Sziasztok!
Ebben a melegben nagyon el van veszve mindenki, amin nem csodálkozom. Őrület ez a hőség.
Mi is nemrég értünk haza anyukáméktól, Margitnak hívják és mentünk köszönteni. Jó volt, hogy nem kellett főznöm ebben a melegben. Érdekes még a rántott hús is finomabb ha nem nekem kell sütögetnem.
Dóri!
Ha biztos vagy benne, hogy nem akartok több gyereket, szerintem a legjobb megoldás, amit tehetsz az a műtét, a munkahelyemen is vannak egy páran akik így oldódták meg. Úgy volna a legjobb, ha a méhszájműtéttel együtt csinálnák. Bár nem tudom kivitelezhető-e.
El tudom képzelni a gyerekeket, hogy mit össze "rosszalkodtak" amíg a tanító nénik elmentek. Szerintem is felelőtlenség volt, hogy ott merték hagyni a gyerekeket, mert a baj egy pillanat alatt megvan.
A képek nagyon jók. Hatalmasat nőtt Marcika és nagyon sokat változott az arca is.
Timi!
Nagyon szép a kisfiad és milyen kreolos a bőre. A férjem szép barna, én meg hát nagyon fehér bőrű vagyok, jó lenne, ha a lányunk bőre inkább az apjáéra hasonlítana, de hát ez nem kívánság műsor
Jovika!
Szépek a lányok!!!!!
Jó sok szünettel jött a harmadik tesó!!! A lányok, hogy fogadták? Én nagyon tartok tőle, hogy hogyan oldom meg egy kiskamasz lelki életét és egy újszülött egész napos elfoglaltságát.
Rubint Réka kazit ha beteszem a lányom és a férjem menekül a szobából, ami persze nem meglepő, szörnyű a stílusa, de mozgás nélkül nem lennék meg. Terhesség előtt is aktívan sportoltam.
Angie!
Jó, hogy jelentkeztél, ha van időd gyere gyakrabban. Nagyon formás a kisbabád és jól behozta a súlyát.
Nelli!
Írd majd meg, hogy mi van Domcsival. Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Szilvi!
2 hét alatt közel fél kiló, az nagyon jóóóó. Csak így tovább. Kérdezni akartam már tőled, hogy sokat olvastam a szülés alatti légzéstechnikáról, te alkalmaztál ilyet,szerinted van jelentősége?
Kitta!
Írtam neked privit!!
Fogyínyre nekem is Manóci ajánlott, mert én is szenvedtem tőle, próbáld ki, nekem is jó volt. Örülök, hogy jó volt a kirándulásotok!!!
Rita!
Én is gratulálok a kisfiadhoz és már meg sem lepődöm, hogy neked is gyors szülésed volt, ez a topik erről híres, csak így is maradjon...
Manóci!
Tényleg te vagy a következő, már két hét sincs hátra!
Na jó lelövöm magam, fürdés, pihi, holnap meló, de már csak három hétig.