Új privát üzeneted érkezett!

Tinu
Mi sem alszunk vele egy szobaban (Alex kerte igy) es nem kapcsolm mar be a bebiort.Olyan eberem alszom ,miota anya vagyok hogymeghallok mindent.MEg a legkisebb forgolodasat is.Persze a szomszed szobaban van,nem messze.

Niki
En a tej meg rizspepekre gondoltam. nem a baby kajakra.Nagy dobozokban lehet kapni es ossze kell keverni vagy anyatejel,vagy tapszerrel,vagy gyumivel.Jol megtomi a kicsik gyomrat :wink:

Ante
Nekem pedig mar 2 hete eszik mast es tenyelg mennyisegeket (alkalmankent a50-300 gramm )szoval meg nme tolodott kiegyetlen szopi sem.Ugyhogy jelenleg ugy erzem egesz nap etetem,mert 6szor szopik es 3szor kanalazik.Mindezt ugye reggel8 es este 9 kozott,tehat jo surun 8)
Szerintem ha ker meg adjal kovetkezo nap amennti csak kivan,ugysem tud meg sokat,pici a gyomruk.
EN meg gyumilevet nem adtam neki,csak vizet ,de azt mg nme igen issza,de a gyumilevet semi inna szerintem,mert meg csak ismerkedik az ivopoharral.Szerencsre itt nincs nagy meleg,eleg a tejcsi szomjoltasnak.

Marslakocska
Nakunk is forog ,meg helyezkedik a ejjel a kisagyban,soxora masik oldalaon van a feje reggelre,de nem zavarja ,csak engem mert ilyenkor nyog nagyokat en meg felebredek ra...
Hu .fiad iskolazasa izgi lesz.Alex is kezdi az elokeszitot szeptemberben (itt ez a rendszer ),hat en is kivancsi vagyok....

Winnie
Szerintem egy utazas alkalamaval kaptuk a repcsit,Alex mar tobbszor utazott repulon,mindig kap valami kis ajandekot.
(Leon is..de O meg pocakban is ..,ja igen Alex is ..elfelejtettem mar,jo reg volt).
Milyen cumisuvegetek van,mert az Aventra lehet kapni fogo fulet es azt nagyon tudjak fogni :wink:

Kép
Kép
kataa

Ante
A mennyiseget 150-200 grammra akartam irni.

Kép
Kép
kataa

Kata, aventes van, majd szétnézünk, igazából eddig még eszembe sem jutott,hogy ő is foghatná :) de majd szétnézünk, meg majd 1-2 hónap múlva úgyis kell itató (csőrös) pohár is :) de lehet, hogy kipróbálom, fogja-e, hétvégén úgyis bababörzézünk, meg jövő héten talán minimanós köröm is lesz, beújítok :)

Én is sokszor a forgos nyögésekre ébredek, ő meg alszik tovább, én meg rohanok :)

na jó éjt, Katának meg jó délutánt ? (:))

KépKép

KépKép
winnie27

Winnie
Az Aventes varazsitatot keresd,mert ahhoz vana fogo is,de jo a sima uvegekre is.Alex nagyo imadta anno foni,persze azert en is tartottam a tapszernel,de pl viznel mar buszken egyedul ivott.

Na akkor nekem jo ejt most :wink: Nektek meg jo reggelt :P

Kép
Kép
kataa

winnie: mi gyereknapon kaptuk :):):):):)

nika70
Salgótarján

Jön valaki vasárnap bababörzére? Rábeszéltem apát, hogy menjünk ki vasárnap délelőtt.

Annyira jóóóóóóó. Tündérem ma aludt 8 órát egyben, aztán 1 órás fennlevés után még aludtunk fél 8-ig. 8)

Kép
Kép
tinu

tinu ez tök jóóóóó mi már ott tartunk szép lassan hogy fél nyolc nyolctól alszik kettöig háromig még nem a teljes éjszaka de azért szépen hosszan alszik.képzeljétek most meg mecsipásodott a szeme igaz nem állandóan de ha sír és könnyezik akkor csipás lesz.na most majd kammillázom hétföig ha nem javul akkor viszem dokihoz :(:(:(:(:(:( lehet csak egy kis huzatot kapott :(

nika70
Salgótarján

KépKép
jeep

Sziasztok!
Bocs, hogy nem írtam idáig, de borzasztó napjaink vannak. :( És az éjszakák! :evil: :( :evil: Napközben nagyon keveset alszik így nagyon nyűgös. Ordítás, vagy gyerekcipelés, ez a két verzió marad estére. Éjszaka idáig egyszer esetleg kétszer kelt. Most megint óránként. Már olyan fáradt vagyok, alig látok ki a fejemből. Ráadásul egész nap egyedül vagyok a gyerkőcökkel, sokszor még éjszaka is, mert a férjem annyit dolgozik.
Valaki kérdezte, sajnos már nem emlékszem, ki (bocsi), hogy folytattam-e a hozzátápit. Igen. Meggyel. Ez se jött be. Én is azon az elven vagyok, hogy heti egy új kaja, úgyhogy a héten ez volt, jövő héten őszibarack lesz.
Lemérték a fiam csütörtökön hát 3dkg-t hízott 2hét alatt. :cry: :cry: Hát nem vagyok túl boldog. Úgy érzem, mintha valamit elrontanék. Pedig, ha éhes lenne megenné a kaját, amit kínálok, nem? Én egyébként mindig délelőtt szopi után kínálom a kaját.

Ilgya!
Az a baj, hogy tök hülye vagyok ehhez a vonalzóhoz. Kétszer próbáltam, de a linkkel, amit küldenek nem tudok mit kezdeni.
A lányom jár oviba, már ha nem beteg, mert ő elég sokat betegeskedik. Azt mondják az én hibám, mert nagyon elszigeteltem 3 éves koráig. Nem vittem gyerekek közé és emiatt nem erősödött meg az immunrendszere. Mióta oviba jár 1hetet megy 2, 3 hetet itthon van. Hát ez van.

Mindenkinek boldog 4-5-6 hónapos szülinapot!
Képeket azért nem tudok feltenni, mert csak kamerázunk, arról meg nem egyszerű képet csinálni, de a keresztelőn biztos fényképezünk is, majd remélem tudok mutatni képet a gyerkőcökről!
Sziasztok!
Jó hétvégét és nyugodt napokat mindenkinek! :D

Andi
ihianya

jeep: nagyon vagány a pasas:):):) újjitottatok a weblapon? szebb lett :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok csajok!

Bocs, hogy így eltűntünk, de sajnos annyi rossz dolog történt a családban, hogy elég rossz passzba kerültem, ráadásul kedves férjemmel sem vagyunk túl jóban :cry:
Kicsit ránk jár a rúd...na de remélem a sok rossz után most már valmi jó is fog következni; elvileg íg kéne lennie igaz? :roll:

Akinek hófordulója esedékes, illetve lemaradtunk róla annak sok boldogságot. Visszaolvasni még nem sikerült...

Mi már javában hozzátáplálunk, igyekszem én kotyvasztani a kisasszonynak, az őszit, sütőtököt kapta csak üvegesként. Hetente 2* bevásárolunk neki a bioboltban, kapott almát, banánt, krumplit, répát, őszit, sütőtököt. Valamikor megeszik délelőtt egy fél almát 1/4 banánnal, délután pedig vmi főzeléket. Ebből kevesebbet szokott enni... de van olyan nap is amikor nem nagyon díjazza a kajcsikat, de azért haladunk. Nálunk egyébként bejött a hozzátápi, most normális súlygyarapodást produkáltunk és én is nyugodtabb vagyok, mert már érezhető volt, hogy nem elég neki a szopi.
Éjszakáink azonban borzalmasak, átköltöztettük külön szobába, nem tudom, hogy emiatt-e de sokszor ébredünk éjjel. Én már kezdek kidőlni, mert napközben valahogy soha nem bírok aludni...

Kép
Kép
szana80

És egy friss kép... :D

Kép

Kép
Kép
szana80

Marslakócska: igen, jól látod, Ákos nagyon nagy baba a korához képest. Te akkor még nem voltál aktív tag, mikor született, 4650 gramm volt, és 55 cm! Ezért van az előny, és azóta is szereti a pocakját, de csak anyatejet kap!!!!

Tinu: igen, én sem légzésfigyelőre gondoltam, hanem babyphonról írtam. Azért van, mert nálunk külön szobában van a legény. Igaz nyitott ajtóknél alszunk, de én néha baromi mélyen be tudok aludni, ezért kellett. De aztán rájöttem, hogy működik az anyai megérzés, és én mindig 2 perccel előbb fent voltam, mint Ákos megnyikkant, meg mint írtam, hetente kellett elemet cserélni, így nem használtuk. Csak most az utóbbi napokban, hogy így szürcsölt. Na meg tegapleőtt úgy félrenyelte a váladékot, hogy se fel, se le nem tudta köhögni, és elkezdett a kezemben levegő után kapkodni. Hát ne tudjátok meg! Levert a víz. Úgyhogy tegnap elmentünk doktornénihez. De semmi baj, nem gennyes a torka meg a váladék sem, így csak ilyen köptetőszirupot írt fel!

Szana: Nagyon aranyos Minike, tündéri ahogy így kuksizik! Remélem apával is helyre jönnek a dolgok. Hisz van ki miatt boldognak lennetek, és békés családi körülményeket teremteni! Hisz a babák is baromira megérzik, ha gáz van! Remélem semmi komoly! :P

Roni nagyi: hát az én anyukám aztán akkor kivétel, ő órákat tud regélni az unokájáról. Igaz első unoka, meg hát ugye a lánya szülte (szerintem ez is sokaknál számít, hogy a menye szült, vagy a lánya!) meg anyukám nem az a maradi betokosodott fajta nő, és rajong a kisgyerekért! Sőt ő meg már néha túlzásokba is esik! De most már nem szólok semmiért! Érdekes, amióta mi is elköltöztünk a szülői házból, totál megfiatalodtak a szüleim. járnak kirándulni, sétálni, utaznak és élvezik az életet. Na és persze amikor csak tehetik, unokáznak! (iwiw is tele van Ákos képeivel) olvas újra dolgokat a gyerekekről, vett már nekem több könyvet is.
Ez szerintem is durva, hogy beszólnak a forumon, meg megy a piszkálódás! Ez nem ezért van.
Véleményt lehet mondani, de úgy, hogy ezzel a másikat lehetőleg ne bántsuk meg. :wink:

Nika: hát én újra lehidaltam Gergő tudományán. Egyedül iszik az üvegből. Nem semmi. :shock:

Mági: remélem a hétvége jót tesz nektek! :wink:

Kata: Leon nagyon ügyes, hogy maga elalszik egyedül. Ez tök jó, nem kell órákig ott ülni, és altatni a babát. Milyen most a klíma nálatok? Van ott is saját kocsid, vagy egyenlőre egy családi autó van?
Vendég

JEEP, KISCSIKÓ: nagyon vagány tényleg Ádám, minden tiszta hawaii, dizsi, napfény, csajok...ez ám az édes élet! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ma voltunk börzén, vásároltunk Pannának rucikat, meg a falára díszeket, hogy legyen mit néznie. :)

Képzeljétek, 3 napja lesben állok kamerával, fényképezővel, hogy mikor fordul meg a lány. Tegnap este fürdés előtt letettem a tornázóra pelusban, amíg Apa hozza a vizet, hagy játsszon. Közben beszélgetek Apával, odanézek, a gyerek hason van! :D Én meg lemaradtam róla!!! Na ma egész délelőtt vártuk a produkciót, én a pelenkázó mögé bújtam, onnan lestem, Apa az ágyra kuporodott, kamera kandi üzemmódban. Naná, hogy nem produkálta azóta! :twisted:

Szana:
Remélem rendeződnek a dolgok otthon. ha visszaolvasol, látod, hogy mi is Apával nem igazán voltunk jóban. Féltem ,hogy szétmegyünk, de úgy néz ki, kezd rendeződni a helyzetünk.

Ante:
Majd msn-en beszéljünk a szerdáról, mehetnénk együtt :)
Apa tegnap beszélt a babakocsisokal, főnököt kért, meg minden, és a vége az lett, hogy hétfőn mehetünk a kocsiért!
Először fogunk tömegközlekedni, és kicsit tartok tőle. ti pl. hogy emelitek a buszra a babakocsit, meg a metron a mozgólépcsőn hogy mentek fel? Úgy félek, hogy ránkcsukják az ajtót, vagy a mozgólépcsőn beakadunk..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tinu, mi is holnap megyünk börzézni :)
még sosem voltam, kivi vagyok, miket lehet kapni, miket fogunk venni :)

Szana, ezek nem jó hírek, mint ahogy Mági nálad sem voltak jó hírek, remélem rendeződnek a dolgok férjügyileg :? meg úgy egyébként is. Talira jössz azért? Talán feldob egy kicsit...

Mági, gratu a hasraforduláshoz, különben szerintem is meztelenül a legkönnyebb :) én az első visszafordulásról maradtam le... :? meg aztán a másodikról is, de azt apa legalább látta...

Nekünk meg ma fordult végre baba tudatosan balra is hasra, eddig az csak kapaszkodva, vagy véletlenül ment, de ma tudatosan erőlködve, kétszer is, és még a kéz is kikerült :)

Voltunk ma a Ligetben is, borfesztivál van, még holnap is, apa kóstolgatott, de egy fél dl jó kis tokajit én is bevállaltam :oops: holnap is megyünk szerintem. Délután meg anyuéknál volt vendégség, nem sokat tudott babóca aludni, így hazaértünk, beájult apánál, így fürcsi nélkül csak gyorsan tisztába tettem, félálomban megetettem, és már alszik is... Nektek m ár volt, hogy kimaradt egy fürcsi hasonló okokból? nekünk most ez a második alkalom...

OK Kata, majd veszek :)

Kaki: ma reggel volt. De rendes a baba, eddig mindig délután a 6-os kajára időzítette, de ugye tegnap gyereknap, ma anyuéknál, tök rendi, hogy most a reggelikor pakolt :)

na megyek, Shrek megy, nézitek?

KépKép

KépKép
winnie27

Mági: ne izgulj, tuti, fog még ezerrel forogni. Persze az már nem az első lesz, de azért fel tudjátok majd venni. :wink: Mozgólépcsőn még én sem voltam babakocsival, nem merek menni. Majd talán a sportkocsival. És buszon is csak alacsonypadlóson voltam babakocsival. Ott annyira koncentráltam, hogy gyorsan fel tudjak szállni, hogy nem is izgultam az ajtó miatt.

Winnie: akkor lehet, hogy ma találkozunk. :wink: Shrek? Ugyan már, én akkor mentem aludni. :D Ma is negyed 6-kor kelt a lány, úgyhogy kénytelen vagyok korán feküdni. :roll:

Kép
Kép
tinu

Szisztok!

Látom mindenki kirándul, vagy börzézik!:) Majd meséljétek el milyen egy ilyen bababörze, mert én még nem voltam. Meg azt is hogy miket szereztetek be.
Mivel én falun lakom, a tömegközlekedés eddig nem izgatott, viszont most hogy itt írtok róla, akkor esett le, hogy ez a Budapestieknek (főleg) hatalmas probléma lehet. El sem tudom képzelni, hogy tényleg hogy lehet egy babakocsival lemenni a metrohoz :roll: . Persze írtátok, hogy esernyőkocsit vesztek ebből a célból, de azért nem lehet egyszerű. MEg azért ha nyugodt helyen akartok sétálni a gyerekkel, ahol nincs ezer autó, akkor át kell az egész városon bumszlizni?Durva! Engem meg maximum az zavar, hogy minenki megnézi a gyereket és megfogdossa. Ja és megkérdezik, hogy akkor most én kinek a kije is vagyok? :?
Képzeljétek tegnap délután voltunk egy másik faluban falunapon és Veronika hihetetlenül jól viselte, pedig rengeteg ember,az előbb írt szitu!:) Egymás kezéből vették ki a gyereket, hogy megfoghassák! :evil: De szerencsére a gyereket nem zavarta, sem a zaj. Simán megszoptattam, sőt még aludt is. Aztán este fele az apjával lassut táncoltak, mindenki őket nézte!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Ja elfelejtettem, hogy Mági gratuláljak Annának az átforduláshoz, nagyon ügyi!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok,

Tegnapi napunk annyira sűrű volt, hogy fél éjfélre értünk haza.Danival.... Ez volt az első alkalom :oops: Mondjuk Nagyon jól viselte.:)Elmentünk a velencei tóra fürödni, persze napozás lett belőle, és Fürdőruhába, mert

Szilvi,

Én annyira kiakadtam, mert én rám egyetlen legnagyobb fazonú bikinifelső sem lett jó:((((

Dani egész jól bírta, kétszer etettem meg ciciből a strandon, de én úgy döntöttem, hogy le....rom, mit gondolnak az emberek, dea gyerekem fontosabb, mint az ő véleményük, egyébként elég diszkrét voltam.:)

utána meg lementünk rokonokhoz, és onnan sikerült ilyen későn hazaérnünk, Dani ott megfürdött a másik 9 hónaps babával, kislány, de nem is bagoztak a kádban egymásra.:)

És úgy felfrissülve indultunk haza....azért nem akarok sok ilyet Dani életében, de jól sikerült:)

winnie, nekünk télenmaradt ki jó pár fürdés, meg tavasszl, mert, ha nagyon bealszik, és akkor még napközben nem aludt, én nem ébresztettem fel, de most hogy meleg van, meg már rendesen alszik napközben, így nem nagyon marad ki.egyébként semmi baja nem lesz tőle.

Na megyek fürödni.egyébként nekünk a dm 50 faktoros krém bevált daninak.

csernusn

Metró,

a mozgólépcsőn a baba legyen veled szeben főlfelé, told rá a babakocsit, de ne állj szorosan a fogganytú mögé, mert vissza kell lépni akkor a mozgólépcsőn, és az rosszabb. Lefelé, meg told magad előtt a bavakocsit, és a hátsó kerekekre helyezd a súlyt, az első kettő meg legyen a levegőben. nekem ez bevált.

a cbuszon,. az utolsóajtóban nincs korlát, ott fel tudod emelni, ha meg nehéz, akkor meg a megállóban, előre kérj meg valakit, hogy segítene e felvinni a kocsi. eddig nekem még mindig segítettek.:)

csernusn

Na már haza is értünk. Vettünk egy pár rövidgatyót a gyereknek, meg egy napozót. Végülis itthon már örültem nekikk, de kint nagyon szenvedtem. Még így is őrült meleg volt, összeizzadtam a gyerekkel a kenguruban. Szegénykém, úgy sajnáltam. És nem is ez a része volt a legbénább, hanem a tömegközlekedés. Na ezért kell kocsi. Kocsival kb. negyed óra alatt ott lettünk volna, így meg ...

Kép
Kép
tinu

http://www.freevlog.hu/video/6363.html

Ez az a video, amit tegnap vettünk fel miután látott egy motorcsónakot elhúzni a vizen, azóta ez a sláger.:)

csernusn

Sziasztok,
tegnap mi is voltunk Pesten, vittük a babakocsit és villamosoztunk. Háááttttt, nem tudtam egyedül felrakni a kocsit:-( Szegény Ádám nem tudta mi van, annyira megilletődött:-) Visszafelé pedig szegénykém elaludt és állandóan felriadt, amikor a villamos ajtaja becsukódott és csengetett. Ki kellett vennem, annyira sírt:-( Aztán nem adtuk fel és szopi után elmentünk az Ikeába is, ott már jól bírta a dolgot, kicsit aludt az elején. Oda már autóval.
Kóstoltunk mindenféle ráksalátát, meg bodza szörpöt, meg kenyeret. Vettünk is kenyérliisztet, tök jópofa, csak vízzel össze kellett rázni, keleszteni és sütni. Nagyon fini:-) Ott cserépben sütötték, mi tortaformába:-)
Azért szerdán megpróbálkozom a kocsival, a 4-es busz alacsony padlós, majd azzal megyek.:-)

Képzeljétek, egész éjjel diszkóztunk:-( Nekünk el sem kell itthonról menni:-( Majd megőrültem:-( 1/2 11-4-ig és az a tipikus tuk-tuk zene:-( Közel van a Művház hozzánk és ott alakítottak ki egy szabadtéri cuccot. A park pedig iszonyúan vezeti a hangot, tulképpen szemben van velünk:-( Hát, nemtom mi lesz, ha ez minden szombaton így lesz:-( Most alig látok ki a fejemből:-(

Niki, Dani nagyon édes a videón:-)))

KépKépKép
kiscsiko

Sziasztok!

Csernusn: Nagyon édes Dani. Kiara is berreg ezerrel 2 napja. Csak ő kicsit vegyíti a pffffff-vel.

Ma vettünk Kiarának egy szunyoghálós baldahint, és annyira izgi a dolog, hogy aludni meg nem akarunk, inkább visongatunk neki. :( Ja és hörög. Ez az új tudomány! :lol:
És egész nap csavarogtunk rokonoknál, de még csak nyügi sem volt.

Ja és voltunk szombaton babauszin, de azt nem élvezte most szegénykém. Fáradt is volt, úgyhogy sokat sírt. És nem is a merüléseknél, pedig most is az orráig merültünk. :?

Tömegközlekedni meg csak akkor fogunk, ha megvesszük az esernyőkocsit, és azzal. Addig apát hurcibáljuk, mármint ő minket. :D

Tali: akkor szerda 15 óra a Vajdahunyad várnál a bejáratnál a hídon???????
Valaki elküldené priviben a számát, ha van valami, akkor tudjak valakit hívni? Pl. ha késnénk, és nem találnálak titeket (mert mondjuk más babatali és pont ott lesz :lol: )

Üdv.

Kép
kernico

Sziasztok!

Tök jó napunk volt ma...
először is, megint egész jó éjszaka volt, nem volt éjjeli vigadalom :)

Majd voltunk börzézni. És vettünk babakocsit :) Graco Citisportot, olyan bordó színűt, amit elloptak. Tök jó, utolsó darab volt, leértékelve... így is 27 eFT volt.... a neten 38 lett volna, igaz, kicsit újabb modell, de tökre örülök neki :) tök jó kis könnyű, meg Graco is, és bordó is!!! :) egyelőre még alrakjuk, de megvan :)
meg vettünk rucikat is, nacikat főleg, tök jó volt. ja, meg Aventes varázsitatót, van fül, majd holnap kipróbálom, fogja-e...

Délután meg megint sétáltunk a Ligetben, meglátogattuk a borfesztivált, apa ínyenckedett, egy fél dl-t én is megint megengedtem magamnak.... :oops:

KépKép

KépKép
winnie27

Kernico, igen, ott a bejáratnál, 3-kor. Nem teljesen a hídon, vagy nem tudom, milyen hídra gondolsz... a Kós Károly sétány felöli bejárat, ott be azon az úton, és ott, ott van egy fagyizós, egy souveníres, meg egy jégkrémes is

KépKép

KépKép
winnie27

http://www.freevlog.hu/video/6384.html

ez meg a nagynéninél, mármint az enyémnél készült:)

Egyébként a nagyi az a mi nagyink, tehát Daninak dédi:)Nem tudom itt hagyjam-e egyedül pihenni, vagy kicsit később megyünk, hogy ne legyen olyan sokat egyedül:)Még nem tudom mi lesz szerdán.

Ante, Te kérdezted, hogy a plusz kajától nem szopizik-e kevesebbet. Nem számolom, de szerintem nem, én csak egyszer adok neki naponta valamit, egyébként szopi van, és az elég sűrűn az utóbbi időben. Én az elmúlt egy hónpban értem oda, hogy mindig megkínálom, ha nafog és nem tudok mit kezdeni, mármint az okot nem tudom.

csernusn

Szia Ihianya!

Az egész vonalzókódját (PHPBB) be kell másolnod a Profilod aláírásához, amit megkaptál.
Én is elakadtam ezen a ponton. Van egy Próba oldal, ott próbáld meg, előnézetben kitörölheted a feleslegesen megjelenő szöveget.
Bátran, én is könnyedén boldogultam, sikerülni fog.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

sziasztok

koszi nika70 az uzit,nagy nehezen idetalaltam.
szeretnek csatlakozni en is hozzatok,latom sok hasonlokoru kisbaba van itt,mint az en kisfiam.Ibinek hivnak 23 eves vagyok es van egy 4 honapos babam,Marcel baby.januar 26-an szuletett.
mi angliaban lakunk,de szivesen leveleznek veletek.
nika te mikor szultel?
majd jovok holnap,sziasztok addig
ibigirl

Sziasztok!

Ma megyek vizsgázni. Drukkoljatok!

Lányok, mi van, ha szerdán esik? Legyen egy B-terv is!

Kép
Kép
tinu

szia ibi:) én január 21-én szültem szóval pár nap különbség van a fiaink között:):):) és gyere nyugodtan közénk szívesen fognak fogadni nagyon jó társaság van itt :):):):)

Képzeljétek csajok mi is költözünk :):):):):):) az albérlet amiben lakunk eleve úgy lett kiadva hogy el akarják adni de mi nem tudtuk megvenni igy eladták.Mi meg nem maradunk de már meg is találtuk az újjat.Gabi egyik barátjának van egy kiadó lakása hosszú évekre igy kb két hét múlva költözünk :) Kiváncsi leszek Gege hogy fogja viselni. :):):):)

Tinu: Nagy kalappal neked mára

nika70
Salgótarján

Nika
Segitett a kamilla?

Szana
Nagyon edes Minike,tiszta te meg mindig :wink:
Remelem mar csak jo dolgok jonnek es ferjeddel is rendezodneka gondok,ez a legfontosabb :wink:

Ihianya
Hat amiket irsz az nalunk is volt meg a hozzatapi elott.Szoval amr tuti hogy ehes volt es ezert nem tudott napkozben pihenni,aludni.Miota eszik mast is azota alszik 3 orakat is egyben nappal,hat igen tele a gyomra :lol:
Nem akarlak rabeszelni de a tapszer nem megoldas? Vagy a tejpepek,attol is jol lalkna.

Szilvi
Van kocsim,de ez a csaladi auto,apanak nem kell,O metrozik (a belvarosban nem tudna parkolni ).
20 fok ,szep napos de enyhe ido van.

Niki
Kirayl ,hogy mar az elsovel lazulsz.Az hogymashol furdik emg keson ertek haza csak a hasznara valik kesobb :lol: :lol:
Helyes a videon :wink:
Neke msem szopoik kevesebbet,pedi 3szor eszik,szoval messze meg az hogy nelkulem is ellegyen.Egyebklent en sem szeretem ezt a mindenhova kajat cipelos dolgot..meg ugye mindig gondolni arra hogy legyen itthon minden ami neki kell,meg fozni,turmixolni..szoval jo lesz ham ar 1 evesen azt fogja enni amit mi.

Kép
Kép
kataa

B terv: IKEA :D ugyanúgy háromkor,fönt a kajáldában. Kép

Egy kalappal...

Ildikó
ilgya1

ildi: igen úgy néz ki. most meg a köptetö hatására kettö tüsszentésre a trutyi is távozott legalábbis egy része meg még pórszívóztam is az orrát:) úgy tünik gyógyul a drága :)

nika70
Salgótarján

KÉpzeljétek Lidi átaludta az éjszakát!!! :-D Én meg kb fél öt óta nem tudok aludni úgy kialudtam magam :-).

Kataa, én azért adtam almalevet, mert nekünk azt mondta a védőnő, hogy azzal kezdjük mert az gyomorkímélőbb mint egyből a pép. Lidi még nem ivott vizet. Már tegnap adtam neki egy kis almapépet megette, de semmi reakciót nem látok rajta, hogy ízlene vagy sem.
Kép

Tinu, hajrááááá! :wink:

Niki, én is mindig ha nyafog Lidi és semmi nem jó neki akkor adok neki cicit, de nem eszik sokat. Állandóan kétszer kell odaadnom neki, hogy végre kiszívja rendesen. Igaz, most több tejci is van, de nem tudom már megint mit ettem amitől megint több lett.
Nagyon jó a video :-)

Pénteken voltam fodrásznál! Délelőtt még azon agyaltam, hgoy mikor fogok én valaha is fodrászhoz eljutni, mert hétvégén nem dolgoznak és én csak akkor tudok lemenni mivel akkor Apa tud vigyázni Lidire. Erre este sétáltunk és elmentünk egy fodrászat mellett és gondoltam megkérdezem, hogy tud-e este negyed hétkor fogadni és igen tudott. Annyira örültem neki, hogy ilyen gyorsan teljesült a kívánságom. Apa addig elsétálgatott Lidivel.
Élet apró örömei.

Tegnap megégettem a kezemet tepsivel így alig tudtam felvenni Lidit úgy felhólyagosodott a felkarom. De bekentem Sudoremmel és gyönyörű lett. Olyan mintha egy horzsolás lenne és jóval kisebb is.

Kép

Kép
antekirt

Laura, Ákos boldog 4 hónapot nektek!!! :)

Szana, Lidi is ezt szokta a habtapival, csak ő még rágja is ezerrel. Mondtam is a páromnak azért néz ki így a széle a szivacsnak. :-)
Nagyon sajnálom a sok rosszat, remélem hamar kijöttük a hullámvölgyből.

Winnie, Lidi szolidalít veletek, mert neki sincs kaksi két napja. Remélem azért ma már lesz, mivelt holnap megyünk le megméreckedni, hogy mennyit is fogytunk megint :-) és hát nem kéne falls eredményt kapni.

Kép

Kép
antekirt

Hát talán most sikerül.

Kép[/url]

Kép[/
ihianya

sziasztok

meg szeretnem kerdezni toletek hogy ti hany napig adtok uj kajat a babanak hozzatapikor?es tartatok szunetet ket kaja kozott?
en eloszor babarizst adtam a kisfiamnak,majd par napot szuneteltunk,mert szekrekedese lett tole,majd kezdtuk az almalevet 3 napig es utana most mar almapepet eszik 3 napja.ezzel nincs gond ugy latom,nagyon bejon neki,csak ugy cammogja befele.
aranyos babaitok vannak lanyok megnezegettem a kepeket!!!gratu mindenkinek!
en is teszek egy kepet fel az en `picurkamrol`
Marcel
Kép [/img]
ibigirl

Sziasztok!
Olyan mérges vagyok!Most hívott Apa, egy teherautó felvert egy követ, és betörte a szévédőnket! Ha kicsit gyorsabban megy, még őt is eltalálja, a vezető ülés felöl verte be, állítólag befelé tiszta domború az üveg. 160 ezer lesz, most hívtam a casco-t szerencsére fedezi, 5 ezer önrészt kell fizetni. Én meg éppen a múlt héten vitatkoztam Apával, hogy mondjuk le a cascot.... Még jó, hogy nem hallgatott rám! :?
Mi is megjártuk a börzét, a szerzeménnyel ki is díszítettük a kiságyánál a falat, nagyon tetszik neki, szerintem tök jól sikerült. Majd felteszek róla képet, megörökítettem :)
fürdetés:
Mi is hagytunk már ki, amikor fáradtabb volt. Most kénytelen vagyok ilyenkor felébreszteni, mert nagyon be van izzadva a nap végére. Nálatok milyen idő van a lakásban? Nálunk bent 27-29 fok!
Niki:
Szerintem ennek az új kocsinak nem lehet a karját állítani , csak egyfelé tudom tolni...Remélem nem bénázunk majd nagyon, bár ante is ott lesz, legfeljebb leállítja a mozgólépcsőn a forgalmat, és áttereli :lol:
Dani nagyon édes!! Fürdött is?
winnie:
Az új babakocsival jöttök szerdán? kíváncsi leszek rá, a bordó a kedvenc színem :)
ibigirl:
Üdv itt köztünk! Hogyhogy kint éltek? A férjed odavalósi, vagy csak munkátok van ott? Nagyon szép a kisfiad!
ilgya:
Az IKEA melyik IKEA ? Mondjuk egyiket sem tudom hol van (vidéki lévén) :)

Apával egész jól vagyunk már, szerintem nagyon iparkodik most, tegnap pl. segített takarítani, és nem is morgott hozzá!

Kép
Kép
Kép
mágnes

MÁgi,

Mindegy is hogy merre néz a baba a mozgólépcsőn, nekem az a szimpi, ha a feje van feljebb és nem a lába.:)

Ibi,

Marcell nagyon szép baba, én pontosan nem tudom Dani hány napos, de szerintem kb egy nap kül. van köztünk.:)Mindjárt kiderül a vonalzóból:)

Hol szültél?

MÁgi,

Gondolom az Örs vezér teres Ikeára gondolnak, ami azért macera mert nincs metró.Úgyhogy legyen jó idő.

Nálink is 27 fok körüli az idő, a légkondi, meg nem mehet, mert pont Dani szobájában van, bár a légáramlással és "Meztelenül" nem is olyan meleg:))))

csernusn

De hülye vagyok, Ibi, hát gondolom kinn szültél, nekem is van kinti ismerősöm kisbabával.:)

csernusn

Köszi csajok, már látom a fényt az alagút végén.

Mágnes
Gratulálok a forduláshoz, ne aggódj lesz még alkalmad megörökíteni. Amint ráérez az ízére, pörögni fog állandóan. Jázmin már nem is hajlandó a hátán feküdni, max. úgy ha ő fordul oda. Pont tegnap gondolkodtam ezen, hogy mennyire nagylány már, nyoma sincs a magatehetetlenségnek, amivel indultunk. Ha nem tetszik neki a póz, ahogy letettem fogja magát és megfordul (éjszaka is váltogatja a pózokat)
Tömegközlekedni én is csak kenguruval próbáltam eddig; bár a mi kocsink amúgy sem alkalmas erre a célra.
Tegnap voltunk babakocsimustrán, s kinéztük a Graco citisportot, egyelőre még nem vettük meg, de eddig az a nyerő.
Szükség van rá most már, szeretnék én is többet kimozdulni.

Winnie,
Most olvasom, hogy ti ilyet vettetek. És bordót! Nekem is az tetszik, de nem nagyon lehet olyan színben kapni.
Borfesztiválról nem is tudtam. :?
Shrek…imádom! Sajna csak félszemmel néztem, de így is feldobott.
Fürdetés nálunk is kimaradt már 1-2alkalommal ugyanezen okból adódóan

Niki,
Én ezt el sem tudom képzelni Jázminal, ő már ½ 8 körül hihetetlenül fáradt, nyűgös.
Videók tök jók! Milyen édesen kacag Dani.

Tinu,
Nagyon szorítunk

Kata,
Érdekes, a környezetünkben mindenki szerint az apjára hasonlít, én pedig nem tudom megállapítani.

Ante,
De jó, hogy Lidi átaludta az éjszakát! Rágcsálós képünk is van… :lol:

Kép
Kép
szana80

ibi: Marcel nagyon helyes kisfiú

mágnes: nekünk is bordó a babakocsink :)

nika70
Salgótarján

Csajok!

Ti még sterilizáljátok a kicsik holmiját? Én úgy döntöttem ma befejeztem... :roll:

Kép
Kép
szana80

Szana,

Nekem a cumisüvegnek a mosogatógép, meg az edényeinek is, de ennyi, vizet még forraltat iszik, meg főzni is abból főzök, a vasalást még vállalom.:)

csernusn

....És megtalálta a tv kapcsolót!!!! pedig a másik irányban volt.

Dani az irányítókat és telefonokat bárhonnan kiszúrja:))))Szerintem látja a kezünkben és megismeri.:)))

csernusn

Jelentem, a vizsga sikerült. :D

Mági: nálunk most 32 fok van! Délután ide süt a nap.

Szana: mit kellett sterilizálni egyáltalán?

Kép
Kép
tinu

Niki,

Vasalni én is vasalok neki mindent, mi babavizet iszunk (Óbudai vagy Jana) és azzal főzök neki; az edényeit nem sterilizem mától... :D

Jázmin is imád telefonozni, a másik kedvenc a csokipapír...édesszájú lesz, mint az anyja :lol: :lol:

Kép
Kép
szana80

Tinu,

Gratulálunk!!!
Miből vizsgáztál amúgy? A kis edénykéit és a kanalat sterileztem...Túlzás, mi?

Kép
Kép
szana80

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?