Sziasztok!
Csak az utolsó 2 oldalt sikerült elolvasnom, de azért próbálok írni.
Beu!
Úristen, milyen nagyfiú már Boti! Istenem...
Az a séró tényleg nagyon állati! És már mászik, hihetetlen hogy telik az idő. Ha van időd, csengess meg és felhívlak, dumálhatnánk, ha gondolod.
Hajni!
Rólad nem olvastam, de érdeklődnék, hogy hogy vagytok? Milyen a kismamiság? Apa odavan? Pocak növöget már?
Zsuzska!
Alig várom már hogy talizzunk. Majd jól kifaggatlak a kismamiságról. Nagyon örülök Nektek!!!
Ági!
Milyen ügyes lehet már Peti! Nagyon aranyos lehet! Ha tudsz majd küldj már képeket. A méleket nem kaptad meg?
Emese!
Hú, Te nagyon a finisben vagy már! Izgulsz? Nem félsz a két gyerekes léttől?
Az újaknak üdv, nem tudom követni őket,bocsi
Rólunk: Ati n is szédületes iramban ügyesedik, már az oldalára fordul, rengeteget nevet, aranyos, édes kisfiú. Imádom! Apájával nagyon jól elvannak, olyan jó látni őket együtt. Szeret a teraszon üldögélni, ha lát engem, hogy ott motoszkálok előtte valahol, egy órát is elvan így. MÉg füvet is tudtam nyírni így. tervezünk egy kis nyaralást, amíg csak szopizik (még cumink sincs, cumisüveg se), mert így megetethetem (majdnem)akárhol, nem kell kotyvasztani neki. Az alvással is jól állunk, az előző 3 hós oltásig átaludta az éjszakát, az a szuri kicsit megvisrelte, lázas volt, de most mintha már rendeződne. Eygszer kel éjjel, akkor csak szopik gyorsan és alszik is tovább.
Teszek fwel pár képet, aztán megyünk, mert itt ül az ölemben és már ásítozik. Anyósék nyaralnak, így most tudok netezni péntekig egy kicsit, ha van időm átjönni.
Millió puszi!