Sziasztok!
Képzeljétek, Zsófi nem hízott semmit 1 hete, most is 5850 gramm és 64cm. Igazán nem bánom, úgylátszik egy kicsit most fogyózik.
Kakukkfû,
Vastagon kend be olajjal, és fésûvel kaparászd le. ebbõl lesz a koszmó, ha nem kezelik, este pedig mosd meg a haját, mindaddig csináld ezt amíg el nem tûnik. Szerintem elõször próbáld ezzel, minthogy a doki írjon vlmi erõset rá.
Manó,
nem én írtam a fejszárazságot, hanem Kakukkfû, Zsófinak is volt, és el is múlt
Rit,
Na én ezért nem BKV-zom, gyalog, v. autó. Gratulálok a fogacskához
Pszi,
nem rossz
Sasha,
Túl vagy a fogorvoson? remélem nem fáj nagyon
Andy,Csics, Conti
Hát kinti tali úgy látom mostanság még nem lenne túl jó, viszont benti helyet én sem tudok a közelben, de még gondolkozom, legfeljebb majd a nagy talira megyünk, elvégre a mikamakka biztos tuti hely.
Kryss,
Örülök hogy tetszik,,, az ember próbál egészségesen élni, és enni, de azért néha nekem is lecsúszik 1-1 szelet tiramisu, vagy chipsfélék. A házi májkrém recept engem is érdekelne, legalább tudom mit teszek bele. Én az egyik bécsi ismerõsömtõl házi gyümijoghurt készítést tanultam, ami nagyon egyszerû,és nagyon fini.
Kataa,
Görényt pórázon?????!!!!! vicces lehetett, szerintem a gazdája sem volt normális. megnéztem volna.
Szilcsike,
Ne aggódj, Zsófinak is van olyan napja, amikor csak 3 órát alszik egész nap, viszont az éjszakát, majdnem mindig sikerül átaludnia, este 9-tõl reggel 5-6-ig. Megkérdeztem a gyermekorvost, és azt mondta hogy ez teljesen normális, tehát Szilvike is éber és érdeklõdõ lehet napközben, ami szerintem jó, ezért ne izgulj. Nyûgis napjaink pedig nekünk is vannak.
Dec 8,
Boldog félévességet Hannának!!!! és gratula a fogacskához
nappali alvás:
variációk nálunk: 1. cicin elalvás, 2. babakocsiban alvás, 3. babtornáztató alatt elalszik, 4. saját ágyában elalszik, elõtte kicsit nyûglõdik, de aztán beveszi az ujját a szájába, pelust az arcához teszi,és már alszik is. Kézben kb. már 1 hete nem ringatom.
Orsoly,
A Szolnoki Rossmannról beszélsz? mert sógornõmék Marftûn laknak, de Szolnokra járnak vásárolni, majd szólok nekik, hogy próbálja ki.
Macsek,
Zsófinak sem pirosodott be az oltás helye, szerintem attól is függ, milyen ügyesen adják be. Persze a 4.hós 2szuris oltástól elõre félek egy kicsit, de azért nem fogok ezreket fizetni,mikor ingyen is megkapjuk.
na megyek
pusz
Brokkoli