Új privát üzeneted érkezett!

Norka!

Boginak Boldog Szülinapot Kívánok!

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Norka,
Boginak én is boldog születésnapot kívánok! :)

Kép

Nekem meg volt PÉ, nincs PÉ. :cry:

Kép

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Jó reggelt !

Boginak nagyon sok boldog születésnapot kívánok !

Annyira hihetetlen, hogy már 1 éves a nagylány !!!!

Képzeljétek, bejelentkeztem Helicobacter kilégzési tesztre és az idős dokibácsi (hangja alapján) amikor említettem az metet és azt is, hogy nem vagyok cukorbeteg, azt mondta, hogy akkor biztos PCOS vagyok :shock: köpni nyelni nem tudtam, nevettünk is nagyot, hogy képben van. Legalább jó érzéssel megyek el a vizsgálatra :)

mniki

Sziasztok,

nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, 7kincs, neked külön köszönöm, könny is szökött a szemembe. Nagyon jó érzés, hogy ennyit jelentünk még páraknak... :cry: :D

Gyakorlatilag reggel óta bőgök, kisprücsök nem is érti. De hát megrohantak az emlékek és ... szerintem tudjátok, mit gondolok ott mélyen belül ( csak remélni merem, hogy mégsem igaz ).

Iszonyú gyorsan eltelt az egy év...

Utálom, hogy most is gyakorlati dologgal kell előhozakodnom (de ma amúgy szabit vettem ki :wink: ), de ezt még el kell mondanom: Lyutka, innen a Babanetről én tartok veled, a többiek NLC-sek. Viszont van még egy hely holnap 18 órára a Zentai Andihoz, akit érdekel feltétlenül jelentkezzen!!

Rejó. Leveleztem egy sort Petrányival. Mintha ezek a hormoneredmények nem igazolnák a teljes pé nélküliséget. Ő azt javasolja, hogy menjek utána egy felnőttkorban manifesztálódó mellékvese-enzimhiánynak. Hú hát először köpni-nyelni nem tudtam ennek hallattán, de nem is értek hozzá. Majd futok néhány kört, hogy ezt kizárjuk.
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT BOGINAK :)
dimet

Sziasztok!

Bogi Drága! Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Tükörvíz: Én nem vagyok egy nagy görbe-szakértő, de szerintem ez még nem jelent semmit, lehet hogy az a nagyon alacsony egy félremért, nem? Azért pénteken tesztelj egyet, ha nem jön meg addig. (Ha azt a 36,1-et átírod 36,4-re akkor mi történik? Kíváncsi lennék rá...)

Mniki: vannak még csodák ;) Én is meglepődöm néha egyes orvosok hozzá (nem) értésén...

Lafi: Ha pénteken kapok metet, akkor küldök privit neked, hátha beférek még a táblába :oops: Akkor már tényleg közétek fogok tartozni. Nem kiabálom még el, mert a vércukor eredményem rendben volt, az inzulint még várom, de nem fűzök hozzá sok reményt...

Ja, egyébként teljesen össze vagyok zavarodva, mert már 10 napja olyan a hváladékom, mintha pém lenne. Nem értem, valami nagyon nem stimmel. Remélem pénteken kapok norcolutot végre...

Kép

Kép
bettica

Norka!

Emil ment!!!!!

Ez megmagyarázza a pörgést és a depit is! És kezelhető!!!!!!!
Szerintem vedd ezt JEL-nek, h. pont Bogi szülinapján, lehet, h. megtaláltod végre az igazi OKOT!
Ha kell is esetleg fél év szünet, a 2008.08.08. még simán belefér a kistesó szülinapjának! :wink:

rambóka

Sziasztok!

Bogi baba, nagyon boldog első születésnapot kívánok!!!

Tükörvíz :cry:

Niki, ilyenkor én is mindig kellemesen meglepődöm! Olyan ritka az ilyen doki!
És miért kell a vizsgálat?

Monácska?! Hőd? Tegnap este?! :P :wink:

Mamint, csak miattam azért ne gyere el Tűűhöz! Azért remélem hogy hamar hozzá fogsz szokni az emelt adaghoz!

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Bettica, a Ferti csak akkor adja vissza a piros (szaggatott) vonalamat, ha + terhességi tesztet "csalok" be neki (a 36,4-es átírásra nem változik). :?
Nem baj, pénteken tesztelek, ha nem jön meg addig. A múltkori ciklusom 48 napos volt, és ebből csak 15 napot szedtem a metet. Azt hittem, javulok. Bár, a 48-at még megdönthetem, negatívban. :D

Nálad PÉ-re utaló váladék? :shock: :D Akkor hajrá, a pároddal! :oops: És norcolut előtt mindenképp tesztelj! (De ezt biztos tudod.)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Norka drága!

BOGI BABÓNAK NAGYON-NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép[
szisza30

Rambóka!

Nem ilyesmiről beszéltél az én esetemben is, ami Norkánál is lehet, ez a mellékvese enzimhiány?

Vagy ez valami más?

Fura, hogy nekem sem igazán akar hatni az Avandamet sem.
Itt vagyok megint 40.-dik cn. és nincs pé....
szisza30

Hi!
Tegnap este a kispapa babanetezett. :lol:
Most én jövök:

Rambóka!
Pü ment.

Norka!
Pici lányodnak Boginak sok-sok boldog szülinapot kívánok!!!

Kép
lara26

Sziasztok!
Norka!
Bogi babának nagyon boldog szülinapot kívánok!
Rendszeresen olvasgatlak benneteket így csendes üzemmódban, de azt hiszem ez az a nap, amit sokan megjegyeztünk itt.
Szép napot!
Vera
verona

Sziasztok lányok,

Norka: drága Bogimnak légyszi átadni egy hatalmas cuppanós puszit, végül is a topic talikon én vagyok a bébiszittyója, és olyankor mindig jól megpuszilgatom....! Isten éltesse sokáig a gyönyörű nagylányodat !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drága, miért pityogsz.....?? Szerintem ne parázz, ne aggódj, ne görcsölj !! Minden rendbe fog jönni, rajta vagy az ügyön !!!! Küldök egy virtuális ölelést !!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Niki: jó hír, megint egy normális doki !! Kiváncsi vagyok, mit fog mondani....!

Lafika, annyira édes a kis babszemed !! :lol: :lol:

Képzeljétek, a hulla szívhangja- jellegű hőgörbém ma halvány életjelet mutatott, az állandósult 36,4 C-ről felment 36,6 C-ra ! Úgyhogy sorstársak, van még remény..... :lol: :wink: Istenbizony felviszem fertyre az értékeket, legalább röhögünk egy jót !
zsizsik

Zsizsik, görbét akarunk, görbét akarunk :lol: Még szép, hogy van remény !!! Ezt szajkózzuk állandóan, nem véletlenül :wink:

Szisza, érdekes amit írsz, mármint az Avandametről. Mikor kell visszamenned a dokihoz ? Mozgással, diétával hogy állsz ?

Anyoo, a vizsgálatot az immunológus kérte. Állítólag van összefüggés a helicobakter jelenléte és a vetélések között. Ne kérdezze senki miként, Fülöp doki is csak annyit mondott, hogy ha az orvost érdekli, hívja fel őt telefonon :lol:

Jelentem a körzeti dokim kiszedte a varratokat. A köldökből nem volt egyszerű, itthon nem is ment volna :evil: , már ő is azon gondolkozott, hogy beküld a sebészetre, de végülis sikeresen eltávolította.
Voltam a tüdőgondozóban is, kiderült ,hogy mégsem lehet szedni terhesség első harmada alatt azt az allergiagyógyszert, amit kaptam. Így a szerológiai eredmény után - nézik, nincs-e Chlamydia fertőzés, ami köhögést okoz, valószínűleg azt is abba kell hagyni :? Mindegy, a következő kritikus időszak úgy is aug-szept lesz, addigra meg már babás leszek és a 2. trimesztertől lehet másik bogyót szedni.

és még valami. A körzeti doki is megerősítette, hogy ez a hányinger, gyomorfájás bizony az Adimet miatt van. Pár nap kihagyás is ilyen tüneteket okoz :x

mniki

Norka! Bogi babának boldog szülinapot kívánok! Holnap találkozunk Andinál, de jó, hogy végre személyesen is megismerhetlek!

Lányok, Nagyon köszönöm labor ügyben a segítségeteket, így holnap a vérvételt is el tudom intézni!
lyutka

Sziasztok!

Norka egyetlenem!

Bogikának nagyon boldog szülinapot kívánok.... és valahogy veled együtt könnyezem a mai napot.
Ő a topik babája és Te a topik anyja.
2006.06.06. egy el nem felejthető dátum.

Erőt, egészséget kívánok Neki és Nektek is!

Cupp Mindenkinek!

Jók legyetek! :)
Vendég

Kavicskám, fantörpikus a tickered :lol: :lol: :lol:
Jelezzél már vissza légyszi, hogy megkaptad-e a hosszú irományomat ! Puszi !

Dimet, a holnapi nap még nem tudom hogyan alakul. Egy reggeli tali is beleférne ?

mniki

Gyorsan, mert olyan vagyok, mint a gyalogkakukk..

Itt-ott.... :lol: :lol:

Mniki!
Megkaptam. Néztem is nagyot. :shock: Nagyon nagyot. :shock:

Írtam választ is! :)

Cupp Mindenkinek. Amint időm jobban engedi írok bőségesen és másnak is!

Zsizsik!
Alig várom jövő hónap 7-ét :)
Már tabu az a nap! :)

Lara!
Nyugodtan mehettek, ha a nőgyógyász mindent rendben talál.
Csak tudod... de. 11 és du. 16 óra között tűző napra kimenni tilos, hasat napoztatni tűző napon tilos!
Vigyél kb 20-30 faktoros krémet. Igyál sok folyadékot.
Keressetek légkondis helyet, különben a hőgutta megcsap.
És élvezd a tenger üdítő hüvősségét. :)

És minden szuvenyírt vetess meg a pároddal! (vigyor) :lol: :lol:
Vendég

Kavitskám,és hova mentek nyaralni??????????????????
Vendég

ja, most látom niki,hogy ide írtál. a reggel mit jelent??? :) kb. 8tól fogadóképes vagyok, gyere.

ma olyan nyomi az idő :?

niki, majd a dokinak említsd meg,hogy a varratszedés bonyololtabb volt,mint ő gondolta..... :? :)

zsizsiiiikk, hosszú emiljeimre nem derogál válaszolni???? :D (tegnapira, ma nem írtam.)

védőnő nem cseszett le a súlyom miatt, azt mondja ő nem látja rajtam a hízást, igaz a mérleg igen :? :shock: de azt mondja ez lehet a nagyobb víz visszatartástól. úgyhogy ne aggódjak :) ja, és nála 100/60 volt a vérnyomásom :shock: dokinál mindig 130 :lol:
dimet

BOGI BABÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Lafi, én is beszeretnék kerülni a táblicskuba, ha odaférek még :roll: . Majd ha legközelebb írsz bele. 3x500mg meforal, menzesz változó, Budapest... mi is kell még?

Kép
apple

Lafi, és még ez kimaradt, 26 év, kezdés: 2007.05.03.

Kép
apple

most látom, h priviben kérted! de hülye vagyok!!!! :oops: :oops: :oops: Bocsánat!

Kép
apple

Boginak! Boldog szülinapot picilány :)
Vendég

Apple, semmi gond, azért priviben kérem, mert a tábla a melóhelyen van és hiába olvasom most, mire csinálom,már nem tom, hol kell keresni és ki mit kért.....
A követrkezőben benne leszel
Vendég

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! :D

Feltenném a görbémet ha nem bánjátok!Mit szóltok hozzá?Lehet a mai nap a tüsszőrepedés.Fáj a derakam,a hasam. Kép

Kép

Kép
lecso

Norka!

én is puszilom Bogit szülinapján!! Képet-képet-képet akarunk!!!! Tortásat, maszatolósat, szülinapis képket!!!!!!

Örülnék ha megtalálnák nálad is a végleges okot!

Szisza én tudok ám ugyanilyen macit hímezni, megvan a mintája! :P Ha babás leszel hímzek ilyet a kicsinek, jó? :D

(persze csak Nikié után! :wink:)

Kép

Kép
rejo

Kép

Kép
Vendég

( a tortámon nem röhögni! )
Vendég

Norka!
Én csak Bogit látom....... És Őtündérsége valami fenomenálisan szépséges!!!!

Anyoka! Volt eksön kedden este, adtam emberemnek, ami belefért..... :oops: :oops: :oops: Aztán sajna tegnap reggeli hőm után este elkezdtem a Norcolutot, semmi értelme nem lett volna tovább várni. Legalább lesz egy hormonlaborom, mire Tűű dokihoz megyek. Naggggyon unom már magam, de legalább a nap süt! :)
Vendég

Norka, annyira édes Bogika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én még tortát sem tudok csinálni, szóval bőven előttem vagy, mert én még csak hasonlót sem tudtam volna.....sajnos.......
Vendég

Fúúú Rejó!

Az a macis hímzés nagyon klassz lenne!
De kedves vaaagy!

Mniki: ma megyek este Tűű dokihoz kiváncsi vagyok, hogy mit mond. Ő nagyobb reményeket fűzött az Avandamethez.
Diéta nekem nem megy emellett a gyógyszer mellett. A mozgásról meg most inkább ne beszéljünk. Egy kicsit leálltam vele, nagyon fáradt vagyok, amióta szedem a meforal helyett, meg depis. Fogalmam sincs, hogy mi van.....

Ez a varratszedés nagyon gázvolt! Még szerencse, hogy túlestél rajta....ilyen b..rom orvost!

Mindenkit pusszantok! Kismamik pihenjetek, helyettünk dógozó nők helyett is!

Dimet: látod? az ember hajlamos parázni a súlya miatt, de akkor hál istennek minden rendben. Dimet, akinek hatott az adimet!!!!

Norka: a tortát észre se vettem! Különben is belefekvős nem? :lol:
szisza30

norka, nagyon jó a bogi tortástul együtt :D iylen torta kell egy egyévesnek, amiben lehet durkálni :D
annyira édes pofija van :) nem győzitek majd a pasikat elhesegetni mellőle.
fú, lányok belegondoltatok abba, hogy vajon pl. norka fel fogja tenni ide majd bogi 18. szülinapi képét???? :lol: vajon addig kitartunk itt??? :D vagy majd ellaposodunk?
na, jó. ma filozofikus vagyok. majd nikit lefárasztom, ha jön :lol:
pááááá
dimet

10-11 kiló plussznál tartok :? ez van. azért aggódok, mert MINDIG ÉHES VAGYOOOOOKKKKK.......

megyek kertészkedek egyet.
dimet

Norka: Nagyon jó ez a kép! Imádom azokat a képeket, amin az 1 éves gyerek nekiugrani készül a tortának. :) Ja, torta ügyben én sem vagyok egy profi, de amibe bele lehet "ugrani" az nem mindegy, hogy milyen? A lényeg, hogy csokis legyen, mert az látszik a fotón is a gyerköc arcán :D Gondolom nagyon tetszett neki, hogy végre beletipicskolhatott az ételbe. Nagyon gratula neki még1x!

Tükörvíz: Sajna nincs pém a hőm szerint sem, meg nem is éreztem, szóval ezért nem értem az egészet. 10-12 napja van ez a hváladék, ami ugyan nem vagyok szakértő, de nem biztos, hogy jó. Mind1, holnap kiderül mi lesz, majd reggel tesztelek egy negatívat, mert norcolut tuti lesz most már... egyébként mi újság ma? Várom már a holnapot ;)

Dimet, ne aggódj, lehet hogy tényleg csak a vízvisszatartás miatt tűnsz most kicsit "nagyobbnak". Majd a szopi alatt le fog menni, időd sem lesz annyit az evéssel foglalkozni és a pici is elfogja venni a fincsi anyatejjel a többletsúlyod nagy részét. Ha éhes vagy egyél gyümit, az biztosan nem árt. A kertészkedés is jó ötlet - persze csak óvatosan-, hiszen legalább mozogsz egy picit ;)

Zsizsik: Görbéd? Tölsd csak fel, had lássuk! :)

Mniki: hihetetlen, hogy egyes orvosok mit meg nem engednek maguknak. Szerencsére sikerült kiszedni azokat a varratokat, borzasztó, hogy az embert ennyire kiszolgáltatottá teszik... Nem morgolódom már csak megjegyeztem....

Lafi, lara: Hogy vagytok?

No, én el dolgozni, de majd még jövök.

Pussza

Kép

Kép
bettica

Szerintem ki fogunk tartani...

Dimet 30 hetesen én is 11plusznál jártam pont. Aztán az utolsó 2 hónapban már csak 2 jött fel. Ebben a melegben már nem fogsz elhízni. Adimet abbahagyása hülyeség volt mondjuk. :? Most ez a legkritikusabb időszak cukorszempontból.

Ma Bogi gyerekszemészetre megy, mert a kancsalabbik szeme gyengébb is, mint babaszemésznél kiderült, hogy valami jót is mondjak.
A másik, hogy a hátával nem akartam eddig foglalkozni, mondván, csak elmúlik, de ott van egy csúnya értágulat a lapockája mögött, ami egyre nagyobb. Tegnap a dr.nő kedvesen megvigasztalt, hogy ha nem csökken, 1 hó múlva mellkas UH és mehetünk a sebészetre, hogy kiműtsék. De a szülinapra való tekintettel elnapoltam a kérdést.

Lányok utoljára kérdezem...

Ma este 6 órára diétás csoportba nem akar valaki elmenni?!?! Ugyanis az, hogy én megjelenek-e, hajszálon függ, így egy hely van még!
Magyarázat: kérdés, mikor végzünk a gyerekszemészeten, aztán hogy az apja mikor tudja átvenni a kisasszonyt 6 óra előtt, ha eleve vidéken van (mint tegnap kiderült). Jó esetben minden összejön, de az is lehet, hogy csak négyen lesznek a csoportban. :(
Tehát ha valakit érdekel egy kis tanácsadás (1 óra), legyen szíves menjen el, utólag beküldheti az anyagokat is, és egyénre szabott mindenfélét is kap. Akik már voltak, azt mondták, nagyon megéri.
Vendég

norka, adimet szedése megoldva :) felírta a házidokim, csak egy evésnél maradt ki.
dimet

Bogi babának utólag is bodog szülinapot kívánok!!!
Egyébként tiszta anyja a gyermek!Látom a csokitortát is nagyon szereti. :lol:

KépKép

KépKép
okr

Boldog szülinapot Bogi :)
Kép
Vendég

Dimet!

Fehér köpeny hipertónia????? :twisted: Legközelebb menj te is fehér köpenyben! :wink:
Valszeg tényleg vízvisszatartás!
Ha már terhesen lett volna digitális gépünk, akkor most fel tudnék tenni neked egy képet a Világ Legrettenetesebben Narancsbőrös Combjáról! Én birtokoltam. :oops: De szülés után pár hónappal elmúlt!!!! :D
Éppen a minap mondtam a páromnak, h. mostanra kb. 80 %-os biztonsággal előre meg tudom mondani, h. mekkora gyerek fekszik a babakocsiban, pusztán az anyuka felkarja alapján! :lol:
Az elején ugyanis sonka és lóg és lötyög, aztán ahogy emelgetni kell az egyre növekvő bébit, a háj kezd valamelyest izommá alakulni!
Szóval a Kismama újság szerinti 10-12 kilós hízás szerintem erősen alkatfüggő!
A végén meg tényleg farkaséhes az ember lánya, de szerintem ilyenkor már egyrészt a pici zsírja épül, másrészt a te szoptatós zsírtartalékaid is! De az le fog menni a szoptatás alatt!

Apropó! Szoptatás: Kezdj el elolvasni minden fellelhetőt a szoptatásról, mellrehelyezésről, mert lehet, h. pont nem lesz segítőkész csecsemősnővér a közelben az első alkalomnál! LLL-nek nem kell minden szavát szentírásként venni, de azért azt elismerem, h. ebből a szempontból vannak jó ismeretterjesztő anyagaik! Nekem pl. a védőnő adott egy többoldalas összefűzött anyagot, kérdezz rá a tiédre, hátha neki is van!!!

Babakelengyével hogy álltok?

Norka!

Belefekvős tortának az ilyen a jó! Képzeld el a bolti, kemény csokimáz hogy ropogna! :lol:

A szeme miatt ne aggódj!
Sajnos az emberi agy olyan, h. a zavaró kép kiküszöbölése érdekében kiiktatja a kancsal szemet, és sajnos idővel az ténylegesen vakká válik, de ti időben elmentetek dokihoz így megállítható a folyamat!!!!! Valszeg egy kis szemtakaró tapaszt fog kapni, amivel leragasztják a jó szemét, h. kénytelen legyen a rosszabbikat használni. Pár hónap alatt be fogja hozni a lemaradást!!!!
Az más kérdés, h. mennyivel gyorsabban fogja leszedni a tapaszt, mint ahogy te felragasztod :twisted: , de ezzel kapcsolatban kérdezz rá a szemorvosra, h. mi a megoldás!!!!

rambóka

Rambóka: Te jó ég! Lassan már Gergő is 1 éves lesz!

Okr: rég láttalak mi újság? Jól vagytok?
szisza30

Sziasztok !

Norka, ha nem mondod, nem is nézem meg közelebbről a tortát :lol: Látszik ,hogy mennyire élvezte Bogi a kóstolást :wink:

Szisza, nagyon kíváncsi vagyok, mit sikerül Tűű dokival beszélned. Lehet neked több idő kell, vagy más állhat a háttérben ??
A diétát megértem, nekem sem megy, bár egyenlőre azért küzdök, hogy visszatornázzam a -2 kg-ot (tudod, nekem inkább hízni kéne :lol: ), de ilyen étvággyal nehéz lesz :?

én paff vagyok a gyomorfájástól, enni szinte semmit nem bírok. Ma egy fél tányér gyümileves után még rohannom is kellett.. van, hogy görnyedek annyira görcsöl, csak nem tudom ez valóban az Adimettől van-e ? Már lecsökkentettem 3x 625-re, lehet az lesz a vége, hogy 3x500-ra megyek vissza és nagyon fokozatosan emelem újra. De azt nem hiszem el, hogy 3 nap kihagyás miatt van :evil:

mniki

Dimet, norka én is 12 kg-nél tartottam 30 hetesen, és 22 kg lett belőle a végén! :lol: :lol:

Szóval ez is alkatfüggő, valaki a végén szedi fel a még többet, az utolsó két hónapban! :lol:

Szisza kiváncsi vagyok mit mond tűű doki. Tuti avandamettől vagy fáradt és depis, nem?

Csomagolok. Mégse vasárnap indulunk, hanem szombaton, megalszunk Németországban szombat este, apát sikerült rávennem, ha 14 óra csak tisztán a vezetésidő megállás nélkül, akkor kicsit horror lesz az út, megállni pedig muszáj, de akkor egy napig is eltart míg odaérünk...

de nehéz volt rávennem... :twisted: egybe le akarta nyomni az egészet. csak mondtam neki, ha reggel ötkor indulunk, akkor este 11-kor érünk oda. ha nincs dugó. és nincs sor a határnál.

én nem tudom, időérzéke mint a halaké.

ja, három hétre megyünk, de első két hétben lesz net, majd bejelentkezek, hogy megvagyunk, odaértünk!

Kép

Kép
rejo

hali
ma kicsit megijedtem, de szerencsére nem vagyok parázós típus :D
elmentem wc-re, és észrevettem,hogy barnázok......de nem erős. nnnagyon minimális. de megijedtem. nem görcsölt semmim, semmi tünetem nem volt. felhívtam a dokit, mondta ő siófok felé tart konferenciára, de menjek be a kórházba, felhívja az egyik dokit, keressem őt. bementem. de végül összefutottam az én dokimmal,mert visszahívták vmi rosszullét miatt, és megvizsgált engem is. de semmi gond. zárt a méhszáj, minden okés. mondta,hogy emeljem a magneb6ot. és feküdjek. feküdtem egész nap. néha keményedtem, többet,mint szoktam. de már elmúlt minden. de pihizek még. férjem hazajött hamarabb melóból, főzött spenótos durumtésztát :) jóvót.

úgyhogy minden okés. nem akarok még szülni :D
és rambóka kérdezted: BABAKELENGYE MÉG SEHOL SINCS!! basszus :D ideje elkezdeni csinálgatni. vásárolgatni.

és valóban fehérköpeny szindrómám van :lol:
és melegem is van.

rejo ne ijesztgess :D

remélem minden rendben van mindnekivel!!!
niki, írtam neked privit. pááá
dimet

dimet: ne ijesztgess minket. Tessék csak pihenni, lábat lógatni ;)

rejo: jobb is ágyban aludni, mint a kocsiban szundítgatni... Meg ha egy kis időtök lesz, akkor a pihi helynél is tudtok egy picit nézelődni, bár mondjuk az embernek nem igen szokott ilyenkor sok kedve lenni ehhez a programhoz.

Kép

Kép
bettica

Norka drága!

A lányod nagyon tündér a maszatos kis pofikájával :)

A tortádat pedig nagyon megkívántam. :oops: Szerintem baromi jól néz ki.
Nagyon csokis süti ehetnékem lett! :lol: Komolyan...

Lafika!
Majd beszámolok a lehetséges nyaralási helyekről. :)

Dimet!
Szülni TILOS! Kép legalábbis egyelőre.

Rejoka!
Érezzétek jól magatokat! :)

cupp azoknak akikhez nem szóltam. :)
Vendég

Rejo!

És Johanna mit fog szólni mindehhez?
Nálunk már az is gond, ha a ded délelőtt nem tud aludni a szokott idején! Ti hogy fogjátok megoldani?
Meg rohadt meleg is van!
Én tutira nem mernék most ekkora útnak nekiindulni! :shock:

Csajok!

Ha vki a Mátrába akarna menni nyaralni, tudok egy nagyon tuti panziót, olcsó és nagyon barátságos. Úthoz közeli, de végtelenül csendes. Fenyő bútorokkal van berendezve, van hűtőszekrény a szobákban, van domestos a fürdőben (ha ki akarnád fertőtleníteni, az amúgy ragyogóan tiszta zuhanyzót!), lehet a kertben sütögetni, és a konyhában van bekészítve forraltbor-fűszer szar idő esetére! :)
3 éve voltunk ott, de bármikor visszamennék, ha nem lenne olyan messze tőlünk! Gyönyörű a környék és marha nagyokat lehet kirándulni! A tulajok nem ugatnak bele a pihenésetekbe, de minden kívánságot teljesítenek. Isteni a hely!

http://www.belfoldiutazas.hu/szolgaltat ... 06&lang=hu

rambóka

Niki, egyél vajas kekszet, ropit, ez bár vmennyire bennmarad!

Rejo, jó lesz a változatosság! Időérzéke az én uramnak sincs. Néha úgy tervezi a napot, mintha az 40 órából állna.

Dimet, pihizz ezerrel! Még jó, h ilyen gyorsan meg tudott nézni az orvos és megnyugtatott.

Norka, Bogi baba és az a vidám arc! Remélem együtt fújtátok el a gyertyát és kívántál vmit :wink: !

Pusszancs Mindenkinek! Jön a 7vége :lol: :lol: :lol:

Kép
apple

Tükörvíz, holnap péntek :lol: :lol: :!: :!: Teszt :?: :?:

Kép
apple

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?