Új privát üzeneted érkezett!

Tinu, ha két étkezés között adom félidőben akkor az elválasztásnál van? Csak mert ezt mondta a védőnő.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Mindenkinek aki a listán szerepel, elküldtem az eredet táblát az elérhetőségekkel.
Nézzétek át és ha van mit, akkor javítsátok ki, köszike.
Ezek a címek az iwiwről valók.
Szóval a küldés folyamatban van.

talifotókais prezentáltam, úgyhogy letdtam ezirányű függőségeimet.

Én is alkotok majd egy képtárat és felpakolom a fotókat

Kép
zsuzsu74

NA elkészült anyu doboza: Kép Kép

csernusn

a szélén a fehér az még a ragasztó, ami szárad :oops:

csernusn

Niki: tök szép lett a doboz! Nagyon ügyi vagy. Én ilyet sose tudnék. :oops:

Ante: nem a félidőben etetés, hanem mondtad, hogy akkor ki lehet tolni a két szopi között az időt, vagyis akkor az egyik szopit lassan kiváltja így a kaja. Így értettem az elválasztást. :roll:

Szilvi: én azt hiszem, kinyírtam volna azt a csövit! Nekem is ez a legnagyobb parám, hogy egyszer egy ilyen hozzáér a gyerekemhez. Azt hiszem, akkor elöntené az agyamat a vöröd köd... :twisted:

Kép
Kép
tinu

Szilvi:
Hát ti aztán jól megnőttetek! :) Szerintem Anna lesz egy éves, mire eléri a 8 kilót :)
Fúúú a csöves nem semmi! Meg bírtad állni, hogy ne kiabálj rá?? Én biztos nem bírtam volna ki, aztán ott bőgtem volna a férjemnek.. Így is égnek áll a hajam, amikor Apósom a bagós kezével elkezdi fogdosni..

ante:
szerintem az nem elválasztás. Akkor tudod elválasztani, ha előtte adod, mint én.

zsuzsu:
ugye nekem még nem küldted el? Mert nem kaptam semmit, és félek, hogy a citromail megint behülyült..

Niki:
Nagyon szép a doboz! Szalvétatechnikával csináltad?

tinu:
te hova klikkeltél? Mert én is nyomkodtam mindent, mint hülye gyerek a gombot, de nem tudom jó helyre klikketlem-e...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sajna a képek nem mentek el, így majd felteszem a képtárba, bizti sok volt, mert bekrepált a levelezőrendszer is. :)

Kép
zsuzsu74

Mági:
nem a citrora, hanem t-onlinera.
Átment valami?
Fotókat ne keress, csak exel táblát.

És ti is többiek csak azt keressétek. És nézzétek át az adatokat, hogy oké-e, mert tegnap éjjel alkottam a java részét és mhát kissá kómában voltam, de Fanni nem akart elaludni....

Kép
zsuzsu74

Zsuzsi:
Én nem kaptam semmit. Utálom ezt a t-online.t, nem tudok eligazodni rajta. :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

Niki:
Szép lett a doboz. Ügyi vagy!
Nem tudom miért mondtad, hogy nem tudsz alkotni. Mert tudsz.
És a Sk gyártású dolgok a legszebbek és legértékesebb tárgyak!
Biztos sikere lesz!

Marslakócska:
Szuperek a 3D-s képek.
Alapanyagot honnan szedsz hozzá?
A kutyás zabálnivaló.
Énisénis akarok olyat!!! :lol: :lol:

Kép
zsuzsu74

Csernusn:
de hisz ez a doboz gyönyörű! gratulálok hozzá!
Megválaszolandó a kérdésedet, a keret is SK, sima kartonpapírból. A faliképek szalvétából? Gipsz vagy kartonpapír alapra készülnek? Bizti nagyon szépek! Ez az egyik kedvencem nekem is, olyan szép vidám képeket lehet gyártani ezzel a technikával...

Szana80:
babakocsiban nem adok Dorincára sapit, mert nem tud befújni a szél, de ha kézben vagy kenguruban van, kiskendőt vagy puha kalapot a nap és a levegőmozgás miatt igen.

Ibigirl:
Békéscsaba :roll:
A kutyus spec. nem saját rajz, én nem tudok olyan jól,mint akik abból érettségiztek :oops: ... de gyakorlatilag bármiből, akár saját fotóból is készíthető ilyen kép. Több egyforma kép szükséges hozzá, a kiemelkedő részeket többször is egymásra kell ragasztani kis szivacsos lapkákkal, mint egy kis minitorony, úgy fog kinézni.
Túró: roni nagyi jól leírta, én még annyi fondorlatot szoktam bevetni, hogy a házi tejet, miután megaludt, megmelegítem (nem forralom, csak langyosítom, amíg kicsapódik a fehérje), és úgy teszem csöpögni.

Fnoe:
én bizti nem merném nyílt vízre vinni a babócámat, sőt idén még strandra sem - a nagyobbik érzékeny a vízre, nála is vigyázni kell a fürdőzéssel, picurnál meg sem kockáztatom, hogy nyeljen.

Mágnes:
Kicsit bunkó csak a szomszéd, mi ?:shock:

Férjek-téma:
Hát eleve más srófra jár az agyuk - meg egyéb testrészeik:oops: - , úgyhogy nem könnyű a helyzet. Az első csemete után nekünk is adódtak gondjaink, mindannyiunknak fel kellett nőni a feladathoz, de hál'istennek, minden rendeződött. Annak idején annyira szerelmes voltam a fiamba, hogy a páromat nem is engedtem közel érzelmileg, mondjuk az elején mit is tudott volna kezdeni a kiscsomaggal. Pedig egy idő után olyan jó lett volna, ha néha 1-1 órát megszökhettem volna feltöltődni, ha csak mondjuk egyszer-kétszer ő viszi el sétálni, mert akkor még inkább csak én vittem, még 3asban sem nagyon. Kb. 4-5 éves korában találta meg a hangot a sráccal, s azóta totál összenőttek. Kicsilánynál nem volt/nincs szerencsére (kopp-kopp) semmilyen hasonló problémánk, mondjuk speciel most életem párja szerelmes a kiscsajba. Én meg élvezem, és hagyom kibontakozni őket :D
Mostmár négyesben szép az élet, még úgy is, hogy időnként 3 gyerekem van itthon :oops: , ami gondolom másnál is előfordul... :)

Kép
Kép
marslakocska

akkor elküldöm a citronyra is, oké?
:wink:

Kép
zsuzsu74

Mági:
Elment.
Remélem oda is ér!!!
Szólj ha mégsem..

Kép
zsuzsu74

Zsuszsu74:
Próbáld ki a kreatívos boltokban kapható direkt ehhez való képeket, óriási a választék! A keretet is könnyű összebütykölni hozzá, vagy készen kapható karton vagy gipsz vagy bármilyen keretbe teheted, vagy sima kartonpapírból sniccerrel secc-pecc összedobható - ugyanúgy festhető (persze nem sima vízfestékkel, mert átázik akkarton, hane hobbissal), illetve bevonható szalvétával, csomipapírral, stb.

Kép
Kép
marslakocska

én is kattingattttam mindenhova, remélem jó helyre. Majd kiderül. Winnie, majd megmondja, hogy sikerültek -e visszajelzéseink!

Szana:
Ha meleg van Fannira sem adok sapit.
Csak akkor ha megizzadt és ki kell menni, vagy elkezd a szél fújni, vagy ha nem a babakocsiban van, akkor lenge sapit a nap ellen.

Kép
zsuzsu74

Zsuzsi:
Ide már megkaptam, köszi :) Nagyon jó lett, ügyes vagy!

marslakocska:
Az én férjemnél alapvetően az ellenkezőjével van gond. A lányát imádja,ahogy hazaér, rögtön játszik vele, dumál hozzá. Ennek nagyon örülök, úgy szeretem nézni őket ilyenkor. A gond viszont az, hogy a lánya üdvözlése után elfelejti, hogy van egy felesége is, és néha nekem is jól esne pár jó szó...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Íme a börzén beszerzett habtapi falidísz.
Ezek a kicsik.

Kép

Kép

Kép
zsuzsu74

Én csak ámulok és bámulok a sok szép falidísz láttán. Irigykedem mert én addig jutottam, hogy a Hunyor majorból kinyomtattam a birkát és kiraktam a pelenkázó melletti szekrényre de már letojja. Lehet, hogy Nándit kéne kirakni még és érdekes lenne újra.
Én Lidi ágya mellé nem tudok rakni semmit mert nem alszik az ágyában csak este, éjjel meg a légzésfigyelővel játszik. :-)

Kép

Kép
antekirt

MArslakócska,

Én fára ragasztottam a szalvétát, nekem az jön be a legjobban.:)
Kép

Tetszik a habtapi, nekünk Oroszlánkirályos van, de olyan bénán mutat, hogy csak kettő van belőle, kellene még:)))

Ja és nem is mondtam, hogy vettem a gyerkőcszobába függönyt, amit meg kellene varrni, micimaci alszik a holdon, vagy épp lóg róla, nem harsány, de aranyos, ez is feldobja majd a szobát. Ott filóztam, hogy hosszú vagy rövid függönyt vegyek-e, végülk a hosszúnál döntöttem, remélem nem fogja leszaggatni.:)))

csernusn

Ante mi az a Hunyor major???

csernusn

Niki, másnéven Jakers
http://www.jakers.co.uk/ecards/?ref=minimax
Mi birkát nyomtattunk és festettünk ki. Lidinek megvettük a Dvd-t is belőle. Igaz sok részes nagyon de aranyos.

Kép

Kép
antekirt

http://www.jakers.co.uk/games/jam/?ref=minimax és ő a bárány :-) De egy másik kép is van róla

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Hát csajok sajnálom,goy lemaradtunk a taliról. :cry: ha mentem volna tutti tök nagy vihar lett volna...a tavalyi augusztus 20-a után kicsit komolyabban veszem az előrejelzést. Két pindurkával még jó időben sem mindig egyszerű a közlekedés,hát még így. (Beszti az már profi :D )

A képek tök jók lettek,megkuksoltam ahol csak bírtam. Látom megint kiokoskodtatok mindenféle dolgokat,hogy jól elérjük egymást :D Winnie,én elfogadtam a meghívást,elvileg még regiztem is,van saját cuccom,de fel kéne töltögetni. Majd idővel.Majd jelezz vissza,hogy ha nem jó valami,köszi.

Eddig bírtam ,fölébredt a Réka. jövök még.

ÉS NAGYON KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!NAGYON JÓL ESETT!!!TOVÁBBÍTOTTAM AZ ILLETÉKESNEK EL VOLT RAGADTATVA!

Ildikó
ilgya1

http://www.jakers.co.uk/printables/colouring/wiley.html
na ez van kifestve végre megtaláltam :-)
bocs, hogy sok voltam

Kép

Kép
antekirt

Drágáim!

El vagyok havazva, de jövök majd.....:)

Kép
mot

Niki!
Nagyon aranyos a szalvéta alkotásod!
Bizti a falon is jól mutat.

Ante:

Nekünk sincsen a kiságynál a falon nagy hely, láthattad is, de ami van, oda kell aggatni, mert a pelenkázásnál legalább elfoglalja magát ezekkel, mert különben kihullik a hajam, annyira tekereg. Sose érnék a végére!

Tinu:
beírtam, küldtem vissza. :wink:

Kép
zsuzsu74

Csernusn, te csak ne szerénykedj! Profi vagy! Csúcsszuperek a képek!!! 8) 8) 8) 8)

Mot, nem csodálom, hogy el vagy havazva... mondjuk egy ilyen gyönyörűség mellett+Anyóka, el is lehettek, mindketten!

Mágnes, sajnálom, hogy Apa ilyen feledékeny lett... meglásd, mikor majd jön a hisztimanci korszak, egyből észreveszi, hogy TE is ott vagy ("Anyaaaaa, hallgattasd már el azt a gyereket")
:)

Zsuzsu74, ilyen képeket lehet kapni, ez mondjuk egy egyszerűbb változat, a bonyolultabbak több részből állnak:
[img][img]http://i209.photobucket.com/albums/bb101/Frezia_photos/DSCF0010.jpg[/img][/img]
ebből 2 db képet lehet készíteni

Kép
Kép
marslakocska

Jaj, bocsika, nem gondoltam, hogy ilyen nagy lesz a kép :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
marslakocska

Marslakócska, nem szerénykedem, szerintem a szalvétetechnika egyszerű dolog, perszecsak az amelyiket én csinálom. Mert egy teljes szalvétát felragastani, meg mázolni az ecsettel nem nagy művészet, de tetszenek. Pl az üvegfestéshez tök béna vagyok. Lehúzhatót szoktam csinálni, de most is csináltam egyet a fürdőbe,. de olyan ronda lett inkább kidobtam. Rájöttem nem tetszik, mert szerintem rondította fürcsit.:)

Gyöngyfűzésbe meg csak az tetszik, hogy fűzök egy bazi hosszú gyöngysort és a karodra vagy a nyakadba tekered. a többi magamon már nem jön be:))))Textilfestésbe bele sem kezdenék...stb.

csernusn

Ante, jó az a barika, lehet hogy kifestem???:)

csernusn

Akkor folyt....

Szilvi,nem semmi éjszakátok volt :D
Mennyi???8,01kg ez igen.. ügyik vagytok! Hát nem éhezteted a nagyfiút. Mi talán ha a 7 kg- elérjük félévesen:) Hogy hány cm azt nem tudom. 68-as rucikat hordunk.
Ja és tök jó napozók vannak a Kenguruban (Árkád Baby Bell)

Védőnő :?
Nálunk Rékánál nem is volt egyszer sem.
Most akarom madj elvinni tanácsadásra először :oops: a szurikat itthon adta be a doki bácsi.

Niki,szerintem meg tudod csinálni:) :wink: nagyon szép lett a doboz,biztos fog anyukád örülni neki. A képek is tök jók. honnan szerezted ezt a szalvétát?

Nekem van szalvétagyűjteményem :oops:

Bunny,milyen kertibútort vettél?

Lenyomat :D
A Brendonban is lehet kapni :D

Zsuzsu,nagyon szép polókat csináltál!

Marslakocska,ezek gyönyörűek! :Dez is szalvéta?

Roni nagyi,sikerült a befőzés?

Fnoe,te honnan is írsz?

Ibigirl,Réka is nézi a tv-t :wink: (nem szokta,Dávid kapcsolta be a tv-t és ő éppen a látószögben volt)
Kép
Jó lett a vonalzód,látod milyen ügyi vagy.
Én 28 éves vagyok,vagyis már 29 leszek. Miért kérdezed?
És te?

Éva,nagyon jók a te fali képeid is kartonból.Aranyosak a fiúk. Jól kijönnek?

Tinu,GYivi Kép

Kernico,már ismertem ezt az írást,de jó volt végig olvasni most is!

Ante,Hunyor Major az egyik kedvencünk. A birkák alegjobb fejek!!!

Ildikó
ilgya1

zsuzsu. én nem kaptam semmit sem

csjok mindeni ilyen kis keratív el is szégyeltem magam:):):):):) mivel mi albiban lakunk és fogunk egy darabig nem nagyon festegethetek ragaszthatok a tapétára de sebaj nézem majd hogy ti milyen ügyik vagytok
Ilgya: azt hiszem nekünk is ilyen pihenQszékünk lesz olnap hozza a psi ide már nem hoizta mert tudta költözünk fischer price vagy hogy írják ugye? toddler rockets

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Talis képek itt:
http://kep.tar.hu/fannizsu

Kép
zsuzsu74

Sziasztok!

A levlistán Ilgya, Ante, Tinu, Mági, Szana, és szDorka vannak eddig rajta...

Meghívott még Zsuzsi, Kernico, BalázsÉvi, Kata, Cic, Bunny, Beszti, Kiscsikó, elfogadásra várva...

Zsuzsi, akkor ezek szerint Neked nem sikerült... :(

Többiektől várok emilcímet, és akkor őket is meghívom...

A Zsuzsi által küldött xls táblát is felraktam oda is.
Képeket a levlistára sajna csak módjával lehet küldeni, 1 mb körül van a maximum levélméret, ez az egy baja a yahoogroupsnak :(

NÉztem a kreatívkodásaitokat, tök jó!
ÉN még nem vettem rá magam, nekem is ha van egy kis szabadidőm, akkor netezek, újságot olvasok, ilyesmi... meg persze mosás, vasalás, stb.
Takarítás: nálunk egyelőre takcsinéni végzi :oops:

Zsuzsi: habtapis falidísz? tök jó! na majd én is felhajtok valahoz, pelusozás közben nekem is kéne valamivel lekötni a kisasszonyt...

Babafogdosás: nekem sincsen vele egymás között problémám, a csövestől hülyét kaptam volna, naggggyon durva...
múltkor megfogtam egy barátnőm 10 kg körüli babáját, hát.... de az a jó hogy fokozatosan edződönk hozzá a súlyhoz :)
Szilvi, az a 8kg nem semmi! Mi is szerintem, jó, ha 1 évesen... remélem, ma elérjük a 6-ot, vasárnap 5,97 volt :)

Kata, hozzád egy kérdés: Ti ugye Alex-szal cumisüvegeztetek. Utána hogy állt rá Alex a csőrös pohárra. Még nem próbáltam, csak elgondolkodtam, hogy azt ugye szívni kell, a cumit meg talán kevésbé, vagy nem tudom.

És még két körkérdés:
nektek mennyi játék van általában a babák körül? mert valahol azt olvastam, hogy az visszafogja a fejlőést, ha sok.
A másik meg, hogy mist csináltok, ha eltökítik a játékokat, és nem érik el? mert egyfelől persze visszaadom, így viszont nincs meg a motiváció, hogy elérje. MÁsrészt meg még azért nem várhatom el, hogy utánamenjen, még kicsihozzá. Valami középút a jó megoldás, kicist próbáljon küzdeni, aztán odaadni?

Sapi: én sem nagyon adok rá, csak ha szél van...

Tv-zés: Rékababa is szereti, mi kevésbé, ha nézi, nem is megy gyakran, akkor meg eltakarjuk, odarakunk a járókára egy pelust, vagy valamit.

Na, most ennyi, bizti kihagytam valamit, valakit, bocsánat :(

KépKép

KépKép
winnie27

habtapis falidísz még egyszer? hol lehet beszerezni? mert az a gabelizes az fa, ugye?

KépKép

KépKép
winnie27

Nika:
Igen,azt beszéltük meg a talin, hogy legyen egy ilyen SOS táblázat a talisok részére. Szóval csak egy olyan tábli, amibe a talisok vannak, a pestiek, hogy hamar el lehessen egymást érni.Ne kelljen itt a neten írogatni ha egyáltalán van idő ide ülni.
Nem kivételezés akart lenni, nehogy úgy vedd. :lol:

Igazság szerint a nevek és elérhetőségek vannak benne, amit anno szülés előtt is közre adtunk.
Bár abból meg én maradtam ki....

Írtam is tegnap, hogy Te és a Szilvi is szoktátok mondani (és még akit kihagytam esetleg ne bántódjon meg), hogy jönnétek.
Igen, kár, hogy nem tudtok ott lenni, igazán jól érezzük magunkat, babók is, mindenki.
Eddig az idő is szuper volt, kegyes volt.
De kárpótolunk benneteket a képekkel!!! :D
És egyszer csak pesten jártok és akkor majd csatlakoztok Ti is!!!!

Marslakócska:
Ezeket így lehet venni hobby boltban? Mennyiért?
és akkor ezeket kivágod és egymásra ragasztod?
Jól értelmezem?
Képkeretet értem, hogy csinálod

Kép
zsuzsu74

winnie:
akkor mire kattintsak?
Volt ott egy join, én arra.
akkor nem jó?
hova máshova?

Kép
zsuzsu74

ja, de szerintem mindenki rajta lehet a levlistán, nem, hátha más érdekes, hasznos is megy ott, amit esetleg könnyebb emilben visszakeresni, mint itt a 133. oldal lap alján :)

KépKép

KépKép
winnie27

Csak gyorsan, gyermekem nyűgös:-((( Meg én is:-)

Én énekből érettségiztem:-)
Műveimből majd este egy kis ízelítő:-) Szalvétát a kövi talin cserélhetünk:-)))

Winnie, hol keressem a kattintanivalót? Egyik emilemen sem találom? Vagy weblapon kell?
kiscsiko72 kukac freemail pont hu a címem vagy kiscsiko kukac freestart pont hu

Egyébként tök jók a képek és a hobbiképek is:-)

Ádám 6070 g.

KépKépKép
kiscsiko

Winnie
Ja, legyen rajta mindenki a levlistán, meg akkor ott a tábla is a talisoknak, meg lehet nézni, meg minden.
Szuper, csak jussak be!

Tinu és aki bejutott.
Hogy és mint kattintottatok?
Én a Join ra, akkor jött ujabb ablak. Ott mire?
Ott is megpróba a joinra, akkor meg kijött a yahoo eleje, hogy írjam be a nevet, jelszót.
Na nekem magas ez...
Béééna vagyok! :?

Kép
zsuzsu74

Ja és Fanni igaz kakival, 8,15 kiló! :shock:

Kép
zsuzsu74

Sziasztok!

Kreatívkodás: csak ámulok és bámulok! Nagyon jókat csináltok. Nekem nincs időm ilyeneket csinálni mostanában, pedig tervezem egy ideje. Utoljára üvegfestékkel csináltam képet a fürdőszobaablakra. Majd holnap teszek fel róla képet is. Meg a gyerekszoba falára festek képet, de még csak a vázlatok vannak meg. Ja meg a nappali falára is elkezdtem még terhesen egy toszkán tájképet, de nagyon leragadt az is. Elég gázul néz ki a falon egy megkezdett pingálmány. Lehet veszek rá valami kész képet, hogy addig is eltakarja, amíg nem lesz rá időm!

Winnie: Én is azt olvastam. Nekünk kb. 5-6 játék veszi körül így is általában a szőnyegen, de az ágyába ha berakom, akkor 1-2, amit beteszek mellé. Nagyon jól elvan ott ennyivel is. Nektek???? Erre én is kíváncsi vagyok!

A babatalin is kérdezte valaki (asszem Kiscsikó, de nem biztos) habtapis kép címet. Ez a Kismama újság börzéjén volt kint. Nem tudom, hogy ugyanaz-e, de megadom a számát:

Domján Ágnes: Pécs, Rakéta u. 17 0620-5345812 és domjanagi@freemail.hu

Majd még írok, de felébredt a csajszi!

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico

Zsuzsi!

Ha még nem voltál Yahoo-s, akkor előbb csinálnod kell egy YahooID-t (Sign Up feliratot keress), akkor kijön egy ablak, azon belül értelemszerűen ki kell tölteni mindent. Ha kész, akkor az új ID-vel már tudsz csatlakozni.

KépKép
KépKépKép
beszti

Zsu, sajnos Lidit már nem érdekli a birka, most majd tehenet rakok fel. :-) Én fütyülni szoktam pelusozás és manikűr, pedikűr közben. Eddig hatásos. Gyorsan megvan.

Ilgya, nekem is a kedvencem a birkák írtó jó fejek. :-)
Danát nem bírom. :-)

-játékot én nem rakok a kiságyba ott van neki az oldalvédő, a légzésfigyelő. :-) Még sok is.

Kép

Kép
antekirt

Yahoo:
Callwave.com/sms, ha kaptál kódot,érdemes kihasználni a napi 5 ingyenes sms-t, csak figyelni kell a karaktereket, mert a számláló jelzi a szöv. hány sms-ben megy el.
Bárkinek,bárhova lehet küldeni !
Használja -e közületek valaki? Nekem nagyon bevált,mert gyorsabb és nem viszi a Ft-t.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok!

Megint csak gyorsan még fürcsi előtt, Beszti, Kata is bejutott, Zsuzsi, Kernico meg kétszer is, az eredeti emiletekkel is sikerült, és egy Yahoossal is, na de jobb kétszer, mint egyszer sem :)

na, majd folyt köv

KépKép

KépKép
winnie27

ja, Kiscsikó, Téged is meghívtalak elvileg a freestartoson...
de akkor még egyszer

KépKép

KépKép
winnie27

Szilvi, Roni nagyi, Marslakocska, stb Ti nem akartok csatlakozni? akkor várom az emilcímeket!

KépKép

KépKép
winnie27

Óóóóó, akkor sikerült az első is?? Nem tudtam, és aztán meg olvasom, hogy Yahoo-s email-cím kell hozzá .... :lol: :oops:

Hunyor majort én is csípem. Már ellenőriztem, hogy miket nézhet majd, és ez olyan ari. A bírkákat csípem! :D

Üdv.

Kép
kernico

roni nagyi : én letöltöttem de az ip.hez mit kell írni? mert elvileg az írja 4-10 karatkter számot tovább is lépett valami érvényesítö kódot kéne de azt meg nem kaptam még.

nika70
Salgótarján

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?