Szilbee,
Jó a videó
Jó, hogy mindig ugyan az a dolog kell a gyerkőcöknek
Ildikó,
Szerintem is érdemes lenne megnézni egy dokit. Nem azért, mert úgy gondolom, hogy vele baj van, inkább azért, mert téged borít ki. Szabi sokkal lassabban hízik, mint Nati, eléggé jól érzem, min mehetsz keresztül. Igaz, nálunk még jó a helyzet, eszik sokat, csak én csinálom magamnak a bajt azzal, hogy hasonlítgatok. Erről nagyon nehéz leállni, hiába próbálom.
Egyébként végigzongoráztátok már a szokásos problémákat dokinéniddel? Azonkívül, hogy mondja, hogy sovány a magasságához képest, mond valamit?
Ma volt nálunk dokinéni, beoltotta a gyerkőcöket. Nati megkapta a bárányhimlőt. Nagyon meglepődött, amikor megszúrták, sírt, megpróbálta levenni a tűt a karjáról. Vicces, de az nem jutott eszébe, hogy arrébbhúzza a kezét vagy elrántsa.
Sajnos ez Szabinak eszébe jutott, ahogy a dokinéni megfogta és összeszorította a combját, ugrott egy nagyot. Pont bele a tűbe, ami jó mélyen belement és az ütéstől azonnal bele a lötyi a kis lábába.
Nagyon sírt utána. A múltkor szinte már akkor megnyugodott, amikor dokinéni kihúzta. Fájt neki utána is, órákkal később. Annyira sírt, hogy teljesen kimerült, elaludt, még fürdés előtt.
Reggel bilinapot tartottunk. Levettem róla a pelenkát, egy nacit kapott csak. Nem csoda, ha reggel nem akar bilizni, vagy két óra múlva kellett csak pisilni. Teljesen ledöbbent, hogy belement a naciba. Miután levettem, még maradt egy kicsi a bilibe is. Megindulás után abba tudta hagyni, tehát tudja tartani, csak még nem tudtam rávenni. Ez már haladás
Azért annak örülök, hogy nem egy kakaadagon kezdtük a gyakorlást