Sziasztok
Minden kérdésre válaszolok,csak ez a hét kész káosz volt.
A repülés nem egy nagy durranás,a fel és leszállás érdekes semmi különös.Ha van egy kis légörvény azt úgy lehet érezni, mint amikor a vonat váltóra fut.Nagyon kicsi a hely odafele nagyon szorosan voltunk,vissza már egy kicsit jobb volt.A kaja meg szinte ehetetlen volt,habár oda ettünk mert korán indultunk otthonról és egy szendvicset ettünk,mert azt mondták hogy nem lehet kaját felvinni a repülőre,pedig volt aki felvitte.A tranzitba meg nagyon drága.Egy szendvics 700-1200 ft,kávé 600ft ásványvíz 600-1300ft-ig,majd segre ültünk.Odafele nem nagyon láttam ki mert a harmadik széken ültem,meg nagyon magasan voltunk,szinte semmit nem láttunk,vissza fle meg felhős volt az ég.Amikor Afrika felett repültünk ott jó volt a látási viszony,láttuk is Kairót KB30 percig repültünk felette,és még a piramisokat is ki lehet venni.Európa felett a felhők felett jöttünk.Olyan mint,ha havas tájat látnál.Az viszont nagyon érdekes volt amikor Budapest felett átjöttünk a felhőkön,az nagyon szép volt.
A szállodánk nagon szép volt,gyönyörű volt a partja,talán a legszebb,mert amikor elmentünk hajókázni belátuk az egészet.A szoba nem volt egy nagy szám ,de nem is voltunk benne sokat,állandóan kint voltunk a parton.A kiszolgálás nagyon jó volt,mindíg sürgölődtek körüköttünk,nem is vagyunk mi hozzá szokva.A kaja kontinentális volt ,semmi külenlegesség.talán egyszer volt tintahal,de ezt én nem szeretem.Apus megkostólta ,de nem izlet neki,pedig ő szereti a különlegeségeket.Mindíg csirke vagy marha volt.Rengeteg saláta,gyömölcs.Degeszre ettük magunkat sárgadinnyéből.Nagyon fincsi volt a péksütiük,és a tortájuk.Ezekből is sokat ettünk.Meg ami jó volt még a leves,isteni volt.
Apáék itták a pálinkát hakellet ha nem,mégis egynapos hasmars kapta el,én nem tudta meginni és semmi bajom nem volt.A cspatból szinte mindenki elkpta a hamarsor,csak én nem.Első nap én is próbálta inni,de rosszabul voltam a pálinkától mint ha fájt volna a hasam.
A csapat meg ismerősőkből ált,már itthonról így mentünk.
Ha valami érdekel nyugodta kérdezettek,mert annyi emlék van csak azt sem tudom hogy kit mi érdekel.
Ma voltunk az Állatkertbe,nagyon jó volt.Ma volt a Plusz nap,annyian voltak hogy csak na.Én eggyi embert a piacon sem látok,de Bálint nagyon jól érezte magát.Lehetet arcfestést kérni és Bálint Pókember lett,majd teszek fel képet,csak olyan ügyik voltunk,hogy a kocsiba hagytuk a fényképező gépet.Ugyhogy a kocsiba csináltunk egy pár képet .
Most megyek,mert Bálint a kádba ázik.Megpróbálom kiszedni.
Hallotátok,jövőhétre hőségriadó lesz,én nem megyek kor a piacra,de még Bálintot sem viszem oviba.
Ja és a nyáron amíg lehet Bálint ovis lesz,a nagyok meg már jól elvannak egyedül,ma sem akartak velünk jönni.Beni azt mondta hogy őt már nem elégíti ki hogy velünk nyaraljon.Hát egy kicsit rosszul eset,de mit tudok csinálni,ha eröltetem akkor még rosszabb.Van amikor kötelezően velünk kell hogy jöjennek,hát senkinek nem kívánom.Állandóan azt kérdik "Mikor megyünk már"
Na puszi,rakok fel képeket ,csak Bálintot megpróbálom kicslni a kádból.
Puszi