Új privát üzeneted érkezett!

most, hogy tartósan beállt a dögmeleg, nemtom mi lenne velem, ha most lennék mondjuk annyi idős kismami, mint Ancsi!!!
nagyon nehezen bírom ezt a hőséget, alig bírunk aludni!
szerencse, hogy kismamiságunk idején, 2005-ben enyhe nyár volt!


Jól van, eldugulok! :oops:

Ja, tényleg Mske írhatna, vadító olasz pasikról, olasz nyüzsis vakációról(fogyim miatt tésztákról inkább ne..... :lol: )



Jó éjt Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok,

Megann, szerintem egyáltalán nem baj, hogy hőmérőzöl és figyeled a tested jelzéseit. Én is ahogy elkezdtük a projektet egyből hőmérőztem és LH teszteztem. Persze rágörcsölni nem kell. Jönni fog a baba. :)

Benianyu, nálunk is úgy van, hogy Roli sokkal kezelhetetlenebb ha ott vagyok vagy én vagy férj. (De nem mindig van azért szerencsére így)

Barbapapa, drukkolok, hogy Noel visszaálljon a régi rendre :)

Totka, örülök a szemednek és hogy Panni nem D vitamin hiányos! És nagyon ügyes már!

Róki :( szegény Zsuzsa. Arra figyelj hogy azért jobb a testvér babakocsi (egymás mögött ül a két gyerek) mert az ikrest kb egyforma két súlyra tervezték.
Milyen árban nézel egyébként?

Juci, de édes lehet MArci ahogy ott kuksizik a wc ülőkén :)

Rólunk: jól vagyunk, jövő héten jön a klímás felszerelni, mert lehet nem bírnám az itthon létet, főleg, hogy jövő hétre közel 40 fokot mondanak.

Dobok egy képet, bár telóval van fotózva.
Pusz mindenkinek: Kriszti
Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Hajni!
Éljen, hogy jó a szemed! :P
Igen, mi vagyunk az Öreg néne fan club :lol:
Andris még szopik, de egy kicsit megnehezítette a dolgomat, mert amikor úgy vérzett valami, azt már tudom, hogy a mellem volt. A szoptatásért honlapjáról azt okoskodtam ki, hogy egy montgomery-mirigy gyulladt be a harapásától/szívásától. De muszáj megmutatnom orvosnak, mert ez azért ugye olyan kurizslással egyenértékű diagnózis.
Kuha! Neked nem volt az elején valami hasonló féléd? (olyasmi, mint egy pattanásféle a tejkivezető nyílás mellett). Mindenesetre nem fájdalommentes így a szopi.
Csak, hogy ne csak Te érezd úgy, hogy a baj csőstől... :? :? :?

Csikken!
Hűha, ez már komoly! De így is kell, mindjárt itt a félidő! :P

ayse
 
 

 
 

Sziasztok!

Benianyu, Barbi!

Jól hangzik ez a strand, egyszer lehet hogy megnézzük Lénával....bár elég messzinek tűnik....de majd megnézem térképről..
Ami közel van az a Paskál strand...azt is eléggé sokan dicsérik, lehet hogy jövő héten megnézzük Lénával mert hőgutát fogunk kapni...és ami a legfontosabb......LÉNA TÁRSASÁGBAN VAN....

Őrület...2 medence van felfújva :shock: , tele van kacatokkal, de csak téblábol....újdonság volt egy fél óráig, aztán meg látványosan nem találja a helyét...., nem buli neki semmi ha nincs baba a közelben :? :? :?

Unokaöcsik:
Hát én mondtam anyunak hogy egy héten 2 napot töltsenek nálunk, mégis könnyebb kicsapni a gyerekeket a kerbe, mint játszótérről játszótérre vándorolni beteg lábbal..
Még nem nyilatkoztak, de remélem egyszer kétszer tényleg eljönnek...

Totka!

Akkor mostmár megnyugodhatsz :wink:
Őrület milyen okos Panna, hogy igy dumál és igy bilizik..

Amúgy mint kiderült féjem mindig 2 csepp vigantolt szokott adni neki....mert ő azt hitte :evil: :evil: igaz abból a hülye üvegből nem is lehet egy cseppet adni :evil: :evil: :evil:
Remélem ettől még nem lesz baja Lénának :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Csikken!
:)
Nagyon csini a pocid :)


Mi:
Megvolt a barátnőzés a Liszt F. téren...
Olyan kellemes volt :P :P és a 7 hetes terhes barátnőmnek már tökre látszik a pocija :P :P :P .
9 re értem haza...hát Lénát apja ölében találom a teraszon....
Kérdeztem hogy mit keresnek itt...férjem mondta hogy Léna folyton "anyázott" azaz kért engem... :oops: :oops: ezért volt az ölében.....
Olyan kis édes volt...ahogy megörült nekem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry:

Jó éjt..

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Csikken
Szépen gömbölyödik a Te pocid is már!

Ayse
Jól esik ha néha belátják a pasik, hogy három ember helyett melózol. :wink:
Ma itt volt a másik unokatesóm. 36 éves pasi és még nem nős. Beszélgettünk és szóba jött,hogy a cégünk hirdetésével miért nem én foglalkozom. Az időmbe beleférne talán :? Annyira rosszul esett. Szépen elmagyaráztam bratyónak, hogy gyereket nevelek(nem is a legkönnyebb esetet)egyetemre járok, nyelvet tanulok, háztartást vezetek tök egyedül ne gondolja már, hogy annyira simán belefér az időmbe, amikor a kávémat sem ülve iszom meg reggel. Annyira vacakul tud esni,hogy csak annyi él a köztudatban, hogy otthon van a gyerekkel=semmit nem csinál :shock:
Asszem fölfogta azért amit mondtam Neki.

Egyébként jót mosolyogtam a baromira nem ésszerű szabályokon, miszerint uncsitesóhoz hozzá mehetnék, de pl sógorhoz nem:)))

Rokica
Szegény Zsuzsa. Hiába, azért kicsik még ők is. Elismerésem amúgy Neked és a többi kiskorkülönbséges anyukának is! Nehéz dió. Kitartást Rókica!

Megann
Uncsitesókkal Léna jól kijön? Marci is nagyon díjazza a baba társaságot! Aranyos lehetett, ahogy hiányolt Téged :P

Benianyu
Jól eshetett egy kis pihenő! Te szerencsés! :P
Te olvastad már a Suttogó című könyvet? Sok tipp van benne olyan problémákra is amikkel Ti küzdötök. Csak azért tudom, mert én mostanában átlapoztam. És loptam is 1-2 ötletet. VAnnak benne érdekes dolgok.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Jó reggelt!

Juci!

Igen jól kijön Léna a fiúkkal, bár ez leginkább akkor érvényesül, amikor otthon vagyunk a lakásba, mert akkor megy a rohangálás, kergetőzés, bújócskázás...
Na ez nagyon bejön Lénának :)
Amikor kint vagyuk akkor meg általában a fiúk mindig találkoznak ovistárssal, iskolatárssal és akkor Léna "túl kicsi" az ő játékaikhoz stb..
De egyébként a fiúk is nagyon szeretik Lénát...mindig jönnek nekem jelenteni hogy Léna mit mondott :lol: :lol: :lol: :lol:

Unokatesó beszólása:

Bevallom őszintén hogy amig nem volt gyerekem én is azt gondoltam azokról a nőkről akik "csak" háztartásbeliek" hogy egy cseppet lusták, meg jól elülnek otthon, meg milyen jó dolguk van..meg eltartatják magukat stb... :oops: :oops: :oops:
Na szóval MEGKÖVETEM SAJÁT MAGAM!
Egy cseppet sem könnyebb mint dolgozni járni...sőt talán még nehezebb is...sőt biztos hogy nehezebb...
Sőt egyáltalán nem vágyom vissza dolgozni, mert sok gyerekes ismerősünkön látom hogy manapság a már nagyobb iskolás gyerek menedzselése egész napot kiván és teljes embert.. :roll: :roll: :roll: pláne ha nem is egy gyerek van hanem 2...
A 3 hoz meg már egyenesen MAFFIA-t kell létrehozni, hogy minden gyerek eljusson a szakkörre, különórára, szülinapi zsúrra, minden gyerek szülő értekezletén, iskolai ünnepségén ott legyen valaki stb..
(feltéve ha akar az ember és van rá lehetősége hogy az átlagnál jobban odafigyeljen és adjon valami pluszt a gyereknek)
Én szeretnék talán 3 gyereket de félek is tőle, hogy hogy lehet ezt birni.......

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok,

Roviden, de vegre letoltottem nehany kepet, kuldok nektek egy parat

Kép meg vagyok buntetve, eleg hatasos mostanaban :lol: Kép buntetes kozelebbrol Kép ismeteld meg anya, nem ertettem, igy nezzek a szerelmemre??? Kép vagy igy??? Kép esetleg igy? Kép es nekem milyen a nezesem es a zseles hajam mama???? Kép jatszonk, nem nagy, de azert jo, hogy van Kép a jo kis csuzdam Kép van am medencenk is, bar a strandot jobban szeretem


Totka,
Jo hallanni feloled, orulok, hogy alakulnak a dolgok

Csikken,
Csinos a pocid nagyon

Megyunk delutan meglatogatni a baratnem ket hetes kisfiat, tudjatok, azt, aki mar ket honapos koratol rendes tejet akar adni a babanak :shock: Nem tudom, valtozott-e azota, remelem igen!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó!
A fiaid egyszerűen szívdöglesztőek!
Fú ezt a Mat! :shock: :shock: :P :P :P Alain Delon örülhetett volna, ha így néz ki ennyi idősen! :P

Megann!
Az egyik barátnőm elutazott egy hétre, két iskolás - ötödikes és másodikos - lánya mellől. A családban óriási logisztikai szervezésre volt szükség, hogy a lányok a kellő helyen, a kellő időben legyenek. (anyuka ingatlanos, ezért szabadabban mozog).

ayse
 
 


Anikó!

Húúú tényleg nagyon jó kis pasiaid vannak :wink:

Mi jól vagyunk, bár ezt a meleget nehezen bírjuk.
Alig eszünk valamit, Lívi főleg de inni szerencsére iszik rendesen.

Annyit beszél már, annyira jó.

Ma már végre pisilt is a bilibe :)

De még messze vagyunk a szobatisztaságtól :)
Ráérünk még!

Ma reggel 7-től egy percet sem aludt és most annyira fel van pörögve hogy üvölt az ágyban, ilynekor hagyni kell őt, merts emmi nem segít ezen kívűl.Úgy utálom ezt....
De máskor jókat aludt mostanában 2-3 órákat meg este 8-reggel 7-ig!

Na megyek, mert nem bír magával szegény!


Szép estét!

Mea
mea
 
 


Sziasztok,

Róki. nem tudom milyen árban láttál testvér kocsikat, de a Camponában az első emeleten van középen egy Babibell??? vagy mi nevű bolt.
Ott ma láttam egy olyan oldalkocsi féleséget amit a babakocsira kell rászerelni. Jó pofa nagyon. Bármilyen babakocsira rá lehet tenni. egy ülés és van kereke is. Olyan 30-35 ezer körül van. Szóval ahoz képest mennyiből áll nem olcsó, de praktikus, ha nem akarsz másik babakocsit.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok,

Totka, köszi, a meleget jól birom...de még mindíg az a rossz, hogy ha éhes leszek nincs étvágyam...ha mégis eszek valamit utána meg rosszul vagyok...

viszont iszonyatossan kipattogzott a bőröm patival, tiszta gyulladt, főleg a nyakam, meg az áll körül...van valami köze a tesztoszteronhoz??? Tüncsivel inkább kitisztult a bőröm...

Csikken, de jó kis pocid van már...ha feszül a ruhám akkor már nekem is látszik picit...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Anikó, azok az igéző szemek... :wink:

szobatisztaság: nálunk úgy tűnik, hogy nappalra teljesen az lett Tüncsi...sőt mostanság, ha elmegyünk és adok rá pelust, akkor a kicsit még belerakja...de a nagyot már nem...azt inkább a wc-be...úgyhogy...vihetek utibagyut ezekbe a szörnyűséges köz-wck-be

éjszaka nálunk is nagyon zűrös volt alig aludtunk...ma hallottam csak hogy front volt... :cry:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Lányok!

Meg vagyok döbbenve, hogy milyen érettek a gyerekeitek...hogy ennyire szobatiszták lettek... :shock: :roll: :roll:

Mégis hogy csináljátok???
Csak kiváncsiság..mert tudom hogy nem vagyunk lemaradva semmiről.....de azért érdekel..

Léna azóta sem haladt...az az egy két produkció is azon múlt hogy én tudtam hogy kb mikor fog kakilni :roll: :roll:

Aniko!

Matt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P :P :P no comment :wink: :wink: :wink: :wink:
Ja és a kicsi is ari ám..no meg a gyerekparadicsom is szuper :) :) :)

Prüntyi!

Hát ezek a patik nem lehetnek valami szivderitőek...
Remélem el fog múlni ez a rosszullétes állapot :roll: :roll:

MI:
Megvolt a vendégeskedés...el is fáradtam, de még a vendégség előtt elloholtam ismét :oops: :oops: áldoztam a plázák oltárán :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: de olyan jó cuccokat tudtam venni pl a Promode-ban 1500-2500 ft ért felsőket...HésMben meg 4000 ért szoknyát...
Tényleg jutányos....és már kezdődik a leárazás :shock: :shock:

Totka,Ayse!

Felbuzdulva rajtatok odaadtam Lénának az Öreg nénét..és elkezdtem olvasni neki....hát valahol az első versszakoknál faképnél hagyott :? :? :?
Miért van az hogy Lénát alig lehet valamivel lekötni :?: :?: ...Tv-mesét egyáltalán nem néz, semmit nem néz tv-n..a könyveket is vagy átfutja..vagy leragad egy db képnél..a játékok meg kb néhány percig kötik le még ha én játszom vele akkor is...
még talán a homomkformák rombolása köti le a legjobban :twisted: :twisted: :twisted: :? :?

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Aniko
Mat egy elképesztően szép kisfiú! A kicsi meg nagyon sármos lesz az tuti!

Prüntyi
Szorítok, hogy elmúljon a rossz közérzeted és a patik is!

Megann
De jó lehetett a vásárolgatás! Én is akarok! :P
Valamint mi is irtó messze vagyunk még a szobatisztaságtól.
De a huncutság az már baromira megy.
Kicsit zsaroltam tegnap vacsinál Marcit, hogy ha nem kósolja meg legalább a vacsit akkor nem lesz tejcsi sem(azért meg van zavarodva). Erre evett egy falatot, de a következőt már ráköpte a pocakjára. Miután kiköpte ártatlan fejjel közli velem, hogy -hoppá!
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. A szélhámos mindenét ennek a kölyöknek! Zabálnivaló! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Ja és Megann
A mesekönyvezés nálunk is csak úgy megy, hogy lapozgatja és akkor együtt elemezzük, hogy mi van a képen. Illetve ami még eszébe jut azt elmondja. Ilyenkor aztán felsorolja,hogy a Papával fúrtak, meg szereltek meg esett az eső és bicikli és játszó és busz és traktor. Nem szelektál. A könyvből persze egy sort sem tudok felolvasni, mert ahhoz vagy nincs türelme vagy még nem köti le. :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Csikken! de szép pocid van már neked is! :)

Prüntyi!
nekem az Esztivel volt iszonyat pattanásos az arcom, ott, ahol egyébként sosem szokott lenni, és azt olvastam, hogy ilyen csúnyát, csak a lányok csinálnak az anyjukkal :lol: nálam bejött :) most viszont nem vagyok rondább az átlagnál.. te hány hetes vagy? 10-11 körül? most már mindjárt vége az émelygős résznek, tarts ki :)
Tüncsi meg fantasztikusan okos és ügyes! őszinte irigységgel mondom :lol: :wink: :wink:

Eszti is pisilt és kakilt már bilibe, de még csak az elején vagyunk, de nem erőltetem. ilyenkor bugyiban van, előfordul, hogy bepisil, de olyan is van, hogy szól, visszatartja, és a bilibe megy (legalább a nagyja :) )beszédben is hasonló tempban haladunk, tehát csak úgy komótosan :)

viszont nőtt az arcára egy anyajegy, ami aggaszt. tud erről valaki valamit? hétfőn felhívom a bőrgyogyót.

Hajni! örülök a szemednek! meg a mínuszoknak! meg a vérleletnek is! olyan jó, látod, minden jó, ha jó a vége! :)

Annamami, nektek is annyira-de annyira örülök!!!! csak így tovább!

mi meg jól összevesztünk a legjobb barátnőmmel, úgyhogy elég depi vagyok miatta. :(

KépKép
KépKép
and
 
 


Anikó!!
tényleg nagyon mácsók a fiúk! :) a sarokbanállás komoly?? :) hogy bírod ki, annyira aranyos, ahogy ott áll a büntiben! Eszti nem maradna ott, mondaná, hogz NEEM! :lol: :lol: ilyen jól nevelt fúkat majd magyarhonban adjál nőül légyszíves :wink: :)

KépKép
KépKép
and
 
 


And4
Te jó ég, mint veszhet össze az ember a legjobb barátnőjével??? :shock: :shock:

Tök jók vagytok, én még mindig a padláson deponírozom a bilit.

Anikó sztem a fiúkat inkább férjül adja Magyarhonban, kár lenne értük, ha nőül adná őket :wink: :lol: . Matre egyébként igényt tartunk! :D

ayse
 
 


Sziasztok!


Hát, ahhoz képest, hogy holnap hajanlban indulunk nyaralni, még sehol sem vagyok, és sehol sem állok.
Annyira vagyok előrehaladva, hogy az összes ruha, türcsi stb. tiszta, de egyéként még semmi.
És dög meleg van, most lettem kész egy hadseregnek valü rántott tökkel.
Még jó, hogy tegnap megfőztem a húsilevest, méghozzá marhából. Nagyon - nagyon fini lett, én ráadásul szeretem a húst enni tormával!!


Totka!

Végre jó hírekkel (is) jössz!!!! :) :) :)
Nagyon örülök, hogy most már Te is úgy látod, hogy szép a szemed.
És persze Panna eredményeinek is örülök!

Megkérdezhetem, hogy hogy álltok a horvátországi nyaralással? Mentek végül? Mert emlékszem, volt valami kavar, hogy az ismerős pár szólt, hogy mégis mennének. Nem?

Ayse!

Azt a memóriát, nem semmi, komolyan mondom! Igen, nekem volt anno a cicimen ilyen marhaság, baromira fájt, pláne, mikor Gergő ráharapott. Bár Gergő nem szopott túl sokáig :( , de ez a valami elég sokáig ott volt, nagyon lassan gyógyult be.
És pont ott volt, ahol Te is leírtad!

Csikken!

Hurrá új kocsi! :) :) :)

Pocid Neked is nagyon helyes!!! Olyan jó nézni titeket!

Juci!
Nagyon jól tetted, hogy szépen elmagyaráztad unokatesódnak, hogy mégis hogyan működik az az "anyaotthonagyerekkelésnemcsinálsemmit" dolgot!!!

Marci tényleg kis huligán lehet!!! :) :) :)
Gergő is kezdi a cselezgetést. Mostanában minden levesben a borsót keresi. Egyébként meg mindig megmutatja, hogy a tányér melyik részéről kell szednem. Ha nem onnan szedek, nem kapja be a kanalat. Ha igen, akkor bekapja.
Ja, és mindig mondja, hogy "isz" (mindeg folyékony dologra, mindegy, hogy víz, Duna, vagy leves) , és a kanálon mindig nézi, hogy van-e rajta "isz" (azaz lé). Külön meg kell neki mutatni, hogy ott van rajta... :) :) :)

Anikó!

:) :) :) Hát valami gyönyörű fiaid vannak!!!! Istenem, azok a szemek!! Úgy 15-20 év múlva nem foglak majd irigyelni!!!

Játszóteretek nagyon szupi, tiszta gyerekparadicsom!


Kismamik!

Már annyiszor szerettem volna kérdezni Tőletek, hogy vannak már elképzelések a picuri nevét illetően (persze fiú/lány verizók érdekelnének, szóval mindkettőre kíváncsi vagyok)

Rólunk még annyit, hogy voltam a héten bent a cégnél, aláírni a szerződés módosításomat.
Hivatalosan értékesítési menedzser leszek, bár nem teljesen értettem először, aztán a munkaügyes elmondta, hogy nem nagyon tudták meghatározni, hogy pontosan mi leszek, és ráadásul ez állt legközelebb a munkakörömhöz.
Szóval, majd meglátjuk.
És képzeljétek, a pénzemet is elég rendesen megemelték, úgyhogy nagyon happy vagyok!

Na, most már lépek, tényleg el kéne kezdeni csomagolni.
Max. olvasni jövök még este, írogatni már nem hiszem. Gondolom, egy hét múlva lesz bőven mit bepótolnom... :)

Mindenkinek kívánok minden jót, szép napokat!

Pusz: Évi

Kép
kuha
 
 


Jó napot!

Gyors bekukk!

And!

Na végre rólad is hallunk..
Anyajegyre kiváncsi vagyok..mit fog mondani a doki...de azért ne izgulj előre..

Kuha!

Na akkor egy lépéssel közelebb vagytok a lakás- terveitek megvalósitásához :P :P :P :P
Szép nyaralást kivánunk :P és sok Gergős fotó nélkül haza se gyere :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Juci!

Hűűűűűűűűűűű Te a köpködésen csak "gondolkozol" hogy sirj vagy nevess??????? :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops:
Hát én nem gondolkozom rajta :oops: :oops: hanem rákoppintok a csőrikére... :roll: :roll: :roll: de alig fordult elő egy-kétszer
Na nem is nagyon próbálkozik köpködéssel azóta :) ..már csak akkor ha nagyon nagy a falat, vagy nem tudja megrágni vagy már nagyon nem kell...ezért természetesen nem fenyithetem meg...de azért mindig csúnyán nézek, ha ilyen előfordul...

Mi:
Délelőtt játszin voltunk....olyan büszke vagyok Lénára, mert kis tökmag létére annyira ügyesen mozog és mászik föl mindenhova, hogy mindenki ámul és bámul...már a köteles mászókán is fölmászik a legtetejére :)
És már nagyon dumál is...most pont egy Betti nevű kislányt szajkózta..de szinte minden nap van új szó..

Pl ma reggel a vizes kulacsa ELBÚJT a sarokba
a kő CSÚSZIK ha vizes a lábunk és sorolhatnám még...

Ha magard a jóidő délután pancsizunk egyet itthon...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!
Azért emlékszem rá, mert titokban izgultam érted, hogy ne legyen komolyabb baj!
De akkor jó, ha elmúlt, és most én is megnyugodtam egy kicsit, amíg el nem jutok az orvoshoz.
Hova mentek?

Juci!
Kíbicnek semmi sem drága, úgyhogy én röhögtem Marci köpésén. :lol:

ayse
 
 


Lányok!

Nekem megvan az idei első légkondis megfázásom...enyén fáj a torkom..taknyolok.. :evil: :evil: tuti légkondi méghozzá az autóban..

Van erre valami gyógyir????

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann, sztem a szokásos, plusz vigyázz a légkondival. én a neocitránt ittam, amikor lehetett, plusz mézes tea és társai. reméljük ez hamar elmúlik, mert "csak" megfáztál.

Ayse!
ne is mondd, itt nem írnám le, de ezt én sem gondoltam volna, hogy így elmérgesedhet ez a kapcsolat. marhára fáj :cry:

Anikó! bocsi! tényleg hülyeséget írtam :oops: inkább add férjül őket, kár lenne értük :lol: a gyerekparadicsom nekem is tetszik :)

Évi!
érezzétek jól magatokat!!!!!!! a jó idő tuti meglesz :) :)

a római képekkel és Msével mi a helyzet??

KépKép
KépKép
and
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Írtam egy kisregényt az előbb, erre lefagyott ez a szemét gép....


Szóval:

Megann!

Jobbulást a megfázásból!! Ötletem sajnos nincs, szerencsére And-nak van! :wink: :wink:

Ayse!

Tök jól esik, hogy anno titokban szorítottál nekem, hogy ne legyen semmi komoly baj! Mostmár rémlik is, hogy talán pont Te szorgalmaztad, hogy nem kerül(ne) semmibe, ha azért megmutatnám a dokinak. Végül nem is mentem el a dokihoz, és szerencsére tényleg nem lett semmi.
Te azért menj el, mutasd meg, de biztos nálad is szépen elmúlik majd!

And!
Nekem is volt egy nagyon-nagyon leges-legjobb barátnőm, akivel 2 hónap alatt, szó szerint megszűnt minden kapcsolatom. (kb. 8 évvel ezelőtt).
Összejött egy pasival, akivel érthető módon nagyon sok időt szeretett volna eltölteni, és rám egyre kevesebb jutott. Egy darabig "pedáloztam", de aztán feladtam. Gondoltam, ha fontos vagyok neki, majd úgyis keresni fog.
Nem keresett, ráadásul másfél hónapnyi együtt járás után terhes lett, majd még a szülés előtt meg is tartották az esküvőt (ahová meg sem hívott!!!!). Hozzáteszem, azóta elváltak.
Szóval, azt akartam mondani, hogy akármilyen furcsa is, engem a mai napig "gyötörnek" olyan álmok, ahol vele álmodom. És mindig azt, hogy a mai napig a legjobb barátnők vagyunk!!!
És nagyon sűrűn álmodom vele ráadásul.
Pedig azóta nem beszéltem vele, időnként látom Szentendrén, mikor anyumnál vagyok...

Szóval, remélem, azért sikerül tisztáznotok a dolgokat, és újra szent lesz a béke!!!


Mi ma gyorsan még megnyírtuk Gergőt, de akkora idióták vagyunk, hogy csak na!!! :twisted: :twisted: :twisted:
6-os méretre volt állítva a nyíró, és elfelejtettük, hogy múltkor azzal csak oldalt nyírtuk Gergő haját, fent hosszabbra hagytuk.
Most még jól meg is beszéltük Robival, hogy jó lesz ugyanakkorára, mint múltkor... :twisted: :twisted: :twisted:
Neki is estünk a fejének, persze pont a legtetején kezdtük, és rögtön láttuk, hogy ez baromi rövid lesz.
De már nem volt mit tenni, ezen már nem tudtunk segíteni.

Mondjuk, nekem így is tetszik, csak az a baj, hogy pont most, nyaralásnál lett ilyen rövid. Most aztán duplán vigyázhatunk, hogy le ne égjen a kis fejbőre...
A gáz csak az, hogy a sapkát úúútálja, esetleg, ha jó napja van, akkor a kendőt viseli el....
A naptej mégiscsak hülyén nézne ki a fején, nem??? :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ilyen lett:

Kép Kép

Kép
kuha
 
 


Ja, Ayse!

Még neked akartam válaszolni, hogy Balatonfüredre megyünk!!! Már nagyo várom, még soha nem voltam ott.

A másik kép meg lemaradt ! Na , mégegyszer:

Kép

Kép
kuha
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: Úgy látszik, nem akarja az igazságot!
Na jó, nem kísérletezgetek tovább.
És sormintát sem gyártok...
És nem is beszélgetek magammal!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt nektek!!

Kép
kuha
 
 


Évi!
kis kopifejet vizzezétek gyakran! ;) :D köszi az együttérzést barátnő ügyben. engem is annyira felzaklat, egyszerűen nem bírok túllépni rajta, nem tudok jól aludni, stb. férfiak ilyet biztos nem éreznek, ilyenkor irigylem őket.

Rokica, most olvastam, mi történt Zsuzsával :) hogy van a lila búbja? én elhessegetem azokat a gondolatokat, hogy milyen nehéz lesz kettővel, egyelőre próbálok a jóra koncentrálni, de azért együttérzek veled. a 3 hónap nem volt forduló? engem még bíztattak a 6-8 hónappal is anno, ha jól emlékszem...
pont ma mondtam embernek, hogy igaz, hogy az Eszti nehéz baba volt, de most már annyira jó, hogy majdcsak túléljük a Kistesó első hónapjait is. már most szóltam, hogy készüljön, mert én nem fogom bírni kiborulás nélkül ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


vizezz :)
megyek apához babusgatásra, biztos hiányzom neki a barca meccshez ;) most dől el, hogy elsők lesznek-e a bajnokságban, ha nem tudnátok :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok! :P

And
Én nem tudtam :lol:
Nekem is van ilyen barátnős történetem. És engem is bánt a dolog, csak nincsen értelme esetünkben feszegetni, már sajnos nem vagyunk egy hullámhosszon. :cry:

Totka
Nem is írtam,hogy mennyire ügyes Pannád. Marci a vérvételt igazi férfi módjára végig ordította. Még az enyémet is :P
És milyen ügyes! Kész szobatiszta!

Ayse, Megann
:P alapjáraton nem divat nálunk a köpködés, csak akkor fordítja ki a szájából a falatot, ha már valóban nem kéri a kaját.
Tudom ezek ellenére olaj volt a tűzre, hogy a szememben nevetés csillogott! Azóta azt hiszi,hogy a -hoppá mindenre orvosság, mondjuk alapjáraton is tetszik Neki ez a szó.

Kuha
Kellemes nyaralást kívánok!
Tök jó, hogy megemelték a fizudat! Gergőnek a frizurája pedig szerintem nagyon csini. Amúgy a sapkára is van egy módszerem. Megosztom Veled. Egész egyszerűen megmondom Marcinak, hogy addig nem megyünk le biciklizni, vagy a játszóra, vagy a vízbe mivel most nyaralni mentek, amíg a sapkát nem hagyja a fején. Vagy/és addig nem megyünk játszani, stb. És persze tartani kell magadat hozzá. Marcival mi ezt egyszer megvívtuk és azóta a fején hagyja az esetek 99%-ában.

Rokica
Zsuzsa buksija engem is érdekel. És a hátad is!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Jó reggelt!

Van ötlete valakinek hogy a régen kiszuperált morzsaporszivónk egy fél pár fekete zoknival és egy fél pár babazoknival vajon mit kereshet a mosógépünkben??????????????????????????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hát azt hittük férjjel hogy berosálunk, úgy röhögtünk......

Ilyen még nem volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


:mrgreen:

Kép

Kép
megann
 
 


:mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
megann
 
 


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
megann
 
 


sorminta :P

Kép

Kép
megann
 
 


sálláláááá
sállllllláláááááááááááááááááá
trillálom haj....................
trallala
trallalaaaaaaaaaaaaaaaa
sáláláláláááááááá

Kép

Kép
megann
 
 


Ül MINDENKI?????????????????????????

:P :P :P :P :P

Kép

Kép
megann
 
 


Akkor tessék..... :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

És most elhúzunk az Auchanba, aztán jövök ám.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és mesélek :P :P

M.

Kép

Kép
megann
 
 


HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
jajj, de örülök, elűzted a nagy gyomorgörcsömet és szomorúságomat, ami most folyamatosan bennem van! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 


Megann!
Óriási gratula!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ayse
 
 


Megann,

:shock: :shock: :lol: :lol: Jol latok, ez az a teszt :lol: :lol: Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na kis hazudos!!!! Meghogy csak eppen gondol ra, hogy terhes legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyi vagy!!!

Ayse,
Lilire en is igenyt tartok :lol: :lol:

Szobatisztasag:
Most egy kicsit visszaestunk vele, jol indult, de mostanaban a fejebe vette, hogy fel a bilitol, WC-tol es minden mas egyebtol, ami ezzel kapcsolatos!!

Juci,
Neha valoban nem tudok ra en sem haragudni, megha valami nagy hulyeseget is csinal (kiveve, ha ez veszelyes), mert olyan artatlan kepet tud vagni, hogy megzabalnam!!

And,
A buntetes a valoban buntetes, akkor is ha valoban szivbemarkolo, nem hagyom sokaig, nehany percig csupan, de most mar eleg ha csak azt mondom, hogy megy a sarokba, ugy latom felfogta!
Baratnot nagyon sajnalom, talan egy kis ido mulva, ha leulepedik a vita alanya, akkor talan ujra meg lehetne probalni!! Nagyon szar erzes lehet az biztos!!

Kuha,
Bar mar nem olvasol talan bennunket, de JO NYARALAST KIVANIK!!!
Nekem igy is nagyon tetszik Gergo!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Halihó!

Köszönöm :) :) :)

Nos férj még nem is tudja 8)
Tárgyaláson van...úgyhogy lesz majd nagy meglepi 8)

Tehát irtam hogy akár bármi is lehet és hogy elkezdtem hőmérőzni, de arra, hogy az első hónapban sikerül egyáltalán még gondolni sem mertem..

Ma kellett volna megjönnie, vagy holnap.....de nem birtam magammal, és csináltam egy tesztet...mert a hőmérsékletem még mindig 37 fok volt...
Pedig megfogadtam magamnak hogy nem fogok össze-vissza tesztelni, de nem birtam ki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Egyébként a hőgörbém véleményem szerint TÖKÉLETES!!!azaz szinte hihetetlenül, vagyis mégsem olyan hihetetlenül ugyanaz mint Lénánál volt.... :shock: :shock: :roll: :roll: :P :P :P :P
Olyan hihetetlen hogy igy jelzi a testem a dolgokat...d

Persze megpróbálom még nem túl beleélni magam, hiszen annyi minden történhet még...hiszen ez azt jelenti hogy kb 2 hetes terhes vagyok..ami orvosilag talán 3 hét ha jól emlékszem...

Most nem is tudom mikor kellene orvoshoz menni...mert ugye ennyire az elején még nincs is értelme...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann
azta, nagyon nagyon nagy gratula NEKTEK!!!!!!!!! :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Megann
:D :D :D :D :D :D :D
Ez igen!!!
Te aztán nem beszélsz a levegőbe!!! :lol: :lol:
Nagyon ügyik vagytok, kíváncsi vagyok, mit fog férj szólni!!! :wink:

Nagyon gratulálok!!!!

Erre muszáj volt reagálnom, a többiektől elnézést, de még nem vagyok képes, szerdán befejezem a vizsgaidőszakom!
Pusza mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Megann,

Hat, biztosan orulni fog!!! Olyan csodaszepek ezek a pillanatok!!! Raadasul neked nagyon jo lesz a korkulonbseg is, Lena ugye mar ket es fel eves lesz kb, akkor mar majdnem szobatisztak, beszelnek, megertetik magukat es addigra beszokik mar a bolcsibe is!!Szoval minden jol alakult, latod!!
Meg1x gratula

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Megann! Hurrrrrrrráááááááááááá!!!!!!!! Úgy örülök neked!!!

Most ültem ide olvasgatni, és milyen hírre jövök!

Mi tegnap értünk haza Balcsiról, holnap megyünk Szegedre, jövő héttől újabb 2 hét Balaton, szóval most egy ideig nem leszek.

Kismamiknak kitartást ebben a melegben. Én épp élvezem, hogy 2 pocakos nyár után egyedül vagyok a testemben. :D

Kuha! Gratula az új munkakörhöz! Mikor tudunk találkozni, vissza kellene már adnom a keresztelős ruhát nektek!

Hajni! Végre jó hírek! Akkor csak használt valamit a műtét, érdemes volt a szenvedés.

And! Barátnő ügyet sajnálom, kívánom, hogy béküljetek ki! Ez az ausztriai barátnőd?

Ayse! Jobbulást nektek!

Róki! Szegény Zsuzsa! :( Nekünk iker-esernyő kocsink van, és én nagyon szeretem! Könnyű, mondjuk nem egy terepkocsi, de városban szerintem szuper! Terepen még mindig a snugli+hátizsákot használjuk, bár férjjel ellentétben én nem bírom egyszerre a kettőt. Itt egy kép, amin ő egyszerre viszi a két gyereket. :D Ez a kép ráadásul azután készült, hogy megmásztunk egy irtó meredek hegyet még márciusban Sopron mellett.

Kép

Na, ettől nekem leszakad a vállam.
Szóval én ajánlom az ikerkocsit!

Léptem, még csak félig van kész az ebéd... Néha majd beugrom olvasni, azt nem ígérem, hogy írok is.

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Megann!

Húúúúde jó, óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea
mea
 
 


Köszi, köszi lányok, olyan aranyosak vagytok hogy igy örültök az én örömömnek :P :P :P :P :P

Férj lepadlózott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de természetesen örül...csak nem tudott ennek hangot adni..mert voltak körülötte...
De visszakérdezett vagy 3 szor hogy biztos???szerintem ő sem akarja elhinni hogy elsőre összejött :P :P :P :P :P :P

És akkor most máris egy kérdés a kismamiktól.....

Hogy van a gyes/gyed kérdés...

Ugye én nem megyek vissza dolgozni ősztől, igy szeptembertől a kemény 20-e ft-ot fogom kapni gyesnek....
Jövő március elején fogok szülni(ha Isten is úgy akarja)...akkor mi lesz a gyás/gyed alap??????????????

Előre is köszi ha valaki már kiinformálódott ezen a téren.....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja és még azért is olyan hihetetlen a dolog......mert pont múlt héten amikor anyumnál voltam, még morfondiroztam is cipekedés közben, hogy na ha lett volna is valami, akkor a cipekedés biztos meghiúsitotta.....
(anyumnak hurcoltam haza néhány karton tejet, vizet és azért dög nehéz volt ám..... :? :? :? )

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann! írjál még, hogy milyen boldog vagy, légszi :) :) :) :) :)
jöttem töltődni :)
nem tudom pontosan hogy van, de mintha úgy lenne, hogy az előző év számít. mármint a szülés előtti, tehát ha még ebben az évben dolgoznál 180 napot, akkor jobb lenne majd szülés után a pénzed. egyébként meg miért változna meg a gyes, sztem csak az jár 2 éves kor után.

Bodza! annyira jó fej Örs, hogy így cipeli mindkét lurkót, ráadásul fel a hegyre. emberrel megdumáltuk, hogy most hétvégén megyünk valahova kirándulni, mert lepasszoljuk Esztit anyuékhoz. ő ugyanis nem akarja így cipelni őnagysága 11 kilóját. de megértem, emel így is eleget helyettem is.
és igen, ő a legjobb barátnőm. ill. volt :( tesók voltunk :( talán majd kiheverem.
még jó, hogy van az Eszti, mert elég ránéznem, felvidít amennyira csak tőle telik :)

Megann, még valami: ez a Kistesó akart jönni és ti is akartátok! nem lesz semmi gond, megígérem ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


két ablakpuci között gyors idecsüccsenek! :)
Panna ráállt az ebéd utáni, napi egyszeri alvásra, így remélem a dögmelegek egy részét átalussza!
Anikó
csodaszép fiaid vannak, a nagyfiadtól el kell ájulni, annyira csodálatos szemei vannak!!!!!! :P
And
hmm, én nem értem, Te össze tudsz valakivel is veszni, ill.össze tud Veled valaki is veszni?????? :shock: Annyira jó ember vagy, hogy talán túl jó!
Csibi:
vizsgához kitartás!!!

Csóközön Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?