Új privát üzeneted érkezett!

Hol vagytok lányok??
Asszem, már csak holnap tudok fellesni.

O-ÓÓÓ, holnap reggel :arrow: kórház, csináltatok egy teljes vérképet... Annyiszor kell menni terhesség alatt, lassan hozzászokom a tűhöz, meg a vérhez, s már nem is lesz iszonyom!! :)

Hááát, sziasztok :P

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok :)

Csilla: remélem, ez a jó kis "szakad az eső-kánikula van" idő meghozza Milán babát :)

Petra: Sok boldogságot, még több tejcsit kívánok ehhez a nagylányhoz

Szylvi: koncert nagyon jó volt, vártam a manusra vagy 20 évet :lol: Mondjuk nem a "dühöngőben" voltunk, így nem volt nagy rizikója a pocakosságnak. Egyébként több "kolléganővel"(kismamival) futttam össze, szóval, nem én volam az egyetlen felelőtlen terhes :wink:
Az eü-dolgozós hsz-tl ég a pofám :oops: Én sem szoktam 99%-ban bepofátlankodni sehová, de tegnap megettem. Reggel cukorivás itthon, időre vérvéte, séta a csövekkel a labrba, majd vissa UH-ra a dokihoz. Mindezt Bercivel, babakocsi nélkül (Jánosban 2. emeleten van az UH, lift nincs). Így, amikor az UH-ból kijöttek, én besétálam a kölökkel. Nagyon csúnyán néztek rám, de úgy voltam vele, hogy a múltkor uezt végigcsnáltam, plusz vártam 2 órát a soromra.

kitta: te mazo vagy :D énis meggyespitére ácsingózom már napok óta, de nem visz rá a lélek a sütő begyújtására. Ráadásul a mi konyhánk délnyugati, így mire odajutnék (Berci alvsidejében), már alapból elviselhetetlen a hőmérséklet.

Dóri: én el semjutok napok óta a játszóra Bercivel :shock: Amikorra felkerekednénk, elered a monszuneső.
Ha Gergő jól érzi mgát, ne aggódj miatta! Majd meglátod, amkor hazajön, két napig meséli az élményeket, lelőni sem fogod tudni :D Az ára pedig...naja, nekünk is erről szól mnden tanév. Havi oszt.pénz, kirándulás pénz, tanároknak ajándék, jóisten tudja még mi nem. Ráadásul Bogi most ballag, így extrán fizethettünk. Kedden pedig, az új suliban közölték, hogy cca. 32ezer lesz a tankönyv :shock: . Szerencse, hogy nagycsaládosok vagyunk és kapunk kedvezményt.

Cintia: nálunk is napirenden vannak a kamaszlányokkal a balhék. Szerencsés vagyok, hogy egyébként jó kamaszok, nem piálnak, drogoznak, cigiznek, de így is kiborítóak tudnak lenni :roll:

Hadd dicsekedjem kicsit: Virág idén érettségizik németből (új rendszer, előrehozott érettségit lehet 2 év után tenni). Az írásbeli dolgozata 95%-os lett, a suliban a legjobb eredményt ő érte el!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon nagy gratula Petrának!!!!! Szép méretek!!!! Üdv az új kis jövevénynek!

Tegnap megcsináltam a félév uccsó vizsgáját4 Hip-hip hurrá! (Szilvi, ez a suli most a gyp főiskola, itt mnost vagyok elsőéves, amúgy márciusban államvizsgáztam a másikban :) )

Kihagytam a házidokit, nagyon nem volt kedvem, meg erőm elmenni, a ketyegőm most nem rosszalkodik, kivárom a nődokit, ő mit mond rá. Ha neki sem tetszik, akkor megyünk vele tovább!

Kitta, nem küldenél egy kis meggyes pitét, imádom!!!!! de tényleg! Már csorog is a nyálam!!!!

Mától nekiállok rendezkedni! :) Elkezdjük kiszortírpzni, meg bedobozolni a fiúk játékait, csak párat hagyunk kint, hogy ha költözésre kerül a sor, (minde segítő ígéri, hogy még szülés előtt), akkor már csak menni kelljen. meg nem ártana most már a baba cuccokat is alőszedni, átválogatni...

Most megyek, bedobok valami reggelit, azután óvatos pakolás! :)

Üdv:
Ildi

Dóri, nem irigyellek, én is nagyon aggódnék, ha ilyen hosszú táborba mennének, még szerencsére kicsik hozzá, de bencének már nincs messze a suli... :(

KépKépKép
dikó1
 
 

 
 

Sziasztok,


Tegnap megjártam a kórházat ctg, uh.Hála istennek minden ok. De!Még mindíg mondják, hogy kicsi :( 2500g.Én már úgy izgulok, hogy rendben legyen vele minden.De annyira nem értem, hogy mi lehet.Mondjuk ők se.2 doki is nézte az uh-n meg csináltak megint flowt.És mindenhol minden teljesen jó csak kicsi!Értitek ezt? :shock:
Hát nemtom, de a hasam az nem mondható kicsinek!
Jövő héten kell újra mennem, meglássuk!
Ugyhogy hiába is nehéz már, de mégis azt szeretném, ha ben t maradna még végig!

Kitta, meggyes piskótát én is úgy megkívántam vasárnap, hogy amíg apja+lánya aludtak összedobtam én is egy tepsivel :)

Vihar volt itt is, sőt minden nap esik.Jégeső nem volt, de iszonyat nagy zuhé, és utána az a párás fülledt idő :shock: kivagyok!

Jovika, nagy gratula Virágnak, ügyes csajszi :wink:

Nelli, éjszaka :( én is örülök, ha végre elalszom, és megtalálom a helyem!

Csilla, továbbra is megya drukk, Milánnak! :) Lehet már bent is vajúdtok?! :wink:

Ildi, gratula a vizsgádhoz :wink: /gyp-re jársz?Ez tök jó, engem 4 pont híjján nem vettek fel annó a nappalira :( Így lett tanári.Drága Hatos Gyula ott van még? :twisted: /
manóci
 
 


Manóci :)
Egyáltalán nem kicsi, ne aggódj ezen! Még van hátra, és egy majdnem 3 kg-s baba már nem kicsi. Ezen ne parázz!
Dorka 2,5 kg-val született, és utólag bizti nem csináltam volna belőle akkora ügyet, hogy lassabban hízott, mert nem volt semmi gond. Kicsit ügyetlen volt az elején, de más nem volt. A dokik szeretnek aggódni feleslegesen.

Csilla :)
???

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Manóci, szerintem se aggódj, a kisebb babát könnyebb lesz megszülni. Aztán hamar behozza majd a súlyát.

Kitta, a meggyes engem is érdekelne :)

Ildi, gratulálok a vizsgához, most lehet a pakolásra koncentrálni.

Mindjárt indulok ctg-re... az éjjel felébredtem arra, hogy FÁJ :), aztán hamar elmúlt, és vissza is aludtam :(

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Ma délelőtt végre hazaengedtek a kórházból. Nem volt egyszerű a bentlét. Ugyanis Marcika tüdőgyuszit kapott, szombat délelőttől vasárnap délelőttig fent volt az intenzíven. Kapott antibiotikumot, ami meg annyira kiütötte, hogy szinte egész nap tudna aludni... Úgy kellett ébresztgetni enni is (volt, hogy a pelenkázást is átaludta). De már szerencsére teljesen jól van :lol: .

Lányom amúgy jól fogadta. Pl. mikor jöttek értem, ő is akart bejönni a szobába felöltöztetni az ő Marciját (csak nem jöhetett be), az ülésbe is ő akarta betenni, és a hordozó fülét is végig fogta, míg jöttünk ki, hogy segít hozni :lol: . A kocsiban is mindig simogatta volna :lol: . Úgyhogy egyelőre örül neki, bár mióta itthon vagyunk, Marcika alszik. Majd kíváncsi vagyok, mi lesz pár nap múlva :lol: . Ja, az ajándékoknak is volt nagy sikere (amiket Marci hozott Livinek).

Majd később írok, most csak gyorsan bejelentkeztem.

Timi

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenkit sikerült a meggyessel felspanolni... :lol:
Hipp-hopp össze lehet hajítani, ha gondoljátok:
25 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 1-1 kávéskanál szódabikarbóna és fahéj, 1 bögre tej, 30-40 dkg kimagozott meggy. A cuccokat összekavarni, formába(pici tepsi, vagy csatos tortaforma), tetejére a gyümi, és 200 C-on 50 perc alatt megsül. (Mondjuk nekem nem kellett hozzá 50 perc,elég volt 35, és 20 p múlva levettem a sütőt 180 c-ra.)

Jovika: Büszke lehetsz a nagylányra!! Szép teljesítmény! Várjuk róla is a képet, ill. a többiekről is. :)
Jó, hogy neked csak a konyhád! Én körpanorámás pecóban (víztoronyban) lakom, mindenhol ablak, így gyakorlatilag mindegy,melyik része milyen fekvésű, mert mindenhol ablak... Fürdő 1, nappali-konyha egyben: 4 + 2 ablak, háló 2 ablak...
Viszont remek a kilátás... :lol:

Manóci: :D bizti fini lett a piskótád!!
A kismanó miatt pedig ne aggódj, ha az eredményei rendben, csak a súlya pici, inkább nézd a pozitív oldalát: pici baba, nagyobb esély a könnyebb szülésre! Jobb lenne, ha 4 kg lenne?? És még nem vagy finisben teljesen, addig még hízhat bőven!!!

Ildi: grat. a vizsgához!!

Timi: :( kár, hogy így indult az első pár napotok, de :lol: , hogy már jól van Marcika!! Az is jó dolog, hogy Livike így fogadta. Van olyan gyerek, akit először a féltékenység fog el.. Viszont sztem a szülőkön is múlik, hogy hogy fog a picihez állni a tesó.
És Te? Hogy vagy? Gyógyulgatsz??
Várjuk a beszámolót... vigyázzatok magatokra!!
Pussz

Dóri: nálatok mi a helyzet? Meggyógyultatok már?? (vagy csak én nem emlékszem, hogy megírad, minden ok már??

Kitta
kitta
 
 


Voltam reggel vérvételen.. Gyors levették, aztán bejöttem a dolgozóba, de minek :?: :?:
REngeteg dolgom lenne, de ma lusta kis disznó leszek... :twisted:
Tök puhánynak érzem magam! Ma nincs kedvem dolgozni, hamar elfáradok, és este + reggel még a pocakom is feszült kicsit..asszem, ma iszom is este egy kis bort...
Az idő pedig :cry: siralmas! Ettől még nyügibb vagyok!
Nem bánnám, ha holnaptól egész 7végén nem esne. Vagy csak éjszaka...Szombaton megyünk kirándunli :lol: .

Kitta
kitta
 
 


Timi,, tüdőgyuszi :( de jó, hogy már jobban van Marcika!
Tejcsid van?Eszik rendesen azért?
Jó, hogy otthon vagytok! :wink:

Köszi csajok a bíztatást, megpróbálom én is így fölfogni, hogy könnyebb lesz megszülni.Csak remélem, hogy majd olyan jó minőségű és sok tejem lesz mint Esztinél,, és akkor kint megnő! :wink:

Kitta, meddig melózol még?Jó a recept, mentettem :wink:
meggyes piskótám annyira lett jó, hogy egy nap alatt elfogytt, és a 3/4-ét én faltam föl :oops: ugyhogy nekem ízlett nagyon! :lol:
De jó a víztornyi pecó, csak nem abban laksz amit pár éve újított föl "valaki"?Mert ha igen akkor jó ismerős vagyok arra, anyukám ott lakott egy utcával arrébb, anyósom pedig még mindíg, 2 utcával odébb :P
manóci
 
 


Ha már így kérdeztétek :lol: , jól vagyok, köszönöm :lol: . Valahogy így a második császár után könnyebben gyógyulok, a sebem viszket, a hirtelen mozdulatokat nem csípem, de amúgy szinte semmi bajom, nem fáj a hasam, sebem. Lehet, hogy a homeos bogyók is segítenek. (szedtem arnicat a vérzésre, egyet sebgyógyulásra, meg a pulsatillát is - mindig rámjött a bőgés, úgy hiányzott az itthoni családom)
Tejcsi van, Marcika eszik rendesen. Ami érdekes nekem, hogy Livike sosem igényelt mást a cicin kívül ilyen pici korában, Marcikát viszont időnként kell itatni. Bent persze nyomatták a cukros teát :evil: , de itthon csak forralt-lehűtött vizet kap, és azt is issza rendesen. Lehet, hogy azért is, mert ő nyári baba, meleg van, jobban izzad, a lányom meg téli baba volt.
Pedig féltem, hogy fog beindulni a tejem, mert ugye a császáros megőrzőben 1 napig voltam, oda nem hozták fel (illetve egyszer kb. negyed órára felhozták, de akkor még mozdulni se szabadott, azért nagy nehezen cicire fordítottam, de aztán simán lerángatták, hogy viszik le :evil: ), aztán meg 1 napot ő volt az intenzíven. De ugyanúgy simán beindult a 3. napra a tejci, és eszi is rendesen szerencsére. (Egyik szobatársam babája sehogy sem akarta szívni a cicit, szenvedett nagyon, nem tudom, mi lesz velük otthon - úgyhogy legalább ebből a szempontból szerencsések vagyunk)

Csilla: hogy vagytok?

Majd igyekszem a táblázatot is frissíteni.

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi, én még mindig itthon vagyok... nem történik semmi...
Nem tom mi baja a kinti világgal, de nagyon jól érzi magát és esze ágában sincsen kijönni. Naponta járok ctg-re, de más vizsgálatot nem udnak csinálni, mert teljesen zárt a méhszájam. Szombaton befekszem, szerintem hétfőn megindítják :(

Kitta, víztorony :lol: az igen! Több lakás lett benne kialakítva, vagy tiétek az egész?

Dóri, hol vagy????? Tudom, hogy olvasol :D , de miért nem írsz?

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy látszik ez a hét a bosszúságok hete számomra. Mikor lehetett váltottunk autóbiztosítot, már először is rájuk kellett telefonálnom, hogy küldjenek már csekket, mert már lassan a türelmi egy hónap is letelik, ma meg kaptam egy felszólító levelet, hogy 3200 Ft- tal adós vagyok és ha nem fizetem be, akkor megszűntetik a biztosításom és a bonuszom is elveszik. Mintha a csekkre, amit küldenek én írogatnám az összeget :twisted: Holnap telefonálok, de úgy kiosztom őket. Na jó nem bosszankodom, különben is ez egy baba oldal, de jó volt leírnom.

Kitta!
Én Rubint Rékára tornázok, nem találtam más kismamatornát, pedig ez a meditációs amiről írtál nagyon jó lehet. Párom dolgozott egy helyen ahol a csaj jógával foglalkozik, mondtam neki, hogy kérdezzen már rá, hogy kismama jogát is tart-e? Tök jó lehet, legalábbis engem érdekel.
Hova mentek kirándulni?
Azért csak óvatosan azzal a borral

Jovika!
Enyje - benyje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Virágnak meg gratulálok a némethez. Olyan jó büszkének lenni a gyerekeinkre!

Ildi!
Jó sok lendület és kitartás van benned. Egyik suli után rögtön a másik. Mikor én lediplomáztam annyira lecsömörlöttem, hogy nem bírtam volna rögtön egy másikba kezdeni. Most már gondolkodok rajta, hogy valamit kellene tanulni újra, hiányzik a tanulás a vizsgák láza.
Gratulálok a sikerese vizsgáidhoz.

Manóci!
Szerintem se aggódj a baba kilói miatt, ha megnézed Timinek is meg Petrának is mennyivel kisebb babát mértek, aztán meg mind a kettő 4 kiló feletti lett.
:wink: És igazad van, az a jó ha a baba végig a pocidban van, nem kell sietetni a dolgokat, úgyis olyan hamar eltelik ez a 9 hónap.

Csilla!
Hátha ezek már tényleg a kezdődő fájások. A drukk még mindig megy ezerrel.

Timi!
Örülök, hogy végre otthon vagytok és most már mindketten jól.
Nem volt teljes nélküled a topik! :P Hátha ilyen jó baba lesz Marcika. :lol:
Nekem már akkor tetszett ez az ajándékozási ötleted amikor írtál róla, örülök, hogy ezek szerint jól is sült el.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


sziasztok!

félkezesen, Marcit tartom az ölemben - így nem visít :? :)

Csilla,
mire idejutok, hogy írnék, mindig van vmi történés.. :evil: :evil: :lol:
rád nagyon sokat gondolok, még az uzsokis szülésznőmmel - Gergőt szültük együtt 9 éve (asszisztens a máv-os dokimnál :)). Azt mondjas, standard, amit a L. csinál (majd veled, zselé s társai ), nem mindenki olyan szerencsés, mint én voltam anno a 2 hét túlhordásommal és hogy semmit nem tett velem a dokim, hanem várt szépen. Meg férjem is beszélgetett apuddal - ki volt akadva miért nem hagynak téged békén :)

de hááátha.. :)

Timi,
hát tényleg szerencsés vagy, persze a tüdőgyuszitilletően nem. :( mitől kapta el szegény Marcika? Császár alatt, vgy hogy van ez? :roll:


Kitta,
köszi, már jól vagyunk.:) hosszú egy menet volt kétségtelen. :?
receptet én is mentettem.imádom a meggyet. :)

voltam ma a dokimnál a kontrollon. minden oké, csak sajna a méhszáj műtétet nem úszom meg, októberben kb. akkor csinálja a rákszűrést is. így a spirál ugrott, nem lehet. :( felírt cerazettet. attól meg állandóan vérezgettem, nincs sok kedvem hozzá. és ha megműtene, mert úgyem akarok több gyereket..az nagyon gáz..? :? :oops:
Vendég
 


Jovika,
hát gratulálok a nagylányodnak! :D Le a kalappal! Tény, hogy iszonyat követlmények vannak a sulikban. :? szerintem barom dolog. A kis lökött másodikosokoat is robotokká nevelik már. ááá... tudnék panaszkodni az oktatási rendszerről meg a követelményekről.. :evil: :evil:
Vendég
 


Dóri: voltak csecsemősök, akik este 9 után nyitott ablaknál, ventillátorok mellett fürdették a gyerekeket....

Csilla: ha nekem nem kell befeküdni, valószínű még én is cipelném Marcikát :roll: Remélem, azért hétvégéig beindul magától a dolog.

1 naposan:
Kép

1 hetesen (azaz ma):
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


jó reggelt!

Timi,
csak hüledeztem, mikor olvastam.. :shock: :shock: :shock: :roll: :evil: nagyon helyesek vagytok, és látszik az eltelt 1 hét. :D

Lányok,
nem vettem túl sok új ruhát Marcinak, de sikerült bakot lőnöm azért, amilyen ügyes vagyok. :oops:
Szívesen felajánlok valakinek egy olyan napozót (fiús, kék, helikopter van rajta), ami 62-es és most vettem a Kenguru Goldban, és kicsi a fiamra. :? Nem hazudok, de egyetlen alkalommal volt Marcin, tehát nem nyűtte el. :lol: Akinek szüksége lenne rá, az jelezze, mert szívesen odaadom.

megyek, etetés következik. :wink:
Vendég
 


Sziasztok :)

timóca: gyönyörű kisfiad van! Amit Liviről írtál, olyan, mintha én írtam volna 15 éve Virágról:)
Cukros vizet azért adják eleinte, amíg a mamik teje nem indul be, hogy ne essen le a baba vércukorszintje. Persze utána már nem kéne....

Dóri: szerinem iskolája (ill. leginkább tannénije) válogatja a hajtást. A tanítónő bnőm pont azon dühöng, hogy szinte ő az egyetlen a 25 kolléganő között, aki egyetért a törvénnyel, miszerint alsóban nem osztályozhatnak!
Viri érettségije pedig saját választás volt. "Nulladikba", vagyis nyelvi előkészítő oszt.-ba járt, majd 2 év heti 7-8 óra némettel. Tul.képp minden csoporttársa eljutott oda, hogy leérettségizzen belőle, pedig volt olyan, aki szinte a nulláról indult.

kitta: vííííztoroooony...hát, fene bele, elviselném azt a nagy meleget... :lol:

szylvi: nem tudom, a többiek mit gondolnak, de szerintem attól, hogy ez egy "babaoldal", ezek a dolgok még nem számítanak OFFtopiknak. Hiszen Veled történt, bosszant Téged, vagy örülsz neki és szeretnéd megosztani ezt másokkal.
Biztosítónak meg :evil: :evil: :evil:
Rubint Rékát hogy bírod? Nekem a hangjával van a legnagyobb gondom, mintha karmolnák az üveget, olyan :shock: :)

Na, ma én is rittyentek egy meggyespitét. Miután ismételten bebizonyosodott, hogy nem vagyok cukros (Bercinél az voltam, diétázom a 12. hét óta, de 4 terheléses után is tök normál volt), merek kicsit lazítani a gyeplőn. Bár nagyon nem akarok, örülök, hogy csak 2 kilót híztam eddig (+10-zel kezdtem)!

Csilla: ujjaim xxxx-ben :wink:

csajsziképek:
Bogi
Kép
Viri
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Sziasztok!

Az én kis terrorista fiam változatlanul sakkban tart mindenkit. A szülei, nagyszülei a doki, a szülésznő, mindenki ugrásra készen várja hetek óta, hogy méltóztasson végre kibújni.
(Pedig mindent bevetettünk, este össze is bújtunk :lol: , de a kis szaros köszöni jó volt, mégis maradna)
Még mindig zárt a méhszáj, holanp reggel mehetek a kórházba :(
El is megyek ma egy könyvesboltba, és beszerzek pár unaloműzőt.

Timi, nagyon helyes Marcika, és még mindig tiszta anyja! Tényleg sokat fejlődött az egy hét alatt. De ez a nyitott ablakos fürdetés :shock: tiszta horror!

Jovika, tényleg nagy teljesítmény amit a lányod produkál, legyél rá nagyon büszke!

Dóri, ma azt mondta L., hogy nem fog sietni a megindítással, amiíg minden rendben van addig vár. Azt viszont kikötötte, hogy a betöltött 42. hétre (jövő hét péntek), már kint kell lennie a babának.
Találkoztam a folyosón más hasonló (hátrányos :D ) helyzetű kismamával, ez a zselézgetés kórházfüggő lehet, mert mindenkivel ezt csinálják. No, mindegy... kár ezen izgulni, ha magától nem jön akkor bizony ez lesz.

Rita, gyanús vagy nekem, nagyon eltűntél, és Te is a táblázat élmezőnyében voltál. Már Te is megelőztél???????

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Hú Jovika ezek a csajszik, nem félted őket a fiúktól, gyönyörűek!!!!

Timóca, nagyon szépek vagytok, jó hogy újra itt vagy!! hiányoztál!

Dóri, miért kell méhszáj műtét?

Köszönöm a gratulációkat a vizsgákhoz, én ilyen hülye mánás vagyok, pedig nem igazán szeretek tanuéni, de mégsem hagyok fel a az iskolával, sőt még ezt is tervezem majd tovább vinni egyetemi szintre. manóci akit kérdezel melyik tanszéken volt, így névről nem ismerem, de 1 év alatt még nem sok mindenkivel találkoztam! Én amúgy estin gyűröm, nappalin nem tudnám!

Felajánlottak tegnap egy csomó kislányrucit, de nem merem még elfogadni! Mondtam, hogy ha kibújt és nunis, akkor adják anyunakés majd ő intézi mire hazaérünk. Olyan furi, hogy már ennyire nem bízunk a dokik szemében miután már kétszer tévedtek! Amúgy szerintetek a citromsárgához illik a rózsaszín? mert kifestetem a babaszobát sárgára, és ha lány lesz rózsaszínű ha fiú kék színű díszítést kapna...

na jó megyek, mert ablakokat hoznak, meg gipszkartonozunk, hurrá haladunk!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak félve merek irni, mert nagyon elhanyagoltalak benneteket a szülésem óta. Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám.
Már ezer éve irogatok egy másik topikba, de oda is csak hébe-hóba tudok irni az utóbbi időben. Rátok pedig sajnos semmi időm nem marad. Két topikba egy kicsit megterhelő lenne rendszeresen irni.

Azért ha nem gond, szeretnék gratulálni az anyukáknak és az újszülött babáknak. Nagyon szép, vagy inkább gyönyörű minden baba.

Az új tagoknak is üdv itt a topikban és további pocaknövesztést azoknak, akik még nincsenek túl a 'kipottyantáson' :) Bárcsak mindenki úgy kipottyantaná, mint én is tettem.

És akkor itt van az én kisfiam, aki 35 hétre született 2700 gr és 48 cm-vel. Jelenleg 4600 gr :) és ügyesen szopizik.
Vendég
 


Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!!
Minden reggel elolvaslak titeket a PDA-n szoptatás közben, de azon nem lehet írni, a nagy géphez meg ritkán jutok. Lilla 9 napos kora óta egyedül vagyok itthon a kettővel, a bevásárláson kívül minden az enyém újra...

Csilla, ez nagyon jó hogy mégsem indítja meg, csak befektet. A ricinusos koktélt nem próbáltad még? Megpróbálom majd bemásolni a receptjét.

Timi, nekünk dettó ugyanez volt, nyitott ablak, ventillátor. A csecsemős meg jól megmosta Lilla jó nagy babahaját is, és amikor gyorsan rá akartam adni a sapit, tiltakozott, hogy ugyan már anyuka, minek az... :shock: Elvégre már 2 napos a gyerek....
Nem túl jó hozzáállás az sem, hogy egy napig be sem viszik az őrzőbe a gyereket, de úgy néz ki, akkor szerencsések vagytok, hogy így is beindult a tej. De talán te majdnem végig szoptattál is, igaz??? Örülök, hogy szépen gyógyul a sebed. Szerintem a fiad teljesen rád hasonlít.

Petrának is gratulálunk!!! Akkor mégsem csak jóslók voltak a múltkoriak. :lol: :lol: Majd gyere, és mesélj egy kicsit!!!

?

Angie, nagyon szép kisfiad van, és nem semmi majdnem 2 kilót hízni 7 hét alatt!! Persze, hogy emlékszünk rád! :)

Ildi, te meg nem semmi vagy 2 gyerek mellett terhesen letenni ennyi vizsgát!!! Szerintem jó a sárgához a rózsaszín... Mosolyogtam azon, hogy nem bízol a dokikban...

Rita, tényleg eltűntél, jelentkezz!!!

NNA nem voltam teljes, de türelmetlen a 3 évesem... A kisebbik most alszik, 2 hét alatt 580 g-ot hízott, ma meg végre leesett a köldökcsonk.. Váladékozó szemre tudtok mást, mint Kamilla, Neomicin, és masszírozás

Kép
Kép
szilvih
 
 


Na, már megint itt...leginkább, mert kiskutyát kínálgaok, és ez tényleg OFF, bocs érte.
Szóval, az Érden élő öcsém talált egy terrier-juhászkutyaszerű kutyulmányt, aki lány és kb. 45 hónapos lehet. A két jelenlegi mellé márnem tudják vállalni, ezért szívesen elajándékozná.

Amik pedig a reggeliből lemadtak:

manóci: Virágot is nagyon kis súlyúnak saccolták, mert rövid volt! 36 hétre született 48cm-rel, és 2900g-mal. Lehet, hogy nálatok is ez van, ne aggódj :)

dikó: zsebeld be én elismersemet is. Suli, építkezés (vagy olyféle), suli 2 ekkora gyerkő+ a pocak mellett...hmm, nem semmi. Jó kis pörgős nőci lehetsz.
Csajok, mint írtam, szerencsémre, egész jó kamaszok. Virinek már két éve van egy nagyon helyes fiúja, Bogi is szerelmes (mondjuk az ő választottjával nem vagyok elégedett, de nem lehet minden tökéletes). Mázlim, hogy többé-kevésbé beavatnak ezekbe a dolgaikba is, úgyhogy a féltésem megmarad egészséges keretek között :D

Angie: gyönyörű babád van, gratulálok hozzá! Neki meg a szép súlygyarapodáshoz :D

szilvih: a kamillát nem igazán ajánlják mostanában, főleg szembe, orrba, az allergizáló hatása miatt. Mondjuk, Bercinél én is ezt használtam, amikor váladékozott a szeme, csak a védőnő kapott szívgörcsöt tőle :? Ha el van dugulva a könnycsatorna, vagy csak szűkebb, és azért van mindez, akkor ne türelmetlenkedj, hosszú hetekig eltart, mire rendbejön. Sőt, akár vissza-vissza is térhet.

na, mostmár eldugulok, különben is, így sosem lesz kimagozva a meggy :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


persze, nem 45, csak 4-5 napos :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


nem megy ez nekem ma...4-5 HÓnapos

bocsibocsiocsiiii :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


nem megy ez nekem ma...4-5 HÓnapos

bocsibocsibocsiiii :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Nekem pont ma derült ki, hogy úgy néz ki, megint húgyuti feűrtőzése van Domcsinak :( Most nagyon magunk alatt vagyunk, mert félünk, hogy nem sikerült a beavatkozás.
Ha nem javul a helyzet, be kell őt vinni a Klinikára kivizsgálásra. Én nagyon nem szeretném, ha komolyabb baj lenne, annyira sajnálom szegényt. Meg azért így a 9. hónap elején nem lenne nagy élmény a kórház.

Tegnap volt az első ctg-m. Nagyon aludt a csajszi Fájási görbe persze tiszta egyenes.
Vérnyomásom jó, zárt vagyok. Vettek kenetet, aminek majd később lesz meg az eredménye. Meg vérvételre kell mennem.

Timi :)
Nagyon sajnálom ezt a kezdeti tüdőgyuszit, de nagyon ügyesen megoldhattad a helyzetet, ha szépen beindult a tejcsi :lol:
Nagyon szép marcika :lol:

Szilvi :)
Doirkának is majdnem ki kellett mosni a szemét, de aztán szépen rendbejött a felírt csepptől. Kitartás, és drukkolok!

Jovika :)
Nagyon szép a nagylánoyd, és milyen ügyes! Gratula hozzá!

Angie :)
Gyönyörű a kisfiad, és nem látszik koraszülöttnek :lol:


Csilla :)
Jó, hogy még nem riogat a doki indítással. Ha minden rendben, miért nem tudják kivárni, míg a baba meg akar születni?

Dóri :)
Miért kell majd ez a műtét?
:) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Hello mindenki!

Ma már 2-x felléptem, de csak arra volt időm, hogy elolvassam az üziket. Most viszont igenis ragaszkodom az ebéd utáni 20 perces sziesztámhoz!!! :wink:

Amúgy is: péntek = idióta ügyfelek...
:? :( :x :evil: :cry:

Manóci!
Meló: már csak e hónap végéig. Asszem, elég lesz... Kezdek fáradni.
Torony: de igeeeen! Ha arra jársz, bármikor szívesen látlak egy pitére vagy más finomságra! :lol: Imádok ott lakni, naon szép a környék. Jó nagyokat lehet sétálni majd arra a kis poszátával! Sok fa,növény, kicsi forgalom...

Timi: Nagyon szépek vagytok!! És a baby tiszta anyja!!!
Sebgyógyulásra ajánlom a NONI nevű gyógyhatású gyümölcslevet.
Drága, de jó hatású, hamar felgyógyul az ember. Én Miklóson vettem 11.000,- /üveg (asszem 1 liter). Tavaly párom felnyársalta magát, meló közben leesett az állásról, s a vasbak lába beleszúródott a lágyékába... Köldöktől a ... tövéig úgy 18-20 öltés...
Itta a Nonit, meg kentük vele a sebet, és nagyon hamar lehegesedett a varrat. Még a dokija is rácsodálkozott a gyors felépülésben!!
Baross: ezek szerint Te nem voltál megelégedve vele...

Csilla: Pont ma reggel olvastam, hogy ha a baba még a pocakban nincs felkészülve a nagyvilágra, addig nem jön... Remélem, nem indítják meg neked, hagyják, jöjjön, amikor jönnie kell!!
Torony: sajna nekünk csak bérlemény. Van több lakás is benne.

Szylvi: ha dobsz egy címet, ahová elküldhetem,szívesen átmásolom Neked a dvd-t, és postára dobom!! :D
Kirándulás: Somogyvámos- Krisnavölgye az uticél. Még sosem voltam arra, csak hallottam, milyen szép hely. Majd kiderül :)

Lányok! Iszonyatosan fáj az ínyem, és fogmosinál vérzik nagyon. Pedig vettem 1300,-ért Parodontax (asszem így írják) fogkrémet, amiben 5 gyógynövény van, nem habzó, mellette Cserszömölcés cuccal is öblögetek, mégis kész vagyok!! Mit csináljak?? (azon kívül, hogy bejelentkezem a fogdokimhoz...)
Van vmi tippetek?

Kitta
kitta
 
 


Jovika: szépek a lányaid. Lassan az apukájuk állhat készenlétben a sörétessel... :lol:

Kitta
kitta
 
 


Szylvi: Kicsit utána néztem, hová is megyünk holnap, javítanám az írásom: Krisna-völgy, és nem Krisnavölgye...
Ez egy Indiai Kultúrális Központ és Biofarm. Turizmusnak :Vendégház,Étterem (bio és vegakaják), bazár... Most, hogy láttam pár képet, alig várom, hogy holnap reggel legyen!!! Csinálok majd képeket, dobok fel 1-2 t.

Ha valakit érdekel: www.krisnavolgy.hu

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok!

Mindig úgy meghatódom, hogy számontartotok, olvasni szoktam is a topicunkat, csak az idő... (hiány)...

Csilla, de, beelőztelek!! :D :D

Múlt vasárnap hajnali 4-kor megszületett a mi Petink is! :D
Itt van ő két órásan

Kép

És négy naposan (már itthon):

Kép

Tegnap jöttünk haza a kórházból, ez volt a harmadik kórházam, és ezzel voltam legjobban megelégedve. Szerencsém is volt a szobatársakkal, de a csecsemősök-nővérek-szülésznők... szóval mindenki olyan kedves és jóindulatú volt, hogy az szerintem ritka.
Szóval a 2. sz. női klinikát csak ajánlani tudom!
A szülés gyors volt, elfolyt a magzatvíz (ilyen sem volt velem még!) és alig három óra múlva megszületett Peti. :)
Egy kis ijedtséget okozott, nem akart lélegezni, kicsit segítettek neki, utána már ment minden rendben.
Azóta meg csak imádjuk mindannyian... :D


Csilla, nagyon drukkolok neked, hogy mihamarabb lehetőleg magától elinduljon a kisfiad!

Szilvi, Timi, Petra, nektek pedig szeretettel gratulálok a szép babáitokhoz!


Móni, Petit nekem is kicsinek mondták a 30. héten (1200 grammosnak), a 38-on azt mondták, három kilós lesz. 3500 g-mal született... Ne aggódj!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita,
gratulálok! :):):):):)

Anita,
hát nem semmi a csajaid! :shock: :D Nagyon szép lányaid vannak, apa reszkethet. :lol:

Nelli,
azért kell a műtét, mert van egy méhszájsebem. :( ez pedig már megvolt a 3. terhesség kiderültekor, amikor a rákszűrés volt. Sajnos az ilyen esetekből van a méhnyakrák. :? :( úgyhogy ezért van vele teendő. magyarázta a doki, hogy nem is zár teljesen meg tölcsér alakú :shock: :? , és ott ahol laphámnak kellene lennie, nem (csak) az van. Ettől van/lehet bővebb váladékozás is, pedig semmi gomba, víruis vagy ilyesmi nincsen. (Carefree-vel szerződést köthetnék, annyit használok :roll: ) Viszont ha szept-októberben erre a műtétre sor kerül, akkor nekem lőttek a szoptatásnak, nem? Ez most jutott csak eszembe. :cry: Mondjuk, ha Vikit meg kell operálni nyáron (mindig lebeg a pallos a fejünk felett sajna, hó végén kontroll ugyebár), akkor aztán abban a minutában annyi a szoptatásnak az hét szentség. :cry:

Még mindig mindenki alszik fél 1 óta. :shock: :shock: Viki fenn a szobájában, Marci a babakocsiban a fenyő alatt. A bérelt helyén. :lol: :lol:

Vettem a piacon meggyet a pitéhez. Este megsütöm. :lol: Jön haza ma Gergőm. :D Ja, és van isteni őszibarack (kedvenc gyümim) már a piacon. És nem is drága, 248,- volt kilója. :wink:

na, iszom egy Nescafét. :)
Vendég
 


Csak gyorsan a táblázat (közben felébredt Marcika):
Remélem, jól írtam be mindenkit:

Kép

Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Dóri :)
Sajnálom ezt a műtétet! Remélem, legalább a gyerekét megússzátok!
Most én is aggódom, hogy nem sikerült, és ismételni kell.
Szoptatást nem tudom. Ilyenkor adnak káros dolgokat? Vagy a stressz miatt menne el? Esetleg ha a kórházban is fejnéd, ha van erőd?
Most ne aggódj emiatt! legfointosabb, hogy egészségesek legyetek!

Rita :)
Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget!
Gyönyörű Petike :lol:
Hogy bírod 4 gyerekkel?

Kitta :)
Az én ínnyem is nagyon fáj és vérzik. Sajnos ilyenkor rendkívül érzékenyek a fogak, és nekem még ínysorvadásom is van.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok,


Gyors leszek, mert pakollok a holnap festésre!
De látom nagyon sok új fejlemény van :)

Minden baba gyönyörűűű, és grattulálok nektek!Timi, Rita, Angie!!!! :) :) :)
Köszi a vígassztalásokat a kicsi baba súlyra!Most már nagyon kivi leszek mekkora lesz az én babám :)

Dóri, méhszájseb :( az volt nekem is, igaz még gyerekeke előtt, de túlleszel, azt tényleg muszáj meggcsináltatni, mert súlyos lehet ha elhanyagolja valaki!

Kitta, szavadon foglal esküszöm :wink: anyósnál járunk lehet becsengetek :) Fogínyvérzésre tudok egy tuti öblögetőt!Asszem Szylvinek is ajánlottam, és neki is bejött!Recept nélkül kapható, és az a neve, hogy:Chlorhexamed!Ez egy üveges öblögető, le van írva hogyan kell alakalmazni, és naggyon jó!Nem érdemes drága szarokat venni, meg fogkrémbe se.Nekem a fogorvosom mondta, hogy ez csak üzlet ez a sok drága ilyen-olyan fogkrém meg kence! :wink: Próbáld ki, ja és nem olyan dráága asszem egy ezres alatt van, de már nem emléxem még a terhesség ellején vettem, mert nekem is naon vérzős az inyem! :(

Nelli, sajnálom az eredményt :( de reméljük jobb lesz a vizsgálat után!

Csilla, de izgi megy a drukk neked, hogy még a 7végén magától induljon! :wink:

Fú, most nézem a táblázatot, Csilla után één jövök????!!! :shock: :shock: :lol:

Jovika, gratula a lányaidhoz, tényleg gyönyörű csajszik!És okosak, ami nem egy utolsó szempont! :P

Na, lépnem kell, jó hétvégét mindenkinekk, jövök ha tudok a rumliba! :lol:
manóci
 
 


Angie,
de jó, hogy jelentkeztél!! :) Gyönyörű a kisfiad!!!

Csilla,
látom, ha nem történik semmi az éj leple alatt :) , akkor holnap befekszel. Drukkolok Neked, és várom az sms-t minnél hamarabb, hátha magától kibújik.

Móni,
írtam emailt.

Nelli,
ha Viki lesz a sebész martaléka, akkor a stressztől. :( Az 100%, hogy kampec tej. A magam műtétje egy semmiség tulajdonképpn (remélem :roll: :roll: ), csak hát az altatáshoz használt cucc átmegy-e a tejbe azt nem tudom.. Tényleg megkérdem az anesztes barátnőmet :idea:

Letusolok és etetem Marcit - elaltattam fél órája. :) Nagy ágyon alszik törülközőbe bugyolálva, "gúzsba kötve". :D
Vendég
 


Sziasztok, csak gyors bekukk.... Lassan indulunk a kórházba :(
Drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!!

Csilla
Vendég
 


Én ma annyira nem vagyok jól. Erőtlen vagyok, kedvetlen, valószínű a vérnyomásom nincs magasan, meg ez a meleg teszi.
Este meg mikor aludni szerettem volna, bébike olyat bulizott odabent, hogy nem tudtam aludni.

Csilla :)
Drukk a hazajövetelhez!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Megcsináltam a meggyest, valami bődületesen egyszerű volt :D (=nekem való) és nagyon fincsi. Dupla adagot kreáltam, és van 2 db kocka belőle. :shock: :P :lol: kerti sütögetünk és degeszre zabbantottam magam. :oops: :oops: :lol:

szép hétvégét mindenkinek!
Vendég
 


sziasztok!
én nem nagyon szoktam írni, időhiány miatt, viszont folyamatosan olvaslak titeket.
Gratulálok minden babához nagyon szépek és jó egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok.
én ma vagyok 38 hetes és múlt héten voltam uh-án és azt mondták, hogy a baba a Bpd-je alapján ami 89mm volt még nincs 3 kg.
szerintetek ez mérvadó, vagy nem kell vele foglalkozni különös képpen.
timea toszegi
 
 


Manóci: csengő csak a tulajnak szól, pedig kaptunk mi is, csak nem szerelték fel... :?
a számom elküldöm, és hívhatsz bármikor. :)

Dóri: :lol: örülök, hogy bejött a süti. Kerti party: szereteeeeemmmm!!!

Ma voltunk kirándulni, levezettem Balcsira, aztán naon sokat sétáltunk, Krisna-völgy beautiful... az ott élő 130 ember pedig nagyon furmány, de jó volt ott. Bementünk a templomukba, kicsi beszámoló az életükről,zene, ének, tánc, és megkóstoltuk a kajáikat... Vega-flamó... nem rossz, de azóta a sav gyötör.. :evil:
Aztán haza vezettem (csak fél útig bírtam) anyuékhoz, most pedig irány a telek.

Szassztok, rohanok, mert apa ki van, hogy máris a neten lógok...

Kitta
kitta
 
 


Tímea,
ne foglalkozz vele különösebben. Nekem a szülés előtti napom lett a magzati súly becslése 3500 és 3180 lett végül Marci. kétlem, hogy ennyit fogyott volna. :lol: :lol:

teszek pár mai képet :)
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


látszanak Gergő lábán az erdei iskola nyomai.. :roll: :evil: :lol:
sztori: az egyik kislány asztmás és nem kapott jól levegőt ezért bevitték a kh-ba megmutatni. ez este 10-kor volt és mindkét :!: :!: tanítónéni elment a kislánnyal és a 16 rosszcsontot otthagyták egyedül :!: a kecóban. És az egyik osztálytárs mobilján szórkoztak és hívták a vészhívást kb 5 percenként, és kijöttek a zsaruk. valszeg bemérhették őket gondolom. Gergőkém nyitott ajtót nekik :lol: , és frankón megmondta, hogy Eszter vigyáz az osztályra. :shock: :roll: , míg Erzsi néniék vissza nem jönnek. Hát azt hittem leesik az állam. Mi a francnak mindkettőnek elmenni a kislánnyal? micsoda felelőtlenség otthagyni egy osztálynyi kölyköt magukban?? na ehhez lesz majd a szülőknek 1-2 szava tutira. :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Ebben a melegben nagyon el van veszve mindenki, amin nem csodálkozom. Őrület ez a hőség. :roll:
Mi is nemrég értünk haza anyukáméktól, Margitnak hívják és mentünk köszönteni. Jó volt, hogy nem kellett főznöm ebben a melegben. Érdekes még a rántott hús is finomabb ha nem nekem kell sütögetnem. :lol: :lol:

Dóri!
Ha biztos vagy benne, hogy nem akartok több gyereket, szerintem a legjobb megoldás, amit tehetsz az a műtét, a munkahelyemen is vannak egy páran akik így oldódták meg. Úgy volna a legjobb, ha a méhszájműtéttel együtt csinálnák. Bár nem tudom kivitelezhető-e.
El tudom képzelni a gyerekeket, hogy mit össze "rosszalkodtak" amíg a tanító nénik elmentek. Szerintem is felelőtlenség volt, hogy ott merték hagyni a gyerekeket, mert a baj egy pillanat alatt megvan. :roll: :roll: A képek nagyon jók. Hatalmasat nőtt Marcika és nagyon sokat változott az arca is.

Timi!
Nagyon szép a kisfiad és milyen kreolos a bőre. A férjem szép barna, én meg hát nagyon fehér bőrű vagyok, jó lenne, ha a lányunk bőre inkább az apjáéra hasonlítana, de hát ez nem kívánság műsor :)

Jovika!
Szépek a lányok!!!!!
Jó sok szünettel jött a harmadik tesó!!! A lányok, hogy fogadták? Én nagyon tartok tőle, hogy hogyan oldom meg egy kiskamasz lelki életét és egy újszülött egész napos elfoglaltságát.
Rubint Réka kazit ha beteszem a lányom és a férjem menekül a szobából, ami persze nem meglepő, szörnyű a stílusa, de mozgás nélkül nem lennék meg. Terhesség előtt is aktívan sportoltam.

Angie!
Jó, hogy jelentkeztél, ha van időd gyere gyakrabban. Nagyon formás a kisbabád és jól behozta a súlyát.

Nelli!
Írd majd meg, hogy mi van Domcsival. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Szilvi!
2 hét alatt közel fél kiló, az nagyon jóóóó. Csak így tovább. Kérdezni akartam már tőled, hogy sokat olvastam a szülés alatti légzéstechnikáról, te alkalmaztál ilyet,szerinted van jelentősége?

Kitta!
Írtam neked privit!!
Fogyínyre nekem is Manóci ajánlott, mert én is szenvedtem tőle, próbáld ki, nekem is jó volt. Örülök, hogy jó volt a kirándulásotok!!!

Rita!
Én is gratulálok a kisfiadhoz és már meg sem lepődöm, hogy neked is gyors szülésed volt, ez a topik erről híres, csak így is maradjon... :lol: :wink:

Manóci!
Tényleg te vagy a következő, már két hét sincs hátra! :lol: :lol:

Na jó lelövöm magam, fürdés, pihi, holnap meló, de már csak három hétig. :wink:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Ma nekem überszar napom van. :?
Marci is extra nyünyü, hailyen iccakánl lesz, mint nappalunk, akkor az nagyon gáz. Alig aludt vmit, azt is csak a babakocsiban ringatva volt hajlandó.

Holnap ráadául még össze kell cuccolódni úgy, hogy 8.20-ra odaérjünk a csípőszűrésre az ortopédiára, könnyebbség, hogy ide Újpestre kell menni szerencsére a gyerekrendelőbe. De ha férj nem tud itthon maradni még addig, akkor Vikit is trógerolnom kell magammal, ami aztán érdekes egy felállás lesz/lenne, mert ő szaladgál az ilyen helyeken ezerrel, én meg ugye Marcikát nyüstölöm, öltözködés stb. De valszeg bevállalja az egyiküket. Anyumék temetésre mennek, ezért nem tudom otthagyni.

Ja, és a slusszpoén az erdei iskolában még az, hogy az egyik tancinéni pasija hozta haza kocsival a cuccokat és berakta a suliba. Ami szép és jó és köszönjük, csak a sulit bezárta a jófej gondnok. Így aztán alig van cucca Gergőnek, mert inkább mindent odaadtuk "baleset" esetére.

Na, igyekszem regenerálódni kicsit, mert roppant stresszes vagyok, részben van oka, részben nincs. :? :roll: :(

Marci vonyít...de fasza.. :cry:
Vendég
 


Gondoltam, ma korán lefekszem, de most, hogy az órára pillantottam, ez megint nem jön össze... most járt le a mosógép, mentem teregetni, és belerúgtam a fotelba... :evil: a kislábujjam csak úgy sajog!!! :cry: ÚÚÚtálom ezt az érzést. Rem. nem tört el...

NElli: Ínysorvadás :( . Akkor az én gondom ehhez képest semmiség... CSak egyszerűen furcsának tartom, mert ideáig semmi bajom nem volt. Ez a fogínyes dolog csak pár napja kezdődött. Remélem, nem fog sokáig tartani.

Manóci: Köszi az öblögetős tippet, mindenképpen ki fogom próbálni. De azért holnap elmegyek a fogdokihoz, nyugodtabb leszek, ha azt mondja, fogak rendben, pár öblögetés, és elmúlik...

Dóri: Nem semmi kirándulás... asszem, megkérdezném a tanító néniket, mit szóltak volna ahhoz, ha valaki az ő csemetéiket hagyja órákra magára, felügyelet nélkül... és a cuccos-téma meg télleg hab a tortán!!!
Viszont a fiadnak tuti maradandó élmény marad... :lol: :lol:
A képek nagyon jók!!! Aranyosak a gyerekek!!! :D

Szylvi: Rubint Réka után ez a torna olyan lesz, mintha gyógytornán lennél... :D
Én R.Rékát még terhesség előtt a páromtól kaptam, azzal a magyarázattal: előbb-utóbb gondoltam szükség lesz rá... :lol:
Elsőre ő próbálta ki, milyen a torna... épp dolgoztam, mikor felhívott,s mondta, Rékára nyomja a tornát, készüljek fel, kemény lesz...
:lol:
Privin válasz.

Asszem ,elteszem magam holnapra... Jó éjt mindenkinek!!

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok :)

Dóri: remélem, ma jobb napod lesz!
Gergőt meséltem a tannéni-bnőmnek tegnap este...idézem a reakciót. "ezek totál idióták!" :evil: :roll: Remélem, jól megkapják a magukét a vezetőségtől is, nemcsak a szülőktől. Ilyet tilos csinálni!
Képek nagyon jók :)
Az altatáshoz használt szerek ált. átmennek a tejbe :?

Rita: gratula Petibabához, nagyon szép baba! Én ezt nem tudtam volna csinálni...mármint 4 gyerek, viszonylag kis korkülönbséggel. Nekem tulképp arany életem van, azt szoktam mondani, 2x2 gyerekem lesz. A csajok inkább pótmamák már (mondjuk nekem még gyerekek, de a kicsik szemében nem lesznek azok).

Szylvi: a lányok az első házasságomból vannak. Mondjuk, mindig sok gyereket szerettem volna, mi is heten vagyunk tesók, de sajna nem úgy alakult az életem egy időben, hogy erre gondolni is merjek. Aztán jött a Zuram :D
Most már tudom, miért "kellett" nekem ebbe a topikba jönni! Hogy most nekem is gyors és problémamentes szülésem legyen :wink:

Tegnap délután a Zuram elment bicózni a barátaival a Népszigetre. Persze az eső elkapta őket, így "kénytelenek" voltak egy vedéglátóegységben elütni az időt. Mivel az eső nem akart elállni, fölajánlottam, hogy hazaszállítom őket. Berci a csajokkal maradt itthon. Félórás távollétem után ez a kép fogadott minket :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Jovika :)
jaj de tündériek :lol:

Dóri :)
Jobb napod van? Én is stresszes leszek :( Neked nem megy a tej rovására? Én nagyon szerettem volna szoptatni, de egyik csajjal sem ment, csak rövid ideig. Most is nagyon szeretnék, de nem tudom, hogy csinálhatnám jól. Már beszereztem teákat, homeos bogyót. Van jó szívóm.
Ez a kirándulás dolog brutál! Gondolom, azért ehhez lesz egy két szavuk a főnököknek is.

Kitta :)
Drukk, hogy a fogdoki találjon valami jó megoldást a probvlémádra!

Domcsi hál istennek jól van. Nem is értem, ezt a fertzés dolgot, ert ha az lett volna, azért tovább lettek volna tünetek. Majd csináltatok egy újabb pisivizsgálatot, és kiderül, mi újság.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Csak rövid bekukk, nem igazán vagyok a toppon, görcsölgetek, meg iszonyúan kemény a hasam, hiába a magnézium... Ráadásul nagyon feszíti szét a csontjaimat, alig bírok mozogni....

Köszi a pörgős dícséretet, most nmem, nagyon tudok :( pedig mennék, inkább ablakot festeni, ha tudnék!

Jovika felújítunk, de olyan mintha újat építenénk, mert mindent cserélünk, ami csak létezik! Már csak 2 ablak vár csarére, akkor az összes nyílászáró kész!
A kép tündéri!

Dóri, szörnyűek ezek a tanárok,hogy mernek ilyet csinálni!!! :evil: De a képek nagyon jók!

na csajok, bocs, hogy nem emeltem ki mindenkit, kicsit aggódom, és így nem tudok mindenre odafigyelni! legyetek jók, és vigyázzatok a babókra!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?