Sziasztok!
"Kihisztiztem", hogy bejojjunk az irodaba netezni, mert tudnom kellett mizu veletek!
En mar nagyon kesz vagyok, foleg azert, mert rajottem, hogy rosszul logikaztam ki a dolgot: Bercel nem egy hettel elobb, hanem egy hettel kesobbre varhato, mert nekem nem 28 naponkent jott meg, hanem 30-35 naponkent...
Eddig egyebkent elvoltam, de ma mar nagyon nyugosen keltem, szedulok, nehez mindenem, levegot is nehezebben veszem, nagyon faradt vagyok, pedig aludtam 8 orat... mondjuk az alvas megint egy kulon tortenet, eddig meg csak-csak elment, de ma ejjel pl. nagyon nehezen aludtam, mert mar oldalt sem birok fekudni, mert kinyomokdja magat oldalra, es az nagyon kenyelmetlen, mondhatnam faj... Ilyenkor atfordulok a masik oldalamra, akkor meg oda nyomkodja magat, es ott faj. Ha a hatamon vagyok, az se jo neki. AKKOR HOGY ALUDJAK?
Engem 35 het 5 naposan vizsgalt utoljara a doki, akkor II-III-as volt a mehlepeny, de azota nem kellett vizsgalatra se meg ultrahangra se mennem, ha szerdaig nem szuletik meg a babo, akkor kell szerdan mennem ultrahangra... szoval az en esetemben nem izguljak szet magukat az emberek szokas szerint... mondjuk NST-re azert jarok, ott minden rendben szokott lenni. A szuleszno egyebkent azt mondta, hogy ha egy hetet/ 10 napot rahuzok a szerdara, akkor be kell majd fekudnom a korhazba, elobb nem nagyon. De remelem erre nem kerul sor...
Egok: nekem van egy ikertestverem, es mi is termeszetes uton szulettunk, igaz, masodik (illetve egyben harmadik) gyerekkent. Hozza kell tennem, hogy a noverem meg a hugom is faros volt, anyukam oket is termeszetes uton szulte, szoval o ebbol a szempontbol eleg kulonleges...
)
Zsokuci: csak most tudtam visszaolvasni, ezert csak most reagalok: zabalnivalo az a "babaesos" kep!! Kicsit felviditott, pedig elegge depis hangulatban vagyok!
Szoni: a korhazba milyen talat stb. kell/szokas vinni?? Muanyagot vagy "rendes" keramiat??
Na jok legyetek!!
Etus