Sziasztok!
Hát a vizsgám nem sikerült, de jobb lett, mint gondoltam, 55%-os...60%-tól lett volna meg, de mindegy.
Peti még mindig beteg, de mostmár legalább jó a kedve, de a szemein látszódik, hogy nincs minden rendben. Csak az a baj, hogy egyfolytában lázas, a kúp csak rövid ideig hat nála, de ma megkérdeztem a gyógyszerészt, azt mondta, más ne adjak neki.
Képzeljétek, hétfőn életemben először repülőre ülök, na jó, csak egy kis sétarepcsire (vagy nem is tudom milyenre, de nem valami batárra, az tuti), "útitudósító" leszek a helyi rádióban, nyertem.
Peti egyre többet jár, szinte már nem is mászik, hanem feláll, és sétál. Lassan már szalad is, mert nagyon rakja a lábacskáit.
Juca, hát én is úgy gondolom, ahogy írtad. Egyébként gondoltam rád, tegnap vagy tegnap előtt volt nálunk a helyi napilapban egy cikk egy Lyme-kórral fertőzött anyukáról.
koszos kislánnyal ne barátkozzál--> ez egy vicc. Majd az ő gyereke mindig csilivili lesz, nem? ÁÁÁÁÁÁÁ! Mondjuk ma az én gyerekemet is látni kellett volna, pedig hírből se voltunk játszótéren...ennek ellenre tiszta maszat volt.
Egyébként a beszéd terén egyetértek, de én néha az iskolás gyerekek tetteitől is falra tudnék mászni. De ahogy írtad, nem az én dolgom, hogy rászóljak...
Juca, tudod, még nem érezte magát készen a baba, hogy közétek érkezzen. Fel a fejjel, ott van nektek Kinga, és jönni fog az a tesó is.
Kimike, hát Peti már evett olyan sütit, amibe anyósom nagyban diót is tett, de ő csak a tésztájából kapott, diót már csak azért se adnék neki, mert elrágni még nem tudja, földimogyoró dettó.
A gondozónőt én megértem, és az anyukának is igaza volt, egyszerűen nem lehet minden gyereket egyformán szeretni. Ettől függetlenül biztosan törődik a többivel is, de tény, hogy mindenhol vannak kedvelt és kevésbé kedvelt gyerkőcök. Csak ezt nem verik nagydobra.
Reni, remélem, nincsenek Peti pöttyök.
Colett, azért vigyázz, mert épp most olvastam egy másik fórumon, hogy egy kicsi lányt el akartak küldeni átmosásra, de egy privát doki elmondta az anyukájának, hogy nincs rá szükség, mert eleve szűk könnycsatornája van, és minden betegsége a szemére megy rá, szóval ne csodálkozzon, ha sűrűn váladékos a szeme.
Ja, én a buszon hallok ilyen "tökéletes gyerek" sztorikat, és mondom mindig magamban, hogy majd elromlik.
Meteor, az a gáz, hogy nem sok mindent tudsz tenni, ha a másik gyerek szülője nincs a közelben, vagy magasról le van ejtve részéről, hogy mit tesz a sajátja. Mert neked nincs jogod rászólni, hogy ugyan add már át a hintát, mert ha mégis megteszed, és adott baba megsértődik, tutira jön a dühös anyuka, hogy miért szóltál az ő édes kicsi lányához/fiához. Így tűrsz, mondván majd megoldják maguk között, az élet sem fenékig tejfel.
Hm, legközelebb ne dolgozz ilyen szépen, mert lassan a Déli sarkon fog Guszti kikötni.
A játékok miatt én is begurulnék...mondjuk nálunk alapból szana széjjel van minden, szóval nálunk a rend lenne a furcsa.
Reni, hát igen, sajna az ilyen dolgok a kutyatartókat minősítik, tisztelet a kivételnek! De mondjuk a fentebb említett lapban tegnap elég érdekeset olvastam...az volt leírva, hogy vannak kijelölt helyek a városban, ahol a kutyák könnyíthetnek magukon...kérdem én, ha a kutyára rájön a szükség, hogy magyarázzam meg neki, hogy várjon még fél órát, még elérünk a kijelölt helyre??? Jó, kakil, és összeszedem. Vagyis én ezt tenném, ha lenne ebem.
Petinek boldog hófordulót, már csak egy hónap...
Hát én meg pont az ellentéted vagyok, ami mellben jó, az fenékben kicsi...
Folyadékügyben passzolok, Peti most megiszik napi kb. 6 dl tápszert, és kb. 2 dl vizet vagy teát, azt jónapot. Előbbit cumisüvegből, utóbbit sportkupakos üvegből kapja. A csőrös pohár nálunk nem volt nyerő, lehet, hogy megint előveszem, talán...
Kimike, remélem, tudtál venni bébiúszógumit, a miénk épp Corában vásárolt.
Addig örülj, míg Milán csak dörömböl, az enyém ilyenkor már hisztizik az ajtóban...mármint, ha nem engedem be a fürdőbe, vagy akárhova magam után, így nálunk a WC ajtó is tárva van.
Gombi, hát ilyenkor fő a fejem, hogy szegedi vagyok, biztos jó volt a tali. Sajna skype-ig nem jutok el sosem, így még értesülni sem értesültem.
De mindegy, mert menni úgy sem tudtunk volna. Vagyis nem hiszem. Megkérhetlek arra, hogyha vmit szerveztek, priviben megírod nekem???
Nagyon édes a járó lánykád!
Marcy, hát én nem bírnék minden nap vasalni, havonta egyszer is nagy nehezen vesz be a dolog, nemhogy naponta...
Marci ügyességén felbuzdulva, tegnap előtt kipróbáltam, hogy Peti mit kezd az FP csigával, hát számára még mindig az alján levő gomb nyomogatása a legérdekesebb elfoglaltság ezzel kapcsolatban, ahogy Lreta Noémijának is.
Jó, hogy sikerült ülést vennetek, én most új sportkocsit tervezek venni, egy "többet tudót", ez meg kikerül anyóshoz.
Wkata, forgalmi dugó-hányás ügyben passzolok, Peti általában csak méltatlankodik, ha nincs meg a megfelelő sebesség, de Misiéhez hasonló tüneteket még nem tapasztaltam nála sosem.
Klarka, én a múltkor megtapiztam Peti zacsiját, egyszer fent voltak a golyók, másszor meg lent.
Lreta, édes kismaszatod van.
Kitti, sejtettem én, hogy vmi hasonló állhat a háttérben, a lényeg, hogy így vagy úgy, de rendeződjenek a dolgaitok, és Ádinak is jó legyen.
Bénianyu, az én fiam a sós után sem mindig iszik, ma kapott savanyú krumplit, utána megkínáltam vízzel, de nem kellett neki.
Oriandy, én is a tesztet tudom javasolni, én sem éreztem Petit... Én most várom holnapra Piroskát, ajánlom, hogy ide is érjen.
A képek láttan összeszorult a szívem...
Gabella, na ilyen szokott Peti is lenni, a lényegen alszik, aztán meg pörög, csak mi győzzük.
Vér és egybek miatt
Remélem, legközelebb már nem kell ennyit túráznotok.
------------------------eddig tartott számomra a péntek.
Reni, ma voltunk a párommal a helyi volt kgst piacon, ott is láttam bébiúszógumit, igaz, nem kérdeztem rá az árára.
Jól néz ki ez a torta, nyam.
Oriandy, hát az ötlet tényleg jó, főleg, ha nincs a közelben hasonló üzlet és sok baba születik a környéken. Ugyanis mostanság fontos, hogy olcsón szerezzünk be cuccokat.
Ne aggódj, biztosan nincs gond! Képzeld, anyukám úgy járt a cisztájával, hogy felszívódott neki, pedig jó nagy volt.
Látom, Dani is szereti kipakolni a konyhaszekrényt.
Gabella, rám még jó a "régi" bikinim. De ha nem lenne, nálunk a Skálában láttam jókat, elfogadható áron. Ami most van, azt még a Metroban vettem.
Lackót jól kifárasztotta a kirándulás.
Klarka, hát szerintem a Dr. Puntos cipők kb. 3000 Ft körül lehetnek mindenhol.
Kimike, Peti ma nálunk másikmamázott délelőtt, napközben "sima" mamázott, délután meg a Tescoban volt velünk. Ja, és aludt kb. 3-3,5 órát.
Strandra én is mennék szívesen, de most, hogy Feri vidéken van hétközben, mindig van valami más dolga, maszekja hétvégére, így egyelőre "vegetálunk" ezen a téren.
Na befejeztem a litániát.
Ági