Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, csak jelentkezem, hogy én is megvagyok!

Csak sajnos annyira fáradt vagyok estére, hogy nincs erőm még bekapcsolni sem a gépet. Mire mindent rendbe szedek itthon, kidőlök. :(

Elfelejtettem írni tegnap, hogy Virág írt. Itthon van, és jövő hétvégén még jó neki a tali. Én még nem tudom sajnos a hétvégémet, az tuti, hogy vasárnap megyek a tanfolyamra.

Igyekszem jelentkezni lányok!

Addig is sok-sok puszi mindenkinek!

Eszter, tőled pedig nagyon várom a további hőjelentést!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm a megértéseteket.Ma reggel csináltam egy tesztet.Magam sem tudom miért,hiszen nem akartam.+Nagyon félek.Egy viszont tény.A baba legalább annyira akar jönni hozzánk,amennyire mi akarjuk,hogy jöjjön. :roll: Nem merek örülni,ti se gratuláljatok,hiszen idén harmadszor van + tesztem.Egyszer a 8 hétig,egyszer pedig 2 napig tartott az örömöm.A hőm szép, harmadik napja 37,1.A második vonal sem nagyon nehezen látható .Sokkal határozottabb,mint az első 2 terhességnél.Nem tom hanyadik dpo,de csak 24. ciklusnap.Szóval még a mensit is csak jövő szerdára nem várom.Viszont a 11. napon voltunk együtt utoljára.Tehát nagyon korai peteérésem volt.Nem tudom mi lesz. :roll:

Puszi

Eszter

A tesztről nem tudunk se apa se én jó képet csinálni.


Kép
anubias
 
 


Jajj,de nem látszik.Az életben szép ám.Még mosolyog is . :D
Olyan rossz,mert picit örülök,pedig tudom,hogy nem szabad. :? :wink:
anubias
 
 

 
 

Drága Eszter! Én erre gondoltam ám, csak már annyira rossz érzés a babaneten letenni a voksunkat egy ilyen kérdésben. Nagyon is látom a második csíkot, a kérdés az, hogyan tovább. De mivel a hő nagyon szép, a hasfájás természetes egy bizonyos mértékig, a pici piros alig látható vérzés nem utal progeszteronhiányra, így próbáld meg élvezni, ami van. Mindez nem lehet véletlen, és csodálatos, hogy Te mennyire biztos vagy a megérzéseidben! De semmiképp ne menj újabb dokihoz a hétvégén, nehogy megint rossz élmények érjenek! Már örülök, hogy rábeszéltelek a tesztre! Ne aggódj, minden jóra fordul

Zora
Kép
zora7
 
 


Jajj,olyan aranyos vagy.Annyira sokat jelent most minden kedves szó.Arra gondoltam írok egy sms-t a dokimnak,hogy mi legyen.Az tuti,hogy nem megyek most dokihoz.Hozzá viszont nem csak 2 hét múlva szeretnék.Szerintem is nagyon sorszaerűek ezek a dolgok.Ilyen nem lehet véletlen.Jó volna tudni,hol tarthatok,hanyadik dpo-n.Jajj nem tudod,hogy tudom a fertin kivenni a pé-t? Mert ugye csak egy gép,így betette a beágyazódáshoz a pé-t. :lol: Tudod,ahol én is gondoltam,hogy esetleg?Mármint a 20.napra,ahonnan jön a 3. fázis szépen. :?

Köszi

mindent

Puszi

Eszter
anubias
 
 


És ne félj! Hiszen minden a terv szerint alakul, a babád úton van feléd, a múltbéli eseményeken ne rágódj, sajnos szupertermékeny vagy, akárcsak én, ilyen esetekben nyílván több a hibalehetőség is, de nézd a pozitív oldalát, Neked nem kell egy fájdalmas kudarc után még azt is átélni, hogy hiába vártál türelmesen, mégsem sikerül megfoganni. Viszont legyen úgy, ahogy tegnap beszéltük, remélem a baba is hallotta, ha már egyszer így döntött, hogy jön, tartson is ki mellette! Ja és nagyon nagyon kedves voltál tegnap, rég nevettem ennyit.

Zora
Kép
zora7
 
 


:D Olyan jó olvasni,fülig ér a szám.Én is ugyanígy érzek,nagyon jó volt beszélgetni.Ami a megérzéseimet illeti tényleg kezdek hinni magamnak,mert valóban olyan hamar megérzem a terhességet,amikor még nem lehetséges.De hát egyszerűen érzem,nem értem hogyan. :D


Puszi

Eszter
anubias
 
 


Jó ötlet az sms! És szerintem ez egy 12-13 napos terhesség a csík erőssége alapján is. Csak akkor teszi át a pét, ha előtte beírsz alacsonyabb értékeket (írd oda a rád jellemző értékeket az előző babás görbédből szerintem). Mindenképp írj, ha a doki válaszolt!

Zora
Kép
zora7
 
 


Bárcsak velem kapcsolatban is jók lennének a megérzéseid! A görbém azonban nem erről mesél sajna. Kép

Zora
Kép
zora7
 
 


Most mennem kell, még benézek.

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát,az attól függ! :D A 7.napi hőesés azért nem rossz jel feltétlenül. :wink: Én most hiszek a megérzésimnek,és remélem veled kapcsoltban is bejönnek. :wink: Tudod az én görbémen is van egy ilyen.A holnapi hődből majd úgyis látszik. :? Én boldog lennék nagyon,ha egyszerre sikerülni.Pont mint decemberben.Aztán a múltkor is majden egyszerre majdnem sikerült.Majd kiderül,már csak pár nap. :wink:
anubias
 
 


Eszter!
Húúúúú....és most mindent elmondtam :wink: Igazából én sem merek semmit mondani neked, szépen csendben várjunk türelemmel. Hátha ez a korai peteérés lesz a jó és meghozza a gyümölcsét.
Kezem, lábam keresztben értetek!
UI: Én jól látom a tesztcsíkot! Nagyon határozottan ott van! Hunyorítani kell egy kicsit.

Titi!
Gyönyörű a pocakod! Most már Gábor is elismerte, hogy tényleg látszik :lol:
És az a legjobb az egészben, hogy most bátran fogadhatod a dícséretet a pocak nagyságát illetően. Mert tudjuk, hogy minden de minde okés odabent! Erre is jó volt ez az uh! :)
És a kertetek csodaszép!!!!!!!!!!!!!

Ági!
Tényleg szuper a bababútor szína:) csak most már tényleg kislány legyen :)

Momo!
Hogy vagytok??????? Minden oké?

Juci!
Szörnyűlködve olvastam a történteket....jó, hogy elvitted Dudit az orvoshoz.
Marci nekünk 3-4 hónapos kórában esett le az ágyról. Gondolhatod......olyan fáradtak voltunk, hogy elaludtunk. Ő meg valahogy leesett. :?


Zsuzsa!
A képek csudajók! A fiúk tündériek. Tőled lesem el, hogy az én két fiam mit fog csinálni nemsokára :)

Verzsike!
Nagyon ügyes vagy, hogy szétnézel a bababoltokban! Tényleg jól csinálod, hogy ami olcsóbb, azt veszed meg! majd a végén látni fogod, mennyit spóroltál meg! csak győzzétek a járkálást:)

ANITA!
Régen írtál! Hogy vagytok??? csak pár sort légyszi!!!!!

Éva!
Ez neked is szól. Bár írtad, hogy nem túl jó a kedved a HSG miatt:( Remélem kapsz kezelést a gombára! Annak azért hamar el kellen múlnia!

Mesi!
Megnézeted magad a dokiddal? A görcs miatt. Bár lehet, hogy jóslófásá nem? Az meg eltartahat még pár hétig. Azért még vagy 3 hét jó lenne!

Mi most indulunk anyukámék telkére. Kerti parti lesz. Marci szerdán volt 4 éves, most tartjuk a szülinapját meg az enyémet is.

Bence megkapta a 3 hós oltást. Hosszra szépen fejlődik, de a súlya nem annyira szuper. Meghízza a magáét, de csak az alsó határt. 1 hét alatt 110 grammot......Most 4700 a tiszta súlya és 58 cm. Még mindig picike :)

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Azta Eszter!!! Gondoltam, hogy valami ilyesmi miatt hívhattál reggel, amint tudtam jöttem is a netre, és mit látok!
Istenem, Eszter, imádkozom érted! Nagyon szorítok! Látod, ezt beszéltük, hogy ez a baba tényleg nagyon jönni akar! És az ráadásként szuper hír, ahogy Zora is írta, hogy szupertermékeny vagy!
Az sms-t én is pártolom!!! De tény, ahogy a doki is mondta, hogy akkor érdemes ránézni a babára. Addig valahogy csak azt tudom mondani Neked, hogy türelem, és nyugalom! A sors ellen nem tehetünk semmit!!!

Koda, ez a kisfiú tényleg picike még mindig! Mármint a súlyát illetően. Nem akar többet enni a kis rosszcsont?! Pedig nem is látszik rajta, hogy nem több a súlya. Annyira édes!!! Nagyon bízom benne, hogy még egyszer eljutok hozzátok a baba érkezése előtt!
Drága vagy, igen, most már nyugodtan merem mondani, hogy hát igen, ekkora, de minden rendben van! :)

Mesi, nagyon várom, hogy gyere szerdán a doki után! Bízom benne, hogy bent marad még egy kicsit a kislánykád!
Nagyon remélem, hogy a magzatvíz mennyiségével is megnyugtatnak!

Ági, ma voltál UH-n, ugye?! És mi újság? Megfordult Livi? Gyere és mesélj kérlek!

Bufo, azért jó, hogy így kibeszéltétek magatokat a párotokkal! Sajnálom ezt a nyaralás dolgot, de tökéletesen érthető, biztos baromi nehéz lehet két gyerekkel elindulni. Csak úgy rátok férne egy kis kikapcsolódás.
Bufo, tudom, nem illik ilyet kérdezni, és talán csak felhántorgatom a múltat, de nagyon bízom benne, hogy nem bántalak meg a kérdésemmel... azóta minden rendben a pároddal? Sikerült megemészteni a történteket, és valamennyire elfelejteni a sok fájdalmat? Tudod, mire gondolok...

Erzsike, Edinánál voltál, vagy találtál más fodrászt? Én egyszerűen nem jutok el hozzá, iszonyatosan nézek már ki! Vágatni kellene, de az anyagiak nem engednek el fodrászhoz. Talán majd az ősszel, akkor talán már egy kis melírt is bevállalok én is.
Gondolom, milyen nehéz lehet a babadolgok válogatása. De ezt csak tényleg így lehetne, így tudunk sokat megspórolni. Elmondod majd, mit hol láttál jó áron?

Futok, épp főzök meg takarítok egyszerre.

Jut eszembe... Virág mindenkit puszil!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok,

Megint csak szinte magamról tudok irni, alig jut időm... Azért megpróbálom:

Először is Eszter!!!
Nem semmi vagy! Erről beszéltem neked a múltkori levelemben: azért egy kicsit csak van bennünk még mindig hasonlóság! :) Akkor jön a bébi, amikor a legkevesebb az esélye... :roll: Én is támogatom, hogy valamilyen formában vedd fel a dokival a kapcsolatot!!! És drukkolok. De ha jól számolom és a 11 napon voltatok együtt, akkor már a 13. dpo-n vagy, nem!!??

Titi,
nagyon szép a pocid, és tényleg jó nagy!!! De nem baj, legyen csak nagy, és nőjjön benne szép nagyra Szandi!!! :D
Amugy a gyerek bútorunk még Vivié volt. Anyukámtól kaptuk akkor. Ezt adtuk kölcsön az unokatesóméknak, akiktől úgy jött vissza, hogy mindenhol javítani kellett!!! :( De már szép szerencsére! Már csak a kicsi lánykám hiányzik belőle!

Koda,
azért a képeken látszódik, hogy szépen kikupálódott a fiad!!! Tudod, hogy nem minden gyerek egyforma étvágyú... Sőt a felnőttek sem! Próbálj meg nem idegeskedni rajta, mert tudod, hogy azzal csak ártasz magatoknak!!

Juci,
képzeld Vivi is esett le az ágyról ennyi idősen! Gondolom mennyire kaptál szívbajt! Szegényem!!! :(
Várom azért, hogy jelentkezz még, bár nem nagyon lesz időnk találkozni ahogy a te programjaidat elnézem... :roll:

Momo,
igy utólag olvasva a férjeddel való kálváriát... Hát, nem irigyellek, de örülök, hogy azért ez rendeződött!!! Nehéz lesz igy közel kerülniük egymáshoz, hogy ennyire ritkán találkoznak!

Éva,
Nem irigyellek, de felnézek rád a kitartásod miatt nagyon!!!
Hidd el, a pozítiv hozzáállásoddal még mindig nagyon sokat tudsz magatokon segíteni!!! A gombát ilyen sokára kezelnék ki??? Csak nem! :shock:
Irj légyszi... Tudom, hétvége van, de jó lenne tudni, hogy hogy vagy!!!

Erzsike,
hogy van a bordád??? Érdekes, én ilyet sose éreztem!? Viszont volt hogy alig kaptam levegőt. Nem csak hogy nyomja most a tüdőmet, hanem első perctől dugul az orrom. Rettenetes!!!

Bufo,
nagyon édesek a fiúk ahogy pancsiznak!! Hol készültek azok a képek?? Nem semmi a terasz és a kilátás!!!

Mesi,
irj magadról, mi újság? Görcsölsz még mindig?? Te nem szedsz magnéziumot? Nekem a doki azt mondta, hogy még mindig szedjem...

Na, és akkor magunkról.
Először is: Megfordult az én kicsi Livim!!!! Csodálkozott a doki is, mert előtte azt ecseteltem, hogy nem akarok fordítva szülni, mert félek... Aztán kézzel megvizsgált, és ő is úgy érezte, hogy a cicim alatt a buksija van. De nem!!! Ilyen kerek az én drágám popsija is!!!! Láttam uh-on és képzeljétek már kb 2600 körüli a súlya! :lol:
Úgyhogy minden rendben volt, hallottam a kis szivét is! És 2 hét múlva már megyek NST-re! Nem semmi gyorsan ment el ez a pár hónap. Nemsokára a kezemben tarthatom a babumat!!!
A belső méhszáj még mindig zárt, a külső meg annyira van nyitva mint a múlkor! Ja, és képzeljétek az utolsó 3 hétben csak fél kilót híztam! Mondjuk ebben a melegben nem is eszek annyit! Összesen 14 kg-nál járok :roll: :oops:
Ja és még mindig kislány, úgyhogy mostmár csak nem viccel meg minket!!!!

Na, megyek, majd még jövök ma, ha tudok!

Puszi,
Ági
csné
 
 


Ági, ez nagyon nagy hír!!! Fantasztikus!!! És már ilyen szép súlya van?! Nagyszerű! De örülök Nektek!
A köldökzsinórt nem kérdezted? De gondolom, minden rendben van!!!
Tényleg hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elszaladt az idő! Remélem, nekem is ilyen gyorsan fog!
Már nagyon várom, hogy igazán érezzem a mocorgását, mert így ha nem érzékelem (mert ugyebár még igencsak kell koncentrálnom, hogy érezzem), elkap a félelem! Vajon jól van-e?!
És ilyen szépen állsz a súllyal? Tyűha! Fantasztikus!
Én már 5 kg-nál járok! És a java még csak most jön! Biztos túl foglak szárnyalni, de nem baj!

Az ember azt hinné, egy rokon jobban vigyáz a kölcsön kapott dolgokra. Nem tudom, lehet, hogy nem vagyunk sokan azok, akik annyira megkímélik a dolgokat?!

Megyek főzök tovább, aztán lesz délután egy talim egy barátnőmmel a jó kis fagyizónkban az Árkádban, úgyhogy én már csak holnap jövök lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Ági!

Jajj de örülök,hogy megfordult Livi és így természetes szülésed lehet.Tényleg nagyon szép a súlya.Most már valóban kezdhetsz megnyugodni,mert minden a legnagyobb rendben van. :D

Titi!

Te kis házitündér! Folyton tüsténkedsz.Nekem ma is és tegnap is le kellett dőlnöm dél körül 1 órára.Te mikor érezted először a babát?Mert már jó rég azt tudom,csak akkor még ugye nem rendszeresen.De hanyadik héten? Egyébként a te esetedben is csak úgy száll az idő,még most voltál itt a + teszttel :D és már mekkora a pocakod. :wink:

Koda!

Neked is nagyon köszönöm a biztatást. :wink: Nekem a képeken se kicsinek,se vékonynak nem tűnik Bence .Szerintem ez akkora baropmság,hogy mekkorának kell lennie.Hiszen mondjuk egy falat nőnek nem kell ugyanakkora gyerkőcének lenni,mint mondjuk aki 30 cm-el magasabb.Rengeteget fejlődött és kerekedett és ha eszik rendesen,ne is törődj vele mik az elvárások.Épp hogy megszületünk,de máris elvárásokat állítanak nekünk. :roll: Gyönyörű kisbaba Bence. :wink:

Erzsiek!

Remélem ahogy hazaértek Kecsiről( :lol: úgy tetszik,hogy így hívod),remélem jelentkezel te is.Nekem minden időpont megfelel a talira,légyszi írj be.Hogy vagytok?Jól érezted magad? Pihentél is?Az ikertesód nem kap kedvet a pocak láttán egy babához?

Mesi!

Hú neked ez akkor már nagyon a hajrá! :D De olyan ritkán jössz.Ugye minden rendben veled.Otthon rendeződtek a problémák? Soat görcsölgetsz?Teljesen zárt még a méhszáj?Légyszi írj kicsit bővebben.Jó volna még a talin egyben látni téged. :wink:

Virág!

Annyira elmaradsz.Tudom,hogy örülsz apának,de hiányzol. :roll:

Rimar!

Hahó! :D Most kiabáltam neked,mert messze laksz,hogy meghalld. :lol:


Én ma kicsit talán nyugodtabb vagyok és próbálom elfogadni,hogy történik velem az életem és hiába görcsölök nem kerülhetem el a sorsom,bármi is legyen az. :roll:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!
Látom volt forgalom tegnap.:) Örülök neki.

Ági
Látod tudja a te lánykád mit is kell tennie, hogy megnyugtassa a mamáját. Szuper, hogy megfordult és szép súlya is van. Most már semmi akadálya annak, hogy természetes úton szüljetek persze Karcsival együtt. :D
A kilóid is nagyon szépen alakultak igazán ügyes vagy. Most már csak kitartást a hátralévő kis időre.

Titi
Nagyon köszi, hogy felraktad a képeket.
Ne félj nem veszem tolakodásnak a kérdésedet. Nagyon nehéz erre válaszolni. Nem telik el úgy nap, hogy valamilyen formáben ne jutna ez eszembe, nem tudom mit kellene tennem, de nem tudom kitötölni a fejemből. Valószínüleg az is rájátszik hogy keveset van itthon sokat dolgozik és ugye nem látom merre is jár.A telefonban meg azt mond az ember amit akar. A bizalom furcsa mindig bennem van a kétség vajon minden oké e. Most nem veszek észere semmilyen jelet, de már nem tudom, hogy csak ügyesen titkolózik vagy tényleg minden oké. Szeretnék bízni benne, hogy minden jól megy , de félek is nehogy megint pofára essek. Hát ez van.
A pancsizós képek anyósomék nyaralójában készültek Dunabogdányban. A teraz pedig tényleg jó nagy. A kert is ilyen megoldású. Az egész egy domboldalon van és 5 szinten/teraszon.Ez a legfelső ahol a bejárat is van a házba.

Juci
Látom továbbra is zajlik nálatok az élet. Nem unatkoztok.
Jó kis melót vállaltál ezzel az Esztergomi vendégvárással. Csak ügyesen. Nagyon várom az esti írásodat és a képeket is. :D

Eszter
Húúúúúúúúúúú nem is tudom mit írjak neked. Talán azt, hogy ne izgulj az élet rendezi a dolgaidat. Remélem hamarosan nagyon boldog leszel és nyugodt is. Most legyél türelmes és várj többet úgy sem tehetsz. :)

Hétvégén vasárnap megint egész nap együtt voltunk négyesben. Úgy örültem neki, és a gyerekek is. Dávid is jó fiú volt nem hisztizett úgyhogy ez egy jó kis pihenőnap volt.
Már csak ezen a héten jár oviba. Aztán itthon lesz és kezdődik a nyári szünet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda
Ne mondj ilyeneket, hogy kicsi Bencus. Nagyon szépen fejlődik a kezdeti súlyához viszonyítva. Aki pedig mást monond tojd le nemes egyszerűséggel. :D A képeken is jól néz ki.
Boldog szülinapozást nektek, egyetek igyatok és mulassatok jól.
Aranyos vagy, hogy a fiúk viselkedéseit jegyzed, de remélhetőleg a tieid nem csinálnak ilyeneket és sokkal nagyobb nyugi lesz, ha pedig mégsem akkor kitartást neked is. :lol:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Néhány kép a szombati napról. Később írok is, most csak a képeket rakom fel. (ennyire van időm:) )

Kép Kép


Kép

Kép



Ezen a képen kissé szedett-vetett a ruházatom, nézzétel el nekem :D Bencussal összegyürtük.

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Mesi!
Kitartás! Csak megnyugtatásul írom, hogy egy ismerősöm 3 hónapja szülte meg a babáját, már a 7. hónap végétől voltak fájásai és végül a kiírt időpont után 10 nappal szült.
Remélem látunk még 2 in 1.

Titi!
Ha nagyon elfáradsz estére, néha csinál olyat, hogy nem szeded rendben otthon a dolgokat, inkább pihizz helyette, az sokkal kellemesebb.
Edinánál voltam fodrásznál, kérdezte is hogy hogy vagy, mert már rég találkoztatok.
Juci egyszer küldött egy babaholmi listát, hogy előreláthatólag miket kell megvenni. Csináltam belőle egy jó kis táblázatot, amibe beleírtam, hogy melyik boltban mi mennyibe kerül, csak még egy boltba nem mentem el. Ha kész leszek, majd átküldöm e-mailben.

Eszter!
Tudom, hogy azt írtad, hogy nem szabad örülni, de én azért nagyon boldog vagyok. Az a csík teljesen látható, az enyém is ilyen volt és mikor kételkedtem mindannyian azt mondtátok, hogy tökéletes!
Minden energiámmal szorítok nektek, hogy ez a baba veletek maradjon. Nagyon vigyázz magadra!!!!
Írtál sms-t a dokinak végül?

Koda!
Már megint nagyon édi képeket raktál fel Bencéről, mint egy kisangyal. Abszolút nem tűnik soványnak, talán egyszer eljutunk oda, hogy nem mindenkitől egyformán X gramm hízást követelnek meg, ahenm figyelembe veszik, h vannak vékonyabb és dundibb babák.
Hogy bírta Bence a kerti partit?
… Már látom, hogy szuperül. Gyönyörű időtök volt.

Ági!
De jó, hogy Lívi megfordult! Megbecsülte a doki, h kb mekkora lesz, mire megszületik? Most már tuti minden rendben lesz....

Juci! Jó, hogy hazajöttetek, hiányoznak ám az irományaid. De tudom, pár nap és megint mentek....

Éva! Már olyan régen írtál, tudod már mikor lehet csinálni a hsg-t?

Zsuzsa! Dejó nektek, újra egy közös vasárnap, pedig azt mondtad nyáron ez ritkaság nálatok. Használj ki minden ilyen lehetőséget.



Nekem jól telt a hétvége, csak kezdek néha nagyon nyűgi lenni, olyan nekem most semmi nem jó hangulattal. De ezt betudom annak, h folyamatosan fáj azóta is a bordám, egyszerűen nem tudok olyan testhelyzetet találni, hogy jó legyen.
Mindezek örömére úgy döntöttem, hogy mégse megyünk még arra a 4 napra se nyaralni, mert kocsiban ülni a legrosszabb, ebben a melegben meg úgyse bírnám sokáig a városnézést, meg a sétálgatást és csak fájna a szívem h autóztunk 300 km-t és nem is tudtam megnézni amiket akartam. Majd itt a környéken kirándulgatunk egy kicsit.
Majd elmegyünk jövőre a bébivel együtt.
Ennek következtében nekem is jó talizni a 23-24-i hétvége.
A táblázatot most nem tudom feltenni, mert a munkahelyen vagyok, de így ezen a hétvégén egyedül Virágnak nem jó. Ez az egyetlen hétvége, ami csak 1 embernek nem alkalmas, a többi napokon 2-3 fő nem ér rá.

Puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert tanulnom kellene.

Zsuzsa!
Kitartás, szeptember 1-től Albertfalván lakunk! Remélem, gyakran fogunk tudni találkozni. Ti merre is laktok pontosan?

És egy friss pocakfotó (tegnapi)
Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi
De jó, úgy örülök, hogy sikerült a lakás. Én is nagyon remélem, hogy sokat fogunk tudni találkozni.Mi az Andor utcán lakunk. Ti hová költöztök pontosan?
Nagyon csini vagy igazán formás a pcakod. Nem is sok van már hátra ahogy a vonalzódat elnézem. Hogy viseled ezt a meleget?
Végül mi lesz a szüléssel természetes vagy császár?

Verzsike
Igazad van az utazást illetően ha nem éreznéd jól magad akkor nem szabad erőltetni. Mindig érzed ezt a bordafájdalmat vagy csak ülés közben?
Hogy te milyen ügyes vagy ezzel a táblázatos dologgal. Nekem nem volt türelmem hozzá. Mi igazán körbe sem jártunk amikor Dávidot vártam. Akkor még Madrina néven futott Budaörsön a mostani Brendon és mi ott vettük meg a kiságyat, ágyneművel, a pelenkázót és a kiskádat.. A ruhákat örököltük a babakocsit kaptuk.

Na lépek főzni, mert éhen maradunk. Takarítani is kellene úgyhogy nem fogok unatkozni, és persze Áron is gondoskodik arról hogy kellő figyelmet kapjon. :D Most éppen itt áll mellettem és rágja a szék karfáját.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Hát, mindenki nagyon eltűnt... :(

Koda,
édesek nagyon a pici fiaid!!! Hol van ez a telek? Ott van a környéketeken? Nagyon jó, hogy a gyerekek igy ki tudják használni a kertet!!!

Mesi,
szépséges a pocid! MI újság a görcsökkel?

Képzeld, én is tegnap nagyon meg voltam ijedve. Kb 10 percenként keményedett a hasam, rendszeresen. Éjszaka alig aludtam valamit... Karcsit látni kellett volna amikor mondtam neki, hogy nézze már meg, hogy kb hány percenként feszülök :lol: Mondtam neki, hogy nem, nem ez még nem az, csak azért mégis tudjuk...
Ma kicsit talán jobb, de sokszor feszül be a hasam és már olyankor a derekam is fáj... Hát igen, megérkeztek a "jósló fájások"?!

Verzsike,
te szegény, nem is tudom mit lehetne mondani ezekre a fájdalmaidra a bordádnál... Én most kezdek érezni valami hasonlót, de szerencsére csak néha-néha amikor elkezd rugdosódni... Komolyan csodálkozom rajta, hogy milyen fenn van, mert majdnem lerugja a cicimet :roll: :oops: :lol: :shock:
Sajnos a doki azt nem mondta, hogy mekkora lesz a végére... :(

Eszter,
mi újság??? HIányzol, és nem mondasz semmit... :(
Tudni szeretném mi újság!!! Gyere légyszi, legalább két sorban!!!


Éva,
rólad is rég hallottunk!! Vagy jól emlékszem te most igazoltan hiányzol???

Juci,
hát nem semmi ez az Illés! Egész nap ez jár a fejemben! :lol: :lol: :lol: Mi akkorát nevettünk rajta, hogy elmondani nem tudom!

Bufo,
hihetetlen, hogy már ekkorák ezek a törpék, hogy állnak!
Kérünk állós képet is!!!

Titi,
szerintem az 5 kg nem gáz! Én is az 5. hónap elejére már 6 és felet híztam! Most álltam meg kicsit, de már nem is nagyon van hova hízni :roll:

Na, megyek vacsit csinálni! Gyertek lányok, mert hiányoztok!!!

Talival mi lesz? Gyöngyit is fel kellene hívni, ha tudunk pontos időpontot!

Pusz,
Ági
csné
 
 


Sziasztok lányok!

Végre én is ide jutottam!

Ma csak fagyasztott derelyét csináltam holnapra, úgyhogy kész a holnapi ebéd, vacsi csak melegszendvics lesz, így itt vagyok.
Mindjárt megyek zuhizni, aztán csak tv-zek, max kivasalok, de az nem sok!

Húúú, Mesi, nagyon szép a pocid!!! Hát, már nincs sok hátra!!! Olyan jó, hogy sikerült az elképzelésed, hogy még azelőtt megszületik a kistesó, hogy Zsoltika 2 éves lenne!
Tényleg, mi újság a munkahelyeddel?
A tanulás miatt nem irigyellek, de ügyi vagy Te! Mindent bele!
Képzeld, hugomnak tök jól megy a suli (jaj, csak rá ne szóljak!), ma hívott, hogy kapott az egyik vizsgájára egy négyest! Nagyon boldog!

Ági, azta!!! Már jóslófájások?! De izgi! És nagyon egyszerre fogtok szülni Mesivel!
Elfelejtettem... hol is fogsz szülni? Végül tudsz már valamit a szülésről? Kell fizetni? Kapsz beutalót? Vagy már nem is kell?

Mesi, tényleg, Neked van valami híred erről?

Én jövő héten megyek a dokimhoz, mindenképp rákérdezek!

Juciiiii!!! Ejnye-bejnye!!! Nem jöttél a képekkel és az élménybeszámolóval! Hidd el, minél később jösz, annál nehezebb lesz mindent pótolni! :wink:

Erzsike, de irigyellek, hogy eljutottál Edinához. És melíroztatok végül? Milyen lett? Meg vagy vele elégedve? Hú, én nagyon elfogult vagyok vele szemben. Nekem ő a tökéletes fodrász! :)
Szegénykém, még mindig kínoz a borda fájás?! Ennyire fent van már a baba?! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar. Bár hülye vagyok, mindjárt 30 hetes leszel! :) Hogy szalad az idő.
Juj, az a lista nagyon szupi volna!
Azt is átküldenéd esetleg, amit Juci küldött Neked? Mármint, hogy miket érdemes és kell beszerezni.

Koda, annyira szép ez a hely! Hol készültek a képek?! Csodaszép! És hogy kicsi volna Bence?! Annyira édes, nekem teljesen úgy tűnik, hogy jó husiban van! :)

Bufo, elhiszem, tökéletesen megértem az érzéseid! Szerintem másképp nem is lehetne megélni az egész történteket! Igen, hát nem lehetünk egész nap mellettük, csak a csalódás után nehéz bízni, de muszáj. Bízzunk benne, hogy egyszer megégette magát, és rájött, mit is veszíthet, így többet nem lesz semmiféle hasonló helyzet!
Dávidka akkor jövő héttől otthon lesz veletek? Nehéz lesz igaz? Gondolom. Kár, hogy nincs kis kertetek, ahová ki lehetne engedni a fiúkat játszani. Így csak játszótérre tudtok menni, igaz? Vagy az erkélyre ki tudsz tenni nekik valami pancsolós dolgot? Ilyen melegben az volna a legjobb, ha az ember egész nap vízparton lehetne, vagy klímás lakásban ülhetne.
De mintha írtad volna, hogy van otthon klímátok?! Irigyellek!!! Itthon néha baromi sz@r a nagy meleg. Kint meg ugye szúnyogok, Dani nem is enged éjszaka nagyokat szellőztetni, néha úgy érzem, hogy megfulladok!

Eszter, tényleg nagyon csendben vagy! Ugye minden rendben?! Legalább egy köszönés és helyzetjelentés erejéig gyere kérlek néha, mert szétrágom a körmeim!!!

Képzeljétek, ma voltam a Tescoban, és kis bodyk vannak akciósan, 3 darabos 800 Ft-ért, tök jó az anyaga, vettem is egy fehéret, meg egy színeset (az 1200 Ft volt). A párom elől eldugtam!
Lányok, nagyon boldog vagyok, megvettem az első darabokat!
Ja, meg vettem használtam egy bébiörzőt egy kolleganőmtől! Remélem, nem leszek emiatt szerencsétlen!

Eszter, kérdezted a mozgást... vissza fogok most keresni, mert pontosan én sem tudom, mikor éreztem először. Azt tudom, hogy a 16. héten. Azóta nagyon ritkán, esténként, ha ledőlök.
Ma is tiszta ideg voltam, mert egész nap nem éreztem, így amikor beléptem az ajtón, rögtön ledőltem, hogy érezzem. Jött is egy-két apró jelzéssel! :) Ilyenkor mindig megnyugszom, és tudom, hogy jól érzi magát.
Nem tudom, mit akarok a 18. héten. Más ilyenkor még nem is érzi a babát.
Csak annyira parázom!

Lányok, én még mindig félek, nehogy elveszítsem! Minden apró fájdalomtól megijedek, nehogy fájásaim legyenek, meg ilyenek. Tudom, hogy hülye vagyok, de most már iszonyatosan várom a jövő heti UH-t, hogy ott is rendben legyen minden. Annyira félek, hogy megint csalódni fogok!!! Nem bírnék ki még egy tavalyihoz hasonlót lányok!!!

Lányok, kérnék szépen egy kis segítséget már most!!! Adjatok tanácsot, egy őszi/téli babának milyen ruhácskákat kellene vennem? És abban is kérném a véleményeteket, hogy hálózsák, vagy nem?! Miben alszanak a picik?! Semmit nem tudok! Mi lesz így, te jó ég! De jó, hogy vagytok!!!

Na, megyek, lezuhizom, aztán ledőlök, hátha megint beindul a bébi. Sajnos apa még mindig nem érzi, akkor mindig megnyugszik, ha érzi apa kezét a hasamon. Tavaly is ugyanez volt. Mikor szólok, hogy "Dani, gyere, mert most nagyon mozog", rögtön ráteszi a kezét, és semmi! :) Kíváncsi vagyok, ha megszületik, akkor is így lesz vajon?! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Köszönöm,hogy hiányoltok. :oops: azért nem jövök,mert a melóhelyen lehetetlen,és most estem haza,úgyhogy itthon sincs időm.Még most főzök.Sajnos annyira ideges vagyok,hogy nem tidok egy pillanatra sem megnyugodni.Ezért úgy döntöttem,nem is várom meg a jövő szerdát,hiába mondta a doki,holnap megyek hozzá.Ha nem ért meg,akkor nem is az én emberem.Remegve várom a holnap délutánt és félek,hogy ne legyen késő.Rohanok a kajához,ne haragudjatok,hétvégén mindent bepótolok és írok mindenkinek.

Köszi,hogy vagytok nekem.

Eszter
anubias
 
 


Eszter,

Örülök, hogy jelentkeztél és ezek szerint minden rendben van, ugye??? Csak az a fránya idegeskedés... :( De ez úgyis meglesz végig, látod Titi is még mindig idegeskedik. Sőt, én is!
Gyere légyszi holnap orvos után, hogy mit mondott!!!
Most nem az a fontos, hogy pótold a hiányzásod, hanem hogy irj magatokról!!!
Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Végre van gépünk, de még mindent újra kell telepíteni. Csak pár percre engedett ide a párom hogy írjak nektek. Remélem a hétvégén már tudok jönni bővebben.
Azért cseles voltam, és elküldtem őt altatni, így az utolsó oldalakat már elolvastam.
Nagyon hiányoztatok!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi!!!
De szupi, hogy fogsz tudni már jönni!!! Te is nagyon hiányzol ám nekünk!!!

Eszter!
Fantasztikus, holnap mész???!!! Be is jelentkeztél hozzá, vagy csak megleped?
De kíváncsi vagyok! Aztán gyere kérlek a hírekkel!!!

Jó éjt mindenkinek! Én még nézem a Grace klinikát, de aztán megyek aludni, elteszem magunkat holnapra.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Vagyok ám, csak nekem most úgy megállta az élet! Mintha az lenne megírva, hogy ne legyen több babám.

Ági!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van és Livike észrevétlenül megfordult. Nagyon gyorsan eltelt ez a 35 hét! 8)

Eszter!
Nagyon-nagyon izgulok, mindenképpen jelentkezz, ha voltál az orvosnál!

Juci!
Szép és mozgalmas nyaratok van! Eszter már milyen nagylány!
Remélem ősszel talán tényleg össze tudunk futni egyszer! :lol: :lol:

Zsuzsa!
Én már letettem arról, hogy valaha is kettesben csinálunk programot! Főleg, hogy anyósom mostmár mindig italos, amikor felhívjuk. És így követeli, hogy vigyük le Balázst és hagyjuk ott napokig. Illetve most szombaton készültünk hozzájuk, de csak egy napra és közölte, hogy 1 napra ne menjünk! :shock:

Momo!
Már hazautazott a férjed? Minden rendben van?

Mona!
Biztosan nem unatkozol! Én nem is tudom hogy lehet például szoptatni úgy, hogy a nagylányra is tudj közben figyelni! :shock:

Erzsike!
Kérünk szépen új pociképet! Hogy viseled ezt a szörnyű meleget?

Koda!
Olyan szépek vagytok! Az embernek mindig van min aggódni. Hogy lehetne már óriásbébid, amikor Ti is kicsik vagytok! A fontos, hogy egészséges!

Mesi!
Remélem otthon minden rendben van! Olyan szép nagy pocid van és alig híztál! Nem irigyellek a költözködésért! :shock:

Megpróbálok még később jönni. Naponta többször benézek ám, csak valahogy nehezen megy az írás!
Azért nagyon szeretlek benneteket!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Végre van netem itthon.:)

Csatolok képeket a házunkról...ezek az átadás napján készültek.

bejáratból..
Kép

nappali:
Kép

Kép

Kép

lépcső-feljáró..melette kamra hely:
Kép

konyha:
Kép

Kép

fürdő:

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


képek még rólunk:

Kép

Kép

Kép


Olyan hihetetlen...Bence már 5és fél hónapos! Rohan az idő!!!

puszi lányok: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt lányok!

Sziszi!!!

Csodaszép a lakásotok!!! Ezek a színek!!! A nappalitok hasonló, mint a mi fenti hálónk! Engem kicsit zavar, mert nagyon élénk, de bízom benne, hogy csak szokás kérdése.
Remélem, hamarosan jösz néhány babás képpel is és beszámolóval!
Hogy vagytok mostanság?

Jucikám!!!

Dudiról már nem is mondok semmit, úgyis mindig ugyanazt tudom csak leírni! Egyszerűen zabálnivaló! Imádom így is, hogy csak képeken látom!
És hogy Te is milyen szép és csinos vagy! Dehogy vagy Te görbe, és hogy pocid volna?! Csak a kép csal! Emlékszem én, a talin is milyen vékony voltál!!!

Csodaszép családod van!!!
Ez a hely meg ahová mentek... húúú, gyönyörű!!! Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!! Nagyon úgy néz ki, csodás időtök lesz!
Nagyon várunk majd vissza!
De örülök, ez annyira jó, hogy apukád ilyen aranyos ilyenkor! Igen, ez azért nálunk is így volt. Mármint hogy egy-két sört megivott, mert adtam neki, de mást nem is nagyon hiányolt. Persze, ha kínálták, rögtön lecsúsztatta. De így nem félek attól, ha máskor is jön...
Gyönyörűek a bécsi képeitek is! Én is nagyon szeretem ezt a várost! Csak mi ugyebár mindig télen megyünk, így pont a borúsabb, téli időszakban látom, de akkor is fantasztikus!

Jucikám, ami a bundazsákot illeti... ha tudnád, mekkora örömöt szereztél vele nekem... mert már érdeklődtem, iszonyatosan drága mulatság, de muszáj lett volna vennem!!! Használtat meg ismeretlentől csak akkor akarok venni, ha már nagyon muszáj.
Nagyon-nagyon hálás vagyok érte!!!
Ha nem vagyok pofátlan, akkor el is szaladnék majd érte, ha már otthon leszek az ősszel.
Ági meg tudom, hogy vigyázni fog mindenre, és utána mindent nagyon szívesen fogok fogadni, amit szívesen ad tovább.

Jaj, Istenem, ha tudnátok lányok, mennyire hálás vagyok mindenért, amit kapok tőletek! Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltok rám/ránk!

Gyöngyi, Neked még egyszer köszönet a ruhákért, tudom, hogy nagyon nagy hasznukat fogom venni az ősszel!
Koda, Juci, Nektek pedig előre is millió puszi a rucikért!!!

Bízom benne, hogy én is fogok tudni majd segíteni legközelebb azoknak, akik szülnek majd!

KépKép
titi_27
 
 


Sziszi, megelőztél a gyerkőcök fotóival!

Tényleg hihetetlen, hogy szalad az idő! Nagyon nagy már Bence baba!

Csodaszépek a gyermekeid!

KépKép
titi_27
 
 


Évikém!

Most hogyan tovább? Mikor tudsz menni végül a HSG-re? Vagy előtte még kontroll a gomba miatt? A fene vigye el ezt a helyzetet! De tudod, én - ahogyan azt írtam is - nagyon bízom benne, hogy lesz Neked még csemetéd, és még inkább boldogabb leszel attól, hogy végre sikerül, és egészségesen megszületik!

Tudom, ez most elég nagy hülyeségnek tűnik, de néha nem örülünk azoknak a dolgoknak eléggé, amik könnyen az ölünkbe pottyannak. Azt sokszor természetesnek vesszük!

Ha a baba egyszer csak bekopogtat hozzátok, biztos vagyok benne, hogy elfelejtesz minden csalódást, minden azt megelőző megpróbáltatást!!!
Csak kicsit igyekezhetne már a kisember!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
tetszik ez a kép..most megosztom veletek is. Ez szülés után fél órával készült!

Kép


Jól vagyunk, de nagyon sok a probléma még most is.
Holnap mesélek.

puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!
Most van egy picike időm,mert egenlőre alszik a két kiscsaj.(kop-kop)
Bevallom nektek őszintén számítottam rá,hogy nehéz lesz két kicsivel,de a valóság még rosszabb.Szívből tisztelem és csodálom azokat,akik könnyedén megbírkóznak egy ilyen feladattal,én sajnos nem tartozom közéjük.
Kérdeztétek,hogy mit csinálok Emmával míg Bori szopizik.Nos...Mivel még nem lehet felügyelet nélkül,magunkra zárom a háló ajtaját.Próbálkoztam azzal,hogy játékokat adtam neki,meséltem,émnekeltem,de nem jött be.Mivel nem tudok utána kapkodni,legjobb szórakozása,jhogy minden fiókból kipakol :evil: Gondolhatjátok mi van szopi után....Azt hiszem beviszem a járókát és abban lesz szopi idején.
Alvásról annyit,hogy általában mire az egyik kiscsajt rendbe teszem,megetetem,elaltatom,addigra már fent van a másik és kezdem előről.
Emma is hisztisebb lett,szerintem most kezdi megérezni,mi a helyzet.Most már a pusziból gyakran harapás lesz a símogatásból pedig pofon... :cry:
Szóval nem könnyű a helyzetem,amire még rátesz egy lapáttal,hogy a nagyfiammal rengeteg gond van az iskolában és a kicsik miatt nem tudok rá úgy figyelni ahogy szeretnék és kellene.

Ne haragudjatok,hogy ennyit panaszkodtam,de olyan jól esett elmondani nektek!Ha van valami tippetek szopi idejére Emmának,nagyon örülnék neki!

Megpróbálok feltenni néhány képet,remélem sikerül!
És természetesen megint csak magamról írtam.. :oops:

Puszi!
MOna[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181723676.41.jpg[/img] Kép [/img]
monaszisza
 
 


Sziasztok!

Mesi! Hú de nagy már a pocakod! Nagyon csini vagy. Hogy sikerült a doktori vizsgád? Jól emlékeszem, hogy ma van?

Zsuzsa! Néha félek, h mit fogok én otthon csinálni egy babával, de az írásaid megnyugtatnak egy picit, neked állandóan van otthon mit csinálni…

Ági! Nagyon izgulok már, nem ijedtél meg nagyon?

Titi! Nagyon jól tetted, hogy csak gyors kajcsit csináltál, tedd ezt egyre gyakrabban és pihizz helyette.
MElírozta Edina a hjam, nagyon jó lett, én a satíros melírt szeretem, így olyan mintha csak a nap szívta volna ki, a párom szerint is szépen megcsinálta és nem is volt vészesen drága. (régebben volt egy-két balul elsült is, amiért kiadtam egy rakat pénzt).
Az összes listát küldöm majd neked, ami csak van, már a netről is szedtem le egy csomó mindent.
Nálunk azt hiszem hálózsákban fog aludni a pici, már kaptunk is egy tök jó kis vékonyat, abban biztosan nem lesz melege.
Jelenleg úgy állok a dologhoz, h amíg lehet én a babás ruhákat fogom használni, igaz egyre jobban divatba jön, h felnőttesen öltöztessük a babákat is, de az ismerősöm mindig narrág + póló vagy ing kombinációt adott a babára és olyan csúnyán meglátszottak a rűrések a baba pociján, h megfogadtam nálunk nagyon sokáig a rugi és a napozó fog dominálni.
NE gondold, hogy a vásárlás akármit is befolyásol! Lassan gyűjtögess csak és akkor egyszerre nem kell annyit.
Mikor írtad a bodykat gyors elfutottam én is a tescoba, itt van pár száz méterre tőlünk, de ebben nem volt ilyen akció. De nem baj, pénteken majd kimegyünk a nagyba és megnézem. 800 Ft az nagyon jó ár.

Eszter! Nem szeretem azt az embert, aki így kitolt velünk, h miatta nem tudsz bentről netezni. Igazán szemét dolog volt.
Azért ugye még beugrasz annyira, h mi volt a dokinál!?

Gyöngyi! De jó h visszatértél. Jó sok idő lesz 3-4 hét termését visszaolvasni…

Juci! De jó, h jól sikerült a nyaralás, és már jön is a következő… Nagyon jó lépeket tettél fel.

Éva! De jó, hogy rólad is hallunk, nem baj ám ha nem írsz sokat, csak mindig annyit, h itt vagy velünk…
Kiderült már valami új időpont a hsg-re?

Mona! Hát tényleg nem vagy egyszerű helyzetben… De kitartás, nesokára nagyobbak lesznek, akkor meg sokkal könynebb lesz, h kisebb a korkülönbség.

Úgy érzem a tali már tuti nem ezen a hétvégén lezs, de akkor le kellene fixálni mondjuk a 23-a délutánt, hogy nehogy arról is lecsússzunk. Úgy tűnik az egyedül Virágnak nem jó. Már csak azt kellene kitalálni, h hová menjünk. Légyszi ötleteket!!!!!

Azt hiszem keresztbe fordult a bébim tegnap a pocakomban… és néha be is feszíti elég keményen, remélem ez nem valami bajt jelez. Eddig olyan szépen elvolt fejjel lefelé, de tegnap nem tudom mi történt vele… Szerintem így neki is rosszabb, de hát ő tudja. Jövő héten megyünk uh-ra remélem akkorra visszatalál a rendes pozícióba.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Látom kicsit feléledt a topikunk. Nagyon szuper, már kezdtem kétségbe esni, hogy kihalunk.

Juci
Nagyon jók a képek igazán tetszenek.
Szép helyen jártatok és még csodásabb nyaralásotok lesz a tengerparti szállodában. Szuper, hogy ilyen jól kijöttök a szülőkkel a nyaralás alkalmával és a papád is rendesen viselkedi.
A majszolós kaják nálunk kenyérhéj, kiflivége, és babakekszek(Hipp, Milupa), mindet szereti, és egykitől sem lett semmi baja. Dávidnak nem adtam még ilyen idősen ilyeneket mert nem igényelte.
Nagyon örülök, hogy bevállt a mellszívó és ilyen jól vannak már.

Titi
Ne is foglalkozz ennyit a háztartással pihenned is kell.
Ha itthon lesz Dávid akkor sokat fogunk lejárni a játszóra és ott lehet pancsizni, sarazni. Az erkélyre is ki lehetne menni de azt nem szeretem, mert Dávid elég ficánka és képes felállni a székre is és félek nehogy kiessen. Egyébként meg max 2hetet vagyunk itthon azután hogy vége az ovinak és megyünk anyáékhoz, és ott az udvaron lehet mindent.

Gyöngyi
Jaj de örülök, hogy van net. Gondolom te még jobban. :)
Jó sokat olvashatsz, de ha nem sikerül az sem baj. Írjál mi van veletek, hogy vagytok mit csinálnak a lányok mindenre kíváncsi vagyok.

Sziszi
Nagyon jó színek vannak a házban, olyan vidám az egész. Remélem azért nem megoldhatatlanok a gondok amiről írtál.
A gyerekek is nagyon édesek. El sem hiszem hogy már 5 hós is elmúlt a kicsi. Nagyon szalad az idő.

Mona
Nem irigyellek, tiszta készenlét az egész napod. Remélem az éjszakák kicsit jobbak.
Nálunk szopinál eleinte meseolvasás volt aztán később amikor a kicsi ezt nem nézte jó szemmel akkor bekapcsoltam a tv-t :roll: és ott nézett mesét. Igaz nekem Dávid idősebb és már lekötötte az ilyen. Ha Emma ilyen mozgékony akkor én is inkább a járókát javasolnám, ha elvan benne.
Kitartást és ne hidd azt, hogy csak téged visel meg ez a helyzet ennyire csak van olyan aki ezt nem vallja be. Nyugodtan kérj segítséget a nyagyszülőktől ha tudsz, talán akkor valamivel könnyebb egy kis időre.

Verzsike
Hát nem könnyíti meg a helyzetedet a kislegény a pocakodban. Ha már most ilyen akkor mi lesz ha kint lesz.:)Kíváncsi vagyok mi lesz az uh-on, mindenképpen gyere és számolj be róla.
Attól ne félj, hogy unatkozni fogsz mindig ad majd feladatot neked nehogy unatkozz és ott lesz mellé a háztartás is.

Balimama
Ne is mondj ilyet, hogy nem lesz több babád. Annyit küzdöttél már érte, hogy én hiszem, hogy sikerülni fog, csak nagyon próbára akar tenni téged.
Most mikor lesz a Hsg? Sikerült a gombát kikiezelni?

Eszter
Jaj jelentkezz már mi van veletek? Mindenképpen gyere a doki után nagyon kíváncsi vagyok.
És utálom a főnöködet, hogy így kitolt veled ezzel az új asztal beállítással. :evil:

Koda
Nagyon jó kis nyaraló ahol voltatok. Itt igazán ki lehet kapcsolódni. Szépek vagytok a képeken. :D

Hát az én kedvem sem a legjobb. Már nagyon bele vagyok fáradva ebbe a folyamatos egyedüllétbe a gyerekekkel. Igaz most két egymást követő vasárnap együtt voltunk, de az szinte semmi. Mindet egyedül kell megoldanom egész nap. Néha az az érzésem nem akarom így leélni az életem. Mennek a napok és úgy érzem egyre jobban eltávolodunk egymástól. Mind a ketten éljük a napjainkat és valahogy ezek nem akarnak illeszkedni egymással. Lányok nálatok is van ilyen vagy csak én fújom fel a dolgot ennyire?
Na én is panaszkodtam. Bocsi érte.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ági, Mesi
Nektek lassan minden nap illik bejelentkezni hogy megvagytok. Mert a végén nagyon fogunk itt aggódni mi van veletek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!

NE aggódj! Nekem is vannak olyan időszakaim, mikor kétségbe esek, h csak járunk dolgozni, itthon elvégzem a házimunkát, befizetem a csekkeket meg mindet elintézek és úgy tűnik csak ez jutott nekem. Alig látjuk egymást a párommal, akkor is hullán hazajön, csak bezuhan a tv elé vagy az ágyba és kész. Aztán jön valami jó élmény, egy kirándulás vagy ilyesmi és akkor hónapokig ez megint eszembe se jut.
Ha elmégy egy picit anyukádékhoz, biztosan feltöltődsz egy kicsit lelkileg is és jobban fogod viselni.
verzsike
 
 


Sziasztok,
okés, akkor a mai bejelentkezésemet letudom... :D

Hulla vagyok, nincs levegőm ebbe a melegben és a pocim is megint sokat feszült... Szerintetek nem korai még ez egy kicsit?
Ma elmentünk a Fehérvári útra Vivimnek a talpbetétért. El vagyok keseredve, mert még a magasszárú tornacipőjébe is alig fér bele betéttel együtt a lába. Szegényem elfelejtheti a csini cipőket, vagy nem hordjuk állandóan a betétet..??!!

Amugy Vivim ma itthon maradt, mert fájt a füle. Tegnap fülészeten jártunk, kapott fülcseppet. Tudom mi volt a baj: vasárnap pancsolni voltunk a Rukkel-tavon. Jó volt, sokat volt a drágám víz alatt :D :roll: , de ma már nem fáj neki igazán, úgyhogy holnap elengedem egy napos kirándulásra.

Verzsike,
forgolódik neked is a drága??! :) És most is nyomja a bordádat?

Zsuzsa,
megnyugtatlak ilyen nálunk is előfordult már! Néha hiányolom a "régi szép időket"... Amikor nem létezett más, csak MI. De ha belegondol az ember, akkor ez az élet rendje. Sokszor nekem is fáradtan hazaesik, itt ücsörgök csöndben, hogy ő aludjon, és este ismét elmegy dolgozni. Olyankor pityeregve alszom el, mert akivel dolgozik az többet kap belőle mint én... De értünk teszi, és ő lenne a legboldogabb, ha minden percét nyugodtan velünk lehetne és nem kéne hajtani a pénzt!

Juci,
szépek vagytok és hiányoztok!
...a kádról majd beszéljünk, hogy akkor beszerezzük-e vagy sem!!?? Oks?
Nagyon jó pihizést nektek és vigyázzatok nagyon magatokra!
Én meg megpróbálok addig nem megszülni :D

Mona,
nagyon szép a kicsi lányod a képeken! Pont ilyen kerekpofiut szeretnék én is! :) Vivim is hasonló volt bébinek!

Sziszike,
de jó a lakásotok! És azzal van még mindig probléma? Gyere várunk, hogy mesélj többet!!!

Titi,
természetesen vigyázok a Jucitól kapott ruhákra, és számíthatsz rá, hogy tőlem is mennek majd rucik... Bár más évszak, ettől egy kicsit nehezebben tudod majd használni őket, de azért biztos tudod majd.
Én amugy a hálózsák mellett szavazok! Livit nem fogom tudni a nagy melegben abban altatni ahogy megszületik, de Vivinél nekünk nagyon bevált!
Talán már meséltem is, hogy már nagyobb volt és akkor már ki volt szedve neki a kiságyból két rács és simán még a zsákban is át tudott mászni hozzánk! Imádtam! :D

Éva,
lesz neked babád még, ne beszélj butaságokat!!!
Most éppen mit kezdenek veled? Kezelitek a gombát?? Mesélj részletesen kérlek!

Gyöngyi,
de jó, hogy vagy te is, pont most emlegettelek! Ugye tudnál jönni a talira?

Most megyek, rakok fel nektek képet még, ha tudok.

puszi,
Ági
Kép Kép
csné
 
 


Timi,
sikerült valamit intézni Zebegénnyel kapcsolatban?
csné
 
 


Sziasztok!

Csak 1 percem van,mert most értem haza.Nos,még semmi sem látszott,hiszen ma vagyok a 28.ciklusnapon.Viszont a méhnyálkahártyám 1,6 és az egyik petefészkemben egy szép terhességi sárgatest díszeleg.Jövő szerdán is megyek és a dokim még szuperebb,ha lehet ezt fokozni.Annyira bízik bennem én meg benne,hogy a szülésről beszélgettünk,holott még egy kis petezsák sincs.Nem fogok kapni hormonpótlást és ez így lesz helyes.Megbeszéltük és én megértettem és egyet értek vele.Most várunk,hogy jövő hétre már legyen petezsák.Sajnos nincs időm visszaolvasni,de Ági pocis fotóját látni szuper.Hatalmas pocak,nagy gratula,szépek vagytok együtt.Juci,Eszter áll?! Gratula.Majd olvasok és írok is a hétvégén,mint már igértem.

Puszi

ESzter
anubias
 
 


Szia Eszter,
Először is köszi a dicséretet! :)

Örülök, hogy megnyugtatott a doki és pozitívan áll hozzád! Azt hiszem, hogy nem is kell most neked ennél több!!! Azért vigyázz magadra és remélem jövöhéten még többet fogtok látni!!!! :lol:
Hétvégén várjuk a "hosszú jelentkezésedet"!!!

Pusz
csné
 
 


Eszter
Hú ezek elég jó hírek. Nagyon szuper, hogy továbbra is bízhatsz a dokiban. Nagyon várom a jövő hetet, hogy akkor mit fogtok látni. Hétvégén pedig mindenképpen gyere. :)

Ági
Nagyon jól néztek ki. Olyan boldognak látszik mindenki a képen. Szép nagy a pocakod és továbbra is csini vagy.
Hol van a Rukkel-tó? Nagyon tudatlan vagyok, nem is hallottam még róla. :oops: :roll:
Remélhetőleg Vivinek teljesen jól van már a füle. Már a suliból sincs sok és kezdődik a nyári szünet. Gondolom, hogy várja. Megy valamilyen táborba vagy otthon lesz, mert nemsokára érkezik a kistesó?

Verzsike, Ági
Köszi a megnyugtató szavakat. Nem vígasztal, hogy máshol is van ilyen. Ti nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen jól kezelitek a dolgot. Alapjában véve eddig nekem sem okozott ekkora rosszkedvet az ilyen helyzet, de most valahogy kicsit besokalltam. Olyan nehéz kikecmeregni belőle, főleg úgy, hogy a nyár még csak most kezdődikés tuti így fog eltelni.
Na megyek aludni.
Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

A ház nagyon szuper csak az ügyvéd nem.:(
Minden szerződésünket elrontotta.

Nem volt könnyű idáig eljutni.

A kerítést is elsunnyogták és sok minden mást, de nem vagyok hajlandó ezeken idegeskedni.
Még kívülről nincs beszínezve a ház, amúgy kész, bár csak apránként haladunk. Még mindig vannak dobozaink, ágyunk nincs, de nem ez a lényeg.:)
Kertre koncentrálunk most és jól haladunk, utánna jöhet a belső szépítés tovább.

Építtetővel még mindig vannak gondjaink és nem tudni miremenny, hány év a garancia.
Pl. mi lesz a falrepedésekkel..stb.

Azt meséltem, hogy elsunnyogta a kötbérünket? Mondván mi is hamarabb költöztünk be..s ő is vár a pézére.
Sok minden volt, amit cseppet sem lehet korrektnak n evezni.

Puszi, holnap írok még-jó éjt.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Néha benézek egy másik honlap másik fórumjára, ahol a részleges térítési díjról beszélgetünk, és végre az egyik lány kapott választ az EM-tól, ahonnan én nem!

Én úgy veszem ki az egészből, hogy ezek szerint nem kell fizetnünk június 30 után sem!!! Jól értelmezem???

Bár nem értem így az egészet, először azt írja, kell fizetni az orvosválasztásért, leírja az összeget is, aztán meg azt írja, hogy mégsem kell???!!!

Ági, Mesi nem érdeklődtetek még erről mostanában?

Én küldtem egy e-mail-t az Egészségügyi Minisztérium ügyfélszolgálatára, ahonnan az alábbi válasz érkezett:

"Fontos tudni, hogy a kórházak területi ellátási kötelezettsége fogalmilag azt jelenti, hogy az adott területen élő betegek ellátása a kórház elsődleges feladata, az ő ellátásukat nem utasíthatja el (a te-rületen kívüli betegek esetében erre van lehetőség). Április 1-jével a beteg továbbra sem csak a területi ellátására kötelezett kórházban kaphat ellátást, hanem másik kórházban is. Ezért a beteget többletdíj-fizetési kötelezettség sem terheli, feltéve, hogy az adott kórházba szól a beutalója.

A szülés azonban az 52/2006. (XII. 28.) EüM rendelet szerint a sürgős szükség körébe tartozó egészségügyi szolgáltatásnak minősül, ennek következtében - az általános szabályoktól eltérően - az ellátás beutaló nélküli igénybevétele esetén sem kell fizetni sem ún. részleges térítési díjat, sem vizit-díjat; akkor sem, ha az ellátást nem a területileg illetékes egészségügyi intézményben veszi igénybe a biztosított.

(Egyébként az Országos Egészségbiztosítási Pénztár honlapján (www.oep.hu) az "online kórház-mutató" program segítségével tájékozódhat arról, hogy 2007. április 1-jét követően mely szakmák-ban melyik kórház köteles az Ön területi ellátására.)

Azonban 2007. január 1-jétől a biztosítottnak (a betegnek, ill. a szülő nőnek) részleges térítési díj-ként ki kell fizetnie az OEP-finanszírozás költségeinek 30%-át, de maximum 100 ezer forintot, ha az intézmény munkarendje szerinti orvostól eltérő orvost választ az ellátás elvégzésére.

Az intézmény munkarendjétől eltérő szülészorvos választása esetén fizetendő részleges térítési díj tehát az Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozás összegéhez igazodik, vagyis a két legfonto-sabb alapesetben a következő:

Hüvelyi szülés: 25 493,- Ft (84 976,- Ft 30%-a).
Császármetszés: 53 028,- Ft (176 761,- Ft 30%-a).

A speciális esetekben fizetendő pontos összegről a konkrét körülmények ismeretében a kórház or-vosa képes és köteles felvilágosítást adni.

A fenti szabályoktól eltérő, kivételes átmeneti szabályként azonban 2007. június 30-ig orvosválasztás esetén sem kell részleges térítési díjat fizetni akkor, ha a biztosított ugyanabban az intézményben, ugyanannál az orvosnál 2007. január 1-je előtt igénybe vett ellátáshoz kapcsolódó további ellátást kap. Tehát ha pl. a várandós nő annál a kórházi szakorvosnál kíván szülni, akihez ugyanabban a kór-házban terhesgondozásra járt, akkor a munkarendtől függetlenül nem kell fizetnie a szülésért, feltéve hogy a gyermek 2007. június 30-áig világra jön.

Felhívom a figyelmét, hogy a Kormány május 02-ai döntése értelmében a fentiek szerinti orvosválasztás miatti 30%-os részleges térítési díj fizetésének kötelezettsége július 1-jétől sem vonatkozik a terhesgondozásra és a szülészeti ellátásra esetére. Az ezt tartalmazó törvénymódosítási javaslatot a Kormány az Országgyűlés elé terjesztette."

Ezt június 6-án írták, így elég friss.

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Ez úgy ahogy van zavaros. Szerintem maguk a kórházak sincsenek tisztában azzal, hogy kinek, mikor, mit kell majd fizetni. Remélhetőleg mire te oda kerülsz már világosan fog látszani kell e fizetned vagy sem. Szurklok az utóbbi verzióért.

Lányok lássatok csodát sikerült képet kicsinyítenem. remélem fel is tudom rakni. :) Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na, itt vagyok kicsit bővebben is!

Csak annyi a munkám a fenébe, hogy ki se látok belőle. Sok a probléma ezekkel a hipermarketekkel! :(

Bufo, először is, muszáj gratulálnom!!! Nagyon ügyes vagy!!!
De ez azt jelenti, hogy többet már nem segíthetek?! :cry: :lol:

Mona, még egyszer gratulálok a kis jövevényhez! Édes kis pufi arcocskája van! Jó husis baba! :)

Eszteeeeeeer!!! Istenem, de boldog vagyok!!! Na jó, nem örömködöm még, de ez nagyon jó jel! Jaj, attól picit megijedtem, hogy nem akar progit adni, de tudod, megbeszéltük! És ez magamra is vonatkozna... muszáj bíznunk az orvosunkban!
Főleg, hogyha kifogtad az aranyhalat! :) :wink:

Ági, aztaaaaaaaa!!! Csodaszép a pocid!!! Tud ez még hová nőni? Gondolom, néha már igazán kellemetlen lehet a feszülése meg a "külön életet élése". De ugyanakkor pedig csodálatos érzés, amit én is nagyon-nagyon várok már!
Remélem, kihúzod még egy kicsit, de azért már így is szép a súlya Livinek, úgyhogy tutira minden rendben lesz, mégha lassan elő is bújik.
Jaj, de izgi!!!
Ezzel a tavazással nekem is felkeltetted az érdeklődésem! Csak az a gond, hogy Dani utálja a tavakat, én meg úgy mennék hétvégenként!

Valaki lányok nem akar menni valamelyik hétvégén egyedül hűsölni valamelyik tóra? Bár lehet, hogy Dani meg is ölne a gondolatért is, hogy kismamaként neki akarok indulni.
Én egy stranddal is beérném, de oda sem jön. :( Valaki mellé szívesen betársulnék!

Erzsike, nagyon örülök neki, hogy jól sikerült a hajad. Remélem, hamarosan én is eljutok hozzá. Csak nem itt voltál Kispesten?
Kíváncsi vagyok, kapsz-e kisrucit a Tescoban, ha nem találsz holnap, szólj, és szívesen veszek Neked. Lefotózom, és megnézed, tetszik-e, és veszek Neked szívesen! Ha jól emlékszem, volt kék is!
De szupi, jövő héten mész uh-ra te is? Reméljük, megerősítik, hogy jó helyzetben fekszik a bébid, mármint fejjel lefelé!!! :)

Bufo, majd elfelejtettem! Csodaszép a konyhád, már amennyi látszik belőle!!! Imádom ezeket a színeket!!!
Ami a problémát jelenti... akkor bele is kezdek az én siránkozásomba, és leszűrheted a következtetést... talán még szerencsésnek is érezheted magad majd utána a pároddal!

Szóval, lányok, én ma reggel bőgésbe törtem ki idebent, annyira kínos volt, nem bírtam abbahagyni!
Azzal kezdődött, hogy kinyomtattam a Daninak ezt az oldalt, olvassa el ő is, kíváncsi lettem volna az ő véleményére is, már ami az orvos/kórházválasztást illeti. Mondtam neki, majd ha lesz időd, vagy majd otthon.
Erre ő kikapta a kezemből, és össze akarta gyűrni, hogy ne foglalkozzak már én ilyenekkel, ő most amúgy sem ér rá, mert dolgoznia kell.
(Meg kell jegyeznem, hogy most azért van ennyi munkája, mert holnap jön a termékének a külföldi felelőse, és arra kell készülnie. De néha olyan light-osak a napjai, sokat netezik. Ilyenkor persze annyira dühös vagyok rá! Miért nem találja fel magát, még ha nincs is dolga?! Idebent is azt a hülye wow-os fórumot olvasgatja, nem elég otthon?!)
Aztán kitört belőlem, hogy ennyire sem képes már, nem is foglalkozik velem. Engem most ez foglalkoztat, és szeretném, hogyha tudna róla.
Aztán beszaladtam a szobámba, hál' Istennek egyedül voltam, a kollegám még nem ért be, és kitört belőlem a zokogás. Hogy nem foglalkozik velem eleget.
Amint hazaért, bekapcsolja a gépet, és játszik hajnalig. Esetleg feláll 1-2 percre, ad 1-2 puszit, és visszaül.
Tegnap szóltam neki, hogy most jöjjön, mert rugdos a bébi. Erre ő, hogy mindjárt, kb 15 perc múlva tud felállni a gép elől. Aztán el is felejtette.
Lányok, annyira, de annyira zokon esett! Mintha nem is érdekelné a bébi mozgása! Mert hogy még úgysem érzi, mindig abbahagyja ha ráteszi a kezét. Majd ha jobban fog rugdosni!

Most a fejére olvastam ezt is, és még ő volt felháborodva, hogy nekem semmi nem elég.
Kérdem én, hát olyan telhetetlen vagyok? Mindent megcsinálok, pocakosan is, és ennyire nem képes. :(

Szóval, én azt mondom, lányok, addig amíg a párotok a munka miatt hanyagol benneteket, addig örülni kell! Ági jól mondod! Szívesen pátyolnám egy fáradt nap után, ha tudom, hogy kihajtotta értünk a lelkét. De nem azért, mert elfáradt a játékban, netezésben. Így néha nem szívesen viszem oda a gép elé a vacsoráját. Egyszer a fejébe borítom.

Bufo, remélem, picit jobban érzed magad! :wink: Tudod, hogy mindenhol vannak problémák, hol kisebb, hol nagyobb. Kérdés, hogy mi nők el tudjuk-e fogadni, vagy tudunk-e változtatni rajta. Mert addig, amíg mi nem borítjuk a bilit, nem fog semmi sem változni. Én próbálok kedves, megértő feleség lenni, aki elfogad mindent. Csak attól félek, a fejemre fog nőni. Most mindenesetre megvárom a baba születését, meglátjuk, mennyire fog változni Dani, aztán ha semmi, akkor lesz nagy beszélgetés.

Na, akkor én is kipanaszoltam magam mára, muszáj mennem dolgozni tovább. :( Sajnos én csak ritkán érek rá idebent netezni, otthon meg megint a házimunka miatt.

KépKép
titi_27
 
 


Drága Mesi!

Szégyenlem magam ezerrel! De ami késik, nem múlik, és csak 1 nappal maradtam le!!!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok, ha egy picit megkésve is, de annál nagyobb szeretettel!

És nagyon várom a beszámolót az UH-ról!!! Mi volt? Minden okés ugye? Nem több már a magzatvíz?!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: