Regina!
Milyen szép Évike az uj ruhában! Ls nagyon magas kislány, ugy látom! Bizony, komoly kis ballagód lett!
Végül mit kapott az óvónéni?
Eszembe jutott, mikor Máté ballagott az oviban, még nem tudtam, micsoda próbatétel lesz az iskolás élet
Szivből kivánom, hogy Évi jól érezze Magát az iskolában, és igazi siker legyen a tanulás. Na de addig van még 1 tartalmas nyár, remélem gondtalanul telik. Nyaralás?
Bocs, de a lépcsőtökről rögtön az jutott eszembe, hogy ott hogy lehetne felvinni 1 dupla biomatracot (amit nem tanácsos hajlitani)
Bocs, de ez szakmai ártalom
Mandulácska!
A járóka jó szolgálatot fog tenni, de lassan a földre 1 nagy takaróra is leteheted Mesét. Nekem is ugy ajánlotta a doktornéni, látva, milyen mozgékony, és valóban, 7 hónapos korára már mászott rendesen, a járókát kb 9 hónapos korára már el is felejtettük. De a bébikompot szerintem se használd...
Paga,Regina!
Elképzeltelek Benneteket nyulüldözés közben
Még jó hogy nem ütötte el valami szegény nyulakat!
Paga, lehet kapni olyan sürübb dróthálót, csirkéknek való, szerintem ha abból csinálnátok 1 nagyobb kifutót, biztos jól érezné magát a nyuszi. U szögekkel le lehetne ütni a földbe.
Kedves Druszám!
Benjinek jó dolga van abban a gyönyörü kertben. Az a felfujható ugráló medencének is használható? Nagyon tetszik.
Játékról jut eszembe, tegnap játékboltban is jártam, mivel vettem 1 másik forgót, Emese leamortizálta az övét, na meg 1 saját plüsst is kapott a bébi. Vettem végre 1 forgós lámpát, amin holdacska, csillagok, na és 1 maci is van, Pörit teljesen elbüvölte este, a falra és a plafonra vetiti a képeket. Elképzeltem, hogy hamarosan ketten nézegetik...
És igy legalább kitoltunk a Holddal, ami egyre később kel a lustája, és folyton felhők takarják mostanában
Emese meg minden este keresi. No az jutott eszembe, hogy én meg elég mérges voltam, igaz a Kenguruban jártam, aminél vannak sokkal jobb játékboltok is, de ez az üzlet tele van drága és számomra sok értelmetlen játékkal. Még a csecsemőjátékok a legjobbak, de a 2-3 éveseknek elég siralmas a választék, nagyjábó a méregdrága babák és plüssök, esetleg épitőkockák vannak ott. Láttam viszont a neten egy rajzszőnyeget, igazából azért is mentem, de nem hallottak róla, valami vizes tollal lehet rajzolni rá, és ha megszárad, eltünik róla a rajz, lehet ujra használni. Több méretben kapható, és nem is olyan drága, na ilyet fogok beruházni, csak gondoltam hogy hátha kapok.
Fanny drága!
Nagy-nagy gratula a kicsi lánykához, kérlek várj még pár hetet a vásárlással, hidd el, 3-4 hónap alatt is fel lehet halmozni hatalmas készletet
Viszont a komoly kötögetést elkezdheted mostmár, remélem az ujságomból sok hasznos ötlethez jutsz, a végeredményt pedig bemutatod nekünk képeken.
Ha jól számolom, ugy november közepe táján jön a kisbaba, igaz?
Móni!
Azt tartom, hogy kell az a kilenc hónap nemcsak a babának, hanem a mamának is a lelki felkészülésre, és különben is most jönnek a legizgalmasabb mocorgások, kezd egyre jobban és látványosan ficánkolni, ez olyan mókás tud lenni. Igazán felhőtlen, boldog időszak áll Előtted, használd ki, figyelgesd Őt, meglátod, érdekes tapasztalatokat szerzel majd pl. arra, hogy mi készteti mozgásra (bizonyos hangok, néha illatok is), és majd idővel elemezheted, hogy vajon kint is ugy viselkedik-e, mint odabent. Többek között erre is jó a terhesség második fele
Két itthon töltendő napom maradt, lassan minden készen áll. Ma voltunk megint NST-n ,ezuttal Emesével, aki szerint pacidobogást hallottunk
Egyre csak klaffogott
Odatette a kezét, magyarázta a szülésznőnek (akinél Ő is született), hogy ott a baba
Egészen lefoglalták a hallottak, csak 1-2x akarta nyomogatni a gép gombját, de Atiu lebeszélte. Legujabban igy hivja Apát
Hallani kéne a hagnsulyt hozzá... Tegnap pedig azzal örvendeztette meg a bátyját, hogy tisztán és érthetően azt mondta Neki: MÁTÉ. Na azóta sokszor...
Tegnap az uram az esti sétájából hazatérve hozott nekem 1 Balaton szeletet
Ez a kedvencem, Ő meg somolyogva mondta, hogy direkt ezért tért be az utjába eső kocsmába
Mostanában minden nap kilépve sétál kb 1 órát, mert javitani akar a kondicióján, el van tunyulva. Pedig a kislánya igazán mozgásban tartja még Őt is, na mondjuk a jövő héten azért meglátjuk, hogy fogja birni a napi hajtást
:lol Ma este, mig lepedőt huttam Emesének, mondta a kedves, hogy ahogy igy elnéz 3 nappal szülés előtt, egész jól mozgok, semmi lassulást nem lát.
És én is igy érzem
Máté természetesen megirja majd a hireket, majd idomitom.
Ha esetleg mégis érne valami, tartsatok meg jó emlékezetetekben, és tudnotok kell, hogy hagyok itt magam után nyomot, nem volt értelmetlen dolog... Mert ez is benne lehet a pakliban, igy 40 felé az ember már erre is gondol... De csak 1 mellékvágányon, mert életet adni megyek, és a császármetszés mindennap végzett rutinmütét ma már.
Remélem még tudok irni a hétvégén, addig viszont néhány kép, ha mégse jönnék.
Sok szeretettel gondolok Rátok