Új privát üzeneted érkezett!

Szisza, mi volt Tűű dokinál ????

mniki

Dimet!

Lábat felrakni, csak az utasításokat osztogasd! :lol:
De komolyan! Pihizz! Nézegess a neten babakelengyét, nehogy ilyen dög melegben nyakadba vedd a várost!
Majd, ha eldöntötted, h. mit akarsz megvenni, akkor induljatok csak el!
Még nem vagy elkésve!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.

Tegnap voltam Zentai Andinál csop. tanácsadáson. Szembesültem azzal, hogy mennyi mindent rosszul csinálok a táplálkozásomban. Számomra megdöbbentő volt. Én úgy éreztem eddig, hogy naggyából helyesen táplálkozok, csak az édesség rajongásom a bűnös. No most ennél sokkal többről van szó.
Javaslom mindenkinek, nekem nagyon tanulságos volt!
lyutka

Jó reggelt!

Jelentem, a teszt negatív. :( Piri sehol, még előjele sincs. Hőm 36,2-36,4 között ingadozik. Kezdek kétségbe esni.

Most rohanok munkahelyi bulira, vízpartra. :) A héten már nem leszek, úgyhogy kellemes hétvégét mindenkinek!

Pusszancs,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz............ :cry:
Vendég

Tükörvíz............ :cry:
Vendég

tükörvíz: jó bulit!!!! jó pihit!!!

lafi, hogy vagytok??

lyutka, igen vannak dolgok,amikről azt hiszi az ember, hogy jól csinálja...közben meg..... :?

niki, megjártad a vérvételt???

én jól vagyok. a magneb6 megtette jótékony hatását. tuti az volt a baj,hogy nem a magneb6ot szedtem pár napig, hanem a magnesium citriciit, és ugyebár az nem szívódik fel olyan jól..... :?
de nő a hasam :)

jaj, volt ma reggel a TVben, a kristóf, a barátok köztekből. kész vagyok,mikor a csajával áradoznak a babáról,meg az uh képekről,meg terhességük minden percéről...mi a francnak kell ezt így kitárni nagyvilág elé??????? nevetségesek, szerintem.....

ma ékszerkészítésbe fogok :) ráérő időmben :)

ja, és első körben elmegyek fogorvoshoz :?
és piacra. gyümölcsöt venni!!!! :)

ja, a sparba felfedeztem egy finom italt: tejsavó, gyümölcsös, cukor mentes, alacsony kalória és CH tartalmú, 1 literes, 130 Ft....nyami. nagyon finom és egészséges!!!
dimet

Dimet, jól vagyok, köszi. Még mindig tünetmentes, most már asszem az is maradok....kivéve a szúrást, amiket már kezdek megszokni. Jövő héten azért megemelem a magneb6-ot biztos, ami biztos. Napi 3-at.
Örülök, hogy jobban vagy, megijesztettél!!!!!!!!!

Zsizsik, nem tudok menni hozzátok....de a főnököm CSAK júl első hetében enged el szabira 1 hétre egész nyáron....és akkor elmegyünk Balcsira, találtunk olcsó szállást, muszáj pihennem és otthon nem tudok..........
pedig úúúúúúgy mentem volna.............

() megjegyzés:
a főnököm jún 26-án (1 nappal az integrált teszt után) megtudja a babát, na akkor leszek igazán kíváncsi a képére!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg arra, amikor közlöm, hogy szeptembertől tp és előtte aug összes szabi...............háááááááááááát akkor leszek rá kíváncsi........

szemét vagyok, ugye?????????hogy már alig várom a pofáját............
Vendég

dehogy vagy szemét!!! ez az élet rendje, és az a normális, ha pozitívan állnak hozzá.

és szedjél napi 3 szem magneb6ot!!

kónya márton van a tvben. vele beszéltem még anno telón,mikor elcseszték (nem ők) az integrált tesztemet...zsizsik ajánlotta, tök rendes pasi!!!

zsizsik, hazaértél szerencsésen???
dimet

Sziasztok !

Dimet, megjártam a vérvételt, nemrég értem haza. Nagyon ügyesen levette a főnővér a vért, de előtte nézett nagyot mennyire szétcseszték 3 helyen a karomat. Egyébként emlékezett rám :wink:

Voltam "nálatok" az Intersparban, étlen-szomjan, úgyhogy most teli a hűtő :lol:

Lafi, a MagneB-ből nyugodtan szedjél többet, nem kell várni semmire. Anno volt, hogy 3x2 db-ot javasolt Krizsa !
Sajnálom, hogy nem jössz a talira, de nyilván sokkal fontosabb a pihenés.
A főnököd valószínűleg ki fog akadni, de kit érdekel ? :lol:
Már csak 2 hónapot kell kibírnod !!!

Tükörvíz : fene vinné a negatív tesztet !

Lyutka, amit javasolt az Andi, be fogod tudni tartani ? Majd én is megyek hozzá, csak jelenleg sűrű a programom :?

mniki

Hi!

Lafi!
Én is 3*1 MagneB6-ot szedek a HCG teszt óta. Folsavból is ennyit.

Én küzdök még mindig: tegnap előtt émelygéssel aludtam el, reggel pedig folytatódott az egész. Amúgy jó ez, mert legalább tudom, h a baba jól érzi magát. :)

Tükörvíz!
Sajnálom!!! :(

Dimet!
Pihizzél sokat-sokat!!!

Kép
lara26

Lányok!

Tűű doktorhoz most júniusban van két szabad kedd, amikora be lehet most gyorsan jelentkezni hozzá a Mensmentisbe! Szabad időpontok! Tehát akinek sietős, az gyorsan jelentkezzen be.

Niki! Azt mondták a lányok, akik már jártak Andinál, hogy másképp kell enni, de nem kevesebbet, s ezen lepődtek meg. Sőt. Andi azon az elven van, hogy hülyeség amit sokan csinálunk, hogy ennyire megszorítják sokan a kalóriabevitelt, mert a szervezet elkezd tartalékolni ill. lelassul az anyagcsere. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, de Bogit mégse vihetem magammal. :roll: Esetleg elmegyek hozzá egyénibe.

Nekem ismételt labor lesz most, mert meg kell nézni nálam mást is... :? úgy néz ki. már erőm sem volt rákérdezni, hogy mégis mit. Valahogy reménykedem, hogy kiderül még valami, ami végre célirányosan kezelhető... :oops: Mert a hormonjaim Tűű szerint sem rosszak annyira, hogy ennyire ne legyen pé-m. Dehát ez mindig így volt...

Azt nem is mondtam, de igazából nem is akartam beleszólni. Sajnos mi tuti hogy nem tudunk részt venni a találkozón, mert júl 2-8 között Opatijában üdülünk. Így is rövid lesz. Azért fogok rátok gondolni!
Vendég

Norka, egyik időpont elkelt.....
Vendég

Nem két db időpont, hanem két teljes délután. :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dimet, azért örülök, hogy szembesültem a hibáimmal, még ha nagyon nehéz is lesz változtatni rajtuk...

Niki! Egyrészt muszáj lesz betartanom, másrészt - ahogyan már Norka is írta - nem a mennyiségeket kell drasztikusan csökkenteni, hanem logikusabban fel kell építenem a tápálákozásomat.
lyutka

Tükörvíz: :( Talán a következő...

Hmm, péntek van :D

Kép

Kép
bettica

lyutka, igen. szerintem is az a lényeg. okosan, napjában többször, keveset és a CH bevitelre odafigyelni.

megjártam a fogorvost. nem ő volt bent, a helyettese :? nem volt semmi extra.....
voltam piacon is. azt hiszem az egészséges életmód sokba kerül. vagyis tudom...

kiszsé reggel óta a hugyhólyagomat basztatja..... :? :shock:

niki, igen az interspar jó és csábító. éhesen sosem merek menni :lol:

zsizsik hívott ma. éppen kemény melóban volt: a körmeit lakkozta :lol:
dimet

Norka, én is egyénibe megyek majd Andihoz, talán júli elejére már belefér az időmbe.

Az tulajdonképpen jó, hogy a hormonjaid nem annyira gázosak, nagyon kíváncsi vagyok ám, hogy Tűű doki mit fog találni nálad.

Dimet, Kiszsét próbáld kicsit feljebb terelgetni ,bár akkor meg mást fog nyomni :D Hiába, rohamtempóban nő a kiscsajszi :lol:

Zsizsiket most nem irigylem a lazításért :lol: , utolsó betegácsis napom van, hétfőtől kezdődik a diliház (amennyire hallottam az van a mhelyen :x )

Lányok, nincs ötleteket, hogy lábszár viszketés mitől lehet ? (férjem szenved kb. 2 hete, már véresre vakarta az egyik vádliját)..

mniki

Mniki!

Rüh? :lol:
Diabétesz? :shock:

Na de komolyan, kiütéses is v. csak viszket?
Látható-e rajta bármilyen elváltozás, piros pöttyök, hólyagok, apró ezüstös pikkelyek, barnásabb durvább felületű részek?

Voltatok mostanában napozni (használt-e naptejet, napolajat?)?
Voltatok mostanában természetes víz közelében, v. bármilyen fürdőben? Esetleg horgászik és begyalogolt a halért a vízbe?

Szed-e vmilyen gyógyszert?
Használt-e vmi újfajta kozmetikumot (testápoló, sampon, borotvahab stb)?
Szed-e esetleg vmi ismeretlen összetételű táplálékkiegészítőt?

Nem szedett pl. epret rövidgatyában?
Ha esetleg van pollenallergiája, nem mászkált füves/gazos területen?

Fotoszenzibilizáló lehet:
- kátrány ill. kátrány tartalmú vegyületek (egyes hajzsírosodás elleni samponok!!)
- petrezselyemfélék, paszternák, ürömfélék, orbáncfű
- szulfonamidok, tetraciklinek, furosemid, amiodaron, ibuprofen, phenylbutazon,

rambóka

Ja még vmi!

Szoros zokni v. allergia a zokni gumijára?

rambóka

Tükörvíz, sajnálom!!

Lafi, kár,h nem jössz a talira! De lényeg, h pihenj sokat. Nagyot mosolyogtam, amikor írtad, h kíváncsi vagy a főnököd arcára. Ha csúnyán bánik veled, akkor meg is érdemli, h minél hamarabb el gyere onnan. Néha nem is értem, h egyes főnökökben hol rejtőzik az ember.

Dimet, csak nem tudtál ma otthon maradni és pihizni! Ejnye!!! :x :x

Norka, Opatija a legtutibb hely Horvátországban! Biztos nagyon jó lesz!!

Niki, akkor használd ki még ezt a 2 napot, pihenj sokat!

Kép
apple

Sziasztok!

Megvan a Metforminom :D Ugyan nekem kellett kérnem, de felírta egyből a 100db-os dobozt. AAzt mondta a doki, hogy kezel olyan pcos betegeet, mint én, tehát akiknek nincs IR-jük, csak a beteg kifejezett kérésére írja fel. Kíváncsi leszek, hogy a házidoki felírja-e majd, vagy vissza kell mennem a nőgyógyászhoz. Az beszéltük meg, hogy majd összel csináljuk meg a vizsgálatokat, addig várunk vele. Most nagyon feldobódtam. Norka küldök majd privit, mert nem tudom hogyan lehet a dokit bepaszírozni a többi mellé a pcos.hu-n.

Eper... hm, azt hiszem holnap elmegyek szedni. Csinálok belőle majd valami finomat a párocskámnak :)

kicsit ego lett ez a hsz, de most nagyon boldog vagyok, ne haragudjatok rám :)

Puszi mindenkinek: kicsiknek, nagyon piciknek és nagyoknak egyaránt!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó! És mikor kezded szedni? Már ma??
És mit mondott a hosszú ciklus miatt?

Kép
apple

sziasztok!

ma sokat sírtam....olyan nehéz. Barátnőm, kolléganőm...10 év után terhes lett :!: 9 csodás hónap után ma eljött a nagy nap. És, kapom a hirt: köldökzsinór a nyakára tekeredett, a baba meghalt! :cry: :cry: :cry: sír a szemem, sír a szívem, nem akarom elhinni! Nem ijesztgetni akarok, csak le kellett irnom lányok! ez olyan szörnyű!

Pussz

Gina
Vendég

Apple: Igen ma bevettem az első adagot vacsi közben.
Azt modta a doki, hogy most nem adna nekem hormont, kezdjem el szedni a metet. Most reggel éreztem, hogy a mellbimbóm érzékenyebb, szóval lehet akár pé is mostanában, mert legutóbb is így kezdődött. Ezt is mondtam neki, úgyhogy abban maradtunk, hogy várjuk ki a végét... A hváladékom még mindig olyan, mintha pém lenne, hhhmm, ki tudja, lehet nem is kell most beavatkozni. Várok még egy kicsit a hormonnal... :? így is jobb lenne meghozni?

dimet: most olvastam vissza részletesebben. Neked nem otthon kellene pihenned? Ilyen nagy melegben ne tessék flangálni... :roll:

Kép

Kép
bettica

Ginuska, ez borzasztó!!!!!!!!!!!Segíts neki nagyon-nagyon sokat, hogy el tudja viselni ezt az embertelen fájdalmat! :( :cry: :cry: :cry:
lyutka

Ginuska! Nagyon sajnálom, ez borzasztó!

Kép
apple

ginus: Hát ez szörnyű... Istenem, szegénynek min kell még keresztül mennie. Nagyon sok erőre lesz szükségük. Nagyon sajnálom!

Kép

Kép
bettica

gina, ez szomorú és szörnyű....hogy történhet ilyen. nem vették időben észre????? nem értem.... :? :(

bettica, tegnap kellett feküdnöm. pfff...most csináltam meg egy nagy adag meggyes-barackos túrós sütit hétvégére. jönnek vendégek. inkább most este sütöttem meg,mint holnap a melegben.

ma is férjem csinálta a vacsit. sült hal+ paradicsomsali. jóvót.

holnap uh. izgulok.

szép hétvégét!! jó pihenést!!!
dimet

Hi!

Ginuska!
Ez borzasztó! :cry:

kérdés:
Közvetlen a szülés előtt nincs UH-zás, h az ilyen dolgok kiderüljenek?

Kép
lara26

Sziasztok!
SEGÍTSÉG!!

Most megyek vérvételre, a papíron LH, FSH, ösztrogén, prolaktin, progeszteron, tesztoszteron van. Megkérdeztem T?? dokit, hogy hányadik napi legyen. Azt, mondta, hogy 21-23-ig.
Na, de mindegyiket akkor vetessem le?? A progin kívül nem lenne jó a többit a 3. napon?? Ti, hogyan vetetitek le?
Félek valamit félreértettem...

Elôre is köszi: Lona
lona1

Sziasztok!

Lona!
21-23-ik napon a progeszteron értékét lehet érdemben kiértékelni. Belefér még a tesztoszteron is.

De a többi: LH, FSH, prolaktin, ösztrogén (és én a tesztoszteront is szívem szerint ide sorolnám) 2-4.-ik cn.-on érdemes levetetni.

Ha van módod rá akkor így csináld. :)
Vendég

Aranykavics :D

Köszi!! Indulok is! Akkor most csak progeszteron.

Pussz:
Lona
lona1

Ilona, Tűű doki mindig a ciklus második felében kéri a vizsgálatokat. Korábban már beszélgettem vele erről és azt mondta, hogy szakembernek NEM kell ragaszkodni a 3. napihoz, úgyhogy bátran vetesd le a többire is !!

Gina, nincsenek szavak erre a borzalomra. Sajnos nem ez az első ilyen tragédia, amiről tudok :( Ha engedi a barátnőd, segíts neki most mindenben .
Ráadásul ennyi próbálkozás után.. Istenem :cry:

Rambóka, este alaposan megnézem a lábát, bár eddig nem láttam sem pöttyöket, sem elszíneződést. Az összes többi kérdésre a válasz : nem :shock: Bevallom ,nekem is a diabétesz ugrott be, bár nem tudom ,hogy a viszketés akkor nem az egész testét érintené. Egyébként ő is olyan vékony alkat, mint én :wink:

Bettica, waou, éljen a met :wink: biztosan tudod, de csak óvatosan, kis adaggal indítva szedd. Ilyenkor hol lehet még epret szedni ? Tegnap 2 zöldségesben is kerestem, de már nem volt és azt mondták nem is lesz.
Bruhaha, idén megint lemaradtam az eperdzsemről .

Dimet, galambpostával küldhetnél egy kis sütit :lol: Bár terveztem, hogy sütök valamit, de mivel délelőtt még a zúzapörköltet is leégettem, úgy döntöttem, hogy nem kísértem a sorsot :lol: Még jó, hogy volt egy fej karfiol, azt rántottam.
Holnap megyek a piacra :lol:

Lara, mindjárt töltöd a 12. hetet :shock: :lol:

Nekem ebben a hónapban vagy nem lesz pé, vagy csak kései, mert hőm még mindig alacsony.

mniki

Sziasztok,

Dimetke,most mit kell árulkodni, hogy ilyen kemény a munkám ??? Mit ad Isten, az ügyfelek pont egy 4 csillagos wellness szállodában akartak megszállni, és nekem PONT MOST muszáj volt velük beszélnem pár dologról...?? És mivel hajnali 6-kor érkeztek meg, délelőtt aludtak, én pedig úsztam, szaunáztam, körmöt lakkoztam.... hát mit csinálhattam volna addig, mig rájuk vártam??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyen az élet.... huhh, de kemény volt.... :lol: :lol:

Na jóvvan, nem májerkodom tovább, csak hogy megnyugtassalak titeket: 10 év alatt ez volt azelső (!!!) alkalom, hogy a munka kapcsán ilyenben volt részem...

Gina: nagyon megdöbbentem, és borzasztóan együtt érzek a barátnőddel.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Niki: fura lesz a diliházba visszamenni az őrültek közé..... nem irigyellek.... remélem, jól vagy!!! Nem olvastam mostvissza, hogy mi van veled....

Lafika, Norka, sajnálom, hogy nem tudtok jönni, remélem, azért leszünk egy páran.... :roll: :roll: :roll:

Bettica: éljen a metformin !!!! Remélem, rohamosan javulásnak indulsz....!!

Nekem talán mégis volt pé-m, az eddig hulla-szivhang jellegű görbém (36,4 C-on) most folytatja a hulla-szivhangot, csak éppen 36,8 C-on.... érdekes jelenség....szerintem az a hónap is alma....
Volt egy fura álmom: sétáltam egyedül valahol, amikor hátulról egy durva hang orditani kezdett, nagyon agresszivan: mikor akarod megérteni végre, hogy soha többet nem lehet gyereked???? Nem láttam senkit, de tudtam, hogy nekem szól..... annyira sirtam, hogy majdnem kiszakadt a tüdőm, a lelkem is fájt nagyon.... aztán felébredtem..... lehet, hogy a tudatalattim már tud valamit?? :roll: :? :cry:

Rájöttem, hogy kell valami pótlás, hogy ne foglalkozzak állandóan magamban a kisbaba témával, ezért beleegyeztem, hosszas könyörgések után, hogy legyen megint kutyánk. Mire jöttök hozzánk, lesz egy 2 hónapos magyar vizsla kislányunk... :lol: :lol: :lol: Férjem teljesen meg van érte kergülve, Eszter is nagyon várja.... és igazság szerint én is.... :oops: :lol: a szeretet-feleslegemet ráterhelhetem a kicsire...jó lesz!
zsizsik

Zszizsik! Ha álmodban sírtál az örömöt jelent! Hidd el!!!

Kép
apple

zsizsik nem árulkodtam, de annyira láttalak magam előtt :lol: úgyhogy nem kell szabadkozni a többiek előtt. mindneki tudja mennyit dolgozol :? itt jegyezném meg:kellene már nektek is egy kis stresszmentes időszak!!!
ma kerestelek otthoni telón. majd dumálunk még.

voltunk UHn. elkéstünk :? mert rossz helyen keresgétlük, aminek 20 perces séta lett a vége, mert a kocisval meg olyan jól leparkoltunk.

na, mindegy. megtaláltuk, és az utánunk lévők is késtek sokat :)

a hölgyemény viszont bealudt!! és az istenért nem akart volna felkelni!!! egész nap mocorog, folyamatosan, hatalmasakat rúg...mostmeg...pedig vittem egy joghurtot is, azután mindig mocorog. de legalább nem fordított hátat, a pofiját mutatta. szerintem férjemre hasonlít :lol: de az alvókája az rám :lol:
de minden rendben van, tökéletesen megfelel a korának mindene.
kb. 1600 g, 35-40 cm. és már megfordult. remélem nem fordul vissza :D

lehet nem jönnek a vendégeink. hatalmas tepsi túrós süti van itthon. én ettem ma egy szeletet belőle, untig elég volt mára.
ma is a férjem főzött. dzsémiolivérből. jóvót ez is :)

zsizsik, a kutyus annyira jóóóóó!!!!!!!!!!! hidd el, nagyon sokat fog ám a lelkednek is jelenteni.

niki, miért késtél le az eperdzsemről??még én is akarok csinálni egy adagot. pénteken még volt a piacon eper. dzsemnek való....remélem hétfőn még lesz.
dimet

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert hiányoztok...

Ginuska!
Ez borzasztó,ami barátnőddel történt, nem tudom fel lehet-e dolgozni egyáltalán....
Én is most ,hogy közeledek a szüléshez, félek, nehogy valami gond legyen, annyira imádom a picúrkánkat, megőrülnék, ha.....

Dimet!
Én is így jártam az UH-n.Folyamatosan kirúgja az oldalamat, de akkor nem nagyon mozgott, nem akarta magát megmutatni.Olvastam, UH előtt egy órával egy gyenge kávét kell inni, attól felébrednek, csak akkor erre már nem volt időm, mert késésben voltunk.

Bettica!
Üdv a metforminosok táborában!Remélem Neked is gyorsan hatni fog :D

Zsizsik!
Ilyen álmokkal ne foglalkozz, ezek sosem jelentik szó szerint azt, amit álmodsz,a kutyus jót fog tenni, hogy eltereld egy időre a babáról a gondolataid.

Akinek most nem írtam őket is szeretem :D

Lányok, ha szülök, míg a felújítás tart, majd küldök sms-t valakinek.Bár remélem még nem fogok.
ezoterike

ezo, dehogy fogsz!! hogy szülnél már. ne is gondolj ilyesmire :)

meleg van. pff....
dimet

Sziasztok! :)

Csak rövidke leszek! :)

Zsizsik!

Hülye álmai az embernek vannak. Én a múltkorjában azt álmodtam, hogy rosszindulatú jobb oldali petefészekrákom volt. :? És azzal vigasztaltam magam, hogy úgyis a bal müködik. :shock:
Aztán hallgatom a pcos.hu ra feltett Petrányi hanganyagot, hogy a PCOS hosszú távon, elhanyagolt esetben petefészekrákot okozhat. :? no, mondom....
Az álmok = belső félelmeink, gondolataink, ami foglalkoztat, ami a tudatalattinkban müködik....

Még csak spontánkodtok, még vannak lehetőségek.... inszem, lombik :lol: Esélyek vannak...
Oszt' csinálnak nektek egyszerre 3 gyereket!

Ezoterike!
Gina barátnőjének története borzasztó. :cry: Nem is akartam lereagálni....
Ne gondolj rosszra. Csak újítsátok a házatokat és inkább azon izgulj, hogy egy papír doboz felemelésénél ki ne pottyanjon belőled (idejekorán) Kép a babuci :D

Bettica!
A met majd gatyába rázza a szervezeted. :)

Mniki!
Csak lassan a tempóval a munkahelyen! A melót sem kell túlzásba vinni! :lol:
A drilling egy picit bekavarhatott a petefészkeid müködésébe. :? De szerintem biztosan lesz PÉd ebben a hónapban is.

Rólam.
Ma takarítottam, tanultam, főztem, tanultam és egész délután szőrtelenítettem. Azt hittem, hogy sohasem végzek. Azért a metnek annyit köszönhetek, hogy ritkábban kell magamnak essek.

Most viszont nagyon éhes vagyok. Ekkora mazohizmus. :?

Pussz.
Jók legyetek.
Vendég

Sziasztok!

Ginuska !
Sajnálom ami barátnőddel történt, .....még "szerencse" hogy olyan barátnője van mint te!!!!

Mnikike!
NIncs véletlenül kiszáradva a párod lába ( van egy olyan fajta bőrszárazság, ami szinte nem is látszik, csak ha közelről nézed akkor ilyan "fehér kis vonalkák" látszanak, de borzasztóan viszket..másképp nem tudom leírni. Ha igen tudok rá egy jó krémet, és ócsó is :) :)

Küldök nektek valamiket a sok-sok puszin kívül, nézzétek miből mi lett :lol: :
Kép
csipi78

Sziasztok!

Ginuska!

Ez borzasztó! Nagyon sajnálom a barátnődet! Borzasztó lehet ilyesmit átélni! :cry: :cry: :cry:
De ilyesminek a 21. században nem szabadna megtörténnie!!!! :shock:
Akkor mire vannak a magzatmonitorok????? Nálunk, ha leesik a baba szívhangja, már tolják is be az anyát a műtőbe! Szempillantás alatt be lehet altatni, ha muszáj!
Mellettem 3 csaj is sürgősségi császárral szült. A dokik többsége nem kockáztat!

A közhiedelemmel ellentétben többnyire nem az a baj, h. a baba nyakára van tekeredve a köldökzsinór (a babák 1/3-ának a nyakára van tekeredve!), hiszen a baba ilyenkor még nem a légútjain keresztül jut oxigénhez, a köldökzsinór pedig egy eléggé rugalmas valami, a súlyos problémákat inkább az okozza, ha a kitolási szakra a baba feje nem illeszkedik be a szülőcsatornába és a köldökzsinór előreesik és a szülés során összenyomódhat, de azért ennek megakadályozására vannak műfogások.
Amit nem lehet kivédeni az az idő előtti lepényleválás, de még ott is van esély rá, h. ne legyen baj!
De ezek nagyon ritka komplikációk, a császárok jelentős részét téraránytalanság ill. faros babák miatt csinálják.
Ne kezdjetek el pánikolni! A babák többsége mindenféle baj nélkül vészeli át a szülést!

Mniki!

Diabétesznél jellegzetes a lábszárviszketés, de azért szerintem nálatok ez a kevésbé valószínű! Nem szed semmilyen gyógyszert, ami ilyet okozhatna v. fotoszenzibilizáló hatású lenne?
Esetleg nem vettetek új szőnyeget v. pl. gyapjúzoknit (bár ki vesz nyáron gyapjúzoknit? :? ), esetleg sensitive feliratú öblítőt (ha emlékszel még, én szülés után attól lettem csalánkiütéses! :evil: )?

A mi eprünk is kezdi befejezni az idei szezont! :( Pedig én egész évben tudnám enni! :D
(ezzel kapcsolatban: Igenis lehet szoptatás alatt epret enni, ha az első pár szem elfogyasztását követően nem lesz pöttyös a gyerek! De ő csak a jövő évi termésből kap majd!)

Zsizsik!

Ne is törődj az ilyen álmokkal! Fogsz ennél jóval cifrábbakat is álmodni pár hónap múlva a pöttömmel a pocódban! Terhesen az ember hiper hülyeségeket tud álmodni!

Tatylafülü vizslakutya??? Kis selymes pocival? :D :D :D

Nálatok meg is lehet aludni a buli után? Van annyi hely, h. két felnőtt és egy Gergő elférjen? (utazóágyat, etetőszéket vinnénk!)

Dimet!

Hogy bírod megállni, h. sütöd, de alig eszel belőle????
Nálatok férj főz, te sütsz??? Munkamegosztás! :lol:
És ki mosogat? :wink:

Képet nem tudsz felrakni a kis szunyókálósról? (legalább a másikra)

Ezoterike!

Nálunk a szülészet egy rohadt meredek domb tetején van, a terhesség vége felé azt kell két-, majd egynaponta megmászni NST-re. Mire felérsz, majd kiköpöd a tüdődet (többek szerint szüléselőkészítőnek sem rossz! :twisted: ). A dedet ennek ellenére minden NST-re úgy kellett felverni, h. ugyan kezdjen már vmi mérhető mocorgásba, miközben a nap összes többi részében erőteljes pogózással reagált minden apró változásra!!!! :twisted:

Kavits!

Tologasd csak a fűnyírót!!!!! :lol:
(hoppá, nekem sem ártana, de ma vagyok 1. cn, és ilyenkor mindig alacsonyabb az ingerküszöböm! :shock: )

rambóka

Sziasztok!

Amíg a drága férjem reggelit készít, gyorsan írok egy pár sort. :)

Rambóka!
A te ciklusod szépen beállt. :) Gratulálok! :)
Van PÉ minden ciklusban?
Még van 3 és fél hónap (szerintem nem kell szó szerint venni :wink: ) és indulhat kettecske programja. :)

Nem fűnyíró volt. :? Klasszikus barna gyanta! Drótszőrű Kavicsnak nem használ a fűnyíró. Csak a klasszikus büdös (bár én szeretem a szagát - illatát - ), barna, ragadós, csöpögős, ezerszer felforralt, gáztűzhelyet összemaszatoló, bőrt leszedő gyanta.

De ha látnád sima bőrömet... Kép

Csipike! :P
Micsoda ciklus :shock: Mint hajdanán az enyém, annyi különbséggel, hogy nekem a száz akárhányadik napon sem volt szaggatott vonalam. :?

Ma javalsok mindenkinek sok alvást, evést, pihenést és férjjel összebújást, akinek babája van, ő vele is! :)

Cupppp
Vendég

Jó reggelt drágáim,

Rambóka, a terhesség alatti rémes álmok kategóriájának győztese nálam az, amikor Eszterrel voltam terhes, és azt álmodtam, hogy egy kismacskát egy bottal.... agyondöfködtem... :cry: :oops: :oops: Mikor felébredtem, elsirtam magam, annyira nem értettem, miért vagyok ennyire agressziv álmomban....pedig soha ilyet nem tennék se macskával, se semmiféle állattal, még a gondolat is borzasztó.... a mai napig rossz rágodolni is... szóval tud ám az ember cifrákat álmodni !!
Remélem, nem beteljesítő álom volt ez az ordítózó manus sem... :roll:

IGEN, taslafülű kisgutya !! Megyünk meglátogatni őket a héten, csinálok fényképeket, és felteszem, jó ?

Sajnos nálunk nem fogtok tudni aludni, nincs annyi hely...de körbe nézek a környéken, hol van valami olcsó szálláslehetőség...ne haragudj !

Képzeljétek, tegnap este szórakozásképpen felvittem a fertybe a hőmérős adataimat, - eddig csak agendába irogattam - és legnagyobb megdöbbenésemre adott egy határozott piros vonalat !! Úgy örültem neki !!!
Csak nem tudom, hogy tudom elmenteni és ide feltenni.... csak valami bpd file-ként tudom elmenteni, és utána nem tudom jpg-vé alakítani.... béna vagyok. De ha sikerül, megmutatom nektek is ! Ezek szerint megint volt pé-m...? Lehet, hogy elmegyek progeszteront nézetni a héten, abból tutira látszik majd, ha volt.
zsizsik

Zsizsik!

Megírnád priviben, h. hol laktok? Mert akkor elkezdenék én is szállást keresni a környéken.

A talira meglesz a kutyus? :D
És vadászós kutyus lesz?
A vizslakutyák annyira tudnak fázni, majd szétesnek a reszketéstől! Soha nem értettem a simaszőrű verzió kitenyésztésének célját (persze azon kívül, h. olyan jó selymes szőre van! :D ), hiszen az összes többi kopóféleség elég vastag bundával rendelkezik a simaszőrű vizslához képest!
Vagy drótszőrűtök lesz? Azoknak már a szemöldöke is intelligensebb, mint jópár ember! :lol:
(Drótszőrű Kavics szemöldöke meg különösen! :lol: )

Hajrá a PÉ-hez! Remélem kihasználtátok! :wink:

rambóka

na, zsizsik...akkor csak van mán vmi a szervezetedben!!!!!
mentés másként, és írd át jpg-re....

meg állom,hogy nem eszek annyi sütit, mert muszááááj :) de amíg megsütöm kinyalakodom magam, így nem is kívánom utána :)
ja, és a mosogatógép mosogat. férjem bepakol lelkesen, én meg kipakolni szoktam.

rohadt meleg van kint megint.
vettem diabetikus befőzőcukrot!!!!!!holnap csinálok cseresznyedzsemet. de lehet megnézem a piacon az epret, hátha.

niki, te kaptál még a piacon epret???
dimet

Tyű annyit írtatok.............

Annyira meleg van, brutális, totál izzadt a fejem, a hajam csurom víz volt éjjel..............

VIZSLA??????????????????????És én nem fogom látni...............
A kedvenc kutyáim, nekünk csak és kizárólag drótszőrű vizslalányaink voltak, egy-két kisfiút leszámítva. Apum vadász, és a vizslák meg okosak, szépek, aranyosak és imádják a gyerekeket és nagggggggggggyon jó vadászok!!!!!!!!!!!

Volt Lili, Ax, Lajos, és most Jimmy, az ő pofija figyel az avataromon..........
imádom, mondtam neki, hogy lesz kistesója és a pofiján láttam, hogy érti, amit mondok neki................
Vendég

Gina, nagyon sajnálom a barátnődet, ez borzasztó.

Ezo, miért szülnél meg......csak vigyázva újítsd a lakásotokat!!!!!!!!!!!

Csipi, végre mensi!!!!!!!!!!!!

Kavicskám, az én szőrjeim is drótból vannak, nekem is a gyanta az ISTEN!!!!!!!!!!!
Vendég

Lafi!

Csak egyszer nehogy megszaladjon a kezed a drótszőrökön és Jimmyke bánja! :lol:

rambóka

Álmokra visszatérve:
Isteni hársfavirág illat van. Esténként betölti az egész lakást! :D :D :D

Éppen a minap mondtam a páromnak, h. ez az első olyan év, h. már nincs semmilyen rossz érzés bennem, ha megérzem ezt az illatot.
Ugyanis - bár imádom- de 5 éven keresztül a hársfavirág illat egyet jelentett a vizsgaidőszakkal! Mennyit sétáltunk vizsga előtti estéken totális kétségbeesésben (énnemtudoksemmitdesemmit!!!!! :shock: ) idegnyugtató célzattal ebben az illatban!
De immáron többé nincs mumus, szabad az illat a nyomasztó felhangoktól! :D

Azonban a tudatalattim még ragaszkodik a múlthoz! A minap éjjel megint vizsgáztam! :shock: Tutira az illat teszi! :twisted:

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?