Hali!
Daninak este 37, 7 hõemelkedése volt (levonva már), kapott egy kúpot, azóta alszik a szopi után. Nyöszörög álmában szegénykém
Remélem ez a foga lesz, mert nem szeretném, ,ha megint vmi torokgyulát szedtünk volna össze. A héten 2 napig tartó náthám volt, most a férjemnek, Danin náthának nyoma sincs, nem szörcsög, rendesen veszi a levegõt. Viszont azért gondolom, hogy a foga, ,mert ugye már lassan 9 hónapos lesz és illene, na meg nagyon nyálzik is pár napja és állandóan berágja az alsó száját. egyébként napközben jókedvû. túl sok mindent viszont nem látok az ínyén, mert nem engedi a szájban turkászást.
Ma voltam a melóhelyen, egy másik nagy cégnek kellett bemutatni azt a rendszert, amit mi használunk, és tök jó volt, mert sikerélményem volt! Annyira örültem, hogy el sem tudom mondani!
Hétfõn viszont egy másik projekt miatt Bécsbe kell utaznom, ahol németül fogok gagyarni. Ami rossz, hogy reggel 6 kor indulunk és kb. este 6kor érünk haza. Addig a férjem vesz ki szabit és õ lesz itthon Danival, remélem jól ellesznek együtt, legalább megtudja a férjem, ,milyen is egy egész nap kettesben és még dolgozni is mellette.
Viszont a németül beszékléstõl kicsit félek, mert Dani születése óta max. a tvcsatornákat néztem, de egy hang el nem hagyta a számat, ráadásul az osztrákok katasztrófa, ahogyan beszélnek, , de valahogy majd csak megbirkózom vele, + amit már emlegettem angol szakmai doksikat, hogy olvasnom kell, na azokkal kapcsolatosan lesz megbeszélés.
Tavaly januárban voltam egy uilyenen kint, akkor már D ott volt a pocakomban, csak még nem tudta senki a melóhelyrõl.
Már most tudom, hogy mennyire fog hiányozni a kis tökfeje!
Most pedig skennelem a páromék kicsi kori diaképeit, anyósom adott egy hatalmas bõröndöt teli diákkal. A férjem tisztára olyan, mint dani, ill. fordítva, de ha az én kicsi kori képeimet nézem, akkor meg rám hasonlít. Olyan jó ilyeneket nézegetni. 72-ben készültek!
Forti
ez a hasizmos nõci nagyon állat!
))
Lányok!
Nem tudjátok mi van Viki-vel? Olyan régen jelentkezett már, azt mondta néha néha azért bekukkant!
Parazita
VW :sokat kell fizetni rá a biztosítónál, mivel ezt a típust lopják leginkább
Opel Astra: régebben mi is gondolkodtunk rajta, hogy egy kombit veszünk, de aztán a Ford Focus Combi gyõzött. Vannak fórumok, kinek melyik jött be, talán az segít! A Ford az tuti!
Timici
Gratula Bencéhez és a szopihoz, ügyik vagytok! Dani is eléggé lustácska volt a kezdetek kezdetén, de aztán minden helyrerázódott, ahogy kell. Még sok boldog szoptatós hónapot nektek!
fogni kb. 4 hónapos korukban kezdenek el tudatosan már.
Körömkosz
Dani is néha olyan koszos a körme alatt, mint a földásó kutyája. Perzse õ elõszeretettel turkássza a virágcserépben a földet, ,ill. csak turkászná, mert már elpateroltam a virágot. egyik munkatársam megállapította, hogy biztosan õstermelõ lesz a gyerekbõl
Szerintem a dagasztástól van, mint ahogy a macsekok is szoktak és úgy ragad a kezére.
Nem illik ilyet, de Szandi gyereke lehet ezért ilyen kis nyomika. Az egyik haverom unokatesója, ,ott szokott lovagolni a szülõvárosomban. Ó szegény....
ÁbelAnitát már a szomszádok óta nem csípjük az anyósommal, , mikor meglátjuk, mindig átkapcsolunk.
Panda
Lehet kapni rizslisztet, bár még nem próbáltam, de olivaolajjal lehet belõle rántást készíteni.
Lányok!
Nekem is tanácsoljatok vmit! Mert Dani csak szopival tud elaludni napközben. Jó lenne, ,ha ez már csak estére maradna, mert kiidegeli a család többi tagját, ha éppen el kell mennem otthonról és elálmosodna. A szeme már majdnem lecsukódik, de õ még játszik, de az ágyba kerülve, hiszti és feláll és ki akar jönni. Próbáltam ezt a visszamegyek pár perces dolgot, amit írtatok, de nem jött össze...
Beszti
A Kismama táblázatban vannak fûszerek én már ízesítem Dani fõzijeit és semmi gond velük. Miért nem lehet mondjuk petrezselymet? Én azt szinte mindenbe teszek.
Vessetek meg, de én ma a spegettimbõl adtam Daninak, mert kikövetelte szó szerint. Mimondjuk évek ót durumtésztát tojásnélkülit szoktunk enni.
Most pusz, megyek alukálni!