Dimet!
Fehér köpeny hipertónia?????
Legközelebb menj te is fehér köpenyben!
Valszeg tényleg vízvisszatartás!
Ha már terhesen lett volna digitális gépünk, akkor most fel tudnék tenni neked egy képet a Világ Legrettenetesebben Narancsbőrös Combjáról! Én birtokoltam.
De szülés után pár hónappal elmúlt!!!!
Éppen a minap mondtam a páromnak, h. mostanra kb. 80 %-os biztonsággal előre meg tudom mondani, h. mekkora gyerek fekszik a babakocsiban, pusztán az anyuka felkarja alapján!
Az elején ugyanis sonka és lóg és lötyög, aztán ahogy emelgetni kell az egyre növekvő bébit, a háj kezd valamelyest izommá alakulni!
Szóval a Kismama újság szerinti 10-12 kilós hízás szerintem erősen alkatfüggő!
A végén meg tényleg farkaséhes az ember lánya, de szerintem ilyenkor már egyrészt a pici zsírja épül, másrészt a te szoptatós zsírtartalékaid is! De az le fog menni a szoptatás alatt!
Apropó! Szoptatás: Kezdj el elolvasni minden fellelhetőt a szoptatásról, mellrehelyezésről, mert lehet, h. pont nem lesz segítőkész csecsemősnővér a közelben az első alkalomnál! LLL-nek nem kell minden szavát szentírásként venni, de azért azt elismerem, h. ebből a szempontból vannak jó ismeretterjesztő anyagaik! Nekem pl. a védőnő adott egy többoldalas összefűzött anyagot, kérdezz rá a tiédre, hátha neki is van!!!
Babakelengyével hogy álltok?
Norka!
Belefekvős tortának az ilyen a jó! Képzeld el a bolti, kemény csokimáz hogy ropogna!
A szeme miatt ne aggódj!
Sajnos az emberi agy olyan, h. a zavaró kép kiküszöbölése érdekében kiiktatja a kancsal szemet, és sajnos idővel az ténylegesen vakká válik, de ti időben elmentetek dokihoz így megállítható a folyamat!!!!! Valszeg egy kis szemtakaró tapaszt fog kapni, amivel leragasztják a jó szemét, h. kénytelen legyen a rosszabbikat használni. Pár hónap alatt be fogja hozni a lemaradást!!!!
Az más kérdés, h. mennyivel gyorsabban fogja leszedni a tapaszt, mint ahogy te felragasztod
, de ezzel kapcsolatban kérdezz rá a szemorvosra, h. mi a megoldás!!!!