Új privát üzeneted érkezett!

Na, megint nem jött be egy darabig az oldal.

Egy LLL-es barátnőm kért meg, hogy ajánljam ezt az ismerőseim figyelmébe! Gondolom elmenni nem tud senki, de az oldal is sok érdekességet tartalmaz:

http://www.szoptatasportal.hu/node/941

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ildi!
Ez nagyon szép volt!Pityeregtem is közben

Én nem tudom még mindíg nem félek de biztos azért mert nem tudom mi vár rám,de ha ott leszek bizti befogok pánikolni


megvolt a második bejelentkezés :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Ildi! Köszi a történetet! Én is pityeregtem rajta.

Katlina! Hidd el nem fogsz bepánikolni! Nem lesz rá időd! Teljesen más dolgokra fogsz figyelni.

Hát Ildi, majdnem kedvet csináltál még egy szüléshez! :mrgreen:

Jaj, annyi mindent szerettem volna írni, de kiment a szivacsból... :roll: Még mindig Ildivel szülök...

Na sziasztok!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

 
 

Ja, tea témában: a víz vagy Jana vagy Humanna nálunk, tea pedig a Hipp-es granulátum.

Volt, hogy Balázs sem produkált nagy dolgot, de a második nap végére mindig megoldotta. Mikor kapta a 2 hónapos oltást, mondta a doki, hogy megelőzéskép egy fél kúppal örvendeztessem meg a kicsit. Hát hagy ne mondjam, hogy az ujjaim között olvadt el...

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hú de genyó. Alig akart beengedni!

Katlina, amikor én Ancsikát szültem, egyáltalán nem féltem a szüléstől, valószínű igazad van, mert nem tudtam milyen is az. Úgy is mentem be Imikét szülni, hogy nem is olyam borzasztó és lám jól kiszenvedtem vele, pedid szinte percre pontosan annyi ideig tartott, mint Ancsikánál.
N de azért nem akarlak megilyeszteni, mint már írtam, még sgyszer bevállalnám.

Simogasd sokat a pocid, nagyon fog hiányozni!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Olga!
Volt hogy nekünk is kellet kúpozni. Egyik alkalommal be is toltuk a popójába, kb 10 perc múlva ki is jött... a kakába volt beágyazódva a kúp, mint egy kis rakéta. Persze nem volt lehetőség elolvadni... :lol: Majd megszakadtunk a párommal a röhögéstől... :lol:

Ildi!
Én is be vagyok tojva a császártól, pedig tényleg az ember azt hinné, hogy csak az ismeretlen dolgoktól tudunk félni, de hát úgy tűnik az ismerőstől is majd betojunk... :oops: Legalábbis én tutira...

Itt most ment el egy nagy zuhi! :shock: 8)
szilbee
 
 


Szió!

Nóri!
Köszi szépen,ki fogom próbálni!(csak nem tudom mikor lesz hajlandó inni... :? )Írok majd ha lesz eredmény:)))

Most lehet rettentő hülyeséget fogok kérdezni.....de tegnap este már megkörnyékezett EGY SZÚNYOG! Én hülye meg itt vadásztam alvás helyett,nehogy már az én gyerekemet megcsípje!!!!!!! El is battyogtam a boltba és vettem elektromos sz.irtót.
Szóval a konnektorba dugható szúnyogírtó nem árt a babának??
Konkrétan ez van ráírva:
Érzékeny személyek (gyerekek,asztmában szenvedők, stb) na ez is mi az hg STB??? hosszantartóan ne használják a készüléket!
Vélemyényetek??
Ja és azon kívül hg - mindenkinél sz.háló van - nálunk még nincs.

Ildikó!
Nem semmi hg ennyivel a szülés után azt mondod hg mégegyszer bevállalnád!!!!! Én még most kezdek magamhoz térni ebben a témában! Ez nem úgy van hg többedszerre sokkal könnyebb???? Azt mondják.....

fanna3
 
 


Hát igen mostanában egyre többet gondolok arra hogy már itt a vége,és nem sokára a kezemben lesz a kisfiam,és nem a pocakomban,valahol szokatlan lesz mert már úgy összenőttünk,mármint pocak és én,mert szerintem ez egy teljesen más világ,és biztos hiányozni fog a pocakom :D


Itt a viharnak nagyobb volt a hangja mint az ereje,éppen csak pár csepp csepergett

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Itt is volt vihar, szó szerint szaladtunk haza az oviból. Áll a víz a játszótéren, így apa és fia társasjátékoztak, én meg másfél órát vasaltam... de még nem vagyok kész vele, és a következő adag már szárad!

Fanna, nem hülye kérdés, anno én ezzel azt hiszem pont itt a Babaneten fordultam szaktanácsadóhoz. Nekem akkor nem ajánlották a csecsemő szobájába, inkább valami "háló"-félét a kiságy felé. De itt annyi, de annyi szúnyog van, hogy végül mi azóta is elektromos riasztót használunk.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Katlina, teljesen megértelek! Csongi születése után is sokszor a hasamhoz kaptam, és iszonyúan hiányzott a rugkapálása. Annyira megszoktam, mert Csongi éjjel-nappal rugkapált! Már akkor mondtam, hogy focista lesz ez a gyerek :lol:
De aztán megszokod ám, jó érzés a picurkát kézben tartani!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Fanna!

Maga a szülés, tehát a vajúdás, a tágulási szak sokkal rövidebb, de a fájások sokkal keményebbek. Igaz nekem a kitolási szak a gátvédelm miatt lassabb volt, de talán ezért is éltem meg sokkal frenetikusabban. Még most is bevállalnám, bár már nem sok esély van rá, hiszen már így is túlteljesítettünk.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jelentem még egyben!!! :D :D

Délben nst!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Csak egy rövid bekukk, mert nem tudom szó nélkül hagyni

Ildi!
Fantasztikus a szüléstörténeted! Nekem is párásodott a szemem! Nagyon megható volt, igazi anyai szívszorító!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Megváltozott a kiírásom a mércén!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Jelentjük a tea bepuszilva :lol: várjuk a hatást!

Katlina!
És azon kívül hogy érzed magad?

Balwin és te??

Évi!
Akkor jó....:) köszi

fanna3
 
 


Fanna! Remélem jót tesz majd a tea a pincurinak!! Jutott eszembe, hogy van olyan tea is, hogy Babamosoly. Azt is adtam Lilcsinek egy ideig. Ezek mind teakeverékek, kamilla, édeskömény, meg mittomén mik még. Lilcsi nagyon szereti, én meg még a kamilla szagát sem bírom.
Amúgy nekem is akkora és iolyan jó élmény volt a szülés, hogy a szülőágyon azt mondtam, hogy akár jöhetne is a következő!! Én teljesen beleszerettem a szülésbe is és a terhességbe is. :cry: :lol:

Ma a drágám lefejelte az ajtófélfát. Lett egy hatalmas púp a homlokán, mintha egy szilvamag lenne a bőre alatt, azon meg egy lila csík :cry: :cry: :cry: . Ordított szegényem, de lehet nem is annyira a fájdalomtól, mert amikor a fagyasztott spenótot tettem a púpra, akkor üvöltött a legjobban. Korán reggel ezzel indítottunk. És az benne a pláne, hogy amikor megnyugodott már, akkor meg én kezdtem el szédülni, meg émelyegni. Biztosan akkorra esett le a vérnyomásom, hisz úgy megijedtem én is, egy zabszemet nem lehetett volna nagykalapáccsal beverni a fenekembe...Pedig még mennyi ilyen baleset lesz! Ennek meg még vére sem volt, mégis rosszul lettem. :oops: Anyának is edződni kell még...

Katlina! Írjál, mi volt nst-n! Ne szüljél még ma, legalább a Róbert napot várd már meg!! :lol: :lol:

Balwin! Nagyon hallgatag vagy!! Vagy állatkertben vagytok? :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Itt, itt :)

Ildi, köszi a szüléstörténetet, megható volt :)

Ivás téma: nem akarom én csurig inni magam a szülőágyon, de fájások ide vagy oda, nekem semmi nem vonná el a figyelmemet a szomjúságról :? Megértem azt is, hogy ha műtétre kerül a sor, akkor rizikós lehet...de máshol ezt miért tudják megoldani?! Namindegy... Egyébként azon húztam fel magam, hogy direkte rákérdeztem, hogy mikortól nem lehet inni, mire azt a választ kaptam, hogy ha belépünk az ajtón (a 7. emeleten...nem a szülőszoba ajtaján!). Bazz...onnan még 12 óra is eltelhet...

Elin, nem, az állatkert még mindig a “majd” kategória :wink:
Jujj, púp :( Küldöm a púplohasztó manókat Lilcsinek :wink: Najah, meg kell edződni az ilyen balesetekhez...

Hm, ahogy itt görnyedek, kislányom beseggelt a jobb mellem alá...ollan édes :D Hát még milyen édes lenne, ha ki is akarna mán gyünni... :roll: De még semmi jel... Pedig nekem szülhetnékem van!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Húúúú Szegényke!!!! Odaértek Balwin manói??? :lol:

Nóri dejó hg felhoztad.....már annyiszor akartam kérdezni,csak néha lötyög a káposztaléééé......a te szüléstörténetedet olvashatjuk vhol???? Kértem a patikában babateát és itthon vettem észre hg Mecseket adott. Dehát ez gyógytea!!! Mindennapi használatra csak nem jó!Nem szeles állandóan még ő se! Azt a Naturlandosat hol lehet kapni?

Judit!
Ugye mennyire erős ez a mennyünk má szülni!!!!!!
Nekem két hétig volt ilyenem :lol:
Az utolsó pénteki nst-után mondtam is a páromnak hg ma még visszajövünk....kicsit tolódott mert hajnal lett belőle:)
Irígyellek!!!!!! Én mág ma is érzem néha hg rúg.......

fanna3
 
 


Fanna: Babanet Társalgó » Lakóhely szerint » "Újra Szolnoki kismamik" - 5 oldalon van a történetem. :lol: Meg előtte is le van írva végig, mikor, mi volt velünk...

Egyik ismim is a Mecsek teát itatta a lányával, nem baj az, hogy Nimi nem szeles... A Naturlandos teát az Intersparban vettem. Néha van akcióban, akkor 2-t adnak 1 áráért, ötszázakármennyi. Herbáriában is árulnak, de marha drága!! :evil: A Herbáriás Gyerekteát meg a DM-ben veszem. Az meg 350 körül van.

Judit: én sose tudtam, melyik része merre van bennem :oops: ? Azt hiszem, Vica tett fel régen olyan pocakképeket, hogy az eszünk megállt, úgy dudorodott neki ki Attilája....

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Szeretem olvasgatni (néha babácskámmal a kezemben) amit írtok.

Fanna3![/color]

A vape, raid stb hatóanyaga a d-alletrin.

[color=red]Ez emberben lehetséges rákkeltő, hormonmoduláns piretroid vegyület. Az Eu-ban és Magyarországon mint növényvédőszer már 2003-óta tiltott vagyület.


Úgy gondoltam, hogy jobb ha tudjátok.

Üdv. MIndenkinek!

Szonja és Kati

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati! Te a Lakóhely szerinti topikba írtál idáig? Mindenesetre Isten hozott nálunk is! Nagyon otthon vagy Raid témában! :shock:
Gratula a két csajszlihoz!

Katlina! Itthon vagy? Vagy már haza sem engedtek NST-ről? Nagyon fain a felíratod!

Nóri! Sajnálom Lilcsikét! Istenem, az én szívem is összeszorul, hát akkor mi lesz majd a mi fiúnkkal! (Bár a múltkor annyira labdáztam vele, hogy sikerült homlokon találnom... :oops: )

Fanna! Esetleg a Hipp-eset is kipróbálhatod, ha gondolod, bár azt hiszem 4 hónapos kortól ajánlják. Abban is van szélhajtó hatású gyógynövény.

Na felébredt Balázs.

Üdv mindenkinek!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Itthon vagyok!
Dokibácsi megvizsgált azt mondta hogy szépen tágulok,a gyerek teljesen beágyazódott és lennt van!

ami érdekes volt!!
Kérdeztem hogy akkor péntek második nst?!
Erre ő mondta hogy szombaton hívjam és akkor csináljuk mert akkor ügyeletes egész nap benn van,de ebből hétvégén de jövőhét elején gyerek lesz

Na most utána filóztam hogy szombaton nehogy úgy legyen vele hogy úgy is ott van egész nap akkor én is legyek ott,hát nem tudom majd kiderül

de most ahogy megvizsgált utána szólt is hogy ne ijeggyek meg de véregetni fogok,és úgy is lett ez természetes???????? :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! :lol: Igen, ez természetes! Jön kifelé a nyákdugód!!! Nemsoká babázhatsz... :lol:

Juj, de izgi megint a helyzet :lol: !!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Katlina, még egészben
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ mekkora pocak! :D
Hát akkor már tényleg nincs sok hátra!! :D 8)
szilbee
 
 


Köszi Elin!
Majd ha meglesz a bébi akkor majd róla is küldenék ha nem baj :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Csak nyugodtan!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Egy vizsgálattal el is intézte :?: :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Kalina!
Doki mit mondott, mennyire vagy tágulva?
szilbee
 
 


Mármint mit? Az csak egy dolog, hogy távozik a nyákdugód. Van, aki hetekkel utána szül, de én 2 napra rá. De mesélték, hogy akik túlhordták a babát, lent hurcolászták a kórház parkjában a padokat, hogy meginduljon a szülés, pedig az ő dugójuk már hol volt...?
A barátnőm meg azt sem tudja, mi az a nyákdugó, ő nem találkozott vele... :oops: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


2újjnyi
szegénykének olyan közel lesz a szüli és a névnapja :cry:

Én mindíg úgy gondoltam ha távozik a nyákdugó utána napokon belül szülök,de hát akkor nem nagyon így van :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


2 ujjnyi?? Az klassssssz :wink: !
A nevet még meggondolhatjátok!!...na jó, ez csak egy rossz poén volt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri!!!! :roll: :D :D


Katlina!
Hallod!!! Szerintem készülődj!!!!! :)
Nekem nyákdugó hajnal 1-kor over és Baba du. 3-kor!
Áh,nem lesz a soká!!! 2ujjnyi....4 és félnél szülnek!Legalábbis én.
Cuki a fotód!!!

Szóval Nóri elolvastam a történetedet (addig itt termeltetek) és olyan józanul pontosan írtad le az egészet!! Én ezt a csusszanós-toccsanós dolgot a végén teljesen elfelejtettem,milyen igazad van! Örülök hg így utólag is de elolvashattam :) És annak is örülök hg nem kapcsoltattad ki a netet!!! Na kiömlengtem magam Neked!! ----ezaz udvarlás része volt-----

IZGI VAN!!!
Katlina ha mégy otthonról azért majd jelentkezz be!!

fanna3
 
 


Ja Kati74!

Akkor ti mivel oldjátok meg a dolgot,ha egy kósza állat beszabadul???? Addig kergetitek???? :lol:

Ez elég gáz!! De ha egy részt be van tiltva,akkor más termékbe hg rakhatják bele? Meg ha már ott van hg forgalmazhatják? Mo. hülye kérdés?

fanna3
 
 


Ezt én is érdekesnek tartom, hogy be van tiltva, mégis használják, és valami hivatal nem szól bele...nagy itt az ellentmondás :evil:

Fanna! :oops: Ne hozz zavarba! És nem volt utána vagy 5 hónapig netem, majd beledöglöttem :cry:
És akinek szóltam szülés előtt "szomszédomnak", az tul.képp a Vona Ildikó volt ám!! :lol:

Remélem, nem hoztad rá Katlinára a frászt... :oops: :lol: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Hát ha idáig azt írtam hogy nem félek azt hiszem már most kezdek kissé félni az ismeretlentől!

Nóri elolvastam a szüléstörténetedet,és ha kérem bekapcsolják a rádiót :?:

Kép

Kép
katlina
 
 


Igen!! Pláne úgy, hogy apa is ott lesz! Ugyanis amelyik ágyon én szültem (a legelsőn a bejáratnál, vagyis a vajúdó felől az 1.), ott nem is volt rádió, csak a következőnél, ami körbe volt függönyözve. Az már apás szüléses volt, vagy hogy is mondjam :shock: . Sőt, én még cd-t is írtam, de elfelejtettem azt is bevinni :oops: , lehet, azt is betették volna? De ebben nem vagyok biztos...

Ne félj Katlina! Klassz lesz :lol: De komolyan.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Brühühühü...énisénisénis akarok szülniiiiii Kép

Elin, lehet CD-t vinni, monták hétfőn :D Elolvaslak én is :)
Egyébként én is csak sejtem, hogy a feneke, mert ugye azt tudom, hogy fejvégű, és nagydarab, kerek valamit nyomott ki a mellem alatt, szóval kizárásos alapon csak a sejhaja lehetett :wink:

Katlina, tessék mosmár minden percről beszámolni! :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Csajok! Nagyon szurkolok! Olyan izgi!Csatlsakozom Judithoz: én is szülni akarok! :lol: :oops:
Katlina! Nincs már sok hátra! Csajok nem kellene fogadást kötni? :lol: Szerintem Robika 2 napon belül meglesz! Ja, és nagyon boldog névnapot Robcsinak!
Nagyon szép vagy pocakosan Katlina!

Judit! Te NST? Vagy doki? Vagy valami? Neked is ott a felíratod!

Mindkét babuci nagyon ügyes, hogy ilyen sokáig bent maradtak még a pocakban. Szépen gyarapodnak, növögetnek! Hétvégén már mind a ketten babáztok!

Én meg most, ugyhogy sziasztok!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Balwin, Katlina!
Már nagyon a finishben vagytok! Nagyon szurkolok nektek, hogy minél hamarabb a kezetekben tarthassátok a babucitokat!

Fanna!
Éhgyomorra a sima víz is hashajtó hatású, meg a natúr kamilla. Nálunk mind a kettő gyerek ilyen, családi örökség! :oops: Valszg én vagyok a bűnös. :cry:
Hogyha végképp nem megy egyik sem, akkor glicerines végbélkúp, bár azt írta valaki, ha jól emlékszem.

Na és, hogy védjen a mundér becsületét (A férjem, tizen éve méhész, na meg vegyész, szóval egy kis tudományos magyarázat)
A mézben nincs baktérium. Viszont ha mindenféle kezelésen, gondolok itt melegítésre, átesne, akkor tulképpen elveszítené hatásosságát, hiszen kiölnéd belőle azt 190 féle tápanyagot, ami miatt egyedülálló termékről beszélünk. Mivel glükózt, fruktózt tartalmaz (csak gyümik, meg méz), egyszerű cukrokat, így sokkal hasznosabb a szervezet számára, mint az összetett cukor, amihez még egy sor egyéb más is kell, a lebontáshoz. Így már a méz a szádban bomlik, kevésbé okozva akár fogszuvasodást is. Nem beszélve arról, hogy az arcodra, hajadra kenve is csodákat művel. Én akár fürödhetnék is benne, annyi van, de mivel száraz bőrre javasolják a pakolást, így én még nem csináltam.
Propagálás:
Bolti mézet ne vegyél, hisz az átesik minden fajta kezelésen, és hígítják, mert még úgy is belefér az itthoni szabványba. Csak termelőtől érdemes, hiszen az közvetlen a kaptárból kerül az asztalodra. Természetesen ha valakinek kell méz, nagyon szívesen viszünk. Többfajta is van, akác, selyemfű, repce, napraforgó, és vegyes.
Grétinek mi egy éves kora után ízesítettünk vele, és akkor is csak fajta mézzel, nem vegyessel. A virágportartalma miatt mondják, hogy allergizálhat.

Betty!
Nagyon sok boldog szülinapot, így utólag is, és gratula a sikeres vizsgáidhoz. Én még sajnos egyen sem vagyok túl, majd a jövő héten kezdem!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Nóri! Olyan jót nevettem a szüléseden! Már bocs, de gondolom tudod mely részein... :oops:

Judit! Kösz a mézes infókat! Szégyelem, de olyan mézeket soroltál fel, amit még soha nem hallottam... :oops: Pedig én kéthavonta veszem a mézet, igaz boltban, de ezek után biztos nem!

Amúgy meg a pár hónapos anyukák "szégyeljék" magukat, hogy így dugdossák előlünk a gyönyörűsékeket! Hát mióta könyörgünk már a képekért?

Katlina és Judit miatt amikor csak tehetem bekapcsolom a gépet, annyira izgulok! :P

Na üdv!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Nem akrtam senkit rémítgetni a szúnyogriszókkal kapcs-ban. Én is úgy jutottam ilyen infóhoz, hogy anyukám amikor tette bele a folyadékot a szúnyogrisztóba kicsit kifolyt de ezt elfelejtette és az arcához ért. Hiába mosta már később le, órákkal később, gennnyes hólygok kíséretében feldagadt az arca. Ügyelet lett belőle. Ezek után folytattam kutató munkát és írtam le Nektek az infót.

juhaszolga! Igen, eddig a szolnoki kismamikba írogattam néha. Köszi a gratulációt.

Balwin! Én nem kérdeztem meg, hogy ihatok vagy nem mert úgysem engedték volna meg. Vittem be vizet és amikor nem látták kortyolgattam. Annyira jól esett.

Katlina! Hogy, Te milyen csini kismami vagy! Majd egyszer ha megengeded a nyár vége felé amikor Kőtelken leszek akkor felhívlak és átmegyek meglátogatni. Persze csak kb10-15 percre.

Nóri! A szüléstörténeted nagyon tetszett. Annyira beleléltem magam.

bbj! Engem érdekelne mézecske.

KISMAMIK! Irígyellek benneteket! Piszok fájdalmas de a VILÁG LEGCSODÁLATOSABB ESEMÉYNE ELŐTT ÁLLTOK! Na most nagyot mondtam mi? De hát ez az igazság!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Balwin! ,,Előkerestem" a TE pocakodat is. Hát nem semmi!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Én is akarok normál szülni!!! Kép
szilbee
 
 


Csajok! Nóri szüléstörténete után elkezdtem ezt a topikot is újra olvasni. Hát olyan jókat mosolyogtam rajta! Milyen kis "nyomik" voltunk az elején! :mrgreen: Újraolvastam az én szüléstörténetemet is. :wink: Mennyi mindent nem írtam le akkor!

Judit! Alkalomadtán engem is érdekel a mézecskétek! Főleg, hogy számomra teljesen különlegesek is vannak közte.

Ébredünk!

Sziasztok!

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


[color=darkblue]Judit!
Én nagy méz-fun vagyok! Ráadásul épp most fogytunk ki belőle, szóval mi is szívesen vennénk tőletek!!! Akác és selyemfű! :)


Katlina!
egyéb Róbert névnapok:
febr. 04.
április 29.
május 13.
július 17.
szept. 17.

Szóval nem kell feltétlen júniban lennie! :) [/color]
szilbee
 
 


Jelentem még egyben :D
Habár sétálgatásnál mintha szúrkálódna valami egész lenntről,de ezen kívűl semmi :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Kati74!
Üdv köztünk! Örülök, hogy bővül a csapat! Látom, nálatok is lányok többségben! Apának meg persze hárem! Legalábbis a férjem azt szokta mondani. Nálatok volt olyan, aki sajnálkozott, hogy a második is lány lett? Én ettől teljesen kibuktam! Hát hogy lehet ilyet mondani, de még gondolni is! Mintha a XVIII. században élnénk! Én nagyon lányos párti vagyok, így borzasztóan örültem, hogy a második is lányra sikeredett és a férjem is. Bocsi fiús anyukák!

Lányok, akit érdekel méz, írjátok le, hogy miből, mennyi kell. Mivel megyünk minden héten Szolnokra, így bevisszük házhoz is. Legalább személyesen is talizunk!

Balwin, Katlina!
Mi újság? Én is nagyon izgulok már Veletek! Csak azért kapcsolom ki a gépet, mert ha megy, csak ez is forrósítja a lakást, mintha nem lenne elég meleg idebent!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja el is felejtettem van szülésznőm!!!!Cseh Mária!

Szilbee!
apának ma tarjuk,de már megbeszéltük hogy majd mindíg dupla ajándékot kap a ki drágánk :D

Kép

Kép
katlina
 
 


bbJudit! Ilyen lányos beszólást én is kaptam :evil: ! Találkoztam egy ismerőssel tavaly, mikor 2-3 hónapos volt Lilcsi. De még a nevét sem tudom, csak az Obiban megfordult egy párszor. Nézi Lilcsit, és megkérdi: Kisfiú? Mondom: lány. Erre ő: nem baj. Hát én akkorát röhögtem! Nem, nem baj...Neki már nagy fia van, de amúgy nem 100%-os a nő sem.

Olga! Te akartál fogadni? Szerintem Balwin még nem babázik a hétvégén, de Katlinának jó esélye van rá.
Balwin! Olyan kíváncsi vagyok, az utolsó napokban is ez a felirat marad a vonalzódon? Nézzük már meg! :lol:

Jaj, csajok! Annyi kismama szaladgál az utcán is! Úgy irígylem őket :cry: !

Remélem, ma többet alszik a lányom! Tegnap is meg tegnapelőtt is 1/2 óra elég volt neki délben. :shock: Én meg ilyenkor szoktam kikapcsolódni itt, dehát kisasszony beletrottyolt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?