Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Még egyben és itthonKépKépKép Most már kezdek beletörõdni sorsombaKépKépKép
Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Jóóóóóóóóóó Reggelt!Kép

Kata!Kép Ugyan már, nincs harag. Csak két napig voltam depis miattaKép

Kriszta!Kép Jó, hogy írtál. Bizony, bizony, ez az ügyintézés már csak így megy. Mi egyszer Mo legnagyobb pénzintézetével jártunk így. Innen küldtek oda, onnan amoda, aztán vissza és így körbe, miközben senki nem tudott biztosat mondani a kérdésünkre. Na akkor otthagytam õket. A családi fotótok nagyon szuper. Ilyen késõn is dolgozol? Kristóf milyen produkciókat tud már?

Lina!Kép Ha jól olvastam a sorok között, akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!Kép Isten éltessen sokáig! Ismétlés hogy megy? Rajtad felbuzdulva én is kezdem a tavaszi nagy hájtakarítástKépKépKép

Ditta!Kép Igen, néhányan már ismerjük egymást, mert már volt két talink (ez a találkozó rövidítve). Hamarosan tervezzük a következõt is, reméljük Ti is jöttök! Jó, hogy Neked is ilyen szép képed maradt a szülésrõl. Én is ilyet szeretnék majd.

Marika!Kép Ez a bébi már nem lesz forradalmár gyerek!Kép Sebaj, hozza majd a meleget. Legalábbis reméljük!
Dorottya drága életem! Hagyd most már a mamit, gyere ide ki! A papád is szeretne már nagyon a karjában tartani, mi pedig meggyömöszölni, úgyhogy KIFELÉ!!!!! Még egyszer ne kelljen szólnom!Kép

Panka! Pihenj sokat, erõsödj, hogy a talira Ti is jöhessetek! Beni hogy viselkedik?

Én már elég jól vagyok. Alig köhögök, és már csak néhány zsepi kell egy nap. Tegnap kártyában nyertem egy fõzésmentes hetetKép Nagyon jó dolgom lesz most. KépKépKép Egész hétvégén annyira szerettem volna kimenni, kint lenni, de a szél miatt nem mentem. Féltem, hogy visszaesem a betegségbe. Nagyon szeretném, ha már jó idõ lenne. Ti is?
Férjeitek mennek hétvégén a motorkiállításra? Az enyém igen.

Majd még jövök!
VÁrom a válaszokat!Kép

Látjátok, elértük a 2000-t! Ez tök jó!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

DodusKép

Köszi, de csak most vasárnap lesz, ezért mondtam Marikának, hogy ha megvárja, akkor is vasárnap fog szülni.Kép

Késõbb próbálok jönni, de most nagyon depis vagyok.Kép

Puszi, Lina
lina

LinaKép

Akkor jó elõre felköszöntöttelek! De miért vagy depis? Mi történt?

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Egy pár napig biztosan nem tudok jelentkezni. Ennek semmi különösebb oka nincs csak annyi, hogy délután elviszik az egész gépemet. Sajnos a kicsire nem köthetõ kábelnet, ezért nélkülöznötök kellKép Csak kibírjátokKép

Zoli!
Igazán semmi rossz érzésem Veled kapcsolatban, sõt Te voltál az elsõ aki ugrott segíteni. Köszönöm!

Kriszta!
A randit csak sms-ben tudjuk megbeszélni. A héten a délutánok a jók és inkább a hét vége felé az Áfa miatt. (csüt-pént)

Többieknek is minden jótKép
neva
neva

Neva!
A hétvége is jó nektek? Ugyanis a héten holnaptól dolgozom 9-5-ig. Utána gyerek begyüjtés stb-stb.....
VAgy valamelyik este felkanyrodunk felétek. Nem sok idõ, csak a kezedbe adom a cd-t, hogy tudd végre használni.
Majd te is írj nekem pontos megközelítést.Kép
Ha tudsz még válaszolj. Ha nem majd felhívlak.

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok Lányok + Zoli!

Kriszta! Nagyon szép a családod! Te már dolgozol? Hiszen még csak fél éves a kisfiad? Úgy néz ki, hogy én sem tudok itthonmaradni három évig. Pedig olyan gyorsan repül az idõ!

Lina! Ebben a csodálatos idõben biztosan hamar elmúlik a depid! Majd írok Emilt, csak most még nincs idõm. Egyébként hogy megy a fogyókúra! Milyen módszer?

Roxi be szokott néha jelentkezni?! Elkezdtem olvasni visszafelé a társalgást, de eddig még nem találkoztam vele.

Zoli! Hol van az az Infobox? És miért jó? Egyébként tudja valaki, hogy hol lehet olcsón fényképeket scannerni?! Most lett kész egy sorozat a lányomról, de jó volna néhányat digitalizálni.

Szép napot! Kata
killes

Sziasztok!

Most értem haza. Bementem a suliba, megnéztem a nagy gyerekeimet, ha már a sajátom nem hajlandó mutatkozniKép Aztán együtt ebédeltem a férjecskémmel (tudjátok, mint a Dallasban PamelaKép), majd séta a városbanKép Aztán a párommal együtt jöttünk haza. Mit szóltok milyen szép idõ vanKépKép Egész jó lett a kedvem tõle. Idegbajt csak a sok magát "jópofának" tartó embertõl kaptam, akik fél percenként megkérdezték, hogy egyben vagyok-e még. Nem tudom, szerintetk nem látszik? Ja ma a buszon egy srác átadta a helyétKép Eddig az volt a bajom, hogy nem adják át, most meg hogy átadjákKép

Lina!
Tessék jönni és kisírni mindent a válunkonKép

Dodus!
Felolvastam Dorkának az üzenetedet, de még eddig nem reagált ráKép HáthaKép

Kriszta!
Megnéztük a családi fényképetKépKép És még mindíg jó a képKépKépKép

Kata!
Mi az a Tonic??? Ugye nem azt az undorító lötyit kéne magamba zugatnom? A többivel már próbáltukKép Ha valakinek szülést nem megindító tanács kell, akkor csak szóljon eddig van egy pár, ami másnál álítólag bejött (nekünk nemKép)

Na jó, most eldugulok egy kicsit.

Puszika mindenkinek, Marika (aki már szerintem meggyógyultKép)
Marika (hriczom)

Mai méreckedésünk eredménye:
Dórika 9 hónap 16 naposan 71 cm és 10,35 kg! Kép
Nem csoda ha már nem bírom a kenguruban. Kép

Marika!
De, az a borzalmas lötyi! Kép
Nálam nem jött be, de gondoltam hátha nálad... Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Én imádom a tonikot, az egyik kedvencem!Kép

Dóri baba lekörözte Martint rendesen. Õ most sincs ennyi, és 9 hónaposan "csak" 8650 gramm és 74 centi volt.Kép

Pusz, Lina
lina

Sziasztok!

Kata! Martinhoz képest Dóri tényleg jó súlyban vanKép
Azért annyira nem akarok szülni, hogy tonikot igyak. Brrr. Bár lehet, hogy az beválnaKép
Lina idd már meg helyettemKépKépKép KöszikeKép

Katak! Roxiról nem igazán tudunk, mert otthon talán nincs neki internetKép Utolsó dolog a szülése volt, amit ha jól emlékszem Neva írt meg. Azóta nekem sem rémlik.

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Új hírem van! Kép
Kibújt az ötödik fogunk!!! KépKépKép
Persze hozzá kell tenni, hogy Dóri nem tud olvasni, mert a "nagykönyv" szerint elõször jön a két alsó középsõ metszõ, utána a két felsõ középsõ metszõ, majd a két felsõ szélsõ metszõnek kellene jönni (a babaszoba szerint is így van), erre kibújt az alsó... KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata! GratulálunkKép Az ötös egy szép számKép

Egyébként valaki összegezhetné, hogy kinek hány foga van és hol helyezkednek elKép Talán egy tanulmány is kijönne belõleKépKépKép

Puszika, Marika

Többiek????????
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kata007Kép

Gratula az új fogacskához! Méghogy Dórika nem fogzik gyorsan...Kép Martin kicsit felül aszimetrikus, ahogy kinn van a bal egyes és kettes.

DodusKép

Köszi a kérdést, ez csak a szokásos tavaszi depi nálam, nem vészes. Azt hiszem most kicsit sok volt minden egyszerre: tanulás, Martin, fogyókúra, lakásfelújítás. Bár az is lehet, hogy én bírok keveset.Kép Most már jobban vagyok, és úgy döntöttem, hogy magasról nem érdekel, mi lesz a vizsgán. Remélem, ide akkor is jöhetek, ha kivágnak!Kép

MarikaKép

Látom, még 2in1 vagy!Kép Ha szépen kérlek, akkor megvárod a vasárnapot? A babucit kérem szülinapomra Tõled! Látod, milyen jól sikerültek a március 23-án születettek!KépKép

Képzeljétek, szülinapi elõzetesként kaptam egy mérleget, ami 100 grammonként mér. (Kicsit megszállott lettem!Kép) És nagyon szép, nagyon pontos, és 2.5 kilóval többet mutat, mint a régi! Végül is mindegy, mert akkor többrõl indultam, és akkor a versenysúlyom is több, mint eddig hittem. Mindenesetre az újon vagyok most 57.5 kiló. (Ugye hogy jobban hangzik, hogy a régi szerint 55 ???) De azért ez már egész csini!Kép

Puszika, Lina
lina

Sziasztok!

Kata!Kép Én is gratulálok az újabb fogacskához. Csatlakoznom kell Marikához, talán jó lenne már egy táblázat a gyerekekrõl is, mert nem bírom követni õket...Kép

Lina!Kép Akkor jó, ha "csak" emiatt van a depi. Szerintem lepd meg Magad valami csini rucival és egybõl kilábalsz belõle. Mostanában én is nézem az Ügyvédeket (ha jól láttam a profilodban Te is kedveled), hát... ott bizony annyit szaladgálnak az ügyvédnõk, hogy szerintem Neked sem kell már tovább fogyózni, elég lenne, ha szereznél egy ilyen állástKép Még mindig minden elismerésem a Tiéd a fogyó miatt. Nagyon kitartó vagy! Én is szeretnék ilyen lenni!Kép

Marika!Kép Nehogy megszülj vasárnapig!!! Semmi esetre sem szabad szülnöd! Dóri drágám, Te se akarj kijönni! Tessék még bent maradni néhány... napig, hétig!Kép
(Amint látod taktikát váltottam. Amit nem szabad, azt mindig akarjuk. Hátha így...Kép)

A fõnök még mindig beteg, így nagy a cincogásKépKépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Már megint csak én, de úgy látom lassan egyedül kell beszélgetnem, magammal, kivéve Linát és DodustKép

Dodus!
Látom taktikázol. Azért felolvasom neki ezt is, csak nehogy összezavarodjon ettõl és még valami baja legyenKép
Ja az Ügyvédekben (ha jól emlékszem) van egy kövér nõ isKép

Lina!
Még a végén kiderül, hogy nem is voltál te olyan kis soványkaKépKépKép Aztán nehogy a régi versenysúlyodat akard majd elérniKép

Panka!
Remélem jól vagytok és nyomon követed az eseményeket. Sok (most már egészséges) Puszi a kis Beninek is, vagyis már biztosan sokat nõttKép

Többiek, ne dolgozzatok már olyan sokat, bevallások már lassan úgyis elkésnek (ha csináltatok olyanokatKép), szóval tessék inkább engem szórakoztatniKépKépKép Mert kínomban a várost kell járnomKép Ma a párom is késõn jön haza, szóval valahogy el kell szórakoztatnom magamKép Remélem hamarosan visszasírom majd ezeket az idõketKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Biztos, hogy hamarosan visszasírod ezeket az idõket.KépKép

Olvasni olvasgatlak benneteket, de az írásra már nem igazán jut idõm. Hétfõtõl ketten vagyunk itthon és még bele kell rázódnunk a dolgokba. Egyébként Beni jó gyerek, éjszak szokott egy kicsit nyügi lenni, de ki lehet bírni. Sokat eszik és szépen növöget.

Mostmár igyekszem gyakrabban jönni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

És hogy addig se legyetek tábla nélkül:
Kép
De remélem nemsokára javítanom kell. (ugye Marika?)Kép

panka

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációt a fogacskához! Kép

Lina!
Akkor meg vagyok nyugodva, hogy nem csak Dórinak jönnek szabálytalan sorrendben a fogai! Kép

Panka!
Jó, hogy újra köztünk vagy!
Meg akartalak lepni egy táblázattal, de nem tudtam innen áttenni excelbe csak képként, újraírni pedig nem volt idõm, így sajnos nem sikerült a meglepi. Kép
Excelbõl már megcsinálom képnek, de fordítva nem megy (vagy nem is lehet???). Ha átdobod nekem emailben az eredetit, akkor szívesen felteszem én is ha nem érsz rá.
Képeket mikor láthatunk a kis trónörökösrõl??? Én már olyan kíváncsi vagyok (tudom csúnya vénasszony lesz belõlem emiatt Kép)!

Zoli!
Ha lenne ma egy kis idõd, részleteznéd nekem azt a Vodafon-os dolgot mailban? Ma hívtak engem is a srácok, hogy van ilyen lehetõség, de gondolom Te többet tudsz róla mondani (Havidíj, percdíj, stb). Ja, és mit tudsz a Vodafon lefedettségérõl?
CD jó???

Dodus!
Dóri ma hallotta elõször a Kuckó Mackót a kazin! Hát ne tudd meg milyen gyorsan kavart a hang felé. Ugyanis a legtávolabbi helyre vittük a Hifitõl. Kíváncsiak voltunk a reakcióra! Bejött!!!! Még arra vagyok kíváncsi, mikor fogja mutatni, hogy kapcsoljam be neki. Kép

Marika!
Én már nem is mondok semmit, de ugye tudod???? KépKépKép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Én mindent megteszek azért, hogy javíthass a táblázatonKépKépKép De ez a gyerekKépKépKép
Beni csak egyen szépen és fejlõdjön, vigyázzatok magatokra. Ja tényleg a párod miért nem maradt otthon?

Kata!
Kössz mindent. Én tudom, na de Õ??? Pedig apuci is állandóan nyaggatja, és már nem fent beszél hozzá, hanem lent, nehogy összezavarodjon, hogy hol kell kijönni, de csak nem hallgat. Vagyis hallgat, mégKép

Dodus!
Van fõnököd? Vagy még miníg cincoghattok?

Többség????

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Helló!

Szia Marika! Úgy látom már nagyon türelmetlen vagyKép és már nagyon várod a bébit. Igen, ma már van fõnököm. Meggyógyult.
Már mindent megcsináltál? Ruhácskák kimosva, kivasalva, lakás kitakrítva? Elég mókás lenne, ha én adnék ötleteket a szülés idejének elõre hozásához...Kép Ugye a nagy tapasztalatom. De szokták írni a fûszeres kajákat is. Próbáltad már? Ha nem, akkor itt az ideje egy jó pepperónis pizzának, vagy egy csípõs halászlének. Na?

Panka! De jó, hogy megint írtál. Olyan jó, hogy van tejecske is és Beni is jó gyerek. De Te hogy vagy? Fáradt vagy, gyenge? Vagy mit érzel most? Szülõi segítség van?

Kriszta! Már dolgozol? Ez igen! Kristóf mit szól hozzá? Gondolom a nagyikkal van. És õk mit szólnak hozzá?Kép

Lina! Tanulj szorgosan, mert hétfõn vizsga!Kép De mi nagyon fogunk szorítani, úgyhogy tuti lesz!

Kata! Esetleg Te csinálhatnál egy babás táblát. Na, mit szólsz hozzá? Örülök, hogy Dórikának tetszett a kazi. Lehet, hogy mi is lemásoljuk magunknak, sose lehet tudni...Kép

Olyan jó idõ van! Szívesebben sétálgatnék a városban. De még ablakot is szívesebben pucolnék ilyen jó idõben, minthogy itt ücsörögjek.Kép De a hétvégén se lesz nagyon kinti lét, mert tanulnom kell, ha jövõ héten vizsga nekünk is. Vigyétek ki a gyerkõcöket, õk is biztos élvezik ezt a szép tavaszi idõt.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

KataKép
Fotó lesz hamarosan, ígérem. Már csak 10 kockát kell elfotózni, elõhívatni, beszkennertetni és már fel is tudom rakni.:

MarikaKép
Párom a múlt héten tudott csak itthon lenni velünk. Mérges is voltam egy kicsit, mert megbeszéltük még szülés elõtt, hogy 5 napot itthon lesz velünk. De vasárnap apósom már kérdezte tõle, hogy ugye hétfõn megy dolgozni? Ez kicsit rosszul esett, mert ha egy vadidegennél dogozna, de hogy a saját apja ilyen legyen. Na mindegy, már kezdem magam túltenni a dolgon. Ráadásul most hétvégén ismét nyitott hétvégéjük lesz, így nem is tudom, hogy mikor is fog tudni foglalkozni velünk is egy kicsit.Kép Na jól kipanaszkodtam maga. De az esti fürdést ki nem hagyná semennyi pénzért.Kép
Szülésgyorsításban sajna nem tudok segíteni, nekem ugye nem volt rá szükségem.Kép

DodusKép
Köszi kérdésed, megvagyok. Szerencsére a sebem már nem fáj, gyengének sem érzem magam (de azért a 6kg-os macskám még elég nehéznek tûnik). Szüleim csak hétvégén tudtak jönni segíteni, mert õk is dolgoznak. Anyósom õ otthon van, de õ még csak 2× volt nálunk, amit õszintén megmondva nem is bánok.

Most mennem kell, szólít a kötelesség.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Úgy látom, ma nincs nagy forgalomKép Biztos direkt nem jön senki, hogy én ne lássam csak holnap, amit írtok!KépKépKép

Marika, szülsz már? Remélem igen!Kép Málnalevél teát iszol? Azt is szokták emlegetni.

Nemsokára mehetek ki a levegõre! Sétálok egyet a páromhoz. Egy kicsi mozgás mindenkinek kell...Kép

Na sziasztok! Remélem holnap délelõtt sokat olvashatok! Ha ma nem voltatok hajlandók írni.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Már írni sem merek...
Pusziak, Marika
Marika (hriczom)

Szia Marika!

Nem akarlak elkeseríteni, de Gyöngy 15, Hanga 5 nappal érkezett késõb a kiírt idõpontnál.Kép Március 24 pdeig ugye még csak hétfõn lesz. Szóval légy türelmes, hamarosan eljõ a "nagytalálkozás".KépKép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ekkora pangás már rég volt itt!Kép Hol vagytok többiek???

Marika, ez a téves e-mail cím nagyon jó volt!Kép Az elsõt még nem mertem megnézni, mert tömegek vannak itt az irodában.

Nálunk semmi újság. Mit szóltok a háborúhoz? Én egy picit félek tõle.

Tegnap megnéztük a Chicagot. Fura volt moziban musicalt látni, de végülis jó volt. Bár amennyi Arany Glóbuszt kapott, meg Oscar jelölést, ahhoz képest közepes...

Na puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

MarikaKép
Csak miattad néztem be, de látom még semmi változásKép, vagy ne bosszancsalak?Kép Azért légyszi írjál, jó?Kép
Az állatos fotók nagyon édesek.

DodusKép
A háborútól én is tartok egy kicsit, de reménykedjünk, hogy tényleg pár nap alatt megoldódnak a dolgok.

Kata(killes)Kép
Örülök, hogy újra itt vagy köztünk.Kép
A Fehér Fotónál 180.- egy kép beszkenneltetése. A Gyõri kapuban a Lézerpontnál is lehet, de azt nem tudom, hogy náluk mennyibe kerül.

LányokKép
Veletek mérette a védõnõ a babát, hogy mennyiket szopizik? Az enyém kitalálta, hogy mérni kéne, de én már úgy unom az egészet. Nem sok értelmét látom a dolognak.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

PankaKép

Nekem azt mondták, hogy 2 napig mérjem, hogy lássuk eleget eszik-e. Én utána be is fejeztem, és csak hetente mértem, eleget gyarapodik-e. Teljesen felesleges állandóan méregetni.

Pusz, Lina
lina

Sziasztok!

Hazaértem NST-rõl, ahol rendben volt mindenKép
Ma ugyanaz a csaj volt, akivel elkezdtük az NST-t és ott csodálkozott, hogy még nem szültem meg, mert Õ a benti kartonra szülés idõpontjának 10-ét írtaKépKép

Panka!
Kedves vagy, hogy csak miattamKépKépKép, vagyis miattunk. Majd megpróbálunk igyekezniKép

Gyöngyöske!
Szerintem nekem az a legnagyobb bajom, hogy már március 13-ra is ki voltam írva és azt már erõsen túlhaladtam. Ha csak 24 lett volna, szerintem semmi bajom nem lenneKép De most már megnyugodtamKép Már nem váromKép (annyira)
Egyébként minden elismerésem, hogy te nem nyivákoltál ennyit. Most már én is befejezemKép

Méregetés: az egyik kolléganõm egy teljes éven át mérte a babáját, minden evés után!!! Nem tudom hogy bírta ezt, de le a kalappal elõtte. (Bár a sütikészítésnél, ha meg kell a tésztát felezni, akkor Õ ledekáziKép)
Egyébként tényleg lényegesen változik a súlya egy-egy evés után?

Dodus!
Annyi baj legyen, csak az ujjad legyen az esc-enKépKépKép

Szerintetek mit érdemes mostanában megnézni a moziban?

Puszika, Marika (remélem most jól írtam le a végétKép)
Marika (hriczom)

Marikám drágám!Kép

Balkezem egyik ujja már ráragadt ama bizonyos gombra.KépKépKép
Moziba akarsz menni? És milyen típusú filmeket kedvelsz? Lehet, hogy a Tolvajtempó kihozná Belõled a legjobbatKépKépKép
De az már csak tékában beszerezhetõ, moziban sajna már nem megy. De a barátnõmnek megvan videókazettán, ha kell kölcsönkérem.

Holnapig puszi Mindenkinek
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

MarikaKép
A budapesti 3D-s UH milyen születési dátumot hozott ki neked? Nekem itthon végig 03.16. volt a dátum, de most néztem meg azt a papírt és ott 03.08.-at hozott ki a gép. Végül is, ha azt nézem tényleg aznap indult meg a szülés, csak átcsúszott a következõ napra is.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Megvan az 5. fogunk, a jobb felsõ egyes!Kép

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Panka! 3D-s UH-n március 22Kép de majdcsak kijön valamikor márKép

Lina! Gratulálok az 5. fogacskához, lassan szimmetrikus leszKépKépKép

Dodus! Tök mindegy csak jó legyenKép

Puszika, jó éjt Marika
Marika (hriczom)

SzijjjjasztokKép

Vagyok! Hiányoztam, ugye?
Munka határidõs része kész van a többi szépen lassan halad.
Gépem nem mûxik, de ezt a témár már lezártam magamban, bár még van jó néhány lehetõség. Szépen végigjárjuk de nem fûzök reményt hozzá.

Dodus!
Cipõ? Hú én olyan bénákat láttam. Még a Plázába is átmentünk de semmi. Laura a Sparban végig "dumált". Amikor valaki meglátott/hallott csak röhögött rajtunk.Kép
Krisz!
Tudod mit, kûddddd el galambpostávalKép
Marika!
Szerintem pár hónap múlva visszasírod ezt az állapotot. Laura olyan ragaszkodó, hogy ha nem lát akkor visít. Tegnap közöltem vele, hogy csinálok neki helyet mamahotelban és akkor mindig velem lehetKép

A mai Laura akció: finnyásabb olvasóink hozzanak egy zacskót.
Az elírt tornagyakorlatokhoz van egy berendezett játszó sarkunk. Ez úgy néz ki, hogy egy polifoam leterítve és arra szoktam tenni egy összehajtott lepedõt, mert folyton nyálaskodik. Ma a pelenkázás után úgy csupin letettem hasra. Kicsit mozogtunk aztán ott hagytam, mert elõ kellett készíteni a postázandókat. Kis idõ múlva megyek be és Laurának már a hasa is sz.....ros voltKép
Az anyai örömök...Kép
Hát mára ennyi.
Háááááj evri Bodri!
neva

Sziasztok!

Panka! Én annak is örülök, ha hetente egyszer "pontosan" le tudom mérni a babámat. Egy pillanatig nem marad nyugodtan a mérlegen, fél rajta, mert mozog alatta. Egyébként elég nagy hülyeség szerintem mindig mérni, ha éhes úgyis kér, ha jól lakott, akkor meg úgyis abbahagyja.

Neva! Ezek aztán az anyai örömök! Nálunk a múltkor a falra sikerült egyet lõnie a sárgabaracktól.

Egy foga már a lányomnak is van!

Jövõ hétig eltûnök, mert vasárnap keresztelõ és még romokban áll a lakás, takarítanék, de a lányom mindig más programot csinál. Egyébként ti hogy tudtok rendet tartani? Nekem nagyon nehezen megy. Sokszor délelõtt tízkor jutok oda, hogy például lezuhanyozzak, a többirõl nem is beszélek.
Jó éjt! Kata
killes

Sziasztok!

Én is benézek naponta többször is Marikáék miatt.
Ha idõm nincs is írni, követem az eseményeket. Sajnos mindkét gyereknek folyik az orra és hapcizik. Dancsi ma volt elõször suliban a héten, úgyhogy õ már gyógyul, de Dóri még most kezdi. Ma volt nála a csúcs, mert kiszívtam az orrát, kimentünk a konyhába, hapcizott egyet és már kezdhettük is elölrõl az orrszívást. Éjszaka alig aludt valamit. Nem sírt vagy ilyesmi, csak forgolódott. Kép Remélem a mai éjszaka már jobb lesz.

Panka!
Akkor még várok türelmesen, hogy lássam a kicsi fiad! Kép Mérés: én nem mértem soha egyik gyereket sem kaja után. Hetente egyszer elég volt, na meg amikor kicsit nyûgösebb volt, vagy én éreztem kevesebbnek a tejcsit. Viszont soha nem napokig. Csak fölöslegesen stresszeled magad, hogy mennyit evett a gyerek. Azt mondod, hogy nyugodt, jó baba, tehát tuti nem éhes.

Marika!
Dorka baba biztos fázós lesz, nem? Talán a jó idõt várja... KépKépKép

Lina!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép Nem is kellett sok idõ, hogy utolérjetek minket. Kép Dórinak nem látni, hogy jön a másik (bár ez sem látszott és nyûgös sem volt miatta Kép), úgyhogy tuti le is hagytok minket! Ja és ugye, hogy lassan csak szimmetrikus lesz? KépKép

neva!
Hát persze, hogy hiányoztál! KépKépKép
Laura akcióhoz no comment... KépKépKép
Mivel itt mindenkinek volt már hasonló "jókban" része, esetleg Marika és Dodus hozhatott volna zacskót, de õket meg nem olyannak ismerem.
Szedjék csak az igéket, hogy mire számítsanak! KépKépKép

Nálunk Dórit az apja hozza mindig csupaszon fürdeni. Hát egyszer olyan szépen végigcsurgatta (pólóját, nadrágját), hogy szegény párom meglepetésében meg sem tudott szólalni.Kép S ezek után, hallani kellett volna, milyen büszkén mondta, hogy a lánya lepisilte... KépKépKép

Kata(k)!
Nálunk ma azért szaladt a lakás, mert fontosabb volt most a vasalás.
Pedig olyan jó lenne elkezdeni egy alapos tavaszi nagytakarítást... KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Jó új embereket is olvasniKép Mindenki hiányzott/hiányzikKép (legalábbis nekemKép)

Kata!
kár, hogy betegek a gyerekek ebben a szépnek mondható idõben. Remélem a nehezén már túl vagytok. Addig küldök gyógyító+++++++++++++ energiát és gyógypuszika, meg sárga fejecskéketKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Neva!
Laura kellemes látvány lehetettKépKépKép De legalább nincs gondja a széklettelKépKépKép

Kata(k)!
Karina jó korán kezdi a fogzást (vagy nem), ügyes kislány, gratulálok nekiKépKépKép Egyébként jól tûrte, nem volt nagyon nyügi?
Keresztelõhöz kitartásKép

Dodus!
Tolvajtempó meg van nekünk is, vagy ha nincs akkor már láttamKép Lehet egy Taxi lesz belõle, bár nem is tudom akarom-eKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Marika!

A lányom mindent korán kezd, csak forogni meg hason feküdni lusta. Én igazság szerint jobban örülnék, ha kicsit lassabban fejlõdne. Azzal az egy fogával képes véresre harapni a mellem, pedig már csak egyszer szopik. Meg azt a nagy sejhaját sem egyszerû felhúzni a negyedikre. És most a pláne: mind e mellett rossz evõ.
Szorítok neked a szüléshez! Egyébként én vasárnapi szülésre szavazok, akkor lesz a kislányom keresztelõje és így mindkettõn számára emlékezetes lenne. Nemde?
Minden jót! Kata
killes

Jó reggelt!

MarikaKép

Édesem, ha már hajnalban a gép elõtt ülsz, és ide írsz, meg emilt küldesz, máskor tegyél már meg annyit, hogy benyomod azt az egy gombot, ami az icq beindításához kell!Kép Köszi!Kép Ugyanis nálunk is hajnalban kezdõdik az élet!

KillesKép

Martin a fogzást nem siette el, de azonkívül mindent, fõleg mozgásban fejlõdött úgy, mint a villám. A doki néninek az álla is leesett, mikor 6.5 hónaposan állt a kiságyban, és akkor már javában fel is tudott ülni önállóan. Ahogy figyelem a kortársait, most is többet tud, bár beszédben a lányok lekörözik, de ez temészetes is.Kép
Jó keresztelõt! Ez a vasárnap mindenkinek fontos lesz valamiért!Kép

NevaKép

Ilyen nálunk is volt anno! Nagy élmény!Kép

Kata007Kép

Tegnap még csak egy kis tûhegyni volt az áttörés, ma reggelre viszont végighasadt az ínye, és teljes hosszában látszik a fog. A másik felsõ kettes nem nagyon van beduzzadva, kíváncsi leszek, meddig leszünk 5 fogúak.Kép

Újdonságok: Martin motanában úgy mászkál, hogy a háta mögött vannak a kezei, mint egy földesúr!Kép És tud puszit dobni! Belecuppant a kezébe, és dobja is. Haláli édes!

Pusza, Lina
lina

Sziasztok!

Marika! A Taxi 3 is jó, de mi sokkal többet nevettünk A török, a tökös, az õr meg a nõ c. filmen. Hátha a nevetés beindít valamit.Kép Ezt a filmet ajánlom Nektek. A 3D uh-n mindenkit szombatra írnak ki szülésre? Ha Panka mintájára szülsz, akkor vasárnap baba lesz Nálatok!

Tegnap találkoztam Krisztáékkal és Neváékkal.Kép Minitali volt. Kinga már kész hölgy, a fiatalúrhoz viszont nem volt szerencsém. Laura pedig... nem is találok szavakat rá. A haja már óriási, akárcsak a kék szemei. És tényleg visongott ezerrel. De ahogy fentebb olvastam, huncut nõszemély, ha ilyeneket mûvel. Kata, jól gondoltad, hogy nem kellett hozzá zacskó.Kép Csak nevettem magamban nagyokat.Kép

Cipõt szerettem volna venni. Én azt hittem, hogy nincsenek nagy igényeim. De ezek szerint igen. Egy világos bõr cipõt szerettem volna venni TAVASZRA, olyat, aminek a belseje is bõr. Erre az összes cipõbolt tele van PAPUCCSAL ÉS SZANDÁLLAL.Kép Mikor még éjszaka fagy... Ti értitek ezt??? Ennél már csak az volt szebb, amikor egy nyáron, júniusban próbáltam volna szandit venni és közölték velem, hogy már nem jön új áru, mert vége a szezonnak. Konklúzió: most papucsot kell venni, nyáron pedig csizmát. Soha nem azt, ami kell, hanem amit kínálnak. Na, elég a nyafogásból.

Ma még jövök, legyetek jók!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Megint én vagyokKép

LinaKép Én is gratulálok az újabb fogacskához. HOgy megy a fogmosás? Én a hétvégén nem jövök, úgyhogy hétfõre egy jó nagy kalappal kívánok Neked. Nagyon fogok szorítani! Martin kivel lesz addig? A szoknya gondolom már tökéletesen áll RajtadKép

Kata(k)Kép Akkor a hétvégén Neked is lesz programod.Kép Te is ügyes légy! Milyenre keresztelitek a picit? Nagy buli lesz?

Kata!Kép Jobbulást a gyerekeknek. Szegény Dórika, milyen rossz lehetett neki, hogy nem tudott aludni.

Zárul Dodus mókatáraKép Viszlát hétfõn!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok ismét itt vagyok, hiányoztam??????
Kép
Na jó ez provokáció volt.
Sajnos egy kis? technikai malõr a vodás telefonomal kibabrált velem, de leküzdve.Sokat írok most mert elmaradtam, kössétek fel tehát azt a bizonyost amig elolvassátok. A kuszának tünõ sorok miatt nem a szerzõ, hanem az eltelt idõ a felelõs.

Marika, még mindig 2in1 - tudod ez nekem nagyon tetszett akkor is amikor elsõre olvastam. Egyébként nemsokára ismét vasárnap. Kép
A fogak, abban biztos vagyok, hogy Pankáéknál és Roxiéknál még nincs, ugye?
Van már mérlegetek? Én ugyanis vettem egy vadi újat a Brendonban Bendinek, de háromszor mértünk vele csak, kölcsönadom a ha gondolod?

Kata, csak most olvastalak, üzletkötõt a cégnél öt ajtóval mellettem találom, papirban van már tudnivaló nekem is, de megszerzem tõle fájlban és elküldhetem? melyik megoldás a jobb?
Lefedettség: nálunk a beltéri, azaz fedett helyen pocsék, tetõcserép alatt fele az igazinak, de bent a városban nincs gond, illetve a szabadtérben. Állítólag nagyon fejlesztik, a net sebesség látványosan emelkedett okt-tõl.
Vidék ismeretlen elõttem, egyedül Eger és környéke hetekkel ezelõtt még gyenge volt, info=lányom. Ennek ellenére érdemes még várni szerintem, a készülékek ára nagyon lefelétart.

Cd. millió csók, - na nem a párodnak még félreértené -, neki köszi, hanem Dóribabának, gyógyuljon minnél hamarabb. Ha minden jól megy a jövõ héten lesz neki Kuckó frász Cd-n is, nem csak kazettán. Kép,Kép,Kép.

KataK, Ibox, az Autoklubnál van, az árai miatt biztosan a legjobb, de a többit csak saját tapasztalat, illetve a többiek tapasztalata alapján majd magad döntsd el.
Most biztosan kinevetem magam, de ha szükséges pár képet ingyen fájlba tudok vitetni, határidõ 1-2 nap.

Lina, egyetértünk, kíváló dolog a tonic, én különösen a Sweppes-t szerettem korábban a maiak közül egy sem léphet a nyomába.
Mérlegek, próbáld ki néhány kiló cukorral, liszttel stb. amelyik a legpontosabb azt használd.

Dodus, mi baja volt a fönöködnek, küldhetnél belõle egy kicsit, az enyém makk egészséges, Istenem, csak egy-két-három hét nyugalom, de szép lenne. A kazettát én is archiváltam, egyenlõre magam sanyargatása érdekében, de gondolom Bendinek is tetszik majd, mert szereti a zenét, zajokat.
A Severben kerestem sapkát és ott látam egy halomnyi cipõt, volt amelyik bõrbõl készült, megnézheted, ha gondolod.

Panka, védõnéni volt már?? Ne hagy magad.Tovább olvastam és látom igen. Egy a lényeg jól vagytok.

Neva, nem jó a wincsi? Fussunk még egy kört máshol, de most már személyesen velem?
Én most sapkát keresek, olyan átmenetit, ami van az már nyárias kalapszerûség, vagy a téli melegek, láttatok valahol?
A Laura akció nem csak anyai, de nálunk apai is volt belõle, kisebbik lánykámmal egyedül voltam otthon évekkel ezelõtt. Valami rettenetesen büdi, borzalmas látvány volt a pelusban, ami természetesen a törvények szerint minden lehetõséget megragadott, hogy beterítse az alsó testrészeit. Na én sem voltam rest, nejlon szator a talpa alá, pelus le, gyerek fürdõkádba, tus. Majd tisztapelus, ruha, s be a kiságyba. Apa órákig flóraszept, egyéb fertõtlenítõ, szagûzõ anyagokkal súrolta a kádat, fürdõszobát. Még a hideg is kiráz ennyi hátimunkától.

Éva, mi újság?
bbendi

Sziasztok!

Csak egy pár szó:

Marika!
Reggel óta nem jelentkeztél!!!!!!!
Csak nem???? KépKépKépKép

Zoli!
Jöhet mailban! Eddig úgy néz ki veszek két elõfizetést! KépNagyon várom! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!Kép
Csak nem KépKépKép (lusta ... vagyokKép)

Dodus!Kép
Tökös...-ot mi is láttuk és tényleg nagyon jó film, bár mi azt hittük, hogy nagy gagyi lesz.

Zoli!
Már tényleg kezdtelek hiányolni, azt hittem, hogy valami komoly bajod van. Még jó, hogy csak a telefon...

Katak!
Ha még benézel ma, akkor gonosz leszek és visszaküldelek dolgozni, hogy holnap minden tökéletes legyenKép Na jó, azért egy kicsit pihizz is, hogy még tökéletesebb legyenKép Mi lesz a menü? Sokan lesznek? Majd ugye beszámolsz róla?

Neva!
Laura biztos kedves látvány volt. Egy új képet feldobhatnál rólaKép

Többiek???? Kriszta? Evaeva? Gyöngyöske? Ditta? Mariann? Aki még kimaradt? (és már régen volt)

EnnyiKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok mindenkinek!

Rendben vagyok 8 hetes kismama, nincs semmi bajom, amit kicsit furcsállok is, legalább egy kis hányingerem lenne, hogy sajnáltassam magam! Dolgozni járok, csak azt nem tudom, hogy mit fogok csinálni, ha el fog fogyni a szabim, mert mindig kell menni valamilyen vizsgálatra! Szóval egy napos táppénz az orvosom szerint nem ildomos. Menjek el háromra legalább. De most nem nagyon tudok, a munkahelyemen is zûrök vannak. Szóval Ti hogy is csináltátok ezeket a tanácsadásos, meg egyéb napokat??? Mindenkit szivbõl puszilok eva
evaeva

MarikaKép
Közkívánatodra:

[url=http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27548575&pid=2069520" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27548575&pid=2069520[/url]
neva

Sziasztok!

EvaKép

A kötelezõ vizsgálatokra el kell, hogy engedjenek munkaidõben. Nem kell rá szabi vagy ilyesmi. Benne van valahol a Munkatörvénykönyvében, ha jól emlékszem, csak most azt ne kérd, hogy utána nézzek. De szerintem egy benti jogász meg tudja mondani, hogy is van ez. De én mindig csak szóltam bent, hogy ma ekkor és ekkor vérvételre megyek, aztán csók.Kép
Örülök, hogy minden oké, csak így tovább!Kép

NevaKép

Nagyon tündéri!Kép Már olyan nagylány. A következõ talin megnézem!

ZoliKép

Már hiányoltam a hosszú körmondataidat!Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

Lina!KépKépKép
Nagyon Boldog 18. Szülinapot (a többiektõl majd kapsz képet isKép)

Neva!
Laura nagyon megnõtt és milyen édes abban a kis sapiban. Megnéztük a régi képeit is és jó nagy a változás. Akkor még milyen pici volt, kisebb volt sokkal micimackónál, most meg már le is hagytaKép

evaeva!
Gratulálok a 8 héthezKép Én tudod tanítottam és elcserélgettem mindíg az óráimat, ha mennem kellett valahová. Várjuk a további fejleményeketKép

Puszika mindenkinek és további szép hétvégét, Marika
Marika (hriczom)

Marika!

Ez a Micimackós összehasonlítás tetszettKép Azért ugrottam be, hogy tudjam ha esetleg kedved támad ma szülni. Szorítok neked nagyon!

Panka!

Beni Micimackóban mérve mekkora már? Kép Remélem jó baba és sok boldogságot hoz a családba!

Zoli!

Nekem nagyon hiányoztál. Már kedztem aggódni, hogy akaratlanul is megbántottalak az ....miatt. Alig várom, hogy végre személyesen is megismerjelek titeket.
A térerõ legyen veled - David Beckham meg velemKépKépKép

Lina!

Köszi! Tényleg nõ mint a gomba. KépCsak az a baj, hogy elég szellõs a mosolyaKép Nagyon régóta kínozza a foga és én abban bíztam, hogy könnyebben fog menni a dolog. De mint minden.... na jó nem kezdek panaszkodni! Szóval várjuk nagyon a fogacskát. Azt hiszem, ahogy a hasfájás itt tudta, hogy Laura 8 héttel korábban jött, úgy tudja ez a fogacska isKép
neva
neva

Lina!

KépKépKépKépKépKép KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!!!

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?