Marslakócska: igen, jól látod, Ákos nagyon nagy baba a korához képest. Te akkor még nem voltál aktív tag, mikor született, 4650 gramm volt, és 55 cm! Ezért van az előny, és azóta is szereti a pocakját, de csak anyatejet kap!!!!
Tinu: igen, én sem légzésfigyelőre gondoltam, hanem babyphonról írtam. Azért van, mert nálunk külön szobában van a legény. Igaz nyitott ajtóknél alszunk, de én néha baromi mélyen be tudok aludni, ezért kellett. De aztán rájöttem, hogy működik az anyai megérzés, és én mindig 2 perccel előbb fent voltam, mint Ákos megnyikkant, meg mint írtam, hetente kellett elemet cserélni, így nem használtuk. Csak most az utóbbi napokban, hogy így szürcsölt. Na meg tegapleőtt úgy félrenyelte a váladékot, hogy se fel, se le nem tudta köhögni, és elkezdett a kezemben levegő után kapkodni. Hát ne tudjátok meg! Levert a víz. Úgyhogy tegnap elmentünk doktornénihez. De semmi baj, nem gennyes a torka meg a váladék sem, így csak ilyen köptetőszirupot írt fel!
Szana: Nagyon aranyos Minike, tündéri ahogy így kuksizik! Remélem apával is helyre jönnek a dolgok. Hisz van ki miatt boldognak lennetek, és békés családi körülményeket teremteni! Hisz a babák is baromira megérzik, ha gáz van! Remélem semmi komoly!
Roni nagyi: hát az én anyukám aztán akkor kivétel, ő órákat tud regélni az unokájáról. Igaz első unoka, meg hát ugye a lánya szülte (szerintem ez is sokaknál számít, hogy a menye szült, vagy a lánya!) meg anyukám nem az a maradi betokosodott fajta nő, és rajong a kisgyerekért! Sőt ő meg már néha túlzásokba is esik! De most már nem szólok semmiért! Érdekes, amióta mi is elköltöztünk a szülői házból, totál megfiatalodtak a szüleim. járnak kirándulni, sétálni, utaznak és élvezik az életet. Na és persze amikor csak tehetik, unokáznak! (iwiw is tele van Ákos képeivel) olvas újra dolgokat a gyerekekről, vett már nekem több könyvet is.
Ez szerintem is durva, hogy beszólnak a forumon, meg megy a piszkálódás! Ez nem ezért van.
Véleményt lehet mondani, de úgy, hogy ezzel a másikat lehetőleg ne bántsuk meg.
Nika: hát én újra lehidaltam Gergő tudományán. Egyedül iszik az üvegből. Nem semmi.
Mági: remélem a hétvége jót tesz nektek!
Kata: Leon nagyon ügyes, hogy maga elalszik egyedül. Ez tök jó, nem kell órákig ott ülni, és altatni a babát. Milyen most a klíma nálatok? Van ott is saját kocsid, vagy egyenlőre egy családi autó van?