Sziasztok!
KÉPZELJÉTEK
a párom kapott megint 6 hónap halasztást
Utoljára több mint valószínü. Nem baj, addig összehozzuk a második gyerkõcöt
Nem fogjátok elhinni de a magas vérnyomása miatt kaptunk még idõt. Öröm az ürömben. 170/90 volt a vérnyomása, pedig szedi a 24 órás gyógyszert.
Zita!
Köszi a drukkot! Sétálok én minden nap eléggé rendesen, és már egy hete fogyózok(mértékkel). Eszem, de ésszel és számûztem a kenyeret, burgonyát, tésztát és sok egyéb dolgot az étrendembõl. Ja és tornázom minden nap, mert meggyõztek, hogy nem árt a tejtermelésenek, és tényleg!
Kataa!
A legközelebbi sorozási papirt akkor mi sem vesszük át
Manó!
Mintha a páromat irtad volna le
Számtógpezik a gyerkkel és csodálkozik, ha szegény unatkozik 2 percen belül. De párom nagyon rafkó ám! Tud õ játszani rendesen is a GAbival, feltéve, ha kedve van hozzá.
Na jó nem akarok igazságtalan lenni
Reggel fél 7-kor kel és többnyire 8 körül ér haza.
Ildikó!
Köszönöm már jobb a hangulatom. Pláne, hogy halasztották a párom katonai szolgálatba vételét.
Remélem Napsugár étvágya megjön idõvel, de mi van akkor ha neki nem kell több és ilyen kis vékony testalkatú!?
Beszti
Páromra a gyereket!? Nem õrültem meg! Ha sír elintézi azzal, hogy berakja az ágyába és bekapcsoja neki a pörgõ-forgóját... a gyerek meg ordít tovább és a párom nem érti, hogy akkor most mért. Esküszöm mintha hülye lenne, pedig nem az!
Meg mostanság Gabit alig lehet lenyugtatni vagy elaltatni. Kész rémálom az altatás, általában 4x vagy többször ugrok neki mire elalszik. Cicizik fekve, betakarom magunkat és igy alszik el. Az elsõ 3 próbálkozás alkalmával 2-3 perc után hisztizik és nem hajlandó aludni. Nyöszörög a cicin is és végül ordit. Jó akkor cicicsere, igy õ a másik oldalára kerül, hátha kényelmetlenül volt de nem. Akkor 15-20 perc gyerekfárasztás következik, vagy több és próba újra.
Dió!
Köszönöm kérdésed, gyereket akkor sikerült elaltatnom
És nagyon zavartak az aznapi események ezért ki kellett irnom magamból.
Ez trermészetes, hogy az én feladatom, mármint a gyereknevelés-gondozás, de amikor a reggeli 9-kor volt és a vacsora még este 9-kor is váratott magára egy bazinyügös gyerek miatt akkor már elszakadt a cérna. Azért volt olyan bántó, hogy alig akart vigyázni a gyerekre amig én eszem. Jó ezt nem irtam le, de nem tartottam fontosnak az indokot.
A polgári szolgálatos dologgal az a baj, hogy közben nem tud dolgozni, de még mindig jobb mintha elvinnék. Szerencsére halasztották
Beszti!
A tejes választ csak úgy hasból irtad vagy volt puskád? Ha nem volt puskád akko elismerésem.
Snoopy
Eddig ez a 2. Kismama amit megvásároltam. Az elsõ kismamát akkor amikor még várandós voltam. Most meg csak gondoltam egyet
Szerencsém volt, de jó volt olvasni téged
Nyuszika
Igen igazad lehet. Nekünk volt 9 hónapunk.
Nem szoktam depizni, de néha nálam is kiborul a bili, vagyis betelik. Nem sürgetem a dolgokat, mert nagyon remélem, hogy amint lehet játszani komolyabb dolgokat a gyerekkel (legóóóó párom álma) akkor már rábizhatom, de jó lenne, ha néha-néha most is
Zulu!
Csak az a baj, hogy a párom az anyjáékhoz van bejelentve. Az anyja meg átveszi azt a kurva papirt. Mert hogy honvédség meg izé...
Pszi!
Nem mondod, hogy 27 éves vagy!? Letagadhatnál legalább 5 évet simán! Nagyon boldog szülinapot!
Szoritok Veresegyháza miatt! Lesz ott netetek?
Panda!
Szerencsére megoldódott! Mi is már rajta vagyunk a kistesó témán és remélem össze is jön, mert az elsõ menzim már megjött 14 hós kimaradás után
SZóval szombaton múlt el és ez a hónap a kistesó összehozása jegyében telik el
Csics!
Köszi a drukkot, nem vitték még el katonának
Nálunk sincs tartós harag, csak már késõ volt és a gyerek is hisztis volt a párom is "menstrució" elõtt álhatott mert az õ kedve is harapós volt és én sem voltam fitt
Utána meg bealudt mielõtt a gyerek bealudt volna és én meg maradtam a mérgemmel kettesben ébren
Ezt nem értem! Mindenkinek van valami baja!? Ha a babának ad az anyja enni mást is akkor miért nem többet és mást!? Ha nem ad akkor meg azt modnják: Legalább almát... Még 1 hetet várok vele legalább! Most lesz 23 hetes. Majd 24 hetesen kaphat, akkor 5 és fél hónapos lesz. Mivel már nagyon látom rajta, hogy enne mást is. Pl a narancsos sztori... Ez van.
Brokkoli!
Pedig 2 pici lesz! Azért nem olyan vészes a helyzet, csak egy rossz nap állt mögöttem és pont rosszkor ejtette ki a száján a dolgokat a párom
Nem szoktam igy kibukni, legutoljára akkor voltam igy kiborulva amikor aggódtam a szopi miatt mikor Gabcsi megszületett és kiderült, hogy hasfájós és 48 óra alatt 3 órákat aludtam szakaszosan... Gabinak 6 hetes korában elmúlt a hasfájása és azóta csak most buktam kit kicsit jobban a depihez közel
Ági!
Nem tudom mit csinálj. De ha nem szeretnéd a tejci apadását mindenképpen elõbb kináld meg a cicivel. Utána félóra óra mulva jöhet a sütõtök
puszi mindenkinek! Jaa ma már fél 8-kor ágyba dugtam a Gábort!!!!!!!!
Úgy örülök neki!
sasha és Gabcsi 23