Jó reggelt!
Jobbat mint az enyém, én elég pocsék éjszakán vagyok túl
Sógornőm a múlt héten 3-szor volt nálunk iszonyatos taknyosan
persze, hogy elkaptuk. Adrika már pénteken is taknyos volt, de rajta annyira nem jött ki
ő már jól van, na tegnapra én és anyósom. Na engem elkapott ahogy kell, a fejem is majd szétmegy
Tegnap a picit az ügyeletre vittük délután, hétközben ugye elmúlt a szemváladékozás, szombaton újra kezdődött, tegnap pedig miután felébredt kamilláztam neki, kb. 10 perc múlva elkezdett ordítani, hát viszkedhetett a szeme, és ő macerálta magának
Tiszta vörös lett a környéke, szemhéja felduzzadt, és könnyezett a szeme+nátha kezdődő tünetei
Már gondoltunk arra is nem e a kamillára allergiás
Krisztikémen este kezdett kijönni, na hát ő meg férfipalánta
extranyűgös, és rosszulalvó ha beteg
Vikike
Levente is nagyon édes. Hú tök jó, jövőre sem hal ki a topic, a frissenszülők mellé, lesznek újra kismamáink is
Bea
erről jut eszembe a múltkor nem válaszolam. Nekem nem hiányzik a terhesség. Nagyon szerettem azt az állapotot is, de a szülésssel megváltozik a világ. Anya lenni imádok, amikor meg már "kézzel foghatóak" a gyermekeim, jön a megnyugvás, és egy olyan érzés, amely sokkal erősebb
Na nekem lehet, hogy az előzmények is hozzátesznek, mert hiába genetika, nekem amikor láttam a gyerekeket, hogy mindenük megvan, hallottam a handjukat, és éreztem a testüket akkor tudtam megnyugodni igazán:wink:
Ádám már igazi nagyfiú. Még mindíg jó kis formás, olyan jól meg lehetne dögönyözni
Nika
hát ti tényleg sokszor vagytok egyedül
Bertold a férfiasan feltett lábával, hát tündéri, igazi férfipalánta ő is
Jónak hangzik az a hely ahová mentek, biztos szuper lesz
Sziszi
mi ujság Veled? Rosszullétek fokozódnak e már???
Nekem a hányás a 8. héten kezdődött
Musz
ez a hinta így is szép
Mennyi idős korig használhatod?
Cseresznye akkor nálatok is bejött, mint széklet-meghozó
Neked Eszter elfogad vizet, v. teát? Nekem nem kell neki semmi, csak a cici
Meli
hát babot, káposztát, borsót ha nem is eszel, de Te is megpróbálhatod bőviteni a ételeket
Adrival én első perctől kezdve ettem mindent
Gyöngyösön nem volt a frissen szülteknek sem kímélő kaja, ott is a kórházban már ettem káposztát
Krisztike ugye hasfájós volt, nála jobban oda kellett figyelni arra mit eszek, de csak az elején
De meggyet, ahogy tegnap is írtam, nyugodtan ehetsz
Cseresznyébe is a ropogós az ami puffaszt (én olyant ettem, imádom)
Én már aprómagvas gyümiket is eszem, nem kiütéses tőle Eszterke, de azért mi már idősebbek vagyunk.
Párodnak utólag Boldog születésnapot!!!
Mamen
ti, hogy vagytok??
Emese szeret kinnt lenni?
Hoppá
gratulálok a vizsgához!!! Tudtam én, hogy ügyes vagy
Most már gyorsabban is telhetnének a napok,ugye???
Candi
remélem Neked az injekció megtette a hatását, és meglesz az eredmény is
Sokat gondolok rátok
Hát a darázscsípést sajnálom, én beleléptem már darázsba egy párszor
Adrikának viszont amikor kicsi volt, az ablakpárkánya alatt volt egy darázsfészek. Kívülről próbáltuk kiírtani őket, erre átfúrták a falat
na neki volt, hogy aludt, és az ordításra szaladtunk, neki is a szemjéját csípte meg
Málna
hogy telt a hétvégétek???
Máté? Őt hordod nyáron is bölcsibe??
Takidó
Eszterke is oldalt szeret aludni, na meg keresztbefordulva a kiságyban
de hamar rájön, hogy továbbfordulni nem tud, és gyorsan jelez anyucinak
Na mennem kell összekíszíteni Adrikát a suliba
Szép napot!!!