Cintia: nem csodálom, hogy dühöngtél... remélem, tartani fogják magukat a soron kívüli vizsgálathoz!!
Október? Ezek nem normálisak!!!
Privin levél. foyt...
Tegnapi autós élményem:
ugye a kocsi melóhelyen maradt,mert kulcs nem fordult az indítóban, én kaptam kölcsibe céges verdát, s meg lett beszélve egy Halásztelki faszival, hogy másnap (ez volt a tegnap) délelőtt hívom, egyeztetünk, de elvileg 11-dél körül elindulunk a kocsiért, kiszedi a zárat, s jól megjavítja...
Hívom az embert 10-kor, mondja: kicsit csúszik, 14.00-re menjek érte, addigra elvégzi dolgát...
odamentem 2-ra a megbeszélt helyre, hívom, itt vagyok érte...jön a pasi,erre azt mondja: nem tudok menni, mert ma hoztak egy csomó melót, és 6-ig be kell felyeznem.
Erre én: Ember!! Én ezt leszarom, oldja meg a gondját, azt mondta tegnap, ma tuti megcsinálja, én ezért nem mentem dolgozni, és vártam, mint egy hülye, hogy elindulhassunk...
Ő: de ő megígérte annak, aki vitte a cuccokat, hogy azt 6-ig befejezi.
Én: Nekem pedig tegnap ígérte meg!!!
Ő: egy megoldás van: menjünk holnap (szerda) hajnalban, úgy 5körül...
Én: Ember, nézzen rám... Látja itt ezt a kis puttonyt elől?? Ne szivasson, én holnap nem érek rá, kórházba leszek, s különben is, ma pont maga miatt nem mentem dolgozni...
Ő: akkor egy mégjobb ötlete van: hozassam ki tréler-rel a kocsit, és szerda délre tuti kész kesz...
Na, nekem sem kellett több, az agyam végképp eldurrant, mondtam neki, ha nem lennék várandós, már tuti kihozott volna a béketűrésemből, és felrúgtam volna!!!
otthagytam őt a pics...ba.
Tudakozó: adjanak vkit, aki ért ehhez, nekem sos meg kell javítani az autót. Tudakozó megadta egy DUGULÁSELHÁRÍTÁS tel. számát...
Ott viszont hál'Istennek egy nő akin egyszer egy hasonló esetben segített egy férfi, megadta a számát...
Hívtam, mondta, egy óra múlva ott van a címen, s megcsinélja. A pasi télleg jött, és az opel indítójában egy másfél óra múlva fordult is a kulcs!!!
Fél 6kor elindultam haza a dolgozóból, s siketült elkapnom egy jó kis dugót is...
Alig vártam, hogy hazaérjek, pisilnem kellett, mint állat, s már amúgy is tököm tele volt a nappal...
Szo, így jártam...
Timi: ezek után egy jó tanács: ha kulcsos-záros gondotok lenne, a halásztelki kulcsost messziről kerüljétek el!!! Egy humbuk pali!!!