Sziasztok!
Vezetés: nekem 10 éve vna jogsim (jut eszembem hosszabbítani kéne...
), azóta egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vezettem
... azt is az első évben, úgyhogy én itt tartok, hogy gyakorló órákat kellene venni, erre hosszú évek után rászántam magam, le is bezséltem az időpontot, akkor lettem terhes, feküdni kellett... most tartok megint ott, hogy indítani kéne a projektet.
Édesség: chips, Cola nálunk nincsen itthon, csak pisztácia és diákcsemege
na meg a napi TR. de azért mi ebéd / vacsi után nassolgatunk, hát meglátjuk... mondjuk lehet, hogy vissza fogok venni, terhesség után elég jól ment...
Védőnő: én sem adok pénzt, egyelőre ajándékot sem, majd karácsonykor, vagy névnapra fogok. A babamasszázson kérdeztem, de ott határozottan nem kért... de tök segítőkész.
Tinu, Kiscsikó jó nyaralást!
Fürdőruci, én voltam vízben (jakuzzi, uszi), akkor betét nélkül, pedig nekem jön eléggé... mondjuk csak a víz idejére volt rajtam fürdőruci, akkor valszleg tennék, ha egész nap szinte fürdőruciznék...
Hát én még hajnalra brutálisan megtelek, a betét is sokzsor igen súlyos, úgyhogy egy darabig még kell a malltertó.
És tényleg, akkor Kata, pl Te már hason feküdni is tudsz? na azt pl várom
Hal: én is szoktam enni elvétve, nem tudtam, hogy nem lehetne... és nyáron még többet fogok a Balcsinál finom hekket
KÉpzeljétek, nálunk kisaszsony tegnap levágta eddigi legnagyobb hisztijét, olyannyira, hogy kaja nélkül aludt be... tegnap mentünk apával bulizni, apa korábban, én később, anyu jött át. A fürcsiig minden tök jó volt, na első hiszti, amikor anyu kezdett fürdetni (én fejtem), utána még megnyugtattam, na majd próbáltam etetni, és nem ment. Mintha megérezte volna komolyan, hogy apa már nincs itthon és én is készülök. Aztán bealtattam kaja nélkül
mondjuk ma behozza... de tökre ki voltam borulva, persze akkor adta ezt elő, amikor készültem először elmenni.... de szegénykémnek amúgy is elég felborult napja volt, ő is alig aludt a melegben, enni sem evett rendesen addig sem
Nálatok is volt már ilyen kaja nélküli hisztis bealvás?
kül mondtátok már hisztike pistikét, meg hisztike krisztikét, na nálunk Hisztis Myrtil van Harry Potter után szabadon
- apa találmánya
Ma benézek a yahoogroupsra, küldök egy pár meghívót...