Sziasztok Lányok ismét itt vagyok, hiányoztam??????
Na jó ez provokáció volt.
Sajnos egy kis? technikai malõr a vodás telefonomal kibabrált velem, de leküzdve.Sokat írok most mert elmaradtam, kössétek fel tehát azt a bizonyost amig elolvassátok. A kuszának tünõ sorok miatt nem a szerzõ, hanem az eltelt idõ a felelõs.
Marika, még mindig 2in1 - tudod ez nekem nagyon tetszett akkor is amikor elsõre olvastam. Egyébként nemsokára ismét vasárnap.
A fogak, abban biztos vagyok, hogy Pankáéknál és Roxiéknál még nincs, ugye?
Van már mérlegetek? Én ugyanis vettem egy vadi újat a Brendonban Bendinek, de háromszor mértünk vele csak, kölcsönadom a ha gondolod?
Kata, csak most olvastalak, üzletkötõt a cégnél öt ajtóval mellettem találom, papirban van már tudnivaló nekem is, de megszerzem tõle fájlban és elküldhetem? melyik megoldás a jobb?
Lefedettség: nálunk a beltéri, azaz fedett helyen pocsék, tetõcserép alatt fele az igazinak, de bent a városban nincs gond, illetve a szabadtérben. Állítólag nagyon fejlesztik, a net sebesség látványosan emelkedett okt-tõl.
Vidék ismeretlen elõttem, egyedül Eger és környéke hetekkel ezelõtt még gyenge volt, info=lányom. Ennek ellenére érdemes még várni szerintem, a készülékek ára nagyon lefelétart.
Cd. millió csók, - na nem a párodnak még félreértené -, neki köszi, hanem Dóribabának, gyógyuljon minnél hamarabb. Ha minden jól megy a jövõ héten lesz neki Kuckó frász Cd-n is, nem csak kazettán.
,
,
.
KataK, Ibox, az Autoklubnál van, az árai miatt biztosan a legjobb, de a többit csak saját tapasztalat, illetve a többiek tapasztalata alapján majd magad döntsd el.
Most biztosan kinevetem magam, de ha szükséges pár képet ingyen fájlba tudok vitetni, határidõ 1-2 nap.
Lina, egyetértünk, kíváló dolog a tonic, én különösen a Sweppes-t szerettem korábban a maiak közül egy sem léphet a nyomába.
Mérlegek, próbáld ki néhány kiló cukorral, liszttel stb. amelyik a legpontosabb azt használd.
Dodus, mi baja volt a fönöködnek, küldhetnél belõle egy kicsit, az enyém makk egészséges, Istenem, csak egy-két-három hét nyugalom, de szép lenne. A kazettát én is archiváltam, egyenlõre magam sanyargatása érdekében, de gondolom Bendinek is tetszik majd, mert szereti a zenét, zajokat.
A Severben kerestem sapkát és ott látam egy halomnyi cipõt, volt amelyik bõrbõl készült, megnézheted, ha gondolod.
Panka, védõnéni volt már?? Ne hagy magad.Tovább olvastam és látom igen. Egy a lényeg jól vagytok.
Neva, nem jó a wincsi? Fussunk még egy kört máshol, de most már személyesen velem?
Én most sapkát keresek, olyan átmenetit, ami van az már nyárias kalapszerûség, vagy a téli melegek, láttatok valahol?
A Laura akció nem csak anyai, de nálunk apai is volt belõle, kisebbik lánykámmal egyedül voltam otthon évekkel ezelõtt. Valami rettenetesen büdi, borzalmas látvány volt a pelusban, ami természetesen a törvények szerint minden lehetõséget megragadott, hogy beterítse az alsó testrészeit. Na én sem voltam rest, nejlon szator a talpa alá, pelus le, gyerek fürdõkádba, tus. Majd tisztapelus, ruha, s be a kiságyba. Apa órákig flóraszept, egyéb fertõtlenítõ, szagûzõ anyagokkal súrolta a kádat, fürdõszobát. Még a hideg is kiráz ennyi hátimunkától.
Éva, mi újság?