Edit:elvileg február elején érkezik a minimanónk, igen az vizöntő jegy, ha jól tévedek!!!!
Elhiszem , hogy kivagy, Szonó is néha olyan kis agresszív, nem érti, hogy Zsombi még sok mindent nem direkt csinál, vagy ha igen akkor nem szándékosan !!!!!!
Nekem nagy szerencsém van a Rolanddal is, és az is áldás, hogy anyóskámékkal ilyen jól kijövünk és imádják a gyerekeket!!!!Ma is kettesben voltunk vásárolni, már nem is emlékszem mikor volt ilyen, mert mindíg délelőtt megyünk, általában hétköznap.De most ez annyira rám fért, hogy nem kellett senki után rohanni!!!!!
Én azért örülök, hogy most jön a kistesó, mert akkor meglesz a "keret"
és utána tudunk tovább lépni, megyek valahova melózni, cseperednek a gyerekek, az már egy következő szakasza lesz az életünknek.
Ha világgá mennél akkor meg se állj, míg ide nem érsz!!!!
Majd szervezünk egy kikapcsolódos mamatalit vagy ilyesmit!!!!
Megértem ám , hogy milyen lehet így mondjuk nem éltem át, de ha nekem nem segítene ennyit a Roland, sokkal fáradtabb ingerlékenyebb lennék az tutifix!!!!!Nekem az bőven elég, hogy kiporszívózik és a gyerekekkel jól elvan; így legalább tudom csinálni a dolgaimat!!!!
A szurit nem tudom, a héten szerettem volna, de a postást kellett várni=anyósék rendeltek boronatárcsát, amin ma istenit grilleztünk.
De most nem tudom, majd felhívom a dokit, mert ha kijön a bárányhimlő nem hinném, hogy jó ötlet lenne a szuri előtte!!!!!
Így a Nandu bulijára sem tudunk menni jövő héten, pedig jó lett volna, tavaly sem értünk rá pont akkor!!!!!
Igen itthon szeretnék szülni, én már csak ezt tudom elképzelni, főleg a mostani kórházi viszonyok mellett!!!!!!
Teljesen mindegy a manó neme, úgy vettem észre hogy Szonival kicsiként volt könnyebb, Zsombi mostanáig volt vadóc, de lenyugodott, nem hinném, hogy ez nem függő!!!!!!!!!!!!!
Ha a Julcsi vágya és jóslata beválna akkor ikrek lennének!!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."