Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Köszi a drukkot akitõl kaptamKép Gabcsi nem üvöltözött a nagyanjánál és nekem nem fájtKép Sõt még egy kicsit csatangoltam is a városban a párommal amit több mint fél éve nem tettemKép

Esik a hóKép Remélem nem marad meg! Szeretem a havat.. télen. Na de március közepén már csak az Északi sarkra kívánom! Pedig már úgy-de-úgy vártam a tavaszt és ki is rügyezett egy csomó fa. Ha idén se lesz gyümölcs csak horror áron hülyét kapok.

puszi
sasha és a 22 hetes Gáborovics(Kép)

Kép
sasha
 
 


Képzeljétek, ma reggelre kibújt az elsõ fogunk!!!!!!!!!!!! És ráadásul mindez úgy történt, hogy Dodo audt közben mint a bunda. Annyira örülök, hogy nem viselte meg ez a dolog. Persze még csak egész picit látni + érezni, hogy ott már nem a bõr, hanem egy fogacska van, de az eleje a legrosszabb, vagy nem??????

Ági
Ha gondolod itass vele egy kis kamillateát, az egy picit hajt - épp csak annyira, hogy ne legyen olyan kemény a széklate, amit nem bír kinyomni. Én is így jártam mikor a gyümizést kezdtük, nálunk bevált.

Kataa
írtam mailt, a ma nekünk sem jó, fáj a torkom, én maradok itthon, Dodo meg megy a papával havat nézni Kép

Dió
MIlyen Kiállítás????????????????

Nyuszika
Jobbulást neked + apának. Akkor most hogy van, a bébi ápol titeket???Kép


Rit és Dodo az egyfogú

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok!

Ági!
Nem lehet, hogy abban az összegben, amit Te kapsz benne van már acsaládi pótlék és a családi adókedvezmény is? Én egyiket sem kapom, így jön ki az az összeg, amit írtam.
Marci üvölt, ha meglát engem vizes hajjal, így mindig akkor mosok hajat, mikor õ alszik.

Panda!
Pár hete beírtam a gesztenyefözelék receptjét. Írd be a keresõbe, biztos megtalálod.

Djeszter
djeszter
 
 

 
 

Alex 9-ig aludt,ugyhogy ugy nezem ma mar csak 5 eves lesz a kepben.Kaptam valakitol barackot igy ma azt evett,csak ugy nyalogatta a szajat: )))

Rit
Gratuala,nagyon ugyes ez a Dodo mano!!!Es hogy semmi hiszti,na majd szolok Alexnak kerdezze meg tole hogy csilnata.
Megkaptam,hat ez igy nekem is szimpi: ))Majd irok nekik.
Jobbulast neked nehogy komoly legyen,egyel sok mezet .Remelem hetfore elmulik ez a havas,teli ido a hideggel egyutt es csak napsutes lesz es megyunk egy jo nagy setara.

Na megyekm eert vege a sikongatasnak es ez mar panszkodasos siras.
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Zsófi nem hízott semmit 1 hete, most is 5850 gramm és 64cm. Igazán nem bánom, úgylátszik egy kicsit most fogyózik.KépKép

Kakukkfû,
Vastagon kend be olajjal, és fésûvel kaparászd le. ebbõl lesz a koszmó, ha nem kezelik, este pedig mosd meg a haját, mindaddig csináld ezt amíg el nem tûnik. Szerintem elõször próbáld ezzel, minthogy a doki írjon vlmi erõset rá.


Manó,
nem én írtam a fejszárazságot, hanem Kakukkfû, Zsófinak is volt, és el is múlt

Rit,
Na én ezért nem BKV-zom, gyalog, v. autó. Gratulálok a fogacskáhozKép

Pszi,
nem rosszKép

Sasha,
Túl vagy a fogorvoson? remélem nem fáj nagyonKép

Andy,Csics, Conti
Hát kinti tali úgy látom mostanság még nem lenne túl jó, viszont benti helyet én sem tudok a közelben, de még gondolkozom, legfeljebb majd a nagy talira megyünk, elvégre a mikamakka biztos tuti hely.

Kryss,
Örülök hogy tetszik,,, az ember próbál egészségesen élni, és enni, de azért néha nekem is lecsúszik 1-1 szelet tiramisu, vagy chipsfélék. A házi májkrém recept engem is érdekelne, legalább tudom mit teszek bele. Én az egyik bécsi ismerõsömtõl házi gyümijoghurt készítést tanultam, ami nagyon egyszerû,és nagyon fini.

Kataa,
Görényt pórázon?????!!!!! vicces lehetett, szerintem a gazdája sem volt normális. megnéztem volna.


Szilcsike,
Ne aggódj, Zsófinak is van olyan napja, amikor csak 3 órát alszik egész nap, viszont az éjszakát, majdnem mindig sikerül átaludnia, este 9-tõl reggel 5-6-ig. Megkérdeztem a gyermekorvost, és azt mondta hogy ez teljesen normális, tehát Szilvike is éber és érdeklõdõ lehet napközben, ami szerintem jó, ezért ne izgulj. Nyûgis napjaink pedig nekünk is vannak.

Dec 8,
Boldog félévességet Hannának!!!! és gratula a fogacskáhozKép

nappali alvás:
variációk nálunk: 1. cicin elalvás, 2. babakocsiban alvás, 3. babtornáztató alatt elalszik, 4. saját ágyában elalszik, elõtte kicsit nyûglõdik, de aztán beveszi az ujját a szájába, pelust az arcához teszi,és már alszik is. Kézben kb. már 1 hete nem ringatom.

Orsoly,
A Szolnoki Rossmannról beszélsz? mert sógornõmék Marftûn laknak, de Szolnokra járnak vásárolni, majd szólok nekik, hogy próbálja ki.

Macsek,
Zsófinak sem pirosodott be az oltás helye, szerintem attól is függ, milyen ügyesen adják be. Persze a 4.hós 2szuris oltástól elõre félek egy kicsit, de azért nem fogok ezreket fizetni,mikor ingyen is megkapjuk.

na megyek

pusz

Brokkoli
brokkoli
 
 


Képzeljétek, amikor Dodo 7 hetes volt, kiöntöttem a kezét is meg a lábát is gipszbõl. Egyrészt tök jó dísz lett belõlük, másrészt pont ma mértük össze a változást: több mint másfélszeresére nõtt azóta!!
Alkottam is: babakocsikerék-takarót. Most végre tök jól elvan a lakásban, mert így tudom oda tologatni, ahol éppen vagyok. Ráadásul ül benne - amit roppantul élvez, és ha elalszik, csak hátradöntöm és durmolhat is. Most annyira tetszik neki ez az újítás, hogy ma még nem is nyafizott napközben.
Manó, veletek mi van nyafi téren??

Tud valaki a Kispesti usziról valamit?? Úgy hallottam az van hétvégén is és ráadásul olcsóbb. Gondoltam, ha javul az idõ esetleg bevállalhatnánk abból is hétvégére, hétköznapra meg maradna ez, ahova járunk. A címe érdekelne, ill. az ára és, hogy milyen a víz (mivel fertõtlenítik, mennyire tiszta és mennyire meleg??)

Rit és a babakocsizó egyfogú Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Brokkoli
nyugi, szerintem senki sem olyan kis buta, hogy éheztesse magát. Ha ennyi kell neki, akkor így érzi jól magát. Nálunk is van, mikor Dodo nem hízik. És akkor mi van?? Figyeld Zsófit, ha happy, akkor nincs gond. Csak a dokinénik rigolyája az, hogy mindíg hízniuk kellene.
Mi pl. ha betartottuk volna, amit a mi dokinénink elvár, mára már egy gombócot nevelgetnék - aztán persze sírhatnék, hogy miért nem mozdul meg...

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok

Bocsi, nem volt meg idom visszaolvasni...

Lanyok
Kb. mennyi ido utan kerul be a kajcsi amit ettem a tejba? Pl. a reggeli mar du.ra, vagy csak masnap?

Jazminnak amiota tejcit csepegtetek a szemebe( pont 1 hete) semmi valadek nincs. Tegnap abbahagytam, egy probat meger. Szerintetek nem korai meg?

Norka es a vegre alvo Jazmin
norkini
 
 


Brokkoli!

A házi gyümijoghurt meg engem érdekelne!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Rit,
Aranyos vagy, Képde nem aggódom, mert az elején 200 grammokat hízott, sõt örülök is, mert így mostmár normalizálódni fog a növekedése, nem lesz olyan õrült gyors.Kép A kispesti uszit nem ajánlanám, a tesómék odavitték a kislányukat még 5 éve bébiúszásra, és hát nem voltak túl jó tapasztalataik, de lehet hogy másnak bevált, szerintem egy próbát megér.

Beszti,
nagyon egyszerû: natúr joghurtba ( nekem a parmalat a kedvencem, mert az a legkrémesebb, legfinomabb ) beleteszel porcukrot, és friss gyümölcsöket. ennyiiiKép
Szárazabb piskotás süti mellé is nagyon jól tud esni. Ha lesznek megint gyümik csinálok sokat-sokat. próbáld ki

na megyek

pusz

Brokkoli
brokkoli
 
 


Sziasztok
Rit
grat a fogacskához Kép

Macsek
nem bántotál meg én azt hitem hogy nincs ilyen ,melesleg én maradok a magyar oltási rendnél Kép én örülök hogy ingyenes mert ha pézbe kerülne sokan nem oltatnák be a gyerekeiket mondjuk agyhárgya elen én most beoltatom petikét csak elöbb gyogyujon meg tejesen .

Pemeske
biztos hogy alvás kéne neked én is olyan vagyok hogyha nem alszom eleget éjszaka akor másnapra morcos leszek és nehezen viselem el petike nyafizásait Kép

Nyuszika
jobbulást neked is és a párodnak is Kép

Lányok
nálunk is ugynézki hogy jön a felsö fogak egyike mert most mikor hozá értem a felsö inyéhez elkezdettsirni igy most bekentem Dentinoxal és most pilanatnyilag csöndben van gyorsan elküldöm amig lehet Kép

Pusz csics és petike
csics
 
 


Anemona!

Az Európai Unióról szóló kiállítás létrehozásában mûködött közre a párom. Ez egy nem az EU-t népszerûsítõ, csupán ismeretterjesztõ kiállítás a Duna Palotában. Nem állítom, hogy Petit borzasztóan érdekelte a témaKép, de a kiállított színes zászlók tetszettek neki, mikor senki nem látta, kicsit meg is piszkáltunk õket.Kép

Igen, a fog kibújásban az eleje a legrosszabb, amíg áttöri az ínyt.

Na, megyek, Peti alszik, én is engedélyezek magamnak egy kis pihit.

Dió és alvó Peti
szabotimi
 
 


Kataa,
Ki tudja? Lehet, hogy találkoztunk, csak nem egymással voltunk elfoglalva Kép

Pemeske,
Én is úgy vagyok vele, hogy mindig akkor tudnék aludni, amikor éppen nem lehet, amikor meg lehet, akkor nem megy. Ha pl. nappal Solymi alszik egy kicsit, akkor általában mire odajutok, hogy lefekszem és kezdenék aludni, már kel is föl...
Solymi most jó pár napja nem ébred fel éjszaka (lekopogom), de én sokszor még mindig automatikusan felébredek. Aztán 1/2 6-6-kor, amikor a legjobban bírnék aludni, õ kel föl. Ilyenkor általában megszopiztatom, kirakom a járókába, és visszafekszem...

Nappali alvás: 1.Leteszem a kiságyba, kicsit nyivákol 2. Cicizés 3. Séta közben a babakocsiban 4. Hordozókendõ, aztán ha elkábult, kiságy 5. Spontán a járókában v. ágyon (ez ritka)

Oltás: nekünk nem bepirosodott, hanem gubós lett a helye, de lassacskán elmúlik

Zita
parazita
 


Sziasztok!

Hat nem tudom, ezek az alvasmodok nalunk valahogy nem jonnek be.Napersze par honapja meg mukodtek, de elmult. Cicizesnek ugye lottek, hatsimizni ugyan tudnam, de allva eleg keves ertelem vanKép Szoval vegulis az a gondom, hogy mar el is bobiskol a vallamon mondjuk, leteszem aludni es erre felall. Es akkor lottek az alvasnk, indul a musor.
A babakocsi az mukodik, de neha jo lenne, ha o aludna es en tudnek valamit csinalni melletteKép

Ja, es amin kiakadtam: tegnap talalkoztam egy lannyal, akivel egy napon szultem, es az o gyereke napkozben 2*3 orat alszik!!!! Enyem meg ha 2*1-et, akkor mar jo napunk van.

Oltasok: szerintem valahogy el kene fogadni, hogy ezek a gyerek erdekeben torteno szukseges rosszak es nem felni elore toluk. Mert a babara inkabb a mi aggodasunk ragad ra. Es hat az elkovetkezendo 20 evben meg jopar, nekik kellemetlen dologban mi leszunk a tamaszuk, mi kiserjuk el elso fogaszatra, nogyogyaszat, esetleg mandulamutet, stb.. es nem lathatjak majd rajtunk a felelmet, nekunk kell inkabb erot es biztonsagot sugarozni.

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok

Sasha
Én is tegnap voltam fogászaton, de még mennem kell úgy kb. háromszor. Örülök, hogy már jól van a fogad.
Biztos, jó volt végre kettesben a pároddal. Mi a házassági évfordulónkon szoktunk mindig egy napot kettesben (reggeltõl estig)eltölteni,ilyenkor apa kivesz egy nap szabit, de szerintem ez idén nem jön össze Kép


Norka
Ez jó hír, hogy már nem váladékozik. Nálunk is úgy három napja rendben van, de nem akarom elkiabálni. Ha megint elkezd, mi is kipróbáljuk a tejcsit.

Rit
Gratula a fogacskához. Reméljük a többi sem viseli meg.

Nóra már mindig mosolyaog ha megyek hozzá. Olyan aranyos. Aikor este felébred enni és evés után visszateszem aludni,mostanában elkezd gagyarászni alvás helyett, én meg a sötétben megyek hozzá visszatenni a cumit a szájába, de persze kiköpi és folytatja.
A tükröt is szereti, ha meglátja magát elkezd vigyorogni.
Na lehet, hogy megérezte, hogy róla van szó mert hallom, hogy felébredt, úgyhogy most megyek.
A betegeknek jobbulást

Kata és Nóra
Katalin (fkata)
 


Sziasztok!

Macsek, én minden pénz megadtam volna ezért a német oltásért, mert mi nagyon megszenvedtük az összes oltást. Kiderült, hogy az oltóanyag vivõanyagában van valami, amit nem birt Betti, és begyulladt mindig. Viszont a külön adott agyhártya ellenivel nem volt gond. Te egyébként honnan vettél tudomást errõl a lehetõségrõl? És a doki mit szólt hozzá?

Ági, megnyugtató, hogy másnál is elõfordul a kihagyott vacsora, ma megint megismételte. Tegnap szintén nem evett tejet, de próbáltam egy kis fõzit, és abból evett egy 50 gr-ot. Ma viszont 3/47-kor beájult a kiságyba vacsi nélkül. Úgy néz ki, hogy itt a hasonló korú babák közt Betti a legkarcsúbb(dagi anyját ellensúlyozza), megmértem 7100 gr. Kemény 10 dekát hízott egy hónap alatt.

Rit, gratula a fogatokhozKép

Pszi, ez a cikk milyen nemzetiségû? A gyerek alapján valami keleti lehetKép

Asszem hétfõn megjön a bankkivonatom, és le tudom nektek jelenteni a következõ összeget, ami a 83eft-ból megmarad.

Dec8, boldog félévességet HannánakKép

Puszi Conti Betti mindjárt 8hó

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti
 
 


Djeszter!
Te adószakértõ vagy?! Találóskérdés (csak ha van idõd, de nagyon izgat). Bruttó fizum havi 91 000 Ft volt. 1 gyerek után adókedvezmény, + alkalmazotti (vagy az ilyenkor nem jár?). Én mennyit GYED-et kapok (ugye sokatKép?!)
A te számításod tetszik Kép

Kataa!
Te is szoktál hímezni? ÉN nagy hímzõ vagyok. Látnád Manci szobáját. Hiába terhességem utolsó 3 hónapját fekve töltöttem. Csak gyártottam a hímzéseket. Kép
Én is alma-barackot adtam neki, mikor már az alma megvolt, és nem volt semmi gond. Attól eltekintve hogy utálja a barack minden formáját. Kép
Mi sem eszünk disznót (nem kóser), de a férjem a téliszaláminak nem tud elenállni Kép (kósertés?)


Sasha!
Remélem a fogad már rendben. Megértelek nekem szilveszterkor volt ez. Orvos persze szabin. Inkább a szülés, egyetértek!

Pszi!
Alig várom, hogy Hanna másszon Kép

Ági!
Hanna ugyanez. Alig tud kakilni, de a barackot utálja. Én is próbáltam már mindent kiváncsi vagyok a tejpépes beválik-e neked, ha igen kipróbálom, bár lehet, hogy abban is megérzi az ízét és nem eszi meg.

Kakukkfû
Mi rengeteget szenvedünk a koszmóval, mire egyszer szépen leirtom egx hét múlva újra jön. A gyógyszertárban lehet kapni napraforgó olajat azzal bekenni, 1/2 órát sapiban álni hagyni rajta, aztán ledörzsölni mint állat, és megmosni. Nem valami nagy élmény.


Köszi a gratulákat!
Ma megkaptuk a BCG-t újra. Azt mondták ettõl nem lázasodik be. Szegénykém az elsõ próbára bemozdult, hiába fogták le. Úgyhogy most 3 luk van rajta. De már csak egy agyhártyagyulladás van hátra.
Adatok: 6600 g, 63 cm szóval 500 g-t hízott egy hónap alatt.
Megvan a második fog is! Jól beindult a lyány.

Egyébként nem bírja a járókáját, ez a legújabb, ahogy leteszem ordít. A kiságyában el tud játszani, a mi nagy ágyunkban is csak ott nem. Mostanában persze gurulgat. Csak balra tud fordulni (hátról-hasra, hasról-hátra) úgyhogy így halad. AZ ágy végén megfordítom és megy is vissza. Haláli Kép))

Puszi
dec8+Hanna
dec8
 
 


Jaj lanyok, nem biiiirom ki hogy el ne mondjam a noveremnek kisbabaja lesz!!!!!!!!!!!!!!!Annyira orulok hogy igy pikk-pakkra osszejott,pedig a fiukkal egy ev varakozas utan voltak a hormon injekciok,de most semi nem kellett: )))))))
Nagyon remelejuk ez mar lany lesz, mert anyueknak mar 4 fiuunoka lesz Zalannal (a batyam jovo heten szuletendo fiaval egyutt)Ugyhogy babaeso volt az elmult evekben : ))
Ugy fel vagyok dobva,pedig ma extra nyugi nap volt ugyhogy mar a Panadol szirup is bejatszott mert mar semmit nem tudtam kitalani.Most is csak hordozoban van,ul mint egy kiraly,de legalabb nem hisztizik: )

Nem tudjatok hol lehet diavetitot javittatni,mert nekunk meg van a gyerekkorunkbol egy csomo film csak a diavetito mar nem,jo.De ha lehet valahol kapni az is erdekelne.

Pocok,Rit
Kiderult hogy apa cegenek 10% kedvezmenye van a Gulliver Jateknagykerben ugyhogy ha gondoljatok es van valalmi kivansagotok en szivesen megveszem ha ram meritek bizni: ))))

Kakukkfu
Miutan mi bekentuk a gyogyszertari kremmel el is mult es mivel mar csak hetete mossu ka hajat nem is jott vissza a koszmo.

Rit
Az a babakocsi kerek vedo engem is erdekelne ,mert mindig torolgetet ma kereket emi eleg faraszto.

Brokkoli
Zsofi mar viagyaz a vonalaira,elvegre no.De ilyen korban alssu la hizas ugyhogy teljesen jo igy.

Zita
ELhet mert en akkor se lattam se hallottam a szerelemtol : )))))))))

Dec8
Hat mar nem de regen nagy voltam de csak a kersztszemesbe,abban lattam fantaziat,ujra szeretnem csinalni de meg nem kezdtem bele.
Szegeny,hatom szuras egy injekcioert.Jaj en meg mar a forgast varom, a mult heten mar felig csinalta egy csomoszor de most semmi.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Koszmó: Én is ma vettem elõszõr észre, hogy a kicsinek is let a fején, gyorsan bekentem olajjal hagytam állni 3órát és utána jó alapossan megfésûltem majd hajatmostam neki, ismét kefével átfésültem, remélem nem fog elõjönni egy darabig.

Pelenka: Tegnap voltunk az Auchanba és vettem az újfajta hugginset, képzeljétek a 72db-os csomagolásban másfajta van mint a kicsibe, felhívtam õket szerencsére vissza vihettem és kicserélhettem a jó pelusra, aki azt vesz figyeljen oda mert hiába van ugyanaz ráírva a nagyra mint a kicsire nem az van benne.

Minálunk is leállt a kicsi nem hízzik, pedig elég széppen eszik /el ne kiabáljam/ Annyit mozog a keze lába, hogy úgy elfárad alig bírom elaltatni, megvettem neki a babatornáztatót és hát nagy sikere van. Annyira tetszik neki, hogy egész nap azzal játszik gagyog egész nap úgy örülõk.

Úszóda: Én nem ajánlanám senkinek a Kispesti uszódát. Amikor még állt suliba jártam akkor minket óda vittek állandóan, össze is szedtem egy szép nyaváját az úsziba, soha többet nem mentem oda.

Kaki: Nálunk is a kamilla tea vállt be a kicsinél. A tápszer eléggé megfogta a székletét de amióta kap kamilla teát szerencsére minden rendben van. Pedig nálunk a szélcsõvet is kellett használni sajna. De amióta teázik azóta nincs gond szerencsére.

Gratula a fogacskákhoz és a hófordulókhoz.

Na most ennyi
Sziasztok
Andy és a ma 11 hetes Márk

Ja holnap rakok fel új képeket a kicsirõl.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok.
andy78
 
 


Sziasztok!

Macsek,
azert jo tajekozott a ferjed oltas ügyileg! Szerintem ez eleg ritka, hogy egy ferj az ilyen dolgokkal is igy foglalkozik!

Sasha,
ugy tünik nekem, hogy lehet, hogy jol is jött (vegre) egy kis fogfajasKép !

Brokkoli,
A majkrem receptjet a masik osztalyban ira le az unokanöverem(Marti) es en is rakerestem a keresöben es meg is talaltam. Probald meg, ha nem jön össze, leirom ide.

Norkini,
ha jol tudom, kb. Nyolc ora mulva jut a tejbe az altalad elfogyasztott kaja.

A szeme pedig ujra kezdhetia valadekozast, Rebeccanal is elöfordult, akkor csepegtess megint, abbol van eleg, es nem is art!

A joghurtba lehet lekvart is keverni, abbol is gyümi joghurt lesz. De ha friss gyümölcsöt tesztek bele, probaljatok meg inkabb vagy semmvel, vagy mezzel edesiteni. Sokkal egeszsegesebb, mint a cukor!

Hat, mi voltunk ma dokineninel: Rebi 5 het alatt 8300gr-rol mar 8370gr-ig jutott es nött egy centit is, igy most 69 cm! Ugy tünik, vege az örületes temponak!
De hat szinte csak szopik, mast alig fogad el.
Es sokat is mozog, bar meg mindig csak hatrafele tud negykezlabalni, de hat az is mozgas!

Zsani,
megkerdeztem a lazgörcsöt. Azt mondja a mi dokinenink, hogy ha csak rajta mulna, egyaltalan ne is csillaptsuk a lazat. Mert az egy nagyon fontos immunreakcioja a szervezetnek es nagyon hasznos is.De azert javasolja megis a csillapitast(39,0°C fölött), mert a lazcsillapitoknak fajdalomcsillapito es nyugtato hatasa is van es pl. ejszaka a gyerekek csak jobban tudnak aludni.
Es ha egy gyerek hajlamos a lazgörcsre, az mar könnyen lehet, hogy 37,5-nel is elkezdi a görcsölest es a többi gyerek pedig ugysem. Mert vagy hajlamos ra egy gyerek, vagy sem.

Szoval mindenki csinalja legjobb tudasa szerint, ugy, hogy a lelkiismerete is rendben legyen!

Dec.8,
szegeny Hanna, iszonyat lehet ha lefognak es ugy kinoznak!Kép
De gratula a fogacskakhoz!

Meg a többi fogacskanövesztönek is, bocsi, nem tudom mar, ki mindenki!Kép

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


SziasztokKép
kicsit eltüntem, egyrészt nagyon nyûgi a gyerek mostanában, szinte alig alszik és egyedül még nem tud játszani, így teljesen lefoglalja minden percemet.

A szopival már jobban állunk 30-35perc alatt végez a fiatal úr, így az éjszakai 2 etetést is megússzuk 1 órán belül.KépKépKép

Kedden voltam a dokimnál 6 hetes kontrollon. Minden rendben van. Megmutattam a mellemben lévõ csomót is, kaptam tõle beutalót emlõ Uh-ra és megadta egy szakorvos nevét is.
Mivel UH-ra csak ápr.1-re kaptam idõpontot, így felhívtam a dokit, hogy addig is nem vizsgálna-e meg. Csütörtökön voltam is nála és a manuális vizsgálat után annyit mondott, hogy nem függ össze a csomó a szoptatással. Azt nem tudja, hogy folyakék vagy szövet tartalmú-e a csomó, azt majd csak az UH tudja kimutatni.
Minden esetre addig is felhagytam a mellem sanyargatásával, ugyanis ha eddig sem használt semmi, ezután sem fog és csak azt értem el ezekkel a mûveletekkel, hogy fájt is a mellem.
Drukkoljatok, hogy ne daganat legyen, vagy ha mégis, akkor jó indulatú!!! Köszi elõre is.Kép

Ne haragudjatok, hogy nem tudok hozzászólni az eddigiekhez, visszaolvasni sem igen tudtam, csak gondoltam megírom mi van velünk.
Jó hétvégét Mindenkinek, pusssza
Timici

U.i.: Zulu, fantasztikusak az írásaid, imádom a humorodat, mindig meg tudsz nevettetni, köszönet érte!Kép
timici
 
 


Sziasztok


Ugy nez ki tulelem a nathat...Kép

Conti

Az en lanyom sulya is 7100 g korul van. Nem hizik valami nagy utemben, de nem baj, mert nem is tul hosszu.(68cm) Szerintem pont jo sulyban van.Kép


Afonya

Emilia sem alszik tobbet nappal kb. 2szer 1 oranal. Atlagban. Van hogy ennyit sem, van hogy tobbet. De sosem volt egy nagy alvo nappal, elegge sajtkukac tipus. En probalom kivarni, amig mar nagggyon almos es akkor ringatom el. Van hogy nem alszik meg mikor beteszem a kisagyba, de mar annyira almos, hogy gondolja usse kavics, alszom egy kicsit...Kép A folottunk lako 16 honapos kisfiu anyukaja azt mondta, hogy majd ha mozog, maszik, meg ilyenek! Az o fia mar csak egyszer alszik, de akkor 2 orat legalabb. Hat, meglatjuk, en eddig nem tapasztaltam, pedig mar eleg jo iramban maszik a lanyom...Kép

Rit

Meg ha a bebi apolna....Kép. De sajna o nem tudja, hogy anyanak 38 fokos laza van es most nem illik nyafinak lenni. Kép

Kataa

En azelott sosem voltam beteg szinte, most meg minden sz...t osszeszedek, miota a Mano megvan. Nem tudom mas hogy van vele, de engem elegge lestrapal fizikailag az anyasag. De legalabb karcsubb vagyok, mint lanykoromban...Kép

Kryss

Ez a mamama mar nalunk is megy egy ideje, de en nem tulajdonitottam neki jelentoseget, szerintem nincs koze hozzam, csak gagyogas. A parom szerint van, mert ugye angolul anya mummy, ami kiejtve mami szoval ki tudja.KépEs szerinte csak akkor mondja ha a kozelben vagyok.

Ilke

Ekcemas foltjai vannak a dokino szerint, a krem amit felirt mar hasznal is. Meg kaptunk testapolot is, gyogyit.Az apjanak is voltak ilyenek csecsemo koraban.
Es ezek szerint Lili nezelodik seta kozben?Kép
Boldog 8 honapossagot igy utolag!!!Kép

Dec8

Boldog felevesseget Hannanak!

Jo ejt!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok Anyukák!
Házi dolgozatot kell írnom marketingbõl, és ehhez szeretném a segítségeteket kérni. A dolgozatom a babahordozókról szól, elsõsorban azokról, amelyekkel magunkra köthetjük a babát.
A kérdéseim a következõk lennének:
1. Milyen babahordozókat ismertek? Honnan ismeritek?
2. Milyen hordozót használtok? Miért pont azt választottátok? Hogyan vált be a gyakorlatban?
3. Milyen márkájú hordozókat ismertek?
4. Ha KENDÕD van: Milyen típusú? Csomózós, vagy karikás? Nandu, vagy Kanga? Miért pont ezt a fajtát választottad?
5. Ha KENGURUT vettél: Pontosan milyen funkciói vannak? Szerintetek melyek a legnépszerûbb, legelterjedtebb kenguru márkák és típusok?
6. Aki a HÁTIHORDOZÓT vette: ugyan azok a kérdéseim, mint a kengurunál.
7. SNUGLI (babazsák) és TENTE (fekvõkenguru). Lehet-e ezeket máshol is kapni, mint a www. bababolt. com-on? Tapasztalataitok szerint meddig lehet fektetve hordozni a babát?
8. Melyik hordozó hány kilóig bírta? (Amennyiben a hordozó bírta rövidebb ideig, és nem te :-))
9. Tudnátok-e nekem olyan weboldalakat ajánlani, ahol babahordozókat mutatnak be, hasonlítanak össze?
10. Nagyon fontos lenne, hogy írjátok meg: mennyibe került, és szerintetek milyen minõségû a hordozótok!
Elõre is köszönöm.
kalinta (kalinta)
 


Sziasztok!
Zita!
NAgyon örülünk elõre is a könyvnek! Köszi!
Teljesen így vagyok én is az alvással.KépNem baj, majd ha már megnõsültek és férjhez menzek, unásig alhatjuk magunkat.Kép

Csics!
Igen, én is ingerültebb szoktam olyankor lenni, sajnálom is Grétát, hogy milyen hülye anyja van.Kép Akartam írni,hogy majd bicajozhattok felénk a Wekerlén ha jó idõ lesz.

Ági!
A cipõcskét kaptuk, de majd megkérdezem honnan van. Bár nem sokat melegít.

Most be kell fejeznem, bocsi.Gréta sír.

Pemeske
pemeske
 
 


Sziasztok

Ilke
Boldog 8. hónapot Lilinek!

Rit
Gratula az elsõ foghoz!

M is ma voltunk tanácsadáson, Levi most 8650gramm. A hosszát nem mértük meg.

Bocsi hogy most én sem szólok hozzá semmihez, de fáradt vagyok, megyek is aludni.
Jó 7végét mindenkinek.

Forti és Levi (ma 33 hetes)

Kép
Kép
forti
 
 


SziasztokKép!

Az utóbbi két nap nem kerül fel gyermekeim dicsõségtáblájára, a részletektõl inkább megkíméllek BenneteketKép.
Ma kerestem azt az új Huggiest, de csak a Freedom volt midi méretben. Vagy a név maradt, csak a pelus újult meg?

Brokkoli,
hihi, mindjárt behozzuk Zsófit, Anna most 5.4kg, és 60 centi. Egész kis gombóc lett, még az arcocskája is kikerekedett. Alvásügyben majd küldöm Zsófihoz továbbképzésreKépKépKép!

Pocok, Forti,
szerdai sportra beneveznék. Mikor mentek?

Kataa,
gratulálok a tesódnak!

Timici,
drukkdrukk, biztos nem rosszindulatú, azok általában nem fájnak, meg aztán nem is szoktak ilyen hirtelen megnõni, ha jól tudom. Köszönöm a dícséretet, igazából a dedeket illeti, õk szolgáltatját a híranyagotKép.

na pusz, bömbimentes jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Kepzeljetek, tegnap Lacko fel 8-tol reggel negyed 7-ig aludt! Ami negyed ora hijan 11 ora! Aszittem lefordulok az agyrol, amikor felebredtem a nyekergesere. Kicsit ezt mar sokallom, mar cici miatt is, de mit lehet tenni, nem huzhatom fel az orat, hogyha nem ebred a gyerkoc, majd felebresztem.Kép

Aztan reggel szakado hoesesben utra keltunk, mert be kellett fizetni a kommunalis adot. Jol nezhettem ki, ahogy a hoesesben kavarok a babakocsival!Kép

Brokkoli barmelyik Rossmanrol az orszagban. Ha gondoljatok, lassan eljon a midi pelenka ideje, akkor kiprobalom ezt a pelust es majd beszamolok rola.Kép

Kataa diavetitot lehet kapni a Media Marktokban. 10 ezer korul volt tavaly.

orsoly es Lacko
orsoly
 


Pocok, hétfõ is jóKép. Általában 10 körül szoktam átérni anyuékhoz, forgalomtól függõen.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Hali!

CSak annyit!
Timici drukk megy 6ezerrel és még többel is bolondok napjára!Kép Remélem csak egy makacs csomóról van szó!

Ollyan hülye vagyok hogy még!
Irtam egy jó kis "esszét" meg név szerint pár emberkének és Timici irása végén dicsérte Zulu humorát és meg szerettem volna tapasztalni hogy mennyire deriti jó kedvre az embert (rám férneKép) és elkezdtem kotorászni az archívban, mire az irományom természetesen odalett!KépKép Heh...

Tegnap egy csomót nagyiztunk (általában minden nap nagyizunk, csak nem mindig ennyit). Ez önmagában még semmi különöset nem jelent. DE!!! Ma reggel felhivott, hogy miután tegnap elmentünk (égész nap fáradtnak érezte magát és fájtak a tagjai, a front miatt... gondoltuk) egy lázmérõ segitségével kideritette, hogy nem a front miatt van szarul, hanem a 38 fokos láza miatt. Eléggé makacs láz nem akar lemenni. Vittem neki reggel Panadolt és nem segitett. Mindene fáj, kezd folyni az orra stb. Valószínü influenzás.Kép Még ez sem lenne túlságosan izgalmas, mert max nem megyünk felé még meg nem gyógyul, de délelõtt 10 óra körül megmértem a fiam hõjét és 37,8-at mértem levonás nélkül. Akárhogy is ez már hõemelkedés. Nagy valószinüséggel elkapta a Gábor. Na ez már nagy baj. Gabcsi köhécsel, hapcizik este óta. Orrából kicsi váladék jött, de mivel már vagy 1 hete nem szívtam le a nóziát pórszívóval, ezért ezt még el lehet nézni. De nagyon izgulok miatta.

Puszi
mindenkinek és a babáknak is! Mikor lesz a következõ tali a Mikkamakkában?
sasha és a 22 hetes Gábor

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Látom szombaton mindenki levegõzikKép én is voltam, de már megjöttünk Zsófival a nagy sétából. Persze férjem dógozik, szüleim vidéken.Kép
Zsófi a kiságyában üti a csörgõjét már vagy 20 perce.Kép

Úgylátom minden baba karcsú akar lenni mostanság.

Andy,
Tényleg nem az volt a csomiban? miért milyen pelus volt benne? köszi hogy szóltál, mert ha elhasználom a kõkemény pamperst akkor én is veszek. aztán majd odafigyelek a vásárlásnál

Zulu,
Naná, gyertek, Zsófi aranyos kislány, bevárja Annát, hogy ne legyen akkora különbség. Zsófinak mostanában az a mániája, hogy nyögdécsel mindenféle formában, állandóan függõlegesben akar lenni kézben, na meg fel akar ülni
Este és reggel már 2melleznem kell, mert 1 nem elég neki, kivi vagyok majd most mennyit gyarapszik. Remélem nem a tejmennyiségem csökken, hanem az õ étvágya nõ.

Amit néztél ( Freedom ) a régi Huggies. Ezen annyi van, hogy Huggies standard, és persze sárgával virít, hogy new/új.

Kryss,
Bemásolnád ide nekem. köszi köszi Asszem a joghurtot sokféleképpen ki fogom próbálni.

na megyek

pusz

Brokkoli
brokkoli
 
 


Timici,
Drukkolok hogy ne legyen semmi komoly!!KépKép

Sasha,
Gabinak jobbulást,Kép szegényke sokat betegeskedik mostanában.


Brokkoli
brokkoli
 
 


Hali!

Képzeljétek mi történt!KépKép Nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek.!!! Kedvesem eszi a narancsot, ölében a gyerekkel. Egyszer csak hallom, hogy kiabál a párom menjek gyorsan "Ezt nézd meg" felkiáltással. A gyerek rábukott egy gerezd narancsra és bõszen szopizta ki belõle a levet. Nagyon izlett neki, csapott is jó nagy hisztit mikor letiltottam róla. Cserébe kapott cicit, attól megnyugodott. De láttátok volna hogy nyammogta!!! Teljesen elhültem, mert a narancs nem éppen arról híres, hogy édes. Inkább savanyú. Na mindegy. Az már bizots, hogy páromra nem bizok egyszerre narancsot és gyereket nemtudom meddigKépMikortól ehet narancsot? 9-10 hónaposan? Vagy késõbb?

puszi
sasha és a fiaKép

Kép
sasha
 
 


Dió,
A könyv címe: Vekerdy Tamás: Gyerekek, óvodák, iskolák.
Jó lehetett az a kiállítás.

Rit,
Lilinek az elsõ foga elég fájdalmasan bújt ki, de a többi egyre jobb volt már.

Áfonya,
Teljesen igazad van, nekünk kell nagyon erõsnek és magabiztosnak lenni, vagy legalábbis annak látszaniKép, hogy a pindurkák biztonságban érezzék magukat.

Sasha,
Együttérzésem a fogászat miatt.
Reméljük nem lesz Gabcsi beteg.
A következõ tali április 3-án lesz.

Dec8, Kataa,
Hímzéseket én is imádok készíteni, leginkább a keresztszemesek a kedvenceim. Lili ágyában a fejvédõt is ezzel a technikával hímeztem ki. Úgy szeretem, hogy olyan egyedi.
Koszmó: Lilinek is volt korábban, a babadoki felírt egy gyógyszertári krémet és attól pár nap alatt elmúlt.

Kataa,
Gratula a nõvéredéknek!

Timici,
Biztosan minden rendben lesz azzal a fránya csomóval.

Pocok,
Köszi.

Nyuszi,
Örülök, hogy jobban vagy és Eminek is javul a bõre.
Köszi a gratulát!
Igen, mereszti a nagy szemeit nagyon séta közbenKép, csak néha megijed valamitõl és akkor meg az a baj.

Forti,
Köszi.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!

Sasha!

Peti, mivel télen érte el a 6 hónapos kort, az elsõk között kapott narancslevet, mert szinte csak az volt. Biztos sokan megfeddnek érte, de semmi baja nem lett tõle, imádta az ízét, azóta is gyakran adom banánhoz, almához is, mert ezekkel ellentétben a narancs hajt egy kicsit.

Kalinta!
Szívesen válaszolok neked, ha lesz egy kicsit több idõm, de inkább e-mailban, jó?

Nálunk csak annyi van, hogy kibújt Peti negyedik fogacskája is. Ja, és a közlekedésnek egy egészen újszerû módjával próbálkozik a fiam: úgy halad a földön, hogy hasról-hátra, hátról-hasra görög. Így egészen nagy távokat meg tud tenni. Nagyon bírom ahogy csinálja.Kép

És õ is felhagyni látszik a hosszú napközbeni alvásokkal, viszont este korábban fárad, valószínûleg elõrébb kell hozni a fürdést. Így viszont reggel már fél 6-6-kor fenn kukorékol. De nincs szívem kínozni, mikor ennyire álmos.

Na, jó hétvégét mindenkinek!

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok
Megvolt a fenykepezes,a csaj nagyon profi volt kb 80 %-an mosolyogni fog.Lesz torulkozos kep,meg varilta a hattereket csomoszor+3* oltoztettuk at.Jovo het vegen lesznek kesz,majd scannelek be parat.
Ja es anyara is rament a 36-os kosztume a fotokhoz.Azt nem mondom hogy sok levegot vettem e a tobbiek szerint nem volt lila a fejem : ))))
Ma anyira jo baba volt Alex aludt a teraszon a napsutesben 3 orat is.En kihasznalva az alkalmat ablakot pucoltam+fuggonyt mostam.Hat most hulla vagyok : )))

Andy
Orulok hogy jo a kammilla tea.Jelentem mita Alex almat es barackot eszik naponta 2* is van kaki: )))
De az Aptamil tapszer mar magaban is job volt : ))

Timici
Nagyon drukkolok,de biztos csak egy zsircsomo lehet.Nekem is volt 16 eves koromban azt mondta ka hormonok gyros valtozas miatt.Na ez 2 het alatt a duplajara nott ugyhogy ambulansan kivettek.Namarmost a terhesseg+ szules eleg nagy hormonvaltozas,biztos ez okozta.Ne aggodj,minden Ok lesz.

Pocok
Jol van,akkor varom hogy milyet szeretne.Talan a jovo heten el tudunk menni,mert meg mindig nem vettunk babaygym-t ugyhogy mar ideje lenne.

Nyuszi
Az biztos hogy az anyasag testileg lelkileg lestrapal minket: )))
En elotte sem voltam beteg mert nem tudtam megengedni magamnak mert nem volt helyettesem a meloban.
Szerencsere meg nem voltam beteg,: ))Jobb is mert en kidolnek mint egy fa.

Orsoly
Koszi a diavetitos otletet.LEhet ohgy mar mostanaban megvesszuk,majd nezzuk mi apaval : ))))
Varom a Rossmann pelenka teszted.

Sasha
Jobbulast Gabi babanak!!!Hat a babak konnyen elkapnak barmit sajnos.

Ilke
Igaz a magabiztossag meg a jokedv is fontos.En egyfolytaban mosolygok neki megha nincs is semi okom ra,es tenyelg O is jobbkedvu baba : )))

Na megyek mert furdetes van.
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Brokkoli: Tényleg nézzd meg a pelusokat, mert nem olyananyagból van az amit vettem elõször onnan ismered fel, hogy az új amit hozztatok nekünk is azon a sárga embléma háromszög és nem négyzet.

Kaata: Nekünk az aptamil sajna nem vált be most a Nutriol 1-gyet használjuk és az jó.

Raktam fel új képeket a fotoalbumba Andy és Márk néven.

Na most megyek
sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Pénteken voltam bent a munkahelyemen. Mindenki megcsodálta a Petrát csak az volt a baj, hogy kb 20-an körbeállták és õ olyan keservesen elkezdett sírni. Addig nem volt semmi baj amig hozzá nem szóltak de utána…

Ma meg voltunk úszni és utána megakartam próbálni a répát mert úszi után mindig nagyon éhes de nem jött be. Úgy megrázkódott utána, hogy a férjem egybõl rám szólt, hogy ne adjak neki többet.

Régebben volt már errõl szó de nincs idõm visszanézni. Miért kakilnak zöldet? A Petra ma elõször kakilt ilyet. Lehet, hogy kicsit több gyümölcsöt adtam neki?

Zsuzsa
Én banánt szoktam neki adni egybe de csak úgy, hogy én fogom közbe. Mást még nem adtam neki.

Nyuszi
Mi még ott nem tartunk, a Petra még a szobából nem jött ki.
Gyed: elég jó ahány hely annyifélét számolnak. Gumicukor az 54eFtaz nagyon kevés.

Áfonya
Mikor a Petra infuziót kapott és ahogy a tü le volt ragasztva neki is tiszta ragacs lett a kis haja. Ott is sebbenzint használtak.

Djeszter
Látom levezetted a gyedet akkor az enyémbe biztos benne van a családi pótlék is. Én is könyvelõ vagyok.

Anemona7
Jó kondiba vagy ha a majdnem 13kg babakocsit cipelgeted.

Nyuszi
Napközben a Petra is úgy alszik el, hogy melléfekszem a franciaágyba és összebújunk és így kb 5 perc alatt már el is alszik. Volt, hogy egyszer-kétszer elaludta saját ágyába de most már az nem jellemzõ. Csak este nem fekszem mellé.

Takarítás: én is hetente egyszer porszívózok és mosok fel de bevallom én is gondolkoztam rajta, hogy sürübben kellene a Petra miatt.

Betegség: Mi is Coldrexet szoktunk szedni és nálunk az hatásos biztos ti is egy-kettõre rendbe jöttök.

Sasha
Hát a fogfájás az nagyon szar dolog, volt már benne részem de remélem mire olvasod már neked sem fáj.

Anemona7
Én is tapasztaltam, hogy „milyen segítõkészek” az emberek a jármüveken. Múltkor is alig fértünk fel a buszra de senkinek nem jutott az eszébe, hogy átadja a helyet. (kenguruba voltunk)
Te a sziget közelébe laksz valahol?

Pemeske
Remélem használni fog a szemcsepp és nem kell neki átmosni.

Emiliának boldog 8 hónaposságot kívánok és a többi hófordulós babának is!!!

Ági
petra2
 
 


Megpróbáltam csinálni fotoalbumot de nem fogadja el a jelszavamat. Milyen jelszót kell beírni? A profilomba megpróbáltam és ott meg jó.

Ági
petra2
 
 


Sziasztok!

Nyuszi, persze en is tudom, hogy nem jelent semmit, de olyan edi! Es ma meg azt is mondta, hogy papa es utana megeint mama. De ma a papat gyakorolta....KépES pont jol idözitett, a papa nagyon büszke volt!!!

Timici,
reszünkröl is drukk! Biztos minden rendben lesz!

Sasha,
gyogykivansagok Gabinak!
En csak azt tudom, hogy könnyen allergizal, de remeljük Gabinal nem! Azt hiszem eleg kesöre van ajanlva.(Nem vagyok otthon, ott meg tudnam nezni a tablaban!)

Brokkoli,
itt a recept! Remelem nektek is fog izleni! Atmasolva a masik osztalybol:
májkrém: májat (disznó vagy marha, de lehet, hogy jó csirkéböl is) meg kell fözni babérlevéllel és egész fej vöröshagymával. Miután kihült, ledarálni/botmixerezni (lé, babér és hagyma nélkül!), mustárral, majorannával, sóval ízesíteni és tejföllel simára keverni. Persze a máj "kérdéses" élelmiszer, de én nagyon szeretem, nehezen tudnék a májkrémröl is lemondani, így hát a bolti helyett ilyet eszünk!

Kataa,
biztos nagyon klasszak lesznek a kepek!Kép

Nalunk semmi ujsag, de diavetitöt en is szeretnek a gyerekeknek! Majd körülnezek itt is!
Ma is nagyot setaltunk, Aaron is hösiesen birta. (Annyit gyalogolt, mint en!)
Rebi ma levesben fött repat kapott villaval összenyomva, hat egy negyed repat mar meg is evett!Kép
Joccakat!

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Hali!

Ági!
Már nem fáj köszönömKép

Dió!
Remélem Gábornak sem lesz baja attól a pár korty narancstól!Kép

Nem hiszitek el, de délután is és este is 37,4-et mértem a popsijában levonás nélkül ami azt jelenti nincs láza a gyereknek! ÚÚÚÚÚgy örülök neki! Remélem holnap sem lesz neki láza és holnapután sem addig is nagymama látogatási tilalom lépett érvénybeKép Anyósom nagyon közel lakik (3 emelettel lejjebbKép) és nagyon nagy segítséget jelentett, ha pl a gyerek nála aludt délben. Igaz ez ritkán fordult elõ kb hetente 1x, max. 2x, de akkor legalább úgy tudtam tevékenykedni itthon, hogy nem kellett figyelnem, ne csapjak zajt.Kép Még zenét is kedvemre hallgathattamKép Takarítás közben jó is azKép Ha felébredt a gereke egyszerüen csak telefonált és már ott is voltam, hagytam csapot-papotKép Végülis mindennek megvan az elõnye is a hátrányával szemben.

puszi és minden beteg babónak és mamának jobulást!
sasha és Gábor 22

Kép
sasha
 
 


Ági!

Fotóalbumot az tud csinálni, aki a chat-en regisztrálva van.
Ha nem vagy (én sem voltam), akkor sem kell elkeseredni. Kattins az új album létrehozására, akkor elöjön egy olyan ablak, ahol be tudnál lépni, és a hol tudsz regisztrálni isKép. A két azonosító és jelszó is lehet akár ugyanaz, ha más olyan néven, amin te szeretnél, még nem resztrált a chat-en (nekem elfogadta ott is a Besztit).

Beszit

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Rossman pelenka: Én egyszer vettem de annyira rossz anyagból volt szerintem (nem légáteresztõ) és többször leszakadt a ragasztó csikja. Lehet, hogy az új az már jobb azt még nem próbáltam.

Ilke
Szerintem még a Petra nem tudna kiesni az ágyából de én már nem voltam nyugodt és kb két hete már mi is eggyel lejjebb tettük.

Anemona7
Gratulálok a fogacskához! Hogy csináltad a gipszezést? Azt nem úgy kell, hogy ha beleteszel valamit akkor addig kell várni amig meg nem köt?

Kispesti úszoda: én régebben felhívtam 3 eFt/hó és szombaton van reggel 8-tól, meg állítólag többen használják a medencét és egy kis rész el van kerítve a babáknak. Ez szerintem nem olyan jó, hogy mindenki használja.

Conti
Nem tudom, hogy most mennyi a súlya a Petrának de jövõ héten viszem mérni. Szerintem akörül lehet mint a te kislányod.

Dec8
Bevált, hogy a pépébe tettem barackot de csak két kiskanállal mert különben nagyon lehet érezni. Másnap volt is kaki. Próbáld ki te is. Megnéztem a könyvbe és állítólag a narancs és a paradicsom is hajt de ezeket még nem próbáltam.

Kataa
Akkor lesz nálatok baba bõven. A nõvérem májusba fog szülni és a férjem unokatestvére meg júliusba. Alig várom már, hogy mehessek majd babanézõbe. Én a Petrának is már nagyon szeretnék testvérkét. Nincs olyan nap, hogy ne jutna az eszembe csak hát az a hülye suli még hátra van.

Lehet több helyen kapni diavetitõt. Már nem emlékszem, hogy hol láttam de szerintem nézd meg valami játékboltba.
Én a babakocsi kerekeire zacskót húzok és megkötöm.

Timici
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a melleddel és ne legyen semmi baj.

Sasha
7 hónapos kortól lehet adni narancsot. Jobbulást Gabinak! Ja most olvasom, hogy nem is beteg, remélem akkor már nem is lesz.

Ilke
Most néztem, hogy mikor lesz a következõ találkozó. Én arra sajnos nem tudok majd menni mert a férjemnek pont aznap lesz a névnapja és ilyenkor mindig együtt ünnepelünk.

Kryss
Kipróbálom majd a májkrémet. Ez meddig áll el?

Beszti
Köszi, akkor regisztráltatom magam ott is. Csak én azt hittem, hogy csináltam magamnak profilt akkor ott már egyszer regisztráltattam magam és az elég de hát ezek szerint nem.

Ági
petra2
 
 


sziasztok
végre sikerült olvasnom meg irnom mert tegnap sem hagyott petike egyszerüen utálja ha internetezek akor elkezezd nyüglödni,és sirni de ha kikapcsolom gépet és vele foglalkozom akor nincs semmi baj Kép igy mostmár csak akor tudok netezni ha apja foglalkozik vele vagy ha alszik

Pemeske
biztos hogy fogok biciklizni wekerlén mert ott csend és nyugalom van Kép

Sasha
naracsot a kismama táblázat szerint 7 hónapos kortol lehet adni .

Nyuszi,Conti
petike sulya is 7000gr körül van és 74 cm most Kép ö is inkább hosszra gyur Kép

Kryss
inétt is látszik hogy ahány ország anyi szokás Kép

Kataa
petike is jo kedvü baba dokinéni is meg a védönéni is mindig azt mondja hogy ritkán látnak ilyen jo kedvü babát mert mindig mosolyog Kép

Kataa,Dec8.Ilke,Zsuzsa
én is csatlakozom a kézimunkázok táborába én is tudok kötni meg gyöngyötfüzni föként gyöngyböl álatokat füzni de mostanában nem csináltam mert nincs könyvem hozá amiböl álatokat tudnék fözni .

Lányok
tegnap voltunk moziba a páromal és nagyon jo volt viszont petike szerintem kisé lefárasztota a nagyit Kép mert hogy kicsit hisztizet Kép

menem kell mert megyünk vásárolni

pusz csics és petike Kép
csics
 
 


Sasha!

A narancsot a kismama táblázat szerint tényleg 7 hónapos kortól lehet adni, viszont más vélemények szerint, mivel allergizálhat, csak 1 éves kor után.

Ági!

A paradicsomra is ez vonatkozik!!!
Tudom, hogy kaphatóak olyan bébiételek, amik 4 hónapos kortól adhatóak a cetliük szerint és paradicsomosak, de a narancshoz hasonlóan azt sem ajánlják.

Macsek! Pemeske!

Ellinek és Grétának boldog félévességet!Kép
(Tábla csak este lesz...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok

Zsuzsa
Persze jo lesz,csak hat Ok nagyon messze vannak,miota Alex megszuletett en sem vagyok mar olyan mobil.Majusban jonnek 6 hetre,mar alig varom.Majd megyunk vele 3Dre mert ez ott nem divat.
Rogton rad gondoltam am; ))))))))

Andy
Lenyeg ez mar izlik neki verge.

Petra
En is csak hetente egyszer porszivozok,mosok fel,majd ha maszni fog Alex szerintem surubben kell : (((

Kryss
En imadom a majat,es sok vas van benne.

Agi
Gyorsan mulik az ido ne aggodj.Mikor vegzel???
Hat igen jo is a sok baba,anyuek mar nagyon akartak unokat hat lassan ez mar az 5.lesz az elmult 2 evben : )))))))

Csics
Mit neztetek???Mi is megyunk kedden a Meg egy kis panikra.Az elos resz is nagyon tetszett: )))

Beszti
Lecci javits +1 et a koromon a kovetkezo tablazatban, mert keddtol megint fiatalabb leszek : )))

Megyek mert jonnek a baratnomek a 8 honapos Marcival.
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok

Zsuzsa
Persze jo lesz,csak hat Ok nagyon messze vannak,miota Alex megszuletett en sem vagyok mar olyan mobil.Majusban jonnek 6 hetre,mar alig varom.Majd megyunk vele 3Dre mert ez ott nem divat.
Rogton rad gondoltam am; ))))))))

Andy
Lenyeg ez mar izlik neki verge.

Petra
En is csak hetente egyszer porszivozok,mosok fel,majd ha maszni fog Alex szerintem surubben kell : (((

Kryss
En imadom a majat,es sok vas van benne.

Agi
Gyorsan mulik az ido ne aggodj.Mikor vegzel???
Hat igen jo is a sok baba,anyuek mar nagyon akartak unokat hat lassan ez mar az 5.lesz az elmult 2 evben : )))))))

Csics
Mit neztetek???Mi is megyunk kedden a Meg egy kis panikra.Az elos resz is nagyon tetszett: )))

Beszti
Lecci javits +1 et a koromon a kovetkezo tablazatban, mert keddtol megint fiatalabb leszek : )))

Megyek mert jonnek a baratnomek a 8 honapos Marcival.
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Beszti! Csics! Kryss! Ági!

Köszi mégegyszer! Remélem az a pár csepp amit sikerült kiszippantania a gerezd narancsból nem fog gondot okzni!Kép Párom ma már jött a sonkával és dugta a gyerek szájába... amit tõlem kapott azt nem tette zsebre!Kép Szerencsére elöttem próbálkozott és késõbb azt mondta, hogy csak kiváncsi volt, hogy reagálok... én is ezt mondtam volna a helyébenKép

Képzeljétek tegnap óta a fiam szinte csak 2 órán belül evett! Este meg egymást érték a szopik! Ma sem jobb, de remélem pár nap alatt helyre áll a rend. Bár még nem kezdeném el olyan szívesen a hozzátáplálást! Bár ahogy elnézem idáig akármit dugott a szájába akét lökött szülõje (alma(én), narancs(párom)) az ízlett neki.KépKép

húhh. megyek.
sasha és a hullafáradt Gabika aki b**zik aludni inkább ordít.

Kép
sasha
 
 


Szisztok,
szokás szerint megint elcsavarogtuk a 7végénket, úgyhogy most 2 napot olvashatokKép Viszont megint nagy esemény történt: mára virradóra megvolt az elsõ átaludt éjszakánk!!!! - mármint Dodo szépen átaludta, csak mi feküdtünk le úgy hajnali 2 körül, úgyhogy azért a mosott rongy érzés az megvanKép

Kataa:
nem nagy ügy a találmány, én varrtam széldzseki anyagból - hogy pik-pakk száradjon+alkalomadtán vizes kerékre is ráadhatom, ha pl. vendégségbe megyünk, és mégsem ázik át és vizezi össze a padlót. Egyszerû csík összevarrva kör alakra, kétoldalt gumis - így rá tudom húzni a kerékre. Nekünk nagyon bejöttKép!!
Nekünk vetítõk van, viszont film igencsak kellene. Nme tudjátok hol lehet emberbaráti áron kapni?? Mert szerintem 5-700 FT/tekercs elég soknak hangzik..Kép

Timici
én drukkolok!! de te is úgy állj hozzá - szerintem az ember mentálisan nagyon tudja befolyásolni a dolgokat!!

sasha
Nálunk is ez volt a naranccsal, sõt azóta is ez van. Már ordít, ha meglátja - és kiköveteli a maga adagját. Én már többektõl kérdeztem, mi legyen, de mindenki azt mondja, ha egyszer szereti és semmi baja tõle, legyen. Úgyhogy Dodo bõsz narancsszopógatóvá lépett elõ - persze csak módjával.

Ági
Nem egészen, hanem a Corvin mozinál - de azért elég nagy köröket bejárunk a városbanKép
Gipszezés: lehet kapni fogorvosi anyagok boltjában azt az anyagot, amit akkor használnak, mikor mintát vesznek a fogadról. Ez lehet por v. krém is (utóbbi irtó drága, úgyhogy mi nem azt használtuk) - ez baromi gyorsan köt - 1-2 perc - és ráadásul kicsit gumis jellegû lesz a dolog. Így viszont ki lehet húzni megkötés után a kezet v. lábat anélkül, hogy sérülne a fala. Utána már csak beleöntöd a gipszet (jó, ha elõre színezed, hogy ne olyan ronda fehér legyen) - és az ott vígan köt, amíg kell nekiKép Próbáld ki, annyira jó emléknek is az ilyesmi.

csics:
tök jó, hogy eljutottatok moziba!!! nekem még mindíg nem sikerült, pedig ugye itt van mellettünkKép de hát én a nagyira nem számíthatok - õ az egyetlen ember, akinél állandóan ordít a drágám Kép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


már megint lemaradt:

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Anemona, hogy ezt a kerekvedot nem tudtad elobb irni, mondjuk tel elott!!!Kép Nem gondoltal arra, hogy szabadalmaztasd? De komolyan, szerintem biztos sokan vevok lennenek raKép

-Afonya
afonya
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?