Új privát üzeneted érkezett!

hogyan lehet lehet liberós kérdőívet szerezni, mert én nem találom a honlapjukon:(((

csernusn
 
 


Niki,

Ezt a belépőkártyát kell elküldeni nekik az adataiddal és postán küldenek neked kérdőívet.

http://libero.hu/upload/belepokartya.pdf

Kép
Kép
szana80
 
 


Marslakócska: olvastam én is, hogy otthoni vizet adtok. jó hogy Jeep bemásolta azt a linket, igen, ilyen korban még nagyon kell vigyázni, milyen ásványi anyagok vannak a vízben. a dokidnak abban volt igaza, hogy a felnőttek által fogyasztott ásványvíz valóban káros a babáknak, ezért vannak kimondottan babáknak palackozott vizek. Én eddig a Humanat ismertem, ami marha drága, de most vettem tarcsiba Óbudai vizet, de van Jana is. Azért ezeket is jó felforralni. Én már csak azért sem adnék Ákosnak itthoni vizet, mert nálunk olyan szinten kemény a víz, hogy én sem iszok csapvizet, hát akkor meg egy baba pláne ne igyon ilyet. Bár eddig még semmi más folyadékot nem kapott Ákos, csak tejcsit, így a nagy melegben, van, hogy óránként is megkínálom. Ha szomjas elfogadja, ha nem, kiköpi.

Kiscsikó: akkor ezek szerint Ádám sem kap még tejcsin kívűl semmit? Hú, kicsit akkor megnyugodtam, mert mindenki már eteti, itatja a babát, nehogy én meg éheztessem, szomjaztassam!
Ja, akartam kérdezni, láttam a képen, hogy van sólámpátok! Jó?? Tudatosan vettétek, vagy csak tetszett? Kéne venni Ákos szobájába valami tompított fényű lámpát, amit éjjel égve lehet hagyni, mert most a nappaliban ég a lámpa!
De durva, hogy most mehettek vissza oltásra! Jókor mondták! :x

Roni nagyi: először is gratulálok Laura 4. hófordulójához!!! Na, meg persze a csodás fotókhoz is. Jaj, nagyon édes! Képzeld, ma Ákos elkezdte rágni a nagy lábújját. Már napok óta húzza fel a tappancsait, meg gyűri az újjacskáit, és ma megtalálta vele a száját! Hát azt hittem, megzabálom, olyan aranyos volt!

Tinu: gratula a vizsgához. Mennyi van még vissza??

Ante: igen, az élet apró örömei.... de ezeknek annyira lehet örülni, és úgy feldobják az embert. Én is tegnap voltam fodrásznál, és a lelkemet is helyretette az az egy óra szépülés. Eleve, tök aranyos fodrászom van, dumcsiztunk is egy jót!
A pancsis képek nagyon jók. Mint egy kis béka, úgy néz, és mászik ki a kádból!

Zsu: szóval kreatívkodsz. Az tök jó. én is pár hete készítettem tenyérlenyomatot a kisfiammal. Kaptunk ajándékba egy képkeretet, 12 abalkkal, az első 12 hónap fotóit lehet beletenni, meg van egy nagyobb ablak is, amibe a lenyomatot lehet ragasztani, adtak hozzá iylen gipsz szerű masszát! Tök jó lett!
Kár, hogy a korházban itt nem csináltak talp/kézlenyomatot mikor megszületett, még a maga kis véresz, szutykos kenetével!

Fibcsi: üdv újra otthon. Jó, hogy minden ok volt, a lánykát sem viselte meg nagyon a távolléted, férjed előtt meg le a kalappal, hogy ilyen klasszúl elláta a babát! Tessék azért pihenni, egy műtét után nem lehet ugyan úgy rohangálni!

Mági: sajnálom a szélvédőt, de még jó, hogy a férjednek nemlett baja, és van casco! Ezek olyan bosszantó dolgok! Télen nagyon veszélyes, amikor a fagyott jégdarabok röpülnek le a teherautók platójáról! Örülök, hogy apával rendeződnek a dolgok!


Ebben a melegben kűzködik még valaki peluskiütéssel, illetve pirosodással??? Áki popsija két napja tiszta piros. Most rengeteget hagyom napközben szabadon, meg hintőporozom, plusz Sudocrem! Na,ma oda is fröccsentett a pokrócra! :lol:

Fülbemászó invázió a csúcsponton van: ilyen helyeket találnak meg: autósülés, kedvenc paprikajancsi játék, mellszívó a konyhapulton, ruhaszárítón pelenkák, és a földön minden mennyiségben. Már tiszta fóbiám van, és sirhatnékom, mikor talákozok egyel!!! :evil:

Kérdeztem a dokinénit a válsztható oltásokról, azt mondta, ha nem viszem minden nap közösségbe, akkor ráérünk egy éves korában beadni neki! Szóval, ő most még nem javasolta. (Nagyon jó doktornő, férje meg egy nagyon elismert genetikus prof) szóval mi akkor várunk!

Ibi: üdv köztünk. A mi fiaink elég közel állnak egymáshoz korban. Ákos február 11.-ém született, és ezzel Laurával (Roni nagyi) együtt ők a legfiatalabb versenyzők itt a topicban! :D
Elhiszem, hogy hiányzik a családod, de jó, hogy vanegy klassz férjed, aki melletted áll. Bent volt szülésen? Milyen nyelven beszélsz Marcellhoz? Aynós témában nem mondasz újdonságokat! :lol:

Fürdetés: mi is menden nap fürdetjük a legényt, hajmosás kb minden 5. nap. Jó hosszú a haja, a hajszátítót nem viseli el, és elég nehezen szárad, főleg, hogy pancsi után egyből vacsi, és irány az ágy!
Németo.-ban nem szokás ilyen gyakran fürdetni a babákat, ott egy héten 1x a bevett szokás! :shock: :shock: :shock: szegény babák!!!!!!!! Na hát ez meg kihat ám a felnőtekre is, nem nagyon szeretnek fürdeni a németek! :?

Babakocsi: láz van csajok???? Mindenki kocsit vesz? Most a Brendonban is van esernyőkocsi akcióban, bár lehet hogy ezt már írtátok! Mi még maradunk de szerintem amint kinövi a babahordót, akkor meghirdetem, mert a mózest nem használjuk, ugye akkro kell új gyerekülés, és marad a sprortkocsi, ami meg bazi nagy, és nem egyszerű cipelni a 3. emeletre!

Kiscsikó, mait kinéztél, nekem is bejön, de hát az ár.....nem túl baráti! :(

Na most "csak" ennyi, bocsi mindenkinek, akit kihagytam!

Holnapra jó talit, gondolatban ott leszek, aztán este tessék ám minket elárasztani képekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Szilvi: én se adtam még semmi mást anyatejen kvül Tündének. A többiek már idősebbek. De jövő héten szeretném kipróbálni a gyümileveket. Vagyis jövő hónapban. De pépeket, meg reszelt almát én is csak 6 hós kora után akarom adni. Nem rohanunk sehova.
Egyébként még egy évem van a szakképzésből. De az utolsó év már a szakdoliról szól.
Nálunk is sólámpa ég éjjel. Nagyon szeretem a fényét. Csak hamar kiég az égő benne. Már a 3. van benne, mióta Tünde megszületett és azt égetem éjjel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szilvi, én még nem is gondolkodtam a hozzátápin, mert még mindig spriccel a cicim:-))) Pedig már nagyon unom a melltartót+ a betétet, főleg ebben a melegben:-) Ha így marad 6 hónaposnál előbb nem is akarok adni semmit neki. Egyébként pedig addig szeretnék szoptatni, ameddig elfogadja a cict, remélem jó sokáig:-))
Igen, tudatos a sólámpa, bár apa nem hisz a hatásában:-))) Én igen:-) És én is nagyon szeretem a fényét:-) A hálóban egy nagyobb van, az melegebb, érdemesebb olyat venni. De elég sok fényt ad, ezért apa felszerelt a szekrényre egy lámpát fényerősség-szabályzós kapcsolóval:-) Kerestem olyan képet, de vhogy az a része mindig kimaradt a szobának:-) Az nagyon jó, mert éjszaka a pelenkázásnál sem kell mást felkapcsolni:) Lefotóztam, este majd apa felteszi és meg tudod nézni:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Kiscsiko,ment a számom....
ilgya1
 
 


Köszi a számokat, most már nem veszünk el remélem:-)))
Nagyon várom ám a holnapot:-)))

Ti már megmutattátok a babátokat a mhelyen? Én a Hermina-toronyban dolgoztam, közel van, de lehet, h várni kéne még egy kicsit nagyobb lesz?

KépKépKép
kiscsiko
 
 


sziasztok!

Ma is szép termés volt :)

Ibi, üdv sorstárs, én babócám sem szopizik, és fejt tejet kap kezdetektől... szerencsére nekem mondjum bazi sok van, így nem kellett kiegészítenem, de tudom, miről beszélsz :?
ja, és Rékababa január 25-én születettt :)

Szilvi, nálunk is még csak tejcsi van. Vizzel próbálkoztam régebben, de nem kellett, homeobogyót is próbáltam abban oldani, nem kellett. egyedül kamillatea csúszott le tejcsin kívül, amikor kakiltatni kellett :)

Beszti, várunk, ha odatévedsz a 3 gyerkőccel :)

Ante: haláli az a kádas kép, nagyon édi!
Tök ügyi Lidi, hogy már mindjárt mászik!
Meg Dani is!
A következő tali már nagyobb kihívás lesz! ;) rohangászhatunk a gyerkőcök után :)

Szana, ez a nyaralás jól hangzik, remélem akkor rendeződnek otthon a dolgok... és remélem, talira is sikerül befutni!

Kiscsikó 6-kor kelés :? nálunk ma a tegnapi szuper éjszaka után megint 3-kor kelt a kismanó, de 3/4-kor vissza tudtam altatni, aztán 5 után kért kaját... de szerencsére még ezek után alszik 9-fél 10-ig, így most elég jó :)

este még jövök, kajciidő van...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kicsikó, mi már voltunk bent, szerintem nem korai, és tök jó érzés!!! :) :) :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


beszti nem lógsz ki mert igazából mi sem táplálunk még hozzá:9 csak kóstóltattam vele:)

Szana én nem küldtem be hanem autómatikusan küldték :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kiscsikó:
Mi is voltunk már bent háromszor is a munkahelyen, ráadásul, mivel én tanító vagyok, sok gyerek között is volt, persze hozznyúlni tilos volt. Jó érzés volt, a gyerekeimnek is kézzel foghatóvá vált, hogy miért hagytam ott őket tavaly májusban. :)

Niki:
ezzel, hogy írtad a tejtermelést, és hogy én tudom mi az, serkenteni, adtál nekem egy lökést! :) Rájöttem, hogy nem kéne feladnom, ha máskor is sikerült visszahoznom a mennyiséget, akkor most is! Igaz, akkor azért volt több tejem, de nem hagyom annyiban, próbálkozom! Szóval köszi, valószínűleg ez kellett nekem, egy békés seggberúgás :)

Marslakócska:
A mi esetünkben Panna nem sír a szopi közben, csak egyszerűen elfordul, és mosolyog. A sírás régebben volt többször is, ez egyértelmű sztrájk. Türelem kell hozzá, és abbahagyja. Kb. egy hét.

Tinu:
A tali oké, mi a Határ útról fél körül indulunk. Adj telefonszámot, hogy elérjünk.

Teszek fel pár képet, boldogítás képpen :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181667578.76.jpg[/img] Alma :)

[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181667652.07.jpg[/img] Nem is olyan rossz :)

[/img] Kép Anna művelődik

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181667699.05.jpg[/img] Már hasalok!

[/img] Kép fali dekoráció

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Marslakócska:
Nem akartalak nagyon megijeszteni, de jobb odafigyelni ezekre. A védőnőnk csak azt hangsúlyozta, hogy fúrt kútból ne itassuk/igyunk. Lehet hogy mi is veszünk Janát.

deszilvi:
Nálunk egy fokozatmentesen szabályozható, 25W-os kör alakú falilámpa van a gyerekágynál. A szabályzó kb. 5-6 EFt volt. Az IKEÁban lehet kapni feleannyiért fokozatmentesen szabályozható földeletlen hosszabító kábelt, ehhez semmit sem kell szerelni. Nem találtam meg a webes katalógusban. De próbáljátok ki, hogy mennyire lehet szabályozni. Nálunk nem szokott égni éjszaka, a beszűrődő fények elegek ahhoz, hogy ne bukjuk orra.
Az energiatakarékos égőt nem lehet szabályozni!
Kipróbáltunk automata éjszakai fényt (Osram, IKEÁban, Bricostreban kapható), de túl erős volt a fénye. Lehet hogy megválnánk tőle (a talin?)

KépKép
jeep
 
 


Azért azt hozzáteszem, h kb. egy hónapja nem ég éjjel, addig NEKEM szükségem volt rá:-)))) Ádám fénnyel és fény nélkül is alszik:-)))
Fönn vannak a képek, Pampalini, sólámpa és lámpa a szekrényen:-)))

MÁgi, tuti a fali dekoráció!!!!!!!!!!!!!

Winnie, Ádám 2-4 között vmikor szopizik, tegnap 1/2 3-kor. Ő visszalaszik, csak ma 6-kor már nem tudtuk visszasimogatni. És egész nap nyűgi volt:-( Bár most már alszik:-)

Akkor lehet bemegyünk mi is a mhelyre:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


jeep: a janának van külön babavíz vagy mindeyg melyik?

Mági nekünk is ilyen bóhocunk van de lehet hogy neked írtam már egyszer :D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Mági: Ante tudja a telszámomat.

Szilvi: én mindennap bevizezem Tünde haját (pedig neki is jó sok van) és nem szárítom meg. Télen is így volt. Hamar megszárad fürdés után amúgy is, meg mostanában úgyis úgy megizzad a lefekvés előtti szopi alatt, hogy teljesen mindegy, hogy előtte megszárítottam volna vagy sem. :?

Kiscsikó: én jövő hét hétfőn viszem a volt kollegáim elé vizitálni a gyerkőt. :D
Egyébként szerintem is nekem kell a fény. Már néha nem kapcsolom fel, hogy ne fogyasszak annyi áramot. De olyan jó, hogy ha fény van, akkor elég csak odanéznem az ágyba és látom a gyereket (az én ágyam mellett van közvetlenül a kiságy).
Ha maradunk itt, akkor szeptemberben úgyis átrendezzük a lakást. Én kiköltözöm apához a kihúzható kanapéra a másik szobába. A kisszobába lévő ágyat szétszedjük és az lesz a gyerekszoba. Akkor már úgyse alszunk egy szobában, és akkor szerintem csak egy éjjeli fény marad majd.

Na jó éjt, lányok! Én holnap kókuszgolyót fogok vinni. MÁr ott pihen a hűtőben.

Kép
Kép
tinu
 
 


nika70:

A Janából csak egy van. Itt van egy mostani Kismama cikk:
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_06_Junius/slides/PICT5623_x.html
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_06_Junius/slides/PICT5621_x.html
A Verát nem említették, pedig ilyet is veszek néha (az árát nem írom le).

KépKép
jeep
 
 


Sziasztok Lányok!!

CSak gyorsan összefoglalnám.

Holnapi találka:

jó idő:

[b]vajdahunyad vára 15.00 óra

rossz idő, mivel azt jósoltak:

javaslom az ikeát. Megáll a piros metró, 3as villamos (sárga földalattitól), 32es busz (erre az árpád hídnál fel lehet szállni azoknak, akik kék metróval érkeznek...)[/b]

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Jó éjt Lányok , én is lefekszem.
Akkor ha holnap délelőtt még vmi kiderül, lszi hívjatok vagy küldjetek egy sms-t, h Liget v Ikea. Nekünk mindegyik jó:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

Szerintem is jelöljünk ki egy "döntnököt", aki eldönti, hogy milyen idő van, és hova megyünk, és legyen egy körsmslánc, hogy mindenki megkapja az infót. A körsmslánc lehetne abban a sorrendben, ahogy beírtuk magunkat a talira, akkor viszont Zsuzsinak kéne felvállalnia a döntést...
csak mert ha mindenkire rábízzuk, akkor határesetben lehet, hogy kétfele megyünk, nem bírjuk eldönteni, hova....
vagy túlbonyolítom?

Ági, bazi jók a falidíszek, kár, hogy ezzel én nem taliztam :( nem tudod, ki árulja, forgalmazza, hol lehet veszerezni? meg a kék/fehér könyvecskétek is tökre tetszik!

Jeep, tök jó a cikk köszi, akkor tehát szentkirályi is ok, meg Naturaqua is.... akkor nem bizti, hogy a drága Janára kell költeni...

Éjjelilámpa, nekünk az oldalfalon van egy lámpa, és vettünk hozzá egy gyenge színes (zöld, asszem 25W-os maximum) izzót, és az ég éjjel...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


na mindegy, csak az jutott az eszembe, hogy az Ikeát már egyszer elvetettük, akkor most mégis?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 



KépKépKép
kiscsiko
 
 


jeep köszike akkor a janát ill a szentkirályit sem kell forralni nyugodtan adhatom neki

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok, Winnie ötletét jónak tartom, szóval Zsuzsu dönt és körsmsláncban mindenki tudja a maga után következőét.

Niki Te vagy utánam??? Mi a számod, küldd át Priviben:)))

Na tudom mit akartam, szóval beszéltem a nővéremmel (ő olyan kis okostojás mindenféle healthy és scientific dolgokban) és ő mondta, hogy a mikrózással végeztek egy kísérletet, mely szerinte a mikrózott vízben nem keltek ki a magok csíráztatás során, a forralt vízben meg kikeltek. Meg hogy a hullámok átrendezik a molekulákat, és innen a rákkeltő és stb hatás...
Na én ezért nem mikróztam eddig a kajákat. Meg nekünk elég béna a mikró, max kávé melegítésre jó:))))

csernusn
 
 


Tinu, én a Te számodat tudom, Kiscsikó az enyémet külödm priviben...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Nem lehet titeket győzni.

Először is .
Roni nagyi:
Boldog 4.-et!!! :lol:

Balázs Éva:
Köszönöm a figurákat. Aranyos vagy!!!

Tinu:
Gratu a vizsgához!


És akkor...

Tali:
jesszus, most én mondjam meg a frankót? :shock:
Jujj ilyen terhet.
De én még mindig kitartok a Liget mellett!
Ha csakzáporok lesznek, talán hamar elmegy, vagy nem is lesz...
Valami menedék csak van ott, pl a múzeum, ahogy Winnie is írta.

Mági:

Láttam ezeket a díszeket, de én rácuppantam a Micimackóra és társaira. :lol:
Na meg van egy Donald Kacsalány. Hogy is hívják? Nem is tudom.
Olyan habtapiból vannak a figurák amúgy.

Na megyek, remélem nem gond senkinek a Liget!!!

Niki, majd írok smst, akkor, még jó, hogy a múltkor elküldted a számod, mert te vagy utánam asszem.

Jó éjt!

Kép
zsuzsu74
 
 


Ronyi nagyi
Nagyon jok a kepek,latszik milyen buszkek vagytok Laurara :D
Egyebkent az anyatejes surties biztos jo,mar ha van :roll: Nekem nincs fagyiban ugyhogy marad a fozole.Eddig meg csak edeskes dolgokat evett (repa,tok,edeskrumpli )es nem volt baja veluk.Nagyon remelem hogy majd a zold izu dolgokkal sem lesz.

Winnie
Te csak sterilizaljal,hiszem uvegeztek,az szerintem teljesen ertheto.

Fibcsi
Orulok ,hogy tu lvagy rajta es minden Ok!

Ildi
Na ezert nem veszek uvegest,plane nme amiben tobb fajta cucc van,mert van olyan benne amit kesobb ajanlanak.

Ante
Az avokado pepes,ha felbevagsz egyet ki elhet kanalazni,tehat konyhakesz :P .De hiaba ha Leon nem csipi....
Lidi tisztara ugy nez mint a Kisvakond a meseben,nagyon cuki :lol:

Marslakocska
En otthon majd baba asvanyvizet adok neki,itt meg forralom a csapvizet (persze inni nem issza... )
UGyi vagy eddig is,ne keseredj el,hatha meg visszaall a rend.De lehet hogy a sok cumisuveg megzavarta es azert nem ker mar tejcsit,mert az nem ugy folyik.Egyebketn Alexet en iscsak 6hoig tudtam szoptatni,fokozatosan kevesebbet akart es tobb uveget.

Nika
Leon is ul mar ,tok hogy vegre nem dol se oldalt se elore :D

Niki
Akkor lesz tarsasaga a nagyobb kislanynak is.Es varja mar az utazast?Meddig maradnak?

Mikro
En sem hasznalok,pont a karos sugarak miatt.Itt nem is vettukn,kcsit mcerasabb a melegites,de ugye anno is megvoltunk nelkule....

Beszti
En csak azert agyalok,mert kene mar innia nem?Vagy eleg meg a szopi kajcsik mellett is???Nyugtass meg,az nagyon megy neked :wink:
Leon is csak 6 hos korara kapott enni mast is,en igy is terveztem,a szopinal nincs egyszerubb :wink:

Magi
Lanyod csudapofa,nagyon aranoys!!!
Kiscsiko
Eni voltam mar bent a munkahelyen,2 honapos volt ,persze autoval.

Kép
Kép
kataa
 
 


Mági: te vagy utánam! Lécci küld el priviben a számod, mert most vettem észre, hogy eltűnt az a levelem, amiben össze voltak gyűjtve a telszámok. :(

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt,
aszzem mindenkinek írtam mindent:-)
Indulunk, du-tán találkozunk:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Radartérkép (esőtérkép):
Kép
Lehet hogy nem frissül a kép, de rákattintva az aktuális jön be.

KépKép
jeep
 
 


Sziasztok!

Én nem vagyok a listán, hogy tudom meg a változást? :D
Küldjön valaki priviben egy telcsiszámot légyszi, hogy tudjak valakit hívni, ha megyünk és kétségenek tűnik nekem az időjárás.

Kataa!

Szerintem elég a szopi! Tudod, én amúgy is úgy gondolom, hogy amire szüksége van, azt kéri. A kevés folyadékot pl. a pisimennyiségén is látnád, ha kevés és sokkal töményebb.
De ha a csőrös nem megy, akkor próbáld kispohárból, és akkor meglátod, kéri-e. Ha nem, akkor ne aggódj.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Kiscsikó!

Mégis be tudtam nézni! Kiscsikó! Számot kérek szépen! Te vagy utánnam. Hát hogy szóljak így???? :lol:

Niki

Kép
kernico
 
 


Winnie,

a díszeket a Brendonban árulják, de közvetlenül a forgalmazótól is megveheted. Nekünk ilyen lámpánk van.

http://www.gabeliz.hu/termekek/termekek.html

nagyon cukik és hát az áruk sem annyira vészes....

Libero

én már vagy két hónapja beküldtem és azóta semmi..... Igaz csak a kérdőívet, de már annyi matricám van :-(

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Még annyi: ha olyan idő lesz mint tegnap, akkor nem biztos, hogy 10 kismama 10 törpével liget közepén... Akkor még a vizes fűre sem lehet pokrócot teríteni :-( Szóval remélem, ha esik akkor csak 5 után... Ligetet én is jobban támogatom, de ha rossz az idő, akkor én nem megyek, mert Hisztike Pistike rosszul viseli a kocsit mostanában.....

Kezdőik a hiszti időszak :-( Visít ha nem lát.... Borzasztó.... Nincs el egyedül, mint anno és ha nem veszem fel, akkor addig ordít..... Szóval füldugókkal elő :D

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


a másik verzió, ha esik, hogy eltóljuk a találkát és egy nappal/ héttel később talizunk....

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Figyelmeztető előrejelzés: 2007. június 13. szerda éjfélig
Ma a déli óráktól szórványosan várható zivatar. Néhol heves zivatar is kialakulhat, viharos szél (60-80 km/ó), felhőszakadás (30-60 mm) és jégeső (jégátmérő nagyobb mint 2 cm) kíséretében

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Bunny: egy nappal később okés, bár ugyanilyen időt jósolnak, de 1 hét múlva én már nem tudok menni. :( Nálunk spec. tegnap nem esett. Csak dörgött. Szóval elég kiszámíthatatlan, hogy fog-e esni vagy sem. Lehet, hogy csak ott fog kiderülni... :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát ez az, hogy "néhol". Nem tudni, hogy mikor és hol. Tök kiszámíthatatlan.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu:

tegnap zuglóban ömlött az eső, mintha dézsából öntötték volna....

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


ha a tegnapi napból indulok ki, akkor mi nem megyünk :-( mert pl a 3. kerületben nem is esett, itt meg ne tudd meg, mi volt...

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Bocsi lányok,de én nem merem bevállalni két törpivel a Ligetet ilyen bizonytalanságban.... :(
majd legközelebb elmegyünk,de most elég rosszul hangzik az időjárás előrejelzés.

Én az Ikeát támogattam ,de a Ligetbe is szívesen elmentem volna,mivel kocsival tényleg egyszerűbb :?

Ildikó
ilgya1
 
 


Hű, most akkor majd elinduljunk vagy sem? :shock:

Ilgya: nem mellesleg, boldog hatodikat Rékának! :D

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu: hát én nem döntöttem el... igaz, mi autóval közlekedünk... és 10 percre a ligettől

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!
Akkor döntsünk lányok, mert nekünk nemsokára indulni kell! Ha ilyen az idő, miért nem megyünk kapásból az ikeába?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nálunk csak picit csöpögött, de nem volt jelentős, viszont körben több helyen biztos jól esett (a dörgés, villámlásból).
De mostanában szinte minden nap ez van, nem?
Pl. múlt héten egyik nap jártunk úgy, hogy autóval Nátánért oviba mentünk és olyan zuhé kapott el minket, hogy autóval alig mertem menni, szinte nem láttunk az esőtől. Egy picivel arrébb meg semmi nem esett.

Viszont nagyon kéne tudom, mi lesz, hogy készüljek, sajnos nekem kicsi több, mint 10 perc az út... Mindjárt elkezdek függönyt mosni és akkor tuti nem indulok el! :D:D
Nekem holnap biztos nem jó (évzáró lesz Beninél), viszont péntektől bármikor.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ha, ha és ki fog dönteni? :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


haha az idő....

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Nekem jó az Ikea. De valaki mondta, hogy neki nem, mert nem jár a 3-as metró. Mondjuk én nem arra közlekedek hálistennek. És az Ikeában tényleg lehet ott lenni meg minden? Még sose néztem ott szét ilyen szempontból. És lehet elővenni kaját is? Mert akkor most vigyem a kókuszgolyókat? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ajánlat: most talizzunk az Ikeában. És a jövő héten, vagy 2 hét múlva (esetleg akkor én is tudnék menni) meg lehetne egy szabadtéri is (idő függvényében). És aki nem tud jönni az egyikre, jön a másikra, vagy mindkettőre. Vagy nem?

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?