Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bekrepált a netünk, így most lejöttem anyósékhoz gyorsan bejelentkezni.
Tegnap minden o.k. volt az nst-n, leszámítva, hogy szegény gyermekem kicsit éhes volt és a szülésznő szerzett nekem csokikát, hogy megmozduljon a drágám. Tök ciki volt. De én nem voltam éhes, honnan kéne tudnom, hogy a gyerek az?!
Azt mondta a sz.nő, hogy nem kell nagyon pontosan, de azért figyelgessem, hogy mozog-e egy nap 10x. Tudja vki, hogy ha mondjuk mozog és utána kb. 5 percig nem és aztán megint, akkor az kettőnek számít vagy egynek?

A táblázathoz: köv. vizsgálat: jún.11. uh., 14 sz.nő+nst

Ildi!
Mi a Faktumnál vettünk pelenkázót, sarokszekrényt és kiságyat anno Szonjinak, most is azt használjuk. Bár ez csak olyan furnérozott mdf lap v. mi, de 3 éve hasznájuk, semmi baja és ha jól emlékszem 20-30 körül volt.

Most megyek, mert éhezik a gyermek (de az anyja mindenképpen).
Szorítok mindenkinek, akinek már nagyon aktuális!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! Ha van szünet közte, akkor az kettőnek számít. :wink:

KépKép
evica76

szonibaba:
Nekem valami olyat is mondtak, hogy ugy is nezni kell, hogy azert a napszakokban mindig legyen mozgas, ne csak del korul 10x :lol: de ezt Te ugyis tudod.
Hol lehet a Faktumot megtalalni? :oops:

baratodildi

Tábla :)

Kép
Kép

Judit

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Na most jutok géphez. egész nap sétáltunk persze a nagy melegbe meg enni hazajöttünk. A fürdés tetszett neki de mikor kivettük a kádból ordított, aztán evett nézelődött 1 órát és elaludt. Lassan biztos kel enni. Én meg jól leégtem a napon. Kép Kép
KépKép
rena10

rena:
Nagyon aranyosak a kepecskek. :D :D

baratodildi

Ildi! Ez így azért butaság, mert te tudod a saját babád mikor szokott mozogni. Az enyém nagyon sokáig napközben meg se mozdult, most akkor ijedjek meg tőle? Az a lényeg, ha azt a mennyiséget, amit Ő szokott, lemozogja. :wink:

rena! Balázs Bálint nagyon édi. Ahogy a kocsiba el van terülve... :)

KépKép
evica76

Rena, naon cuki Balázs, és milyen nyúlánk baba :D

A mozgolódás nálunk is változó, van úgy, hogy egész nap semmi (ilyenkor bele is élem magam, hogy holnap talán szülünk :lol: ), éjjel meg rázendítünk; ma meg pl. egész nap mocorgott a drága :) Úgy két hete megváltozott a mozgás "stílusa" is: nincsenek nagy rúgkapálások, csak kisebb-nagyobb helyezkedések..."...ide kinyomok egy feneket, oda meg kikönyökölök..." A pocakhullámzást felváltotta az Alien-es korszak :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Rena nagyon aranyos a kis Balázs.

Jelentem még meg vagyunk, ha hétfőig nem lesz semmi, akkor hérfőn irány a kórház.

puszillak benneteket

Kép
atina_k

Hűűűha atina! Betöltött 40 hét. Izgi. :wink:

KépKép
evica76

Helló Csajok!

Tegnap éjjel voltak fájásaim, de nem voltvészes és el is múlt. Mivel eddig még nem görcsölt és keményedett a hasam gondolom ez már josló fájás lehetett.

Ja és még valami.

Amikor megfordultam egyik oldalamról a másikra éreztem, hogy nedves a combom + a lepedőn volt egy kis folt. Elmentem pisilni és jött is bőven, tehát bepisiltem kicsit vagy ez lehetett a magzatvíz szerintetek? Én úgy gondolom annak sokkal többnek kellene lennie (mennyiségileg).

Megyek megint NST-re, főa változatosság.

Rozinak mondtam, hogy még egy napja van maximum a pocakomban utána találkozunk. Remélem vette a lapot!

Atina! Miért fektetnek be, nem várnak még pár napot?

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Férjem megcsinálta a gépet, így itthonról :)

Ildi!
Asszem www.faktumbutor.hu ,de lehet, hogy "butor" nélkül csak simán. Helyileg a Reitter F. úton lévő Sconto (?) bútoráruházon belül vannak, de a honlapot nézd meg inkább, lehet, hogy azóta máshol is vannak.

Rena!
Balázs édes pofa. Kenegesd magad, én is iszonyatosan le tudok égni és az annyira fáááj.

Alien-es mozgás nálunk is van rendesen, de nagyon durván nyomja a kis Gazfickó. Tegnap este itt nyögtem, olyanokat produkált. Mi még biztos nem szülünk, mert nagyon aktív a kicsike. Viszont a pisi: ahogy felállok a wc-ről már megint olyan érzésem van, hogy ülhetek is vissza. Férjem mindig kiakad, hogy "most voltál!" Tudom én, nekem mondja??

Atina!
Húzzatok bele, nagyon izgi! Dokid mondta a kórházat v. te érzed úgy, hogy jobb szem előtt lenni?

Azért én nem értem, hogy amint eljut az ember a 40.héthez, miért kell egyől kórházba fektetni? Úgy értem, hogy azt mondják, hogy kiírt időpont előtt, után két hét teljesen normális. Akkor meg miért?

Köszi mindenkinek a mozgásra vonatkozókat.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba! Ezt én se értem nagyon, hogy miért kell befektetni az embert a 40. hét betöltésével. Ok, akkor már gyakrabban vannak vizsgálatok, de azért korház nem mindig kell, sőt, ritkán kell. Jó, vannak olyan esetek, de én is elég sok ilyet hallottam mostanában, hogy befektetik a kismamát...

KépKép
evica76

Sziasztok!

Szoni, abszolút igazad van, én sem értem miért kell keötelezően befeküldni. Azt , hogy hétfőn menjünk kórházba azt is én alkudtam ki, mert már majdnem szombaton kellett (vagyis ma), de azt mondta a doki, hogy oké, akkor hétfőn menjek.

Már nagyon izgulok gondolhatjátok! :wink:

Kép
atina_k

lányok!

van, vagy volt olyan, akinek közülettek az utóbbi időben magasabb lett a vérnyomása? nekem csüt.ön az orvosnál 150/100 volt, itthon azóta is mérjük 130/100 130/90 neketek milyen?

És a laboredmények? Neketek is vannak olyan értékek, amelyik magasak? vagy túl alacsonyak? Szóval csillagos? Nekem pl. a SALP az igen magas lett, aztán a húgysav értéke is, a vizelet gennyes ++ kaptam rá, TCT alacsony,

szóval kíváncsi lennék, nektek, milyenek az eredmények mert engem ez a Salp aggaszt a legjobban.

Kép
atina_k

Atina!
A vérnyomáson 113/64, erre azt mondták, hogy normális.
Olyan Salp megnevezést nem látok a leletemen, de az én vizeletemben pl. a fehérvérsejt és a laphámsejt magasabb, amire azt mondta a dokim, hogy valszeg folyás ment a pipibe, nem kelle vele foglalkozni. Lehet, hogy az a gennyes ++ neked is azt jelenti?!
Egyébként pedig nem minden eltérés jelent problémát, mivel terhesség alatt pár vizsgált érték módosul, a gép ami nézi a vért, vizeletet, az meg nem tudja, hogy egy kismama vérét nézi és automatikusan becsillagozza ami határértéken kívül esik. Szóval sztem ne izgulj, legkésőbb hétfőn úgyis kiderül, ha addig Alíz nem jelentkezik :)
Drukkolok, hogy ne kelljen befeküdni idő előtt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nekem a vérnyomásom most úgymond normális, bár ha az én normális értékemet nézem, akkor magas :lol: , 122/82 volt, de a pulzusom 98 :o Fáj a fejem, szédülök, káprázik a szemem...

A leletemet nem vizslattam át, de a doki azt mondta már-már túl tökéletes!!! :lol:

KépKép
evica76

Vérnyomás: Nekem azt mondta a dokinéni, hogy ha 140 feletti értéket mérek, akkor hívjam fel mindenképpen. Nála már produkáltam ilyet, de otthon 128/akármi szokott lenni, mérem minden nap este és reggel.

De terhesség eleje közepe inkább csak 100/60 volt.

Kata

Kép
egok

Arik vagytok lányok! Köszi a vigasztalást és a megnyugatatás. :wink: A terhesség elején nekem is jó szokott lenni, sőt sz elején volt 90/70 100/80 még azt mondta a doktor bácsi, hogy igyak kávét. Na, most nem mondja.

Kép
atina_k

Sziasztok!

Csak pár tapaztalat: nyákdugó távozása után nekem 5. napon spontán burokrepedés.
Az én bébim nagyon sokat mozgott végig, viszont egyik éjjel egyáltalán nem volt mozgás,meg is voltam ijedve.Korán felkeltem kávét ittam és vártam mikor mozdul meg,aztán jelzett a drágám hogy jól van.Aznap éjjel megindult a szülés!!!

Mikor beértem a kórházba ott derült ki hogy a vérnyomásom 180/100 és fehérje van a vizeletemben.
Sajnos azóta is szedem a vérnyomáscsökkentőt,mert még nem állt vissza. valószinű ez miatt indult meg korábban a szülés.

Rita.

Kép
bóbita3

Sziasztok :)

Nem jelentkezem túl gyakran (nem is baj...ehehehe); leginkább ilyentájt férek a géphez, és ilyenkor már nincs sok enerdzsim írni is :oops:

Atina, akkor drukk, hogy holnap vagy hétfőn "különváljatok" :wink: Nekünk csütörtökön telik az időnk, de a dokim még nem riogatott azzal, hogy be kellene majd feküdnöm :roll: :D Csak az amnióval :?

Június, reméljük, hogy Rozibaba szófogadó gyermek :)

Van egy olyan érzésem, hogy nekem a nyákdugóm nem fog jelezni...már csak távozott volna, ha akart volna, nem?! :|

Judit
Kép

Kép
balwin

bóbita! De akkor neked valószínüleg nem volt köze a szülés megindulásának a nyákdugó távozásához. Vagy tán inkább úgy fogalmaznék, hogy a burokrepedés lehet inkább a magas vérnyomás miatt volt...?

balwin! A nyákdugónek nem kell feltétlenül távoznia előbb. Lehet, csak ténylegesen a szüléskor fog. Tán jobb is ha nem, mert csak felingerli az embert... :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép
evica76

Huu lanyok en mar itt szetizgulom magam mindenki miatt... Fantorpikusan ezek a babaucik, hogy nem akarodznak a frontok ellenere sem kijonni :lol:
Nalam is csak a szokasos rutin ficergeszes volt ma is :lol:

baratodildi

Hát ma reggel is itt vagyok, Onurostul együtt. 8) Tegnap megint amit rendezett Forma 1 alatt :o Valami hihetetlen volt hogy mocorgott, ugrált, hullámzott odabent. Múltkor azt hittem a laptop zavarta, hogy hátha annak voltak valami hullámai amit érzékelt és nem tetszett neki, de már nincs nálam a laptop, nem volt az ölembe és ugyanazt csinálta. Hiába, szereti a Forma 1-et. Anyja fia!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
evica76

Evica!
Nekem is volt laptopos parám, hogy tutira amiatt őrjöngenek, de aztán laptop nélkül is képesek ugyanabban az üléspozícióban rancsúrozni, úgyhogy megnyugodtam.
Inkább az üléspozíció ingerelheti őket. De hát ez van.
Ma este jon valami hidegfront nem? Legalábbis 10 fokos lehűlést magyaráznak.
Nekem elmúlt az a kis barna izé.
Mi a MotoGP-t nézzük rendületlenül, hadd szokják a berregést.

Kata

Kép
egok

Az UH-n a méhlepény még csak 1-es érettségű volt.
Nektek 36. héten mi volt a helyzet?

Kata

Kép
egok

Nekem 36+6 volt uh es azon mar II-III fokban erett volt.

baratodildi

Na most lecsekkoltam az időjárást. Nincs front. Nem is lesz egészen péntekig, akkor is melegfront köszönt ránk. Engem ez megnyugtat
:lol:
Már csak azért is, mert ha netán mégis szülünk, akkor sem tömegesen, és jut ágy a piciknek. Én elácsorgom a folyosón is.

Kata

Kép
egok

egok! Lehet a berregés tetszett neki. :lol: :lol: Csak azért mondtam, mert máskor is szoktam úgy ülni...
10 fok lehülés... :o Hátha.... :oops:

ildi! Nekem a 34. héten volt utoljára UH, akkor nem mondott semmit a méhlepényre, holnap asszem nem lesz, csak az utána következő héten, ha megérjük egyben...

KépKép
evica76

Sziasztok!
"Kihisztiztem", hogy bejojjunk az irodaba netezni, mert tudnom kellett mizu veletek! :)
En mar nagyon kesz vagyok, foleg azert, mert rajottem, hogy rosszul logikaztam ki a dolgot: Bercel nem egy hettel elobb, hanem egy hettel kesobbre varhato, mert nekem nem 28 naponkent jott meg, hanem 30-35 naponkent... :(
Eddig egyebkent elvoltam, de ma mar nagyon nyugosen keltem, szedulok, nehez mindenem, levegot is nehezebben veszem, nagyon faradt vagyok, pedig aludtam 8 orat... mondjuk az alvas megint egy kulon tortenet, eddig meg csak-csak elment, de ma ejjel pl. nagyon nehezen aludtam, mert mar oldalt sem birok fekudni, mert kinyomokdja magat oldalra, es az nagyon kenyelmetlen, mondhatnam faj... Ilyenkor atfordulok a masik oldalamra, akkor meg oda nyomkodja magat, es ott faj. Ha a hatamon vagyok, az se jo neki. AKKOR HOGY ALUDJAK? :(
Engem 35 het 5 naposan vizsgalt utoljara a doki, akkor II-III-as volt a mehlepeny, de azota nem kellett vizsgalatra se meg ultrahangra se mennem, ha szerdaig nem szuletik meg a babo, akkor kell szerdan mennem ultrahangra... szoval az en esetemben nem izguljak szet magukat az emberek szokas szerint... mondjuk NST-re azert jarok, ott minden rendben szokott lenni. A szuleszno egyebkent azt mondta, hogy ha egy hetet/ 10 napot rahuzok a szerdara, akkor be kell majd fekudnom a korhazba, elobb nem nagyon. De remelem erre nem kerul sor...

Egok: nekem van egy ikertestverem, es mi is termeszetes uton szulettunk, igaz, masodik (illetve egyben harmadik) gyerekkent. Hozza kell tennem, hogy a noverem meg a hugom is faros volt, anyukam oket is termeszetes uton szulte, szoval o ebbol a szempontbol eleg kulonleges...:))

Zsokuci: csak most tudtam visszaolvasni, ezert csak most reagalok: zabalnivalo az a "babaesos" kep!! Kicsit felviditott, pedig elegge depis hangulatban vagyok! :)

Szoni: a korhazba milyen talat stb. kell/szokas vinni?? Muanyagot vagy "rendes" keramiat??
Na jok legyetek!!
Etus

zetus8

zetus! Szerintem olyan tálat vigyél, amit tudsz kezelni. Én tuti nem vinnék kerámiát, csak sima műanyagot. :wink:

KépKép
evica76

sziasztok!
milyen tálat kell vinni a kórházba? és miért?
Zetus nyugodj meg, biztos nincs semmi gond. Az nst-n, hogy minden rendben van az jó, már neked is nagyon közeledik az idő.

Na, csajok, holnap már nem leszek, de estig ég benézek, történt e valakivel valami. :wink:

Kép
atina_k

Szerintem csak evőeszközre, tányérra ilyesmire gondolt zetus. Inkább csak ha nem vagy megelégedve a korházi kajával :lol: vagy visznek neked... legyen miből megenni a más kaját mint amit ott adnak.
De pl. anyukám volt 1 napig a Schöpf Méreiben egyszer és adtak tökfőzeléket (neki izlett), de nagyon folyós volt és nem volt hozzá kanál. Megitta...

KépKép
evica76

evica:
Ihato tokfozelek :shock: Brrrr....

zetus:
Orulok, hogy jelentkeztel, mar nagyon kivancsi voltam mi van veled!

atina:
Neked meg annyira, de annyira drukkolok holnaptol...

egok:
A tomeges szulest en is kihagynam, de valami azt sugja mostanaban minden korhaz kicsit zsufolt szulesileg. :roll:

baratodildi

Evica, igen, hallottam már, hogy a nyákdugó nem mindig megy el a szülés előtt napokkal...ezért írtam, hogy nekem valszeg nem fog jelezni :) :? Bár nálam is az a helyzet, mint Zetusnál: hosszabb a ciklusom, tehát pár napot simán ráhúzhatunk. Asszem fogunk is :roll: De remélem csak a "kötelezőt". Aztán már babáznék...
Kép

Én egyelőre nem készülök tányérral (evőeszközt vinni kell). A múltkor, amikor végeztem NST-vel, éppen hordták szét a kaját a kórházban - isteni illata volt! Mondjuk már marha éhes voltam, meghát az illat sem garancia az íz minőségére, de azért bízom benne, hogy ehető koszt lesz :lol: Vagy inkább tápláló (tejcsi miatt)...első a gyerek! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

MI Ez Kismamik????
Azt hittem arra jövök majd, hogy valakinek megszületett a babája! Érdekes, hogy egyenlőre nem akaródzik nekik jönni.

Tegnap végre már voltak fájásaim, meg ma is! Jó, jó, tudom nem jelent semmit, de hátha ez már jelzi a születést!!! Ma egész délelőtt hasmenésem volt, reménykedtem, hátha, de semmi. Babuka még maradni akar!

evica,
Hát az iható tökfőzelék nem lelkesít!! Nem vagyok válogatós, én megettem mindent, de egyik nap nekünk is volt olyan spenót, amit képtelen voltam megenni, mert ahogy felemelted a kanalat, nyálkás volt. Egyébként rémes, hogy szoptatós mamáknak miket képesek adni. Inkább ne lenne, csak ebéd, de az olyan! Dehát a rokonok csak hoznak majd nekünk enni!

Evőeszközt, műanyag tányért, poharat érdemes vinni!

Atina,
Én sem értem, miért kell befeküdnöd a kórházba! 40. héttől nem úgy van, hogy NST-re kell naponta menni?

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
skat

Sziasztok!

Etus!
Tál/tányér sztem nem kell, csak evőeszköz és pohár (kést se felejtsd el, mert villával elég macerás a vajat a kenyérre kenni-tapasztalat, férjem uis elfelejtett kést csomagolni legutóbb). Ha visznek neked kajcsit, akkor olyanban viszik úgyis (gondolom), amiből egyből meg tudod enni. Ha mégis vinnél külön tányért, akkor olyat vigyél, amit tudsz mikrózni.

A méhlepény érettségét maguktól mondják az uh-n v. rá kell kérdezni? Holnap este megyünk, nagyon kíváncsi vagyok. gyáltalán jelent vmit?
Ildi!
Neked II-III-as volt és mondtak vmit rá?

Mennem kell, apa focizni ment, Szonji a cumiáért csipog.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jaj!
Atina!
Sok drukk Neked és várjuk mielőbb a híreket!

Skat!
Még bmi történhet éjjel, ne csüggedj!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Nézzétek meg szerintem mindenkinek tetszeni fog. Remélem mindenki meg tudja nézni.

http://www.toroktattoo.fw.hu/edes.pps

KépKép
rena10

evicanak küldök majd sms-t, az ő száma van meg. Most elbúcsúzo, megnézem minden megvan e a tatyómba. Puszi nektek.

Rena nagyon aranyos volt, a link igaz, már láttam egyik nap, de ma is végig bőgtem azért. :wink: :cry:

Puszillak benneteket

ANita

Kép
atina_k

balwin! Én egy műanyag (nem eldobható) evőeszköz készletet (tányérral) azért kikészítettem... Lehet nem teszem be, de elöl lesz, aztán ha kell férjem vagy anyukám behozza.

skat! Én is a rokonokban/barátokban bízom kajaügyileg... :oops: :lol: :lol:
Milyen fájásaid voltak? Mert nekem majd minden éjjel pár napja, meg néza napközben elég erős mensis fájásaim vannak, dehát csak alsóhasi tájékon, igaz van amelyik hosszú, de semmi rendszeresség. Néha megyek és felszisszenek egy apró görcstöl de aztán kész. Semmi komoly. Tán ez a vihar... kicsit le is hült a levegő... :roll:

atina! Várom az sms-ed. Ha én se lennék gépközelben, továbbküldöm balwin-nak. Ha meg ő is szül... :lol: :lol: :lol: Ha sokan eltününk egyszerre, valszeg megszültünk. De van egy barátnőm, aki be-be szokott nézni ide, max ő majd ír. :wink:

KépKép
evica76

Sziasztok lányok, csak most volt időm jönni! Remélem mindenki jól van!Itt volt péntektől vasárnapig a legjobb barátnőm, aki lesz Domó keresztanyuja, és csináltunk jó sok képet a lurkóról,dobok fel párat nektek is!
Mi jól vagyunk, már 4200 grammot nyomunk . Éjszaka csak egyszer kelünk fél három-három körül! Nagyon jó baba, rengeteget mosolyog, és rettentően mozgékony . IMÁDOM!

Kép
elizabeth25

Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Helló Csajok!

Rena! Végig bőgtem az egészet! Köszi!

Nekem ma reggel elment a nyákdugó és egész éjszaka fájásaim voltak. Nem volt benne rendszeresség és nem volt elviselhetetlen, de arra pont jó volt, hogy nem tudjak aludni. Most reggel is jelentkezett egyszer - kétszer, de egyre ritkábban.

Nos már nagyon megörültem, hogy végre megindul a szülés, de valószínűleg ez csak jslófájás.

Ma megint megyek NST-re amivel már tele van a tököm, mert tegnap is 5 órát dekkoltunk a párommal a kórházban. Meg kellett ismételni a vizsgálatot, aztán nem volt orvos aki megnézze és UH-t is elrendeltek amire szintén várni kellett. Azért kellett új CTG-t csinálni mert magas volt a gyerek szívfrekvenciája, de hozzáteszem folymatosan mozgott le sem állt. A második eredmény már jó volt.

Nekem II. fokban érett a lepényem, ezt csütörtökön mondta a doki mikor hazaengedett a kórházból. Azt hiszem három fokozat van, de ebben nem vagyok biztos.

A kórházi kajáról! Volt olyan, hogy reggelire egy kocka sajtot és 3 szelet kenyeret kaptunk. Na ezzel nem igazán lehet jóllakni.

Vigyázzatok magatokra!

Anita ! Szorítok, hogy ne kelljen befeküdnöd és hogy mihamarabb kibújjon a picúr!

Kitartás mindenkinek!

Bea

Kép[/url]
június

Hát, az éjszaka sem történt semmi!
egyébként szerintem is csoportosan fogunk majd menni szülni!!!

evica,
rendszeresség nekem sincs a fájásokban, talán csak egyszer volt, hogy szabályos időközönként. Mensis típusú, hosszabbak. Ezen kívül nekem is vannak apró szisszenős görcsök, az nem tudom mi. Azt hiszem az nem fájás. Hát, majd meglátjuk, de én minden este úgy alszom el, hogy talán ma éj

Kép

Kép
skat

szóval, hogy ma éjszaka! (közben Johi elküldte az irományom)

Megyek is, puszi

Kép

Kép
skat

szoni:
Nekem csak annyit mondott a szulesznio a mehlepeny allapotara vonatkozolag, hogy valoszinu nem a heten szulok... Allitolag III-IV, vagy IV fokozatnal szoktak a legtobben szulni :? En meg azt hittem csak 3 fokozat van, de tevedem. :roll: Ra volt irva a leletemre is. Szerintem rutinbol mindig ott van, nem kell kulon rakerdezni.

junius:
Hu, de izgi: nyakdugo + fajasok is... Nagyon szurkolok!!!!

Elizabeth:
Tunderiek a kepek! :) Latszik rajta Te is mennyire boldog vagy!

rena:
Nagyon tetszett a diavetites.

baratodildi

Jól megkínzott a dokim. A méhszájamat nyomkodta, nekem úgy tünt mintha tágítani akarná. Nézett magzatvízet is, azt már szinte nem is éreztem.

Mióta hazajöttünk a kórházból kb. 10 perces fájásaim vannak.Még nem rendszeres, de semmivel össze nem téveszthető a fájás. A derakamból indul és végig a hasfalamon megy a fájdalom. Kb. fél percen keresztül.

A doki azt mondta, hogy menjek azonnal vissza ha 10 perces fájásaim vannak vagy sziváros a magzatvíz. Én kivárnám az 5 perces fájásokat, nem akarok potyára bemenni. Alig tudom elhinni, hogy megkezdődött.

Ja az orvosom szerint kb. 9 nappal hordhatom túl a babát ha minden rendben van. Hát ezt nagyon nem szeretném :?

Bea

Kép[/url]
június

június! Ez nagyon izgi. De nem értem, mit nem szeretnél? Az nem gond, ha túlhordtad a babát...

KépKép
evica76

junius:
Nagyon izgi!!! Drukkolok!

baratodildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?