Sziasztok!
A levlistán Ilgya, Ante, Tinu, Mági, Szana, és szDorka vannak eddig rajta...
Meghívott még Zsuzsi, Kernico, BalázsÉvi, Kata, Cic, Bunny, Beszti, Kiscsikó, elfogadásra várva...
Zsuzsi, akkor ezek szerint Neked nem sikerült...
Többiektől várok emilcímet, és akkor őket is meghívom...
A Zsuzsi által küldött xls táblát is felraktam oda is.
Képeket a levlistára sajna csak módjával lehet küldeni, 1 mb körül van a maximum levélméret, ez az egy baja a yahoogroupsnak
NÉztem a kreatívkodásaitokat, tök jó!
ÉN még nem vettem rá magam, nekem is ha van egy kis szabadidőm, akkor netezek, újságot olvasok, ilyesmi... meg persze mosás, vasalás, stb.
Takarítás: nálunk egyelőre takcsinéni végzi
Zsuzsi: habtapis falidísz? tök jó! na majd én is felhajtok valahoz, pelusozás közben nekem is kéne valamivel lekötni a kisasszonyt...
Babafogdosás: nekem sincsen vele egymás között problémám, a csövestől hülyét kaptam volna, naggggyon durva...
múltkor megfogtam egy barátnőm 10 kg körüli babáját, hát.... de az a jó hogy fokozatosan edződönk hozzá a súlyhoz
Szilvi, az a 8kg nem semmi! Mi is szerintem, jó, ha 1 évesen... remélem, ma elérjük a 6-ot, vasárnap 5,97 volt
Kata, hozzád egy kérdés: Ti ugye Alex-szal cumisüvegeztetek. Utána hogy állt rá Alex a csőrös pohárra. Még nem próbáltam, csak elgondolkodtam, hogy azt ugye szívni kell, a cumit meg talán kevésbé, vagy nem tudom.
És még két körkérdés:
nektek mennyi játék van általában a babák körül? mert valahol azt olvastam, hogy az visszafogja a fejlőést, ha sok.
A másik meg, hogy mist csináltok, ha eltökítik a játékokat, és nem érik el? mert egyfelől persze visszaadom, így viszont nincs meg a motiváció, hogy elérje. MÁsrészt meg még azért nem várhatom el, hogy utánamenjen, még kicsihozzá. Valami középút a jó megoldás, kicist próbáljon küzdeni, aztán odaadni?
Sapi: én sem nagyon adok rá, csak ha szél van...
Tv-zés: Rékababa is szereti, mi kevésbé, ha nézi, nem is megy gyakran, akkor meg eltakarjuk, odarakunk a járókára egy pelust, vagy valamit.
Na, most ennyi, bizti kihagytam valamit, valakit, bocsánat