Sziasztok!
Hát, ahhoz képest, hogy holnap hajanlban indulunk nyaralni, még sehol sem vagyok, és sehol sem állok.
Annyira vagyok előrehaladva, hogy az összes ruha, türcsi stb. tiszta, de egyéként még semmi.
És dög meleg van, most lettem kész egy hadseregnek valü rántott tökkel.
Még jó, hogy tegnap megfőztem a húsilevest, méghozzá marhából. Nagyon - nagyon fini lett, én ráadásul szeretem a húst enni tormával!!
Totka!
Végre jó hírekkel (is) jössz!!!!
Nagyon örülök, hogy most már Te is úgy látod, hogy szép a szemed.
És persze Panna eredményeinek is örülök!
Megkérdezhetem, hogy hogy álltok a horvátországi nyaralással? Mentek végül? Mert emlékszem, volt valami kavar, hogy az ismerős pár szólt, hogy mégis mennének. Nem?
Ayse!
Azt a memóriát, nem semmi, komolyan mondom! Igen, nekem volt anno a cicimen ilyen marhaság, baromira fájt, pláne, mikor Gergő ráharapott. Bár Gergő nem szopott túl sokáig
, de ez a valami elég sokáig ott volt, nagyon lassan gyógyult be.
És pont ott volt, ahol Te is leírtad!
Csikken!
Hurrá új kocsi!
Pocid Neked is nagyon helyes!!! Olyan jó nézni titeket!
Juci!
Nagyon jól tetted, hogy szépen elmagyaráztad unokatesódnak, hogy mégis hogyan működik az az "anyaotthonagyerekkelésnemcsinálsemmit" dolgot!!!
Marci tényleg kis huligán lehet!!!
Gergő is kezdi a cselezgetést. Mostanában minden levesben a borsót keresi. Egyébként meg mindig megmutatja, hogy a tányér melyik részéről kell szednem. Ha nem onnan szedek, nem kapja be a kanalat. Ha igen, akkor bekapja.
Ja, és mindig mondja, hogy "isz" (mindeg folyékony dologra, mindegy, hogy víz, Duna, vagy leves) , és a kanálon mindig nézi, hogy van-e rajta "isz" (azaz lé). Külön meg kell neki mutatni, hogy ott van rajta...
Anikó!
Hát valami gyönyörű fiaid vannak!!!! Istenem, azok a szemek!! Úgy 15-20 év múlva nem foglak majd irigyelni!!!
Játszóteretek nagyon szupi, tiszta gyerekparadicsom!
Kismamik!
Már annyiszor szerettem volna kérdezni Tőletek, hogy vannak már elképzelések a picuri nevét illetően (persze fiú/lány verizók érdekelnének, szóval mindkettőre kíváncsi vagyok)
Rólunk még annyit, hogy voltam a héten bent a cégnél, aláírni a szerződés módosításomat.
Hivatalosan értékesítési menedzser leszek, bár nem teljesen értettem először, aztán a munkaügyes elmondta, hogy nem nagyon tudták meghatározni, hogy pontosan mi leszek, és ráadásul ez állt legközelebb a munkakörömhöz.
Szóval, majd meglátjuk.
És képzeljétek, a pénzemet is elég rendesen megemelték, úgyhogy nagyon happy vagyok!
Na, most már lépek, tényleg el kéne kezdeni csomagolni.
Max. olvasni jövök még este, írogatni már nem hiszem. Gondolom, egy hét múlva lesz bőven mit bepótolnom...
Mindenkinek kívánok minden jót, szép napokat!
Pusz: Évi