Sziasztok Lányok!!!
Nagyon-nagyon édesek vagytok, hogy aggódtatok és hiányoltatok, hála a JóIstennek minden rendben van velünk, de 4 napig nem volt netünk (épp a hétvégén, szörnyű volt ) párom be is ment asztalt borítani a "szolgáltatóhoz"
mint említettem, minden OK (remélem nem kiabálom el, mert vasárnapig bezárólag ez a kritikus hét (10.)
barnamedve nincs (kopp-kopp), hányinger, fáradtság (főleg délután ) és cicifeszülés van
a pocakom is megugrott az utóbbi 1 hétben, a hasizmommal még tudom tartan, de szerintem 2 héten belül látható lesz az állapotom mindenki számára (most még csak az 1-2 beavatott személy látja )
a nacik még rámjönnek, be is tudom gombolni őket, de könnyen lehet, hogy ez az utolsó ilyen hét
képzeljétek, Németországban szülész-nőgyógyászként praktizáló nagybátyám (akit ugyan 15 éve nem láttam , de azért nagyon rendes Tőle) küldött nekem 8 üveg Hipp Natal kismamavitamint, ami 80 napi adag...ma már bevettem a napi Gravidát, de holnaptól azt iszom, állítólag finom, és kedvező az összetétele
úgyis untam már, a sok ló méretű kapszulát
szorgosan szedem még a folsavat és a MagneB6-ot, és a homeós golyócskáimat, amelyeket a kritikus hét végétől kell fokozatosan leépítenem a homeopátiás doktornő javaslata szerint.
Éva!
Olyan jó, hogy megszállt a nyugalom és boldog vagy!!!
Remélem, jól kipihented Magad
olyan jó olvasni, amit a gyerkőcökről írsz
Ildikó!
azért ez a sok hasonló álom nem lehet véletlen....ebben van VALAMI
szurkolok nagyon.
Pandácska!
Örömmel látom, hogy már csak 3 nap, és látni fogod a szívecské/ket
...nagyon várom.
Hát, lehet hogy elhamarkodottan jelentkeztem be a januári topicba, ott nem nagyon udom felvenni a fonalat, és itt amúgy is sokkal jobban érzem magam
, maradok Veletek és néha írok még a 36 éven felüliekhez, ott is klassz a társaság.
Krisz!
a mosogatógép tényleg nagyon jó dolog, én is mindennap hálát rebegek érte...szeretni fogod nagyon
nehéz lehet kihúzni jövő hétig tesztelés nélkül, én mindenesetre nagyon szorítok, hogy pénteken ne jöjjön meg
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Mo!
Én is bízom benne, hogy PÉ-d lehetett
Andi!
Azért még ne add fel ezt a ciklust, míg meg nem jön
Ind!
örülök, hogy a lagzi idején szünetelt a hányinger, igazán rendes a babácska (persze így Ő s jobban járt
)
Zora drága!
Nagyon meghatott a ma reggeli aggódó sms...
jól olvastam, hogy sikerült tetten érni a Pé-t???
erre a hétre mondta a doki, hogy menjek vissza, de gondoltam, hogy jobb betölteni a 10. hetet (vasárnap), és hétfőre jelentkeztem be inkább, akkor már laborokat is csinálnak.
Puszi Mindenkinek, remélem most már tudok jönni rendszeres/ebben