilyen magasságoknál jár.

Márti, remélem, hogy ez az émelygés csak valami nagyon gyorsan elmúló dolog lesz...

Mi ma voltunk bölcsiben - megkaptuk az értesítőt a központi iodában és azt át kellett vinnem abba a bölcsibe, ahova járni fog Samu. Hogy ennek mi értelme volt, ne kérdezzétek.
Mindenesetre aug végén lesz szülői értekezlet, akkor mindent megtudok.

És az erkélyen készítettem neki pancsit: van egy felfújható autó-rakéta gumicsónak, abba öntöttem vizet, és a gyerek kiba jól elvolt benne itt egy órát.

No, iszom egy kávét és megpróbálok dolgozni... amíg Samubogyó alszik.
Szép délutánt!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Edith: nagyon cuki Mütyürke!
Már nem emlékszem mikortól lehet érezni, hogy mocorog? Állítólag a 2.-nál már jobban tudja a mami, hogy mire kell figyelni.

Márti: mennek a gyógypuszik Zsombinak is!!!
Én se vagyok híve az AB-nek, nekem a doki mindig azt mondja a torokgyulladásnál, hogy ugyan annyi idő alatt múlik el AB-vel, mint nélküle.
Neked is jobbulást, biztos ez a hülye meleg is közrejátszik a rosszullétbe.
Ha akarsz menni a Mária nagykerbe, szóljál én ott olcsóbban tudok vásárólni. Mehetünk együtt is!

Barbi: kösz a megnyugtatást csípés ügyben. Már kezdtem aggódni, mitől ilyen furcsa.
A doki azt mondta, adjak Calciumot az gyorsítja a gyógyulást.

Mi is megjártuk a dokit. Vettek mintát az orrából, most annak az eredményére várunk.
Már nincs annyira megdagadva, valószínűleg nem lesz műtét.
Tüdeje, torka, fül rendben. Az allergia nem kizárt, de 2 éves kor előtt nem lehet 100%-os eredmény ezért azzal várunk.

Ti adtok a manókra sapkát? A doki azt mondta ilyen forróságba mindenképp kell, de a Szandi leszedi magáról (a fej vizezésével nem érek sokat). Holnap megint mennénk fürdeni, de így nem biztos, félek a napszúrástól.

Egy pár kép tegnapról:

Kép Szandi és Nini

Kép Szandi és Gabó

Kép

Kép

Kép Szandi és Tihi labdáznak

Kép

Kép ilyen csúnyák a csípései

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi:szegény Szandi, tényleg nagyon csúnyák a csípések!!!!! :shock: Remélem mihamarabb elmúlnak!!!!!
Köszi a Máriakeres felajánlást, de azt hiszem intéződik a napernyője Zsombinak, ha minden igaz az Árpi beszerzi nekünk is!!!!! :lol: 8)

Pocaklakómozgás:én Szonit a 20-dik héten éreztem, Zsombit már a 16-dikon!!!!! :wink:

Én adok a Zsombira sapót, főleg ha a medencében van és a Szonóra is!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nagyon dolgozom... :)

Zsuzsi, Samunak is ilyenek voltak a szúnyogcsípesei, mint amit leírtál és lefotóztál.
Tavaly a nyaralás alkalmával csipkedték össze a szúnyogok (vagy csak egy, passz) - először kicsi sötétpiros pöttyök voltak az arcán és a kezein, fogalmunk sem volt, hogy mi lehet az, már minden ismerősömet körbetelefonáltam, hogy minek a tünete az ilyen pötty. No és másnapra jól feldagadt, akkor ráismertünk, és jó néhány napig látszott... calcium tuti jót tesz ilyenkor.
Szurkolok, hogy Szandi nózija-orrmandulája rendbe jöjjön!
És nem is írtam, de gyönyörűszép a kislányod, és nagyon tetszenek a közös képek Ninivel - tényleg nagyon hasonlít a két csajszi egymásra.
Próbálkozz meg valami kendőt adni a fejére, amit rákötsz és talán nem tudja olyan könnyen levenni. Bár ez lehet h naív javaslat... De valóban fontos lenne a sapi ilyen tűző napsütésben.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi, és a Feninstil cseppet nem próbáltad? Vagy a Fenistil krémmel bekenni? Talán az még jó lehet, bár a Calcium is nagyon jó.

Nekem ugyan ilyen szokott lenni. És a végére jól bedagad. De kőkeményre.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok!

Csípésre az Aloe Vera zöld krémje kiváló.

Zsuzsi! nekünk nem ilyenek a foltok, bár ma mintha szebb lenne már. Édesek a csajok, és érdekes, milyen kis hurkás Szandi.

Márti!

Jobbulást Zsombinak! Nagyon kínlódik? Nincs bioptron lámpátok? Sokat segít takonykórnál!

Megírnád, mi van az MMR kivezető cimkéjére írva pontosan? Megpróbálom megvenni.

Ja és beszéltem a doktornővel a Prevenarról. Felírja kedvezményesen, mert bevittem neki a februári alacsony immunglob. leletet. A mostani vérvételnél is nézték, de még nincs eredmény. Ha jó, akkor esély sincs a felíratásra, inkább még az eredmény előtt felírja. Rendes tőle.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:nincs lámpánk sajna.
Jó kedvű, kicsit balhésabb, de nem nagyon.
Annyira nincs padlón, mert nem vitte túlzásba a nappali alvást 2 órát aludt azt is 2 részletben!!!!És vidáman ébredt!!!! :shock: :D

Évi: :lol: a meló megvár!!!! :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Annnnnnyira lusta vagyok irni :oops:,ez a meleg annyira elveszi a kedvem mindentől.Sokat is irtatok az elmúlt napokban,vissza sem olvastam még mindent.Igy most válaszolgatni sem fogok senkinek. :oops:
A hétvégénk jól telt,szombaton gyereksziget,évzáró /Encsi jeles lett :lol: /,majd még este szalonnát is sütöttünk.Olyan fáradtan mentünk haza,hogy elaludni sem tudtam. Vasárnap pihiztünk,du.Encsit medence partyra vittük.Tegnap megkapta az Encsi a szülinapi ajándékát/igaz,nem most lesz,de nyár végén már hova használja?/:egy MP4-es lejátszót.Hát azóta lóg a fülében,csak a pancsihoz vette még le.Ja,és azt még meg kell jegyeznem,hogy már tudja kezelni. :roll:
Felállítottam egy kis medencét az udvaron, abban fürdünk egész nap,ebéd kint ,alvás,azt megyünk vissza.
Viszont én 2 napja minden délutánra olyan szédelgés jön rám,a vérnyomásom tuti a pincében./biztos a meleg miatt/.Házimunka egyenlő a nullával :oops: ,szinte nem csinálok semmit -1-1 mosás mosogatás.
Gergőt is tegnap megcsipte sztem szúnyog,annyira csúnya a lába ,az ujjai meg 2 helyen is fel vannak puposodva.Este csinálok róla képet /mert most persze le van merülve az akksi/.

Kalap:Geri nem tűr meg magán semmit,igy én gyakran vizezem a fejét a napszúrás ellen.

Betegeknek további jobbulást.Remélem Andiékat pénteken már tuti hazaengedik.

Holnap nem leszünk itthon,leugrunk a velencei tóra,kiváncsi leszek mit szól a Gergő a nagyvizhez.

puszi mindenkinek és nagyon vigyázzatok magatokra és a gyerkökre ebben a melegben.
A 2 kismamánknak meg sok-sok pihenést.
bibolya
 
 


Krisztának 39!!! fok lázat mértem! :( :( :(
Talán el is felejtettem mondani, hoyg vagy 2-3 hete kijött a 13. foga, azaz az első szemfog. Most a következő van úton, és tegnap ennek megfelelően nagyon nyűgös volt. az éjjel aránylag jól aludt, de ma is eléggé megviselte a dolog. És szinte egyik pillanatról a másikra lett lázas. A fogat már nagyon érzem, csak épp hoyg nem törte még át az ínyét. Legalábbis nagyon remélem, hoyg "csak" erről van szó, és nem valami más betegségről. De eléggé egyértelmű a fog-probléma, mert az utóbbi hétben többször is volt kaki naponta és jó lágy mindahányszor. MA is 3x volt már.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:sajnálom, hogy lázas a Kriszta, de a fogtól ennyire????????????? :shock: :roll: Remélem más nem lesz!!!!

Lementünk most délután a kertbe, anyóskám lángos illatot érzett!!!! :shock: Én nem , de belelkesedtem, így elmentünk lángosért, bezzeg amit tudtunk hogy tutira estig nyitva van(Julcsi, Árpi:ott ahol a Frenákon voltunk :wink: ) műszaki okok miatt zárva volt :( , mentünk keresgéltünk tovább, de sehol nem volt!!!! :evil:
Így most bundás kenyeret eszünk tejföllel :D , majdnem ugyanaz!!!! :wink:
Most már nekem is folyik az orrom :? , torkom nem fáj, remélem ennyi!!!!! :roll:
Apa holnap dolgozik, én már előre utálom ezt a meleget!!!!!!!!!!!! :x

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, hát ez az, hoyg nem tudom, végülis hoyg valóban a foga miatt van? A tünetek, mint írtam, eléggé egyértelműek, de én is aggódom, hoyg ekkora lázat produkálhat? Bár ha elgondolom, hoyg szemfog... Nem tudom. Most már lefektettem, evett jól tápszert, és kapott Nurofent is. A csuklóira még lefekvés előtt tekertem vizes ruhát, a lábára meg nedves zoknit húztam. Azt megyek is, lecserélem. HA holnap is lázas, akkor megyünk orvoshoz, főleg, ha ilyen magas marad. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Kriszta babának mennek a gyógypuszik!
Én nem tudom, hogy lehet-e ilyen magas láz a fogtól, de már azon sem lepődnék meg. Olyan tüneteket produkálhat ez a kurva fog!

Mártikám, edd a vitamint zsákszámra, nehogy beteg legyél!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith:sajnálom :( , remélem holnapra jobban lesz!!!!!!Tarts ki!!!!


Zsombinak ma magyaráztam, hogy kik vannak a képernyőkímélő képen, ők+ a nővérem gyerekei.Soroltam a neveket és egyszer csak mondta utánam , hogy ÁDÁ!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Vagyis Ádám!!!!!Úgy meglepett vele, persze ez könnyű szó!!!Fel is hívtam a keresztfiamat, hogy érezze magát megtisztelve, hogy övé a második személyre vonatkozó megnevezés, amit a kiskrapek kimondott!!!!! :wink:
De tett is ezért az Ádám, ő tanította meg, hogy hogyan kell a villanykapcsolót működtetni és az állatkertben is együtt ijesztgették a madarakat BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ felkiáltással!!!!! 8)

Ja a másik meg, kérdezgettem mostanában a lánykámat, hogy szeretne e kistesót még?persze, hogy igény van rá....de már jó pár napja, én el is felejtettem.Erre most odajön hozzám, hogy ő akar 1 kistesót!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szerintetek én most grapefruit cseppeket szedhetnék???????????????? :shock:

Edith:hogy van a drágád??????????Éjszaka????
Zsombi végig aludta :shock: , bekapcsoltuk a párásítót, szerintem az volt ilyen jó hatással rá. :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Gondoltam benézek a szendvicsek csomagolás közben,és olvasok ujabb beteg manóról. :oops: .

Edith,kétlem,hogy a fogtól lenne ennyire magas láza Krisztának,a többszöri higabb széklet viszont igen.

Márti,Zsombinak étvágya visszajött?Reméljük ő már a javulás utjára lépett.

csináltam egy pár képet most reggel ,igy néz ki a Gerin szúnyogcsípés.A lábát ugy nézzétek,hogy az már 3 napos és már isteni szépen néz most ki.Szerintetek ez allergiás reakció lenne? Szegénynek az arcán 6 db csípés van,
Kép Kép Kép
bibolya
 
 


SZIASZTOK!

Végére értem a dolgaimnak, így nyaralás után. Csak a csajok tiszta zizzentek lettek. Livi mindenkivel veszekszik, be nem áll a szája. Ahhoz képest, hogy nemrég még aggódtam a beszédben való visszafejlődése miatt... Mivel napok óta folyamatosan olvasgatok tuti nem fogok mindnere reagálni amire akartam. De ezt már úgyis megszoktátok tőlem. Majd sok kis hsz.-ben zaklatlak titeket. :lol:

Andikám tarts ki. Már csak egy nap! Nagyon aggódtunk értetek, igazából ez nagyon befolyásolta a nyaralásunkat. Ezzel NEM hibáztatni akartalak, de annyira aggódtunk azért a kis Rosszcsontért. Nagyon sokat emlegettünk titeket, de azért kaptuk a szerencsére egyre jobb híreket. A tali miatt meg ne fájjon a fejed. Ha lesz rá keret szeptemberben arra szeretnénk járni megint pár napra és talán meglepit is viszünk. Habár ezt most nem tudom, mert időközben a meglepink egyik tagja babás lett. :wink: :lol: :lol: :lol: Igaz Márti?

Csípések: nekem egy az egyben a leírt tünetek vannak MINDENFÉLE rovar (vagy bogár vagy mi) csípéstől. Annyival megspékelve, hogy hetekig tart a cucc eltűnése, mert a felhólyagzás után szép nagy lila és társai színeiben pompázó seb lesz. Olyan mintha a kis dög szúnyog vagy akármi még el is boxolta volna a tett színhelyét. Szóval remekül szoktam kinézni egy vicces és éhes dög találkozása után.

Pasitéma. Hát igen én is tudnék mit mesélni. És sajnos egyik sem jobb a másiknál, nem érdemes elválni, erre a rövidke élettapasztalotmmal hamar rájöttem. Viszont a jelenlegi pasikáink elviselik (legalábbis egyenlőre) a hisztijeinket és őket legalább szeretjük. Oké ezt nagyon nehéz belátni amikor épp valami "okosságot" csinál és legszívesebben elkapalálnám egy kicsit... De ahogy elnézem ez a topik nagyrészt ebben a témában is egyszerre jutott el ide. Mármint a pasitémában is. Szóval átérzem amit éreztek. Viszont mint Barbi Istvánja, úgy Árpi is változik, már nem kell neki mondani, hogy kivigye a kukát. Én ilyen apróságoknak is örülök, mert legalább érzem a szándékát. Szoktam neki mondani, hogy bolond szegény, de így szeretem. És tény, hogy sokminden nem jut eszébe magától (pl. hogy átadja a helyet), de imádja a csajokat (és állítólag engem is, na, innentől már nem lehet normális :lol: ) és ez a lényeg. De mondjuk ő hazajár rendszeresen és nem úgy mint nálatok Edit, így én legalább naponta ki tudom önteni neki a szívem. Viszont én nem is egyeznék bele, hogy olyan sűrűn elutazzon pl. Olaszo.-ba, mint nálatok. Abba tuti belezakkannék! És ha megmondanád neki, hogy ne hagyjon annyit magatokra? Lemarad a gyerekeiről. Az meg, hogy azt mondja, hogy ő a pénzhozó... Te is kapsz gyest és könyörgöm, ha úgy vesszük akkor te INGYEN mosod a gatyáját, főzöl rá és a gyerekire, rendbentartod a lakást, ápolod ÉJJEL és nappal is a gyerkeit ha nyügik vagy ha betegek. Mégis mi jogon mer ilyet mondani? Egy hétre ott kéne hagynod a gyerekekkel és a háztartással... na utána nem lenne ilyen nagyszájú. Én biztos kioszatnám, ha a párom ilyet merészelne mondani, mert ez felháborító. Ezzel lebecsmérli a napi 24 órás munkádat. Bocsi, nem akartalak megbántani (nem tudom írtam-e olyat), de annyira felháborított ez a mondat.

Kismamáink, hajrá!

Betegeskedőkéink, gyógyuljatok meg!

Edith, voltatok orvosnál Krisztával? Fel kéne hívni minimum ekkora láz fogzásnál? Ez nagyon magas. Vagy előfordulhat? Remélem nem nyalt be semmit.

A feltett képek nagyon jók. Illetve a rajta lévő kicsik és nagyok. Edith pocakja nagyon ari. És Szandit sem kell félteni, érdekes nem is láttam, hogy ennyire hurkás lenne. Csípésekre valóban jó a fenistil csepp is.
Na még sokat akartam írni, de asszem szagosak a csajok. Reményeim szerint nemsokára jövök, és tartok élménybeszámolót is, na meg ami még eszembe jut reagálásként. Addig is: igyatok sokat és locsoljátok a gyerekeket!

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:igaz :wink: , de ez a tény nem fog meggátolni!!!!! 8)
Jó lesz kicsit kikapcsolódni, igaz még messze van. addigra a lánykám is ovis lesz :shock: , de remélem összejön.

Ibolya:nagyon nem ment el a Zsombi étvágya eszik ügyesen, (az imént 3 őszibarackot tüntetett el :shock: :lol: ), csak pár alkalommal a tápit nem ette meg egyáltalán, de most már azt is eszi.

Elég randák ezek a csípések, egyik évben Szonót is megzabálták a szunyogok, de eddig semmi (koppkoppkopp).Szerintem megelőzni kéne a dolgot.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja még azt (is) akartam írni, hogy a tv-ben valamelyik nap volt, hogy van már szúnyogcsípés allergia. Vagy mi. És hogy nem a szúnyogok változtak, hanem a mai ember lett ilyen érzékeny. Szóval remek!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Julcsi, de jó, hogy ideértél. Azért nem úszod meg, várjuk ám az élménybeszámolót is!

Képzeljétek, csak sikerült elintéznem és az Illetékhiv. kiküldte a törlő határozatot. Levették a jelzálogot anélkül, hogy bementem volna. Egy kis sikerélmény.

Az én keresem a pénzt-hez annyit tennék hozzá, hogy az anyu barátnője ugyan ezt kapta a férjétől. Erre ő közölte, hogy rendben, de akkor ő meg fizessen neki a takarításért, házimunkáért. Hiszen egy takarítónő órabére 1000.-ft, és ha úgy vesszük, nagyon sokat tudna keresni vele, ha azt, amit minden nap csinál pénzben mérnék.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith, mi van Krisztával?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?