Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :) :) :) :)

Hát itt vagyok végre! :)

Először is, majd visszaolvasok. De aképeket megnéztem Ildikó! Basszus... írtó jó helyen voltatok! De csobbannék most a tengerben. :) Istenem, annyira jó, hogy eljutottatok oda. Úgy örülök, mintha mi lettünk volna oda. :)

De gyors rólunk. Pénteken délelőtt burkot repesztettek. Bár nem volt hely, mégis a dokim kitartott amellett, hogy meglegyen a baba. :) Délután 2-ig szinte nem is volt fájásom, vagyis nem igazán fájt. sak mint a jóslók. Majd 2 órakkor elkezdődtek 5 percenént jönni az igazi fájások. De hol 5 perc hol 7 perc volt. Tehát kicsit össze vissza. 3-ra ott tartottam, hogy elég erős 2 perces és 5 perces fájásaim lettek vegyesen. Hol ennyi, hol annyi időközönként jöttek. Majd tudjátok, írtam, hogy távból fog tágítani Imre bácsi. Nos, mikor elértük azt, hogy sabilan 5 perces fájások jöttek, ez valamivel 3 óra után volt talán 10 perccel, Imre bácsi elkezdte kitolni Zsófit. Olyan gyorsan történt minden, hogy 3:55-kor már a hasamon volt a kis drága. :) Így nem egész 2 óra szenvedés után meg is született Zsófika. Nagyon gyors volt, amit a dokim el sem akart hinni. Majd a végén csak ennyit mondott. Anyuka, szüljön még pár babát, mert magának ez nagyon megy. :)
Zsófi 3400g és 50 cm volt. 3350grammal jöttünk haza, tehát szinte semmit nem veszített a súlyából.

Enikő!
Maga a kórházi dolog....én nagyon jó élménnyel tértem haza.
A dokimmal 100%-ban elégedett vagyok. Jobb orvost nem is választhattam volna. A szülésznő pedig szintén nagyon kedves és segítőkész volt. Jobb páros nem is lehett volna.
A nővérek, csecsemősök is mind kedvesek és segítőkészek voltak. Teljesen meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel. A kaja szerintem tökéletes volt. meg is lepődtem rajta. Az adag is jó volt.
Én baba mama szobában voltam. A 3-as szobában a 3-as ágyon feküdtem. ha lesz hely, oda kérd magad. Vagy a 2-es szobába. Ehez a két szobához külön fürdő és wc tartozik. Egy teljesen külön kis kuckó. Ha akarod kint lehet a baba.
Szóval minden ok lesz. :)
Én pénteken szültem és hétfőn már jöhettünk haza. Ha nincs gond a babával, akkor valóban csak 3 nap és küldenek haza. Nagyon sokan szülnek és állandóan telt ház van. Így gondolom muszáj az anyukákat a lehető legrövidebb úton hazaküldeni, ha valóban nincs gond.
A gátsebb az első két nap nagyon fájt, de azt mondták anyuék, hogy nagyon jól megyek, csak épp ülni nem bírtam. A varratszedéstől féltem nagyon. :) Aztán szinte nem is éreztem. :)

Tejcsim van valamennyi, de pótolni kell. Szopizik Zsófi, de sajnos 1 óra alatt és nem is eleget. Így most fejek és cumisüvegből adom neki. Bár szoktam cicire tenni.
Mennem kell, mert megéhezett a kicsajom. :)

majd néha jövök én, csak még össze kell szokni és megszokni ezt a helyzetet, ami nem is olyan könnyű.
Puszi mindenkinek!
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Szia Anikó

NAGYON AZANYOS A PICI CSAJSZI.mIT ARANYOS GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon ügyes voltál,akárki segítet, hamar megszületet Zsófi.Nem semmi hogy milyen hamar hazaküldik az embert.Mikor én szültem akkor inkább ráhuztunk egy két napot.
Bálintnak is nagyon tetszik Zsófi,puszilunk benneteket.Nagyon sok tejcsit,és egészséget kívánunk.

Még egyszer gyönyörű,nem tudok vele betelni.

Puszi[/b]

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Köszönöm Diverse az infót.Üdv köreinkben.Látom hogy újra babát vársz te is.Jó egészséget nektek a pocakosodás alatt és a nagyfiúnak is.

Anikó!!!!Milyen szép a kis Zsófi,és mennyi haja van.Jó hogy ilyen hamar tudtál jönni és köszi hogy leírtad mi a helyzet most a korházban.Nem baj az hogy üvegből isssza a tejet,a lényeg hogy anyatej.
Úgy érzem Liló nem fogja kivárni a 40 hetet,nagyon készülődik kifelé.A dokim most nyaral,úgyhogy várnom kell 17-éig hogy megultrahangozzon és megmondja,kb.hány kiló lehet Lili,és valyon vissza kell e tartani ha mondjuk 1-2 hét múlva elindulna vagy elég érett már.Mostmár napközben is jönnek a jóslófájások,nem csak este.
Mondjuk szerintem a mostani idegállapotom is rátesz egy lapáttal pedig megpróbálok úgy gondlkozni,hogy ne keményedjen be egyből a hasam.De néha nem tudok mit tenni.Most nincs erőm leírni hogy miért,de talán pár nap múlva rászánom magam.

Ildikó.Képzeld tök véletlenül jöttem rá hogy kell kicsinyíteni.Most már tudok majd felrakni képeket.

Most csak ennyire futja.Jó hétvégét nektek.
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt! :)

Ildikó! Jössz még egy élménybeszámolóval. :) A képek magukért beszélnek, de azért egy kis leírást is szeretnék! Megkívántam a nyaralást, de most nem megyünk sehova. Jövőre megyünk a balcsira. Most is hívtak bennünket B.öszödre, de Zsófi még picike egy ilyen hosszú úthoz. Jövőre megyünk az tuti. :)

Enikő!
Mi a baj? Ha el akarod mondani, csak nyugodtan! Ha ez megkönnyíti a lelked, írd le mi a gond! Remélem nem olyan komoly, mint amilyennek így hangzik!

Mi jól vagyunk, Zsófi nagyon sokat eszik, tejem még nincs elég. Pótolom. 2-3 óránként 100ml-t megeszik. Ez szerintem sok egy 1 hetes babónak, nem ? De ő tudja... Jó nagy bendője van, az biztos. Már gyarapodott is. 3350 grammal jöttünk haza és most 3680gramm.
Megyek, mert mocorog! Lehet kakilni kell neki. Az nehezen megy.

Puszi mindenkinek!
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Anikó, hatalmas gratula neked ehhez a gyönyörű kicsi lányhoz!! Gondoltam én, hogy lesz valami, figyletelek az iwiw-en és gyanús volt, hogy már régen jelentkeztél be! :) Örülök, hogy szép emlékeid maradtak a szülésről, nagyon szorítottam neked!! Egyetértek Enikővel, az anyatej üvegből is anyatej! Sajnos nekem sem nagyon ment másképp, Ricsi így is 5 hónapig csak azt kapott, csak lusti volt szopizni, így fejni kellett. Fárasztó volt, de megérte.

Köszi csajok a kedves fogadtatást, olvasgatlak titeket már elég régóta, csak nem írtam. Anikót még egy másik, régebbi fórumról ismerem. Enikő, remélem, hogy neked is gyors és könnyű szülésed lesz! Azt mondják, hogy a 2. baba mindig könnyebben születik, mint az első, bár saját tapasztalatom még ugye nincs erről. Ricsi nagyon gyorsan megszületett, 2 és fél óra volt a legelső fájástól számítva. Igaz, nagyon fájt végig, de kiegyeznék újra egy hasonlóval. :) A kórházból is pozitív élményekkel jöttem haza. Kíváncsi vagyok, mi lesz legközelebb a sok változás eredménye, állítólag addig még máshová költözik az egész szülészet. Furcsa volt az új védőnői centrumba (terhesgondozó) is menni a megszokott régi után. Persze, ezeken nem múlik semmi. :)

Megpróbálok csatolni egy fotót Ricsiről. Szép hétvégét nektek!

Gyöngyi (bocs Ildikó, hogy a múltkor elfelejtettem bemutatkozni a fórumon :oops: :) )

Kép

Kép

Kép
diverse
 
 


Sziasztok


Gyönyörű a kicsi Zsófi,ilyenkor mindíg kedvet kapok egy kisbabához.De mikor belegondolok,hogy ők is ugyanúgy vissza fognak beszélni.............. :D :D :D ,meggondolom magam.
Egy kis élménybeszámolót írtam már csak a másik oldalon van.Ha valami érdekel írjátok meg,de annyi érdekes dolog történt velünk hogy most azt sem tudom hogy mit érdemes elmondani.Pont ma voltunk a hugoméknál és eszembe jutot milyen szép volt a felhők felett repülni.Kérdezettek nyugottan. :D

Enikő nyugodj meg,a babónak is jobb lesz.Lehet hogy azért fáj a pocid.Ha segít jöhetsz a piacra és dumcsizhatunk egy kicsit,a hétköznapok nagyon langyosak.

Képzeljétek ,ma volt nálam a védőnőnk a piacon.Ő is GYES-en volt és közölte hogy mostantol ujra ő dolgozik mi felénk.És szeretne jönni hozzánk,szerintetek minek.Kivagyok tőle akadva mikor terhes voltam kezdte mondani az okosságokat.Hát mondanom sem kel nagyon sok ujjat nem tudott mondani.KB. 4hónapos terhes voltam mikor azt mondta ,hogy mostantól sürübben tisztálkodjak. :)
Kár hogy nem kérdeztem meg ,hogy büdös voltam-e.Szóval egy tudálékos okoskodó nőszemély.Vannak jó tapasztalataim is a védőnénik terén.Ma meg kaptam egy bókot,az egyik ismerősöm megkérdezte,hogy jön a negyedik? :D :) :D :)
Hát igaz nem vagyok nádszál karcsú......... :D

Ricsi is nagyon aranyos a képen egy kicsit csibészeb mint életbe,de lehet hogy a multkor egy kicsit fáradt volt.
Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
ne haragzdj, hogy nem is regáltam arra, hogy végre csatlakoztál hozzánk. De csak gyors beugrottam és már mentem is. Örülök, hogy te is itt vagy. Régen jártam már a Ricsi honlapján vagy blogjában, de olyan nagyfiú lett. Nagyon szép kissrác!
Jól vagytok?

Mi jól vagyunk, de a szopizás nem megy. Szopna Zsófi, csak épp 1 óra alatt nagyon keveset és utána kéri a kajcsit. Cumisüveg, stb... Így már nem teszem mellre, hanem lefejem a tejcsit és azt kapja cumisüvegből. Plusz pótolni is kell, mert még mindig nincs elég tejcsim. De azért próbálkozom gyarapítani. Hát, egy kicsit mintha több lett volna ma, mint tegnap.
Viszont az étvágya nagyon nagy. És nagyon erős is Zsófi.
Szerencsére az éjjelekkel nincs gond ( kopp-kopp-kopp ) mert este 10-kor evett és utána csak 3-kor majd 7:15-kor. Szóval pihenni tudunk.
Most kint alszik a jó levegőn.
Geri nehezen viseli, mert ugye nem jut annyi idő rá, mint eddig. Mostmár azt mondja, hogy nem szeretem Zsófit. Zavarja, hogy nyöszörög és sír. Pedig tényleg nem egy sírós baba. Szóval már a hasfájás is el elmarad. Este is próbálok Gerivel foglalkozni, velem alszik, mert érezni akarja a közelségemet. De majd belerázódik ő is. Kezdi már azt is, hogy" Zsófi ez az án játékom, ehez te ne nyúlj! " és társai. Próbálok hatni Gerire, de csak finoman. Vagyis megbeszéljük, hogy mi van most, nem szabad irígynek lenni, stb...
De azért nem panaszkodom. Jól vagyunk. :) Én nagyon hamar felépültem, mert 3. nap jöhettünk haza és mindent megcsinálok a főzésen kívül. Anyu főz ránk.
Egy baj van csak, hogy rákattantam a sport szeletre. Nem szerettem eddig, de a 9. hónapban megimádtam és azóta is eszem. :roll: :roll:

Enikő!
Ugye nem tűnsz el!!! Kérlek jelentkezz, mert aggódom érted! Bármi is legyen baj, gyere mond el, ha szeretnéd! Lehet nem tudunk segíteni, de meghallgatunk! Remélem nem komoly a dolog!

Ildikó! Majd akkor elolvasom a beszámolódat. :) A képek gyönyörűek!
A védőnő tényleg fura. Egy ekkora gyerekhez már nem szoktak kimenni. Gerihez sem jöttek ki 1 éves kor után.

[quote]M írta:a meg kaptam egy bókot,az egyik ismerősöm megkérdezte,hogy jön a negyedik?
Hát igaz nem vagyok nádszál karcsú.........


Sose törődj vele. :wink:

Megyek, mert felkötözöm a paradicsomot is.
Millió puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
anyko
 
 



Sziasztok!

Anikó, örülök, hogy jól vagytok, nem semmi, hogy már a paradicsomot kötözgeted! :D Tényleg, hogy van a gátsebed? Gyógyulgat? Remélem, gyorsan gyógyul és nem kell sokáig szenvedned miatta. (Nekem sajnos nagyon sokáig fájt, pedig kentem mindennel, amit javasoltak. Már előre félek tőle...)

A tejcsi nálunk is üvegből ment, így én nem tudok neked más tanácsot adni, mint hogy ne stresszelj ezen, pontosan olyan jó az üvegből is! :) Igyál sokat, pihenj sokat.

Remélem, hogy Geri is mielőbb megszokja és megszereti az új helyzetet, biztos nem egyszerű neki sem, hogy eddig csak ő volt egyedül a család szeme fénye.

Köszönöm a dicséreteket Ricsi baba nevében is. A blogba sem tudok naponta írni, sokszor csak képeket teszek fel, de azért igyekszem nem elhanyagolni.

Bebafa, jót nevettem azon, amit írtál! :D :D :D A tisztálkodáson és a leendő (állítólagos) negyedik babán. :D :D :D A mi védőnőnk sem nagyon jön már, viszont fel szokott hívni, vagy küld értesítőt, ha van valami aktuális szuri, stb... Most amúgy is sűrűn találkozom vele a védőnői centrumban a mostani terhesség miatt. Egyébként nem lehet rá egy rossz szavam sem, nagyon aranyos, lelkiismeretes csaj, bármikor hívhattam, mindig segített.

Ma is elindultunk Ricsivel egy piacos sétára, de menet közben közelebbi kapcsolatba került egy hatalmas víztócsával és egy adag kutyakakival, így inkább hazajöttünk átöltözni, utána pedig elaludt. Egyszerűen nem merek elindulni vele babakocsi nélkül... Bele sem merek gondolni, hogy indulok majd el két gyerekkel 1-1 téli reggelen például. :shock: :D

Még nem is írtam, hogy nagyon jók a nyaralós képek. Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mi 2 éve Tunéziában voltunk és hmmm... nagyot csalódtam benne, nem mennék vissza akkor sem, ha ingyen adnák. Nekünk nem jött be, vagy csak rossz időpontot választottunk, mert olyan iszonyat meleg volt, hogy képtelenség volt kilépni a szállodából, mert perzselt a szél. No mindegy, nem részletezem, tudom, hogy sokan szeretik és nem is szeretném senki kedvét elvenni.

Enikő, remélem, nem tűnsz el!! :( Most furcsán is érzem magam, mert én megjelentem itt, te pedig eltűntél... Ismeretlenül is remélem, megoldódik minden problémád!

No lépek, valami ebédet kellene varázsolni! :) szép napot nektek! :)

Gyöngyi


Kép

Kép
diverse
 
 


Gyöngyi!

Azért olyan jó, hogy te is babát vársz! Úgy örülök neki! :) Enikő is hamarosan babázik! Ildikó nem vállasz be egy 4. babát? Csak hogy igaza legyen a nőnek, aki beszólt neked! :wink: :lol:

A gátmetsés miatt nagyon féltem. Ettől féltem csak igazán. Aztán nem is éreztem, hogy vágott a dokim. A varrás volt nagyon rossz, mert a régi vágásra vágnak rá. Szóval az fájt. Emelgettem a fenekem rendesen. :) De túl lehet élni. Jó 2 nap volt, amíg fájt, de elviselhető olt. Sokkal jobban gyógyult, mint Gerivel és nem is fájt annyira. Sőt! Versenyt kocogtunk az egyik mamikával. :) Én a dove intim tusürdőt vettem rá és nagyon jó volt. Sokat zuhanyoztattam és mindig ezzel az intimfürdővel ápoltam. Nekem bevált. Betétet szerintem az extra hosszú bellát vedd meg. Én azt is vittem, illetve a kórházban is adtak egy csomaggal. Szuper volt, mert írtó puha. Én vittem még Tena ladyt is, de az nekem nyomta nagyon a sebet és fájt, ha leültem. A varratszedés is nagyon aggasztott, mert Gerivel nagyon fájt. Most nem tudom, hogy doki válogatja vagy sem, de a varratszedés alig érezhető volt. Ok sziszegtem, de csak figyelem elterelő hadműveletként. Szóval ezzel is csak pozitív élményem volt.
Én amikor 3 nap múlva hazajöttem, már tettem-vettem. Szóval koránt sem olyan fájdalmas a gátseb, mint az elsővel. Még a wc-zés is könnyen megy.
Gyorsabban regenerálódik az ember. Főleg ha van egy másik csemete is, akinek mindent meg kell tenni. :)
Ricsi 2 éves lesz már, amikor megszületik a tesó. Én nem aggódnék azon, hogyan indultok majd el. Nagyon sokat fog változni addigra Ricsi. Max ha nem bírsz vele, akkor veszel olcsón egy használt tesókocsit. :)

Hétvégén megyünk az első nagy sétánkra. Alig várom már. Én már voltam sétálni a közeli boltban és tegnap elvitt Gabi bevásárolni illetve mentünk Geriért az oviba. Jó volt egykicsit kimozdulni, de azért nem kapkodom el a dolgot. Az lesz az igazi, ha tolhatom Zsófit! Majd ma is csinálok egy képet róla. Olyan édes! És olyan kis falánk. :)

Megyek,mert lassan ennie kéne, mert már 3 és fél órája alszik.
Puszi!

U.I.: Ezt a kis időcsíkot hogyan csináltad? Én is csinálnék a gyerkőknek.

Kép

KépKép
anyko
 
 


Geri és a Thomas-os csoki
Kép

Geri a tökhintóban a sörfesztiválon
Kép

Geri a kis mosolygós
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Anikó,én szivesen beválalnék egy negyediket,de amikor belegondolok hogy Bálint már olyan nagy és a két nagyobbal annyi apró-cseplő gond van...........,hát meggongolandó.De a viccet félretéve ha jönne én nem bánnám.Most annyira írigykedem ez olyan szép időszak,én nagyon szerettem amikor még mindenbe csak rád számithat a baba,csak azt kell figyelni hogy mikor ébred föl,mikor kér enni.
Nálunk ma nagy nap van Bálint 4 éves.Délután jönnek a vendégek,lesz torta meg ajándék is.Majd rakok fel képeket.
Nekem is sokkal hamarabb begyógyult a sebem Fanni meg Bálint után.Én pfhenilbutasollal/remélem jól irtam/kentem a sebemet,és egy hét alatt teljesen begyógyult.
Tegnap találkoztam Enikővel és már nagyon türelmetlenül várja hogy a kismanó megszülessen.Egy kicsit bepüffet az arca,hát ha hamarább tul lesz rajta.

Gyöngyi,a barátnőmék voltak Tunéziába meg Egyiptomba is és azt mondják hogy az utóbbi sokkal szebb.Mi is azért választottuk Egyiptomot itt mindíg fuj a szél nincsolyan meleg,vagyis meleg van csak nem érzed annyira.Meg gyönyörű a tenger,sokatlehet búvárkodni nagyon meleg a vize.Azt mondják hogy januárba is 20 fokos.Egy kicsit drágább mint Tunézia de megéri,még egyszer el szeretnénk menni.
Tegnap nagyon aranyos volt Ricsi ,majd ő vezet téged hogy hova kell menni.Most van az a kor hogy babakocsi nélkül csak a ház körül szabad sétálgatni.Én is mikor Bálintot kivitten a piacra ilyen idős korába lekopot térdig a lában amíg kiértünk a parkolóba.Annyi segítségem volt, hogy a csajok a piacon elfoglalták egy kicsit,mindíg a hajcsattokat pakolta.

Most egy kicsit eldugulok,megyek mert még sütni akarok,csak Bálint elaludt a napaliba,és eddig nem akartam zörögni.De már alszik másfél órája ugyhogy ébresztő. :D :D :D

Sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép
Még egy kép,igy pancsolunk a medencébe

Ildikó
Kép
bebafa
 
 



Sziasztok!

Jó nyugis nap van ma, Ricsi újra elaludt ebéd után, majd kis idővel később én is... :oops: :D

Anikó, nekem szóról szóra ilyen félelmeim vannak, mint neked voltak a gátsebbel kapcsolatban. Ricsinél én sem éreztem, amikor vágták, sőt nem tudtam (szerencsére), hogy pont mikor csinálják, annyira fájt egyébként is az egész. :shock: A párom mesélte később, hogy ő látta, amikor a doki elővett egy hatalmas tűt, megszúrt, majd hallotta, hogy vágott. Állítólag olyan hangja volt, mint amikor szakítják a vásznat. :shock: Ő sem látta, mert nem mert odanézni, már az is csoda, hogy egyáltalán ott maradt velem végig a drágám, mivel elág kórházfóbiás. Meg is beszéltük, hogy nem lesz apás szülés, de ő menet közben meggondolta magát. Másodszorra már nem is lesz kérdés, természetesen jön ő is! :) Varrás közben én is emelgettem magam rendesen, még jó, hogy végig beszélt hozzám a doki, kérdezgetett, legalább elterelte valamennyire a figyelmet. De ez, hogy ugyanott vágnak... háááát nem hangzik túl jól... :shock: Köszi a csajok a biztatást, a lényeg, hogy hamarabb gyógyul, mint először! :D Ezt a Dove intim tusfürdőt nem ismerem, de majd megnézem. Én natúr Baba tusfürdőt használtam, plusz körömvirágkrémet. Utána többen ajánlottak valam speciális aloleverás pumpás löttyöt, ami igazi megváltás volt, olyan érzés volt, mintha lejegeltem volna az egész befújt részt. (Jajjj, és még el sem meséltem, hogy annyira féltem a varratszedéstől, hogy a férjem lelkére kötöttem, hogy szerezzen nekem Lidokain sprayt. Ő bement a gyógyszertárba, néztek rá furcsán, amikor mondta, hogy mire kell, próbálták lebeszélni, de ő hajthatatlan volt és mondta, hogy ő anélkül nem jön el. :D Hozta is nekem nagyokosnak. :D Szépen bevonultam vele a mellékhelyiségbe, magamra fújtam egy fél üveggel, azt hittem szétkaparom a falat, anniyra csípett. Potyogtak a könnyeim és vártam a hatást. :D Fél óra múlva már a lábszáramon is Lidokain folyt, elzsibbadt mindkét combom, a derekam, de a gátmetszés helye jobban fáj, mint újkorában. :D Tegnap röhögve kérdezte is a párom, hogy szeetnék-e legközelebb is Lidokaint. :D :D :D )

Anikó, nagyon aranyos Geri a képeken, már akartam írni korábban is, hogy kicsit hasonlít itt nálunk a szomszéd kissrácra, csak ő már 10-11 éves. :D A családban is született egy baba május vége felé, neki egy 4 éves nővére van, aki kijelentette, hogy szereti ő a kisöcsit, de csak akkor, ha a kisöcsi majd mindig a mamáéknál alszik, ő pedig otthon a szüleivel. :D Szerintem ez a féltékenység-dolog mindenhol jelen van valamennyire, ahol már van egy idősebb testvér. Ricsi ráadásul még nem beszél, így nem tudom, hogy mit gondol majd erről. Apája szokta neki mondogatni, hogy "ott egy pici baba anya hasában". Komolyan úgy tűnik, hogy érti, mert naponta többször felhúzgálja a pólómat és néha még a kedvenc mosómedvéjét és beteszi alá. :D :D :D Mindent ért már a kis drágám, elpakol maga után, ha leönti az asztalt, akkor megy ruháért és letörli, rendmániás ez a gyerek. :D Csak még nem beszél, az összes szókincse baba, babó, bumm (brumm), vauvau, aja (anya). No nem baj, ráér még bőven.

Anikó, "babavolnalzót" úgy tudsz készíteni, hogy ráklikklesz pl. az enyémre, bejön az oldal, ráklikkelsz a felső sorban erre: Baby and Kids Birthday, ekkor bal oldalon kiválasztod, hogy hány éves gyerkőcnek szeretnéd, kiválasztod a vonalzót, majd hozzá a babafigurát és végül beírkálod az adatokat. Végül a kódját bemásolod a profilodba az aláíráshoz. Angolul van az egész, de nem sok angoltudás kell hozzá. Ha esetleg nem bolodogulsz vele, akkor szólj és megcsinálom neked szívesen. :)

Ildikó, Egyiptomba én is szívesen elmennék! :) Ha már így említetted (mondom, nem akarok senkit lebeszélni), Tunézia rettentően koszos volt, a tengerbe egyszer sem mertünk belemenni, mert mindenféle szemét úszkált a tetején, a homokos part teli volt szétdobált csikkel, tevekakival és hínárral, szóval... Nekünk csalódás volt. A látnivalóktól sem nagyon voltam elszédülve, semmi extra, mentünk volna inkább Krakkóba vagy Prágába helyette. Vagy bárhová, akár a Balatonhoz.

Jó sütkérezést neked és nagyon boldog szülinapot a kicsi fiadnak!!!

Most már eldugulok, mert velem lesz tele az oldal. :shock:

Kép

Kép
diverse
 
 


Ildikó, csak most látom a fotót, az előbb valamiért nem jött be! Aztadejónektek!!! :D :D :D Én is, én is, én is akarok egy kertes házat!!!! :D :D :D (Ilyenkor jobban, mint télen, amikor havat kell lapátolni! :) )

Kép

Kép
diverse
 
 


Sziasztok


Vége a szülinapnak,csendes a ház.Ezt szeretema legjobban mindenki a szobájába van,és remélem alszik.
Bálinttal már délután nem lehetet bírni,mondtam neki hogyha nem viselkedik egy kicsit,elmarad a szülinapja.Ilyenkor egy kicsit lecsillapodot.A hugoméktól kapot egy biciklis sisakot,abba ment a játszótérre,úgy hitázott,meg csuzdázott.nagyon édi benne,majd lefényképezem,és megmutatom.Anyuéktól meg Thomasos könyvet kapot.

Még egyszer a nyaralásról,Egyiptomba gyönyörű volt a tengerpart,minden este elgereblyézték a partot.Nagyon sok medduzát sodródott a partra azt is eltemették minden nap.
Kép
Ez a tengerpart
A kertes ház nagyon jó,fürdünk is minden nap.Szuper a medence,vízforgatós és jó nagy.Igaz hogy két tujátki is kellet vágnia apának,meg Bálintnak.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok


Vége a szülinapnak,csendes a ház.Ezt szeretema legjobban mindenki a szobájába van,és remélem alszik.
Bálinttal már délután nem lehetet bírni,mondtam neki hogyha nem viselkedik egy kicsit,elmarad a szülinapja.Ilyenkor egy kicsit lecsillapodot.A hugoméktól kapot egy biciklis sisakot,abba ment a játszótérre,úgy hitázott,meg csuzdázott.nagyon édi benne,majd lefényképezem,és megmutatom.Anyuéktól meg Thomasos könyvet kapot.

Még egyszer a nyaralásról,Egyiptomba gyönyörű volt a tengerpart,minden este elgereblyézték a partot.Nagyon sok medduzát sodródott a partra azt is eltemették minden nap.
Kép
Ez a tengerpart
A kertes ház nagyon jó,fürdünk is minden nap.Szuper a medence,vízforgatós és jó nagy.Igaz hogy két tujátki is kellet vágnia apának,meg Bálintnak.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Bocsi de vacakolt a babanet egy kicsit,nem akartam kétszer elküldeni.Megyek is aludni én is.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Sikerültek a vonalzók. :) Köszi!

Hú, lidokain spray? Én nem mertem volna befújni vele. :) De a dove intim tudfürdő nagyon jó volt. Varratszedés előtt már nem mostam meg vele, de jól beáztattam a sebet. Javasolták is a nővérek. És szinte alig éreztem az egészet. Pici csípés volt csak. Esküszöm, hogy alégy és szúnyog csípése jobban fáj! De komolyan. Nem bátorításképp mondom, de tényleg így van.
Majd megnézem a pontos nevét a dove, nak. Sütétkék és fehér a doboza. Pumpás és nagyon szupi. Én még most nem merem újra elővenni, de lehet ha letelik a 2 hét, megint azzal mosakodom alúlról. Előtte oliframe-est használtam, de az úgy megbolygatta a ph értékemet, hogy orvoshoz kellett mennem. De ez nem.
Majd ha megyünk Csabára is sétálni, összefuthatunk valahol. Legalább beszélgetnénk. Biztos van még kérdésed és szívesen elmesélek mindent a kórházzal kapcsolatban vagy épp a szüléssel kapcsolatban. Én amúgy egy különleges módszerrel szültem, ami sokkolóan gyors volt. Majd ezt is elmesélem, de így leírni nem lehet szerintem.
Neked ki az orvosod? Nekem B. A. És szerintem nagyon nagyon szuper. Nagyon örülök, hogy másfél éve átmentem hozzá. A szülés alatt is nagyon rendes volt, pedig hisztisnek éreztem magam, mert nagyon féltem és megilyedtem. Majdnem sírva fakadtam, amikor a szülőágyra feküdtem, annyira féltem. Gerivel nem, de most nagyon. Nagyon akartam, hogy gyorsan kibújjon Zsófi. Azt sem tudtam mit csinálok. Majd mikor kibújt, megkergültem. :) :) Annyira látni és fogni akartam, eszembe sem jutott, hogy ott a köldökzsinór, meg egyéb teendő a babával. Már nyúltam is érte. Mikor egyedül maradtunk, kifakadtam és csak sírtam sírtam. Nagyon boldog voltam. Minden hülyeségemet tolerálta a dokim és ez nagyon jó volt. És a szülésznő is.

Ildikó!
Szuper ez a tengerpart! Hú de csobbannék egyet benne. :) De sajnos 6 hétig még a kis medencénkben sem pancsolhatok. Majd a kontroll után gondolom engedélyezik. :)
Milyen volt repülni? Én még csak 2 személyes kis géppel repültem. Csodaszép lehet odafentről minden.
Milyen volt a kaja? Tényleg inni kellett a pálinkát? :lol: Miket ettetek? Vagy nem tudod? :lol: A szállodai kiszolgálás milyen volt? És maga szálloda? Látom többen voltatok? Ismertétek egymást vagy ott ismerkedtetek meg? Hú de kíváncsi vagyok. :) Hamar öregszem. :)

Enikő? Remélem nem nagy a gond! Aggódom érte. Jó lenne, ha jelentkezne egykicsit. Csak annyit legalább, hogy jól van. Fel is hívom mindjárt.

Zsófi most aludt el 1 körül. Egész délelőtt fent volt. Pedig kivittem a levegőre is, de semmi. Tegnap írtó sokat aludt kint.
Megyek,mert azért dolgom is akad.
Puszi, Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Kép Kép

Így sírok, ha éhes vagyok. :)
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 



Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, meg Ricsi most ébredt és követeli az anyját! :D Ma csak 20 percet sikerült aludnia...

Anikó, nagyon szívesen találkozom veled!! :) Csak írd meg, hogy mikor jössz Csabára, bármikor összefuthatunk! Nagyon kíváncsi vagyok a történetedre részletesen is!!

Tudod, hogy a két gyerkőcöd mennyire hasonlít egymásra??! Az első Zsófi-fotón mintha Gerit látnám kiskorában! A szeme, a szája... :) Le sem lehetne tagadni, hogy testvérek!

Nekem ugyanaz a dokim, aki eddig volt, akinél Ricsi is született (O. I.), nagyon elégedett voltam és vagyok vele, így maradok is végleg nála. Remélem, nem "köp bele" valami "jó" magyar eü. rendelet és nem tiltják meg a szülésnél az orvosválasztást! Őszintén szólva azt sem tudom, hogy most pontosan hogy áll a helyzet ezzel kapcsolatban. :oops:

Most rohanok, este próbálok még jönni! Örülök, hogy sikerült megcsinálni a vonalzókat! :)

Kép

Kép
diverse
 
 


<a href="http://lilypie.com"><img src="http://b5.lilypie.com/Cgoup2.png" alt="Lilypie 5th Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a>

Ildikó
Kép
bebafa
 
 




Még annyit, hogy ma kaptam levelet a kórházból, hogy nem lett jó a vérképem, így még a héten vissza kell mennem... :( Remélem, semmi komoly. Márciusban nézett teljes vérképet a házidokim, emellett rendszeres véradó vagyok és sosem volt semmi gond. Remélem, hogy csak a vas vacakol. Ricsinél is így volt.

Kép

Kép
diverse
 
 


Bocsi csak próbáltam vonalzót csinálni,de nem tudok.
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Gyöngyi egyszerre írtunk

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi! Most olvaslak. Mi újság? Ha valamit megtudsz a dokidtól, kérlek írj! Mi volt a vérképeddel? Remélem tényleg csak a vasad.
Majd ha Zsófi erősödik, akkor megyünk Csabára és majd talizunk valahol. Szerintem júliusban már megyünk, de annak is a vége felé. Igaz itthon már sétálgatunk, de hosszabb időre még nem viszem el sehova.
Amúgy most nagyon jó baba, mert alszik 3 órája. :) Éjjel is jó alvó, de nappal nagyon sokat van fent. Biztos a meleg miatt. A sétákat szerencsére végig alussza. :) Nagyon telik az idő, mert már 2 hetes is elmúlt!

Most úgy van az orvosválasztás, hogy június 30-ig bárki szabadon szülhet a dokijánál, még akkor is, ha nem a kijelőlt kórházban praktizál. Én is Gyulához tartozom, de mivel az orvosom csabai, így szülhettem Csabán.
Mondjuk te mindenképp Csabán szülsz, ez biztos. De hogy szülhetsz-e a dokidnál, nem tudom. MOst ha jól emlékszem úgy van, hogy június 30 után csak akkor szülhetsz, ha a kórháznak kifizeted a szülés költségének a 30%-át. De lehet már változott ez is. Majd nézz utána. De még ne most, mert mire szülsz tuti minden fenekestől megváltozik.

Enikővel beszéltem telefonon. Nincs netközelben, de majd valahogy megpróbál írni. Jól van. Patrik is.

Ildikó!
Majd segítek a vonalzót megcsinálni, csak legyen több időm a nőmtől. :) Hogy vagytok? Tettel fel egy csomó kérdést a nyaralással kapcsolatban. Ugye válaszolsz majd nekem? :roll: :wink:
Nyáriszünet van. HOgy fogod bírni Ildi? Van ki vigyázzon a gyerkőkre?

Megyek,mert ebéd van.
Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Minden kérdésre válaszolok,csak ez a hét kész káosz volt.
A repülés nem egy nagy durranás,a fel és leszállás érdekes semmi különös.Ha van egy kis légörvény azt úgy lehet érezni, mint amikor a vonat váltóra fut.Nagyon kicsi a hely odafele nagyon szorosan voltunk,vissza már egy kicsit jobb volt.A kaja meg szinte ehetetlen volt,habár oda ettünk mert korán indultunk otthonról és egy szendvicset ettünk,mert azt mondták hogy nem lehet kaját felvinni a repülőre,pedig volt aki felvitte.A tranzitba meg nagyon drága.Egy szendvics 700-1200 ft,kávé 600ft ásványvíz 600-1300ft-ig,majd segre ültünk.Odafele nem nagyon láttam ki mert a harmadik széken ültem,meg nagyon magasan voltunk,szinte semmit nem láttunk,vissza fle meg felhős volt az ég.Amikor Afrika felett repültünk ott jó volt a látási viszony,láttuk is Kairót KB30 percig repültünk felette,és még a piramisokat is ki lehet venni.Európa felett a felhők felett jöttünk.Olyan mint,ha havas tájat látnál.Az viszont nagyon érdekes volt amikor Budapest felett átjöttünk a felhőkön,az nagyon szép volt.


A szállodánk nagon szép volt,gyönyörű volt a partja,talán a legszebb,mert amikor elmentünk hajókázni belátuk az egészet.A szoba nem volt egy nagy szám ,de nem is voltunk benne sokat,állandóan kint voltunk a parton.A kiszolgálás nagyon jó volt,mindíg sürgölődtek körüköttünk,nem is vagyunk mi hozzá szokva.A kaja kontinentális volt ,semmi külenlegesség.talán egyszer volt tintahal,de ezt én nem szeretem.Apus megkostólta ,de nem izlet neki,pedig ő szereti a különlegeségeket.Mindíg csirke vagy marha volt.Rengeteg saláta,gyömölcs.Degeszre ettük magunkat sárgadinnyéből.Nagyon fincsi volt a péksütiük,és a tortájuk.Ezekből is sokat ettünk.Meg ami jó volt még a leves,isteni volt.
Apáék itták a pálinkát hakellet ha nem,mégis egynapos hasmars kapta el,én nem tudta meginni és semmi bajom nem volt.A cspatból szinte mindenki elkpta a hamarsor,csak én nem.Első nap én is próbálta inni,de rosszabul voltam a pálinkától mint ha fájt volna a hasam.
A csapat meg ismerősőkből ált,már itthonról így mentünk.
Ha valami érdekel nyugodta kérdezettek,mert annyi emlék van csak azt sem tudom hogy kit mi érdekel.

Ma voltunk az Állatkertbe,nagyon jó volt.Ma volt a Plusz nap,annyian voltak hogy csak na.Én eggyi embert a piacon sem látok,de Bálint nagyon jól érezte magát.Lehetet arcfestést kérni és Bálint Pókember lett,majd teszek fel képet,csak olyan ügyik voltunk,hogy a kocsiba hagytuk a fényképező gépet.Ugyhogy a kocsiba csináltunk egy pár képet .

Most megyek,mert Bálint a kádba ázik.Megpróbálom kiszedni.
Hallotátok,jövőhétre hőségriadó lesz,én nem megyek kor a piacra,de még Bálintot sem viszem oviba.
Ja és a nyáron amíg lehet Bálint ovis lesz,a nagyok meg már jól elvannak egyedül,ma sem akartak velünk jönni.Beni azt mondta hogy őt már nem elégíti ki hogy velünk nyaraljon.Hát egy kicsit rosszul eset,de mit tudok csinálni,ha eröltetem akkor még rosszabb.Van amikor kötelezően velünk kell hogy jöjennek,hát senkinek nem kívánom.Állandóan azt kérdik "Mikor megyünk már" :D :D
Na puszi,rakok fel képeket ,csak Bálintot megpróbálom kicslni a kádból.

Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép
Bálint szülinapja
Kép
Ez meg a torta

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép

ILYEN VOLT A SZÁLLODA BEJÁRATA
Kép
csak egy töredéke a kajának
Kép
itt pancsikáltunk néha,mert a tenger az jobb volt,most szívesen fürödnék itt is
Kép
Csak ennyit lehetet látni a repülőböl,ez már Afrika
Kép
A szoba
Kép
Evvel a gépel jöttünk haza,ez a kép Ferihegyen készült

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Még egy kép lemaradt pedig feltöltöttem.Azt még felrakom és eldugultam,de olyan csendes a ház és ilyenkor élvezem hogy csak az enyém a gép.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


nem engedi a rendszer ugyhogy nem próbálkozom többet.Nektek csinált már olyat hogy feltölti a szerverre,de nem jeleníti meg a képet?
Most már tényleg sziasztok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Ez mind olyan szuper! Remélem máskor is eljuttok ilyen csodás helyre. Nem lehet, hogy pont a pálinka okozta a hasmarst? :P

Gyöngyivel mi van? Csak nem fogták bent a kórházban? Jaj, remélem minden ok lesz vele és csak azért nem ír, mert nem ér rá. Drukkolok neki, hogy minden rendben legyen a babával is és vele is.

Enikő! Remélem te is nagyon hamar jelentkezel!

Ildikó! El is felejtettem...
Isten éltesse a nagy 4 éves Bálintot! Sok ajándékot kapott? Miket?

megyek, mert ezer dolgom akad itthon. A rendrakás kész rémálom. Mire egyik szobával végzek, addigra Geri a többit pakolja szét. Mióta megvan Zsófi kész őrültek háza van itthon. Gerivel pedig nem akarok veszekedni, mert biztos a tesó érkezése kavarta fel ennyire. Bár tényleg nincs már úgy gond, csak a figyelemfelhívás. De ma már sikerült egy nagyot játszanom vele és majd a takarítás után legózunk is.
Képzeljétek már nincs pelusa éjjelre. Igaz fel kell kelteni éjjel, hogy pisiljen, de ez is már haladás.

Puszi nektek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 



Sziasztok!

Jajjj Anikó, de drága vagy, hogy így aggódsz értem! Nincs semmi baj, csak ez a dilis Opera böngésző nem mindig engedi, hogy írjak!! :roll: Még ilyet, olvasni tudok, de írni nem mindig, hiába vagyok bejelentve, sokszor nem jelenik meg egyáltalán a szövegdoboz!

A véreredménnyel szinte minden teljesen rendben, csak jól megijeszettek azzal a levéllel. A haemoglobin értékem 11,9 lett és 12-től 16-ig jó. Ez volt az a "hatalmas" probléma! :) Írtak fel vasat, ennyi volt összesen. :) Anikó, a de dokid volt ott mind a kétszer, amikor mennem kellett és tényleg ő is nagyon kedves (és az enyém is :)). Köszi a kórházi infókat, szerintem is sokat változhat a helyzet januárig, de azért bízom benne, hogy szülhetek a saját dokimnál.

Ildikó, nagyon szép helyen voltatok, jók a képek nagyon! És a torta is milyen jól néz ki! :) Fincsi lehetett nagyon! Most jóóól megjött a kedvem egy kis süteményezéshez, kár, hogy nincs itthon. :D Nekem is szokott olyan lenni, hogy nem jelenik meg a kép, sőt most napokig írni sem tudtam valamiért...

Puszi nektek, most rohanok, mert a szobacirkáló, már veri az íróasztalt, hogy menjek vele játszani!

Kép

Kép
diverse
 
 



Sziasztok!

Jajjj Anikó, de drága vagy, hogy így aggódsz értem! Nincs semmi baj, csak ez a dilis Opera böngésző nem mindig engedi, hogy írjak!! :roll: Még ilyet, olvasni tudok, de írni nem mindig, hiába vagyok bejelentve, sokszor nem jelenik meg egyáltalán a szövegdoboz!

A véreredménnyel szinte minden teljesen rendben, csak jól megijeszettek azzal a levéllel. A haemoglobin értékem 11,9 lett és 12-től 16-ig jó. Ez volt az a "hatalmas" probléma! :) Írtak fel vasat, ennyi volt összesen. :) Anikó, a de dokid volt ott mind a kétszer, amikor mennem kellett és tényleg ő is nagyon kedves (és az enyém is :)). Köszi a kórházi infókat, szerintem is sokat változhat a helyzet januárig, de azért bízom benne, hogy szülhetek a saját dokimnál.

Ildikó, nagyon szép helyen voltatok, jók a képek nagyon! És a torta is milyen jól néz ki! :) Fincsi lehetett nagyon! Most jóóól megjött a kedvem egy kis süteményezéshez, kár, hogy nincs itthon. :D Nekem is szokott olyan lenni, hogy nem jelenik meg a kép, sőt most napokig írni sem tudtam valamiért...

Puszi nektek, most rohanok, mert a szobacirkáló, már veri az íróasztalt, hogy menjek vele játszani!

Kép

Kép
diverse
 
 




Szuper, kétszer küldtem el, miután kiírta, hogy a téma vagy hozzászólás nem létezik... :shock:

Kép

Kép
diverse
 
 


Sziasztok

Nekem is ezt csinálta a babanet,nincs ilyen téma.Én meg elküldtem még egyszer,de akkor sem semi.

A szülinapra tőlünk a medencét,könyvet és játékokat kapot.A többiektől pedig egy biciklis sisakot,nagyon aranyos benne,Zoros harci készletet,és Thomasos könyvet kapot.de a lényeg a torta volt.A férjemnek is csak azért vettünk tortát a szülinapjára .

A rendrakásról, nálunk is mikor Fanni megszületett,kész káosz lett,de aztán egy pár hónap alatt beleszoktunk.Most hogy Bálint született egyre kevesebb időm marad mindenre.Meg nnyira nem is érdekel már mint azelőtt.Régen szerettem mindent az élére rakni,most már nincs rá energiám.Próbálkozom ,de csak elkeseredek egy nagytakarítás után.KB. 2 óra mulva semmi nem látszik a rendből.Mindenki elkezdi a rumlirakás nagy művészetét. :D :D :D :D
Állandóan ruhákkal van tele a lakás,főleg Fanniéval.Papir fecnikkel,mert mindíg valakinek írnia kell.Úgyhogy nyugi mert lesz ez még így se. :D :D :D :D :D
Na nem akarla elkeseríteni benneteket,azért nagyon szeretem hogy ilyen nagy család vagyunk.Mindíg történik nálunk.

Gyöngyi,mostanába szeretik egy kicsit túl reagálni a vérképeket.Szeded a vasat nem lesz semmi baj.
A tortát a Mese cukiba csináltattam,nagyon fincsi volt.Nálunk mondenki a csokisat szereti.

Egy kérdés ,szerintetek Bálintnak lehet aranyere?Állandóan fájlalja ma megnéztem neki ,de csak egy icipicit van neki kint.Igazából nem is tudom megállapítani.És nem kakál nehezen se .

Jó babázást,puszi nektek.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


KépIlyen egy nagyon fáradt Pókember
Kép
És igy kell lovagolni anyán a medencébe

Mostmár eldugulok,nincs több képem

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Ildikó! Irígykedem, hogy te pancsolsz! :D :D :D Én is akarok!!!!
Szerencsére már nem sok van a szülés utáni betétes dologból és már csak 3 hét a kontrollig. UTána pancsolhatok én is! Hurrrrrááááá!

Bálint mindig pókember? ha jól emlékszem farsangon is ez volt! De nagyon jó!!!

Gyöngyi!
Huuuu, örülök, hogy semmi baj nincs. Jól rád ilyesztettek! Mikorra vagy kiírva pontosan? Jól belegondolok, hogy januárban fogsz szülni, ami hidd el, nagyon gyorsan eltelik, mi már mászunk. :o Te jó ég!! Tegnap beszéltem anyuval, hogy jövőhéten pénteken megyün csavarogni a piacra és rájöttem, hogy akkor leszünk 1 hónaposak!!! Nekem nagyon gyorsan telik az idő.
Mentek valamerre nyaralni? Vagy állapotosan nem mered bevállani a csavargást?
Mi jövőre megyünk Balatonöszödre, ha minden összejön. Jó lenne. Mennék Tihanyba, Keszthelyre, stb... MOst csak Gyuláig jutunk el, mert a hónap végén lesz a végvári napok, bár mintha más lenne a neve most. 3 napos kirakodóvásár, gyerekeknek műsorok, stb... Majd készítek Zsófinak kaját és majd ott megetetem. Ha kibírja. Ha nem, akkor nem maradunk sokáig, csak meglovagoltatjuk Gerit. Tavaly is lovagolt és édes volt. Most is akar. Sőt szeretne lovagolni. Majd meglátjuk. Nyáron biztos viszi Gabi a Rosemary farmra.
Enikő írt sms-t, hogy hamarosan ír! :)

megyek, merta mininő nem alszik. Felébredt 1 perce. Igaz csendben van, nézi Gerit.
Jaj még ezt leírom. Fejtem és Zsófi lecsúszott ezalatt a pihenőszékjében. Féltem, hogy leesik róla. Szóltam Gerinek, hogy ültesd fel Zsófit. Erre ő megfogta egy kézzel elől a ruháját és úgy akarta felcincálni. :o De jött Gabi és megmentette Zsófit! :o :o Hát nem véletlen, hogy 2. gyerek edzettebb és nincs úgy elkapatva. :)
megyek. Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!
Olvasgatlak Titeket egy ideje,gondoltam mostmár írok is.
Én kondorosi vagyok és most várom az első babánkat,Bencét.
Kicsit tartok a szüléstől(sőt nagyon).
Elméletileg Békéscsabán fogok szülni.
Ha tudtok írjatok valami bíztatót. Előre is köszönöm.

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok

Üdvözöllek Eszti közöttünk.Nekem van egy kondorosi barátnőm,de már régen beköltöztek csabára.

Hogy telnek a kánikulás napok?A piacopn nagyon meleg van,ma vettem ki egy nap szabit,de én hülye ablakot mostam.Ahonnan lehetet a víz az folyt.Még jó hogy itt a medence,mert gyorsan csináltam,hogy minnél hamarább beletudjak csobbani.Most alszik Bálint én meg hüsölök,aztán folytatom.
Tegnap voltunk a strandon,Bálint semmitől nem, fél a mély vízbe karúszóval ugrált be.Néha elsülyedt,meg ivot egy kis vizet,de nem ijedt meg.Az örvénybe is egyedül akart menni,de ment is,nem hagyta hogy fogjam.ha délután nem leszek hulla ma is kiviszem.Apa dolgozik ugyhogy nem tudunk rá számítani.

Anikó, Bálint most a pókemberes időszakát éli,az az igasság hogy nem is látta a filmet,de a környezetébe mindenki pókember ,és mint a kis majmok ő is utánozza őket.
Zsófi nagyon aranyos,mindíg perceket bámulom a képet róla,tényleg egy kis mininő.Igazi kis hercegnő,de a sírós kép is édi.
Remélem enikő is hamarosan túl lesz rajta,aztán Lilit is megnézhetjük végre.
Olyan hihetetlen ,hogy egyik pillanatról a másikra, a pocaklakóból egy kis ÉLET lesz.Szerintem jó hogy mi nők ezt átélhetjük,
na ennyi szentimentalizmus elég. :D :D :D :D

Pusza

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Küldtem emil-t,remélem tetszeni fog.
Eszti neked is elküldeném,ha elküldöd az emil címedet

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Szia Eszti!

Örülök, hogy te is csatlakoztál hozzánk!
Én 3 hete szültem Békéscsabán. Kérdezz nyugodtan, én mindenre válaszolok. :) A szüléstől ne félj! :wink: Noha fájdalmas, kibírható és csodálatos dolog is!

Köszi Ildi a levelet. Megkönnyeztem! :D Na ezt egy férfi sem éli úgy meg, mint mi. Kérdeznék is mit pityergünk ezen! :) :)
Dilis vagy, hogy ablakot mostál! Én a helyedben mostam volna a jövőhéten, amikor hüvösebb van és most csobbantam volna a szuper medencébe! Néha kimásztam volna belőle, hogy egyek egy kis fagyit meg dinnyét! Igyak egy kini limonádét!

Puszi mindenkinek!
Indulnom kell rendbetenni magam, mert ha eszik Zsófi megyünk Csabára a brendonba. Megjött a termosztatyóm. :)
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást:)
Ildi: az emil címem: szeszti24@citromail.hu

Ma tényleg őrült meleg volt és még van is,igazán jöhetne egy jó kis zuhi.

Anikó: Kérdésem az van bőven:)
Pl. Volt fogadott orvosod?,milyenek a szülésznők,orvosok?
Mi nem választottunk orvost,mert akkoriban volt ez a mizéria,hogy kinek mennyit kell fizetni,most meg már erre a pár hétre nem vállalna senki.

Jó hűsölést:)

EsztiKép
eszti21
 
 


Szia Eszti!

A meleget nagyon nehezen viseljük. Zsófi szenved a legjobban. Végre elaludt, de most meg hamarosan enni fog. Szerencsére az éjszakák jól telnek. Alszik és csak 1x max 2x ébred. De akkor is eszik, alszik.

Kérdéseidre válaszolva...
Volt fogadott orvosom. Hál Istennek azt hiszem a legjobb orvost választottam. A terhességem alatt is meg tudtam vele beszélni mindent és a szülés alatt is nagyon rendes volt. Tényleg csak a legjobbakat tudom róla mondani.
A szülésznő, aki bent volt szerencsére végig ott volt ( nem volt váltás ) és szintén nagyon kedves és segítőkész volt! Nagy szerencsém volt, hogy egy ilyen szuper páros kezei alatt született meg a kislányom.
Ahogy be-bejártam ctg-re, akkor több szülésznővel is találkoztam. Illetve mikor már a szülőágyon feküdtem megfigyelésen ( ez kb 2 óra )akkor volt váltás és egy nagyon kedves szülésznéni volt a váltós. Nekem mind szimpatikus volt.
Nem tudom, hogy milyen, ha nincs fogadott orvosod. De szerintem bárki is lesz bent, nem lesz gond. Mi a szobatársakkal beszéltük pont, hogy az én orvosom állandóan bent volt. Hogy mikor alszik, mikor él civil életet??? Ha őt fogod ki, akkor biztos nagyon jó lesz. Igazán a többi orvost annyira nem ismerem.
Ha van lehetőséged és lesz hely, akkor kérd magad baba-mama szobába. Én nagyon jól éreztem magam bent, persze vannak fájdalmai az embernek, de feledteti a baba.

Majd leírom, hogy miket érdemes bevinni és miket nem. De most mennem kell, mert fejek is egy kicsit!
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


sziasztok!

Én is régóta olvassgatlak benneteket csak a vizsgák miatt nem igazán volt még időm ide is írni!
viszont most túl vagyok rajta és most élvezem a pihenést!
Én szabadkígyósi vagyok és van már egy 3 éves kisfiam és most a másodikat várom aki úgy néz ki szintén kisfiú lesz! majd július 10-én megyünk 4D-re és akkor már biztosan megmondják!
most a 22.hetet fogom tölteni a hétvégén és már eléggé méretes pocakom van!
Én gyulán fogok szülni az elsőt is ott szültem de remélem azért nem baj hogy idejöttem hozzátok!!!

eszti!
de jó itt is találkozunk!!!

anyko!
nagyon édes Zsófi baba és szupi hogy ilyen jól eszik!
ha jól emlékszem te írtad hogy teljesen más volt a terhességed sokkal rosszabbul voltál most!!!!
na én is teljesen pocsékul voltam sőt még most is birok néha hányni és mégis kisfiú lesz vagyis úgy néz pedig teljesen kislányra készültünk na de mindegy fő hogy egészséges legyen!!!

szép napot nektek!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!

Borzasztó ez a hőség!!!!!
Hogy bírjátok?

Tündi: örülök,hogy itt is találkozunk,a másik topkból kiszorultunk,én legalábbis.Elég sokat kihagytam és már nem tudom követni.

EsztiKép
eszti21
 
 


szia Eszti!
hát igen ritkán jöttél felénk de itt legalább majd többet birunk beszélgetni!
bár neked már nem sok van és nemsokára meglesz a babócád!!!
mikorra is vagy kiirva???
egyébként tényleg ne félj a szüléstől mert annál rosszabb!
a fájdalmat meg el lehet viselni és ahogy meglátod a manócskádat rögtön elfelejtesz mindenféle szenvedést!!!

és sikerült megcsinálnotok a lakást???
készen vagytok és a babaszoba????

szioka!!
tündi23
 
 


Sziasztok

Üdv köztünk Tündi,Tök jó hogy ennyien vagyunk.Olyan jó lesz nektek hogy minnyájan babázni fogtok.Lehet hogy apára rávetem megam az este,hogy nekem is legyen egy babóm.
Ez csak vicc volt. :D :D :D :D Negyedik már nem nagyon kellene.

Tegnap jó nagy vihar volt,Bálint felkelt és egész éjjel sírt,meg a nyakamat szorította.Azt sem tudtam hogy megfulladjak vagy megsüljek.Remélem ma jobbat alszunk. :) :) :)

Megyek mert,Bálint megint bennradadt a kádba,megpróbálom kiszedni.Ilyenkor úszik a fürdőszoba.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok.
Én is üdvözöllek titeket Tündi és Eszti köreinkben,bár én pont mostanában nem nagyon tudok jönni.

Visszaolvastam mindent.

Úgy irigyellek titeket Ildikó a nagy medence meg a kert miatt.MI Szanazugba megyünk minden nap 5 után fürdeni,mondjuk most hazajöttünk Anyuékhoz 1 hétre,azért is tudok írni.Itt jó nagy kert van,2 teleknyi,itt majd tudunk medencézni mi is.Nálatok Pókember mánia van,nállunk meg Shrek.Már minden tele van Shrek matricával.Köszi az emailt,nagyon aranyos!!!!!!!!

Eszti,én is csak azt tudom mondani hogy ne félj,mert a fájdalom sokkal kisebb ha nem félsz és a félelem még lassítja is a folyamatokat ha már ott fogsz tartani.Én egyáltalán nem féltem az első babóval és komolyan mondom hogy én azt gondoltam:csak ennyi a fájdalom?
Mondjuk nekem a szülés utáni felépülés volt rossz,mert nem tudták hogy antibiotikumot kellett volna adniuk a szivem miatt és beggyulladt mindenem,de a szülés, ha nem félsz tőle,igazán nem nagy dolog.Ara kell gondolni hogy minden egyes fájás közelebb visz ahhoz,hogy láthatod nemsokára a babádat.Pihenj sokat a hátralévő időben és ne izgulj.

Tündi.
Jó pocakosodást neked.Olyan mintha én is csak most lettem volna 21 hetes és már a jövőhéten 37 leszünk.Nálunk is bejött hogy más terhesség,ellenkező nemű baba.De akkor a te példád alapján ez általában csak a véletlen műve.

Anikó.
Annyira gyönyörü Zsófi,hogy mindig sírhatnékom van amikor megnézem a képeket.Főleg a mostani lelkiállapotom miatt.Már nem is tudom mióta nem lakunk együtt Gabival,4 hete kb.
(Mostmár tudjátok lányok, hogy miért nem jöttem eddig.Elköltözött Gabi,mert én mondtam neki hogyha csak idegesíteni tud meg csak veszekszünk,felesleges velünk laknia,és légyszives menjen el,mert én ezt nem birom tovább így.Gondolkozzon el egy kicsit hogy mi iy fontos neki az életben,és a többit majd meglátjuk.Röviden ennyi,de amúgy nagyon hosszú hogy miért és hogyan jutottunk ide.Amúgy nem vitázunk,akkor jön amikor akar,és már nagyon úgy nézett ki hogy megjött az esze,aztán......)
Tudod Anikó hétfőn írtam sms-ben hogy megbeszéltük a dolgokat Gabival.Hát nem sokáig tartott nála a változás.Hétfőn még maradt este amíg Patrik elaludt meg együtt fürödtek.Kedden dolgozott.Szerdán du.3-ra ment dolgozni,erre reggeltől kiment horgászni és fél 3kor beesett Patriknak köszönni de azt is csak azért mert én mondtam neki.Patrik természetesen aludt ebéd után,úgyhogy nem is látta.Csütörtökön dolgozott megint de megbeszéltük hogy pénteken ha felébredt délelőtt,jön le hozzánk mert megyünk a bölcsibe a juniálisra.Háromnegyed 3-kor már úgy telefonáltam rá hogy hol van mert menni kéne.10 perc múlva beesett nagy álmos fejjel hogy a szolgálatban nem tudott aludni semmit meg az anyjáéknál se.Kérdeztem is tőle hogy akkor meg miért nem jött haza,mert ha úgysem aludt akkor igazán segíthetett volna nekem mondjuk Patrikkal játszani vagy csak feküdni és nézni a tévét vele,ha már az anyjáéknál is csak fetrengett az ágyban,mert Patriknak ez is sokat jelent.Nekem egész héten le akart szakadni a derekam meg nem tudok éjszaka aludni és nekem senki sem segít,mert én nem is halok bele,csak megjegyzem hogy ilyen az élet.Én nem nyavajgok senkinek.Meg ha Lili megszületik,szerinte én mennyit fogok aludni?Főleg ha rá ennyit lehet számítani.Na mindegy,este már alig bírta kivárni megint Patrikkal a fürdést,aztán míg én altattam Patrikot elaludt.Aztán felébredt hogy megy az anyjáékhoz.Én meg mondtam neki hogy mivel úgyis csak ma 12-re kell mennie,aludjon otthon,mert Patrik megint nem fogja látni.De már nyavajgott hogy milyen meleg van,az anyjáéknál jobb ídő van.....(Nekünk biztos Patrikkal nincs melegünk fent a 4-en a 28 fokban,csak neki)Azt mondta hogy majd ma jön.Fél 10 után hívott hogy 11 körül jön,én meg mondtam neki hogy nem kell jönnie,mert eljövünk anyuékhoz,nem fogok egész nap fent kuksolni,arra várva hogy elugrik 10-15 percre.Arról nem beszélve,hogy az volt a kifogása hogy végre kialudta magát.Könyörgöm,én 3 éve nem aludtam addig amíg akartam volna,és nem is fogok még vagy 3 évig,de hát ez erről szól.És nem igaz hogy nem fogja fel,hogy itt már nem Ő a lényeg,meg hogy Ő mit akar.Csak azt nem értem hogy miért most hülyült meg.Arra fogja hogy a munkahelye kikészíti,de amikor én télen mondtam neki hogy keressen mást,elintézte annyival hogy minden nap megnézte a Békés megyei-ben a hirdetéseket.
Ha meg én kerestem neki valamit arra mindig azt mondta hogy én csak beleszólok mindenbe.
Na de mindegy,úgy néz ki,egyedül leszünk ezután.Már kezdem megszokni.de azért nagyon szar hogy ekkorát csalódtam benne,mikor 12 éves korom óta rá vártam.Csak azt nem értem hogy a múlt héten meg mindig jött,programokat talált ki,mentünk ide oda.Múlt szombaton is reggel kimentünk a piacra,utána estig kint voltunk Szanazugban.Kb. fél évvel ezelőttig mindig büszkélkedtem vele hogy milyen sokat segít.Ha eljöttünk hétvégére anyuékhoz,mire hazamentünk kitrakarított,kimosott.Munka után sosem kocsmázott,itthon sem sörözött.Akkor ivott ha elmentünk valahová.Inni most sem iszik,ezt csak azért írtam le hogy tényleg minta férj volt.De valahogy az látszik a viselkedésén,hogy neki ez már nem kell.Ha rákérdeztem,mindig azt mondta hogy ez nem igaz,mert szeret minket stb...
De befejezem mert már így is bőgtem egy sort.Ne haragudjatok hogy ennyit írtam de valahogy kijött belőlem.Tényleg bocsi,de most nem tudok másról írni,mert nemm tud máson járni az agyam.Ezért is nem jelentkeztem sokáig,meg nem is fogok sűrűn.De azért amikor tudok,jövök.Főleg amíg itt vagyunk anyuéknál.
Na sziasztok.
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok.
Én is üdvözöllek titeket Tündi és Eszti köreinkben,bár én pont mostanában nem nagyon tudok jönni.

Visszaolvastam mindent.

Úgy irigyellek titeket Ildikó a nagy medence meg a kert miatt.MI Szanazugba megyünk minden nap 5 után fürdeni,mondjuk most hazajöttünk Anyuékhoz 1 hétre,azért is tudok írni.Itt jó nagy kert van,2 teleknyi,itt majd tudunk medencézni mi is.Nálatok Pókember mánia van,nállunk meg Shrek.Már minden tele van Shrek matricával.Köszi az emailt,nagyon aranyos!!!!!!!!

Eszti,én is csak azt tudom mondani hogy ne félj,mert a fájdalom sokkal kisebb ha nem félsz és a félelem még lassítja is a folyamatokat ha már ott fogsz tartani.Én egyáltalán nem féltem az első babóval és komolyan mondom hogy én azt gondoltam:csak ennyi a fájdalom?
Mondjuk nekem a szülés utáni felépülés volt rossz,mert nem tudták hogy antibiotikumot kellett volna adniuk a szivem miatt és beggyulladt mindenem,de a szülés, ha nem félsz tőle,igazán nem nagy dolog.Ara kell gondolni hogy minden egyes fájás közelebb visz ahhoz,hogy láthatod nemsokára a babádat.Pihenj sokat a hátralévő időben és ne izgulj.

Tündi.
Jó pocakosodást neked.Olyan mintha én is csak most lettem volna 21 hetes és már a jövőhéten 37 leszünk.Nálunk is bejött hogy más terhesség,ellenkező nemű baba.De akkor a te példád alapján ez általában csak a véletlen műve.

Anikó.
Annyira gyönyörü Zsófi,hogy mindig sírhatnékom van amikor megnézem a képeket.Főleg a mostani lelkiállapotom miatt.Már nem is tudom mióta nem lakunk együtt Gabival,4 hete kb.
(Mostmár tudjátok lányok, hogy miért nem jöttem eddig.Elköltözött Gabi,mert én mondtam neki hogyha csak idegesíteni tud meg csak veszekszünk,felesleges velünk laknia,és légyszives menjen el,mert én ezt nem birom tovább így.Gondolkozzon el egy kicsit hogy mi iy fontos neki az életben,és a többit majd meglátjuk.Röviden ennyi,de amúgy nagyon hosszú hogy miért és hogyan jutottunk ide.Amúgy nem vitázunk,akkor jön amikor akar,és már nagyon úgy nézett ki hogy megjött az esze,aztán......)
Tudod Anikó hétfőn írtam sms-ben hogy megbeszéltük a dolgokat Gabival.Hát nem sokáig tartott nála a változás.Hétfőn még maradt este amíg Patrik elaludt meg együtt fürödtek.Kedden dolgozott.Szerdán du.3-ra ment dolgozni,erre reggeltől kiment horgászni és fél 3kor beesett Patriknak köszönni de azt is csak azért mert én mondtam neki.Patrik természetesen aludt ebéd után,úgyhogy nem is látta.Csütörtökön dolgozott megint de megbeszéltük hogy pénteken ha felébredt délelőtt,jön le hozzánk mert megyünk a bölcsibe a juniálisra.Háromnegyed 3-kor már úgy telefonáltam rá hogy hol van mert menni kéne.10 perc múlva beesett nagy álmos fejjel hogy a szolgálatban nem tudott aludni semmit meg az anyjáéknál se.Kérdeztem is tőle hogy akkor meg miért nem jött haza,mert ha úgysem aludt akkor igazán segíthetett volna nekem mondjuk Patrikkal játszani vagy csak feküdni és nézni a tévét vele,ha már az anyjáéknál is csak fetrengett az ágyban,mert Patriknak ez is sokat jelent.Nekem egész héten le akart szakadni a derekam meg nem tudok éjszaka aludni és nekem senki sem segít,mert én nem is halok bele,csak megjegyzem hogy ilyen az élet.Én nem nyavajgok senkinek.Meg ha Lili megszületik,szerinte én mennyit fogok aludni?Főleg ha rá ennyit lehet számítani.Na mindegy,este már alig bírta kivárni megint Patrikkal a fürdést,aztán míg én altattam Patrikot elaludt.Aztán felébredt hogy megy az anyjáékhoz.Én meg mondtam neki hogy mivel úgyis csak ma 12-re kell mennie,aludjon otthon,mert Patrik megint nem fogja látni.De már nyavajgott hogy milyen meleg van,az anyjáéknál jobb ídő van.....(Nekünk biztos Patrikkal nincs melegünk fent a 4-en a 28 fokban,csak neki)Azt mondta hogy majd ma jön.Fél 10 után hívott hogy 11 körül jön,én meg mondtam neki hogy nem kell jönnie,mert eljövünk anyuékhoz,nem fogok egész nap fent kuksolni,arra várva hogy elugrik 10-15 percre.Arról nem beszélve,hogy az volt a kifogása hogy végre kialudta magát.Könyörgöm,én 3 éve nem aludtam addig amíg akartam volna,és nem is fogok még vagy 3 évig,de hát ez erről szól.És nem igaz hogy nem fogja fel,hogy itt már nem Ő a lényeg,meg hogy Ő mit akar.Csak azt nem értem hogy miért most hülyült meg.Arra fogja hogy a munkahelye kikészíti,de amikor én télen mondtam neki hogy keressen mást,elintézte annyival hogy minden nap megnézte a Békés megyei-ben a hirdetéseket.
Ha meg én kerestem neki valamit arra mindig azt mondta hogy én csak beleszólok mindenbe.
Na de mindegy,úgy néz ki,egyedül leszünk ezután.Már kezdem megszokni.de azért nagyon szar hogy ekkorát csalódtam benne,mikor 12 éves korom óta rá vártam.Csak azt nem értem hogy a múlt héten meg mindig jött,programokat talált ki,mentünk ide oda.Múlt szombaton is reggel kimentünk a piacra,utána estig kint voltunk Szanazugban.Kb. fél évvel ezelőttig mindig büszkélkedtem vele hogy milyen sokat segít.Ha eljöttünk hétvégére anyuékhoz,mire hazamentünk kitrakarított,kimosott.Munka után sosem kocsmázott,itthon sem sörözött.Akkor ivott ha elmentünk valahová.Inni most sem iszik,ezt csak azért írtam le hogy tényleg minta férj volt.De valahogy az látszik a viselkedésén,hogy neki ez már nem kell.Ha rákérdeztem,mindig azt mondta hogy ez nem igaz,mert szeret minket stb...
De befejezem mert már így is bőgtem egy sort.Ne haragudjatok hogy ennyit írtam de valahogy kijött belőlem.Tényleg bocsi,de most nem tudok másról írni,mert nemm tud máson járni az agyam.Ezért is nem jelentkeztem sokáig,meg nem is fogok sűrűn.De azért amikor tudok,jövök.Főleg amíg itt vagyunk anyuéknál.
Na sziasztok.
Puszi

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok

Jaj Enikő ez borzaztó!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(
Mi ütött a férjedbe, szülés előt bolondult meg.Ahogy olvastam amit írtál,nagyon dühös lette.Ennyire egoista nem lehet egy ember.Már bocsi hogy ilyeket írok,de ez kikívánkozott belőlem.
Most kellene a legtöbbet segítenie neked.Patrik hogy viseli hogy nem lakik veletek apa?
Nem is tudok többet írni,annyira nem értem ezt az embert. :(
Puszi nektek,és legyél nagyon erős.Ha akarsz beszélgetni nyugodtan gyere ki a piacra.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?