Sziasztok!
Meg van a terhelés eredménye.
az éhgyomri :4,75, a cukros: 5,76, tehát tökéletes, nem is számítottam másra.
Manó megkapta a hétvégén az új ágyát. Szerintem szupi, csak még össze kell rakni, ja és még egy ugyan olyan fából készült, hatalmas kincses ládát is kapott.
Ha készen vagyunk, akkor teszek fel képet.
Én jól vagyok, meleget nagyon jól bírom. A tesó egyre többet jelez, ha Manót leteszem aludni, akkor következik a Tesó, szerintem érzi, hogy eljött ez Ő ideje.
Petra!
Jó volt olvasni, hogy mennyit fejlődött és okosodott Bence.
Már voltunk meglesni a házat.
Kint voltatok az udvaron, de nem akartunk zavarni. Köszönöm az invitálást, legközelebb élünk vele, ha arra járunk. A szomszéd házát, egy kicsit sokalljuk, főleg, hogy a falakat sem mostanában húzhatták fel, nem ér annyit, szerintem, akkor inkább már telket veszünk, de nem most.
Csillát akkor nem várod meg a babaprojekttel?
Tényleg érdemes utána járni, hogy érné meg nektek. Amikor eljöttél, még nem kaptál "diplomás bért", ugye? Ha most visszamennél, emelnék a béredet, ha igen érdemes lenne legalább a180 napot ledolgozni, ha még tehessen is, hisz már véglegesítve voltál. Így több lesz a gyeded is...Csak magamba gondolkoztam.
Ti tudjátok.
Anita!
Cseresznyével én is megjártam tegnap, tudom mit érezhetett szegény Boti.
Hidd el, hamarosan túl vagy a vizsgán, és Te is nyugodtabb leszel, jobban oda tudsz majd rá figyelni. Most , ha még nem is tudatosan, de feszült vagy, ezt a gyerkőc is megérzi. Tényleg kitartás, és utána jön a megérdemelt, pihi, és gondtalan játszadozás.
Tünde!
Ki is használtam a hétvégét, és nem csináltam anyósék semmit. Vettem egy romantikus könyvet, és olvastam.
Manó pedig Zolkóval ugráltak a gyerekmedencébe.
Olyan aranyos volt, nagyon élvezte.
Szobatisztaság. Nekünk most nem a legjobban lakul. Másfél évesen már produkált kis és nagydolgot is a bilibe, de most nem hajlandó a bilire ülni, nem erőltettem neki. Eddig vigyorogva lepisilte az ágyat fürdés után.
Mostanra megváltozott, gondolom, tudja, hogy nem igazán helyes, fejlődött az ő kis agya is.
Szégyelli, ha bepisil, végül is ez is egy haladás. Ha érzi, hogy pisi, hisztizik, hogy kell a pelus, nem hajlandó puci seggel pisilni...Képes lenne visszatartani, így inkább ráadom. Most is anyósék előtt pisilt és sírt utána, gondolom kellemetlen volt neki, hiába mondtuk, hogy semmi baj. Tehát most már jobban oda kell figyelnem, és nekem kell megtanítani állva, fütyit fogva pisilni.
Hétvégén majd apukámat is beveszem a tervbe, hogy mutassa meg neki.
Zolko nem megy bele az guggolva pisilésbe...nem értem, kicsi még...vagy nem? Nektek mi a véleményetek?
Remélem, lesz időtök és kedvetek is írni. Zsuzsi a Te véleményedre nagyon kíváncsi vagyok, várom az ötleteidet.
Sziasztok