Sziasztok!
Ancsi!
Nagyon csini vagy, nagyon helyes a pocid!
Tényleg, Márti, And, Prüntyi, Csikken, (hű, remélem, nem hagytam ki senkit) Ti is dobhatnátok pocis képet!!!
Totka!
Veletek mizu??? Nem sikerült megtalálni az iratokat??? Rendőrség mit mondott??
Annamami!
Örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok, csak így tovább, szorítok nektek nagyon!
Mazsi szuper édes, és szerintem kiköpött Te!
Mea!
Neked meg már elmontam személyesen is!!!
Egyébként tényleg, itt voltak tegnap nálunk Meáék, Lívi nagyon kis édes, eszméletlenül dumál, mindenre van valami reagálása.
És nagyon kis türelmes kislány, szó nélkül tűrte, talán még élvezte is, amíg mi shoppingoltunk Meával.
Gergőről mindez nem mondható el, bár tegnap azért a nagy átlaghoz képest türelmesebb volt.
Csak a végén veszítette el a türelmét (na meg én is), mert mindenáron mozgólépcsőzni akart.
De hát igaz pasiból van, úúútálja a vásárlást.
Ma pedig igazi hősként viselkedett, mert elvittem magammal a kozmetikushoz, kiszedettem a szemöldökömet. Nagyon édes volt, ült a fotelban, és ropit majszolt, amíg engem szedegettek.
Pedig nagyon be voltam tojva, hogy majd megy a műsor, mint pl. a Teve u-ban is. De nem!!! Meg is dícsértem!!!
Egyébként pedig nem vagyok vele megelégedve, legalábbis az evőkéjével nem!! Alig eszik valamit, főtt ételt pláne alig hajlandó.
Borsófőzelék, rakott krumpli, rakott karfiol és húsleves jöhet, egyébként semmi!! Ja, meg a sült krumpli, szerintem egész álló nap azt enne.
Főtt ételekből kb. ennyi mostanság. Tegnap a borsó levesből is csak a borsót volt hajlandó kiszemezgetni, pedig teli volt fincsak zöldségekkel, tésztával. Ha már tettem egy répát, vagy tésztát a kanálra, akkor fintorogva eltolta a kezemet...
Ki vagyok tőle rendesen.
A másik a gyümölcs. Amit még nem evett (legalábbis tavalyról nem emlékszik rá) azt meg sem hajlandó kóstolni. Úgy, mint dinnye, eper, barack.
Banán és alma csúszik, azt ugye kapta egész télen is!!!
De semmi újdonság, nem kell neki semmi!!
Nem tudom, mi lesz így ezzel a gyerekkel.
Viszont, tavaly nem lehetett úgy fagyit ennünk, hogy ő is látta, mert olyan hisztit rendezett érte, hogy csak na! Idén viszont, meg sem kóstolja, nem hajlandó még csak belenyalni sem, csak az üres tölcsér kell neki... Nem mintha bánnám...
Ja, a kozmetikusra visszatérve, nem tudom, hogy mondtam -e már, de végre nyílt itt egy "üzletház" (ez a neve, de szerintem szépségszalon), elég igényes, van benne kozmi, műköröm-manikűr, fodrász, szolárium, masszázs, stb.
Gondoltam, elmegyek, kipróbálom, és kiszedetem a szemöldököm.
Hát , talán az mond valamit, hogy hétfőn kértem időpontot a héten valamikor délutánra, és mondta a csajszi, hogy full-on van a hétre, nagy nehezen tudott nekem paszírozni most délelőttre helyet.
És tök jól kiszedte, nagyon fasza lett, és szerintem nem is volt drága, 400 Ft-ot fizettem érte.
Na, mit is akartam még???
Ja, igen!
Mse!
Milyen volt Rómában??? Gondolom, csak azért tőled szeretném hallani!! Olasz pasikért egyébként is odavagyok, szerintem nagyon ott vannak a top-on. (Na, meg a görögök is, de azért nem mindegyik. Egyszer összehozott a jó sors egy görög pasival, Adonisznak hívták... Hm... De rég is volt)
Párkapcsolat:
Hát mit mondjak, hazudnék , ha azt mondanám, hogy minden olyan szép, és idilli, mint mondjuk Gergő előtt volt. De ezt én legfőképpen annak tudom be, hogy gyökeresen megváltozott ugye az életünk, mióta Gergő megvan. Egyrészt én ugye itthon, begyepesedve...
Másrészt Robi, mióta Gergő megvan, két munkahelyen dolgozik, hulla fáradt egyfolytában.
Vitákból sokkal több van, mint mielőtt Gergő megszületett, de ezt szintén az előbb leírtaknak tudom be, illetve nálunk, ha vita van, akkor az "após eredetű". Szóval miatta vitázunk Robival. (én ugye ugatok, mert kurv@ sok minden csípi a szememt, Robi meg szegény hallgat, vagy könyörög, hogy fejezzem már be... )
Egyébként Robira abszolút számíthatok a gyereknevelésben; már abban a kis időben, amikor itthon van. Bár ezidáig a pelenkázást soha nem csinálta, de mostanában kénytelen volt beletanulni, az akupunktúra miatt sokat volt Gergővel. Nagyon profi már benne.
Egyébként halál jól elvan Gergővel.
Talán már írtam is nektek, néha úgy érzem, sokkal jobban, ötletesebben közeledik Gergőhöz, mint én. És sokkal türelmesebb is vele. És sokkal jobban el is játszik Gergő az apjával, mint velem.
Háztartásban nem nagyon számíthatok rá, de ha megkérem (inkább megkérném) valamire, akkor szó nélkül segítene.
De nem nagyon szoktam megkérni. Csak ilyenekre, hogy hozzon fel a pincéből ezt-azt (úúútálok oda lemenni; sötét van, és hideg, és esetleg egerek, stb.
)
És szó nélkül beágyaz pl. hétvégén, és esténként is általában ő ágyaz.
Főzés abszolút az én reszortom, nem is ért hozzá, de nem is nagyon szeretne.
Viszont itt Mogyoródon elég korlátoltak a lehetőségek, pl. egy héten csak egyszer hoznak a boltba friss húst. Szóval, ezt megértette, hogy itt nem kapunk meg mindent, ha meg mégis, akkor kb. másfélszer annyiért, mint Pesten mondjuk, egy hipermarketben. Úgyhogy én írom a listát, és lelkiismeretesen bevásárol. Bármit. És nagyon ügyesen csinálja, tényleg mindig nagyon szép, friss árut hoz. (bár szerintem a háta közepére kívánja az egészet, de szó nélkül vásárol mindig. Helyette nem hajlandó velem eljönni a nagybevásárlásokra, azt mindig egyedül kell intéznem - még szerencse, hogy most lejárt a jogsim...)
A kert általában az övé, bár sok gond nincs vele, max az esténkénti locsolás, ill. a heti fűnyírás (igaz, az is vagy 3 óra).
De van, mikor kedvet kapok füvet nyírni, és locsolni is sűrűn locsolok, pláne, ha látom, hogy Robi fáradt.
Szóval, összességében nem panaszkodhatok, persze nekem is, illetve nálunk is vannak mosolyszünetek, amikor nincs haverfelvétel...
Általában én vágom be a durcit, de nem tart sokáig...
Összességében én is kb. azt mondhatom, amit Csikken, hogy áldom a jó sorsot, hogy az utamba sodorta Robit.
Minket sem vet fel a pénz, és biztos sokkal könnyebben mennének bizonyos dolgok, ha több lenne belőle, dehát nekünk ezt dobta a gép...