sasha
Drukkolok a párodnak, hogy ne menjen messzire, bár manapság ez már nem divat, sõt minden 7végére haza is engedik õket, mert így gazdaségosabb a HM-nek, már csak tudom ,mert ott dolgoztam elsõ melóhelyemen, perzse informatikán, nem sorozóbizottságban
Nekünk szerencsénk van, merrt a férjem még 19 évesen letudta, és még jó is volt neki, mert informatikai munkán lehetett, ott tanult meg minden csínját bínját a szakmának, és mikor leszerelt, ott kezdett el dolgozni is, ott ismertük meg egymást, egyszer csak gumicukor beállított, mint a végzet asszonya
Majdnem be is léptünk egyenruhásnak, most már lehet szászados Úrasszony lehetnék..., a fõhadnagy az viszont tuti.
Nem tudjátok megoldani, ha már végképp nem lehet mit tenni, hogy csak polgári szolgálatos legyen? Igaz az 11 hónap, ,de kap pénzt is, többet, mint a fél évre, és még értelmesen is tölti az idejét, nem pedig a hulló falevelek számolgatásával.
Dió
Kefír, joghurt, túrót azért lehet adni, mert azok svanyított eljárással készülnek, így az ártalmasabb fehérjerészek kisebb számban vannak jelen ill. megváltozott formában. Én pl. adok narancsot is Daninak, nagyon szereti és semmi baja tõle, kiütés vagy ilyenek. Kap kefírt és joghurtot is és csináltam már neki gyümölcsös túrót is. Tejet még én sem akarok neki adni 1 éves koráig, addig úgyis szopizik. anyatejbõl meg nem tudok sajtot vagy túrót készíteni.
Én Danone aktiviát szoktam, natúr változatot, abba nem is kell cukor. ezt ajánlotta a drnõ. KEfír is Danone. Gyümölcsjoghurtot én sem adnék.
Snoopy
Én is rádismertem a Kismamában!
Csics
Milyen kengurud van? Dani mondjuk már 9 kg körül van, elég nehéz, és szeretnékl venni egy másikat, mert a régi már
kicsi. A hordozókendû nekem nem tetszik, ezért azt nem szeretnék.
Férj és a gyerek
Lehet mi kivételnek számítunk ezen e téren? A párom mindig tök jó játékokta talál ki Daninak, nagyon élvezik egymás társaságát? Õ tanította meg neki, hogy a nagy játéktárólóból hogyan lehet ki be pakolászni, labdáznak, párnacsatáznak, gyerek meg csak kacag. Nekünk eléggé be kell osztanunk, mikor mit csinálunk, mert nekem ugye itthonról kell dolgozni, ami napközben nem mindig kivitelezhetõ, lévén Dani bácsi nem mindig hajlandó elaludni, így marad délutánra vagy estére, amikor elalszik, a férjem is dolgozik másodállásban itthon, weboldalakat készít cégeknek, házimunka is van ugyebár. Ugyan anyósékkal élünk együt, de mintha külön lennénkm, teljesen ránk hagynak mindent, ahogy mi jónak látjuk, nem szólnak bele. Perzse van, amikor õk vigyáznka Danira, de igyekszem ezzel minél kevesebbet terhelni õket, mintha csak tényleg 3an lennénk.
Nyuszika
Gratula a felálláshoz!
A feneke nem csak a fogától lehet piros, mi is azt hittük és azóta is fogatlan a törpikénk
, helyette vírusos torokgyulája volt. Kajától is lehet vagy amit Te ettél.
Pocok
Én tudok horgolni, úgyhogy szívesen! De egyébként ha kötni tudsz, akkor már a horgolás sem egy nagy WAS ist das. Engem anyukám tanított meg kb. 10 évesen a kötés alapmintájára a sima fordítottra, a mintákat pedig már én csináltam leírások alapján. horgolni csak késõbb kezdtem el szintén könyvbõl, itt már több variácó van, de nem ördöngõs dolog. Majd viszünk horgolótût, oks?
Daninak születésére kötöttem egy kiskabátot, és horgoltam egy klassz kocsitakarót maradék fonalakból. A pulcsik szélét is és a varrást is horgolással szoktam, mert úgy sokkal szebb és rugalmasabb marad a fonal.
Judy
Szerintem jobb, ha lerakjátok az ágyat, mert pillanatok kérdése, és összekombinálja a mozdulatokat és zsupzs kipotyog az ágyból a törpike.
Most pusz, megyek a dolgomra.
gumicukor és dani