Sziasztok,
nem tudtam irni, csak olvasni.
Pénteken volt (egy hete) a pottyokre calciumot kaptunk. Segitett is, masnapra mar eltuntek. Fognak csak hire, latvanya még sehol
Én hulla voltam a heten. Este vagy a faradtsagtol, vagy a ferjem miatt nem irtam. Napkozben meg a kicsi miatt. Nagyon foglalkoztatos lett. Viszont egyre tobbet keszitek sajatkezuleg kajat neki. Néhol bejon, néhol nem... Már volt, hogy a főtt almat is elfogadta. (ma nem
)
Koszonom a meggyel kapcs. hsz-kat. Hétfön reggel ra is jottem, hogy miert kell leszedni a hejat.
Rizso, a balga eloszor cseresznyet etetett a kicsivel, nem volt semmi baja. Turmixolva jo a heja is. De hetfon a barackok koze tettem kis cseresznyet meg kis meggyet. Na az egesz tonkrement, mert a meggy heja olyan lett mint a halnak a pikkeje. Igy uj kajcsit kellett csinalnom, hamozottan, mert ezt nem akartam kicsinek adni
:D:D:D
Beusa
igen, a plusban vettem a gesztenyet.
Timi
nalunk is volt, hogy nehezebben aludt el a kicsi... nem nyolckor hanem kilenckor... de aztan kesobb helyre jott.
Altatas
Mi 7-7:30 kozott kezdunk a furdeshez, itt megvan, h mit ki csinal (apa furdet, torolget, vitamint ad; anya beken, krémez, oltoztet. Kozben a masik szorakoztatja a kicsit
). Ekkor mar fuggonyok behuzva. Kis zene szol... Aztan vitamin, és szopi kiegeszitve tapszerrel ha kell. Ekkor mar csak nagyon kis villany eg Bufi utan megkinalom meg tappal, ha nem ker, akkor kap még cicit. Itt vagy elalszik, vagy ha nem kell neki, akkor cumi be a szajaba, beteszem kisagyba, és otthagyom, kimegyek a szobajabol. a Sotetben elvan, majd vagy elalszik, vagy szol ha kell a cici mégis.
Régen csak cicin aludt el, majd par honapja jelezte, h neki nem kell a cicim, ha jollakott, és eleg csak a cumi. Igazabol innen cumizunk
elotte nem nagyon kellett
Hiszem, ha nem lesz cici, majd nem is igenyli mar-nagylany lesz addigra
Szerintem nincs semmi gond Jubi nevelési elvével. Se trendiseg szempontjabol. Szerintem Jazi is ilyen alkatu baba, nincs igenye tobb anyazasra, és főként ugy gondolom, hogy a harmadiknal mar en is tudom mikor miert sir (jobban) és nem veszem fel mindig, meg idom sem lesz, ugye?
Tehat nagy tapasztalat lehet mar Jubi mogott
Szerintem, h melyik baba, hogyan alszik,hanyszor ebred ejjel az alkatkerdes is, nemcsak nevelés!
Goodfairy
biztos, h az obudaitol volt a hasmarsod? Miért volt ez tuti? Ez szules utan volt? Mert nekem is hasmarsom volt ekkor. Ha nem, akkor bocsi
Hetti:
akartam irni, de nem volt idom. Én is megvarattam anno a parom, pont mint te.... ő az igazi
És szules utan nekem is fajt kicsit... de ő ovatos volt... és utana mar nem fajt. ("bejaratodott")
Linda, True
Én is adtam babanak igazi oszibarackot, mert az en babam nem eszi meg az almat, csak ujabban fozve, de akkor se mindig. És gyariban se megy ki minden vitamin. Szerintem.
De a fozelekbe sorozatosan kifelejtem az olajat. Mert ez nem igazi fozelek, csak leves féle, amibol kiveszem a zoldsegeket. És mindig elfelejtek olajat fozni hozza. De igy nem megy ki a fazekban a zsirban oldodo vitamin... aztan meg azzal vigasztalom magam, hogy a tejben van zsir, igy csak hasznosul az a sargarepa
Betti
csak epil? vagy gyantaztatni is szoktal? Nekem attol kicsit kevesebb lett, de teljesen valtozo, latszik, h hormonfuggo a helyzet, foleg szules korul
True
nem lehet, h tul nagy a kép amit fel akarsz tenni? mert nekem mindig kicsinyitenem kell elotte
zszebra
kamillateat naponta adhatsz kicsinek, de csak egy pillanatra aztasd a forrovizbe, és mar vedd is ki...szinte szine se legyen...ezt ihatja egesz nap.
Én ezeket az instant teakat a cukor miatt nem dijazom. Akkor mar gyumolcslével "mérgezem"
attol legalabb konnyebben szekletezik
És terhesseg fele ota nem birom az izgalmas filemekt. Pedig régen ugy imadtam a thrillert...
Remelem nem tuntem okoskodonak. És orulok, hogy olvashattalak titeket, ha irni nem is tudtam....
menetkozben kicsi felebredt igy se atnezni, se hozzafuzni nem tudok... mindenkinek jo hetveget
UI.: jovo hetvegen megyunk fel Pestre. Jo hosszu ut lesz, és hosszu nap (egy talalkozo ferjemnek) de belevagtam, szerintem kicsi is birni fogja
csak én izgulom majd halalra magam már elotte két nappal, és nem lehet hozzam szolni
sziasztok
zi