Sziasztok!
drága Mo!
teljesen normális, amit érzel...mikor a babáimat elvesztettem, utána elviselhetetlen volt számomra megtudni, hogy az ismerőseim közül valaki épp terhes lett, vagy megszült.
megijedtem saját magamtól, mert mérhetetlen dühöt, és igen: IRIGYSÉGET éreztem, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám...
és persze nem értettem, hogy más miben különb nálam és miért érdemli meg, hogy sikerüljön neki, én meg miért nem
de aztán mégiscsak eljött az én időm is...
azért örülök, hogy rászántad Magad végre, hogy elmenj orvoshoz...lehet, hogy Neked is csak valami apró dolog kell ahhoz, hogy sikerüljön...én mindenben melletted állok, és nagyon szurkolok Neked.
Krisz!
örülök, hogy jobban vagy, látod: így kell ezt csinálni
Manó hogy van?
írhatnál Róla, nagyon érdekelne, milyen az élet egy örökmozgó másfél évessel ( én már elfelejtettem, de remélem még lesz részem benne)
háát nem vagyok boldog ettől a melegtől, de nem panaszkodom, mert gyanítom, hogy az igazi, kibírhatatlan, tikkasztó meleg még hátravan
...nem tudom mi lesz, már most is elég sokat forgolódom éjszakánként...
most az tartja bennem a lelket, hogy jövő vasárnap megyünk 4 napra Bükfürdőre, jó lesz kicsit lazulni, finomakat enni, igaz wellnesselni csak a fiúk fognak, mert nekem nem szabad, Melissa meg víziszonyos, de majd elütjük az időt addig a szálloda játszószobájában és a játszótéren
(ha szerencsém lesz, lesznek talán játszótársak is a lányomnak, és akkor végre olvasgathatok kedvemre
Éva!
ezt már én is éreztem, hogy lehet, hogy a Sors úgy akarja, hogy ne legyen több gyerekem, ez most megdőlni látszik...
fel a fejjel, a vizsgálatok után többet tudunk majd...én hiszem, hogy az orvostudomány mai állása szerint nem létezhet olyan, hogy akinek már van két gyönyörű gyereke, ne legyen harmadik, mikor annyira szeretné...
szívből kívánom, hogy mielőbb találjátok meg a kulcsot a te problémádhoz is!!
tényleg olyan jó lenne, ha lenne újabb kismamink...ha Mindenki az lenne...
Zora!
Nagyon hiányzol
Pandácska!
Légyszi jelentkezz, remélem azért nem szenvedsz nagyon