Új privát üzeneted érkezett!

csajok! bekrepált a gépünk,nem tudom mikor tudok jönni, most anyéktól vagyok csak gyorsba! ha hamarabb nemakkor hétvégén innen jövök!! :cry:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Köszi a válaszokat lányok!
Azért ez elég durva, és felháborító, hogy még Nyíregyen is így állnak ehhez a problémához, ami sztem elég fontos (toxoplazmózis). Akoor mit várjak Kisvárdátől... :? Mindegy kiállok mellette, mert 2 macsek +3 kismacs, 2 kutyesz+5 kispicur... :shock:

Én is ettem tegnap zöldborsó főzeléket a Csillag ételbárból, remélem nem volt mérgezett, bár nem viszketek, v ilyesmi. :roll:

Remélem itt van valaki, és nem magamban beszélgetek :wink:

Muszáj bevezetni otthonra is a netet, mert így szünetekben nem igazán van időm, munka közben pedig nem lehet... :cry:

Gyerkőcök már alszanak? Biztos most van a fürcsi ideje...

Hétfőn megyünk 12 hetes uh-ra, olyan izgatott vagyok, hogy mit fogok látni, hallani...

Andi
Kép
cicabogár

Szia Andi!

Te még ilyenkor is dolgozzol?
Látom, a profilodba a munkahelydet. Petra is ott dolgozik, ha jól tudom. Gondolom Te Várdán. VAgy nem? T.comosok alkalmazotja nem kapnak kedvezményt netre? Pedig neked, pont ideállis helyszin a netre. :) Észre vennék munka közben?

Csajok!
Manó kínos helyzetekbe hozz, vagy már írtam? Minden 40 feletti néninek neki megy, és azt kiabálja, hogy béka, béka, még jó, hogy sokan nem értik. Pedig nem mi tanítottuk neki, most ilyen kort él. :( Még jó, hogy nem banyát kiabál. :D

Jó éjt mindenkinek!

Ja holnapi terhelés ugrott, mert apa nem tud vinni minket, még határidős munkája van bent, így péntekre toltuk, még szerencse, hogy a beutalón a dátumot üresen hagytuk. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jáááááááááááááááj, az előbb valamit félrenyomtam, így elszállt amit írtam :cry: kezdhetem előről....

Anita!
Jobbulást Botinak, nehéz lehet így tanulni.... :cry:

Dorkamama Anita!
Ti hova mentek nyaralni?

Andi!
Nekem egy nyirokcsomó okát keresve csináltak toxoplazma vizsgálatot,de szerintem is csak egy x-be kerül a dokinak vagy védőnőnek, neked meg nagyon fontos lenne! Uh után aztán gyere mesélni!! Én úúúgy szerettem az uh-okat :D

Tünde!
Látod milyen jó, ha az Ember magánzeneiskolában tanít? Pl a délelőttök többnyire szabadok, vagy ha ügyintézés van, azt együtt is meg tudjuk oldani általában....
Vonyarcon nem ezekben az apartmanokban voltunk, hanem egy ismerős ismerősénél, de nekünk nagyon bejött az a település :D A barátnőmék jöttek volna velünk idén, ezek közül valamelyikbe, csak egy múlt heti focibaleset miatt elmarad a nyaralásuk...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi, Zenesuli? Az nekünk tuti nem jó, mert se hangszeren nem játszik Zoli, se jól nem énekel. Asszem amit Jolka küldött linkek közül egyik, söt ami eddig a legjobb ház (csak a telefont nem veszik fel) épp ott lenne.

JOlka, Az nlc-n elkezdtem olvasni egy topicot a címe 2 éves és kiborít. Halálra röhögtem magam egyes anyukákon és ötleteiken. Ha gondolod olvass bele, de esetleg idemásolom neked, h. az egyik anyuka mit adott be a gyereknek :
Nálunk a csúnya beszéd van porondon. De nagyon csúnyákat tud mondani a középső fiam. Múltkor megkérdeztem tőle egy cifra káromkodása után, hogy hallotta e már, hogy aki csúnyán beszél, annak seb nő a szájában, és nem tud tőle sem enni, sem inni. Azóta nagyon elvétve használ ilyen szavakat, utána meg rohan a tükörhöz ellenőrizni...
Néha azért kell egy kis "átverés" is nekik

A begónia és petónia "csak" annyiban különbözik egymástól, mint mondjuk a muskátli és a petónia, vagyis semmi közük egymáshoz.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Megnéztem a különbséget. :)Így ismerem a virágot.:)
Nevelési ötlet nem rossz. Egyelőre a béka a legcsúnyább.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Jolka, Perszeeee, nem is gondoltam, h. egy szimpla békázás miatt "kisbesedhet" Manó szája, csak annyi mindent ki birnak találni az Anyukák, ezért másoltam ide. Amugy nagyon sok jó ötletet olvastam. Szerintem jó kis topic.
Ma visszamentem még több begóniát venni, mert nem hittem el, h. elkel az a rengeteg, bár mondta a pasi, h. most vegyem meg, mert ez annyira szép és jó árban van, h. tuti elviszik, mire én mondtam, h. az kizárt, hiszen olyan sok és alig van valaki a piacon .... hát neki lett igaza, egy sem marad mára. Petóniát ültettem évekig, de meguntam, h. nyár végére már csúnya volt a levele és virág alig rajta. Egyik évben nyár közepén kiszedtem a tavasszal elültetett petóniát és újakat ültettem, na akkor szép volt, de ez meg macerás. Amugy meg muskátlis, azon belül is tirolis vagyok ujabban, csak túl sok a lehulló szirom.

Na szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Húú, Zsuzsi! De jó, nektek, hogy a párodnak ilyen munkája van!!! Lehet nekem is pedagógust kellett volna választani :wink: Néha azért elgondolkodom, hogy nekem is tanárnak kellene átképezni magam itt GyED alatt :D már előre félek a nyáriszünet mizériától :cry:

Andi! A net itthon bizony nagyon jó! Én már be is fordulnék néha ha nem lenne :oops:

Most értünk haza a városból, voltunk anyával kicsit turizni. Vettünk a kisasszonynak fürdőrucit :) Szegény nem tudott aludni utközben, gondolom melege volt, aztán hazafelé csak beájult. Most is alszik, ebéd minden nélkül. Kíváncsi leszek meddig bírja.

Megyek ebédet adni apának, mert hazaért!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Igen Tünde, tényleg sok szirom hullik a muskátliról, a felettünk lakónak az van :lol:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!

Na volt mit olvasni de nem baj szeretem mikor ilyen sokat irtok! :lol:

Velünk most minden oké, de ezt nem lehet elégszer lekopogni kop.....kop....Dóráék voltak kirándulni az ovodával valami lovastanyán, felült egy nagy fekete lóra de nem tudom h volt ilyen bátor, biztos azért mert a többiek is felültek fotó is készült nagyon cuki.Dávidom épp alszik neki még most sem jött ki a foga de még mindig nyügös állanóan a keze könyékig a szájában van a nyála folyik, nem győzöm öltösztetni.

Tünde
Remélem sikerül valami jó helyet kifognotok a nyaraláshoz.
Apa mit szót az ültetvényedhez?

Andi!
remélem minden oké lesz az uh-n. jó sok kisállatotok van.Ha elfogatsz egy jótanácsot szerintem mivel nem tudod biztosan h átestél már ezen a toxoplazmozison így ne nagyon kerűlj közel hozzájuk főleg a macskaalmot ne te takarízsd mert tudomásom szerint az a legveszélyesebb egy kismamának, ne haragudj nem akarok okoskodni csak jó szándékkal irom.

Anita!
képzeld most pünközsd hétfőjén mi is voltunk Dórával a fülészeten neki is kimosták a fülét, én is igen kellemetlen helyzetbe éreztem magam "szaranya.hu" de azt mondta a dokinő, h ez nem ritka, dolog.Remélem már javultok.

Jolka!
Nekünk a zokni ügy épp az elenkezője nekem Dávid rosszul van ha alvásnál ráadom, már éjjszakára sem tűri el.én is mindig azon izgulok h biztos fázik, mert takaró az nem kell.

Na megyek többieket üdvözlöm, Dávid ébredezik.
mindenjót
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok Lányok!

Jolka!
Úgy érted, hogy későn dolgozok, v. hogy mert babás vagyok? Egyébként én a T-online-nál vagyok itt Nyíregyházán, és itt 2 műszakban dolgozunk. Most épp du.-os. Az a baj, hogy 8-17-ig egyébként is le van tiltva a net, amúgy meg a beszélgetések alatt nem lehet netezni, csak szünetekben, de még azt sem nagyon merem... :oops:

Úgy gondolom, hogy októberig dolgoznék, de ez még változhat.

Netet a Naracomtól vennénk, ott nem kell telefon hozzá, nálunk drága. (Ezt lehet, hogy nem kellett volna...) :oops: :D

Zsuzsinano!
Persze, hogy jövök mesélni, de ha mesélnétek erről a 12 hetes genetikai UH-ról örülnék neki, hogy mit láttatok, hallottatok...! :)

Dorkamama!
Az én párom is nagyon szeretné, de ő sztem a játékokat töltögetné lefelé, meg attól félek mást, aminek nem nagyon örülnék, de én mindig itt lennék, meg mindenféle babás oldalakon kuksolnék, így is annyi anyagot nyomtattam már ki, hogy könyvet lehetne belőle fűzni.
Főleg az érdekel, hogy mikor hogy néz ki.

Kispaszuly!
Nem veszem okoskodásnak, köszönöm a jótanácsot, az az igazság, hogy már kiköltöztettem őket, de bejár enni a cicaanyu, és a kiscickákat is vagy 2x megsimogattam. De 1ébként mióta az eszemet tudom, mingig volt kutyánk-macskánk... Ilyen kis állatbolond voltam / vagyok.

Megint fürcsiidő van?

Andi
Kép
cicabogár

sziasztok!!

Látom mindenki lázasan készül a nyárra! Remélem sikerül mindenkinek eljutni ahova szeretne!

Tünde, amikor Spanyolba mentetek Zalánnal, hogy utazott a repülőn? Simán a széken? vagy nem ti voltatok??? Hol lehet most szép muskátlit venni, olyan félfutót, vagy milyet :oops: :? ?

Anita, hallottam Botust. Szegénykém , elég érzékeny a fülcsije! Szaranya????? te miről beszélsz??? ha te az vagy akkor mit szoljon, aki tényleg az. Senki ne vegye magára!!!! REmélem rendben vagytok már!

Tündi, a fogakkal szintén ugyanaz a helyzet nálunk is mint nálatok. Ugy folyik a nyála, hogy nem győzöm törölgetni. Mintha viz folyna belőle!!!

Jolka, én sem vagyok egy botanikus, de ami nagyobb "szégyen" nekem a férjem nevelgeti a virágainkat. Én nagyon szeretem őket, mert szépek, és kellenek a környezetbe, de nem értek hozzájuk. Pedig apukám sokáig kertépítő volt!!! na de én... nem örököltem ilyen vénákat. Terheléses cukor??? Ha elfogadsz egy tanácsot, vigyél magaddal szénsavmentes citrom ízesítésű ásványvizet. A cukros víz simán elviselhetetlen.

Jó éjt mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Túl vagyok a terhelésen. :)
Már, mint rutinos anyuka mentem. :)
Citromlével, saját nagy pohárral. :)
Sokan, a majd 2 dl cukrot felöntötték vízzel és próbálták elkeverni, hát....:)Én fordítva, víz, majd engedtem lassan a bele a cukrot, így pillanatok alatt feloldódott, majd a citromlé, és már ihattam is a szirupos limonádét. :) 15-kor már lehet menni az eredményért. De lehet, hogy majd csak hétfőn megyünk arra.
Jól vagyunk, tesó is aktiválja magát. 3 hét múlva megint menni kell, akkor egy vérképet néznek. Nem értem miért nem lehet ezt egyben letudni a terheléssel.
Képzeljétek valahol, megyén belül, még 21 hetes is menni kellett valami próba ebédre...Na az már tényleg sok lenne.

Andi!
Bocs, t-online-t akartam írni. :)
Mikorra vagy kiírva? Ülni akarsz októberig, hát, majd meglátod, ahogy beindul a gyerkőc kényelmetlen ülni, könnyebben bedagad a lábad... De ezt TE tudod, hogy meddig bírod.
12. hetes uh. A kórházban (Nőgyőgyászat) csinálják a 2. emeleten. Be kell előre jelentkezni, és kapsz egy időpontot. Itt majd a tarkóredőt nézik, általában 3mm-ig ideális a mért érték. 5 perc az egész, legfeljebb kint kell várni egy kicsit. Ha szeretnél képet kérni, előre kell szólni. Állítólag az, uh-N kapsz csekket, vagy a vizitíjas ablaknál kell befizetni, ha jól tudom 1000Ft-t. De ezt a telefonba biztos jobban el tudják majd mondani. A kórházban is van lehetőség mozizni, ahol apát is be lehet vinni, persze előre kapott időpontra. Ha jól láttam védőnőnél, akkor az első alkalom 15eft, majd, ha a 2.-ra is akartok menni 12 eft. Maga a kötelező, uh ingyenes.
18. héten van a genetikai uh, ahol megnézik, hogy mindene meg van- e babának. Ezt előzi meg a 16 hetes Afp vizsgálat (vérvétel), ennek az eredményével kell majd menni a genetikai uh-ra.

Szép napot mindenkinek!
Ha nem jönnék, akkor kellemes hétvégét, anyósék leszünk. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!

Holnap mentek a bölcsis buliba?
Mi szeretnék, vagy is én, de nem leszünk itthon. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja Anita!

Tegnap este, apa kimenőt kapott? Zolkóékkal fociztak. :) És Kikaptak....:D Na jó, az eredmény nem érdekkel, de amikor Zolkó kajánul megkérdezte, na ma kivel játszottunk, már tudtam .:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Isten éltesse sokáig ünnepeltjeinket, Anitákat, TÜndéket, Gergőt kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!

Annamari! Őszinte részvétem, és sok erőt kívánok nektek a történtek feldolgozásához.

Tünde! Biztos órabérben vannak a játszin a kapirgálók :D

Mi jól eltüntünk, ugyanis otthon még mindig nincs netünk, itt Anyáéknál meg egyre ritkábban járunk, hétvégén is inkább Tiszatelekre megyünk, mint ide. Múlt héten volt érettségi találkozóm a Tüskevárban, nagyon jól sikerült. Holnap pedig a Rolling Rockban lesz általános iskolai osztálytalálkozóm. Zajlik az élet, Bence továbbra is egy tündér, szerencsére egészséges, jó alvó, és mondatokban beszél. Pl. a múltkor vittük oltatni apukám kutyáját, és volt egy papagáj a váróban. Bence mondja a kutyának: Rézike látod papagájt? 2-3 szavas mondatokat alkot, a szomszéd 3 éves fiával egy szinten van beszédben. Szobatisztaság projekt zajlik, otthon a kertben csak alsógatyában van, de egyelőre nem szól, ha jön valami, ma pl. délelőtt a nappaliban a csempére kakált, épp tiszta gatyóért mentem, addig volt puccos. Hát ilyenek vannak, ha felkel, megyünk vásárolni, veszek pár alsógatyát, mert csak vagy 5-6 db van, ami elég kevés óránkénti pisi mellett.
Nagyon gondolkozom a második tesón, mert ha most visszamegyek dolgozni 1/2-1 évre, akkor két év múlva lesz csak tesó, addigra Bence már 4 éves lesz, azonkívül bölcsit is szívesen kihagynám, már csak az anyagiakat akarom megtudni, az egyetlen, ami visszatart a második tesótól :P

Jolka! Voltatok megnézni a szomszéd házat? Elég nagy, de végülis át lehet alakítani, hogy benne legyen a garázs, nagy nappali stb. van benne lehetőség, a telek sem túl nagy, de azért nem is kicsi. Ha kint voltál, miért nem jöttél be?? Ha ezután jössz, gyere be :D Az iwiwen fent van a számom, csörgess meg, ha arra jártok.

Tünde! De jó, hogy mentek nyaralni! Sikerült aztán megfelelő nyaralót találni? A lépcső tényleg nagyon fontos, Anyáéknál én is megőrülök, mert Bence folyton lépcsőzik.
Én most kapok a szülinapomra muskátlikat kiakasztható kaspóban, ma fel is furatom Krisztiánnal. Mit szólt Zoli az ültetvényedhez?

Andi (Cicabogár)! Én a T-comnál dolgoztam, mielőtt megszületett volna Bence, lehet, hogy találkoztunk is, vagy mióta dolgozol ott? Szeretsz ott dolgozni? Sikerült megcsináltatni a Toxoplazma vizsgálatot?

Anita! Botinak jobbulást kívánok neked pedig kitartást a tanuláshoz és sok sikert a vizsgádhoz, ha addig nem jönnék.

Jó hétvégét mindenkinek, mi strandolni fogunk Tiszatelken, már alig várom!

Puszi: Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Petra, Képet kérünk erről az okos fiúról! Nálunk szavak vannak, és még az sem egetverően sok. Jó nektek, h. tudtok menni a Tisza partra (Annamariékról már nem is beszélve). A biliprojekt nálunk eléggé stagnál, mintha tüzes vassal égetném a fenekét, ugy pattan fel. Az meg, h. fél óráig dobáljam neki oda a labdát, v. tv-t nézessek vele, miközben ráültetem nekem furcsa. Vagy tényleg ilyen figyelemelterelő dolgokhoz kell folyamodni? Ti hogy kezdtetek neki?
Ha már ennyire gondolkodsz kistesón, akkor valszeg nagyon szeretnéd, szerintem jöjjön ketteske. Hajrá! Irjál az inde-en szakbarbárnak. Ingyenesen is ad tanácsokat, de pénzért, meg valóban megtérülő tanácsokat ad. Én még nem irtam neki, bár régóta tervezem, de amiket olvasok, hát elképesztő. Ezt inkább szóban.
Ha szülinapodra muskátlit kapsz, akkor mostanában lehet a napja, Isten éltessen? Mennyi is vagy? :D
Zoli még kifér az erkélyre, nemhiába vékony, nade tényleg még nem durva a dolog, egy szava sem lehet. Azért ahogy halad az idő és én még párszor megfordulok a piacon várható gyarapodás.

Timi, Talán te kérdezted, Búza téri piacon veszem a virágokat. Mondjuk most a tirolin kívül van néhány félfutóm is, de nekem az jön be legkevésbé. Az alattunk lakó viszont, ha megkérdezném, biztos arra szavazna, mert azért jóval kevesebb a szirom.
A repülön Zalán odafelé (volt sok üres hely) külön ült v. több széken vizszintbe aludt, visszafelé tele volt, akkor a Zoli ölében aludt. Felszálláskor mindenképp ugyis az egyik szülöre rácsatolva lehet csak a pici. Hova mentek?

Jolka, Akkor ezen is túlvagy. Nekem annyira mondták, h. rossz, h. felkészültem mindenféle borzalomra, aztán a végén rájöttem, h. simán kibirható. Gondolom Anyóséknál te is ki tudod fújni magad. Jó pihenést.

Tündi, örülök, h. jól vagytok. Ez a fülfájás, amugy általában hurutos megbetegedés után fordulhat elő, v. csak simán önmagában is? A nyál miatti öltöztetés nálunk fog nélkül is létező probléma. Vagyis Zalánnak legalább fél éve nem jött egy foga sem, mégis tiszta nyálgép.

Andi, Nálunk a 8-9-ig terjedő időszak a vacsora és fürdés ideje. Arra az egyre kell odafigyelni, h. a Fókusz végén Zalus épp ne etetőszékben v. fürdőkádban legyen, mert az a táncolás, amit a BK zenéjére levág hát nem semmi, mondhatni az a nap fénypontja. Nem tudom hogy alakult ez ki nála, hiszen, a Bk-t sose néztük és a tv is csak háttértévézés miatt van bekapcsolva. :oops: Nagy táncikálós (nem apjafajta, szerencsére). Amugy nyugodtan irhatsz, mert itt jellemzően nem chat-elés folyik, de a hsz-t ugyis megtaláljuk. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor fordult elő, h. itt ültön többen egyidőben.
Ja, mi még mindig T-sek vagyunk (lustaságunk miatt), pedig ez a legdrágább. :wink:

Jó hétvégét mindekinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Szia Tünde!

Bilin Bence sem igazán szeret ülni, egyelőre kisgatyában van, és mindig mondom neki, hogy szóljon, ha pisilni v. kakálni kell. Kezdetnek ez is valami, legalábbis szerintem tudatosul benne a dolog, és idővel előre fogja tudni, hogy na most, és remélhetőleg szólni is fog. Ez az én elméletem, reméljük, beválik. Vettem is neki 4 kisgatyát, meg az unokatesóm gyerkőce is kinőtt párat, lesz bőven, valahol el kell kezdeni. Amúgy bilin játék/evés szerintem hülyeség, mert akkor arra figyel.
Köszi a köszöntést, 10-én leszek 28. Most meg is kérdezem Szakbarbárt, a Családineten már néztem, de már túl sokan kérdeztek ma, így ott már nem lehet. Mindjárt keresek képet Bencéről.
TÉnyleg nagyon jó a Tiszapart, szép tiszta, ingyenes, csak kicsit messze van pár órára eljönni, nekünk így jó, hogy itt van ez a ház.
Na keresek képet.
Petra

Kép
ppetra

CSak egy márciusit találtam, majd legközelebb hozok otthonról.

A traktoros
Kép

Kép
ppetra

Sziasztok! a mi gépünk sajna még mindig nemjó, de most itt vagyunk anyáéknál...
Anita! Mi bár mindketten (az uram+ én) napkoriak vagyunk, de most nyh-n lakunk. :cry: és igen sorházban
Tegnap a mi apánk is volt focizni, és ők is kikaptak!!nem együtt voltak?? :D
Peti imád itt lenni, itt tud igazán lefáradni!mondjuk mióta otthon minden de. kimegyünka j.térre, nincs panasz rá... jól eszik és jókat alszik! :wink: viszont nekem szavakat sem nagyon mond még.(apa, anya, mama, papa, akun=traktor + az állathangokat utánozza: kutya, nyuszi, majom, kakukk, ló, halacska,boci) asszem ennyi :oops:
Jó éjt. megyek,mert reggel megyünk anyával korán a piacra. petivel addig az apja lesz :lol:

Kép
dora1980

Petra! Sok boldog szülinapot kívánunk neked!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Petra BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! Kép

TÜNDI!!

Kép
Kép
kispaszuly

Petra, boldog születésnapot!

Nekünk elég felejtendő hetünk volt. Ugye szerda óta állandóan a fülészetre szaladgálunk, még holnap kontroll.

Csütörtökön Boti leesett a kanapéról. Hatalmasat esett, nagyon megijedtem, de szerencsére semmi nem lett belőle. Nem tudom, hogy tudnám megértetni vele, hogy csak ülünk rajta, nem ugrálunk... :twisted:
Tegnap meg sikerült a nagyszülőknél jól belakmároznia cseresznyéből, hát lett is óriási hascsikarása. 1 órán át, 4 görcse volt, úgy sajnáltam, tök megsápadt, rázta hideg, rángatta a lábát, meg mutatott nagy hévvel a pocijára. Nagy nehezen megszabadult tőle, aztán megnyugodott.

Én nem állok úgy, ahogy szeretnék, háááát, ennyi.

Remélem, mindenkivel minden rendben!

Sziasztok, jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Meg van a terhelés eredménye. :) az éhgyomri :4,75, a cukros: 5,76, tehát tökéletes, nem is számítottam másra. :D :wink:

Manó megkapta a hétvégén az új ágyát. Szerintem szupi, csak még össze kell rakni, ja és még egy ugyan olyan fából készült, hatalmas kincses ládát is kapott. :) Ha készen vagyunk, akkor teszek fel képet.

Én jól vagyok, meleget nagyon jól bírom. A tesó egyre többet jelez, ha Manót leteszem aludni, akkor következik a Tesó, szerintem érzi, hogy eljött ez Ő ideje. :D

Petra!
Jó volt olvasni, hogy mennyit fejlődött és okosodott Bence.
Már voltunk meglesni a házat. :wink: Kint voltatok az udvaron, de nem akartunk zavarni. Köszönöm az invitálást, legközelebb élünk vele, ha arra járunk. A szomszéd házát, egy kicsit sokalljuk, főleg, hogy a falakat sem mostanában húzhatták fel, nem ér annyit, szerintem, akkor inkább már telket veszünk, de nem most.
Csillát akkor nem várod meg a babaprojekttel? :D Tényleg érdemes utána járni, hogy érné meg nektek. Amikor eljöttél, még nem kaptál "diplomás bért", ugye? Ha most visszamennél, emelnék a béredet, ha igen érdemes lenne legalább a180 napot ledolgozni, ha még tehessen is, hisz már véglegesítve voltál. Így több lesz a gyeded is...Csak magamba gondolkoztam. :)Ti tudjátok.

Anita!
Cseresznyével én is megjártam tegnap, tudom mit érezhetett szegény Boti. :(
Hidd el, hamarosan túl vagy a vizsgán, és Te is nyugodtabb leszel, jobban oda tudsz majd rá figyelni. Most , ha még nem is tudatosan, de feszült vagy, ezt a gyerkőc is megérzi. Tényleg kitartás, és utána jön a megérdemelt, pihi, és gondtalan játszadozás. :)

Tünde!
Ki is használtam a hétvégét, és nem csináltam anyósék semmit. Vettem egy romantikus könyvet, és olvastam. :) Manó pedig Zolkóval ugráltak a gyerekmedencébe. :) Olyan aranyos volt, nagyon élvezte.

Szobatisztaság. Nekünk most nem a legjobban lakul. Másfél évesen már produkált kis és nagydolgot is a bilibe, de most nem hajlandó a bilire ülni, nem erőltettem neki. Eddig vigyorogva lepisilte az ágyat fürdés után. :) Mostanra megváltozott, gondolom, tudja, hogy nem igazán helyes, fejlődött az ő kis agya is. :) Szégyelli, ha bepisil, végül is ez is egy haladás. Ha érzi, hogy pisi, hisztizik, hogy kell a pelus, nem hajlandó puci seggel pisilni...Képes lenne visszatartani, így inkább ráadom. Most is anyósék előtt pisilt és sírt utána, gondolom kellemetlen volt neki, hiába mondtuk, hogy semmi baj. Tehát most már jobban oda kell figyelnem, és nekem kell megtanítani állva, fütyit fogva pisilni. :wink: Hétvégén majd apukámat is beveszem a tervbe, hogy mutassa meg neki. :) Zolko nem megy bele az guggolva pisilésbe...nem értem, kicsi még...vagy nem? Nektek mi a véleményetek?

Remélem, lesz időtök és kedvetek is írni. Zsuzsi a Te véleményedre nagyon kíváncsi vagyok, várom az ötleteidet. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Most tényleg nagyon rövid leszek, mert hirtelen a semmiből jött, h. lakást veszünk. 6 éve, mióta itt lakunk egy lakáshirdetést sem olvastunk és most totál nem voltunk/vagyunk képben sem a megvásárlásra kinézett, sem a mi esetleg eladásra kerülö lakásunkat illetően. Amugy 2 hete végérvényesen eldőlt, h. házba sosem költözünk, finoman szólva elment a kedvem, de az okot majd szóban elmondom , akit érdekel. Tehát ennyivel azóta tisztábban láttunk és most jött ez. Hétvégén egy ismerős szólt, h. az ismerőse eladja a tőlünk 100 m-re lévő 4 szoba, étkezős lakását. Zoli lakott a szomszéd házban, tehát ami nem jellemző rá, de most nagyon lelkes. Szal állandóan ezen jár az agyunk. Bocsi tényleg nincs is időm reagálni, mert Anyukámék mindjárt ideérnek, h. lássák ök is. Több szem többet lát, na meg én is minél többször látom, annál jobban megjegyzem, h. milyen is.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde!

Ez nagyon jó hír, biztos nagyon lelkesek vagytok most. Majd, ha tudsz, azért részeletekkel is jöhetnél. pl. képek....
Tuti jó lesz.:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Remélem a hétvégétek jól telt. Nekünk ismét mozgalmas volt, ne gondoljatok semmi extrára, szombat éjjel Dávid nagyon sokat volt fennt, reggelre kiderűlt mért volt nyugtalan, kötőhártyagyulladás, irány az ügyelet, antibiotikumos szemcsepp +kenőcs. :shock: nagyon rosszúl viseli, :cry: de már nem olyan csúnya, de lehet átmegy a másik szemére. Délután ismét egy kis feszűltség, Dóra lábfejét megcsípte egy szúnyog szombat éjjel, de úgy bedagadt neki vasárnap délutánra, h szinte ellilult az egész lábfeje. Nagyon ilyesztően nézett ki. Nem tudtunk mit tenni bevittük az ügyeletre egy szúnyogcsípés miatt, pedig rögtön kentem neki fenistil gélel, meg adtam neki calciumot és mégsem javult. Adtak neki vm krémet keverős azzal kell kenni meg bekötni de még most sem valami szép látvány egy kis szúnyogcsípéshez képes. Szóval tegnap mind a két gyerkőcöt vinni kellet. :shock: :shock: Montam is h még szerencse h nincs több, gyerekem :roll: Már egy kicsit uncsi h szinte mindig hétvégén van valami, én nyaralásra ezek után gondolni sem merek :roll:

Tünde!
Jó kis izgalomba vagytok de ez jó!Remélem sikerül, a lakásvásárlás. Nyaralással mi van? Találtatok nyaralót? Végűl hová mentek?

Jolka!
ez jó hír mármint a terhelés! :lol:
Majd képet rakj fel az ágyról.Használd is ki ha lehet h pesztrálják a gyerkőcöt mert nagyon lépeget az a gólyamadár!!!
Gugolva pisilésről nem tudok neked irni mivel nekem lányom van és neki igy kell de van amikor ő is álva pisil kint az udvaron mint egy fiú, megőrit, utánozza a fiukat.Dávid még nem igazán érdekelt az ügyben, de még a nyáron hátha előréb jutok vele. :D

Anita !
Remélem már nem mentek a fülészetre, rendbe jött Botond?
Én is mindíg attól félek h leesik az ágyról vagy valahonnan mert mindíg mászik van h az étkezőasztalról veszem le. Pedig már voltunk megfigyelésen a korházba, nem igazán vágyom vissza :shock:

Petra!
Örülök h jól vagytok, ennek a nagyfiunak kell az a kistesó!! :lol:

Andi!
Hogy vagy most is dolgozol?

Timi!
Ti nem mentek nyaralni?

Ja apa beüzemelte a nagy medencét de még nem próbáltuk ki Dóra is alig várja h belemenjen, de még hideg remélem jön egy kis kánikula :lol:

Mindenkit üdvözlök
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!

Anita! Cseresznyével már mi is jártunk így, nagyon kell vigyázni. Tanulásra értetted, hogy nem jól állsz? Kitartás!

Jolka! Gratulálok a cukor eredményedhez! A szomszéd házat azt hiszem 2 éve építették. Miért nem jöttetek oda, főleg, hogy otthon is voltunk?
Nem hiszem, hogy emelnének a fizetésemen, ha visszamennék, de még utánajárok. Lehet, hogy tényleg nem várom meg Csillát, bár még nem egyeztettünk, meddig kellene várni :D

Tünde! Sok sikert a lakásvásárláshoz! Majd várjuk a további infókat!

Pár friss kép:
Vigyori
Kép

Vagány Kép

Pancsi a Tiszában: Kép

Kép
ppetra

Sziasztok!

Tündi!
Olvastalak a babafalván is... :)
Ide is ted fel a képet a gyerekről, hadd lássak a többiek is milyen nagyok már.
Sajnálom, ami veletek történt, nem kis izgalom volt akkor a hétvégén, én sem tudtam volna jobbat tenni.

Anita!
Nem is írtam, jobbulást Botinak.

Dórikának és Dávidkának is jobbulást.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Petra!

Nagyon aranyos Bence a képeken, tényleg nagyon vagány. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Petra utólag is boldog szülinapot kívánunk neked!!! Isten éltessen!!!
Jolka, örülök a jó eredménynek. Voltunk a bölcsis bulin, de hamar eljöttünk mert Domi megijedt a sok felnőtt embertől. Nem tudta gondolom mire vélni, hogy ott, ahol eddig csak ő és a kis társai játszottak, más idegen emberek is megfordulnak. Meg nagyon nyügös is volt mert már alvás idö lett. Láttam Dóráékat. Nagyon szép kislány. Ő nem volt megijedve egy cseppet sem :D!
Kiváncsi vagyok az új ágyra!!! mi is tervezünk Dominak valami véglegeset!

Tünde, lakásvásárlás??? Na ez tényleg a semmiből jött...
Mi is nagyon szeretnénk nagyobba költözni, na de mi még csak 1,5 éve lakunk itt. Meg nagyon szeretem a környéket, a házat is!!!!

Tündi, Szeretnénk nyaralni menni, de még nem tudom hova. Mindenképpen repülövel mennénk, mert nem vállalkozom autóval, busszal hosszabb utra Domival. Kikészítene. Az is lehet hogy csak egy-két hétre kimegyünk angliába, ugyanis kint él egy nagyon jó baráti házaspár! Biztosan az is jó lenne!!! Nem vágyom pici gyerekkel tengerpartra :? . Féltem :? Ti merre mentek? Lehet volt róla szó, de ezek szerint elkerülte a figyelmem :oops: .Sajnálom szegény Dávidkát. Még egy felnőttnek is kellemetlen egy k.hártyagyull. nem még egy gyereknek... szegénykém!! :(

Szép estét mindenkinek!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Petra!
Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!! Bence nagyon édes a képeken!!

Tünde!
Hajrááááá lakásvásárlás!!! Akkor kell belefogni, ha a férjurak is lelkesek :lol:

Tündi!
Gyógyulást!

Timi!
Szerintem nincs ideálisabb hely, mint a tengerpart egy gyerekes családnak! Kristóf 1 éves 10 hónapos volt, amikor repülővel tengerhez mentünk. Alig lehetett elrángatni a partról, meg a medencétől :D Azért Anglia sem rossz hely :)

Jolka!
Igazából nekünk nagyon kitolódott a szobatisztaság, nem erőltettük. Először boldogan ücsörgött rajta, utána visított a bili láttán, így határozatlan időre félretettük a témát. Aztán pillanatok alatt megtörtént a szobatisztaságra szokás, de már 3 elmúlt :? viszont azóta stabilan az( éjszakára is), nem volt visszaesés, még Tomi születése miatt sem. Pedig sokan kétségbeejtettek, amikor mondták, h ez már nem normális, h nem szobatiszta még a gyerek. A kakival kínlódtunk sokat...Jaaaa, de amikor kisebb volt, nyáron otthonra lekerült a pelus (kintre)csak ugye akkor még nem beszélhetünk tudatosságról!!! Állva pisilés: amikor wc közelben voltunk, akkor ráültettük, aztán jött az, h állva, de vki fogta neki :D

Bocs, ha összevisszára sikerültem, hulla vagyok...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Petra, utólag is boldog szülinapot! És hajrá kistesó :) Bence igazán vagány!

Tünde, hajrá új lakás! Négy szoba, az már kényelmes, bőven elfér benne a kisteso is majd!

Most ennyit tudtam felfogni a hsz-ok-ból, holnap jövök remélhetőleg pihentebben!

Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

most nem beszélek!
egy pár kép.Dávid Kép
Dóra Kép
Kép

egy kis birkózás csipeszel Kép és még egy a kedvenc képem Dávidról ő így cumizott! Képna ennyi voltam sziasztok Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Jolka, tényleg jó hír hogy rendben a cukor! Engem tavaly annyit ijesztgettek vele, hogy mennyire sz@r, hogy vittem saját teát jó citromosan és abba rakták bele a cukrot. De ez csak egy kis tasaknyi vmi volt, a bögre alján volt csak... végülis ki lehetett bírni, főleg, hogy utána hazamentem és átaludtam a délelőttöt :)

Anita, Gyógyulgat már Botond?

Tündi! Tényleg milyen jó neketek egy otthoni medence! Remélem nálatok is meggyógyultaka gyerkőcök, akik igazán szépek! Dóra már igazi nagylány, Dávid meg a szőke herceg :)

Tünde, ha ráérsz és meggyőztétek magatokat gyere a részletekkel!

A mi hétvégénk kicsit bosszúsra sikerült :( Dorka már egy hete nem alszik vissza reggel, szombaton pl. 5kor kelt... Így viszont 2 óra alvással kevesebb jut egy napra és estére már semmi nem jó, mindenért nyávog. Azt hiszem előrébb kell majd hozni a lefekvést egy órával.
Vasárnap strandolni akartunk, de mivel még most gyógyult meg teljesen, nem akartam kivinni csak ha hétágra süt a nap. Amikor indultunk volna nem sütött, így lebeszéltük anyáékkal, hogy menjünk délután a vadasparkba fürdés helyett. Az én kicsi lányom úgy bealudt délután, hogy mire felébredt jöttek a nagy felhők és az dörgés. Úgy döntöttünk nem fizetünk ki azért fejenként 1400 Ft-ot, hogy esetleg jól elázzunk.... majd legközelebb hátha összejön.

Most megyek mert megfőtt az ebéd!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!
Na, végre én is itt tudok lenni! A technnika ördöge mindig beugrik! :evil: itthon bekrepált a gép, hazamentünk anyáékhoz, erre ott meg a net csődölt be!!tegnapra megcsinálták a mi gépünket, hazajöttünk anyáéktól, gondoltuk, na este mehet a net! erre beadta a kulcsot a billentyűzet! :evil: ma vettünk egy újat! :D ja, ,és már anyáéknál is jó a net!
a hétvégénk jó hosszúra sikeredett, ui. csak tenap este jöttünk haza anyáéktól! :wink: tegnap mi gergelyiugornyán voltunk, + a tesómék, a gyerekek meg anyukámmal!/3!!/ nem vittük őket, mert tömeges programra mentünk, és jobb volt így! de még szerencse, mert volt egy akkora felhőszakadás, hogy csak na! Pet egész hétvégén kinn volt, pucéron, meg vettem neki kisgatyákat és abban.szerintem barnult is sokat!! :D
Szóval újra fogok tudni jönni, legalábbis remélem! most jutott eszembe, hogy mennünk kell 18 hós oltásra... :cry: kinek milyen tapaasztalatai vannak??
Tünde!! grat! a lakásvásárláshoz! irigyellek! de miért ellenzitek annyira a kertest? :o
Petra!! bence tényleg nagyon cuki!!
Anita! én pont emiatt nem merek petinek cseresznyét adni!bár még nem láttam ilyen hasgörcsöt kicsinél, de riasztó lehet!! :cry: Elég volt amikor újszülöttként állandóan fájta a hasa! :(

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jó reggelt!

Csajok, hova tűnt a forgalmunk?

Dóra látom, Te is gép előtt kezded a napot. :)

Tündi!
Tényleg nagyon helyesek a gyerekek. :) Ez a cumis kép, nagyon tetszik. :D

Timi!
Nagyon sajnálom, hogy mi nem jutottunk el a bulira, pedig kíváncsi voltam rá. Dóriékat már nagyon rég láttam, nem nagyon járunk a "közös" játszira, nincs árnyék, este meg tele van tinikkel.

Ház előtti játszin legalább csak mi vagyunk, ja néha haljuk a veszekedő k...kat, de nem vészes, csak az önkormányzat csinálhatna valamit. A hajléktalanok eltűntek, vagyis átmentek a profi elé, sajnálom azokat, akik ott laknak, irtó kupit tudnak maguk után csinálni ezek az emberek, egész nap kint alszanak a hajléktalan szálló környékén... Ja még az ágy matracokat is kihozzák, azért ezt már nem kéne engedni.

Tünde!
Ennyire belemerültettek a lakásvásárlásba, hogy már nem is írsz nekünk élménybeszámolót?
Nyaralás?

Dorkamama!
Az alvás miatt ne aggódj. Lesz még ilyen egy pászorr, vagyis nálam volt ilyen időszak. Lassan megint be fog neki állni. Rájössz majd mi jó neki, és akkor működni fog egy darabig, míg megint nem lesz egy fejlődési szakasz. Az alvási idők is csökkeni fognak, de ez természetes. Kitartás, lassan meg lesz az új napi rend, de az 5 órai kelés tényleg korán van. :? Cicivel sem alszik vissza?

Zsuzsi!
Köszi a választ.
Valamikor összefuthatnánk, ha van kedved. :)

Tegnap összeraktuk a kincses ládát. Technika tanároknak csak nem lehet gond. :) DE nagyon nagy, a boltban kisebb volt a többi bútor mellett. :) Most pedig az ágyat próbálom Manóval megcsinálni. :) Imád barkácsolni. :)

Tegnap volt az első olyan napom, hogy kipurcantam. Reggel kidolgoztuk magunkat itthon, és amikor 11 körül felmentünk a városba, le kellett ülni, mert nagyon feszült a pocak. olyan érzés volt, ha most nem ülök le elfolyik a magzatvíz, jó azért nem ,de rossz volt. 5 perc pihi és pletyi egy ismerőssel, egyből jobb lett. :) Aztán nyűgös voltam, mert az új szandi feltörte a nagylábujjamat, Manó is nyafizott már, alig vártam, hogy itt legyünk. Remélem ennél rosszabb már nem lesz. :)

Szép napot mindenkinek!
Várom mindenki beszámolóját.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

TÉnyleg ebbena jó időben biztos mindenki kint van!

Jolka, jártunk már így, hogy átrendeződtek az alvási periódusok és ez mindkettőnket megvisel egy kicsit. Bízom benne hogy most is rendeződni fog, de ez az átmeneti időszak kicsit zizis :? Amúgy már kezd kicsit jobb lenni, úgy tűnik az 5 órai kelés csak egyszer volt (kop-kop), de fél 7-nél tovább nem alszik :cry: Ha kap vmi játékot akkor még elvan egy fél órát csendben a kiságyban, de tovább nem...
Így legalább mindig friss zsömlét tudok venni a reggelihez :) és nyugodtan meg tudok reggelizni meg összelomolni mert 9kor megint alszik. Vagyis minden rosszban van vmi jó!
A pocakra vigyázz, pihenj vele minnél többet!
A kincsesláda nagyon szupi lehet! Ha Dorka nagyobb lesz biztos kap majd ő is. Gondolom jó sokmindent elnyel! :)

Többiek?

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Halihó!!!!

Tünde!
Gyere már....:D

Dorkamama!
Megnéztem a képeket. A kertész gatyába igazi nagylány már Dorka. :) A vukos párna nagyon tetszik. :)

CSajok Dorka baba név alatt Ti is megnézhetitek a kishercegnőt. :)

Az ágyat összeraktuk 10 órára. :) Ügyik voltunk. :)
Íme egy kép, majd, ha rendbe tettem az ágyat, dobok másikat is. :) A falat ne nézzétek, Manó összefirkálta, remélem tapétázásra lesz még időnk. :)
Kép

A tesó keresztbe fekhet, vagy spárgázik, mert a jobb és a bal oldalamat egyszerre rúgja és ütögeti. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! a láda nagyon jó!hol vetted?? de az ágyat nem értem.. nem kicsi ez???
TÖBBIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tettem új képeket az albumba. Utoljára megpróbálkozom a linkkel, ha nem sikerül többet nem teszem :)
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12883

Voltunk a Guliver -be, mert vasárnap keresztelőre megyünk és ajándékot akartam venni a kicsi lánynak, aki 5 hónapos. Mint mindig először most is olyan érzésem támadt, hogy mennyi gyönyörű játék, nem is lehet közülük választani. Aztán nem is nagyon sikerült. :? Jártatok már úgy, hogy ott egy csomó játék, ami csili-vili, zenél, meg hű de kreatív, de mégsem vennétek meg, mert a gyereket kb. addig köti le amíg kibontja? Így végülis egy órás nézelődés után sikerült kiválasztani egy mini játékszőnyeget amit rá lehet a babakocsi karfájára is erősíteni, van rajta mit megrágni, zörög és zenél is... De nem igazán vagyok ezzel sem megelégedve, de amit kerestem nem volt. Remélem Pankának azért tetszeni fog!

Na, úgy nézem mi sem megyünk délután sétálni :twisted:
Miért kell minden délutánra elromlania az időnek?

Na megyek azt hiszem ledőlök egy kicsit míg Dorka is alszik!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Jolka!

tényleg jó a láda mennyi volt? de valójában az ágy mérete és az ára érdekel ha van időd egy percre mérd meg légyszi.
Köszi
este jövök

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok,

Jolka, Élménybeszámoló alatt mire gondolsz? A bankban ücsörgésről számoljak be v. arról, h. volt, h. a pizsamámat sem tudtam levenni és 3-kor reggeliztem (esküszöm komoly), mert felváltva telefonáltam a két telcsin (vezetékes, mobil) mert egyáltalán nem vagyunk képben, h. mennyire reális a kinézett lakás ára és mennyi lenne a miénk ára, azon kívül keressük a kőmüvest, festőt, aki rendbevágja a falat, ami beázott. Ugyanis én sem vennék leázott fürdőszobafalú lakást és kár lenne amiatt a pár tizezresnél nem többe kerülö javitás miatt elpotyázni a lakást. Ja és számolgatunk, mert bár hitelt én sosem hittem, h. hajlandó leszek valaha lakásra felvenni, de ha most ebbe belevágunk az lesz. Amugy korántsem annyira egyszerű a lakásvétel, ahogy én azt hittem és ahogy kinézett az első két nap.
Szóval a gyámügyet ne küldjétek rám, mert Zalus azért nem 3-kor kap reggelit, őt minden mellett azért kiszolgálom, de tény, h. annyi minimaot nézhetett és annyit tologathatta az autóit amiennyi csak belefért.
Láda nagyon tuti. Én is nézegettem a Kikolban, de helyszüke miatt el lett vetve eddig. Az ágy a képen valóban nem tűnik nagynak, de ugye Zalus ugyanezen a falszakaszon alszik és ezért tudok viszonyitani, tehát nem kicsi az, csak a kép csal. Amugy hogy zárod be az ajtót a nappali felől. Nekünk, ha 1 cm-rel hosszabb lenne a Zalus ágya ajtót már nem tudnánk becsukni.

Gyerekek a képek tanusága szerint nagyon drágák. Tündi, nem semmi kertetek és házatok van. És látszik a háttérben, h. nagyon szép a házatok belülröl is. Irigy, irigy. Azért akik mostanában élték át az új lakás v. házvásárálással kapcsolatos herce-hurcát felvilágosithatnának, h. min mentek keresztül .... hogy még időben visszaléphessek. :wink:

Szép kis vihar készülödik, ugyhogy szaladok az erkélyre a ruhákért.
Tünde

KépKép
tuzal

jó kis idő kerekedett!! mi meg vendégeket várunk, és kintre szándékoztam leültetni őket a kertbe.. :?
sajna peti taknyol kicsit,most köhög is. remélem nem lesz beteg...

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tünde!
Gondoltam, hogy ilyen pörgős a napjaitok. :) Nem irigyelek, de a szép új lakás miatt igen. Ha 1 hó allatt letudjátok zavarni a papír munkát, akkor nagyon jól álltok. Fentartják nektek a lakást?

A láda kb. 13eft volt, Az ágy pedig 18eft. Pontosan nem tudom, mert még nem fizettünk. Anyósom vállalta az ágyat, a ládát bónuszba kértük. Zolkó nagynénjének van bútorboltjuk Naményba, onnan van, pénzt még nem fogadtak el. TEhát jól jártunk. Az ágy 200x80-as. De nincs lehajtva a lábrész, ezzel lehet növelni a méretét. Így most, kb. 150x80-as a mérete, nagyon nagy vacka van Manónak. Délután majdnem 4 órát aludt benne. :) Ja és széllesebb mint a kombi volt. Ha valakit érdekkel még lehet kapni. :)

Dorkamama!
Már én is jártam így ajándék vásárlással, de a Gulivert alapból utáljuk. :( Gyereket nem lehet bevinni, legfeljebb ölbe, bankártyával nem lehet fizetni, és abba az ormótlan táskába kell pakolni. Vagy már változott a helyzet?

Dóra!
REmélem azért csak tudtad fogadni a vendégeket az udvaron is, ha nincs nagy "sár".
A férjed melyik csapatban játszik?

Tünde!
Én konkrétan az új lakásra lettem volna kiváncs, de nem kell a pontos cím, nehogy valaki lecsapja a kezetekről. Állapot, Szobák elhelyezése, tehát egy kicsit lelkesedj. :)
Ja ajtó nincs a kisszoba és a nappali között. Harmónika van, az meg nem zavarja a ki és be közlekedést.

Szép estét mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hát a vendégekkkel mégis benn voltunk, mert kinn leüni nem lehetett. mondjuk a gyerekek csak kimentek játszani, persze gumicsizmában :D
peti ma 3/4 1-től fél 5ig laudt, és most már ismét ágyban van.
Tünde drukkolunk, h. hamar és sikeresen zajlodjon a lakásmizéria!! :wink:
Jolka!! akkor szupi lehet ez az ágy!! nekünk peti még kiságyban van, de van a szobájában egyfranciaágy, sztem az lesz az övé ha kinövi a rácsosat! a kiságy nem is átalakítható

na, jó éjt.megyek nesquick golyót enni! :oops:

Kép
dora1980

hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! sehol senki????????

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tünde! Én inkább nem írok semmit az élményeimről, nem akarom elvenni a kedvedet. De majd meglátod, ha túl lesztek rajta, milyen jó lesz!

Jolka! Bevásárlókocsiban lehet bevinni a gyerekeket, mi legalábbis Bencével úgy voltunk, szerintem nem rossz a Gulliver. NAgyon jó az ágy, és a láda is! Csak hogy mászik fel az ágyra Manó?

Anita3! Nagyon édes Dorka a képeken!

Tényleg jó kis eső volt tegnap, nálunk jég is esett és tavunk is volt :D Szerintem ma is lesz eső.

Petra

Kép
ppetra

Szia Petra!

Apanák is ez volt az első kérdése. :)
Könyen bemászik, nem magas az ágy. De a leesésgátlót ki lehet venni, egy mozdulat, még Manónak is megy.

Na, akkor fejlődött a Gulliver. Én inkább nem viszek gyereket, mert akkor tuti tele kosárral jövünk ki. :) Főleg, hogy én is félig pakolnám magamtól. na igen én is gyerek vagyok még. :)

Ma még nem csináltam semmit sem, lustálkodtam, Manó pedig jól el volt. Csak aludni nem akart. Még horkolt is, imitálta, hogy már alszik, csak menjek ki a szobából. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nem olvastam még vissza, csak jöttem elújságolni, hogy LEDIPLOMÁZTAM!!!! JUHHHÉÉÉÉÉÉ!!! :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?