Sziasztok Lányok!
Hajnóca!
Az inszemeket csak úgy csináltuk végig, hogy muszáj a lombik előtt, ha minkettőnk ugymond egészséges. Havonta jártunk a SOTE II-re. Igazából nem csodálkozom, hogy egyik sem sikerült, mert nem fektettek rá akkora hangsúlyt (szerintem). Itt arra gondolok, hogy esemény után fel kellett pattanni
A SOTE-s doki küldött a Forgácsba. A Kaálit is feldobta, mint lehetőséget, de nekem Budának az a része elég kiesik és A Forgács pont a lakhelyem és a munkahelyem között van, ráadásul majdnem az útvonalon
Az hogy milyenek az esélyeink nem tudom, hiszen 5 év óta most estem először természetes úton teherbe
Hát nem tudom. Nálunk inkább (és ezt most a saját eszemből mondom) ilyen vércsoport összeféhetetlenség van. Ezt doki még nem mondta, de tök ellentétek vagyunk. Remélem csak én képzelem azt, hogy ez a probléma....
Amúgy én egy év után mentem dokihoz, hogy nem sikerült. És mire elértem csak az inszemekig eltelt majd 3 év. szerintem nagyon lassan mennek a dolgok....
Milyen érzéseid vannak a holnappal kapcsolatosan
Remélem pozitiv gondolatid vannak
Gizmix!
Arra nem is gondolsz, hogy nem kavar be a miomád? Drukkolok, hogy ne legyen semmi! Szeretném ha valahogy átvészelnéd a negativ gondolatidat és jól sülne el a dolog!
Csibe!
Hány darabot kaptál napont az Utroból? A progi szuri szerintem jó, csak nagyon rossz a naponta szuratás
De hátha segít...
A méhpempőn azért nem gondolgodtam, mert talán az méz ízű és a mézet képtelen vagyok megenni. Viszont, most megint fogok teázni és kipróbálom az aloévera-t is.
Hát igen, mi legalább reménykedhetünk, hátha összejön, csak úgy.
Vikimi!
kicsit rossz kedvem lett, hogy megjött. Azt hittem jobban viselem majd. Az egész azért van, mert a 2.lombik után jól feldolgoztam a vetélést, belevetettem magam a kertbe, munkába... Erre jött a spontán terhesség, ami összezavart. Megint görcsösen akarom. Az a spontán biztos azért sikerült, mert olyan felszabadult voltam, nem is törödtem semmivel, tudtam oktoberben 3. lombik. Addig meg élvezem az életem, ami már csak a gyerekakarásról szólt. Na ez most is így folytatódik
Megint depi vagyok
Borzasztó