Marslakócska: olvastam én is, hogy otthoni vizet adtok. jó hogy Jeep bemásolta azt a linket, igen, ilyen korban még nagyon kell vigyázni, milyen ásványi anyagok vannak a vízben. a dokidnak abban volt igaza, hogy a felnőttek által fogyasztott ásványvíz valóban káros a babáknak, ezért vannak kimondottan babáknak palackozott vizek. Én eddig a Humanat ismertem, ami marha drága, de most vettem tarcsiba Óbudai vizet, de van Jana is. Azért ezeket is jó felforralni. Én már csak azért sem adnék Ákosnak itthoni vizet, mert nálunk olyan szinten kemény a víz, hogy én sem iszok csapvizet, hát akkor meg egy baba pláne ne igyon ilyet. Bár eddig még semmi más folyadékot nem kapott Ákos, csak tejcsit, így a nagy melegben, van, hogy óránként is megkínálom. Ha szomjas elfogadja, ha nem, kiköpi.
Kiscsikó: akkor ezek szerint Ádám sem kap még tejcsin kívűl semmit? Hú, kicsit akkor megnyugodtam, mert mindenki már eteti, itatja a babát, nehogy én meg éheztessem, szomjaztassam!
Ja, akartam kérdezni, láttam a képen, hogy van sólámpátok! Jó?? Tudatosan vettétek, vagy csak tetszett? Kéne venni Ákos szobájába valami tompított fényű lámpát, amit éjjel égve lehet hagyni, mert most a nappaliban ég a lámpa!
De durva, hogy most mehettek vissza oltásra! Jókor mondták!
Roni nagyi: először is gratulálok Laura 4. hófordulójához!!! Na, meg persze a csodás fotókhoz is. Jaj, nagyon édes! Képzeld, ma Ákos elkezdte rágni a nagy lábújját. Már napok óta húzza fel a tappancsait, meg gyűri az újjacskáit, és ma megtalálta vele a száját! Hát azt hittem, megzabálom, olyan aranyos volt!
Tinu: gratula a vizsgához. Mennyi van még vissza??
Ante: igen, az élet apró örömei.... de ezeknek annyira lehet örülni, és úgy feldobják az embert. Én is tegnap voltam fodrásznál, és a lelkemet is helyretette az az egy óra szépülés. Eleve, tök aranyos fodrászom van, dumcsiztunk is egy jót!
A pancsis képek nagyon jók. Mint egy kis béka, úgy néz, és mászik ki a kádból!
Zsu: szóval kreatívkodsz. Az tök jó. én is pár hete készítettem tenyérlenyomatot a kisfiammal. Kaptunk ajándékba egy képkeretet, 12 abalkkal, az első 12 hónap fotóit lehet beletenni, meg van egy nagyobb ablak is, amibe a lenyomatot lehet ragasztani, adtak hozzá iylen gipsz szerű masszát! Tök jó lett!
Kár, hogy a korházban itt nem csináltak talp/kézlenyomatot mikor megszületett, még a maga kis véresz, szutykos kenetével!
Fibcsi: üdv újra otthon. Jó, hogy minden ok volt, a lánykát sem viselte meg nagyon a távolléted, férjed előtt meg le a kalappal, hogy ilyen klasszúl elláta a babát! Tessék azért pihenni, egy műtét után nem lehet ugyan úgy rohangálni!
Mági: sajnálom a szélvédőt, de még jó, hogy a férjednek nemlett baja, és van casco! Ezek olyan bosszantó dolgok! Télen nagyon veszélyes, amikor a fagyott jégdarabok röpülnek le a teherautók platójáról! Örülök, hogy apával rendeződnek a dolgok!
Ebben a melegben kűzködik még valaki
peluskiütéssel, illetve pirosodással??? Áki popsija két napja tiszta piros. Most rengeteget hagyom napközben szabadon, meg hintőporozom, plusz Sudocrem! Na,ma oda is fröccsentett a pokrócra!
Fülbemászó invázió a csúcsponton van: ilyen helyeket találnak meg: autósülés, kedvenc paprikajancsi játék, mellszívó a konyhapulton, ruhaszárítón pelenkák, és a földön minden mennyiségben. Már tiszta fóbiám van, és sirhatnékom, mikor talákozok egyel!!!
Kérdeztem a dokinénit a
válsztható oltásokról, azt mondta, ha nem viszem minden nap közösségbe, akkor ráérünk egy éves korában beadni neki! Szóval, ő most még nem javasolta. (Nagyon jó doktornő, férje meg egy nagyon elismert genetikus prof) szóval mi akkor várunk!
Ibi: üdv köztünk. A mi fiaink elég közel állnak egymáshoz korban. Ákos február 11.-ém született, és ezzel Laurával (Roni nagyi) együtt ők a legfiatalabb versenyzők itt a topicban!
Elhiszem, hogy hiányzik a családod, de jó, hogy vanegy klassz férjed, aki melletted áll. Bent volt szülésen? Milyen nyelven beszélsz Marcellhoz? Aynós témában nem mondasz újdonságokat!
Fürdetés: mi is menden nap fürdetjük a legényt, hajmosás kb minden 5. nap. Jó hosszú a haja, a hajszátítót nem viseli el, és elég nehezen szárad, főleg, hogy pancsi után egyből vacsi, és irány az ágy!
Németo.-ban nem szokás ilyen gyakran fürdetni a babákat, ott egy héten 1x a bevett szokás!
szegény babák!!!!!!!! Na hát ez meg kihat ám a felnőtekre is, nem nagyon szeretnek fürdeni a németek!
Babakocsi: láz van csajok???? Mindenki kocsit vesz? Most a Brendonban is van esernyőkocsi akcióban, bár lehet hogy ezt már írtátok! Mi még maradunk de szerintem amint kinövi a babahordót, akkor meghirdetem, mert a mózest nem használjuk, ugye akkro kell új gyerekülés, és marad a sprortkocsi, ami meg bazi nagy, és nem egyszerű cipelni a 3. emeletre!
Kiscsikó, mait kinéztél, nekem is bejön, de hát az ár.....nem túl baráti!
Na most "csak" ennyi, bocsi mindenkinek, akit kihagytam!
Holnapra jó talit, gondolatban ott leszek, aztán este tessék ám minket elárasztani képekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!