SZiasztok!
Jó ideje nem jöttem megint
De ugye apa szabin volt, és minden percet igyekeztünk ki8hazsnálni, amikor nem kellett dolgoznom
Nálunk is borult a bili a hétvégén, úgy látszik most ilyen időszakot élünk
Én nem mondhatom hogy nem segít, mert nagyon sokat segít, de cserébe nálunk más problémák vannak. Egyszerűen nem figyel rám, nem hallja meg ha szólok neki, ha kérek valamit, soha nem jut eszébe örömet okozni, a gyerekekkel türelmetlen, kapásból kiabál velük, állandóan durrog, szóval elég elviselhetetlen volt mostanában. Ha elmentem dolgozni, akkor mikor jövök már haza, de ha hazajövök, akkor mért nem keresek több pénzt. Ha 5-ig nem érek haza, akkor tuti rám szól, hogy hol a fenében vagyok, bár nem tudom mit szólna ha én is rászólnék, 6-kor hogy húzzon haza, mert elegem van a gyerekekből???
Szal egy kicsit sok volt.
De úgy néz ki, hogy egy kicsit magába nézett, mert egész szombaton, és vasárnap is extra figyelmes és türelmes volt hozzánk. Vasárnap odavoltunk az állatkertben, mert Plus gyereknap volt, és így olcsón megúszhattuk. Minden gyerek odavolt az állatokért, Kata minden alkalommal elkezdett sírni, ahogy elfordult a babakocsi
Nemigen értette meg, hogy ez azt jelenti, hogy egy másikat nézünk meg
A Bence etette is az állatokat, bár a zsiráf óriási nyelvétől eléggé be volt tojva
Kata nem igazán etetett, mert adtam a kezébe hogy adjon a kecskének, szegény kecske meg alig bírta megszerezni, mert a Kata nem akarta odaadni
Jah és az állatkertben kaptunk ingyenjegyet a cirkuszba, így ott is voltunk
Azt hittem Kata félni fog, még aggódtam is hogy mit fogok csinálni 2 órát, amíg tart az előadás. De az ellenkezője történt, végig sikongatott, mutogatott az előadókra, főleg a cicákra, fókákra, és hangosan kacagott a bohócokon
És nagyon szép, színvonalas volt az előadás, mindenkinek ajánlom
Szóva vasárnap hosszú napunk volt, este 8-kor kidőltek mindketten, és csak másnap 10-kor ébredtek
Hétfőn befejeztük a konyha festését, meg visszapakoltunk, meg beugrottam a melóhelyre is a légterápáért, úgyhogy ma is jó fáradtan keltem. De legalább már csak az előszoba van hátra, az már júliusra marad.
Tegnap óta van itthon a légterápia, és egyszerűen imádom. Tele vagyo kenergiával, nincs köhögés, se tüsszögés, és nem száll a por (legalábbis nem látszik a fényben.
A hosszútávú hatásairól egyenlőre nemigen tudok beszámolni
Edith, nagyon örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek, és annak még jobban, hgoy minden rendben volt a dokinál, és hogy a ciszta is kisebb lett
A pocid, nagyon aranyos, Kriszta meg egyenesen csúcs
Zsuzsi, ne haragudj, hogyn em hívtun kpénteken, de már csak fél 12-kor értünk ki a játszóra és a zsámodat is itthon felejtettem
Szandi és Nini nagyo nédesek egütt, nem is hitte mvolna hogy 5 hónap különbség van kettőjük között. Nekem is gyanús Kata orrmandulája, mert állandóan a száján veszi a levegőt, az orrán soha. Mióta olyan sokáig taknyos volt, ez így van. Pedig nincs neki eldugulva, de még a cumisüvegből is úgy iszik, hogy időnként elengedi, és vesz levegőt.
MMr: Én holnap akarom beadatni, bár elfelejtettem időpontot kérni, remélem azért fogadnak minket. Így talán még nyaralás előtt túlesünk a mellékhatásain.
Zsandi!
Sajnálom hogy csak pénteken jöhettek haza, de így legalább kicsit még erősödik Flóra, mielőtt hazamegy.
Mennem kell, ma még dolgoznom kell, meg takarítani, mert holnap jönnek családlátogatni.
Pusz
Zsu