Új privát üzeneted érkezett!

Panduska!:)
de jóóóóóóóóóóóóóóóóó! majd kérj képet!!!!! kíváncsi vagyok én is!!! :)
Vendég
 


Viki,
Majd kérek de én nem leszek szombatig holnap eltünök!
Vendég
 


Aranyosak vagytok, de az 1 kg fogyás semminek tünik a hátralévő 35 kg leadása mellett, és én ezért vagyok türelmetlen :oops: . Régebben 1-2 hét alatt képes voltam 5 kilót is leadni mozgás nélkül, mostmeg................. Célom , hogy 2 jegyű legyen a súlyom, arról már nem is álmodozom, hogy 90 kg alatt legyek :oops:

Következő lombikot én szeptember közepére számoltam. Alig várom, hogy október legyen, mert akkor derül ki, hogy hogyan, mikor indulunk .

Kép

csibe
csibe32
 
 

 
 

Csajok!
sajnos elkezdett fájni a fejem... :( Nálam ez egyet jelent: jön a mesi.... :( :( Most csak azért drukkolok, hogy estig kihuzzam, mert szeretnék már rákszűrést is csináltatni, ha már elmegyek a Forgácsba :( :( (ennyi pénzért.......
dezsina
 
 


Dezsina sajnálom :( . Milyen árai vannaka a Forgácsnak? Hasonló a Kaálihoz?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!
11e. a konzultáció, amire kezdetben 2* kellett elmenni, illetve minden lombik előtt 1*. Nekem most lesz a harmadik lombikom szept-októberben. Mint neked. Majd együtt izgulhatunk.
Szóval eddig én ennyit fizettem pluszban, másért nem kellett fizetni. Szerintem ez kibírható.

Na és már barnázgatok is :cry: :cry: :cry:
dezsina
 
 


Dezsina :cry:

Rosszul irtam, nem októberben, hanem augusztusban döl el a köv. lombik időpontja.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Dezsina!
Na neeeeeeeeeeeeee, ez nem lehet igaz!!! :(

Csibe!:)
kiatartás a fogyóhoz, ha iylen elszánt vagy,akkor biztosan sikerülni fog elérni a célod, és egy babóka lesz az ajándék!:)
Vendég
 


Vikimi!
Még nem adom fel, mert a múlt hónapban is csak barnázgattam aztán mégis terhes voltam :P Úgyhogy amíg nincs igazi vér, addig optimista vagyok, habár azért a fejfájás elég lehangoló.... :( Még a vonalzómon sem változtatok, majd holnap reggelre meglátjuk... Hátha vannak csodák :roll:

Csibe!
Nekem ma dől el mikor mehetek... kiváncsi vagyok :?
De a Kaáliban nincs olyan sok várakozási idő, nem? A Forgácsban fél év! A budapesti-be jársz?
dezsina
 
 


Dezsi,
Én még drukkolok :wink: a Bp Kaáliban is várni kell mostanág 5-6 hónapot is. Ez mondjuk függ attól is hogy melyik dokihoz jár az ember.
Vendég
 


Pandácska!

Nagyon köszönöm!
Most minden drukk rám fér! Még nem adtam fel! Végülis, még csak 1 csepp volt 8)
dezsina
 
 


Dezsina én a BMC-be járok, és idáig még nem volt várólista. Vizsgálatok után azonnal kezdhettünk.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Pandácska,
nem tudom, hogy gratuláltam-e , de inkább még1x, mint 1x sem. :)

Csibe,
a fogyás elején - sajnos - elsőként a víz távozik a szervezetből, de légy türelemmel és nem sürgesd, mert a hirtelen fogyás soha nem jó. Abból lesz a jojo! Az meg semmiképpen nem jó!
Én úgy vagyok vele, hogy ha megszületik Csöpp, akkor sem fogom sürgetni a dolgot hiszen amennyi idő alatt feljött legalább annyi idő kell a fogyáshoz is.
Tessék odafigyelni a mozgásra, az ételek minőségére, mennyiségére és milyenségére. ... Bocs, nem kioktatás, de szerintem ezek azok amik egy sikeres fogyihoz kellenek.
A mozgás alatt nem a spininget vagy a megerőltető edzést értem, mert az meg a másik véglet. Inkább egy lazább edzés, több séta a pároddal, egészségesebb életmód ... és az ember máris jobban érzi magát.
Saját tapasztalat, hiszen amióta nem lett jó a múltkor a cukorterhelésem változtattam az étrendemen. Kevesebb szénhidrát, de nem semennyi.!! Úgyérzem, hogy alig mondható mennyiség jött volna még fel rám azóta. Nem érzem és nem látom, hogy annyit változtam volna súlyban. Pedig elméletileg nekem már a baba napi 200got hízik. De majd kiderül a dokinál a jövőhéten.

Viki,
bocs, de a hétvégén eperfeszten voltunk és nem volt időnk és energiánk. Ma meg sajnos - most is - itthonról dolgozik a párom, de megerőszakolom :wink: :lol: egy fénykép erejéig. :D
Vannak még 'fura" álmaid? Nekem valamelyik nap reggelre volt. :D
Jó és rossz érzés is egyben, de .... a terhesség már csak ilyen. :lol:

Ma reggelre meg azt álmodtam, hogy a pocakom jobb oldalán kinyomta a Csöpp a lábát és a könyökét, de olyan kivehető módon, hogy megtudtam számolni a lábujjait. :lol:

Dezsi,
ez már tuti? Sajnálom, ha tényleg megjön. .... de az elején nekem is sokat fájt a fejem és volt, hogy az utrótól barnáztam.
Azért szorítok nagyon. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!!! :)

ismét egy meleg napra ébredtünk! Ki hogy van?

Hajnóca!:)
nincs mentség a képre!:) megkérdezhetem mennyi plussz kilónál jársz?nekem a dokim tegnap alelkemre kötötte,hogy 1 hónap 1 kiló.Oké ez az elején még megy is de mi lesz a vége felé? Az álmaim mostanában elkerültek :oops:
Tegnap voltam rákszűrésen,és egy nagyon picit megnézett UH-on is,bár nem nagyon akarta az elején,hogy veszélyes a haskeményedés miatt,de kíváncsi volt a méhlepényem helyzetére.Ami már félig felhúzódott,de az egyik fele még ott van a méhszáj körül.Láttam Moszatkát is!Olyan gyönyörű volt.Néztük a fejét és erre beintegetett,majd a kéz eltünt.Igazi kis rosszcsont.Most a mai nap a pihenésé,hiszen a rákszűrésnél csak hozzányúlt a méhszájhoz,inkább fekszem egész nap,nehogy baj legyen.
Te hoyg bírod ezt a nagy meleget?most nézem a vonalzódat már csak 67 nap van hátra!Sikerült bevásárolni?festés?Babaruhák??

Dezsina!:)
nem fog megjönni,elkergetem ugyis itt a légycsapó a kezemben... :)
Vendég
 


Hajnóca,
Köszönöm :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

MA reggel már 36,7 voltam...tegnap már fájdolgált a pocim és estére volt is egy kis barna...ma már tuti megjön rendesen...de igazán nem is számítottunk másra. Pénteken megyek kontroll uh-ra...remélem semmit sem fog látni a doki ami nem oda való. :D

CSibe
Kitartás a fogyihoz!!! :D

Dezsina
Azért még szorítok!!! JElentkezz ha megtudsz vmit!!!
vizkriszisback
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam a Forgácsba beszélgetésen... Csinált ultrahangot (nem látszott senki beágyazódva :( de hátha még nem látszik) és azt mondta, hogy jó a nyhártya és minden rendben van. Nem adott gyógyszert, hogy megjöjjön, majd magától (remélem nem fog) augusztusba megyek vérvételekre, hogy meggyőződjenek arról, hogy kiheverte a szervezetem ezt a két "fútó" terhességet... Aztán lombik ősszel :D Kérdezte, hogy nem akarok e kisérletezgetni, inszem meg ilyesmi, de nem. Ha öt éve most jött össze először, akkor nem bízok a véletrenre semmit. Az a tuti, ha beteszik.

Vikimi!
Jó a légycsapód :D Tegnap este 1 csepp ,ma eddig még 1 csepp... Hát nem tudom. A vonalzó marad. ez még nem mesi :) 8)

Vizkriszi, Csibe, Hajnoca!
köszönöm a drukkokat, egyenlőre még tartom magam 8)

Csibe!
Milyen élményeid vannak a BMC-vel kapcsolatosan? Még csak a tv-ben láttam, de ott nem volt szimpi a váró, meg úgy az egész kórház.
Mindent bele a fogyóba! Azért vigyázz, hogy a vitaminokat ne hagyd el, mert azért mégis csak terhes leszel az ősszel :wink:
dezsina
 
 


Sziasztok,

Dezsina,

Én csak jót tudok irni a BMC-ről. Modern a a várója és a kórtermek is nagyon felszereltek. Csak bejutni nehéz. Sokan járnak oda, és van olyan is, hogy a nyitás elött fél órával már 40-50 ember várakozik arra, hogy bejusson. Ha bekerültél a rendszerbe akkor már felismernek, tudják ki vagy.....
Egyszóval én meg vagyok velük elégedve. Elején sokat filóztam azon, hogy merre induljak el. Szóba jött a Kaáli is, de nem bántam meg, hogy a BMC választottam, gyakorlatilag azonnal bekerültem a programba, és nem kellett fél évet várnom, és ami még döntő volt, hogy a férjem bajára specializálodtak, tehát egy helyen elrendezték nekünk a dolgokat.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!
Örülök, hogy jó tapasztalataid vannak. Remélem a következő Neked is sikerül!!! :D
dezsina
 
 


Ime az új vonalzóm, ez mindent elárul:
megjött :cry: :cry: :cry:
dezsina
 
 


Dezsina!:(

Kép
Vendég
 


Dezsina,
sajnálom. De lassan oddaér hozzád is a gólya vagy a zebra ... aztán lesz neked is nemulass. :D

Vikimi,
megkérdezheted. :D Kb 10 kg van rajtam, de a cukorterheléses eredmény miatt most megszorításon voltam. :? 74kgval indítottam és legutóbb (1 hónapja) voltam 82kg.
Igen sajnos az utolsó harmadban szedi fel az ember lánya a sokat. Szerintem azért, ha lehet ne szedj fel havi 1kgot. Késöbb sok fog feljönni. :(
Nekem az elején alig jött fel valami, de most kezdtem el csíkosodni. :( Kb amióta befordult a Csöpp. Szerintem legalábbis befordult. De majd pénteken meglátjuk. Már várom nagyon.:)
Ígérem ma este csináltatok képet. Csak ha nem én vagyok fáradt, akkor a párom. Péntekig meló után ügyeletbe van. :?
Az jó, hogy húzódik fel. Az viszont nem hogy már keményedik a pocakod!!! Még korai.!! Mennyi magnéziumot szedsz?
Tényleg sokat pihenj, hátha a keményedések alábbhagynak.
Nem mondott rá semmit a doki?

Tegnap este pihentem és egyszercsak elkezdett hullámozni a pocakom. :wink: :D :lol: Olyan baromi jó érzés!!
Remélem mindenki megérzi majd, hogy milyen.
Leírhatatlan és csodálatos érzés. A párom is akkorát mosolygott rajta. :lol:

Ma voltunk megint cukorterhelésen és csütörtökön lesz meg az eredmény. Ma nem voltam olyan jól, mint múltkor. :? :(
Remélem az eredméynünk jobb lesz. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca!:)
A 10 kg az nagyon jó!
megpróbálok nem hízni, :) de nem igazán teszek ellene sem,hiszen erre vártam már mióta.Viszont nem eszek sokat,sőt a vacsi általában ki is marad, mert nem megy le.Tornázni meg nem akarok,nem akarom veszélyezetetni a babó nyugalmát.
A haskemyényedéses mondatom lehet felreérthető volt.A doki azért nem akart UH-ot csinálni, mert így az elején még kiválthat haskeményedést a gyakori UH.Szerencsére én még nem tapasztaltam.Szedek magneB6-t,eddig 3x1-t de a doki mondta hogy nyugodtan mehet 3x2-vel is(2-1-2 szedem végül)
Diétára lettél fogva? a cukorterhelés miatt???A csíkosodás ellen sokan mondják hogy kenjük magunkat,de ahogy olvastam több szakirodalomban,nem használ ellene semmi krém,mert az alkati dolog,kinek hogy reagál a kötőszövete.
Biztosan nagy élmény lehetett látni a hullámzó pocakodat!:)

Jucmuc?????
Zsani??????
Pandácska?????
Vendég
 


sziasztok!

remélem nem baj, ha idepofátlankodok, de olyan jó olvasni benneteket, h sorra egymás után mindenkinek sikerül.
innen próbálok néha erőt meríteni...

én most a 4. lombikban vagyok ET után pont két héttel.
jó lenne tudni mit kéne éreznem :) bár ahogy elnéztem mindenki másként éli meg a dolgokat.

perpill gőzöm nincs meddig bírom még teszt nélkül... nagyon félek az újabb csalódástól.

Ti mikor teszteltetek?
hajnóca
 
 


Szia Új Hajnóca! :)
nekem is a 4.lombik sikerült!!! a 4-es jó szám.És már a beülti után vagy két héttel és kibírtad teszt nélkül?Le a kalappal.Én nem teszteltem, nálunk vérvétel volt.Nálatok nem csinálnak vérképet?
Én nem éreztem semmit,totál megvoltam győződve róla, hogy nem sikerült,és hogy meg fog jönni.A cicim nem feszült, nem fájt, görcsöltem 2 napig, igaz sokat pisiktem,de ezt a sok folyadéknak tudtam be. Én kb a 6-7 hét körül kezdtem érzeni bármit is.
Kívánom hogy sikerüljön!!!! :)
Szorítok!:)
Vendég
 


igen, már láttam, h van egy Hajnoca :)

nincs vérvétel, csak UH a 21-22. napon. nem tudom ez miért van...

talán az javítja az esélyeimet, h 4 embriót kaptam vissza :) egy csak kiválaszt anyucijának :)
meg lefogytam előtte 8 kg-t, magtanultam relaxálni, egészségesebben próbálok enni, csak segít vmit :)

és vhogy most érzem a pocim. párom mindig kérdezgeti, h na mit érzek :) az viszont aggaszt, h cicim kb egy hete elkezdett baromira feszülni, még fájt is... de ez mostanra majdnemhogy elmúlt (mint a 3. próbánknál)

úgy irigykedek, olyan szépek lehettek a pocitokkal :wink:
Viki, már van szép pocid?
hajnóca
 
 


ezek a vonalzók fantasztikusak :)

Pandácska, szuper, ahogy látszik, h elvileg hogy néz ki a bébikéd :)
hajnóca
 
 


Sziasztok Lányok!

Vikimi, Hajnoca!
köszönöm :( majd csak kiheverem...

Szia Hajnóca!
Üdv a fedélzeten!
Hol voltál eddig, hogy csak a 4. lombiknál csatlakozol kis csapatunkhoz?
Csinálj Te is vonalzót! Én is csak pár hete csináltam, mert megirigyeltem Pandácskától...
Nekem megindult a 2.-nál a terhesség, csak utána leállt. A cicim feszült, keserű volt a szám íze. Csak ennyi. De azt is tudtam, amikor baj volt, mert nem erősödtek ezek a tünetek, hanem csökkentek és aztán meg is lett az eredménye :(
Hova jársz?
dezsina
 
 


Hajnóca2 ! :)

ha feszült és fájt a cicid az jó, nekem sem folyamatosan fáj,pl.legutóbb1,5 hete feszült be utoljára, meg ma kezdte ismét.De ilyenkor olyan ,mint ha két kődarab lenne.
Pocakom alapból volt egy kicsike,de a stimu után felpuffadt... de most kezdett el nővögetni látványosan,már észre is szokták venni. Olyan furcsa ez az egész,hogy milyen nagy testi változáson megy át a testünk,nem híztam sokat, mégis olyan ,mintha vagy 12 kg jött volna fel. :) kiasszonyosodtam :) :)
nem tervezel tesztelni????
vonalzót egyszerűen lehet készíteni,babafalva.hu oldalon is van, de ha rákattintasz az itt lévő vonalzókra bejön az oldal ahol készítettük. :)

Dezsina!:)
innentől csak minden jó lehet,csak pozitív dolgok fognak történni,és észre sem veszed már te is készítheted az új vonalzódat!
Vendég
 


Dezsina, az rémes lehetett :cry:
mindig azt mondtam, h inkább semmi ne legyen, minthogy elmenjen... ez nagyon szomorú...... sajnálom...
hajrá Neked a következőhöz!!!

vonalzóval majd próbálkozom, eddig túl bénának tűnök, mert nem sikerül :)
egyébként Dévaihoz járok. Ti?

eddig csak olvasgattalak benneteket, csakhát nem folyamatosan és így nem éreztem úgy, h be tudnék lépni. de már bánom, h nem jöttem előbb, mert nagyon aranyosak vagytok :)

szerintem péntek reggel tesztelek, bár nagyon félek tőle...
hajnóca
 
 


Szia Hajnóca(2)!
Nem is próbálsz meg tesztet csinálni? Azok a jelek amik vannak utalhatnak + eredményre. :)

Vikimi,
megerőszakoltam a páromat!!! :lol: :lol:
A csíkosodás tényleg adottság kérdése, de azért a 'csoda"krémek enyhítik egy kicsit a dolgot. Ha másért nem akkor azért jó, mert addig is csak magaddal foglalkozol. :D :D

Íme:

19 hetes pocak Kép

30 hetes pocak
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


szia Hajnoca!

nagyon jó a pocakfotód :) :)

mostmár tuti, pénteken tesztelek 8)
hajnóca
 
 


Hajnóca!
Jómagam a Forgácsba járok, ősszel megyek a következőre. Remélem az már sikerül. :!: Amúgy nekünk összejött lombik után spontán, csak az sem maradt meg :( . De én ennek is örültem, mert jobb nekem, hogy legalább történik valami és egyszer csak végigviszem már :)
A pénteki tesztre mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++
A cicifeszülés igen pozitiv jel! Mit szedsz most? Milyenek a dokik a Dévaiba? Ott volt mind a 4? Inszemet csináltak előtte?
Ja, és csak pozitiven elképzelni a dolgokat!!!! Sikerülni fog!

Hajnoca!
Klasszak a fotók!!! Már nagyon látszik?

Vikimi!
Úgy legyen! :)
dezsina
 
 


Dezsina,
igazad van, Te legalább már tudod, h összejöhet Nektek, ez viszont nagyon jó :) így a következő is tuti összejön.

én most csak folsavat és duphastont szedek, meg az utrogestan.
az első kettőnél volt progiszuri is, de az iszonytosan megviselt és ugye nem is használt, mert még csak el sem indult semmi...

Dévainál csak 2 doki van meg a biológusok. és igen, itt volt mind a 4. inszem nem volt, mert páromnak rossz lett a spermaképe, ezért egyből lombikra ugrottunk.
hajnóca
 
 


Hajnóca!
Jó lenne, ha még a lombik előtt összehoznánk (ingyen :D ) !

Én mindig utrot, meg progi szurit kaptam

Nekünk 6 inszem volt, simán végigjártuk a szokásos utat... Az első lombikunk ICSI-s volt, a másodiknál pedig apa jól teljesített és IVF volt. Ez indult be :) Olyan jó terhesnek lenni!

Nagyon drukkolok Neked! Akkor pénteken lesz a nagy nap! Ugye tudod, hogy azonnal kell jelentkezni :!:

A Forgácsban is 2 doki van + a biológusok. Akkor ez is ilyen kis családias hely lehet, (gondolom :roll: )

meg szabad tudakolni, hanyadik X-et nyomatod és mióta próbálkoztok?
Én 5 éve szeretnék babát és most leszek 35.
dezsina
 
 


Dezsina,
bizony hogy jó lenne :) nemcsak a pénz, hanem a módja is :wink:
szerencsére Ti akkor elég jó esélyekkel indultok neki. egyébként akkor elvileg egyikőtökkel sincs semmi probléma?

fúú, én már a lombikoktól is kész vagyok, de a 6 inszem... hogy bírod a gyűrődést? "lassan" már nagyon megérdemlitek a bébi(ket).

igen, elég családiasnak mondható a hely. a doki elég szigorú ugyan és néha úgy tudsz csak meg dolgokat, ha eszedbe jut rákérdezni, de azt gondolom igazán odafigyel az emberre.
igazából azért választottam ezt a helyet, mert ez van a legközelebb a lakásunkhoz :) a többi helyet szinte nem is ismerem.
Ti miért a Forgácsot választottátok?

én 28 leszek és mi is kb 5 éve próbálkozunk. az volt a baj, h nagyon sokáig vártunk a csodára...
hajnóca
 
 


Sziasztok!

Hétfőn voltam a dokinál!

Úgy néz ki lehet, hogy ebben az évben már nem lesz több lombik!
Augusztusban valami méhvizsgálatot csinálnak egy napra kell befeküdni. Megnézik, hogy mi van a myomámmal, ha az bekavar akkor meg kell műteni és 3-6 hónap pihi van utána!
Most ezek után még jobban megvagyok zakkanva!
gizmixxx
 
 


Gizmixxx!
nem szabad letörni, gondolj rá, hogy ez is egy lépés előre,még jó is hogy megnézik a méhed,így kizárnak minden lehetséges problémát.Nekem is megnézték,laparoszkópiával,1 éve május elején, és csak októberben mentünk ismét,majd februárban ami ugye sikerült.
Próbálj lazítani,kirándulgatni a férjeddel,barátokkal!Minden jó lesz!!! :)
Vendég
 


Sziasztok,

Gizmixxx sajnálom :cry: . Nekem is találtak miomát igaz a méhfal külső oldalán a serosa alatt, azt mondták, hogy az nem okozhat problémát, kitudja.......... Ezek szerint nálatok a 2. nemsikerült lombik után küldenek el hysteroscópiára?

Hajnoca irigykedek áma pocidra :wink:

Hajnóca üdv köztünk.

Vikimi te mikor mutatod meg magadat?

Dezsina én az elsőnél csak utrot kaptam. Tartottam is attól, hogy elég-e nekem, mert annyit kaptam mint amennyit a 50 kg-os lányok kapnak, pedig én ennek jóval a duplája vagyok :oops: Kiváncsi vagyok, hogy szeptemberbe kapok -e progi szurit. Hajrá spontán babásodás :D . Méhpempön gondolkoztál már azon, hogy kipróbálod? Sajnos nekünk esélyünk sincs a spontán babára :cry:

Nyulasz merre vagy :wink:

Pandácska?

Julika mit deritettél ki a Hegár féle vizsgálatról? Ha már volt átjárhatóságid akkor miért kell azt megismételned?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!:)
hogy áll a fogyi?remélem eléred a célodat.Méhpempőt egyszer mi is kipróbáltuk,de nem ízlett :)
én a 18 hetes UH.után mutatnám meg magam,remélem minden rendben lesz.Most feszül a hasamalja,remélem csak a méhem növögett,de nagyon ijjesztő érzés,mindig azt lesem nem vérzek-e.... ja és a székrekedés.....
mindenkinek szép napot!:)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Hajnóca!
Az inszemeket csak úgy csináltuk végig, hogy muszáj a lombik előtt, ha minkettőnk ugymond egészséges. Havonta jártunk a SOTE II-re. Igazából nem csodálkozom, hogy egyik sem sikerült, mert nem fektettek rá akkora hangsúlyt (szerintem). Itt arra gondolok, hogy esemény után fel kellett pattanni :? :shock: A SOTE-s doki küldött a Forgácsba. A Kaálit is feldobta, mint lehetőséget, de nekem Budának az a része elég kiesik és A Forgács pont a lakhelyem és a munkahelyem között van, ráadásul majdnem az útvonalon :)
Az hogy milyenek az esélyeink nem tudom, hiszen 5 év óta most estem először természetes úton teherbe :( Hát nem tudom. Nálunk inkább (és ezt most a saját eszemből mondom) ilyen vércsoport összeféhetetlenség van. Ezt doki még nem mondta, de tök ellentétek vagyunk. Remélem csak én képzelem azt, hogy ez a probléma....
Amúgy én egy év után mentem dokihoz, hogy nem sikerült. És mire elértem csak az inszemekig eltelt majd 3 év. szerintem nagyon lassan mennek a dolgok.... :evil:
Milyen érzéseid vannak a holnappal kapcsolatosan :?: :) Remélem pozitiv gondolatid vannak :?:

Gizmix!
Arra nem is gondolsz, hogy nem kavar be a miomád? Drukkolok, hogy ne legyen semmi! Szeretném ha valahogy átvészelnéd a negativ gondolatidat és jól sülne el a dolog!

Csibe!
Hány darabot kaptál napont az Utroból? A progi szuri szerintem jó, csak nagyon rossz a naponta szuratás :) De hátha segít...
A méhpempőn azért nem gondolgodtam, mert talán az méz ízű és a mézet képtelen vagyok megenni. Viszont, most megint fogok teázni és kipróbálom az aloévera-t is. :) Hát igen, mi legalább reménykedhetünk, hátha összejön, csak úgy.

Vikimi!
kicsit rossz kedvem lett, hogy megjött. Azt hittem jobban viselem majd. Az egész azért van, mert a 2.lombik után jól feldolgoztam a vetélést, belevetettem magam a kertbe, munkába... Erre jött a spontán terhesség, ami összezavart. Megint görcsösen akarom. Az a spontán biztos azért sikerült, mert olyan felszabadult voltam, nem is törödtem semmivel, tudtam oktoberben 3. lombik. Addig meg élvezem az életem, ami már csak a gyerekakarásról szólt. Na ez most is így folytatódik :( Megint depi vagyok :cry: Borzasztó :(
dezsina
 
 


Dezsina!:)
próbáld túltenni magad ezeken,tudom nagyon nehéz.A depis állapot szerintem itt ebben a topikban nagyon gyakori, nem is igazán depi,hanem mély fájdalom,ami ellen nem tudunk tenni.Mi a párommal tegnap esti sétánk alatt beszéltünk arról, hogy az utóbbi 3 éve csak erről szólt,se nyaralás,se buli,amint megvolt a pénz rohantunk a dokihoz.... most nagyon boldogok vagyunk,és tudom könnyű így mondani,de így utólag ezt lehetett volna másképpen is csinálni.(pedig nem lehet) én attól akadtam ki mindig,amikor a kedves,okos jóakarók jöttek a jobbnál jobb tanácsokkal,hogy nem kell vele foglakozni ,kapcsolódjatok ki,és majd amikor nem is gondoltok rá sikerül..... de nem értették meg,hogy nem sikerülhet csak úgy, meg nem tudunk nem a babára gondolni.Nem voltunk képesek.
Nálatok a spontán baba valószínű sőt tuti a lelki nyugalmadnak köszönhetően sikerült.Így ezt próbáld meg követni,hiszen ha egyszer sikerült miért ne sikerülne most is?!:)
Mi a lombik előtt belevágtunk egy gynevac kúrába,szerintem az is sokat segített.Ti még nem próbáltátok ki?
Szóval Kicsi Dezsinám,tedd azt ,ami most neked és a párodnak a legjobb,kapaszkodjatok egymásba,szeressétek egymást, élvezzétek az életet és kismanó úgyis jönni fog!!!!! :) megérdemlitek nagyon nagyon :)
Vendég
 


sziasztok!

tegnap volt egy pici vér a papíron pisi után... ez furi volt, mert soha nem jött meg nekem közben......

ma délelőtt vettem tesztet, megcsináltam és természetesen negatív :cry: :cry: :cry:
annyira bíztam benne......

gyűlölöm ezt az érzést......

köszönöm nektek, h drukkoltatok nekem is :cry:
hajnóca
 
 


hajnóca!:(
fáj a szívem érted :(...de ez már biztos???? milyen tesztet csináltál?
Vendég
 


Hajnóca!
Jaaaaaaaj neeeeeeee!!!!
Ez tuti? :?: :!: :?: :!:
Hanyadik napon vagy a beülti után?

Vikimi!
Próbálom... az eszem tudja mit kell csinálni :twisted:
dezsina
 
 


Lily nevezetű teszt, olyan belelógatós csík.
a mai a 15. nap, tehát már igencsak látszania kéne............

szerencsére a párom itthon van, úgyhogy neki tudok sírni :cry:
hajnóca
 
 


Hajnóca!
Nekem a Forgácsban azt mondták, hogy a 17. a tuti. Ha akkor nem látszik, akkor tényleg kicsi az esélye...
Dokival beszélsz?
dezsina
 
 


2 teszt volt a dobozban, úgyhogy mindenképp megcsinálom akkor a 17. napon is. hacsak meg nem jön addig teljesen.

dokit is majd csak utána hívom szerintem. úgyis betegen vagyok még a jövő héten.

Te akkor most ott tartasz, h megjött és "spontánoltok"?
hajnóca
 
 


Hajnóca!
Szerintem érdemes, akkor még a 17. napon is tesztelni. Ha meg megjön :( , akkor nincs mit tenni :( Istenem, nagyon szorítok Neked!!! Hátha mégis megviccel a természet!

Igen, nekem most a műszeres befejezés után ez az első mesim, és spontánozunk szeptemberig. Aztán jön a lombik.... Most én is kivagyok, félek, hogy megint az agyamra megy ez a baba-ügy. Nem lehet igy normálisan élni, hogy csak ekkörül forog a világ. Beletörödni viszont nem tudok és gondolom Te sem tudsz :!:

Van várólista nálatok? Nekem bejött, hogy amikor negativ lett a lombik után, akkor rögvest beleéltem magam a következő lehetőségbe és csak azzal foglalkoztam. Én így vészeltem át.
nagyon drukkolok, hogy halványan is, de ot legyen a csík holnapután!!!!
dezsina
 
 


Dezsina,
általában én is így szoktam átvészelni, h majd a következő.
csak ez a mostani annyira ideálisnak tűnt minden szempontból, h teljesen elhittem. aztán meg jó nagyon estem pofára ("zsebretett kézzel")

Neked meg dehogy jön a lombik, addigra már remélhetőleg ott fog figyelni a pocakodban a bébi. :) de felejtsd is el a dolgot, legyen meglepi :)

Van várólista, de általában ilyenkor simán fel tudok iratkozni a 3 hónap múlva következő időpontra. habár én szerintem most kihagyok egy picit többet... egy év alatt a 4 lombik eléggé megviselt... olyan versenyfutásnak éreztem.

köszönöm a bíztatásod, nagyon jól esik és fel is ráz egy picit.
hajnóca
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?