Sziasztok!
5 oldal
Köszi a körkérdésemre adott válaszokat Mindenkinek. Nálunk most kezd beállni valami rend szerűség,de még csak most alakítom.
Tinu,elviszem Dávidot is a talira
Én is sajnálom az első mozitokat ,de tényleg be tudnak pánikolni,ha sír a picur,hiába nevelték fel a sajátjaikat.
Mástól is hallottam,hogy nem volt valami jó az új Karib tenger
Bébiőrt nem használunk.
Hát Tinu ne haragudj,de nem látszik rajtad,hogy non stop édesség faló vagy!
Libero
Megvan már a kérdőív?A csomagoláson van egy kis ábra és azt vágd ki,nem fogod eltéveszteni,de a kérdőíves papíron rajta van,hogy hogy kell kinéznie.
Én még nem kaptam virágot,mert elvesztettem a kérdőívet,szeritnem úgy anélkül nem adnak.
látom megoldódott.
álmon halok
Szilvi,probálkozok
sokszor inkább nem is írok
én úgy érzem,hogy ez erről szól,mármint a forumozásra gondolok.
Fürdőruci
Tök jó lehetett Alsópáhokon,én is szoktam nézni a Kismamás újságokban a hírdetést,de idén asszem ma itthon nyaralunk.
Húha micsoda romantikus ez az apa. el tudom képzelni,milyen szép képek
megilletőtdtél gondolom,én biztos elsírtam volna magam.
Kiscsiko,azt hiszem Ikeás vásár elmarad
A babakocsiba probáltál mindeféle színes dolgokat rakni és úgy sétálni,valamelyik ismerősőm,akinek szintén a babája nem szerette a babakocsit,sznes anyagokat varrt és azt tette a babakocsiba és egész jól megszokta a baba.
Én még nem adattam a köteleő oltásokon kivül semmi oltást,egy éves kora után tervezem beadni az agyhártya ellenit és a bárányhimlőt. a többin még gondolkodom.
Mi volt az ortopédián?
Dávid is jár Helen Doron angolra
Noémi,hogy vagy? Rendbe jöttél már?
Nagyon ari Veronika baba,nálunk is menő mostanában a lábfogdosás,bekapás
Anyósod nem semmi a sulival,le a kalappal!
Nekünk se volt járókánk a Dávidnál hanem az utazóágyat használtuk erre a célra,igaz nem cokat volt el benne a fiatalúr,így egy rendes járóka nem lett volna kihasználva.
Most ,hogy az emeleten van a szobájuk,így lehet,hogy kéne egyet vennünk,ráadásul Réka tök jól elvan egy ideig ,biztos élvezné ott is.
Winnie, az én Rékám is hason alszik egy ideje és tényleg jobb. amióta megfordul nem zavar,hogy hason van
napközben úgyse szeret hason lenni,így arra van ráállva a drága,ha hasra teszem aludni kell. És általában tényleg el is alszik,ha meg nem álmos és mégis megfordítom,akkor gyorsan átfordul.
Hú,de jó a járóka! És tök szupi,hogy belefér a játszószőnyeg.
Nagyon klassz a pörgösötök!
olyan fürdetős könyvecskénk nekünk is van,labdás meg vonatos.
A 6 órás munka tényleg jól hangzik.
Még jó hogy szakmabeli a férjed
Régen volt 5 hós oltás is,Dávid még kapott. 2004-ben változott a rendszer,kisebb a tű is amivel kapják
Mági,én szeretem a párásítót,csak a takarítását utálom. Cilittel szoktam kimosni,de utána olyan nehéz kiöblíteni rendesen. Majd ecettel is megpróbálom.
apa humoros lehetett a gyógyszeres dobozzal
Gratula a fogacskákhoz!
Kibékültetek már?
Ezt ök jó volt,hogy vártad hogy megforduljon,hogy be tudd írni a dátumot a babanaplóba
Jók a képek,olyan szép Annababa!
A kocsi tök jó! Imádom a narancssárgát! Majd a talin meg gusztizom!
kernico,jó lehetett a babaúszi!
Jók a Kiarás napszemcsis képek!
Drukkolunk majd a vizsgákhoz!
Mit tanulsz amúgy?
Nika,na tessék anyós kérdés
Nagyon magabiztos pasi tényleg Gege:)és tök jó a szopis kép. Réka lehet,hogy csak ezért emeli el egyik lábát,mert egy cickóból szopik?
kérdőív
Roni nagyi,édi lehetett a kép amit kaptál a felirattal.
Kata,hogy vagy, Náthád?
Ott nincsenek homeós bogyók?
Én kérdeztem a biorizspépet,majd körülnézek valahol. De a rizst csak később lehet adni nem?( Vajon melyik oldalon van Beszti táblija?
)
Akkor ha jól vettem ki a szavaidból tervezitek a harmadikat?
Ante,sok boldogságot nektek féléves évfordulótok alkalmából!
Jó a vonalzód! Tényleg a habtapit én is előveszem....persze ha készen vagyunk lent is...
Marslakocska,nagyon tetszett a napirendi négyes séta. Ezt én is elbírnám viselni. Roli gondolom megy suliba szeptembertől,igaz?
Várja?
Zsuzsu,bokatetkó
fülcsi
na de az alvós Fanni is valami gyönyörűséges!
Édesség???Sajnos imádom és nem tudom megfosztani magam egy finom fagyitől
vagy csokitól. A Milka a kedvencem.
Síkítva ordítás
Munkahely
a háromévet mindenképpen kivárnám...aztán meglátjuk.
Hogy te micsoda ötletes nőci vagy! tök jó ötlet volt ez a tábli,így meg szuperül átlátható és nem hárul egy emberre az egész feladat.
Ihianya,nem akarsz vonalzót csinálni?
Majd kérünk keresztelős képeket!
A nagy lányodat hogy hívják? Jár oviba?
Bunny,gyere sűrűbben!
Kocsival jösz megint a talira? jaj,már eszembe jutott,lehet hogy később jösz,akkor tárgytalan,amit akartam kérdezni.
Álmos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vagyis Tinu után szabadon: álmon halok!
Szép álmokat!!!!!
Ildikó