Új privát üzeneted érkezett!

Magi!
Mi szoritunk, de te lazits! :lol: :wink:

Edoci!
Koszi!

Boeske!
Jo tudni, h nem megy olyan hamar a feledes :) MIndjart itt van az a hetfo :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Gyorsan bekukk, de megyek, mert keszul a teto es olyan zajos, hogy nem lehet megmaradni.

koszonom mindenkinek a drukkot.
ma is lent volt a hom 36,6 es ma is halvany + volt az LH.

Ember hajnalban jott haza a munkabol, igy nem tudtam elkapni, reggel 6.30-kor meg jottek az acsok, igy menni kellett itthonrol. :?

Most nyugodt vagyok, mert a vizsgaim megvannak, meg ez a het es vege a tervezettenk.
Ha sikerul, akkor meg utana beleugrok egy szigorlatba.
Proba szerencse.

Mindenkinek kellemes hetveget.

Magi
Vendég

Csajok ha olvassátok...

Erőseb barnás "vérzésem van. :cry: Mit jelezhet?
Nem tudom mit tegyek....
Vendég

Hivd fel az orvosod.

Nem tudom mit tennek a helyedbe, mert nekem nem volt ilyen meg soha.

Fekudj le pienni es lazits.

Magi
Vendég

Lego!
Amit te is tanácsolnál első megérzésből ne gondolkodt túl!!!
HÍVD FEL AZ ORVOST v. a kórházat!!!
Más tüneted is van?Görcs?Mert az hogy ilyen erősen terhességi tüneted van az jót jelent nem értem a vérzést?
Írj mi a helyzet!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi,Betti köszönöm.Kedvesek vagytok,hogy reagáltatok.

Tegnap gyors lepihiztem,próbáltam nem gondolni a tünetekre.Kicsit jobban vagyok,bár most du is volt pici barnás, enyhe görcs.
Optimistán állok a dologhoz,nem rohanok egyből dokihoz.Többen írták,hogy ez előfordulhat és hogy velük is megtörténik.Persze ilyenkor mki megijed és "nem érdekli",hogy mással is volt ilyen...
Holnap első dolgom a doki lesz,remélem csak jó hírt mond.

Köszönöm Betti a privit.:)

Szép délutánt
Vendég

Sziasztok!

Lego!

Szorítok, hogy minden rendben legyen! Addig is pihenj sokat!

Magika!

Drukkok mennek! +++++++++++++++++

Hát,én ma teszteltem egy negatívat! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Lego
Pihenj sokat,aztán majd írd meg mit mondott a doki!
Egyébként egy barátnőm is most írta hogy hasonló a problémája,elment a dokihoz és nincs semmi gond.Remélem nálad sem lesz semmi probléma!

Magi
Tetőkészítés :? mi hála tavaly megcsináltattuk,úgyhogy nem irigyellek!De fő a végeredmény, biztos szép lesz! :lol:

Viki
:(

Rólunk:nekem pénteken kicsit görcsölgetett a hasam az egyik oldalon,remélem csak az ovulációt jelentette :D .(másnap már nem volt semmi görcs).Igaz a ciklusom 33-35 napos szokott venni,ha a 33-at nézzük akkor még talán lehetett is az... :oops: Az eredményt meg majd meglátjuk.

edoci

Sziasztok!
Viki
Sajnálom de majd ebben a hónapban együtt tesztelünk pozitívat!!!
Lego!
Várom a fejleményeket de nem lesz baj!!!
Edoci!
Várjuk a fejleményeket!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok?

Lego!
Irj amint tudsz!

Viki!
Sajnalom, de majd velunk fogsz majd pozitivat.

Nalam minden valtozatlan.
AZ LH meg mindig halvanyan pozitiv. A hom meg visszament normalra, igy szerintem meg nem most volt az igazi ido, hanem par nap mulva.
Majd meglatom. Elvileg ebben a honapban nem kene pe-nek lennie, mert minden masodik hoban nem szokott lenni es ez a 2.
Igaz ittam minden reggel cickafark teat, hat majd meglatjuk, hogy mi lesz.

Azert szoritsatok.

Teto kesz van kivul, mar csak a belso munkak folynak, az meg 1-2 het. Utana szigetelunk az is meg 1 het.
csutortokon vizsga lesz megint.

Azt sem tudom hol all a fejem.

Magi
Vendég

Lego, remélem, minden rendben!!!
Májusban, amikor én is kb. 6-7 hetes lehettem, nekem is volt barna folyásom. De ez csak folyás volt! Nálad volt élénk színű vérzés is? NAgyon remélem, hoyg nem, és a dokid ma csakis jó híreket fog mondani! Ilyenkor valóban fontos a pihenés.
Az én dokim megerősítette akkori feltevésemet, hogy attól is lehetett, mert normál esetben (ha nem lettem volna várandós), akkor épp menstruáltam volna. Talán nálad is ilyesmiről lehetett szó?
Drukkolok!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Lego én is drukkolok hogy minden rendben legyen. Szerintem is az lehet hogy épp ebben az időben lenne normál helyzetben a menszesz ezért volt a barnás folyás. Azért gyere ha beszéltél a dokival. Biztosan minden rendben van.

Végre itt a vakáció, már nincs iskola, itthon vannak a gyerekek, újra hangos a ház. Tiszta fura.

Nekünk a héten lesznek meg a tervek, így adhatjuk be engedélyztetni. És augusztus - szeptemberben indul a munka. Nem fogunk unatkozni.

magika én is csütörtökön megyek vizsgázni. Ez lesz utolsó, és akkor jöhet a pihenés.

Sziasztok
Gabi
lieglgabi

lieglgabi!

Nekem penteken is lesz es utana penteken is lesz vizsga. :cry:

Meg messze van a pihi!

Magi
Vendég

magika akkor drukkolok, biztos sikerülni fog.

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!

Lego - remélem minden rendben veled! Helyes, hogy pozitívan gondolkodsz, én hiszem, hogy az sokat segít!
Mit mondott a doki?

Edoci - persze, hogy izgulok az uh miatt. Remélem minden rendben lesz és látni fogom a kis szivecskét dobogni :)
Ma valahogy rosszabbul vagyok mint eddig, olyan hányingerem van egész nap. Alig bírtam enni is. De remélem ez csupa jót jelent :)

Bangham - én már írtam korábban a lányoknak, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után clostyt kaptam ez év márciusáig. Aztán áprilisban nem szedtem be, viszont ittam gyógyteát. Mégpedig az első vérzés nélküli naptól számítva 12 napig, napi kétszer. A "koktél" tartalma a következő volt: 1 teáskanál cickafarkfű + 1 teáskanál palástfű, ezt leforráztam és kb. 10 percig állni hagytam, aztán megittam :)
Nem volt kellemes íze, de úgy látszik megérte, mert most pozitívat teszteltem :) :)
Ha gondolod próbáld ki nyugodtan, mert csak jókat olvastam róla. Állítólag kifejezetten nőknek jó, mégpedig a női belső szervek megfelelő működéséhez.
Még azt is olvastam róla - és ezért kezdtem el inni - hogy rendbe teszi a rendszertelen ciklust. Hát úgy néz ki, hogy ezt a hatást már nem tudom letesztelni :wink: :D
zagi

zagi felírtam én is a te neeket, mert nekem is elég rendszertelen a menszim, főleg miután abbahagyom a fogamzásgátlót. Mennyi vízbe kell tenni ezeket a mennyiségeket? és lehet ízesíteni citromma, és cukorrla? illetve most fogom majd abbahagyni a fogigátlót hónap végén, már rögtön az első nap elkezdjem inni? És meddig? hány napg?

Na jó sok kérdést tettem fel.

Gabi
lieglgabi

tea neveket akart lenni. már írni sem tudok.
lieglgabi

Szia Gabi!
Semmi gond, szívesen válaszolok! :)
Én úgy csinéltam, hogy beletettem 1-1 kanállal a teafüvekből egy csészébe, forraltam vizet külön és leforráztam a füveket. Ezt a könyvek szerint így kell. Állni hagytam kb.10 percig, majd leszűrtem róla a füvet és cukroztam. Nekem nem ízlett bele a citrom, de úgy olvastam, hogy tehetsz bele nyugodtan.
Én úgy ittam, hogy az első vérzésmentes naptól kezdődően 12 napig, reggel és este 1-1 csészével.
Szerintem nyugodtan kezd el az első hónapban. Én azt olvastam, hogy javasolt lenne minden nőnek, mert nagyon jó hatással van a női nemi szervek működésére. :)
Nálam csupa jó dolgot művelt :) :)

Remélem Neked is használni fog! :)
Még meg akarom kérdezni a dokimtól, hogy lehet-e akkor is inni, ha kisbabát várok. Elméletileg igen, de biztosra akarok menni.
Egy barátnőm diplomás ápoló és tőle kérdeztem meg korábban, hogy ha esetleg terhes leszek nem árt-e a babának. Szerinte az ég világon semmi gond nem lehet belőle! :)

Kívánom, hogy Nálad is jó hatással legyen :)
zagi

zagi köszönöm, és csak 12 napig kell inni? és a következő hónapban újra menszi elsőnapjától 12 napig?

mindenképpen kipróbálom.

én is diplomás ápoló leszek de ezt a gyógyteát nem ismerem.

Gabi
lieglgabi

Gabi
Hát én is úgy terveztem, hogy a következő menszinél hasonló módon iszom. De aztán úgy néz ki, hogy nem kell :)

Mióta szeretnétek kisbabát?
zagi

Sziasztok lanyok!

Most van az LH csucsom.
A csikocska majdnem hogy erosebb, mint a kontrolcsik.
Drukkoljatok!!!

Holnap lesz PE-m, ha minden rendben megy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Az UH-n 6,5 mm-es, dobogó szívű embriót láttunk. Vannak még csodák!
4 hét múlva megyek újra, remélem most már minden rendben lesz!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske!

Hatalmas gratula nektek!
Kicsit irigy vagyok, de mar csak kicsit.
Remelem par het mulva en is ilyen jo hirt mondhatok majd nektek.

Vigyazz magatokra.

lego!

mi hir feloled?

Magi
Vendég

Boeske
:D :D :D ez nagyon jó hír! :D Gratula! :D

Magi
Akkor nektek hajrá! :D Remélem tényleg te is hamarosan ilyen jó híreket fogsz közölni! :D

Lego :?:

edoci

Boeske!
Örülök :D :D :D
Magika!
Szorítok! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok.

Köszi az aggódást és hogy gondoltatok rám.
Igazándiból minden okés,dokimmal beszéltem (telon :evil: ),szigorú ágynyugalmat,3x1 No-Spa-t írt elő.MEg persze no sex...
A következő vizsgálatig 2,5 hét,Uh-ig 3,5....valahogy csak kibírom.

Boeske
Szuper hírek.ÚÚÚÚgy örülök.Látod mennyit jelent a pozitív gondolkodás. :wink:
Képed van?

Magi
Hajrá hajrá hajrá.Mindenhez!Vizsgákhoz,babához. :wink:
2-3 hét és hozhatod a poz teszt képét. :wink:
Vendég

Lego!
Bocsi a priviért most vettem észre hogy írtál!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti.:)
Örültem,köszike.:)

Megyek,csajom hív.
Szép napot.
Vendég

Lego!

Hurra Hurra!
Latod semmig gond.
Vigyazz magadra es pihizz soka

Lanyok!
Ma esett megint a hom 36,4-re es reggel is magas volt az LH.
Szerintem ma ejjel lesz a pe-m.

Na majd jol elkapom apat. :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock:

Magi
Vendég

Kép

Lego
De jó hogy minden rendben van!Pihenj sokat!Vigyázz magatokra! :lol:

Magi
:lol: Drukk neked! S pár hét múlva pozitív tesztet! :lol:

edoci

Zagi!
Koszi :) A palastfurol nem hallottam, azert remelem talalok! A mensi alatt nem ajanlott, v csak egyszeruen nincs hatasa? Azert kerdem, mert en akar kozben is elkezdenem, mert szeretem a futeakat (meg a cickafarkot is, bar, tudom, keseru). Nekem mostanaban kell megjojjon (sajnos gyakorlatilag nulla az esely, h ne :? ) Az a closty valamilyen fogamzasgatlo?

Boeske!
Nagyon orulok neked! :D

Magika!
Hajra! :wink:

Lego!
Orulok, h minden rendben :)

MI van a vonalzommal? :roll:

bangham

hali,

cickafark és palástfű tea jótékony hatását én is megerősíthetem.
Én is ciklusbeállításra kezdtem el kúraszerűen inni, reggel és este. Szinte minden női nyavalyára jó.
Beállítja a ciklust, (én a gyógyszerekben nem hiszek, csak akkor szedem be őket, ha nagyon muszáj- szerencsére ez elég ritka).
Nemrég volt egy vetélésem (2. baba), amit műszeresen fejeztek be a 8. héten, utána a kontrollon találtak egy cisztát és a méhszáj sem volt valami szép.
Elkezdtem inni, meg cickafark-mezei zsurló főzetéből ülőfürdőket vettem és a következő vizsgálatkor minden szépen helyrejött, és pé is van rendszeresen. Így most már mi is nekikezdhetünk a tesókának (van már egy nagy 5 éves fiam).
Maria Treben könyveiben bővebben lehet olvasni a gyógyfüvekről.

A cickafarkot a ciklus első felében lehet inni palástfűvel keverve, pé után már csak a palástfüvet. A cickát terhesen nem szabad, mert vetélést okozhat, de a palástfüvet lehet, mert terhességmegtartó, hormonharmonizáló hatása van.

na, jól kiveséztem a gyógyfüveket, remélem hamarosan én is + teszttel jelentkezhetek. Nektek is drukk!!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Palástfüvet a legtöbb patikában lehet venni, meg a Hunráia krt-i metrómegálló környékén van egy Herbaház, na az egy kánaán.

KépKép
KépKép
gumicukor

Én a ciklus első napjától szoktam inni, vagyis az lső vérzés napján, hamarabb lezajlik, jobban itisztul a lelökődött nyálkahártya.
Reggel éhgyomorra iszom, rá negyed órával reggelizek, este meg vacsi után legalább fél órával. 2-3 dl forró vízzel leöntök 1 evőkanál cickafarkat + 1 evőkanál palástfüvet (Maria Treben ajánlása), és 2-3 percig hagyom állni.Nekem a 10 perc sok volt, túl intenzív ízt adott, főleg a cickafark miatt, meg abban van csersav is. Én mézzel szoktam, amikor már kevésbé foró a tea, mert úgy nem veszti el a méz a benne rejlő vitaminokat.
Egyébként a cicka a bélműködésre is kedvezően hat, gyomornyugtató, fertőtlenítő hatása van.
Folyásoknál is jól lehet haszálni, ülőfürdőként és teának meginni is.
A mezei zsurló meg felfázásra kiváló, másnapra mindig rendbehozott, és nem kellett mindenféle szintetikus bogyót szednem.

Ülőfürdő:
100gramm gyógyfüvet 12 órára be kell áztatni 5 l hideg vízbe, ha ez megvan utána fel kell forralni, és beleönteni a fürdővízbe, vesetájékig lepje el, és 20 percet kell így benne ülni.

A fiam fázott fel egyszer és nála is bevált a zsurlós ülőfürdő + itt is hozzá a zsurlóteát.

na, most már eldugulok :)

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Orulok, h ilyen reszletes voltal! :) MInden kerdesemre valaszt kaptam, a kinemmondottakra is :wink: :D

Hat remelem a mi kis gyogynovenyes boltunkban is lesz palastfu, es nem kell olyan messze mennem :roll:

Sok sikert a tesokahoz! :wink:

bangham

Sziasztok!
Örülök, hogy más is megerősített a gyógyfűkeverékemmel kapcsolatosan. :D
Egy dolgot azonban szeretnék még kérdezni. A palástfű tea tényleg terhességmegtartó hatású?
Konzultáltál esetleg dokival is erről?
zagi

Sziasztok lanyok!

Egy gyors info:
A hom felment 37,1-re LH-m mar negativ. Tehat ejjel volt pe-m.
Mar csak drukkolni kell, a ket het alatt semmi ne legyen most es ossze is jojjon minden.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy nektek milyen tapasztalatotok van a terhesség alatti étkezéssel kapcsolatosan.
Sokat olvastam az interneten arról például, hogy nem szabad májkrémet enni, vagy nem tanácsos a tasakos felvágott sem.
Mi ebből vajon az igazság?
Már teljesen összezavarodtam a sok információtól :)
zagi

Zagi!

En mindent ettem, csak nyers halat nem. Azt nem ajánlott.
Szerintem mindent kell enni, amit kivansz es szeretsz, csak mertekkel.
En az elsovel tobb mint 30 kg-ot hiztam. Azota sem ment le mind. Maradt rajtam kb 10 kg, ami nagyon zavar.
Pedig nem ettem halalra magam.

A nogyogyi javaslatara a terhesseg alat szandekozom ezt lefogyni. tobbek szerint (dibaetologus, nogyogyasz, haziorvos) a terhesseg alatt egyszerubb fogyni, es nem karos a babara es ram sem.
Csak diabetologussal kell beszelni.

Szoval szerintem egyel nyugodtan azt amit megkivansz.

Magi
Vendég

Köszi Magi a gyors választ! :)
Azt hiszem így fogok tenni, de azért tényleg kerülöm a nyers dolgokat :)

A hízástól én is félek, mert szinte állandóan éhes vagyok és ilyenkornem tudom megállni az evést. Állandóan arra gondolok, hogy azzal valszínű többet ártok a manócskánknak :)
zagi

Zagi !
Én 8 kg híztam 60 kg -val mentem szülni.És ettem ami jól esett persze amire a toxoplazma miatt kellett figyelni azt nem.Én arra figyeltem hogy 3 fő étkezés mellett csak gyümi és no nasi.
Magi!
Úgy érzem sikerrel jártatok! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

zagi!

szedsz terhesvitamint?
alitolag attol lesz valakinek ehseg rohama.
Nekem is volt elevitet szedbem, most hogy csak folsavat szedek nincs.

betti1!
Koszi a biztatast. En csak attol felek, hogy a stressz miatt nem fog osszejonni. A vizsgaim miatt es itt a melohelyen is nagyon rossz a helyzet. Igaz nem log ki a labam, mert gyes alatt nem rughatnak ki, meg szeretnek is es ok hivtak vissza, de a hangulat eleg gaz.
Ma valoszinu megint elkuldenek egy kolegat, akit nagyon kedvelek es ez is nagyon bant.
Probalok nem idegeskedni, de feszult legkorben en is az leszek.

Azert remenykedem, hogy sikerult es nem lesz gond.

Magi
Vendég

Én is elevitet szedtem de nem voltak éhségrohamaim és nem lett óriásbébim.
most hipp szirupot iszom.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Én Béres Gravidát szedek, meg folsavat.
Lehet, hogy nekem tényleg evésrohamom van? :)
Bár a férjem jókat mosolyog rajtam, mikor vacsorára bevágok két nagy szendvicset. Én, aki korábban nem is nagyon akartam vacsizni, max gyümölcsöt ettem :lol:
Azért tényleg vigyázni fogok én is a súlyra, nehogy később abból legyen probléma...

Bangham
A closty valójában clostylbegit nevű gyógyszer, amit arra kaptam, hogy meginduljon a peteérés. De nálam nem nagyon segített.
Ha előbb hallottam volna a gyógyteakeverékről, akkor biztos kipróbáltam volna már és ennyit sem szedtem volna be belőle :)
zagi

Dokival nem konzultáltam a gyógynövényekről, mert a legtöbb szkeptikus, inkább hisznek a szintetikus cuccoknak. Ezért sem mentem bele, hogy a cisztát és méhszájsebet bármivel is kezeljék, így a jól bevált ősi módszert használtam, és láható az eredmény, minden rendbejött. A legtöbb doki csak a tünetet kezeli, és nem az okokat keresi... Hormonzavarra hormonbomba a megoldás, a szervezet meg teljesen megkergül.
A hugom természetgyógyász és az ő tanárai, valamint dúlák tapasztalatai alapján tudom.
Itt is van egy kis megerősítés: http://www.hazipatika.com/topics/herba/ ... eges?id=87

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok lanyok!

En csak cickafark teat ittam minden reggel a ciklus elejetol a pe-ig.
azt is ugy, hogy edesitoszerrel, citrommal, es egy masik tealvelet is logattam melle, mert nem birtam az izet. Igy viszont izlett is.

Most csak folsavat szedek.
Ma is fent van a hom 37,2.

Szoval mar csak varni kell. Olyan lassan telnek a napok, hogy varni kell. De azert igyekszem turelmes lenni es rendesen taplalkozni.

Mikor Zolival terhes lettem, pe utan 5-6 nappal mar fajtak a melleim es ereztem, hogy terhes vagyok.
Remelem most is igy lesz es nem kell varnom olyan sokat.
Na mindegy.
Tegnap elkuldtek a kolegat, akit kedveltem.
Ez egy kicsit letaglozott. Ejjel azt almodtam, hogy engem is kirugtak. Meg jo, hogy GYES mellett dolgozom es igy nem tudnak kirugni, bar ugy tudom nem is akarnak. :shock:

Na de mostmar eldugulok!

Magi
Vendég

Sziasztok, lányok!

Csak jelentem, hoyg élek, élünk, és jól is vagyunk. Legalábbis nagyon remélem, hoyg Mütyürkével is minden rendben, sőt a cisztának is híre-hamva lesz, mire megyek az orvoshoz. Különben most hétfőn, 18-án megyek, és nagyon bízom benne, hoyg csak jókat mond a doki.

Nagyon szégyenlem, hoyg csak úgy jövök néha-néha, és írok egyet-mást magunkról, de mindenkinek nem reagálok tisztességesen. Pedig olvaslak szinte minden nap, így napirenden vagyok dolgokkal, de őszintén, nem tudok mindent és mindenkit észben tartani (még). Az is igaz, hyog még írok két másik topikba, de ezekbe már több, mint egy éve írogatok, így már "ismerek" mindenkit.

HA ez a berobbanásos rendszerem nem zavar senkit, akkor szívesen írok ide is, aikor alkalmam adódik, de ha valakit is zavar, szóljatok, mert nem akarok bunkó lenni. :roll:

Mindazonáltal gratuláűlok az új kétcsíkosoknak és persze, nagyon szorítok azoknak akiknek eddig nem jött össze, vagy épp mostanában várják az eredményt. A vizsgázóknak is nagy-nagy kalappal kívánok a kívánnivalóból, az építkezőknek pedig sok erőt és kitartást, és nem mellesleg sok pénzt is kívánok a munkálatokhoz. A nagytesóknak pedig szép nyarat, felhőtlen napokat, sok-sok csibészkedést, csintalankodást! :)

Móni, neked annyit szeretnék külön írni, hogy mégiscsak úgy néz ki, hoyg van igény külön erdélyi topikra, már egy ideje létre is hoztam a Gyermekek/magzatok kor szerint címszónál (Erdélyi anyukák topikja), ha van kedved, gyere és csatlakozz, szeretettel várunk mindenkit. :)

Puszilok mindenkit és szép hétvégét kívánok. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sedith
Örülök hogy jól vagytok! :D Hát még jó hogy irogassál ide is! :lol:

Magi
Csak így tovább! :D Drukk!Most hogy így írod annak idején én is a mellfeszülést hamar éreztem és állandóan égett a gyomrom!

Zagi
Én régen az elevitet szedtem és nekem tényleg falásrohamaim voltak tőle! :oops: Én amit kívántam megettem mindent,a nyers dolgokat amúgy sem enném meg! :lol:

Gumicukor
Üdv!Jó hogy leírtad ilyen részletesena gyógynövényeket! :D

Móni
Sikerült beszerezned a gyógynövényeket?

Én egyenlőre csak a folsavat szedem napi 1-szer.De sajnos nekem az az érzésem hogy ebben a hónapban sem jött össze. :(

edoci

Sziasztok!

Remélem minden kismam jól van, hogy bírjátok ezt a meleget?
Én mondjuk nagyon szeretem a meleget, azt mondjuk nem tudom hogy terhesen hogy bírnám.

Végre kész vagyok az összes vizsgákkal, itt a vakáció. A szakdolgozat témám pedig a terhesgondozás és szülésfelkészítés Magyarországon, lehet neki állni hogy időben készen legyek vele.
Hétvégén megyünk a gyerekekkel zalakarosra meg anyuék is jönnek velünk, remélem jól fogjuk érezni magunkat.
Hétfőn pedig megyek a dokihoz végre.

A gyógynövényes teakeveréket én is kifogom próbálni.
Én is elevitet szedtem annó nekem nem voltak éhségrohamaim, arr viszont emlékszem hogy ha rámjött az éhség akkor rögtön ennem kellett.

Na megyek, jó éjt mindenkinek.

gabi
lieglgabi

SziaGabi
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz és jó pihenést!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?