Sziasztok!!!!!!!!!
Anyó, nagyon szép volt a görbéd!!!!És nagyon jó jel, hogy mensi is szépen és normálisan jött meg!Alakulsz, hidd el....Bízz!!!!!!!!
Niki, basszus, hát asszem elküldtem volna a dokit melegebb éghajlatra......mi az, hogy te szedd ki otthon??????????Háááááááát fura eléggé.
Kincsem, annyira örülök, hogy jelentkeztél végre!!!!!!!!!!!!!Annyit gondoltam rád, hogy mi lehet veled, hogy vagy. Hiányoztál nagyon!
Dimet, francia köténykés pasik????Hm. Hát akkor tutti nem unatkozol!
És mit szól a férjed?????????
Magamról egy kicsit:
Voltam uhun reggel, 25 mm a baba 9+3 idős, szóval ritka tökéletes ciklusom lehetett, amikor megfogant.....és és és láttam a kezét, ahogy kalimpál, meg amikor szétterpesztette a lábát!!!!!!!!!!!!Megható volt.
Amúgy jól vagyok teljesen.
Néha szúrok, doki nem tudja, mitől, de tutti akkor, ahogy egyre többen is írtátok, hogy a méhszalag húzódik vagy ilyesmi.Jövő hétfőn kontroll.
Tök érdekes, hogy minden héten uhuznak....de nem baj, legalább látom, mi újság!!!!!!!!!!
Ja és jún 25-én megyünk géndiagnosztikára, igaz, önköltséges, de annyi mindent idejekorán kimutat már és Krizsa doki ajánlotta, amit meg ő ajánl, azt betartom!!!!!!!!!!!!
Este rakok képet..............